View Full Version : Gdje je recenzija Kingdom Heartsa
Ragnarus
04. 04. 2003., 12:28
zasto gameplay jos nije recenzirao kingdom hearts? izasao je odavno i po mnogima je jedna od najboljih igara 2002. i izasla je ipak za vrijeme izlazenja gameplaya da ne bi bilo da nije recenzirana jer izasla dok ni psx ni gameplay nije postojao...
Warlord
04. 04. 2003., 12:56
Ja ju kod kuce imam i mislim da je to odlicna igra i da ju treba recenzirati.
Ragnarus
04. 04. 2003., 23:06
da stvarno. kao da je totalno bojkotirana igrica od strane gameplaya...
Nije loša,al' ima boljih tog žanra. Pa koji će ti ku.ac recenzija ako znaš da je dobra. Zar ti treba i netko drugi aaaa tj. GAMEPALY reć da je odlična i dat šugavu ocjenu! Daj molim te! NO HARD FEALINGS GAMEPLAY! ;-)
Petar
05. 04. 2003., 00:12
Kingdom Hearts je kick ass
sicko
05. 04. 2003., 12:03
stvarno cudno!!! igra je inace super !!! nisam je nikad igro ali vidio sam iz trailera i tak, nigdje bas nema neka recenzija igre!!! pa dajte recenziju Gameplay!!
Ragnarus
05. 04. 2003., 12:33
e pa vidis, dobre stvari se trebaju uokolo naokolo siriti, ali moj razlog je taj da doma imam original koji zelim prodat da mogu kupiti novu neku igricu. a ljudi uopce ne znaju za nju pa nitko nema pojma sta propustaju. .a trebao bi ju volit svatko tko barem malo inace voli final fantasy... btw. koliko sati ste ju igrali i sta sve presli u njoj?
Warlord
05. 04. 2003., 13:07
Ja sam ju prosao za 30 sati i nasao sam sva oruzja(i ultima weapon),magije,one neke sumone,dobio sam onaj tajni zavrsetak,pobijedio sam Sephirotha i onog ledenog,pobijedio sam Fantoma i Kurt Zizu.......jednostavno sam sve nasao i svakog pobijedio.
Pro_Gamer
05. 04. 2003., 20:46
Ja je razmišljam uzeti pa me interesuje jel RPG ili akcioni RPG
Ragnarus
05. 04. 2003., 23:32
pa više ti je onako akcijski rpg ipak, makar ima sve elemente rpga. ali je onako i prava avantura i arkada i sve... pa pogledaj si recenzije na netu, kad vec u gameplayu nema ;)
Snake
06. 04. 2003., 11:02
Ja nisam ni znao da je izašla........Kad sam vidio najavu u onoj emisiji Playbox(koja više ne postoji) na Novoj Tv činila mi se dobra...........Da je kupim?? :-o
Ragnarus
06. 04. 2003., 15:01
da, tad sam ju i ja po prvi put vidio (ili je to bilo u modulu 8?) i stvarno mi se cinila super. i cim je izasao original odmah sam ga kupio( na jedvite jade) i uzivao u njoj nekih 80-ak sati. ak imas vremena kupi si ju! vidis, nisi ni znao da je izasla zbog tog sto ju gameplay nije recenzirao. a stvarno me zanima zasto. jos je kingdom hearts vec mjesecima na top ljestvici najtrazenijih prohoda na www.gamefaqs.com . oni koji znaju za tu stranicu znaju sto to znaci. i bila je cak i neko vrijeme prva tamo. da, da.
Venom
03. 07. 2003., 12:27
Tvoj je propust sto je nisi osuto jer igra je za svakoga ko uopste zna i voli likove iz FF serijala i Diznija. Igra je u real time, ti radis sta ti volja a tvoji saveznici rade ono sto si im prije borbe nagovjestio da je za njih najbolje(asistencija, ljecenje, jaci ili slabiji napadi...) Sa ponosom mozemo izjaviti da sve sto je bilo da se dobije smo dobili cak i 99 Dalmatinaca
Spacemaniac
23. 03. 2004., 17:33
Igra nije recenzirana jer je izašla u vrijeme kada GamePlay (ranije PSX) nije izlazio. Vrlo jednostavan razlog. Možda jednom bude tema u GamePlayu (Igre koje nismo recenzirali, jer nas nije bilo.)
Pozdrav!
supersaiyan3
23. 03. 2004., 17:40
Spacemaniac je napisao/la:
Igra nije recenzirana jer je izašla u vrijeme kada GamePlay (ranije PSX) nije izlazio. Vrlo jednostavan razlog. Možda jednom bude tema u GamePlayu (Igre koje nismo recenzirali, jer nas nije bilo.)
Pozdrav!
Pa mogli bi recenzirati Kingdom Hearts 2,nemojte sada reći da je igra izašla kada nije bilo Gameplay časopisa.Recenzirajte malo kvalitetnije igre u Kids Korneru,jer ove igre nisu baš inovativne u ovom novom broju Gameplaya.Ma bili ste zakon kada ste u kids korneru recenzirali DBZ Budokai 2,e sad sam se sjetio da niste recenzirali igru DBZ Budokai.
Spacemaniac
23. 03. 2004., 17:53
supersaiyan3 je napisao:
Pa mogli bi recenzirati Kingdom Hearts 2,nemojte sada reći da je igra izašla kada nije bilo Gameplay časopisa.Recenzirajte malo kvalitetnije igre u Kids Korneru,jer ove igre nisu baš inovativne u ovom novom broju Gameplaya.Naravno da će GP recenzirati Kingdom Hearts 2 čim izađe, a Kidz Corner ne može uvijek sadržavati sve, pa se radi selekcija.
Pozdrav!