View Full Version : Grand Theft Auto: Vice City - PC verzija
Zna li tko kad izlazi GTA: Vice City na PC-u :-? :-?
Legenda
24. 04. 2003., 21:40
trebo bi u slijedecih mjesec dana
To će bit jedna legendarna igra sa odličnom grafikom.Ali će i kompić tribat bit super stroj za vrtit je. :-o :-o
raptuus
28. 04. 2003., 10:27
za nekih 2 tjedna ce izaci....
-hoggra-
30. 04. 2003., 21:31
Doći će... jednog dana...
Doći će... jednog dana...
... a možda i prije :-D :-D :-D ...
Guzonja
18. 11. 2004., 21:07
OVo ne spada ode.
De, olakšajte mi malo....
Duke_Nukem
18. 11. 2004., 22:07
Za sve koji se igraju samo na kompu i mrze konzole ću reći jednu za mene odličnu stvar. GTA : SA na kompu izlazi tek sljedeće godine, na ljeto i baš mi je drago. Imam i ja komp, ali mrzim PC - jaše koji blate po konzolama, najviše po PS 2. :-x
Guzonja
18. 11. 2004., 22:10
Duke_Nukem je napisao/la:
Za sve koji se igraju samo na kompu i mrze konzole ću reći jednu za mene odličnu stvar. GTA : SA na kompu izlazi tek sljedeće godine, na ljeto i baš mi je drago. Imam i ja komp, ali mrzim PC - jaše koji blate po konzolama, najviše po PS 2. :-x
Imam i ja komp. i konzolu, i uvik mi je ugodnije bilo zavalit se i igrat nego lomit kičmu.
Još da dodama nešto- GTA je neigriv na PC-u (IMO).
Nije to jedank filing kad se ti moraš na tipkovnici mučit dok voziš, i trčiš i sve.
Ma gamepad je zakon.
Grafika jeste malo bolje, ali nikako nemože to popravit da stick filing.
Duke_Nukem
18. 11. 2004., 22:38
Guzonja je napisao/la:
Imam i ja komp. i konzolu, i uvik mi je ugodnije bilo zavalit se i igrat nego lomit kičmu.
Još da dodama nešto- GTA je neigriv na PC-u (IMO).
Nije to jedank filing kad se ti moraš na tipkovnici mučit dok voziš, i trčiš i sve.
Ma gamepad je zakon.
Grafika jeste malo bolje, ali nikako nemože to popravit da stick filing.
To ja baš kažem komp je za pucačine i strategije, ma kakav joystick za komp, obično su sranja, a i mali je monitor. Lijepo na PS 2 igraš na puno većem ekranu, sa ugodnim kontrolama i sve...
Game-Ruler
18. 11. 2004., 22:40
Šta radite na dvije godine starim remama?!
Guzonja
18. 11. 2004., 22:52
Game-Ruler je napisao/la:
Remamo se.
Game-Ruler
18. 11. 2004., 22:55
Guzonja je napisao/la:
Remamo se.
:-x :-x :-x :-x :-x
Temama ne remama!
Duke_Nukem
18. 11. 2004., 22:59
Guzonja je napisao/la:
Remamo se.
:-x :-x :-x :-x :-x
Temama ne remama!
Kaj je zabranjeno možda?
Encore
30. 11. 2004., 21:43
bravo care...trebao je to netko reć....