View Full Version : Rock/Metal
Petar
07. 04. 2003., 16:37
Kakvu glazbu slušate,koji vam je najdraži bend...
Ja osobno slušam svakakav rock(osim pop-rock)kao hard rock,grunge,metal(heavy,death)itd...
Rock on!
MASTER
07. 04. 2003., 16:42
evo pokušat ću sredit poseban dio foruma za glazbu i film, tako da ne operečujemo ovaj dio...što kažete?
Petar
07. 04. 2003., 16:46
Odlična ideja.
MASTER
07. 04. 2003., 17:04
ja sam predložio, webmaster ima zadnju riječ
Petar
07. 04. 2003., 17:27
Nadam se da će prijedlog biti primljen
Passenger
07. 04. 2003., 17:31
odličan prijedlog!!!
kad sam već tu: ja slušam: metal, rock, grunge, hc, crossover i sl.
naj-bandovi: moj najbolji band neću spominjat(ako ga još tko sluša, znat će o kojem bandu pričam-jedva čekam novi album...20.5.!!), refused, audioslave, tool, soundgarden, incubus, u2, faith no more, opeth, soad, filter, nirvana, RATM itd...
Petar
07. 04. 2003., 17:42
Sluša li itko Amorphis i In Flames?
Pro_Gamer
07. 04. 2003., 19:32
Slušam Metalicu,Iron Maiden,Rammstein itd...
Spoil3R
07. 04. 2003., 19:36
Korn, Audioslave, Matchbox 20 (stare stvari,ove nove su smeće), Camp Kill Yourself i Disturbed.
raptuus
08. 04. 2003., 11:28
ja slusam britney spears i cristinu aguileru!!!!! :-P
Guest
08. 04. 2003., 11:41
ja slušam sve osim punka i narodnjaka, to su mi dvije najodvratnije vrste glazbe, ali fkors najviše mi paše malo dobrog trancea
backoff
08. 04. 2003., 12:25
interesantnu glazbu ti slušaš.... probaj nin
Petar
08. 04. 2003., 14:00
Oće li itko na koncert od Iron Maidena?
MASTER
08. 04. 2003., 14:58
Petar je napisao:
Nadam se da će prijedlog biti primljen
nažalost neće, ali potpuno razumijem razlog, ipak je ovo gamerski foum, a ne forum za filmove, sport i glazbu...
RuLLe-Z-
08. 04. 2003., 16:55
TRUE! Nema sta tu glazba disati... Inace, slusam rap, onaj sirovi-hardcore! :approve
Najdraza sranja: ONYX!!! Mobb Deep, Das Efx, Arsonists, Tha Liks, Wu-tang (ENTER THE WU!!!!), Gangstarr, KRS-One, Eric Sermon, M.O.P, od Old Schoola: Tim Dog, N.W.A., Public Enemy,Grandmaster Flash :-D :-D
Jackass
08. 04. 2003., 18:10
Slusam punk i malo ska.Najdraze grupe:Offspring i Äubrivo!
Snake
08. 04. 2003., 18:33
Ma ja slušam RAP.....i samo RAP.......možda uhvatim malo Rock-a i Heavy Metal-a.........Evo neki koje slušam: Eminem,Metallica,Linkin Park, The Offspring(Americana je bio super album),Xzibit i D-12.......
Sve neki novi.......ali ja ne volim baš neke stare okorjele grupe poput AC/DC, Iron Maiden(nije da su baš stari......ali su mi Bad) i još nekih.........
Pro_Gamer
08. 04. 2003., 20:14
Petar je napisao:
Evo već trčim da kupim ulaznicu
Pro_Gamer je napisao:
Petar je napisao:
cuj malo su ti rasprodane vec 3-4 mjeseca :-D :-D
Petar
09. 04. 2003., 13:30
sdad je napisao:
Pro_Gamer je napisao:
Petar je napisao:
Koliko sih ti uzeo? ;-)
Petar
09. 04. 2003., 13:31
raptuus je napisao:
I malo Slayera za opuštanje? 8-)
Doglizard
09. 04. 2003., 13:33
eh Iron Maiden... to su vremena
PETar je napisao:
[/quote]
Koliko sih ti uzeo? ;-) [/quote]
grrrrrrrr.....čekam 4-5 sati u redu i onda žena zatvori blagajnu i kaže da nema karata......eeeee da sam možda ubio onih 15-tak ljudi naprijed mogo bi i kupit :-D :-D :-D :-D
MASTER
09. 04. 2003., 14:39
što se Maidena tiče moji su prijatelji naručili i dobili poštom!
Evo dobili ste Glazbeni kutak :-D
sdad je napisao:
PETar je napisao:
Koliko sih ti uzeo? ;-) [/quote]
grrrrrrrr.....čekam 4-5 sati u redu i onda žena zatvori blagajnu i kaže da nema karata......eeeee da sam možda ubio onih 15-tak ljudi naprijed mogo bi i kupit :-D :-D :-D :-D [/quote]
vani bilo zima........hladno....mislim da je cak sutradan snjeg pado.......a ja tamo vani umjesto u stanu :-D :-D :-D :-D
i kad jos nisam dobil karteeeeeeeeee :-D :-D
bilo je zanimljivo nekim slucajnim prolaznicima :-D :-D :-D :-D :-D
RuLLe-Z-
09. 04. 2003., 15:06
Petar je napisao:
raptuus je napisao:
Joj, imam neku opicenu sotonjaru u razredu koja slusa to... Pokazao mi je cover jednog albuma: dve ruke sve krvave s natpisom Slayer, Slayer je napisano na ruci putem zileta, pa si vi mislite :-D ... Al to ko glazba nije jos ni priblizno kao neki "Cannibal Corps". Vokal te grupe ima glas ko kad ga vi svoj glas u nekom programu usporite (pitch) 10 puta 8-) Glazba je pre glasna pa ga se jedva cuje... i bolje :-x !
Legenda
09. 04. 2003., 19:46
ne slusam nista konkretno. a i nemogu tvrdit koji su bendovi najbolji jer sam glazbu poceo slusat tek prije par godina, dotad mi je to bilo tako bezveze...
inace, od grupa nista konkretno jedino mi je Offspring na neki nacin super u svakom pogledu. dobri su mi i Motorhead, Goldfingeri, ACDC, Iron maiden i dalje. posebno bih istaknuo pjesmu Blitzkrieg bop od Ramonesa koja se pojavila i u THPS3. Pjesma mi je totalno zakon.
a nikako ne smijem zaboravit Bad religion te neke njihove pjesme npr. You (meni najdraza pjesma ), Best for you, Punk rock song itd.
ja volim rockhttp://membres.lycos.fr/killabees41/killa/orchestre.gif tak da mogu http://killabees31.free.fr/Killabank/a25.gif :-D :-D :-D
dranzer
09. 04. 2003., 23:21
znam poslusat,volim poslusat al nemam pojma ko pjeva.....ko svira....ko hjebe..
Pro_Gamer
09. 04. 2003., 23:22
ARE YOU READY TO ROCK
http://www.shuma.org/forum/html/emoticons/band.gif
MASTER
10. 04. 2003., 08:47
Pro_Gamer je napisao:
ARE YOU READY TO ROCK
http://www.shuma.org/forum/html/emoticons/band.gif
baš su ti korisni postovi!!!
Petar
11. 04. 2003., 20:00
MASTER je napisao:
što se Maidena tiče moji su prijatelji naručili i dobili poštom!
Evo dobili ste Glazbeni kutak :-D
Nema me jedan dan i odmah promjene.
Ipak je šef popustio što se tiče glazbe i filma. :-D
Petar
11. 04. 2003., 20:03
Evo malo slušan Nirvanu pa me zanima ko je još sluša?
Petar
14. 04. 2003., 22:37
RuLLe-Z- je napisao:
Petar je napisao:
raptuus je napisao:
Joj, imam neku opicenu sotonjaru u razredu koja slusa to... Pokazao mi je cover jednog albuma: dve ruke sve krvave s natpisom Slayer, Slayer je napisano na ruci putem zileta, pa si vi mislite :-D ... Al to ko glazba nije jos ni priblizno kao neki "Cannibal Corps". Vokal te grupe ima glas ko kad ga vi svoj glas u nekom programu usporite (pitch) 10 puta 8-) Glazba je pre glasna pa ga se jedva cuje... i bolje :-x !
Nisan sotonjara ali eto slušan takvu glazbu,šta mene boli neka stvar za Satana(imam prijatelja kojeg zovemo Satan ali ne mislim na njega).
Eto Rock on...
Pro_Gamer
20. 04. 2003., 12:44
sdad je napisao:
Pro_Gamer je napisao:
Petar je napisao:
Ma nisam ni planirao da idem
sdad je napisao:
ja volim rockhttp://membres.lycos.fr/killabees41/killa/orchestre.gif tak da mogu http://killabees31.free.fr/Killabank/a25.gif :-D :-D :-D
Ja obožavam Pepperse! Sinko u rocku nema kontrabasa ka tebi na ovoj sličici, al je zakon fali ti bas...
Petar
23. 04. 2003., 00:36
Nirvana je zakon.Evo baš slušam unplugged album i ne mogu se načuditi Kurtovoj genijalnosti.Čovjek je stvarno legenda.Kad god čujem unplugged verzije pjesama,osijećam se very good.
Slušajte Nirvanu,dobra je za zdravlje.
Peace,Love,Empathy...
Flea je napisao:
sdad je napisao:
Ja obožavam Pepperse! Sinko u rocku nema kontrabasa ka tebi na ovoj sličici, al je zakon fali ti bas...
ma to je neki bend koji je tek na pocetku svoje slave....nemaju para da nabave bas gitaru al su se nekak snasli....... :-D
Petar je napisao:
ne mogu se načuditi Kurtovoj genijalnosti....
http://www.maverickreport.com/images/smilies/suicide.gif samo mu sačma fali :-D :-D :-D
Petar
23. 04. 2003., 23:56
sdad je napisao:
Petar je napisao:
ne mogu se načuditi Kurtovoj genijalnosti....
http://www.maverickreport.com/images/smilies/suicide.gif samo mu sačma fali :-D :-D :-D
Što je dokaz da je bio ekscentričan,ali dosljedan čovjek(bolje je izgoriti nego izblijediti)
Ekipa, koliko je meni poznato, Nirvana nije metal nego GRUNGE. Il se varam? :-? :-? :-? :-?
Guest
28. 04. 2003., 22:08
ma nirvana i ti debilni granđ bendovi su najveće smeče, neznam kak netko približno normalan može slušat to zavijanje
Zelenko
29. 04. 2003., 00:07
Deda je napisao:
Ekipa, koliko je meni poznato, Nirvana nije metal nego GRUNGE. Il se varam? :-? :-? :-? :-?
Važno je slušat mater i oca, sad možemo dalje ;-)
Jo Deda, tu Nirvanu mi loodi kum sloša, neke ljude tešto ja razumit al o ukusima se ne raspravlja (što sam pametan) 8-)
Inače, sluša se RAP i to ponajviše Hrvatski a još više Riječki (nebi bilo uredu da sad reklamiram neku demo grupu pa i neču)
SAD ONO NAJ JAČE: OVO JE MOJ 100-TI POST, DA VIDIM RUKE GORE ;-) NIŠTA, SAD MOGU NA GODIŠNJI PAR DANA (ZASLUŽENO)
POZDRAV SVIMA KOLIKO VAS IMA (SAD SE MIRNIJE SPAVA) :-) :-D ;-) :-o 8-) :-P
Passenger
29. 04. 2003., 07:56
ma dobro ljudi, ali na sobi piše rock metal. nećemo o hip hopu ovdje, pa imate svojih 5 topica vezanih uz hip hop.
ja imam 300 postova hehe :-P
Petar
29. 04. 2003., 19:45
Chaby je napisao:
ma nirvana i ti debilni granđ bendovi su najveće smeče, neznam kak netko približno normalan može slušat to zavijanje
A šta ti slušaš?Bit će Duška Kuliša i Cecu?! :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Up yours!!!!!
gamemaster
29. 04. 2003., 20:15
ama METALLICA je boginja!!!james hetfield je bog!!yeahhhhhhhhhhhhhhhh baby!!!
exit light,enter night,take my hand we are of to never never landdddddd hell yeahhh!!!eto vam par boziji rijeci!!!
forever will be the qeen of the world!!!
Petar
29. 04. 2003., 20:17
gamemaster je napisao:
ama METALLICA je boginja!!!james hetfield je bog!!yeahhhhhhhhhhhhhhhh baby!!!
exit light,enter night,take my hand we are of to never never landdddddd hell yeahhh!!!eto vam par boziji rijeci!!!
forever will be the qeen of the world!!!
Zanimljivo...Metallica jest zakon...
Chaby je napisao:
Tako je. That's my man!
Deda je napisao:
Chaby je napisao:
Tako je. That's my man!
Čuj Deda, koliko ja znam nitko ne blati vaše rap bendove, pa nemoj ni ti legendarne bendove kao što je Nirvana...
Ovaj topic je otvoren za raspravljanje o svime vezanom uz rock i metal.
P.S Ne piši tako glupe naslove!!! :-x
Petar
06. 05. 2003., 17:05
snow je napisao:
Deda je napisao:
Chaby je napisao:
Tako je. That's my man!
Čuj Deda, koliko ja znam nitko ne blati vaše rap bendove, pa nemoj ni ti legendarne bendove kao što je Nirvana...
Ovaj topic je otvoren za raspravljanje o svime vezanom uz rock i metal.
P.S Ne piši tako glupe naslove!!! :-x
TAKO JE LEGENDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIRVANA FOREVER!!!!!!
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
punker_15
07. 05. 2003., 22:57
punk is not dead!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/\
---/----\---
/ \
Petar
08. 05. 2003., 22:45
punkeru :-D dobri su sex pistolsi i ramonesi ali blink i ove gluposti nisu pa eto
Punk is not dead but degeneretad and comercialized!!!!!!!!
Octavo-Dia
10. 05. 2003., 16:15
GUNS N' ROSES!
GUNS N' ROSES!
Octavo-Dia je napisao:
GUNS N' ROSES!
GUNS N' ROSES!
mala slova! :-P
Deda je napisao:
Tako je, a nihovi veliki nasljednici su LinkinPark, kaj nisu?
Octavo-Dia
16. 05. 2003., 17:56
Veliki Debil!
Veliki Debil!
Octavo-Dia je napisao:
Veliki Debil!
Veliki Debil!
http://smilies.crowd9.com/ups/DeNiro/eminem2.gif
http://smilies.crowd9.com/contrib/geno/asshole2.gif
Legion
23. 07. 2003., 21:04
Pa sta je ovo?
Kaj nitko nije cuo za Mayhem., Dark Funeral, Children of Bodom, Immortal, Death, Satyricon.....?
I ne dirajte mi Cannibal Corpse! Vokal je takav jer takav u deathu mora biti!
Revolver
23. 07. 2003., 21:16
Petar je napisao:
punkeru :-D dobri su sex pistolsi i ramonesi ali blink i ove gluposti nisu pa eto
Punk is not dead but degeneretad and comercialized!!!!!!!!
blink nije punk to je pop :-) nemojte mi sramotit punk.
legion samo mi molim te reci sta se kod tih bendova razlikuje (opcenito black i death metal)? glas svima isti, gitare nabrijane do jaja a bubnjevi stvaraju neodredene sumove. dodao bi ti na popis jos dimmu borgir, emperor, immortal, enthroned, enslaved, darkthrone, nargaroth... sve je to isto.
Passenger
23. 07. 2003., 22:02
sluša tko testament?? oni su mi dobri, nisu komercijala, ali su super...imaju zakon pjesme(neke)
ima tko novi od metallice?? kakav vam je?
####... nema ništa sola i previše je jak....
ap0calypse
07. 08. 2003., 15:40
Legion je napisao:
Pa sta je ovo?
Kaj nitko nije cuo za Mayhem., Dark Funeral, Children of Bodom, Immortal, Death, Satyricon.....?
I ne dirajte mi Cannibal Corpse! Vokal je takav jer takav u deathu mora biti!
legion da si otišo u metal music topic odma bi čuo za death metal :-D
P:S: moj frend je lud za kanibalima
Sunce
07. 08. 2003., 16:41
rock/metal... pa draži mi je onaj rock alice cooper, europe i sl. heay metal je previše jak za moje uži ja u glazbi želim sklapanje glasa i glazbe, a ne deračine i razbijanja žica na gitari :-D
makaveli-file
07. 08. 2003., 20:37
OVDJE SE SLUŠA GANGSTA RAP!! :rocket
ap0calypse
07. 08. 2003., 20:46
makaveli-file je napisao:
e kad tebe neko jednog dana čopi.......... :-D :lol:
ap0calypse je napisao:
Nemoj ga. On je još uvijek malac.
Sunce
08. 08. 2003., 12:56
Gangsta raap?
to ono sa DJ tomekom i onim još nekim seljacim? super pjesma.... ;-)
makaveli-file
08. 08. 2003., 23:28
ap0calypse je napisao:
e kad tebe neko jednog dana čopi.......... :-D :lol: I šta će mi se dogodit?! Neću valjda slušat glupi metal ko vi! šta fali ak sam malac?? bio si i ti.
punker_15
08. 08. 2003., 23:58
Alex je napisao:
ap0calypse je napisao:
Nemoj ga. On je još uvijek malac.
a i ti si bio, ali dok sam bio na ljetovanju 5 dana, ti si nabio 200 postova.
svaka ti čast :-) :-)
makaveli-file
09. 08. 2003., 19:44
Aj šuti molim te. Hoćeš reć da imaš neš protiv mene?!
Sunce
09. 08. 2003., 19:51
pa šta i ja u 2 tjedna 140...
makaveli-file
09. 08. 2003., 20:02
Sunce je napisao:
pa šta i ja u 2 tjedna 140...dobar si, svaka čast! šta si radio-stalno po forumu ili?
ap0calypse
10. 08. 2003., 01:04
hmmm, ovo je teški offtopic...
poduzmite netko nešto...
rock/metal - srodno u temeljima, kasnije se granalo i dijelilo...
makaveli-file
10. 08. 2003., 10:23
ap0calypse je napisao:
hmmm, ovo je teški offtopic...
poduzmite netko nešto...
rock/metal - srodno u temeljima, kasnije se granalo i dijelilo...Kaj briješ ti rokeru?