PDA

View Full Version : Pisma GamePlay časopisu

Snake
09. 03. 2003., 11:54
Nekako su pisma postala dosadna......Nekad je to bio najzanimljiviji dio časopisa.....a sada je pri kraju..ne mogu ih ni nać ni ništa.......trebali bi ih staviti na početak kao i prije i pokušati ubaciti malo humora u odgovore...ako su već pisma dosadna.......... :-(

Vanq
10. 03. 2003., 00:37
Snake je napisao:
Nekako su pisma postala dosadna......Nekad je to bio najzanimljiviji dio časopisa.....a sada je pri kraju..ne mogu ih ni nać ni ništa.......trebali bi ih staviti na početak kao i prije i pokušati ubaciti malo humora u odgovore...ako su već pisma dosadna.......... :-(

meni pasu odozada, al slazem se da bi se trebali malo bolje potrudit sa odgovorima, te mislim da "glupa" pisma netreba ni objavljivati....

sabbath
10. 03. 2003., 03:01
meni pasu odozada

http://mysmilies.no-ip.com/mysmilies/grinorange.gif

Pro_Gamer
11. 03. 2003., 17:37
Odgovori suxaju

TRIVA
24. 05. 2003., 23:45
sabbath je napisao:

meni pasu odozada

http://mysmilies.no-ip.com/mysmilies/grinorange.gif

Glupa pisma-glupi odgovori

raptuus
20. 06. 2003., 01:30
pa ja mislim da nema veze di su u casopisu stavljena pisma... ali sigurno me zivcira kad vidim trud onoga koji je napisao pismo i ocekuje pametan odgovor, a kad ono, sa dve tri rijeci mu odgovore a najcesce nekakvi sarkastican komentar....

Flea
20. 06. 2003., 09:59
raptuus je napisao:
pa ja mislim da nema veze di su u casopisu stavljena pisma... ali sigurno me zivcira kad vidim trud onoga koji je napisao pismo i ocekuje pametan odgovor, a kad ono, sa dve tri rijeci mu odgovore a najcesce nekakvi sarkastican komentar....
Da to i meni ide na živce, zato im ništa i ne šaljem.... Dite/tip pita nešto najozbiljnije, a ovi se sprdaju s njim i tim pitanjem ili samo odgovore s dvi riči pa ovaj mora ponovo slat............. :-x :-x :-x :-x :-x

Pro_Gamer
20. 06. 2003., 10:03
Tip se namuči napiše pismo od pola stranice a Rešo se preznoji da napiše odgovor od dvije riječi :-D :-D

MA GAME PLAY JE COOLLLLLLLLL i ODLIČANNNNNNNN

Venom
03. 07. 2003., 23:41
A sta ti tacno pase odozada-uputi nas neuke

Ixion
04. 07. 2003., 11:57
Imate pravo u tome da davaju ironice odgovore. Sjecam da sam poslao kako je gamecube odlican a oni odgovaraju: naravno da je sra... mislimo Gamecube odlican. :-x :-o

Passenger
04. 07. 2003., 12:03
pogledajte zadnje pismo u 4. broju-to je moje pismo...ja se toliko raspisao i napitao-još su mi ga i skratili i onda dobijem onak banalne odgovore... :-x

Sora
04. 07. 2003., 13:37
Passenger je napisao:
pogledajte zadnje pismo u 4. broju-to je moje pismo...ja se toliko raspisao i napitao-još su mi ga i skratili i onda dobijem onak banalne odgovore... :-x Ma ne ####avajte baš su pisma ok NE