View Full Version : Za Riječane i kmica wannabe-e
Wassup mah niggas? Hteeo bee da se preesjeteemo naseg starog frenda... Xorrya... Kog soodbeena odnese yadna (Ceetay: DAMEER)! Dameere ZASTO SEE GA MAKA CA? Preedroozeete mee se mah children, ee vrateemo ga nazad!!!!
Guest
22. 04. 2003., 22:39
neki teški kompleksi, možda zlostavljanje u djetinstvu?
Deda je napisao:
Wassup mah niggas? Hteeo bee da se preesjeteemo naseg starog frenda... Xorrya... Kog soodbeena odnese yadna (Ceetay: DAMEER)! Dameere ZASTO SEE GA MAKA CA? Preedroozeete mee se mah children, ee vrateemo ga nazad!!!!
kreces njegovim stopama
RuLLe-Z-
23. 04. 2003., 00:41
Deda je napisao:
Hoce mi vise neko reci ko je taj ####i Xorry-Plaja i sta je napravio :-x Deda, sta se dogodilo s njim :-?
raptuus
23. 04. 2003., 12:22
meni se cini da je u nekom postu damir rekao da nema veze sa time sto je xsorry nestao..... trebamo li se zabrinuti ako neki clanovi ovak misteriozno nestaju??? :-D :-D :-D pogotovo ak su bili dobri kao xorry.....
Spoil3R
23. 04. 2003., 15:51
uuu...X files...
RuLLe-Z-
23. 04. 2003., 19:39
Sad su kod mene bili Deda i Zelenko i sve su mi objasnili u vezi xorry_playe... Ko je to i sta je radio. Nije ni cudo sto ga mrzite, znam da je debil koji prodaje nekakve cool-ghetto-kvart fore. Ukratko: BUDALA! :-x a sta ces nije on kriv...
P.S. A zar niste pomislili da bi se on mogao i skrivati pod nekim drugim nickom? ;-)
Spoil3R
23. 04. 2003., 19:47
P.S. A zar niste pomislili da bi se on mogao i skrivati pod nekim drugim nickom?
U,ne...Otkreeven sam. Yao menee... :-o
RuLLe-Z-
23. 04. 2003., 19:57
Spoil3R je napisao:
P.S. A zar niste pomislili da bi se on mogao i skrivati pod nekim drugim nickom?
Aha, vidite! Otkrili smo ga...
Ne al ozbiljno, sta mislite ko bi mogo biti xorry_playa? Ja sam siguran da mjenja nick jer sam cuo da taj krelac drka jos po netu citav dan i nis ne izlazi van... :-?
Dakle, preesjeteemo se jos jednom naseg dragog Xorrya... U njegovoo cast slijedi...
C:\My Documents\My Pictures\Xorry_1.bmp
Ko kaze da Dameer nema veze s kickanjem? Hmmmm, Pa mozda ee nema. 'ko ce znat mah asskickers? Mozda stvarno nema veze s tim. :-D :-D :-D :-D Eeeeee Dameere, Dameere...
RuLLe-Z- je napisao:
Spoil3R je napisao:
Aha, vidite! Otkrili smo ga...
Ne al ozbiljno, sta mislite ko bi mogo biti xorry_playa? Ja sam siguran da mjenja nick jer sam cuo da taj krelac drka jos po netu citav dan i nis ne izlazi van... :-?
Rulle-Z ne seri. Xorry_playa je car. Ocito ga ne znas. Tip je najjaci. Nemoj nista govorit protiv njega kad sam ja tu.
a da neesee tee deda xorry playa?
a da neesee tee deda xorry playa? :-D
Dikla
25. 04. 2003., 00:27
RuLLe-Z nemoj govorit neke gluposti za koje ni neznas, danas sam jeo s nijm cevape i bas je car. :-x
Petar
25. 04. 2003., 00:30
Dikla je napisao:
RuLLe-Z nemoj govorit neke gluposti za koje ni neznas, danas sam jeo s nijm cevape i bas je car. :-x
Možda je car kad s njim pričaš ali kad čitaš ono što je on pisao dođe ti da ubiješ njega ili sebe. :-( :camper
RuLLe-Z-
25. 04. 2003., 12:22
PANDUR SE REGISTRIROOOOOOOOOO!!!!!!!!! 8-) car si!
Pazi, meni xorry_playa nije tolko los ono po karakteru al mu ne mogu podnosit obitelj. Zipa ovo, stari mu spava u parkicu a djed mu je urokan 24 na 24! Uostalom, budala je zamjenila Volosko s Opatijom... I sad vi recite da nije krele ;-)
P.S. Ombla, Miljenko, Alenko... :lol:
Daxter
25. 04. 2003., 23:55
Ovo polako postaje riječka kolonija.
Nije da se žalim. :-D
Spacemaniac
26. 04. 2003., 09:19
RuLLe-Z- je izblebetao:
PANDUR SE REGISTRIROOOOOOOOOO!!!!!!!!! 8-) car si!
Pazi, meni xorry_playa nije tolko los ono po karakteru al mu ne mogu podnosit obitelj. Zipa ovo, stari mu spava u parkicu a djed mu je urokan 24 na 24...
bla bla bla
Pa hebate, vi ste ko babe tracare s placa :-P
Posto kilo jagoda? :-)
Nemate jagoda?! :-o
Dobro, daj onda kilo krastavaca.
Pozdrav!
Daxter je napisao:
Ovo polako postaje riječka kolonija.
Nije da se žalim. :-D
Ne smeta, a? Da nisi i ti jedan od nas?
Po chemoo bee ya beeo Xorry_playa? Ne, neesam. On ye pod droogeem neeckom al tee necoo rec. Hehehehe... Mozda tee se sad ceenee kao normalan covyek. Kad see oo ovom topeecoo peeshee ovako da te mozemo razoomyet. To vreeyedee ee za ostale. Svee smo mee Xorry_playa!!!!!!! :approve :approve :approve :approve
RuLLe-Z-
26. 04. 2003., 22:28
Deda je napisao:
Svee smo mee Xorry_playa!!!!!!! :approve :approve :approve :approve
Ali samo jedan je onaj stari gad koji ima veci armor od patuljka :-D
Passenger
26. 04. 2003., 22:29
inače- ja znam koji je novi nick našeg starog prijatelja xory-a...
xory, odale su te neke stvari, iako je i taj tvoj novi nick nestao opet...no ipak pripazi...psst...neću nikom reć tko si, ali pripazi-ne piši više ljubičastim slovima i ne nabijaj svima da si iz rijeke...
Zelenko
27. 04. 2003., 00:11
Da niko nije srao više po Xorry-u, jer on je uvjek prisutan (nešto ko Isus) Sad sam baš bio s njegovim noničem se urokat (on roko po rumu ja po zelenjavi...) :-D
Nekima je očito išo na živce al to su obične kmeece
koji neznaju prepoznat spiku iz getta! :-x
A ti RuLLe-Z-u ne seri po igraču jer ga ni neznaš, bilo bi ti bolje da misliš kako češ nešto umočit :-P
RuLLe-Z-
27. 04. 2003., 00:19
Možda niste znali da je RuLLe-Z- još uvjek ####a djevica no tu Zelenko ko dobar frend uskače akcijom: "Dajmo da umoči"
Joj, di su Deda i Dikla da ovo procitaju... :-x Tamo di trebaju bit nikad ih nema! :roll:
Legenda
27. 04. 2003., 00:28
Zelenko je napisao:
Da niko nije srao više po Xorry-u, jer on je uvjek prisutan (nešto ko Isus) Sad sam baš bio s njegovim noničem se urokat (on roko po rumu ja po zelenjavi...) :-D
Nekima je očito išo na živce al to su obične kmeece
koji neznaju prepoznat spiku iz getta! :-x
A ti RuLLe-Z-u ne seri po igraču jer ga ni neznaš, bilo bi ti bolje da misliš kako češ nešto umočit :-P
joj daj molom te. nemoraju svi nas biti ti usrani raperi ako nece znas. jebo vas geto , ustvari kazem vam osobe poput vas su najvece ####e. Ne, ja ne kazem da sam neka faca ali se ja ni ne furam na neke tamo spike : kmeece
koji neznaju prepoznat spiku iz getta - ovako, ako cete to furat ovdi niste potrebni. zao mi je sto nema ekipe s starog isslanda ovdi lipo bi vas prorijedili.
eto tolko od mene, inace anti-repera
Zelenko
27. 04. 2003., 00:28
Mogo bih i prošit akciju još i za njih dvoje :-P
Sad još reci da nisam frend ;-)
Odi malo na zvizdice forum pa češ da otkriješ najnovije vjesti iz kvarta :-D
Zelenko
27. 04. 2003., 00:49
Šta si sad ti tu ko neka faca vo-no :-P
Bit če da si neki ####i jačbri, iz purgerlanda po mogučnosti :-x
Mogo biš pripazit što govoriš da ni bih Shorty-u (snajperist) reko da te ukoka :-x
Vade je jednom reko:
"al ne kuže nas vršnjaci pa ne kuže nas ni starci,
AL NE KUŽIM NI JA ONOG KO NEZNA RIMU DA NABACI!!! " :-x :-x :-x
Riječ gore - kmice dole!
Daj kmeeco reci od kud si, ima da ti glavu otkinem! :-x
Spacemaniac
27. 04. 2003., 02:03
Zelenko je napisao:
Bit če da si neki ####i jačbri, iz purgerlanda po mogučnosti :-x
Mogo biš pripazit što govoriš da ni bih Shorty-u (snajperist) reko da te ukoka :-x
Riječ gore - kmice dole!
Daj kmeeco reci od kud si, ima da ti glavu otkinem! :-x
Cuj Zelenko neces se ovako razgovarati! :-x
Dosao si prije neki dan, nemoj da odmah ides proc! :evil:
Ocekujem popravni od tebe. :-x
Sve cu da vas flašom! :-D
Zelenko
27. 04. 2003., 02:14
Ma kad mi budala digne tlak, uostalom, on je prvi počeo... Popio gulaš na slamčicu pa se tu došo prgavit...
No dobro sorry, necu više s budalom imat posla...
Tek tolko da kažem, član sam od 22/02/2003
:-D
Spacemaniac
27. 04. 2003., 02:18
Zelenko je napisao:
A dobro...da stvarno...:-o
No nije to bitno :-x
That's enough! :-D
Zelenko je napisao:
Ma kad mi budala digne tlak, uostalom, on je prvi počeo... Popio gulaš na slamčicu pa se tu došo prgavit...
Daj bez vrijedanja
Warlord
27. 04. 2003., 13:26
Ali ljudi....pitanje jos nije odgovoreno.Koji je sad novi nick od xorry-playe????
Zelenko
27. 04. 2003., 13:44
Warlord je napisao:
Ali ljudi....pitanje jos nije odgovoreno.Koji je sad novi nick od xorry-playe????
Evo pošto sam švorc ponudit ču ponudu koja se ne odbija: dam ti nick za 550kn 8-)
Stvarno trebam imat taj chip ;-)
Legenda
27. 04. 2003., 15:45
Zelenko je napisao:
ti si meni digo tlak ko nikome kad si rekao ono "kmice ne kuze spiku iz getta" i ja nisam posegnuo za nkim uvredama, jel ?
zasto ti mislis da sam budala ? sto ne glumim facu k ti ? ozbiljno,ja vas wannaberapere ne kuzim iako ih ima ovdi oko mene dosta no znam da im se svi ostali smiju u facu pa me bas zanima kako je tebi... naravno, ocekujem instantni odgovor od tebe tipa "daj ####aru..." ili "majmune jedan..." itd. ode ovaj forum u #### ko gamerov... :-(
Spacemaniac
27. 04. 2003., 15:56
Legenda je napisao:
ode ovaj forum u #### ko gamerov... :-(
Nista ti ne brini, nece do toga doci, ako treba brisat ce se kompletni topici,
a ne samo pojedini postovi :-D
RuLLe-Z-
27. 04. 2003., 17:03
Zelenko je napisao:
Warlord je napisao:
Evo pošto sam švorc ponudit ču ponudu koja se ne odbija: dam ti nick za 550kn 8-)
hehehe, ali koji chip ako ga vec imas :-?
Mozda nema na PS jedinici. :-P :-P :-P :-P
raptuus
28. 04. 2003., 10:22
deda=xorry_playa :-o :-o :-o
Passenger
28. 04. 2003., 10:30
ej deda...
znam tko si!!!! :-P 8-) :-D :-D
ps. neću nikom reć da si ti xory playa!!
ups... :-o :-P :-D
raptuus
28. 04. 2003., 10:32
joj passengeru je iscurilo, zlocesti decko :-D :-D :-D :-D
Zelenko
28. 04. 2003., 12:19
RuLLe-Z- je napisao:
Zelenko je napisao:
Warlord je napisao:
hehehe, ali koji chip ako ga vec imas :-?
Pa moro sam nešto napisat, a ti moraš lajat :-x
Zipa da ja ne bi nešto izlajo 8-) 8-) 8-)
Guest
28. 04. 2003., 12:32
Mi nemamo mater
mi nemamo oca
najdraže nam je od svega
Hajduk i pivska boca!
----HAJDUK PRVAK SVITA----
prije bi reko da nemaš mozga, ali ajde nek ti bude
Zelenko
28. 04. 2003., 12:47
Chaby je napisao:
Ma to je otkad ima neku novu trebu iz kvarta, dečko je inače OK 8-)
RuLLe-Z-
28. 04. 2003., 15:24
Zelenko je napisao:
Chaby je napisao:
Ma to je otkad ima neku novu trebu iz kvarta, dečko je inače OK 8-)
Ovo je bilo zlocesto http://mysmilies.no-ip.com/mysmilies/d-lol.gif
RuLLe-Z-
28. 04. 2003., 15:28
Primjetio sam da neki xorry_playa-u vole a neki ne. No pogledajte malo ovaj topic, vec ima 3 stranice. Bio taj xorry car ili #### digo je veliku presinu na ovom forumu :roll:
Xorry_playa je najjaci. Za one tukcine koji misle da san to ja: pa sta ste tako blentavi? taman poslka da bi netko nastavija tako pisat da se izda. Ne, nisan ja Xorry. On je nezaminjiv. Rijec gore.
RuLLe-Z-
28. 04. 2003., 19:11
Deda je napisao:
Za one tukcine koji misle da san to ja: pa sta ste tako blentavi? taman poslka da bi netko nastavija tako pisat da se izda. Ne, nisan ja Xorry.
Daj Xorry, sta se izvlacis :-D :-D :-D
Zelenko
28. 04. 2003., 19:19
RuLLe-Z- je napisao:
Primjetio sam da neki xorry_playa-u vole a neki ne. No pogledajte malo ovaj topic, vec ima 3 stranice. Bio taj xorry car ili #### digo je veliku presinu na ovom forumu :roll:
Nije mi jasno zašto je to tebi tako drago :-D
Daj baš se pitam zašto ne napišeš svoj e-mail, da ti ljudi mogu pisat 8-) ;-)
Zelenko je napisao:
RuLLe-Z- je napisao:
Nije mi jasno zašto je to tebi tako drago :-D
Daj baš se pitam zašto ne napišeš svoj e-mail, da ti ljudi mogu pisat 8-) ;-)
Eeee, tako je. Kako ono ide... *****_hiphop@... Sta se tamo skriva? Tko ce znat? Mozda RULLE, ili RUDLE, ili nesto drugo... :-D :-D :-D :-D
Passenger
28. 04. 2003., 19:58
Deda, odo si se sam. možeš se ti izvlačit koliko hoćeš, još ćeš krivnju prebacivat na druge...
no mi i dalje znamo :-P :-D
Deda, Deda...Xory...šta ti je bilo da još i topic poseban otvoriš xory-u, tj. sebi u čast... :-o
Dikla
28. 04. 2003., 20:46
Bas ste svi mutavi ako mislite da je Deda Xorry. Ako je on Xorry onda to moze bit bilo ko. Sta ako on ima vise nickova?
Zelenko
28. 04. 2003., 20:56
Dikla je napisao:
Bas ste svi mutavi ako mislite da je Deda Xorry. Ako je on Xorry onda to moze bit bilo ko. Sta ako on ima vise nickova?
Da sad, mogo si nabacit spiku u stilu: "Svi smo mi xorry_playa" :-P
Ljudi se uzaludno trude a mene i dalje zanima RuLLez-ov mail, ma bit će rudle :-D
RuLLe-Z-
28. 04. 2003., 21:00
Zelenko je napisao:
Dikla je napisao:
Ljudi se uzaludno trude a mene i dalje zanima RuLLez-ov mail, ma bit će rudle :-D
Panju! Otvori moj profil pa mi pogledaj mail. To mi je jedini :oops: A vjerojatno ga vec znas i napamet... Koji racku razbu? :-?
Zelenko
28. 04. 2003., 21:10
RuLLe-Z- je napisao:
Zelenko je napisao:
Dikla je napisao:
Panju! Otvori moj profil pa mi pogledaj mail. To mi je jedini :oops: A vjerojatno ga vec znas i napamet... Koji racku razbu? :-?
Šta ja ti na panja ličim? Rekli smo da nečemo u biljkama, remember? :-x
Ako je tvoj mail rudi_kancijanic@net.hr onda sam ja Mirko Norac :-P Dobro ajde, neču više o mailovima, bitno da je Deda skuzio 8-)
Passenger
28. 04. 2003., 21:35
ma sve je to ok, no ja i dalje znam...
Deda, nemash problemah, nickom nechoo rech tko see, samo ee dalje kupuy chasopeace ee pravee se da see kao ostalee..alee mee znamo da see xory... :-D
RuLLe-Z-
28. 04. 2003., 21:43
Vidis Lulicu, svi cekamo taj trenutak kada ces priznat da si xorry_playa a onda od silnog uzbudenja svi clanovi ovog foruma ce masovno skakati i veseliti se http://mysmilies.no-ip.com/mysmilies/aola.gif
Zelenko
28. 04. 2003., 22:06
...nego na dobre dečke puput Dede :-(
Ovo je več stvarno previše i moram se potrudit da bi igrača izvadio iz ##vana :-o
Dakle: neki dan sam ljepo dao do znanja kako je Deda iz Pehlina a oni koji malo bolje poznaju Rijeku će normalno reč da to nije crnački kvart več (da se neki nebi možda uvrijedili na forumu bit ču pristojan)
romski :-) :-) :-)
Sad usporedite to sa xorry-em koji je stalno naglašavo kako je on iz crnačkog kvarta!!! Zamislili ste se malo, priznajte 8-)
Evo deda, u zadnji čas sam te spasio, dužan si mi jednu žuju :-) Valda se nisi naljutio što sam reko od kud si, to je sve bilo za tvoje dobro ;-)
Zelenko je napisao:
...nego na dobre dečke puput Dede :-(
Ovo je več stvarno previše i moram se potrudit da bi igrača izvadio iz ##vana :-o
Dakle: neki dan sam ljepo dao do znanja kako je Deda iz Pehlina a oni koji malo bolje poznaju Rijeku će normalno reč da to nije crnački kvart več (da se neki nebi možda uvrijedili na forumu bit ču pristojan)
romski :-) :-) :-)
Sad usporedite to sa xorry-em koji je stalno naglašavo kako je on iz crnačkog kvarta!!! Zamislili ste se malo, priznajte 8-)
Evo deda, u zadnji čas sam te spasio, dužan si mi jednu žuju :-) Valda se nisi naljutio što sam reko od kud si, to je sve bilo za tvoje dobro ;-)
Kakvu zuju, dobit ces ti Bavariju 0,5. Vazi? Hvala na saveu. Eeeee deco, ja sam odrasto medu cigicima a ne nigerima. Nekako Rulle-Z zna malo previse o Xorryu. Necemo mu vise nista govorit. :o)
Koji mu je ono mail? :-D :-D :-D :-D
Zelenko
28. 04. 2003., 22:22
Deda je napisao:
Kakvu zuju, dobit ces ti Bavariju 0,5. Vazi? Hvala na saveu. Eeeee deco, ja sam odrasto medu cigicima a ne nigerima. Nekako Rulle-Z zna malo previse o Xorryu. Necemo mu vise nista govorit. :o)
Koji mu je ono mail? :-D :-D :-D :-D
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
To se zove frend ;-)
Ma taj famozni mail bi navodno trebo bit rudi_kancijanic@net.hr al šaljem poruku pa mi kaže na ne postoji :-P :-P :-P Valda u svoj ovoj panici se nije sjetio napravit ga 8-) Nečemo ga još otkit, nek još malo ljudi strepe, to obožavam :-D :-D :-D
rudi_kancijanic@net.hr???????? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D VIIIICCCCC!!!!!!!!!!
Passenger
29. 04. 2003., 08:08
daj molim te Deda, sad to prebacuješ opet na ostale...
pa svi veliki imaju pomagača, tako i ti imaš zelenka, no to te ne spašava...
nego, pojavio se neki novi lik koji se opet fura na kooje i peevu i slične stvari...
zar si opet ti deda?? zar misliš da nećemo skužit da je Stick=Xorry?? i da je Xorry=Deda?? i da iz toga proizlazi Deda=Xorry??
ili možda Stick=Xorry(deda)+ njegov pomagač Zelenko?? :-o :-D
joj, šta volim te zaključke...kako vas prokužim odmah.
sad bi vas "Dameer" trebao obojicu Bannat!!! :-P
Passenger je napisao:
nego, pojavio se neki novi lik koji se opet fura na kooje i peevu i slične stvari...
zar si opet ti deda?? zar misliš da nećemo skužit da je Stick=Xorry?? i da je Xorry=Deda?? i da iz toga proizlazi Deda=Xorry??
Decko nesto ti ne valja s mozgom. Vidit ces ko je Xorry. Uskoro ce opet doc na GamePlay. Samo pricekaj par dana. Onaj komentar je zrel za djecu iz 5og osnovne. Ti ne znas ko je Xorry, a Damir nas ne moze bannat jer ne radimo nista. :-P :-P :-P :-P
Zelenko
29. 04. 2003., 12:22
Passenger je napisao:
Mašta radi svašta :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
Ja sam samo reko ono što je točno :-x Kad si se več tolko ufuro što nisi išo provjerit ono što sam reko :-?
Još si reko da sam ja njegov pomagač :-P Tebe su stvarno zlostavljali u djetinstvu :-D ;-)
RuLLe-Z-
29. 04. 2003., 16:40
huh, cetvrta stranica... :roll:
Cetvrta je tu! E papci, ako vam Xorry ide na ku*** nemojte ulazit u ovaj topic. Logicno.
Passenger
29. 04. 2003., 19:29
Ja sam samo reko ono što je točno Kad si se več tolko ufuro što nisi išo provjerit ono što sam reko
aha, takve znam. kad ih prokužim-odmah se počnu vrijeđat. :-P
a znamo mi da tebe tvoj tata voli...i to svakim pojedinim djelićem tijela!! :-D
RuLLe-Z-
29. 04. 2003., 19:32
uuuuuuuuuuuuhhhhhhh, betl! betl! :-D :-D :-D
Zelenko
29. 04. 2003., 20:28
RuLLe-Z- je napisao:
Ma nezna on šta je to :-D
Zelenko je napisao:
RuLLe-Z- je napisao:
Imas pravo. Cuo sam da ce se ekipi (Johnnyu, Jimmyu, Shortyu...) pridruzit Sokolovo Oko. jel to istina?
RuLLe-Z-
29. 04. 2003., 21:23
Deda je napisao:
Zelenko je napisao:
RuLLe-Z- je napisao:
Imas pravo. Cuo sam da ce se ekipi (Johnnyu, Jimmyu, Shortyu...) pridruzit Sokolovo Oko. jel to istina?
Za panjeve: kvart ima 3 bodiguarda: Shorty (snajper), Jimmy (kalash) i Jacky (uzi)!!!!!! :-x
NE POSTOJI NIKAKAV JHONNY KOOJO!!!!!!!! :-x :-x
Passenger
29. 04. 2003., 21:27
kakav shorty??
johny??? :-o
molim???
RuLLe-Z-
29. 04. 2003., 21:30
To su predstavnici hood-a :-D
Ma nesto mi je Dikla prico... nema veze. Shorty makni se s prozora, a? I zenska zatvorila prozor. Smijeeeeehh!!!! :-D :-D :-D :-D
Zelenko
29. 04. 2003., 21:58
Passenger je napisao:
kakav shorty??
johny??? :-o
molim???
Shorty je ####an dok pie, pa ti se u lice smije a ak mi nešto kažeš gunom ti glavu probije 8_)
Jonny nosi kalašnjikov, Jonny misli da je nitkov ;-)
Znaš li ti onda što je betl :-?
Warlord
29. 04. 2003., 22:08
...zasto Xorry skriva nick?Necemo mu mi nista.... :-D :-D :-D
Passenger
30. 04. 2003., 20:57
sad kad sam skužio da je Deda=xorry...prelazim na novi slučaj...
sjećate li se sabbatha?? neki kažu da je bio užasno dosadan. hmm...bio je bannan-znači: sad je sigurno pod drugim nickom ovdje...
primjećujem neke sličnosti između Zelenka i sabbatha... :-D :-D :-D
Spacemaniac
30. 04. 2003., 21:07
Passenger je napisao:
sjećate li se sabbatha?? neki kažu da je bio užasno dosadan. hmm...bio je bannan-znači: sad je sigurno pod drugim nickom ovdje...
Trazite slicnosti i dalje: Sephirot (od proslog tjedna je na odmoru
u Vrapcu :-)) i Danfu (od danas je u ladovini :evil:).
A bit ce ih jos, bas se sprema velika cistionica.
Hebiga, ima vas previse, a nista ne radite.
Pozdrav!
Legenda
30. 04. 2003., 22:08
ljudovi, vama ovaj forum sluzi za chat izgleda. ajte vi lipo instalirajte icq i postedite nas vasih komentara. moje misljenje, barem...
Zelenko
30. 04. 2003., 23:30
Passenger je napisao:
Ti si se stvarno zapalio za mene i Dedu, bit če i da švršavaš misleči na nas :-P :-P :-P
Passenger
01. 05. 2003., 00:05
da te razočaram zelenko: baš i ne...samo vas zezam
ok, spacemaniac, ak će bit čistionica...ja nisam nijednom opomenut.
malo sam se šalio s ovim vezanim uz dedu i xorry-a-i to samo na jednom thread-u
ispričavam se, prestajem s glupostima, ovo mi je bilo prvii put da pišem gluposti, a prvi mačići se u vodu bacaju :-D
sorry-pozdrav!!!
Guest
01. 05. 2003., 00:09
evo malo sam vam promjenio ime topika, tak da nebi više tu slučajno zalutao
Zelenko
01. 05. 2003., 00:24
Chaby je napisao:
evo malo sam vam promjenio ime topika, tak da nebi više tu slučajno zalutao
Ja baš gledam koji #### :-o
Nešto Rijeka ovo-ono, 80 postova a nikad čuo za to... I ti to samo tako mjenjaš naslov jednom od največih topica, tužit ču te ja Xorry-u, njegova su autorska prava :-P
Peace ;-)
Zelenko
01. 05. 2003., 00:41
Legenda je napisao:
ljudovi, vama ovaj forum sluzi za chat izgleda. ajte vi lipo instalirajte icq i postedite nas vasih komentara. moje misljenje, barem...
Ja bi prije reko da nekim ovaj topic služi za dizanje postova :-x :-x :-x Pojedince nečemo imenovat, jel slone? :-P
Dikla
01. 05. 2003., 13:42
Kakva ye ovo sapooneeca postala... Ne mogoo vyerovat kako se pravee xorry dobro skreeva, alee dobro ovako ye zaneemlyeeveeye. Peta str. svaka chast xorry!!!!
Zelenko
01. 05. 2003., 13:46
Dikla je napisao:
Kakva ye ovo sapooneeca postala... Ne mogoo vyerovat kako se pravee xorry dobro skreeva, alee dobro ovako ye zaneemlyeeveeye. Peta str. svaka chast xorry!!!!
Ajde sad reci Passenger da je i Dikla Dedov pomočnik :-P
Zelenko
01. 05. 2003., 13:51
Veliki od palube, pa ja sam lood :-D :-D :-D
Doč če ovo i do osme stranice a naslov topica izglada da če ovisit u kakvom režimu budemo :-P
Peace Chaby ;-)
Passenger
01. 05. 2003., 14:29
nije, ti si xorry-ev pomoćnik
hmmm...mislim da dikla priča tako...ne znam...možda jednostavno: utjecaj okoline!!! :-D ;-) :-P
Zelenko
01. 05. 2003., 14:41
Passenger je napisao:
nije, ti si xorry-ev pomoćnik
hmmm...mislim da dikla priča tako...ne znam...možda jednostavno: utjecaj okoline!!! :-D ;-) :-P
Ma svi smo ti mi iz istog kvarta i štitimo jedni druge (ja, Dikla i RuLLez) Neznam ko te naveo na Dedu (iso frend al ne iz kvarta) Samo da znaš, to šta ti pišeš mi puca #### 8-) 8-) 8-)
RuLLe-Z-
01. 05. 2003., 16:21
Deda je kmica na kvadrat! Jucer je u kvartu skoro popio takme u paksu!!! Nije se znao ponasati... Jackye je bio jako ljut na nas ali smo mu uspjeli objasnit da ima treboo i tako to... :-D
Zelenko
01. 05. 2003., 16:24
RuLLe-Z- je napisao:
Deda je kmica na kvadrat! Jucer je u kvartu skoro popio takme u paksu!!! Nije se znao ponasati... Jackye je bio jako ljut na nas ali smo mu uspjeli objasnit da ima treboo i tako to... :-D
Sta bio bahat pred trebom :-? Vidim ja da te treba loše utječe na njega i nikako da mu da :-P
Peace Deda ;-)
Legenda
01. 05. 2003., 19:54
Zelenko je napisao:
Legenda je napisao:
Ja bi prije reko da nekim ovaj topic služi za dizanje postova :-x :-x :-x Pojedince nečemo imenovat, jel slone? :-P
ajme lave, jesi se prosuo. ti to meni govoris da ja dizem postove ? pa vas trojica-cetvorica ste nabili 80 postova, svakom po 20-tak. ja sam se javio 2-3 puta da vam kazem misljenje o ovom topicu. izgleda da sam samo ja skuzio o cemu je stvar oko ovog topica. moderatori, webmasteri prelijepo vas molim, na posao !!!
eh btw, zeleni, opet si krenuo sa vrijedjanjem, ne ?
Zelenko
01. 05. 2003., 21:19
Legenda je napisao:
Zelenko je napisao:
Legenda je napisao:
ajme lave, jesi se prosuo. ti to meni govoris da ja dizem postove ? pa vas trojica-cetvorica ste nabili 80 postova, svakom po 20-tak. ja sam se javio 2-3 puta da vam kazem misljenje o ovom topicu. izgleda da sam samo ja skuzio o cemu je stvar oko ovog topica. moderatori, webmasteri prelijepo vas molim, na posao !!!
eh btw, zeleni, opet si krenuo sa vrijedjanjem, ne ?
Ma ti malo previše misliš za jednog južnjaka :-P
Peace dalmati, ovo je bilo osobno 8-)
Ne stvarno, na koji god topic da dođem ti imaš neko svoje izdvojeno mišljenje, primjedbu, prijedlog il šta ti ja znam šta :-x Nisi ti loš, samo što malo previše filozoviraš, pogotovo za južnjački mentalitet "lako čemo" ;-)
Peace! Uostalom i ja sam 70% dalmatinac (sa Visa da budemo precizni) :-D :-D :-D
Legenda
01. 05. 2003., 22:15
izdvojeno misljenje ? bas me zanima sto drugi misle o tome...
a i bolje filozofirat, a ne pricat gluposti i furat se na neki "kmica" ili "getto" i sl.
a i ja sam vidio dosta tvojih postova, prika. necu komentirat jer cemo ovako do beskraja. a i ako niste primjetili ima ih jos kojima idete malo na zivce vi "from the getto"
Zelenko je napisao:
RuLLe-Z- je napisao:
Sta bio bahat pred trebom :-? Vidim ja da te treba loše utječe na njega i nikako da mu da :-P
Peace Deda ;-)
Seene moy, onay Jacky neeye normalan! Skoro me skeenooo (o Shortyu necemo). Day, e, recee eem da ne deroo veeshe po menee. Recee eem da sam ya eez ekeepee yer necoo da kad svakee poot dolazeem kod vas deroo po menee.
Koyee ye ovo koorac s eemenom topeeca????????????????? To treba sredeet. Receete nekome eez hooda da zasayba takme kmeecee koya ye promeeyeneela eemee topeecoo.
Reeyech gore!
Legenda
01. 05. 2003., 22:37
[/quote]
Seene moy, onay Jacky neeye normalan! Skoro me skeenooo (o Shortyu necemo). Day, e, recee eem da ne deroo veeshe po menee. Recee eem da sam ya eez ekeepee yer necoo da kad svakee poot dolazeem kod vas deroo po menee.
Koyee ye ovo koorac s eemenom topeeca????????????????? To treba sredeet. Receete nekome eez hooda da zasayba takme kmeecee koya ye promeeyeneela eemee topeecoo.
Reeyech gore![/quote]
evo vako : molim te ko boga prestani vise s tim ####in "e" slovom. ne zelim se pravit vazan no bit ces prvi na meti ako tako nastavis. evo da i ja jednom stavim nekog smajlija :-x a sad :-D
Dikla
01. 05. 2003., 22:39
Deda ti si totalni kreten sta si ono napravio kad si iso ca, sad nam Jacky sere, kooish?? :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Guest
01. 05. 2003., 22:40
mada je ovo kmico topik, nemoj pisat sa tim debilnim slengom, jerbo češ primjetit kak ti nestaju postovi
Zelenko
01. 05. 2003., 22:43
Deda je napisao:
Zelenko je napisao:
RuLLe-Z- je napisao:
Peace Deda ;-)
Reeyech gore!
Zipa ća povadaš ćo, da te Chaby ne bi banno ;-)
Eeeeeeeee, potpis ti rula :-D :-D :-D :-D :-D
Daj ti to meni ljepo napiši, neda mi so ono #### dešifrirat 8-)
Zipa care, kmica nije kmica ako ne pise Nigga slengom. Sto se mene tice, hm, OK ali ne znam kako ce to proc kod ostalih kmica.
Zelenko
01. 05. 2003., 22:48
Davno su rekli: bio getto, kvart ili misto sve je iso, mada nismo baš na čisto ;-)
Ka ono, vidia ja da priku to živcira, samo da kažem, meni ste vi baš simpatični s onom tovarskom spikom :-)
jesi vidija freestyler malo? Rulle-Z mi diga tlak.
RuLLe-Z-
02. 05. 2003., 15:40
OBAVJEST: Ja i Dikle smo prije neki dan bili s Jackyem na lozu. Jacky je nevjerojatno ljut i ocajan zbog one nezgode s Dedom. Jacky nije znao dali pucat ili ne a to covjek ne voli dozivljavat... :-x Deda se nije lijepo ponasao u tudem kvartu. Ovaj put cemo mu oprostit bas kao sto je i Jacky nama oprostio... No, htio je nesto da napravim za njega, tj. da ga malo reklamiram! Reko mi je da nece vise nikad targetirat Dedu ako stavim njegovu (Jackyevu) sliku za avatara i da skinem Snejkovu... Meni je to JAKO TESKO palo!!! :-x Ali sam ga trebo zadovoljit jer ipak mislim na prijatelje i nisam htio stvarati probleme....
P.S. Jucer mi Zelenko posalje poruku i kaze mi kako mi je prije bio bolji avatar! Dragi, Zelenko, kako ####o ne SHVACAS!?!?! Ako zelis ubuduce ostati ziv MORAM OBVEZNO stavit Jackyevu sliku! Jer ako se ili Jakyu ili Jimmyu ili Shorty suprostavis, sljedeci dan samo cujes BENG BENG! I vise te nema buraz....
HVALA NA RAZUMJEVANJU!
Snake
02. 05. 2003., 15:46
I niš ne kužim what are you pričing about...!!?? O čemu se tu radi???
Zelenko
02. 05. 2003., 16:42
RuLLe-Z- je napisao:
OBAVJEST: Ja i Dikle smo prije neki dan bili s Jackyem na lozu. Jacky je nevjerojatno ljut i ocajan zbog one nezgode s Dedom. Jacky nije znao dali pucat ili ne a to covjek ne voli dozivljavat... :-x Deda se nije lijepo ponasao u tudem kvartu. Ovaj put cemo mu oprostit bas kao sto je i Jacky nama oprostio... No, htio je nesto da napravim za njega, tj. da ga malo reklamiram! Reko mi je da nece vise nikad targetirat Dedu ako stavim njegovu (Jackyevu) sliku za avatara i da skinem Snejkovu... Meni je to JAKO TESKO palo!!! :-x Ali sam ga trebo zadovoljit jer ipak mislim na prijatelje i nisam htio stvarati probleme....
P.S. Jucer mi Zelenko posalje poruku i kaze mi kako mi je prije bio bolji avatar! Dragi, Zelenko, kako ####o ne SHVACAS!?!?! Ako zelis ubuduce ostati ziv MORAM OBVEZNO stavit Jackyevu sliku! Jer ako se ili Jakyu ili Jimmyu ili Shorty suprostavis, sljedeci dan samo cujes BENG BENG! I vise te nema buraz....
HVALA NA RAZUMJEVANJU!
E moj rixo, vidim ja da je težak život na Belvederu, tebe svako jutro budi pucnjava, mene ptičice ;-) :-D
RuLLe-Z- je napisao:
HVALA NA RAZUMJEVANJU!
MC Loole ne zeli biti u ljesu,
Ne zeli umrijeti u Shortyevom bijesu,
Znam da nisam iz kvarta,
Ali to je prijateljska vatra,
Svaki put kad dodem gore,
Gledam kad ce iz mene krenut krvi more,
Ja im ništa nisam kriv,
Al doma dolazim jedva ziv,
Znam da cuvaju vas hood,
Al ja sam od toga vec lud,
Jedva dodem ziv do vase gajbe,
I bez vas ne mogu do Sajbe,
Sve sto trazim je da me postede metka,
Da ne bi krepo jednog suncanog petka,
Moglo bi to bit i prije,
Jer se Deda vise ne moze da krije,
Znaju oni sad za sva moja mjesta,
Sad mi je jos najsigurnija cesta.
Kmeece dolje, Shorty & co. gore.
Legenda
03. 05. 2003., 23:35
Snake je napisao:
nisi jedini prika... samo sto to ovi wannabe-kmice iz "rijeckog getta" nikako da skuze.
RuLLe-Z-
03. 05. 2003., 23:49
Hehe Lulicu, lud si!!!!! Jacky ti je oprostio za ono tak da vise nije bed...[quote]
P.s. Linkin Park ce mi se svidati :-D
RuLLe-Z- je napisao:
Hehe Lulicu, lud si!!!!! Jacky ti je oprostio za ono tak da vise nije bed...[quote]
P.s. Linkin Park ce mi se svidati :-D
E, daj im cire da vise ne deru po meni.
Legenda je napisao:
Snake je napisao:
nisi jedini prika... samo sto to ovi wannabe-kmice iz "rijeckog getta" nikako da skuze.
I ja mrzim ovaj topic :-x :-x C:/My documents/My pictures/evil.gif
RuLLe-Z-
05. 05. 2003., 14:40
I ja ga isto mrzim!!! :-D :-D
Spacemaniac
05. 05. 2003., 21:32
RuLLe-Z- je napisao:
I ja ga isto mrzim!!! :-D :-D
Ja ga mrzim, vi ga mrzite, pa sto onda kazete da svrsimo i zakljucamo ovaj topic :-D
Pozdrav!
Guest
05. 05. 2003., 21:38
Spacemaniac je napisao:
pa sto onda kazete da svrsimo
perveznjak :-D
Dikla
05. 05. 2003., 22:34
Koliko god da vi govorili da vam ovaj topic ide na zivce uvjek nesto komentirate!
Rijeka gore!
Spacemaniac
06. 05. 2003., 14:29
Chaby je napisao:
Spacemaniac je napisao:
pa sto onda kazete da svrsimo
perveznjak :-D
Tko? Ja?!
http://mysmilies.no-ip.com/mysmilies/knuddel_2.gifhttp://mysmilies.no-ip.com/mysmilies/1_2.gifhttp://mysmilies.no-ip.com/mysmilies/big_eyes.gifhttp://mysmilies.no-ip.com/mysmilies/perfect_woman.gifhttp://mysmilies.no-ip.com/mysmilies/rubbel.gif
Legenda
06. 05. 2003., 19:44
Dikla je napisao:
Koliko god da vi govorili da vam ovaj topic ide na zivce uvjek nesto komentirate!
Rijeka gore!
pa kad moram dat svoje misljenje na gluposti i fsranja koja se ovdi pisu
RuLLe-Z-
07. 05. 2003., 14:52
Legenda je napisao:
Dikla je napisao:
Rijeka gore!
pa kad moram dat svoje misljenje na gluposti i fsranja koja se ovdi pisu
fsranja???? I onda mi pisemo gluposti.. tsk tsk :roll:
Legenda
07. 05. 2003., 23:22
fsranja sam faco stavio da mi nebi se nasle
one skale umjesto slova :-D da bi me bolje razumio
Dikla
10. 05. 2003., 00:23
Legenda je napisao:
fsranja sam faco stavio da mi nebi se nasle
one skale umjesto slova :-D da bi me bolje razumio
Svaka cast ljepo si ga ####o!
Passenger
23. 05. 2003., 20:50
ej, gdje su nestali momci iz rijeke??
gdje su RuLLe-z, Dikla, Deda(Xory_Playa) i zelenko??? :-o :-D
Ja ne razumin Dedu,zelenka i Rulle-z.O kojim pucnjima oni pričaju.Ne razumin vas 2% "Ghettovci".
I jeli taj Xory_Play bannovan zbog ghetto govora eeee ili zbog gluposti koje je pisa ili je puno psova.Šta je da je puno lje 6 strana za bannovanog tipa.
Hentaifreak
11. 06. 2003., 21:11
Ja je napisao:
Ja ne razumin Dedu,zelenka i Rulle-z.O kojim pucnjima oni pričaju.Ne razumin vas 2% "Ghettovci".
I jeli taj Xory_Play bannovan zbog ghetto govora eeee ili zbog gluposti koje je pisa ili je puno psova.Šta je da je puno lje 6 strana za bannovanog tipa.
Banovan je jer je pisao VELIKA s####,malo sam trazil po stranci da vidim kaj je on sve pisal,ma nemres to procitati! I najdem ti ja tak jedan "lijepi" link,otvorim ga i poludim(za one koji znaju o kojem je linku rijec slobodno se smijte)
Pro_Gamer
25. 06. 2003., 10:37
heh , svi vi tu pljujete po xorryu , ali ako niste primjetili čovjek je postao legenda.VI JEDNOSTAVNO NEMOŽETE DA PRESTANETE DA PRIČATE O TOM DEBILNOM GETTO IDIOTU
Spacemaniac
25. 06. 2003., 19:20
Ja je napisao:
I jeli taj Xory_Play bannovan zbog ghetto govora eeee ili zbog gluposti koje je pisa ili je puno psova.
Pola toga sto je XP pisao i radio po forumima morali smo obrisati, a to ti sve govori o
njegovom ponasanju :-D