View Full Version : 2 dobre igre za GBA , tražim savjet koju uzeti?
Irumed
10. 07. 2003., 21:51
Kupujem Gameboy Andvanced SP.Za početak planiram uzeti 2 igre. Razmišljao sam o Pokemon Saphire i Zelda : Link to the past Four Swords. Imate li bolji prijedlog????? :-?
Legenda
10. 07. 2003., 23:10
jebo pokemone, uzmi zeldu i mozda onaj golden sun. prvo si skini s interneta igru i
probaj je na emulatoru pa onda odluci koju uzet. igre su ti svaka oko 5 MB :-D [quote]
Tvoj iznor mi se čini sasvim ok.pokemon sapphire i zelda su dvije najjače igre za gba uz mario advance serijal.
Passenger
11. 07. 2003., 00:24
moj savjet: mario kart(još je mega igriv!!)
sonic advance 2(igrivo, brzo i odlično)
metroid fusion-pogledaj prvu riječ u nazivu igre...METROID!! (ja imam original!
super street fighter alpha 3-najbolja tučnjava na advanceu
advance wars-naj strategija na advanceu
zelda-možda najbolji izbor ako nikad nisi igrao istu igru na snesu...
mario kart-ne!sonic-ako si igrao SMW,ne!streer fighter-ne!nije gba za to.metroid-NE!zelda-DA!ko je to reko 'hebo te pokemon'?hebo sebe on!
Passenger
12. 07. 2003., 14:47
mario kart ne???????
dobila je maksimalne ocjene igra...mario kart je možda čak i najigrivija igra sa snesa
street fighter alpha je odličan...
metroid je trenutno najbolja igra na gba...
Irumed
12. 07. 2003., 21:48
Kakva je to igra Golden Sun?????Na cega lici??????? :-?
Legenda
12. 07. 2003., 22:27
skini s neta i probaj. nisam je igrao, ali svi kazu da je stvarno zakon !!! nekakav rpg ili avantura. potrazi malo po netu.
Passenger
12. 07. 2003., 22:54
evo-dao sam ti link na PM koji si me tražio, irumed
vidim da si upoznat s nintendo igrama podosta...pitaoo sam imaš li CUBE??
metroid nije najbolja igra na gba!na cube,jest,ali tu ne-to je super mario world ili zelda,ne znam sad.
irumed savjetujem ti da ostaneš pri svom izboru igara
passenger-mario kart je dobar,ali dosadan je u jednog igrača,uostalom ne možeš očekivati da irumed ima nekog ko ima isto gba i mario kart i link cable pa da se oni povežu...
Passenger
13. 07. 2003., 23:16
metroid je najbolja igra na gba, bar meni. i dobila je najveće ocjene. dobro-sveukupno nije najbolja, ali ja maria i zeldu ne brojim zato jer su to konverzije sa snesa, igre koje sam jako puno puta prešao(dobro, zeldu nisam prešao, no maria jesam nekoliko puta)
pa tako bi već moglo...ja sam prešao zeldu na snes-u i marija par puta računajući ovaj put na gba ,sad opet prelazim...
Prijatelji prijatelji!!! vratio sam se i ne idem više... U čemu je problem da vam čika flea kaže... Koji kujac da ja uzmem za 2 igru??? pokemone, NN???
jesi prešao mario world?sad ti preporučam pokemone,a možda još bolje zeldu link to the past-ako je nisi igrao na snes-u onda ti je preporučujem ispred svih
Bojim se da zeldu neću uspjet preći.... nažalost triba mi nešto brže i zabavnjije.... nažalost opet kajem
I-HollyMan
19. 09. 2003., 20:46
Ja bi radije uzeo Shaphire i Mario Kart.
Flea je napisao:
Bojim se da zeldu neću uspjet preći.... nažalost triba mi nešto brže i zabavnjije.... nažalost opet kajemkhm khm....treba ti nešto zabavnije od zelde??ako nađeš takvu igru,javi mi :-D
sapphire i mario kart?ok izbor,ali ako nemaš nekoga s kim b mogao igrati kart,brzo će ti postati dosadan...
Sunce
20. 09. 2003., 11:52
ja imam tj. mi imamo tj. pokemone i maria... na pokemonima sam zapeo tj. zaplei smo i netko :-x neće da pomogne :-x a maria smo prešli tj. sam prešao 3 puta... sad milim kupit DBZ onu cipu nešto sa T počima, a brat mi oće uzet metroida... naravno da ste svi za metroida, ali glupo mi ga je uzet kad će do kraja godine izač novi :-( neznam brate...
Clash
02. 10. 2003., 21:48
Ja imam Metroid: Fusion i Golden Sun, oba dvije sam prešao, metroid ti je 2D pucačina sa odlično pričom, trenutno najbolja igra, a golden sun ti je rpg, po meni ćak i bolji od zelde, jer duže traje, i puno bolja priča. Uzmi te dvije, nećeš seprevariti. Evo ti golden sun slika: C:/Documents and Settings/Matej/Desktop/Golden Sun.jpg
Piccolo
02. 10. 2003., 22:18
ja imam pokemone(saphire) na emulatoru i moram reći da je super.
iako je i zelda jako dobra
mmda ka bum novi metroid? a sve igre koje valjaju za GA moš na prste jedne ruke izbrojat... metroid,mario,pokemoni,zelda,sun i to je to ak sam neš zaboravio recite tak da vidim
Piccolo
03. 10. 2003., 22:23
istina...
gba se ne isplati kupovati
jednostavno se skine emulator i igra koja valja za gba(gore navedene) ne valja nista...samo trositi lovu za to.... :oops:
Piccolo je napisao:
istina...
gba se ne isplati kupovati
jednostavno se skine emulator i igra koja valja za gba(gore navedene) ne valja nista...samo trositi lovu za to.... :oops:
kome ti to priljatelju ha :-x GBA se isplati kupiti iz 100 miljuna razloga... :-X editiraj to prijatelju ;-)
Piccolo
03. 10. 2003., 22:50
svatko ima pravo na svoje misljenje,prijatelju ;-)
Piccolo je napisao:
svatko ima pravo na svoje misljenje,prijatelju ;-)
:lol: uzmi mene za primjer pa sad ti vidi ;-) no hard fealings space, right ;-)
ali je aj aj ima svako svoje mišljenje GBA igraju nostalgičari i ljubitelj 2D igara kao šo sam ja :-D
Piccolo
05. 10. 2003., 20:56
kao sto rekoh svatko ima pravo na svoje misljenje :-)
NoEscape
08. 10. 2003., 16:55
uzmi pokemon ruby i definitivno nabavi goolden sun -igra ima nezamislivo dobru grafiku.Ali uskoro dolazi FF Tactics Advance koji moraš ali moraš imati(probajte na emulatoru i postat ćeš ovisan o njoj)
supersaiyan3
13. 12. 2003., 12:27
:-D ;-) :-x :-D na kojoj stranici si skinul
Yakuza_stinger
21. 12. 2003., 20:39
Metroid nije najbolji...ima i boljih igrica...
Yakuza_stinger je napisao:
Metroid nije najbolji...ima i boljih igrica...
Slažem se.
Sunce
21. 12. 2003., 20:55
A kakav je sonic advance 2?? neš mi treba za božić da mogu igrat???
Yakuza_stinger
21. 12. 2003., 21:01
Kuul..
ali može te zasmetati tolika sonikova brzina da nekad ne znaš di si.... :-? :-? :-o :-o
whitedragon
21. 12. 2003., 21:04
Ovako cemo.
Najboji RPG su: FF Tactics i Golden Sun 2 sto su ujedno i najbolje igre.
Medu ostalim jako dobrim igrama su Mario serijali. Metroid Fusion, Zelda A Link to the past i naravno Pokemoni!
Ako mene pitas preporucujem ti FF i Zeldu (ili umjesto Zelde, Pokemone ako ih volis)
:-) :-) :-) :-) :-) :-)
Sunce
21. 12. 2003., 21:09
A neki super mario koji je dooosta sličan advance-tu 2????
Yakuza_stinger
22. 12. 2003., 08:56
to je isti mario sa super nintenda prebačen na GBA kao i donkey kong...
Irumed je napisao:
Kakva je to igra Golden Sun?????Na cega lici??????? :-? Golden Sun ti je RPG tipa Final fantasy. Ako mene pitaš ta igra ti se stvarno isplati! Ja je ima ali je još nisam uspio preći. p.s. to ti je bolje od bilo kojeg super maria ili zelde! 8-) :-)
Flea je napisao:
mmda ka bum novi metroid? a sve igre koje valjaju za GA moš na prste jedne ruke izbrojat... metroid,mario,pokemoni,zelda,sun i to je to ak sam neš zaboravio recite tak da vidim Umm zaboravio si na Final fantasy tactics :-x :-( :-)
Sunce je napisao:
ja imam tj. mi imamo tj. pokemone i maria... na pokemonima sam zapeo tj. zaplei smo i netko :-x neće da pomogne :-x a maria smo prešli tj. sam prešao 3 puta... sad milim kupit DBZ onu cipu nešto sa T počima, a brat mi oće uzet metroida... naravno da ste svi za metroida, ali glupo mi ga je uzet kad će do kraja godine izač novi :-( neznam brate... Ja sam prešao sve pokemone možda ti mogu pomoći da pređeš... Samo kaži gdje si zapeo pa ću ti reći šta da radiš :-)
ne vjerujem da je FF na GBA baš toliko dobar,ali budući da mi si je frend nedavno nabavio mario&luigi kojeg sam ja mislio uzeti a mi imamo malo igara za gba i ne isplati nam se razbacivat lovu za to te si ih međusobno posuđujemo ja sam ipak odlučio uzeti FF...treba mi neki dobar RPG.iako još trojim između ff,golden sun i advance wars
najbolja igra trenutno na GBA-ja mislim da je mario&luigi superstar saga(RPG)
speeder
04. 01. 2004., 23:08
Sve igre su dobre osim POKEMONA i TELLETTUBIESA .TO JE OBIČNO ####.
ISPRIČAVAM SE NA GRUBOM IZRAZU
Transpoder
04. 01. 2004., 23:10
Nabavite si mario and luigi superstar saga....odlična je!!!!!
IKillYou
01. 04. 2010., 09:34
Wario Land 4 Najbolja Igra:-D:-D:-D
rey619mysterio
01. 04. 2010., 10:28
nakon više od 6 godina .. . .. .. :roll:
Nidjo666
02. 04. 2010., 12:35
Stvarno moraš bit specijalan da iskopaš temu mrtvu 6 godina.
marinpunk
20. 08. 2010., 20:09
pokemon fire red i mario kart.tema stara 6 godina lik vjerovatno vise ni nema gameboy.