PDA

View Full Version : Pitanje za razmišljanje

kain
02. 03. 2003., 19:36
Večina današnjih igrica se fura na filmove.Sve je tu:zaplet,likovi,nasilje,krv,napetost,neočekivani obrati itd,itd....Ali zašto se svi proizvođači igrica boje nečeg čega ima u svakom holivudskom visokobuđetnom filmu koji gleda i hrpa djece.A to je golotinja i sex.Mislim,ako jedne oskarovke Angelina Jolie i Halle Berry mogu u svakom drugom filmu pokazat sise zašto ih nemože pokazati jedna Lara Croft.I zašto nebi jedan Solid Snake u svoj onoj frci nešto i povalio? :-D

Skip
02. 03. 2003., 19:43
citati:

Lara Croft: "Oh, ne! U svoj ovoj akciji poderala mi se majica i sad su mi grudi ogoljene! Ah, ništa, čini se da ću morati dovršiti čitavu misiju polugola sa svojim ogromnim ####ma."

Solid Snake: "Čuj, Meryl, nije da mi je neka frka il' nešt', al nisam ####'o ništa osim šake svoje već dobrih mjesec dana. Imamo još otprilike pet minuta prije nego što ovaj tanker s nuklearnim oružjem eksplodira. E, sad, poslat ćemo Otacona da deaktivira bojnu glavu, a nama je pet minuta dost'. Može? Može."

Crash Bandicoot: "Whoa! Vidi onu duplju na drvetu!"

Eto, ZATO nema seksa u igrama. :-D

sdad
02. 03. 2003., 19:57
Skip je napisao:
citati:

Lara Croft: "Oh, ne! U svoj ovoj akciji poderala mi se majica i sad su mi grudi ogoljene! Ah, ništa, čini se da ću morati dovršiti čitavu misiju polugola sa svojim ogromnim ####ma."

Solid Snake: "Čuj, Meryl, nije da mi je neka frka il' nešt', al nisam ####'o ništa osim šake svoje već dobrih mjesec dana. Imamo još otprilike pet minuta prije nego što ovaj tanker s nuklearnim oružjem eksplodira. E, sad, poslat ćemo Otacona da deaktivira bojnu glavu, a nama je pet minuta dost'. Može? Može."

Crash Bandicoot: "Whoa! Vidi onu duplju na drvetu!"

Eto, ZATO nema seksa u igrama. :-D eeeeee joj trgam se :))) hehehhehee :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

sdad
02. 03. 2003., 20:04
jos je tu i tekken 4.......jebote kak one sve tam trebe maju sisurine i sve bih ih hmmmm... e a onda ih moras mlatit...... :))))
to treba stipat, pa je kresnut ak nece :))))) a ne ih sam mlatit :)))))
isto vrijedi i za dead or alive :)))
blago si x boxovcima.....mogu igrat "odbojku" s njima: )))) :-D

sdad
02. 03. 2003., 20:11
al samo s komadima :))) :-)

Daxter
02. 03. 2003., 22:47
Seks u igrama?Fear Efect? :-D

Skip
03. 03. 2003., 16:56
To mi je bilo kul... Al' ipak bilo je preočito - "Hana, gle, s*sa!" "Oh Rain, gle, imam još dvije!" "Oh, pa koliko ih je?! I sve điglaju po ekranu!"

Halo? Niste čuli za diskretnost?

Daxter
03. 03. 2003., 19:41
Lako napravit dve lezbe.Aj da vidim hrabre programere i naprave gay likove(m).

BLJAK

fffreakkkkkkkkk
03. 03. 2003., 19:45
naslov bi bio The sum of all fears :-D :-D :-D :-D :-D

Skip
03. 03. 2003., 20:15
fffreakkkkkkkkk je napisao:
naslov bi bio The sum of all fears :-D :-D :-D :-D :-D

ili Love Me Tender. hehe.

NN
03. 03. 2003., 20:21
halle berry pokazala sise?gdje??kada??? :-o :-o :-o :-o

MASTER
03. 03. 2003., 21:13
halle berry pokazala sise?gdje??kada??? :-o :-o :-o :-o
evo jučer na Jelačićevom trgu :-D

sdad
03. 03. 2003., 21:27
e kak stavis animacije umjesto potpisa? :) :-D :-D

MASTER
03. 03. 2003., 21:39
vrlo lako!
morat ću se posavjetovat sa kolegama administratorima/moderatorima,to je ipak kao prsten u Gospodaru Prstenova... :-D :-D

Daxter
03. 03. 2003., 21:54
A đe su narukvice? :-D :-D :-D

MASTER
03. 03. 2003., 22:23
i nakon duugog razglabanja,vijeće je odlučilo da ćeš dobiti upute za animacije kad napišeš recenziju!!! :-D

sdad
03. 03. 2003., 22:25
MASTER je napisao:
i nakon duugog razglabanja,vijeće je odlučilo da ćeš dobiti upute za animacije kad napišeš recenziju!!! :-D a napiso sam.....tekken 4 evo gledaj :)))) :-D :-D

kain
04. 03. 2003., 20:39
OPERATION SWORDFISH

Cold
05. 03. 2003., 23:15
Najbolje sise na PS2 imaju komadi u DOA2 8-)

Paladin
05. 03. 2003., 23:20
Cold je napisao:
Za sada, ali najbolje će imati Lara Croft, čuo sam da ih je povećala za ovaj novi nastavak

Spacemaniac
06. 03. 2003., 07:38
Cold je napisao:

Definitivno.
Sjecam se, svatko, ali svatko kome sam pokazao DOA2 nakon TTT, vise se nikad nije zelio vratiti TTT-u. Razlog je bio to sto su likovi puno <big>veci</big> :lol:
Ili je to zbog igrivosti :-)

P.S. Osobno smatram da je DOA2 najboja sora za PS2.

Hik! :pint:

Daxter
06. 03. 2003., 20:51
Trebalo bi uvest da kad stvaraš lika u nekoj igri podešavaš veličinu košarica. :-D

Revolver
07. 03. 2003., 09:37
prvo zboris, ali ne bi bilo dobro u svim igrama. lara moze ali nek se solid snake drzi stealtha. meni bi najvise odovarala ona konobarica u prvom gradu baldur's gatea. zenska i po.

Kristo
07. 03. 2003., 13:30
Daxter je napisao:
Trebalo bi uvest da kad stvaraš lika u nekoj igri podešavaš veličinu košarica. :-D

Već postoji takva igra THPS4. Najviše provodim vremena radeči ženske likove nego igrajuči igru :-D

Paladin
07. 03. 2003., 23:26
Kristo je napisao:

Daxter je napisao:

Već postoji takva igra THPS4. Najviše provodim vremena radeči ženske likove nego igrajuči igru :-D
Ma baš bi bila fora Tony Hawku staviti sise

Daxter
08. 03. 2003., 21:49
Bljak (zamisli smajlija koji povraća)

Paladin
08. 03. 2003., 21:51
Daxter je napisao:
Bljak (zamisli smajlija koji povraća)
Imaš pravo

Spacemaniac
08. 03. 2003., 23:03
Daxter je napisao:
(zamisli smajlija koji povraća)

Hmmm...Ovo sa zamisljanjem mi je jako poznato.
http://mysmilies.no-ip.com/mysmilies/smilie_barf.gif

Pro_Gamer
09. 03. 2003., 10:30
kain je napisao:
Večina današnjih igrica se fura na filmove.Sve je tu:zaplet,likovi,nasilje,krv,napetost,neočekivani obrati itd,itd....Ali zašto se svi proizvođači igrica boje nečeg čega ima u svakom holivudskom visokobuđetnom filmu koji gleda i hrpa djece.A to je golotinja i sex.Mislim,ako jedne oskarovke Angelina Jolie i Halle Berry mogu u svakom drugom filmu pokazat sise zašto ih nemože pokazati jedna Lara Croft.I zašto nebi jedan Solid Snake u svoj onoj frci nešto i povalio? :-D

Bilo bi odlično kada bi Snake mogao nešto povaliti na primjer Olgu :-D :-D :-D

chester
22. 03. 2003., 15:24
Zamislite kuju i queen Brahme..
HEHEHEH

Passenger
22. 03. 2003., 17:42
slazem se da je doa2 bolji od tekkena. po svemu:i igrivosti i komadima.to mi je poslije fighters destiny i capcom vs snk2 najbolja shora!! najveca fora mi je bila u jak & daxter kad daxter razgovara s onom zenskom. bilo bi kewl da je kasnije bilo nesto vise izmedju njih. hm...chinchila i komad...

sicko
26. 03. 2003., 19:43
Pa sad fakat bi bilo dobro da se nedje skinu!!!
Pa jesu u bmxxxx NEEE!!!!
Najblesavija igra kretenzam mislim ici ce do kraja i sve to bulls###t

sdad
26. 03. 2003., 19:51
evo pitanje kaj sam si glavu razbijo
http://www.eboards4all.com/smilies/banghead.gif

AKO LAŽEM I KAŽEM DA LAŽEM ,DALI LAŽEM ILI GOVORIM ISTINU????? :-?

sdad
26. 03. 2003., 20:40
eto svi znaju da WC-e dijelimo na muške i ženske.........tj. na vrste visavce i čučavce :-D :-D .....e svi znamo kako izgledaju oznake za reazlicite WC-e........mislim WC je međunarodni znak za mjesto gdje se ispušta duša......tu ima i drukcijih naziva poput zahoda, sraonika ali ti nazivi su nastali samo u udređenim dijelovima bosanskog narječa........ :-D
ali ja sam daleko ispo iz teme......ja vam ovdje ko vrhovni komadant specijalnog odreda D.O.S.A.D.N.I. došo da govorim o oznakama za wc......svi znamo kako izgledaju znakici kaj vise na wratima wc-a.....onak muski iliti zenski limeni likovi.....ko nezna ima ozbiljnih problema.....ali opet ja ošo predaleko.....
ja sam došo da vam demonstriram oznaku za zajednici WC.......znaci muski i zenske mogu unutra pa tam pišat, srat i naravno što još čine odrasli (u to se i uklapa držanja glave dok drugi bljuje u školjku :-D )
e i nakom mnogo eksperimenata koji bi znak mogli stavit......mislim ne bismo mogli stavit muski jer bi se zene uvrijedile, a niti zenski jer bi muzjaci poludili sta ce oni u zenskom WC-u (osim transica :-D )
ali uspijeli smo razvit znak koji ce odgovarat svima........a dame i gospodo evo ga http://www.gif-archiv.de/Gif-Erotik/Sex_001.gif

nazovite nas na broj telefona 0800/17JEBENAMSE
ili nas obavijetite na webstranici www.bolinas*****isto.com
ako nas hocete tuzit nece uspijet jer pak imamo najbolju tvrtku WALTER,WALTER,I GUZMAN.....
zahvaljujemo :-D :-D

Warlord
26. 03. 2003., 20:47
Ja se vec ozbiljno pitam od kuda tebi te tvoje lude ideje....... :-? :-? :-? Bez uvrede, ali stvarno su super!!!!!!!!

sdad
26. 03. 2003., 20:53
.....ja sam nadaren za neke stvari......a te su stvari zafrkanicije :))))))))
jednostavno mi sam padne na um......a posto imam dobar smisao za pisanje.....uspijem to komicno i zapisat :-D :-D
fala na dobroj kritici :) :-P

sdad
26. 03. 2003., 22:14
vecina ljudi nakon velike nuzde ide brisat guzicu toletnim papirom :-D :-D .....hehe oni kaj ne to ne rade imaj zanimljive gaće :-D
ali zasto vecina gleda papir nakon kaj obiše??????.....fujjj :-x :-P