PDA

View Full Version : 2Pac kutak

Stranice : [1] 2 3

makaveli-file
17. 08. 2003., 11:19
Pričajte ljudi sve što znate o Tupacu, pa da čujemo!

Pozdrav!

makaveli-file
17. 08. 2003., 16:53
Pa gdje ste Tupacovi fanovi??

Spacemaniac
17. 08. 2003., 18:03
makaveli-file je napisao:
Pa gdje ste Tupacovi fanovi??

A tu smo...
Volim ga cuti jer tip ima karakteran glas i inteligentne rime. Ne znam bas previse njegovih stvari (recimo oko 50-tak). Naime, imam doma njegov dupli album All Eyez On Me i 7 Days Theory, te znam jos neke singlove koji su izdani nakon njegove "smrti". Najbolje su mi All Eyez On Me, California Love i Changes.
Respect 2Pac Shakur! 8-)

MASTER
17. 08. 2003., 22:26
čak sam i ja slušao Šupaka Takura, imam masu njegovih pjesama na kompu, a imam dupli alb. Until the end of time i rose that grew from the concrete...po meni je on najbolji od svih ovih "imitacija" i u njegovo vrijeme i ovo sada...Ja nisam ograničen na jednu vrstu muzike, od rapai hophopa izdvajam Šu-Paka....a o njegovoj smrti se neću izjašnjavati...to otvara mnoge teme, a ja sam neko vrijeme tražio po netu podatke i našao ih puuuno, pa ko voli nek izvoli, tu je google i mnogo pretraživaća...zanima me kakav je onaj novi album (izdan u 11. mjesecu), sad sam zaboravio kako se zova, hit single sa albuma je Thugz Mansion...

jao meni, ja sam sad pisao o repu... :-o iako ga prezirem u zadnje vrijeme, gdje su vremena NWA, MC Hammera, DMC-a i ekipe... ;-) :-(

eto morao sam :-D :-D :-D

MASTER
18. 08. 2003., 03:42
evo slike, pa vi vidite je li lažirana ili ne...

http://www.nemavišeslike.com

Spacemaniac
18. 08. 2003., 10:57
Tu se nis ne vidi...Ne mozes tocno reci ni o kome se radi iako slicnosti postoje...BTW: kaj je tip pao pod kosilicu? :-o Ja mislio da je bilo bullet time pokusaj izmicanja mecima...Ma ja mislim da 2Pac negdje 'ladi jaja. 8-)

MASTER
18. 08. 2003., 20:51
kako će ga pregledat ako ga ne razrežu?! kako će obdukciju napravit? ali svi znaju (nadam se) da obdukcija nije napravljena, jer ga je stara odma kremirala iako je to protuzakonito....ZOVITE SCULLI i ekipu....

makaveli-file
19. 08. 2003., 22:40
MASTER je napisao:
čak sam i ja slušao Šupaka Takura, imam masu njegovih pjesama na kompu, a imam dupli alb. Until the end of time i rose that grew from the concrete...po meni je on najbolji od svih ovih "imitacija" i u njegovo vrijeme i ovo sada...Ja nisam ograničen na jednu vrstu muzike, od rapai hophopa izdvajam Šu-Paka....a o njegovoj smrti se neću izjašnjavati...to otvara mnoge teme, a ja sam neko vrijeme tražio po netu podatke i našao ih puuuno, pa ko voli nek izvoli, tu je google i mnogo pretraživaća...zanima me kakav je onaj novi album (izdan u 11. mjesecu), sad sam zaboravio kako se zova, hit single sa albuma je Thugz Mansion...

jao meni, ja sam sad pisao o repu... :-o iako ga prezirem u zadnje vrijeme, gdje su vremena NWA, MC Hammera, DMC-a i ekipe... ;-) :-(

eto morao sam :-D :-D :-D Ej MASTER! Zašto ga tako nazivaš?? Nemaš nikakvog poštovanja prema TuPacu??
Ljudi svašta pričaju - neki misle da je živ, a neki obratno?! Tko to zna? :-(

MASTER
20. 08. 2003., 23:57
evo svi vi reperi i oni koji ćete tek postati.... str. za dl rap albuma. ja skinuh 2paca-better dayz...albumi su u rar formatu, može se konvertirati, ima za skinut taj program na toj str. skupa sa albumima http://www.trix93.com/.

makaveli-file
21. 08. 2003., 19:48
MASTER je napisao:
evo svi vi reperi i oni koji ćete tek postati.... str. za dl rap albuma. ja skinuh 2paca-better dayz...albumi su u rar formatu, može se konvertirati, ima za skinut taj program na toj str. skupa sa albumima http://www.trix93.com/. Fala MASTER!

MAKAVELI
23. 08. 2003., 03:14
Eh ovako da ti kazem ja nesto za kralja HIP HOP muzike ... 2 PAC aka MAKAVELI je uistinu najbolji raper svih vremena i pravi je gangsta´ sad ovi fakeri i ulizice koji se prave nesto...hm ( 50 cent, p.diddy, faboulos, ja rule itd... ) treba se spomenuti snoop dogg, dr,dre, NWE, ice cube, ice-T, nate dogg, wu-tang...old school...to je to ovi ljudi su vec nesto..ali necu sad vise da ulazim u to east west beef...nego mogu reci samo poslednji album dok je PAC bio ´Ziv´ je 7 dayz theory iz kojeg je izaslo mnogo kontroverznih i cudnih stvari, naravno samo kada kupite taj cd i ako ste pravi fan poslusate onda cete shvatiti 13.09.2003 je dan povratka 2 Pac-a jer kroz ovih 7 gd...i taj album ovaj covjek je ´kovao´ svoju sudbinu i slavu...da naravno postane naj popularniji...a ona njegova ´smrt´ nije bila nikakav problem da se izrezira jer covjek njegovih mogucnosti ( znamo koliko je zaradjivao ) bez problema je mogao rezirati smrt..a u vezi te slike to je fake ....on je kao prvo kremiran odmah sutradan poslije ´smrti´ a to svi znamo da je nemoguce uraditi, kada su pocele price kruziti po svijetu kada je se pocelo sumnjati da je ziv..odjednom izadje ta tajanstvena slika autopsije...to je slika koja je napravljena da zamaze oci svijetu i da se smiri prica...a svako ko ima dobar program i dobar naravno racunar moze napraviti takvu sliku sa naravno umijecem i znanjem...no dobro ja od njegovih albuma imam ( 2 Pacalypse Now, Strictly 4 My Niggaz, Me Against The World, All Eyes On Me, 7 Dayz Theory, Gratest Hits cd1 cd2, Until The End Of Time, Better Dayz, The Rose That Grew From The Concrete, In His Own Words, Still I Rise feat.Outlawz, i prvi njegov album sa grupom strictly dope Panther Power...et to je sve ...fali mi Thug Life iz 94 godine i fali mi dupli album R U Still Down ?....mozete vidjeti koju kolekciju albuma je covjek napravio i izbacio na trziste...i koliko poslije svoje ´SMRTI´

Peace N Luv´
I´M the future of black America can´t nobody steal my shine.... 2 PAC aka MAKAVELI Tha Don....

makaveli-file
25. 08. 2003., 19:40
MAKAVELI je napisao:
Eh ovako da ti kazem ja nesto za kralja HIP HOP muzike ... 2 PAC aka MAKAVELI je uistinu najbolji raper svih vremena i pravi je gangsta´ sad ovi fakeri i ulizice koji se prave nesto...hm ( 50 cent, p.diddy, faboulos, ja rule itd... ) treba se spomenuti snoop dogg, dr,dre, NWE, ice cube, ice-T, nate dogg, wu-tang...old school...to je to ovi ljudi su vec nesto..ali necu sad vise da ulazim u to east west beef...nego mogu reci samo poslednji album dok je PAC bio ´Ziv´ je 7 dayz theory iz kojeg je izaslo mnogo kontroverznih i cudnih stvari, naravno samo kada kupite taj cd i ako ste pravi fan poslusate onda cete shvatiti 13.09.2003 je dan povratka 2 Pac-a jer kroz ovih 7 gd...i taj album ovaj covjek je ´kovao´ svoju sudbinu i slavu...da naravno postane naj popularniji...a ona njegova ´smrt´ nije bila nikakav problem da se izrezira jer covjek njegovih mogucnosti ( znamo koliko je zaradjivao ) bez problema je mogao rezirati smrt..a u vezi te slike to je fake ....on je kao prvo kremiran odmah sutradan poslije ´smrti´ a to svi znamo da je nemoguce uraditi, kada su pocele price kruziti po svijetu kada je se pocelo sumnjati da je ziv..odjednom izadje ta tajanstvena slika autopsije...to je slika koja je napravljena da zamaze oci svijetu i da se smiri prica...a svako ko ima dobar program i dobar naravno racunar moze napraviti takvu sliku sa naravno umijecem i znanjem...no dobro ja od njegovih albuma imam ( 2 Pacalypse Now, Strictly 4 My Niggaz, Me Against The World, All Eyes On Me, 7 Dayz Theory, Gratest Hits cd1 cd2, Until The End Of Time, Better Dayz, The Rose That Grew From The Concrete, In His Own Words, Still I Rise feat.Outlawz, i prvi njegov album sa grupom strictly dope Panther Power...et to je sve ...fali mi Thug Life iz 94 godine i fali mi dupli album R U Still Down ?....mozete vidjeti koju kolekciju albuma je covjek napravio i izbacio na trziste...i koliko poslije svoje ´SMRTI´

Peace N Luv´
I´M the future of black America can´t nobody steal my shine.... 2 PAC aka MAKAVELI Tha Don....Nemaš ti pojma, al` dobar si! Koliko imaš albuma?

Pozdrav! ;-)

MAKAVELI
29. 08. 2003., 00:47
Ok...nemam pojma uredu je...i kao prvo reci cu ti da ga slusam i gledam od 93 gd kad ti ´najvjerojatnije´ nisi znao ko je i sta je on...no dobro necemo sad o tome postavio si temu i rekao si pisite sta znate o njemu...ja sam samo slijedio kao jedan Fan ovog covjeka...tako da sam napisao svoja misljenja i misljenja koja sam prikupio tokom ovih svih godina sa interneta i casopisa naravno, a na tebi nije da sudis ljudima dali oni znaju nesto ili ne...ako si pravi PAC ´Fan´ onda bi trebao napadati momke koji vole EAST diddy-a, jay-z itd...a ne Tupac-ove fanove...ali eto opet kazem dobro ....do ya´ thang...i da ...jos da ti kazem ispisao sam svoje albume pa mozes prebrojati i sam :)))))
I sell my soul 4 material wishes, fast cars and bitches...2 Pac aka Makaveli ( Smile ) feat. Scarface

makaveli-file
31. 08. 2003., 14:14
MAKAVELI je napisao:
Ok...nemam pojma uredu je...i kao prvo reci cu ti da ga slusam i gledam od 93 gd kad ti ´najvjerojatnije´ nisi znao ko je i sta je on...no dobro necemo sad o tome postavio si temu i rekao si pisite sta znate o njemu...ja sam samo slijedio kao jedan Fan ovog covjeka...tako da sam napisao svoja misljenja i misljenja koja sam prikupio tokom ovih svih godina sa interneta i casopisa naravno, a na tebi nije da sudis ljudima dali oni znaju nesto ili ne...ako si pravi PAC ´Fan´ onda bi trebao napadati momke koji vole EAST diddy-a, jay-z itd...a ne Tupac-ove fanove...ali eto opet kazem dobro ....do ya´ thang...i da ...jos da ti kazem ispisao sam svoje albume pa mozes prebrojati i sam :)))))
I sell my soul 4 material wishes, fast cars and bitches...2 Pac aka Makaveli ( Smile ) feat. ScarfaceEj dečko! Šta se ti odma ljutiš, a? Ja se zezam, a čovjek shvato to ozbiljno - svašta! Nemoj se ljutit my brother! remember me ;-)

Sunce
31. 08. 2003., 14:32
ma tupak šakur je samo dijelić gluposti rapa

makaveli-file
31. 08. 2003., 14:52
Sunce je napisao:
ma tupak šakur je samo dijelić gluposti rapaŠta si rekao?? Ma nemaš ti pojma o životu! KBG

makaveli-file
04. 09. 2003., 22:39
TUPAC RIFA SIEMPRE

noiz_mc
06. 09. 2003., 18:07
zamolija bi sve spomenute da se ne uvride zbog teksta ispod.to su samo činjenice.
cilj NIJE provociranje svađe.nego -osvješćivanje-

U IME BOŽJE!!!!!!!!

PA JOŠ NISAN NIKAD VIDIJA OVOLIKO DEBILIZMA U JEDNON TOPICU.MAJKE MI.
NEZNAN ODAKLE POČET.

Makaveli-file - koji #### ti misliš da si pa ti u potpisu stoji-YO N*GGAZ??
ŠA TI JE MAMA AFRO ILI ?
to je ka prvo.
ka drugo-u priloženome se vidi samo pun #### prsana koji očito ne znaju puno o tupacu, a neki se i pozivaju na godine!!!

ako želite jaaako puno informacija o tupacu,mogu vam mejlirat SVE o njemu, a taj rad od 13 stranica je napravija moj prijatelj. e tu van lipo sve piše.

zaključak: ne pozivaj se na godine ti faco,a ti makaveli-file,priznaj da smo svi ovde bijelci,ka i ti,i skidaj taj #### od natpisa u potpisu.

plus+ako pišeš -Tupac rifa siempre- onda samo dokazuješ da si fejk(iako najverojatnije nisi) jer si gleda spot od Jay-z ja,koji je bija neprijatelj Pacu,a to je izgledalo ka da pas laje na tenka.

www.h3s.org -hrvatske hip hop stranice

www.hip-hop.hr službeni hr hip hop sajt

join the cro scene and dont diss for nuthin

makaveli-file
07. 09. 2003., 12:39
noiz_mc je napisao:
zamolija bi sve spomenute da se ne uvride zbog teksta ispod.to su samo činjenice.
cilj NIJE provociranje svađe.nego -osvješćivanje-

U IME BOŽJE!!!!!!!!

PA JOŠ NISAN NIKAD VIDIJA OVOLIKO DEBILIZMA U JEDNON TOPICU.MAJKE MI.
NEZNAN ODAKLE POČET.

Makaveli-file - koji #### ti misliš da si pa ti u potpisu stoji-YO N*GGAZ??
ŠA TI JE MAMA AFRO ILI ?
to je ka prvo.
ka drugo-u priloženome se vidi samo pun #### prsana koji očito ne znaju puno o tupacu, a neki se i pozivaju na godine!!!

ako želite jaaako puno informacija o tupacu,mogu vam mejlirat SVE o njemu, a taj rad od 13 stranica je napravija moj prijatelj. e tu van lipo sve piše.

zaključak: ne pozivaj se na godine ti faco,a ti makaveli-file,priznaj da smo svi ovde bijelci,ka i ti,i skidaj taj #### od natpisa u potpisu.

plus+ako pišeš -Tupac rifa siempre- onda samo dokazuješ da si fejk(iako najverojatnije nisi) jer si gleda spot od Jay-z ja,koji je bija neprijatelj Pacu,a to je izgledalo ka da pas laje na tenka.

www.h3s.org -hrvatske hip hop stranice

www.hip-hop.hr službeni hr hip hop sajt

join the cro scene and dont diss for nuthinEj ti dečko nioz_mc šta glumiš ti?? U mojem potpisu će biti šta ja kažem, jel ti jasno!!? :-x Na ovom topicu nemaš šta tražiti - očito da nemaš pojma o životu! I usput - tata ti je možda fejker, a ne JA! 8-)

Usput pozdrav!

makaveli-file
11. 09. 2003., 19:29
Danas je dan sjećanja na Americu - 11.09. ! White America!

makaveli-file
13. 09. 2003., 19:31
Remember 2PAC! na današnji dan

makaveli-file
16. 10. 2003., 23:35
http://www.fantagiochi.com/xIm/Audio/0/2_pac_-_the_rose_that_grew_from_concrete-front.jpgJel ima tko ovaj album? Ja ga moram nabaviti!
P.S. Dajte ljudi, pa zar nema nitko tu od 850 članova Tupacovih fanova?!

morski_pas
24. 10. 2005., 21:46
Koji? Nisam bas pratio

ziher
24. 10. 2005., 23:09
morski_pas je napisao/la:
Koji? Nisam bas pratio

Psino, daj malo gledaj datume!!!! Tip je to poslal prije 2 godine! :lol: :lol:

Booomber
25. 10. 2005., 00:06
Respect pipl! Nije da nekog vrijedam al on meni nema dobre pjesme. Ono kaj sam cuo sam i zaboravio :-P
E da kad se sjetim kad sam bio klinjo znate ona sranja u OK-u prije par godina (5-6) trazis adresu od neke zvijezde i onda saljes pisma :-P :lol: Ja sem poslal 50 Centu ( kak sam glup bio ) i za 2 mjeseca fidis meni natrag stigne E-mail :approve Mogu si mislit kak su se trgali tam neki njegovi manageri il ko vec ko je zaduzen za ta sranja... Ja i moj engleski... ( OFFTOPIC :-D ) Pis !! ;-)

seymour
25. 10. 2005., 00:08
Rap nikad nisam volio.Pgotovo dvopeka

Dopeman
25. 10. 2005., 15:19
Imam sve albume osim Thug Life 2 cd, ali iskreno samo muzika i glas mi se sviđa kod njega. Text mu je dosta repetitivan ali imao super flow i bacao dosta dobre multi.

MarkColeman
25. 10. 2005., 15:27
seymour je napisao/la:
Rap nikad nisam volio.Pgotovo dvopeka

Boli me čunja šta ga nisi volia! :lol:

Guest
25. 10. 2005., 18:38
Pac nije legenda nego legendara!Ja sam radio topic 2pac a poće nisam skužio ovaj

redeyed
25. 10. 2005., 19:47
tupac forever,west side for life

Guest
30. 10. 2005., 14:32
THUG LIFE BABY,WEST SIDE IS THE BEST SIDE! :-) :lol: :-P

Stiffy
19. 11. 2005., 08:18
To je najbolji reper po meni

Guest
16. 12. 2005., 21:10
Pogledajte ovo,ovo je možda stvarno 2Pac na ovom filmiću,al je slika loša pa se nevidi čisto,al mislim da je ovo dokaz da je on živ!LINK (http://video.google.com/videoplay?docid=4548685914862207594&q=zelda) :-o

pimptvrdi
19. 12. 2005., 15:09
westside 4 ever!!!!!!! 2pac is the best!!!!!!!

Scarab
19. 12. 2005., 18:16
You know, I wonder if they'll laugh when I am dead
Why am I fighting to live, if I'm just living to fight
Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
Why am I trying to give, when no one gives me a try
Why am I dying to live, if I'm just living to die

2pac 4ever

Guest
24. 12. 2005., 01:54
idem mi na živce eminem i njegovi usrani beatovi!i njegov loyal to the game,lik je idiot,samo sramoti 2paca!Koja budala! :-x

_nightwatch
28. 01. 2006., 01:17
pimptvrdi je napisao/la:
westside 4 ever!!!!!!! 2pac is the best!!!!!!!

2PAC
REST IN PEACE!!!!!!!!

The bigest represent of the west side.

blue-d
28. 01. 2006., 09:20
Imam par njegovih albuma moram reći da je stvarno jedan od najbojih bio a i je,neki bendovi ili grupe ne ibace albuma koliko ih on izbaci nakon njegove smrti.
Sad nabavljam sve albume i moram si kupit onaj dvd o njemu,neš sa angle se zove,možd ćak i thug angle.
R.I.P.

Guest
03. 02. 2006., 22:01
Slušam 2paca jako dugo, imam sve njegove albume i film Tupac
Ressurection. Najbolje su mi njegove pjesme Changes, koju nažalost nemam California Love, a još su mi dobre Dear mama,
2 of Amerikaz most wanted sa Snoop-om i I dont give a fuck
Još koje nemam a želio bi ih skinut su Until the end of time, keep ya head up i Ghetto Gospel. Žao mi je što je ubijen :-? ali njegove
će pjesme živjeti zauvijek :-)

2pac 4 ever

JAN235
02. 04. 2006., 14:42
evo ja ga jako puno slušam najbolje pjesme su mi Changes,California Love,I don't give a fuck koja mi je i najbolja evo i tekst cijele pjesme I don't give a fuck :

I don't give a fuck
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again
Now I'm in the back of the paddy wagon
While this cops bragging about the nigga he's jackin
I see no justice
All I see is niggas dying fast
The sound of a gun blast
Then watch the hurst past
Just another day in the life 'G'
Gotta step lightly cuz cops tried to snipe me
The catch, they don't wanna stop at the brother man
But then they'll have an accident and #$!%& up another man
I went to the bank to cash my cheque
I get more respect from the mutha-fuckin' dope man
The Grammy's and the American music shows pimp us like hoes
They got dough but they hate us though
You better keep your mind on the real shit
And fuck trying to get with these crooked ass hypocrits
The way they see it, we was meant to be kept down
Just can't understand why we getting respect now
Mama told me there be days like this
But I'm pissed cause it stays like this
And now they trying to send me off to Kuwait
Gimme a break
How much shit can a nigga take
I ain't goin' nowhere no how
What you wanna throw down
Better bring your guns pal
Cuz this is the day we make 'em pay
Fuck bailin' hate I bail and spray with an A-K
And even if they shoot me down
There'll be another nigga bigger
from the mutha-fuckin' underground
So step but you better step quick
Cause the clocks goin' tick and I'm sick of the bullshit
You're watching the makings of a physco-path
The truth didn't last
Before the wrath and aftermath
Who's that behind the trigger?
Who'd do yah figure!?
A mutha-fuckin night nigga
Ready to buck and rip shit up
I had enough and I don't give a fuck

Niggas!, isn't just the blacks
Also a gang of mutha-fuckas dressed in blue slacks
They say niggas hang in packs and their attitude is shitty
Tell me, who's the biggest gang of niggas in the city
They say niggas like to do niggas,
Throw me in the cuffs with just two niggas
A street walkin' nigga and a beat walkin' nigga with a badge
I had to shoot yah and the pass for the blast take his cash
And bash his head in dump him at the dead in
And that's just his luck
Cause a nigga like me
don't really give a fuck

Walked in the store what's everybody staring at
They act like they never seen a mutha fucker wearing black
Following a nigga and shit
Ain't this a bitch
All I wanted was some chips
I wanna take my business elsewhere
But where?
Cause who in the hell cares
About a black man with a black need
They wanna jack me like some kind of crack fiend
I wonder if he knows that my income is more than
His pension, salary and then some
Your daughter is my number one fan
And your trife ass wife wants a life with a black man
So who's the mac in fact who's the black jack
Sit back and get fat off the fat cat
while he thinks that he's getting over
I bust a move as smooth as casanova
And count another quick meal
I'm getting paid for my trade but its still real
And if you look between the lines you'll find a rhyme
As strong as a fuckin' nine
Mail stacked up niggas wanna act up
Let's put the gats up and throw your backs up
But the cops getting dropped by the gun shot
Usta come but he's done, now we run the block
To my brothers stay strong keep yah heads up
They know we fed up
But they just don't give a fuck

They just don't give a fuck

I gotta give my fuck offs

Fuck you to the San Francisco Police department
Fuck you to the Marin County Sheriff department
Fuck you to the F.B.I
Fuck you to the C.I.A
Fuck you to the B-u-s-h
Fuck you to the AmeriKKKa
Fuck you to all you redneck prejudice mutha fuckas
And fuck yah
Fuck Y'all
Punk gay sensitive little dick bastards
2pacalypse mutha fuckin' now
Y'all can kiss my ass and suck my dick
And my uncle Tommy's balls
Fuck Y'all
Punks, punks, punks, punks, punks

2pac4ever

Guest
02. 04. 2006., 19:16
bravo samo tako dalje JAN!
2pac je legendara!

Neus
02. 04. 2006., 20:02
Neka se nitko ne naljuti ali Dvopek je jadan mali chmar. Ide mi živce on i njegove te neke raperske spike. To kaj je on radio, to nisu nikakve pjesme to je samo glupo nabrajanje riječi u nekom ritmu! :-x

Fr3Ak
02. 04. 2006., 20:13
de, ako imas 12 godina, kolko vidim da imas, i ako nemas nista pametno za reci, onda bolje shuti, 2pac je legenda iako ne slusam rap nego metal al covjeka neizmjerno cjenim, mali, obrazuj se

Neus
02. 04. 2006., 20:19
Boli mene kaj ti njega cijeniš. Ne znam kakvo obrazovanje treba za skužit da je dvopek nabrijani kreten, ali mislim da je moja srednja škola skroz dovoljna da skužim da je neki lik bio forser. 2pac! l :lol: :lol: :lol:

SWAT_member
02. 04. 2006., 20:52
Ma Neus ako 2pac smeta ne ostavljaj postove na ovom topicu,koje ćeš ***** samo poticat svađu.Ako ti smeta ne slušaj ga

Neus
02. 04. 2006., 20:54
Ne znam za kaj služi onda topic ako se ne smije reći svoje mišljenje u njemu!

Rinma
02. 04. 2006., 20:55
2Pac je ziv ali se ne zna za to. na telki su prikazivali slike s obdukcije i nema njegove tetovaze na vratu. hi is alive!

SWAT_member
02. 04. 2006., 20:58
Neus je napisao/la:
Ne znam za kaj služi onda topic ako se ne smije reći svoje mišljenje u njemu!

Ma reci ne sviđa mi se,
a ne govori da je chmar i zvati ga dvopek.

Guest
04. 04. 2006., 18:45
to bi ti u prijevodu značilo bok je živ! :lol:

Rinma je napisao/la:
2Pac je ziv ali se ne zna za to. na telki su prikazivali slike s obdukcije i nema njegove tetovaze na vratu. hi is alive!

Guest
14. 09. 2006., 07:28
Sinoć, dana 13.9. prije 10 godina, umrla je jedna od najvećih legendi hip hop glazbe, Tupac Amaru Shakur, ili umjetničkim imenom, 2Pac. Nakon 7 dana borbe za život sa ozljedama pluća prouzrokovanim u ''drive by'' pucnjavi u kojoj je pogođen 5 puta, 13.9.1996 je umrla jedna od ikona crnačke ''geto glazbe''.

2Pac je bio zanimljiva osoba, istovremeno i genijalan i glup, smrtno ozbiljan i dječački neozbiljan, umro je onako kako je živio, s pištoljem u ruci. Živio je samo 25 godina. Ali to je bilo dovoljno da ostavi neizbrisiv trag u cijeloj jednoj kulturi, da ostavi dovoljno kvalitetnog glazbenog materijala za sve nove generacije koje počinju slušati hip hop glazbu.

Evo presjeka njegove diskografije koju je objavio dok je bio živ.

2Pacalypse Now (1992)
Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z. (1993)
Thug Life - Volume 1 (1994) (sa grupom The Outlawz)
Me Against the World (1995)
All Eyez on Me (1996)

Također, tu je onaj famozni album Makaveli - The Don Killuminati: The 7 Day Theory, objavljen nedugo nakon njegove smrti, u kojem je 2Pac svima nagovjestio da nije mrtav već da je uskrsnuo, a što je još misterioznije, producent tog albuma je nazvan ''Simon'', tj. Šimun, koji je bio jedan od prvih apostola koji je bio svjedok Isusovom uskrsnuću.

I to je jedna od najzanimljivih priča o 2Pacu, većina ljudi nakon objave njegove smrti nije vjerovala da je on mrtav, posebno zbog toga što je on u posljednja 2 albuma prije smrti dostao repao o tome kako će ga ubiti, i ''predvidio'' nekoliko ključnih stvari oko svoje smrti, a tu su naravno i ''neosporni'' dokazi koje su fanovi davali na uvid da se prikaže da njihov mezimac nije mrtav, kao npr.

2Pac je umro na petak 13...

2Pac je uvijek nosio neprobojni prsluk, ali zbog nekog nepoznatog razloga nije ga nosio te večeri...Zašto?

Naslov Makavelievog (2Pacovog) albuma je The 7 Day Theory. On je upucan 7. rujna, preživio 7., 8., 9., 10., 11., 12., i “umro” 13. rujna. To može biti objašnjenje naslova The 7 Day
Theory.

Na omotu albuma nalazi se slika sa raspetim 2Pacom. To se podudara s idejom da je 2Pac ''umro'' i reinkarnirao se kao Makaveli. Na slici se nalazi pet rupa od metaka. Zanimljivo, 2Pac je bio ''pogođen'' 5 puta.

2Pac je službeno umro u 4:03 poslije podne. 4+3=7. Također je umro sa 25 godina. 2+5=7. Čini se da je 7 2Pacov broj.

Prema mnogim izvorima, u prve tri sekunde albuma The 7 Day Theory riječi ''Suge shot me'' su izgovorene vrlo tiho. Provjerite i sami, ali to je vrlo sumnjivo i mora nešto značiti.

Uglavnom to su samo teorije, ali morate priznati vrlo zanimljive i mistične. Nakon njegove smrti, svake godine bi izlazio po jedan posthumni 2Pac-ov album, u početku to je bilo ok, i pjesme su bile dosta kvalitetne, ali kasnije se to polako razvodnilo i pretvorilo u čistu mužnju novca koju provodi njegova majka Afeni, koja očito ne zna reći dosta, te na redovnoj bazi crpi svaki stih koji je njen sin napisao. Popis tih posthumnih albuma je sljedeći:

R U Still Down? Remember Me (1997)
Greatest Hits (1998)
Still I Rise (1999) (sa grupom The Outlawz)
The Rose That Grew From Concrete Vol. 1 (2000)
Until the End of Time (2001)
Better Dayz (2002)
Loyal to the Game (2004)
The Rose Vol. 2 (2005)

Što da dodam osim da mu se zahvalim za sve sate dobre glazbe koje je priuštio meni i svim ljudima koji slušaju ovaj žanr glazbe, i bez obzira na kaotično stanje u današnjoj hip hop glazbi i mnoge plagijatore i fejkere koji pokušavaju biti kao on, sasvim je jasno da novog 2Paca neće nikada biti.

http://img181.imageshack.us/img181/3145/2pacpx2.jpg

R.I.P. Tupac Amaru Shakur
Rođen: 16. lipnja, 1971; Umro: 13. rujna, 1996

Guest
14. 09. 2006., 13:13
evo jučer je na mtv-u bio 2pac hip hop 4 ever day i gledao sam malo o njemu najboljem hip-hop glazbeniku koji je prodao 73 milijuna albuma !! i jako mi je žao :-( stvarno tip je bio legenda imao je predobre pjesme i zato 2pac rest in piese !!! :-) :-) vjerojatno će mu izać još pjesama i albuma i filmova !!

igor_relja
15. 09. 2006., 15:42
2Pac je legenda kakve nije bilo. bio je svojevrsni bog rapa, osnivač gangsta rapa, ali gangsta rapa koji nije kao ovaj današnji već pravog rapa koji je jako blizu old-school korijenima.
reći ću samo da nije bilo Paca, nebi bilo Dr. Drea, Eminema, D12, 50Centa, G-Unita, The Gamea ili bilo koga drugoga rapera koji je obilježio poslijednih 15-20 godina.

R. I. P.

Guest
15. 09. 2006., 16:00
igor_relja je napisao/la:

reći ću samo da nije bilo Paca, nebi bilo Dr. Drea...

Što nije ono Dr. Dre repao i razvaljivao Ameriku 1987 sa N.W.A. dok 2Pac takoreći nije ni postojao? ;-)

igor_relja
18. 09. 2006., 21:00
Underground je napisao/la:

reći ću samo da nije bilo Paca, nebi bilo Dr. Drea...

Što nije ono Dr. Dre repao i razvaljivao Ameriku 1987 sa N.W.A. dok 2Pac takoreći nije ni postojao? ;-)

malo izvlačenje iz konteksta, ali dugujem pojašnjenje svojih izjava: mislio sam kao Producenta i mentora koji je izravno utjecao na Eminema, 50-a i kompaniju

phil007
18. 09. 2006., 21:05
Resurrection je jedan dokumentarac o Tupacu, zpravo njegova biografija. Sastoji se od izjava koje je on dao, nekih kratkih video zapisa i slika. U specijalnim dodatcima se nalaze spotovi (Brenda´s got a baby i Trapped) i izjave Afeni Shakur, Snoop Doga, Eminema, 50 centa... U cjelom filmu govori on, kao da je snimio film dok je bio živ, ali nažalost više nije, makar postoji teorija da je živ... Pa evo nekih teorija:

2Pac je umro na petak 13….

Nikad nije objavljena niti jedna Tupacova slika iz bolnice.

U pjesmi “Life Goes On”, Tupac rappa o vlastitom sprovodu.

Vozač auta u kojem se Tupac nalazio, Suge Knight (izvršni producent Death Row Recordsa), nije se pojavio na ispitivanju o pucnjavi.

2Pacov je auto pogođen 12 puta i Suge nije upucan niti jednom.. Njega je metak samo okrznuo.. Kako to da je 2Pac pogođen toliko puta, a Suge niti jednom?

Nije bilo balističkih testova… Barem nismo čuli za njih….

U Las Vegasu postoji mala crnačka zajednica na sjeveru grada… Strip je od tamo udaljen samo 8 blokova… Napadači su bili Crnci.. Kamo su otišli? Gdje su se sakrili?

Bijeli Cadillac u kojem su se nalazili napadači nije nađen… Kako to kad se Las Vegas nalazi usred pustinje?

Bijeli je Cadillac u kojem su se nalazili napadači prošao okruženje 2Pacove grupe, a u mnogim su autima bili tjelohranitelji…Nitko nije krenuo u potjeru i nema svjedoka… Na ulicama nije bilo sv jedoka. Kako to? Zašto ne, osobito nakon meča?

Las Vegas je usred pustinje. Kako to da nije bilo potjere helikopterima? Kad netko opljačka casino, LVPD odmah kreće u potjeru s helikopterima… Zašto to nisu napravili kad je 2Pac upucan?

Suge je rekao da je dovezao 2Paca u bolnicu i da su suvislo razgovarali. Koliko je ozbiljno 2Pac bio pogođen? Kad se uzme u obzir sve ovo… Postoji konfliktna priča da se na stražnjem sjedištu n alazila Quincy Jonesova kćer… I onda nije… Što je od toga na kraju istina?

Video “I ain’t Mad at Cha” je izdan samo nekoliko dana nakon njegove smrti. “I ain’t Mad at Cha” je pjesma broj 13 na albumu “All Eyez On Me”. Video prikazuje Tupaca kao anđela u Raju. Na videu , Tupac je pogođen nakon napuštanja kazališta sa svojim prijateljem što je vrlo slično tome kako je upucan u stvarnosti. Zanimljivo, Tupac umire u svom zadnjem videu izdanom pod imenom “Tupac”. Njegov novi video “Toss it Up” sa novog albuma je izdan pod i menom “Makaveli”.

Drugi video izdan pod imenom Makaveli je “To Live and Die in L.A.”. Ali kako su mogli izdati novi video kad je on “mrtav”? Zar je stvarno video snimljen 4 mjeseca ranije, u kolovozu?

U intervjuu prije ubojstva, Tupac je govorio o tome kako želi prestati rappati i biti gangster i izaći iz središta pozornosti. Koji je bio jedini način da potpuno pobjegne od očiju javnosti? (O dgovor: ako javnost misli da je mrtav.)

Nema osumnjičenih za ubojstvo. Kao optuženi se spominju Orlando Anderson i stanoviti Travor Lane, ali čvrstih dokaza još nema.

2Pac je uvijek nosio neprobojni prsluk, ali zbog nekog nepoznatog razloga nije ga nosio te večeri.. Zašto?

U većini svojih pjesama on govori o tome kako želi da ga pokopaju. Pa zašto je onda navodno kremiran dan nakon što je “umro”? I od kada netko može biti kremiran dan nakon smrti bez autopsije? O sim toga, ilegalno je sahraniti nekoga tko je ubijen bez autopsije.

Komemoracije koje su trebale biti otvorene za javnost otkazane su i u Los Angelesu i u Atlanti…

Novinarima nije bilo dozvoljeno da budu nazočni sprovodu, ali je onda sprovod otkazan zbog neznanih razloga.

U pjesmi “Life Goes On” sa albuma All Eyez on Me, Tupac govori o tome kako kad umre želi da mu “every rapper” rappa na sprovodu. Zašto onda Death Row nije ispunio njegovu poslijednju želju?

Nitko ne može tražiti da se iskopa 2Pacov grob kao što su htjeli napraviti s Elvisom i kao što su napravili s Abrahamom Lincolnom.

U Machiavellievoj knjizi Razmatranja o prvoj dekadi Tita Livija, u drugoj knjizi, poglavlje XIII, on govori “Princ koji želi ostvariti velike stvari mora naučiti varati”. To je Machiavellieva g lavna ideja i veza između Tupaca i Machiavellievih djela.

Machiavelli je prije smrti napisao dvije knjige. Pogledajte kako se zovu diskovi albuma All Eyez on Me….

Ime 2Pacovog novog albuma je Makaveli… Machiavelli je bio talijanski ratni strateg koji je podržavao krivotvorenje smrti kao zavaravanje neprijatelja… 2Pac je bio njegov obožavatelj i pročitao njegove knjige nekoliko puta. Možda je poslušao njegov savjet…

Premetanjem slova iz imena Makaveli dobije se “mak alive” ili “make alive”. Da li to znači da je Tupac živ, ali ne više kao 2Pac, nego Makaveli?

U intervjuu iz 1994. Tupac je prije odlaska u zatvor rekao da ako ikad ode u zatvor da će, kad se vrati, biti gori nego prije. Bio je. Također je rekao da kad se vrati da će to biti kao da je p onovo rođen. Već je umro i vratio se gori nego prije, a sada je još i ime 2Pac promijenio u Makaveli što bi također moglo značiti ponovno rođenje i sve što mu je još nedostajalo je fizičko rođenje. Već je ispunio više od polovice obećenja.

Omot 2Pacovog poslijednjeg albuma prikazuje ga kao Isusa… Da li je planirao uskrsnuće?

Naslov novog Makavelievog (Tupacovog) albuma je The 7 Day Theory. On je upucan 7. rujna, preživio 7., 8., 9., 10., 11., 12., i “umro” 13. rujna. To može biti objašnjenje naslova The 7 Day Theor y.

Tupacov album All Eyez On Me je izdan 13. veljače 1996., a Tupac je “umro” 13. rujna 1996. Velika je slučajnost što je razmak između ta dva datuma točno 7 mjeseci.

Tupac je službeno umro u 4:03 poslije podne. 4+3=7. Također je umro sa 25 godina. 2+5=7. Čini se da je 7 Tupacov broj.

Na novom albumu nema ničeg što govori TUPAC RIP 1971-1996. Zar ne bi imalo smisla uključiti nešto poput toga na prvi album nakon njegove “smrti”?

2Pac je dovršio 2 filma i 3 albuma koji još nisu izdani… Sa tako mnogo ljudi uznemirenih zbog 2Pacove smrti, sve povezano sa njim bi donijelo veliku zaradu…

Tupac se pojavljuje u pjesmi “Street Life” sa Snoopovog novog albuma koji će se najvjerojatnije zvati Doggumentary. Kako se Tupac može pojaviti na njegovom albumu ako je mrtav? Ako je pjesmu sn imio prije “smrti”, zašto ona nije uključena u Snoopov prošli album Tha Doggfather?

Čuo sam da je Tupacova polica osiguranja bila vrijedna 72 milijuna dolara i da još nije unovčena. Nikakve legalne akcije ne mogu se poduzeti protiv njega sve dok se to ne unovči.

Producent novog Makavelievog albuma je jednostavno nazvan “Simon”. Simon (Šimun) je bio apostol koji je pomogao Isusu nositi križ i jedan od prvih svjedoka njegovog uskrsnuća. Može li Suge biti Simon?

Drugi mogući dokazi obuhvaćaju novi album. Nazvan je “The Don Killuminati: the 7 day theory” što je još uvijek misteriozna definicija. S unutrašnje strane omota piše “Exit - 2Pac, Enter - Makav eli” kao da je 2Pac umro, a Makaveli rođen. Tamo se također nalazi i misteriozni “Simon”.

Riječi pjesama sa novog albuma sadržavaju teme smrti i uskrsnuća. Osobito u pjesmi broj 5 “Blasphemy” kad kaže: “Brotha’s getting shot and coming back resurrected.” Također, u pjesmi broj 9 “Wh ite Man’z World” on govori: “My time away just made perfection, you think I’d die?”

Na Richie Richevom albumu Seasoned Veteran, koji je izdan isti dan kad i The 7 Day Theory, u pjesmi “Niggas Done Changed” koji izvodi u duetu s Tupacom, Tupac govori: “I’ve been shot and murdered, can’t tell you how it happened word for word / but best belive that niggas’ gonna get what they deserve.” Ova fraza govori da je Tupac znao da će biti mrtav kad Richie Richev album bude izdan.

U Makavelievoj (Tupacovoj) pjesmi “White Man’z World” sa albuma The 7 Day Theory, on govori “We ain’t never gonna walk off this planet unless ya’ll choose to.” Da li je on odlučio otići s ovog planeta krivotvorenjem svoje smrt?

U svojoj pjesmi “Ambitionz az a Ridah” sa albuma All Eyez On Me, Tupac govori “Blast me but they didn’t finish, didn’t diminish my powers so now I’m back to be a muthafuckin’ menace, they cowards thats why they tried to set me up, bitch ass niggas on my team so indeed they wet me up, BUT I’M BACK REINCARNATED.” To govori da je Tupac reinkarniran kao Makaveli.

U svojoj pjesmi “Life of an Outlaw” sa albuma The 7 Day Theory, Tupac govori “All for the street fame on how to be managed , to plan shit, 6 month in advance to what we plotted, approeved to go on swole and now I got it” - Life of an Outlaw. To govori da je Tupac planirao svoju smrt i sada uživa u uspjehu svoga plana.

U svojoj pjesmi “Made Niggas” sa soundtracka iz filma Supercop, Tupac govori “Fuck ‘em all who don’t understand my plot to get richer… Outlaw to the grave, a muthafuckin’ made nigga I got a plane to get richer. Take my picture.” Još jed nom spominje svoj plan da se obogati.

Na E-40evom albumu Hall Of Game u pjesmi “Million Dollar Spot” koju izvodi u duetu s Tupacom, Tupac govori “Fans can’t understand my ghetto slang, so I evade and plan a life of better things….” Tupac još jednom spominje svoj “plan”.

U svojoj pjesmi “Ain’t Hard 2 Find” sa albuma All Eyez On Me, Tupac govori “I heard rumors I died, murdered in cold blood, tramatized pictures of me in my final states, you know momma cryed, bu t that was fiction, some coward got the story twisted.” Čini se da je Tupac predvidio budućnost.

U svojoj pjesmi “No More Pain” sa albuma All Eyez On Me, Tupac govori “A heart of a soldier with the brains to teach a whole nation.” Može li se to odnositi na Machiavellia ili Isusa?

Na omotu albuma nalazi se slika sa raspetim Tupacom. To se podudara s idejom da je Tupac “umro” i reinkarnirao se kao Makaveli. Na slici se nalazi pet rupa od metaka. Zanimljivo, Tupac je bio “ pogođen” 5 puta.

Jedini svjedok ubojstva, Yafeu Fula, nađen je mrtav 10. studenog 1996. u zgradi u East Orangeu, NJ. Hmm…sada nitko neće dobiti nikakvu informaciju od njega.

Poslije ubojstva Notorius B.I.G.-a, 9. Ožujka 1997., poručnik Wayne Petersen iz odjela za umorstva je rekao “Before yesterday, I had never even heard of Notorious B.I.G. There is no link betwee n the two murders. We think the only connection is in the minds of media. The media wants to connect the two.” Ako pitate bilo koga tko zna nešto o Tupacovom slučaju, reči će vam nešto o rivalstvu između Tupaca i Biggiea. Kako će policija Las Vegasa ikada riješiti slučaj ako ne zna osnove? Odgovor je: neće.

Zašto tako moćna i bogata tvrtka kao Death Row Records nije objavila nagradu za pronalazak ubojice?

Ljudi bliski Death Rowu i rođaci ostalih poznatih rappera nagađaju da je pucnjava bila odglumljena.

Zašto su Suge Knight i ostali u njegovom okruženju bili tako nekooperativni s policijom u rješavanju ubojstva?

Suge Knight i 2Pac su jedina dva čovjeka u glazbenoj industriji na tako visokim pozicijama sa dovoljno moći da uspiju napraviti trik poput krivotvorenja smrti…

Prema mnogim izvorima, u prve tri sekunde albuma The 7 Day Theory riječi “Suge shot me” su izgovorene vrlo tiho. Provjerite i sami, ali to je vrlo sumnjivo i mora nešto značiti.
Tijekom intervjua, novinar ABC-a je pitao Suge Knighta “If you knew who killed Tupac, would you tell the police?” Suge mu je odgovorio “Absolutely not.”

Na internetu sam vidjela poruku od nekog tipa koji kaže da mu je neki prijatelj još prije Biggievog ubojstva rekao da je Tupac nazvao Biggiea i na telefonskoj sekretarici mu ostavio poruku. Na njoj Tupac navodno kaže “Check mate bich,” a nakon toga Nate Dogg kaže “West Side is the best Side”.

87% Tupacovih obožavatelja misli da je on živ, a samo 11% da je mrtav. O njegovoj smrti postoji mnogo teorija. Govori se da je on ubijen kao upozorenje Knightu, da je bio žrtva East Coast - Wea t Coast rivalstva, da ga je ubio netko iz glazbene industrije… Tupac je imao mnogo neprijatelja i bio u svađi s mnogim ljudima (LL Cool J, Dr. Dre, Nas, Chino XL, Moob Deep, Junior M.A.F.I.A., Biggie Smalls, Puffy, cijeli Bad Boy Entertainment…) i nije is ključeno da ga je ubio netko od njih. Za sada je ipak najjača i najvjerojatnija tvrdnja da ga je, po naredbi Suge Knighta, ubio netko iz Death Rowa. Postoji mnogo detalja koji idu tome u prilo g i mnogo ljudi je već odbacilo tvrdnju da je on bio žrtva East Coast - West Coast rivalstva ili svađe među bandama i da su ga, zapravo, ubili njegovi. Ima za to mnogo dokaza. Ovo su samo neki od njih:

Kad je Suge 1995. platio jamčevinu za njega, 2Pac je potpisao ugovor prema kojem je prije odlaska iz Death Rowa morao napraviti 3 albuma. All Eyez on Me se računa kao 2 i Makaveli bi bio treći, što znači da je 2Pac mogao ostaviti Death Row i početi sa vlastitim Makaveli Recordsom.

Ne zna se gdje je otišao profit od 2Pacovog albuma All Eyez on Me. Death Row bi 2Pacu poklonio auto ili kupio kuću, ali nikad ništa nije bilo na njegovo ime. Nije imao ništa i Death Row ga je p osjedovao. Upravo prije svoje smrti, 2Pac je odlučio da mu je dosta i poslao pravnom zastupniku Death Row Recordsa pismo u kojem iznosi namjeru da napusti Death Row čim izađe njegov novi album (Makaveli).

2Pac bi ostavio Death Row i počeo s vlastitim Makaveli Recordsom. Makaveli Records bi bio velika konkurencija Knightu i Death Rowu. Ako bi 2Pac umro, ne bi bilo Makaveli Recordsa. Pristaše “Wes t Coasta” bi mislili da ga je ubio Bad Boy pa bi za to optužili Biggie Smallsa, što i jesu. Ako Biggiea ne bi bilo, Bad Boy više ne bi bio tako močan. Bez konkurencije Makaveli Recordsa i Bad Boy Entertainmenta, Death Row bi postao najprodavanija diskogra fska rap kuća.

2Pac je imao 200 neobjavljenih pjesama vrijednih milijune, i da je otišao, uzeo bi ih sa sobom. Uzbuđenje oko njegove smrti bi garantiralo još više novca i otkad je njegov treći album, Makaveli , izdan, prodaje se kao lud. Ugovor s Death Rowom bi bio gotov, ali se oni nisu htjeli tako lako odreći zlatnog rudnika poput 2Paca.

Poslije pucnjave, Suge je naredio svima da šute i nitko neće indetificirati ubojicu. Jedina osoba koja je, Yafeu Fula, Kadafi iz “Tha Outlaw Immortalz”, nađen je mrtav. Sad kad je Suge u zatvor u, tri čovjeka iz Death Rowa koja su prije tvrdila da nisu ništa vidjeli, sad tvrde da jesu.

Da je 2Pac odglumio svoju smrt, morao bi potkupiti svakog člana Las Vegaške policije, sve doktore u bolnici, barem neke članove medija i pogrebnog servisa. Da su ti ljudi priznali da su bili umiješani u lažiranje 2Pacove smrti, bili bi ubijeni. Mislim da se nitko ne bi upuštao u to za manje od milijun dolara. 2Pac je umro bez ičega, a Death Ro w je rekao da su oni zaradili samo 200 milijuna.

Da su Cripsi ubili 2Paca, zašto ne bi ubili i Knighta? Ispaljeno je 12 metaka, 5 je pogodilo 2Paca, a jedan je samo okrznuo Knightovu glavu. Suge je bio više umiješan u pitanje bandi (bivši čla n Bloodsa) i osoba koja je udarila Orlanda Andersona u MGM-u. Anderson nije svjedočio protiv Knighta na njegovom suđenju - rekao je da Suge nije imao ništa s tučnjavom.

Da Suge nije okrenuo auto, bile bi još dvije bolnice u koje je mogao odvesti 2Paca bliže od one koju je odabrao. Jedna je bila preko puta i sigurno ju je vidio, ali ga nije odveo tamo jer je že lio da 2Pac iskrvari. 2Pac je putem izgubio mnogo krvi.

Kamera u MGM Grandu je snimila Knighta dok je 2Pacu govorio “Yo, Pac, take off your vest, it’s hotta than a muthafucka in here”.

U prve dvije sekunde albuma The 7 Day Theory, netko kaže “Suge shot me” ili “Suge shot him”.

Tijekom intervjua, novinar ABC-a je pitao Suge Knighta “If you knew who killed Tupac, would you tell the police?” Suge mu je odgovorio “Absolutely not”.

Zašto tako moćna i bogata tvrtka kao Death Row Records nije objavila nagradu za pronalazak ubojice?

Sada kad ga više nema, neki će reči da ga je ubila muzika ili da mu se to dogodilo zato što je izabrao takav put u životu. Možda nikad nećemo saznati tko je ubio 2Paca ili zašto je on govorio s tvari koje je rekao i radio stvari koje je napravio. Sve što nam je ostalo su njegova muzika, filmovi i intervjui. 2Pac je živio brzo i teško i umro je brzo i teško. I na svoj osobit način, on je dao dokaz svim ljudima koji nisu vjerovali da netko oput n jega može učiniti nešto sa svojim životom.

igor_relja
19. 09. 2006., 16:49
phil007 je napisao/la:
/cut/

zanimljivo, malo ponavljaš ono što je već rečeno od strane drugih članova, a i primjetio sam da ponavljaš neke djelove vlastitog posta, što me navodi na c/p, ali ako imam krivo dobivaš čistu petivu za trud

Guest
20. 09. 2006., 12:37
hmm...meni se čini da je ipak suge knight to namjestio !! čuo sam negdje da se tupac pokušao baciti na stražnja sjedala ali nije uspio možda ga je suge tada držao kao živi štit,a normalno kak će ga optužit kada je bio kada je sjedio pokraj njega. :-( ah jbg al sada dolazi na kraju ove ili početkom sljedeće godine novi film njegov live 2 tell i jedva čekam na neke nove njegove pjesme :-D

2pac 4 ever

Guest
04. 10. 2006., 13:32
2pacove najbolje pjesme !!! top 5 changes,california love,hit em up
gheto gospel i dear mama !!

Guest
21. 10. 2006., 17:27
2pac-u će izaći novi album 21. studenog pac's life osmi poslije smrti osim jednog refrena svi materijali na albumu su neobjavljeni !! još su radili na albumu snoop dogg, ludacris,ashanti itd. pa tako uživajte 2pac fanovi :-D :-D

2PAC 4EVER :-) :-)

Guest
21. 10. 2006., 18:05
Ovi sada "novi" albumi uopce nemaju smisla.Vecina pjesama su mu obradili ili remixali, te ih sada izdaju na albumima....

U fazi sam nabavljanja njegovih svih albuma, pa bi trebao krenuti sa slusanjem od samog pocetka do kraja.

Najbolje pjesme su mi ; Changes,Until End of Time,Street of War,All Eyez on Me itd..

Maiden_ri
21. 10. 2006., 21:38
Od onih koje sam čuo Until End of Time mi je najbolja.

morski_pas
21. 10. 2006., 22:04
Cobalt je napisao/la:
Ovi sada "novi" albumi uopce nemaju smisla.Vecina pjesama su mu obradili ili remixali, te ih sada izdaju na albumima....

a ne uzdigao se iz mrtvih i pocea pivat nove pisme :lol:

Guest
21. 10. 2006., 22:07
Pa na to mislim.

Remiksaju njegove neizdane pjesme iliti prave *****.

Plus imaju obraza disat preminulog covjeka... svasta :(

morski_pas
21. 10. 2006., 22:50
Cobalt je napisao/la:
Pa na to mislim.

Remiksaju njegove neizdane pjesme iliti prave *****.

Plus imaju obraza disat preminulog covjeka... svasta :(

Ko zna mozda je ipak ziv al ono ne zeli bas da ga otkriju :D

P.S. ma to njeu treba dodatna zarada jer ne zaradjuje dovoljno kao prodavač povrća na malom javanskom otočiću :lol:

SWAT_member
21. 10. 2006., 22:52
P.S. ma to njeu treba dodatna zarada jer ne zaradjuje dovoljno kao prodavač povrća na malom javanskom otočiću :lol:

:lol: :lol:

Negdje sam čitao da sve to izdaje njegova pohlepna majka,mene bi bilo stid stalnim izdavanjem njegovih remixanih albuma okaljati 2pacovo ime.

Guest
22. 10. 2006., 16:29
SWAT_member je napisao/la:

Negdje sam čitao da sve to izdaje njegova pohlepna majka,mene bi bilo stid stalnim izdavanjem njegovih remixanih albuma okaljati 2pacovo ime.

2Pac hrani svoju majku, što je sramotno.

Dopeman
23. 10. 2006., 08:57
nema se šta pričat o njemu, on je prošlost. počeo sam ga slušat kad sam se uvuko u rap saznavši kasnije da postoje mnogo gro extra hardkore verx hard ultimate bolje stvari od dvopaka.

igor_relja
24. 10. 2006., 20:01
Dopeman je napisao/la:
nema se šta pričat o njemu, on je prošlost. počeo sam ga slušat kad sam se uvuko u rap saznavši kasnije da postoje mnogo gro extra hardkore verx hard ultimate bolje stvari od dvopaka.

BOGOHULJENJE ! ! !

:-x :-x :-x

Guest
26. 10. 2006., 10:55
Hit Em up

njegova najjača stvar: http://www.youtube.com/watch?v=qRZhf_Z1Auo

Dopeman
27. 10. 2006., 17:29

Dopeman je napisao/la:

BOGOHULJENJE ! ! !

:-x :-x :-x

dečko, shvatio si me krivo nisam ja rekao da je loš, štoviše prva tri-četiri albuma su dobra. ali ostalo je sve neko posthumno sranje koje ne vrijedi ni dva centa. I kažem da je prošlost jer ne razumijem čemu tolka strka i patnja oko mrtvog čovjeka, pa mrtav je više od deset godina, bilo prošlo.

Guest
01. 12. 2006., 00:54
nevjerojatno kolko ima posthumnih albuma Pac's life je ovaj tjedan uspio u top 10 najprodavanijh albuma u Americi sa 159 000 prodanih primjeraka i ako kupujete bravo u zadnja dva izdanja ima
legenda o njemu !! Ahhh ko da je još uvijek među nama!2pacR.I.P

adi14
02. 12. 2006., 21:56
2Pac je legenda rapa...ima toliko dobrih pjesama...da je sad ziv nadmasio bi sve repere...toliko pjesma...a kakvim je zivotom zivio...davno sam gledao njegovu biografiju....

@Dopeman koji je tebi kur*c tebi ne valja ni jedan reper...ne znas sta valja,ostavi se ti rapa....

Vukic
02. 12. 2006., 22:03
Čini mi se da je ovih dana neki pisac napisao knjigu o 2Pac-u i čini mi se da se zove U potrazi za Tupac Shakurom.

igor_relja
03. 12. 2006., 11:59
Dopeman je napisao/la:
I kažem da je prošlost jer ne razumijem čemu tolka strka i patnja oko mrtvog čovjeka, pa mrtav je više od deset godina, bilo prošlo.

i Čajkovski, Mozart, Beethoven su mrtvi više od 100 godina, pa su cijenjeni. znači da bi ih klasičari trebali otpisati i do ovo što se sada izvodi po koncertnim dvoranam i sl. posthumno sranje?

adi14
03. 12. 2006., 12:04

Dopeman je napisao/la:
I kažem da je prošlost jer ne razumijem čemu tolka strka i patnja oko mrtvog čovjeka, pa mrtav je više od deset godina, bilo prošlo.

i Čajkovski, Mozart, Beethoven su mrtvi više od 100 godina, pa su cijenjeni. znači da bi ih klasičari trebali otpisati i do ovo što se sada izvodi po koncertnim dvoranam i sl. posthumno sranje?

svaka chast...odlichno receno...
RESPECT!

Guest
03. 12. 2006., 14:42
čuo sam neke njegove pjesme s novog albuma (pac's life,don't sleep,don't stop) ok su spotovi su mi dobri imate na youtube-u !!!

morski_pas
03. 12. 2006., 16:09

Dopeman je napisao/la:

i Čajkovski, Mozart, Beethoven su mrtvi više od 100 godina, pa su cijenjeni. znači da bi ih klasičari trebali otpisati i do ovo što se sada izvodi po koncertnim dvoranam i sl. posthumno sranje?da al njima ne izlaze nove knjige ili spotovi stalno a 2Pac ima svake godine novi album a vec 10 godina je mrtav...

igor_relja
03. 12. 2006., 16:14

Dopeman je napisao/la:

i Čajkovski, Mozart, Beethoven su mrtvi više od 100 godina, pa su cijenjeni. znači da bi ih klasičari trebali otpisati i do ovo što se sada izvodi po koncertnim dvoranam i sl. posthumno sranje?da al njima ne izlaze nove knjige ili spotovi stalno a 2Pac ima svake godine novi album a vec 10 godina je mrtav...

ali izlaze stalno neke knjige o njima, reizdanja skladbi i slično, na čemu ljudi obrću lovu

lega
05. 12. 2006., 15:28
ne mozes uspoređivat 2paca i Mozart i Beethoven. Mozart je zaduzio svijet i obiljezio cijelo covjecanstvo..on je kulturna ikona.pac je simbol bore i to je ok,al to nije rang mozarta

igor_relja
05. 12. 2006., 16:38
lega je napisao/la:
ne mozes uspoređivat 2paca i Mozart i Beethoven. Mozart je zaduzio svijet i obiljezio cijelo covjecanstvo..on je kulturna ikona.pac je simbol bore i to je ok,al to nije rang mozarta

ja niti nisam rekao da je on ranga Mozart, i teško da će ikad biti. ali kao što vjerojatno znaš hip-hop je kultura i za te ljude on je kao Mozart obilježio svijet (život) i on je za njih kulturna ikona

Guest
06. 12. 2006., 18:24
Evo njegove nove pjesme
pac's life http://www.youtube.com/watch?v=iFhHoanFitY
danas sam gledo 4. na TRL-u !!

Evo legendarni Hit em up pjesma je hebenica nije za fanove biggia
http://www.youtube.com/watch?v=RGTS8TxVjIM

I jedna od najboljih Hip-hop pjesama Changes http://www.youtube.com/watch?v=snTEe_D-SI8

pa uživajte

Guest
07. 12. 2006., 16:57
Evo jedna parodija http://www.tupacfans.com/chappelle.php :lol:

Fr3Ak
07. 12. 2006., 16:59
negdje sam pročitao da je 2pac podrijetlom srbin
sad, istina ili ne? ne znam.

Guest
07. 12. 2006., 17:09
Melka je napisao/la:
Evo njegove nove pjesme
pac's life http://www.youtube.com/watch?v=iFhHoanFitY
danas sam gledo 4. na TRL-u !!

Sačuvaj me bože, što rade od mrtvog čovjeka. :-(

Dopeman
09. 12. 2006., 18:58
Fr3Ak je napisao/la:

istina kao što je i eminem porijeklom bosanac.

a za spot eto, underground sve si reko. žalosno je.

morski_pas
09. 12. 2006., 19:32
Dopeman je napisao/la:

Fr3Ak je napisao/la:

istina kao što je i eminem porijeklom bosanac.

da i maradona ima babu sa Šolte :lol:

mjurjev5
17. 12. 2006., 15:32
2pac je najbolji reper svih vremena te bez njega rap ne bi bio isti a on zaslužuje status legende

T0mix749
17. 12. 2006., 16:16
Pustite već jednom tog čovjeka na miru.
R.I.P. 2 Pac

Guest
17. 12. 2006., 18:16
T0mix749 je napisao/la:
R.I.P. 2 Pac

A o čemu da onda pričamo ?!? pa ta tema je otvorena da se priča o njemu najboljem rap HIP-HOP izvođaču svih vremena

2 pac 4 ever

Dopeman
17. 12. 2006., 19:11
Melka je napisao/la:

T0mix749 je napisao/la:
R.I.P. 2 Pac

A o čemu da onda pričamo ?!? pa ta tema je otvorena da se priča o njemu najboljem rap HIP-HOP izvođaču svih vremena

2 pac 4 ever

pa nije najbolji dečko dragi. samo je najomiljeniji. citiram kolegu:

''2pac nije najbolji reper na svijetu nego najpopularniji..zašto ga svi vole? zato jer je mrtav i stalno snima albume.zato jer je čelav, nabildan, istetoviran tako da svaka ženska želi da ju #$!%&e u čmar i u #$!%&u.tekstovi i flow mu je emotivan i razumljiv tako da ga mogu slušat svi koji nemaju puno veze s hip hop kulturom, stil mu je gangsta tako da svaki momčić koji prolazi kroz pubertetsku fazu poželi da bude baš kao on, žele biti poželjni za ženski rod a prjetnja za muške koji se kurče u hoodu...thug angel madafaka''

mjurjev5
17. 12. 2006., 22:23
Dopeman je napisao/la:

Melka je napisao/la:

T0mix749 je napisao/la:
R.I.P. 2 Pac

2 pac 4 ever

pa nije najbolji dečko dragi. samo je najomiljeniji. citiram kolegu:

''2pac nije najbolji reper na svijetu nego najpopularniji..zašto ga svi vole? zato jer je mrtav i stalno snima albume.zato jer je čelav, nabildan, istetoviran tako da svaka ženska želi da ju #$!%&e u čmar i u #$!%&u.tekstovi i flow mu je emotivan i razumljiv tako da ga mogu slušat svi koji nemaju puno veze s hip hop kulturom, stil mu je gangsta tako da svaki momčić koji prolazi kroz pubertetsku fazu poželi da bude baš kao on, žele biti poželjni za ženski rod a prjetnja za muške koji se kurče u hoodu...thug angel madafaka''Moje mišljenje je da je 2pac najbolji,najpopularniji kad su u pitanju hip hop i rap a ako malo bolje pogledaš današnje repere i hip hopere pa svima je stil gangsta naravno ovo je moje mišljenje tako da se ne uvrjediš

Guest
18. 12. 2006., 04:27
Mislim ovi današnji reperi se previše prave važni npr. 50 cent,the game, itd... jel su oni uhićivani zbog: prebrze vožnje,nošenja oružja,malo marihune ali nikada nisu bili u zatvoru ,a 2pac je za vrijeme karijere uhićen 12 puta (obračuni bande,napad bejzbolskom palicom,silovanje,konzumiranje marihuane na intervjuima...)to je gangsta a ne ovi likovi koji odu par put tjedno projurit se nekim brzim autom i pištoljem onda ga uhite i puste 2pac je bio 9 mjeseci u zatvoru ,pa zato mrzim kada vidim kao opasnog 50 centa s bulletproof odijelom i tjelohraniteljima !!
Žeim reći da je 2pac je jedini živio thuglive (sa bandom a ne tjelohraniteljima) kakav je opisivao u pjesmama !! respect 2pac

mjurjev5
18. 12. 2006., 12:03
Melka je napisao/la:
Mislim ovi današnji reperi se previše prave važni npr. 50 cent,the game, itd... jel su oni uhićivani zbog: prebrze vožnje,nošenja oružja,malo marihune ali nikada nisu bili u zatvoru ,a 2pac je za vrijeme karijere uhićen 12 puta (obračuni bande,napad bejzbolskom palicom,silovanje,konzumiranje marihuane na intervjuima...)to je gangsta a ne ovi likovi koji odu par put tjedno projurit se nekim brzim autom i pištoljem onda ga uhite i puste 2pac je bio 9 mjeseci u zatvoru ,pa zato mrzim kada vidim kao opasnog 50 centa s bulletproof odijelom i tjelohraniteljima !!
Žeim reći da je 2pac je jedini živio thuglive (sa bandom a ne tjelohraniteljima) kakav je opisivao u pjesmama !! respect 2pacIstina

Soulja
26. 12. 2006., 17:51
Tupaca sam poceo slusat prije godinu dvije i polahko skidam nabavljam jedan po jedan album njegov.Nabavio sam
2pacalypse Now
Strictly for My N.I.G.G.A.Z.

Guest
27. 12. 2006., 06:02
Soulja je napisao/la:
Tupaca sam poceo slusat prije godinu dvije i polahko skidam nabavljam jedan po jedan album njegov.Nabavio sam
2pacalypse Now

Još su ti dobri until the end of time,2pac greates hits te all eyez on me book 1 mi bolji !! :-D :-D

power7
27. 12. 2006., 09:49
Imao sam frenda koji je bio lud za 2Pac-om i tako je i mene zarazio. O 2Pac-u i njegovoj glazbi mogu reći sve najbolje. !!!!RESPECT !!!!

Najbolja njegova stvar je "Hit Em up"

Dopeman
27. 12. 2006., 16:31
Soulja je napisao/la:
2pacalypse Now

Nemoraš dalje nabavljat, to su mu dva najbolja albuma.

Guest
28. 12. 2006., 11:38
Dopeman je napisao/la:

Soulja je napisao/la:
2pacalypse Now

Nemoraš dalje nabavljat, to su mu dva najbolja albuma.

Nemoj me krivo shvatit ali ti albumi su mi dosta loši je ima par dobrih pjesama (i DONT GIVE A FUCK,BRENDA S GOT A BABY,TRAPPED,KEEP YA HEAD UP...) ali većinu tih pjesama je lik pisao napušen još dok nije tolko ozbiljno shvatio rap (to jedino ak si hardcore rap fan ),ali njegoi najjači hitovi su tek kasnije izišli po meni su njegovi najbolji gore navedeni ALL EYEZ ON ME book1 te 2pac gr8est hits !! to ti ja preporučam a nije ti loš ni until the end of time (ima par odličnih pjesama)!! Danas je (samo za one koji imaju Mtv njemački/austrijiski i razumiju taj jezik ) 2pac Masters u 15 : 00 priča u sat vremena o njegovom životu ;kako je rolao travu na intervjuima,pa do njegovih čestih uhićenja ma ima svačega ko voli nek izvoli :-D :-D

mjurjev5
28. 12. 2006., 17:21
Ja bih na ove albume koje ste vi gore pisali dodao Beter Dayz,Makaveli i najnoviji Pacs life

Manchester_Utd
29. 12. 2006., 18:32
Je li itko od vas gledao dokumentarac o 2pac-u(The Ressurection). Ako je može li mi reći kako se zove ona pjesma u dodacima nešto Eminem on runin'(Dying to live)

Guest
31. 12. 2006., 05:24
Manchester_Utd je napisao/la:
Je li itko od vas gledao dokumentarac o 2pac-u(The Ressurection). Ako je može li mi reći kako se zove ona pjesma u dodacima nešto Eminem on runin'(Dying to live)

Jesam , a pjesma se zove kak si reko runin (dying to live)

2pac spitting on reporters http://youtube.com/watch?v=sajTu98PP3s

:lol: :lol: tak im i treba 2pac rip real gangsta !!

Manchester_Utd
31. 12. 2006., 20:55
Hvala.Jel možda znaš za pjesmu Realist Killaz( mislim s 50Centom )

Soulja
01. 01. 2007., 02:07
Da i najbolja pacova pjesme su mi je brenda's got a baby(dira u srce,sad slusam upravo),ghetto gaspel,hit em up,part time mutha,changes,until the end of time,haily mary,...

Guest
01. 01. 2007., 11:59

DA http://youtube.com/watch?v=asQccuVB2uU :-D 2pac bolji normalno :-p a soulja evo još 2 pjesme koje diraju u srce when ure hero falls http://youtube.com/watch?v=J8tcNfDbXKY i vjerojatno najosjećajnija pjesma u povijesti repa dear mama
http://youtube.com/watch?v=JNcloTmvTeA

igor_relja
01. 01. 2007., 16:53

OMG što neće napraviti od mrtva čovjeka. pa mislim stvaro...

Manchester_Utd
07. 01. 2007., 22:21
Melka je napisao/la:

DA http://youtube.com/watch?v=asQccuVB2uU :-D 2pac bolji normalno :-p a soulja evo još 2 pjesme koje diraju u srce when ure hero falls http://youtube.com/watch?v=J8tcNfDbXKY i vjerojatno najosjećajnija pjesma u povijesti repa dear mama
http://youtube.com/watch?v=JNcloTmvTeA

Hvala. Vidio si onda i one dodatke u kojima se govori o Pacovim frendovima i što su radili za vrijeme kad je on upucan. Jesi 'l znao da je Snoop Dogg igrao igrice s nekim čovjekom.

Guest
07. 01. 2007., 22:26
Nisam gledao prijašnje stranice, ali vjerujem da svi znate za ONAJ početak na Bomb First (My Second Reply)? Mislim, jeste li 2Pac fanovi?

BTW, Realist Killaz je smeće, kao i gotovo svi uratci koji su objavljeni poslije smrti...

Guest
07. 01. 2007., 23:29
Ixy je napisao/la:
Nisam gledao prijašnje stranice, ali vjerujem da svi znate za ONAJ početak na Bomb First (My Second Reply)? Mislim, jeste li 2Pac fanovi?

Misliš na onaj dio: ''Suge shot me.'' Jako zanimljiv detalj, radi njega se razvilo masa teorija o tome ko je krivac za 2Pacovo ubojstvo, ili, ko ga je možda naručio. ;-)

Guest
07. 01. 2007., 23:37
Misliš na onaj dio: ''Suge shot me.''

Da, mislim na taj detalj, ali nije Suge shot ME, nego Suge shot HIM... I znam da je to rezultiralo masom teorija... I jednim ubojstvom nažalost.

Guest
07. 01. 2007., 23:39
Imam neki felling da je 2pac postao ful popularan nakon što su ga koknuli,da ne bude zabune, on je meni OK iako nisam neki zagriženi faN.Jednostavno se ne mogu otet tom dojmu

Vukic
07. 01. 2007., 23:41
Koji je njegov najbolji album?

Guest
07. 01. 2007., 23:46
Ixy je napisao/la:

Da, mislim na taj detalj, ali nije Suge shot ME, nego Suge shot HIM... I znam da je to rezultiralo masom teorija... I jednim ubojstvom nažalost.

:-?

Osobno, čitao sam da je tu rečeno ''Suge shot me.'' Nažalost nisan slušao taj album pa ne mogu tvrditi da san u pravu.

Guest
07. 01. 2007., 23:59
Downloadaj album/pjesmu pa poslušaj ;-)
Ne govori to 2Pac...

Manchester_Utd
08. 01. 2007., 10:56
Melka je napisao/la:

Kako? Uopće mi ne izbaci pjesmu runin'(dying to live)

Guest
08. 01. 2007., 13:26

Melka je napisao/la:

Kako? Uopće mi ne izbaci pjesmu runin'(dying to live)

lol nisam ju ti ni linkao ak očeš ali evo ako si tak zapeo
<a href="http://youtube.com/watch?v=vkCvPtm5M_s">Runnin

Guest
10. 01. 2007., 05:53
Tuac je kralj nije mi najdrazi ali je kralj imam sve njegove org cd-ove osim makavelia njega imam sprzenog a pacs life uopce nemam najdraza njegova stvar mi je when tughs cry a slusam ga vec 6 god :chinchin:

Soulja
12. 01. 2007., 16:09
Ev upravo sam skino i zadnju pjesmu Untouchable sa novog albuma Pac's life.Sve zive obrade ali dobre.Vise mi se svidja ovakvak verzija pjesme Hit em up koja se ovdje zove Dumpin',mnogo mi je bolja nego ona original.
Samo me nervira sto ovi papci Deathrow sto izdaju albume njegove sad na njemu zaradjuju pare.Osim ako nije ziv :smoking: :smoking: :smoking:

the-prodigy
12. 01. 2007., 16:34
:awe: THE PRODIGY rulz :smoking:

Soulja
12. 01. 2007., 17:09
the-prodigy je napisao/la:
Kakve veze ovo ima sa Tupacom

mjurjev5
15. 01. 2007., 19:02
Soulja je napisao/la:

the-prodigy je napisao/la:
Kakve veze ovo ima sa TupacomMislim da se to zove spamanje.
ontopic
Evo jedno pitanje za sve vas 2pacove fanove mislite li vi da je on živ na youtubeu postoji jedna snimka na kojoj se tvrdi da je to on

Soulja
15. 01. 2007., 19:49
Ja sam bio otvorio topic sa tom snimkom ali su ga odma izbrisala ocito ne vole 2paca :cry:
A sto se tice snimke,ma ne znam vise ni ja eto govorili su ako je ziv da ce se vratit ove godine(Ako si cito one cinjenice sa onim brojem 7).

mjurjev5
15. 01. 2007., 20:15
Ćitao sam ja to u vezi broja 7 a ja možda ćak više vjerujem da je on živ

Soulja je napisao/la:
Ja sam bio otvorio topic sa tom snimkom ali su ga odma izbrisala ocito ne vole 2paca :cry:
A sto se tice snimke,ma ne znam vise ni ja eto govorili su ako je ziv da ce se vratit ove godine(Ako si cito one cinjenice sa onim brojem 7).

Soulja
15. 01. 2007., 20:25
Ma i ja vise mislim da je soulja ziv ;-)

Guest
15. 01. 2007., 23:18
Pac je mrtav, a ako se trebao pojaviti živ, onda je to po svim ''tragovima'' trebao napraviti prošle godine.

Ubijen je, mrtav. To je to.

Soulja
15. 01. 2007., 23:28
Pac je mrtav, a ako se trebao pojaviti živ, onda je to po svim ''tragovima'' trebao napraviti prošle godine.

Ubijen je, mrtav. To je to.
Tako je zivio :chinchin: :chinchin: :chinchin: :chinchin:
Dokazi!!!!!!!

mjurjev5
16. 01. 2007., 08:58

Ubijen je, mrtav. To je to.Možda se on uopće nije htio pojaviti nego samo pobjeći od svega toga mada je to i meni malo ćudno

power7
16. 01. 2007., 11:30
Ne, on je živ..... Ljudi neki tvrde da živi negdje dalekoooo, gdje ga nitko ne poznaje i to je to. Kaže da mu je dobro !!!!

Vukic
16. 01. 2007., 15:49
Dajte ljudi, koji vam je najbolji njegov album da si nabavim? trebam što prije.

power7
16. 01. 2007., 16:46
Vukic je napisao/la:

Better Dayz- je po meni njegov najbolji album.

mjurjev5
16. 01. 2007., 16:55
Vukic je napisao/la:
Dajte ljudi, koji vam je najbolji njegov album da si nabavim? trebam što prije.Greatest hits,a odma poslje njega Until the end of time barem meni

Soulja
16. 01. 2007., 17:50
Vukic je napisao/la:
Dobar je ovaj novi Pac's life jeste da su sve obrade ali vrhunski obradjenje :thumbsup: :thumbsup:
ili uzmi Loyal to the Game :thumbsup:

Guest
17. 01. 2007., 02:14
Vukic je napisao/la:

Nabavi si All eyez on me preheben abum i osim toga njegov najuspješnij

Guest
21. 01. 2007., 00:40
power7 je napisao/la:
Ne, on je živ..... Ljudi neki tvrde da živi negdje dalekoooo, gdje ga nitko ne poznaje i to je to. Kaže da mu je dobro !!!!

Pac je mrtav, to što neki tvrde su gluposti.

Vukic je napisao/la:

S obzirom da ne slušam njegove posthumne albume, mogu govoriti o onome što je izašlo dok je bio živ. Moj osobni favorit je ''Me Against The World'' album, iako ni ''All Eyez On Me'' nije ništa puno lošiji.

Vukic
21. 01. 2007., 17:05
Joj našao sam neku njegovu kompilaciju, samo najbolje pjesme i sve su obradite, a najbolje su mi Tgug N U Thug N Me, Whatcha Gonna Go, Soon As I Go Home, Picture Me Rollin, samo se kod mene te pjesme kriju pod drugim nazivima. Pisalo je da sam skinio Pacs life, no kako sam gledao tekstove pjesama i slušao glazbu nije mi se podudaralo. Ali rješio sam i taj misterij, još moram riješit da li je 2pac živ. :-)

dex6
21. 01. 2007., 17:08
Vukic je napisao/la:
Joj našao sam neku njegovu kompilaciju, samo najbolje pjesme i sve su obradite, a najbolje su mi Tgug N U Thug N Me, Whatcha Gonna Go, Soon As I Go Home, Picture Me Rollin, samo se kod mene te pjesme kriju pod drugim nazivima. Pisalo je da sam skinio Pacs life, no kako sam gledao tekstove pjesama i slušao glazbu nije mi se podudaralo. Ali rješio sam i taj misterij, još moram riješit da li je 2pac živ. :-)

ja sam cuo da je prezivio 96u al su ga killnuli 02e
svakako preporucujem ovu (www.tupacfans.com) stranicu

Guest
05. 02. 2007., 03:05
Evo još dvje pjesme koje diraju u srce i odlične su http://www.youtube.com/watch?v=xbtthVSzgyE i http://www.youtube.com/watch?v=WaurA3enDlI !!! 2 PAC 4 EVER :-D :-D

Manchester_Utd
06. 02. 2007., 17:45
dex6 je napisao/la:
[quote]

ja sam cuo da je prezivio 96u al su ga killnuli 02e
svakako preporucujem ovu (www.tupacfans.com) stranicu

A da on ipak nije umro 96' pa su nedovršene stvari sada dovršili. Mislim, ipak je malo nerealno da je on umro samo u javnosti a ne u stvarnosti.

Manchester_Utd
21. 02. 2007., 21:09
Kakve veze imaju 2pac i Biggie.

mjurjev5
21. 02. 2007., 22:14
Kakve veze imaju 2pac i Biggie. Pa 2pac je dosta pomogao Biggyu dok nije postao slavan a i Biggy je skoro sve pokupio od 2paca pa još kad ga je Pac optužio za napad 94 ima tu dosta

Manchester_Utd
26. 02. 2007., 11:51
Znači ovaj ga je iskoristio. Jel taj Biggie još živ?
Jel se o tome nešt spominje u pjesmi Hit 'Em Up.

mjurjev5
27. 02. 2007., 13:32
Znači ovaj ga je iskoristio. Jel taj Biggie još živ?
Jel se o tome nešt spominje u pjesmi Hit 'Em Up.Hit em up je o Biggiu i ostalima koji su uz Biggia

Manchester_Utd
09. 03. 2007., 18:56
Westcoast i Eastcoast.Šta je to?Znam da je istočna i zapadna obala,ali čega?

Manchester_Utd
09. 03. 2007., 18:56

The_Evil
09. 03. 2007., 19:18
to ti je ono što ti ne znaš. :-D

mjurjev5
11. 03. 2007., 12:48
Westcoast i Eastcoast.Šta je to?Znam da je istočna i zapadna obala,ali čega?West coast ti je L.A. a East coast ti je N.Y. ako se ne varam

Guest
27. 03. 2007., 11:25
check this out ,remix na until the end of time i slušajte kaj pričaju ljudi u pozadini o njegovoj smrti ono baš nekak čudno spot je #$!%&enica http://www.youtube.com/watch?v=p87yixW1m64&mode=related&search=

2 pac 4 ever

Guest
27. 03. 2007., 12:42
gledo ja na youtubeu dave chapellov spot parodija da pjeva 2pac samo upidite dave chapelle do jaja je

GOD_OF_COD
07. 05. 2007., 22:59
Najbolji remix od 2paca je Getto ja 2pacom , Notorious b.i.g i Akon

.............
2 LIFE 4....
2 DIE 4.... :thumbsup:

Soulja
07. 05. 2007., 23:12
Sto postavljas ovako glupa pitanja a stavio si i avy i sig 2pac ili nas furas sve ili si stvarno toliko glup.kad si vec naso sliku i "dijelove" pjesme 2paca da ne mozes procitati i njegovu biografiju.......
Sta ce biti iduce pitanje "Ko je Shakur"?"Ko je makaveli"?.....

pepi
07. 05. 2007., 23:20
mjurjev5 je napisao/la:

Kakve veze imaju 2pac i Biggie. Pa 2pac je dosta pomogao Biggyu dok nije postao slavan a i Biggy je skoro sve pokupio od 2paca pa još kad ga je Pac optužio za napad 94 ima tu dosta

Biggie je izvukao 2 paca iz zatvora i da mu da pjeva za njega i da mu zarađuje pare a poslije kad je Biggie saznao da mu 2 pac hebe ženu, Biggie je dao priča se oko milijun dolara da se ubije 2 pac! :cry:

Guest
08. 05. 2007., 02:11
pepi je napisao/la:

mjurjev5 je napisao/la:

Biggie je izvukao 2 paca iz zatvora i da mu da pjeva za njega i da mu zarađuje pare a poslije kad je Biggie saznao da mu 2 pac hebe ženu, Biggie je dao priča se oko milijun dolara da se ubije 2 pac! :cry: Biggie je izvukao 2 paca iz zatvora :-o ?
to si neš krivo razumio ,Suge Knight je izvukao 2paca vlasnik diskografske kuće Death Row ,moje mišljenje je da Biggie nema veze s Tupacovim ubojstvom,ali da je Biggie ubijen zbog Tupaca :-(

mjurjev5
08. 05. 2007., 10:38
pepi je napisao/la:

mjurjev5 je napisao/la:

Biggie je izvukao 2 paca iz zatvora i da mu da pjeva za njega i da mu zarađuje pare a poslije kad je Biggie saznao da mu 2 pac hebe ženu, Biggie je dao priča se oko milijun dolara da se ubije 2 pac! :cry: Malo si ti nešto krivo razumio,nije biggie izvukao 2paca iz zatvora nego je 2paca iz zatvora izvukao Suge Knight (vlasnik Death Row-a)

pepi
08. 05. 2007., 20:22
dobro možda ga nije izvukao biggie al imam emisiju na kompjuteru
"tko je ubio 2paca" i priča se da ga je ubio biggie i ima rekonstrukcija 2 pacova ubojstva!

resident_evil
08. 05. 2007., 20:32
Ja mislim da je 2pac živ.
Ako se dozna da je živ izgubiti cu lijepo mišljenje o njemu :-(

xbox360
08. 05. 2007., 20:34
Živ je samo se usra da ga opet ne "koknu". To je sve jedan dobar trik sa ćorcima.

Galgari
08. 05. 2007., 20:43
A zašto su onda koknuli notoriousa?

mjurjev5
11. 05. 2007., 11:34
[quote]
Galgari je napisao/la:
Zato što je Notorius B.I.G. pokušao ˝koknuti˝ 2paca 94 ;-) :roll:

Guest
11. 05. 2007., 17:27
Galgari je napisao/la:

Zato što su većina ljudi kada su ubili Tupaca mislili da je Bigge povezan s ubojstvom jel su imali tada veliku svađu ,pa je to nešto iz osvete!! :-(

Galgari
11. 05. 2007., 17:30
A kad je snimljena ona njihova zajednička pjesma Runnin'(Dying to live)?

Guest
11. 05. 2007., 17:39
Nije ona nigdi snimljena, uzeta je Pacova i Biggijeva acapella, Eminem napravio beat, sklepano, smiksano i to je to.

Soulja
11. 05. 2007., 17:43
Galgari je napisao/la:
A kad je snimljena ona njihova zajednička pjesma Runnin'(Dying to live)?
jesi ti gledo tu pjesmu?????

Galgari
11. 05. 2007., 17:44
Aaaaa, to je druga stvar, to nisam znao

mjurjev5
11. 05. 2007., 19:49
E pa sad znaš :thumbsup: :thumbsup:

GOD_OF_COD
25. 05. 2007., 23:27
resident_evil je napisao/la:

Ja imam sliku kako tupac lezi mrtav u bolnici!!!
vjeruj mi mrtav je!!! :lol:

mjurjev5
27. 05. 2007., 08:46
Vidio sam i ja tu sliku i vjeruj mi to može biti netko drugi

GOD_OF_COD
27. 05. 2007., 12:43
A ajde mi reci zasto bi glumio da je mrtav???

Soulja
27. 05. 2007., 15:05
GOD_OF_COD je napisao/la:
A ajde mi reci zasto bi glumio da je mrtav???
Iz jednog prostog razloga,da bi osto ziv.....

GOD_OF_COD
27. 05. 2007., 15:27
Neznam za tebe ali tupac se nebi usrao i sakrivao!!ak si cuo par njegovih pjesma kao i aint mad at cha ili 2live and die in L.A. znao je da ce ga koknut ali pobjegao nije !!!100%
nemoj mi kvarit dojam o njemu on je legenda i to ce uvijek bit!!

Soulja
27. 05. 2007., 16:07
Neznam za tebe ali tupac se nebi usrao i sakrivao!!ak si cuo par njegovih pjesma kao i aint mad at cha ili 2live and die in L.A. znao je da ce ga koknut ali pobjegao nije !!!100%
nemoj mi kvarit dojam o njemu on je legenda i to ce uvijek bit!!
OK vidoviti....a sto se tice spota za pjesmu I ain't mad at cha veoma kontraverznih prica ima o njemu a sta ja tebi da pricam kad ti to sve znas..........

mjurjev5
01. 06. 2007., 11:01
nemoj mi kvarit dojam o njemu on je legenda i to ce uvijek bit!!Neznam jesi li gledao njegove intervjue ali u jednom govori kako se želi povući iz rap glazbe i poćeti glumiti te poćeti svoj život ispoćetka a kako će to napraviti ako ga žele ubiti

Soulja
01. 06. 2007., 12:24
mjurjev5 je napisao/la:
Neznam jesi li gledao njegove intervjue ali u jednom govori kako se želi povući iz rap glazbe i poćeti glumiti te poćeti svoj život ispoćetka a kako će to napraviti ako ga žele ubiti
zna to on sve :lol:

GOD_OF_COD
01. 06. 2007., 13:33
Soulja je napisao/la:

mjurjev5 je napisao/la:
Neznam jesi li gledao njegove intervjue ali u jednom govori kako se želi povući iz rap glazbe i poćeti glumiti te poćeti svoj život ispoćetka a kako će to napraviti ako ga žele ubiti
zna to on sve :lol:

To mi veli netko ko ima dva homo repera u avataru(koji ce ti sljedeci bit :nelly?,50 cent?,ili pedofil r-kelly?)

Soulja
01. 06. 2007., 16:00

To mi veli netko ko ima dva homo repera u avataru(koji ce ti sljedeci bit :nelly?,50 cent?,ili pedofil r-kelly?)
kad tako dobro "poznajes" rap haj mi reci ko je na avataru? :awe:

GOD_OF_COD
01. 06. 2007., 16:24
Soulja je napisao/la:

kad tako dobro "poznajes" rap haj mi reci ko je na avataru? :awe:

bas ja njih mogu prepoznat na tak malom avataru!!!i bolje receno nezanima me ko su oni (ja od repa slusam samo Tupaca ,starije pjesme wu-tanga i mozda tu i tam koju od the gamea )

phoenixxx
01. 06. 2007., 17:00
To našli 2 paca u kutu?

praetorian982
02. 06. 2007., 10:01
resident_evil je napisao/la:

Pa normalno da je živ. Jutros sam bil na kavi s njim,Elvisom i James Deanom, Al su Elvisa opet otpeljali vanzemaljci. Al su obećali da će mu idući put dat više dopusta, samo neznam dal ćemo više ulovit svi slobodno u isto vrijeme. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Guest
14. 06. 2007., 14:16
http://youtube.com/watch?v=SgzVkDEUkJ8&mode=related&search=
sutra mu rođendan da je sada živ proslavio bi 36.rođendan :cry:

evo cool pjesma http://youtube.com/watch?v=KBygx2T-Hyo&mode=related&search=

moj 500. post

Amaru
16. 06. 2007., 13:38
Sretan rođendan R.I.P. 2pac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amaru
18. 06. 2007., 10:26
2pac Amreikaz most wanted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amaru
20. 06. 2007., 10:51
pa gdje ste 2pac fanovi

Guest
20. 06. 2007., 22:12
Evo dolazi novi dokumentarac o pac-ovom ubojstvu 7.9.2007. točno 11 godina nakon što je upucan !! ovdje (http://nahright.com/news/2007/06/16/video-tupac-revelation-trailer//) možete vidjet trailer

Soulja
20. 06. 2007., 22:22
Melka je napisao/la:
Evo dolazi novi dokumentarac o pac-ovom ubojstvu 7.9.2007.

"Be ready to forget what you know..........and what you've heard.........be prepared.................to be shocked................by what you don't know........"
daj boze da cu vidjet nesto novo sto vec nije vidjeno.......kako kazu mi smo ovaj snimak nudili policiji ali su odbili.............moze svasta bit.......

Amaru
21. 06. 2007., 13:41
Ovaj video je tek jučer izašao a vidite šta komentara ima nevjerovatno

Soulja
21. 06. 2007., 13:42
Amaru je napisao/la:
Ovaj video je tek jučer izašao a vidite šta komentara ima nevjerovatno

aha ne mozes sve ni procitat :thumbsup:

mjurjev5
21. 06. 2007., 14:52
Jedva ćekam taj dokumentarac o 2pacovoj smrti

Amaru
21. 06. 2007., 15:08
na čekat ćemo se još 2 i pol mjeseca.

Soulja
21. 06. 2007., 15:09
Amaru je napisao/la:
na čekat ćemo se još 2 i pol mjeseca.
neka neka........nadam se da ce se isplatit..........

mjurjev5
22. 06. 2007., 08:20
Me too :thumbsup: :thumbsup:

Amaru
23. 06. 2007., 09:55
Jučer sam otkrio nešto nevjerovatno na novom videu od 2paca pac's life. Kada namjestite video na 3:23 min skroz pri kraju iza ashanti stoji čovjek koji izgleda potpuno kao 2pac malo promijenjen
ali izgleda kao tupac. Pogledajte http://www.youtube.com/watch?v=tcwblLlqp94

Guest
23. 06. 2007., 12:15
Daa onaj s afro frizurom mu je sličan,al teško da je to on hehe!! evo i neki novi album tek releasean. Album ima nekih njegovih prvih pjesama od 1989-1991 kada je napravio,uostalom možete sami <a href="http://en.wikipedia.org/wiki/Beginnings:_The_Lost_Tapes_1988-1991" >pogledat</a

Amaru
23. 06. 2007., 13:03
Tamo na youtube ima i nova pjesma od tupaca 'The jokes on you' piše da će album izaći 2007 koji će se nazivat real solidiers never die. Ili je to samo varka nešto u pjesmi se spominje dave chapele.
A za ono na pac's life videu vjeruj melka sve je moguće.

Soulja
23. 06. 2007., 22:21
Amaru je napisao/la:
Tamo na youtube ima i nova pjesma od tupaca 'The jokes on you' piše da će album izaći 2007 koji će se nazivat real solidiers never die. Ili je to samo varka nešto u pjesmi se spominje dave chapele.
A za ono na pac's life videu vjeruj melka sve je moguće.
Evo zbog cega se spominje Dave Schapele u toj pjesmi ali nisam cuo tu pjesmu,spominje se zbog ove male sale koju je Dave Shapele uradio.al na kraju ipak RIP 2pac...ali onda ovaj i will :rotflmao:

New 2pac song ;) (http://www.metacafe.com/watch/178711/dave_chappelle_2pac_song/)

Amaru
23. 06. 2007., 22:46
Ovaj dave chapele ima neslane šale ne sviđa mi se nimalo. Ima ono i california love kad on nešto pjeva.

Soulja
24. 06. 2007., 00:04
Amaru je napisao/la:
Ovaj dave chapele ima neslane šale ne sviđa mi se nimalo. Ima ono i california love kad on nešto pjeva.
to je ista pjesma samo sto su na tom klipu stavili spot od California love

Guest
24. 06. 2007., 00:30
Chris Rock isto ima par parodija s Tupacom evo ova (http://youtube.com/watch?v=64jR5tfGN3s) je dobra!

AntiHeroj
24. 06. 2007., 09:55
Nisam slušao Tupaca od 7.razreda- otprilike 8 godina. Čudim se što taj čovjek još uvijek živi. Svake godine novi album. Nešto nevjerovatno.

Amaru
27. 06. 2007., 14:35
Koje su vama tri najbolje pjesme od 2paca?

GOD_OF_COD
27. 06. 2007., 15:10
Amaru je napisao/la:

Wonda why they call u bitch , Thugz mansion i Dear mama!!!

Guest
27. 06. 2007., 17:16
Amaru je napisao/la:

-Changes
-Staring at the world trough my rear view
-Hit em up

The_Warrior
27. 06. 2007., 17:30
Meni su najbolje:
-Hit em up
-Runnin
-Until the end of time
Te pjesme morate poslušati!!!! :headbang:

Amaru
27. 06. 2007., 17:58
Meni su
changes
unconditional love
better dayz

mjurjev5
27. 06. 2007., 18:00
Troublesome96
Hit em up
Changes
ima ih još ali kako si tražio tri

igor_relja
27. 06. 2007., 19:29
Ballad Of A Dead Soulja

California Love

Only God Can Judge Me

Guest
27. 06. 2007., 22:12
Jel mi može ko preporučit neki dokumentarac o njemu (osim 2pac Ressurection),neznam koji da si skinem !!

Amaru
28. 06. 2007., 10:09
može li mi itko reć kako ću skinut resurrection?
I svima preporučam gledat film POETIC JUSTICE.

GOD_OF_COD
28. 06. 2007., 10:34
Amaru je napisao/la:
može li mi itko reć kako ću skinut resurrection?
I svima preporučam gledat film POETIC JUSTICE.

Nadi si torrent ili ga posudi iz videoteke pa si doma kopiraj na komp!!

Soulja
02. 07. 2007., 20:03
@Melka:Pregledaj ili skini posto ces tesko naci kod nas ovaj film
Biggie and Tupac (http://www.imdb.com/title/tt0303356/)

@Amaru:Ne znam da nisi slucajno iz Bosne jer mi koji smo na BIHnetu mozemo skinut sa BIHnet Free zone citav Tupac Resurrection.

Sto se tice tri najbolje pjesme........pihhhhhh..pretesko za rec.al reci cu samo jednu koja se izdvaja od svih Brenda's got a baby

Guest
02. 07. 2007., 20:40
Tupac treba ove godine još izbacit dva albuma (http://www.thuglifearmy.com/news/?id=3736) i još mu osim ovog dokumentarca tupac Relevation kojeg sam linkao,sljedeće godine dolazi dokumentarac Notorius u kojem će glumit Sylvester Stalone(radi se o ubojstvima Biggia i Paca),te film Live 2 tell (http://www.imdb.com/title/tt0482538/) za kojeg je scenarij napiso dok je bio u zatvoru 1995.

2 pac 4 ever

i,thx Soulja na prijedlogu :thumbsup:

Soulja
07. 07. 2007., 02:30
Melka je napisao/la:
Tupac treba ove godine još izbacit dva albuma (http://www.thuglifearmy.com/news/?id=3736) i još mu osim ovog dokumentarca tupac Relevation kojeg sam linkao,sljedeće godine dolazi dokumentarac Notorius u kojem će glumit Sylvester Stalone(radi se o ubojstvima Biggia i Paca),te film Live 2 tell (http://www.imdb.com/title/tt0482538/) za kojeg je scenarij napiso dok je bio u zatvoru 1995.

2 pac 4 ever

i,thx Soulja na prijedlogu :thumbsup:
A ja sam mislio da je izaso vec ovaj sa Staloneom.....jer sam cito 2003. godine u nekom casopisu bas najavu tog filma.vjerovatno greska bila

Guest
10. 07. 2007., 04:38
Evo pročitajte mišljenja (http://www.mtv.com/bands/t/tupac/news_feature_102703_3/)
drugih celebritya o njemu,koje su im najdraže Pacove pjesme i komentare. Lik je legenda (čak i P.Diddy kaže da je živio prije svog vremena)

Soulja
10. 07. 2007., 12:46
Melka je napisao/la:
Evo pročitajte mišljenja (http://www.mtv.com/bands/t/tupac/news_feature_102703_3/)
drugih celebritya o njemu,koje su im najdraže Pacove pjesme i komentare. Lik je legenda (čak i P.Diddy kaže da je živio prije svog vremena)
dobar url :thumbsup:

Manchester_Utd
13. 07. 2007., 00:33
Oće izać neki novi dokumentarac ko Ressurection

Guest
13. 07. 2007., 20:06
Oće izać neki novi dokumentarac ko Ressurection

Oće, pogledaj zadnje 2 stranice linkano ti je.

There's no need you to fear me,if you take a time to hear me,maybe you will learn to cheer me. :awe:

Tupac Shakur

Soulja
24. 07. 2007., 15:54
dobar avy melka .eeeeee sto mi se ponovo gleda OZ :sympathy:

Guest
24. 07. 2007., 19:00
Soulja je napisao/la:
dobar avy melka .eeeeee sto mi se ponovo gleda OZ :sympathy:
Pa svaku večer ti je na 2. hrt :thumbsup: .

Ontopic: evo nešto novo remix na Until the end of time (http://youtube.com/watch?v=N04QCu6SK6M) meni je baš cool. :-)

dabomb
26. 07. 2007., 11:15
Nemojte mi se smijat sto pitam al jel je 2pac umro?

Manchester_Utd
26. 07. 2007., 14:21
dabomb je napisao/la:
Sad, kako da kažem-kažu da je umro 1996 ali sada sve više ljudi kaže da je ipak živ(imaju snimke njega živoga, a sad dolazi i dokumentarc o smrti).
Neznam, moje mišljenje je da je živ.

Guest
26. 07. 2007., 14:32

dabomb je napisao/la:
Sad, kako da kažem-kažu da je umro 1996 ali sada sve više ljudi kaže da je ipak živ(imaju snimke njega živoga, a sad dolazi i dokumentarc o smrti).
Neznam, moje mišljenje je da je živ.

Da je živ vratio bi se 2003. ili na 10-godišnjici smrti ili 7.7.2007,sve je to prošlo,ipak se nebi tak dugo skrivao. Ovo što izdaje pjesme to smo rekli,lik je predosjećao svoju smrt i pisao 3 pjesme dnevno,al fakat kolko je knjiga,dokumentaraca,filmova izašlo o njemu poslije njegove smrti,da je to fakat čudno liku je trajala karijera samo 5 godina i od toga je bio godinu dana u zatvoru.Kako je neki njegov frend reko "he was not before his time,but he was 1 of a kind ".

igor_relja
27. 07. 2007., 19:54
Jel vi znate što znači R. I. P.?

Pustite čovjeka nek počiva. S takvim izjavama živ je, bla bla bla, podsjećate me na ove lovatore kojima nije važno tko ili što je bio 2Pac, već im je važno da i 10 godina nakon smrti zgrću lovu na tuđim zaslugama.

Guest
27. 07. 2007., 20:30
Imaš pravo podsjetimo (http://youtube.com/watch?v=rotm3jqbQY4&mode=related&search=) se kako je Tupac isprostačio Biggia na konertu. :-) Malo gadno,al šta ćeš.

E da Tupac R.I.P

Soulja
30. 07. 2007., 02:33
@Melka jesi sluso "Fuck Dre" pjesmu sa Twistom??

igor_relja
30. 07. 2007., 18:31
Kakve veze to ima sa Tupacom?

Soulja
30. 07. 2007., 20:47
Kakve veze to ima sa Tupacom?
Preslusaj pjesmu pa ces mozda znat :sympathy:

igor_relja
30. 07. 2007., 21:09
:sympathy:

Preslušah, pročitah lyricse i opet preslušah.

Ništ posebno. Ne znam kakve veze sa Tupacom imaju 4 homića koji pljuju po najboljima iz biznisa.

With the heat that Slim Shady

Had him fuckin his kid's baby ono...

Soulja
31. 07. 2007., 01:05
:sympathy:

Preslušah, pročitah lyricse i opet preslušah.

Ništ posebno. Ne znam kakve veze sa Tupacom imaju 4 homića koji pljuju po najboljima iz biznisa.

With the heat that Slim Shady

Had him fuckin his kid's baby ono...

da mozda nisi slucajno naiso na pogrene lyricse......mozda......ako ti treba link javi

Guest
31. 07. 2007., 04:06
jel to (http://www.lyricsandsongs.com/song/191586.html) možda ?

Soulja
31. 07. 2007., 13:53
aha evo ovdje je cijeli (http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Fuck-Dre-lyrics-2Pac/341DBB29A2910F58482572D300273C39)

Verse 1 Tupac:

....I have to kill bitches like Eminem
Leave him dead just like the rest of them, still testin them...

Guest
31. 07. 2007., 17:22
Soulja je napisao/la:
aha evo ovdje je cijeli (http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Fuck-Dre-lyrics-2Pac/341DBB29A2910F58482572D300273C39)

Verse 1 Tupac:

....I have to kill bitches like Eminem
Leave him dead just like the rest of them, still testin them...
Kak je Tupac znao za Eminema ?

igor_relja
31. 07. 2007., 19:13
Melka je napisao/la:

Pa i nije.

Baš kao što sam i mislio.
@Soulja: Čuo sam tu pjesmu još ranije. Bar si se ti kao "fan" Tupaca mogao potruditi i nešto saznati. Naravno da to nije 2Pac, već je The Realest. Lik kojega mnogi 2Pacovi fanovi (uključujući i mene) ne vole jer krade Pacove tetovaže, stihove i sl. a što je još zanimljivo i što mnoge neznalice može zbuniti je to što ima sličan glas kao Legenda.

Ako ne znaš, provjeri na ovoj (http://en.wikipedia.org/wiki/Tha_Realest) stranici Wikipedije.

Prave lyricse imaš tu (http://www.lyricsdownload.com/tha-realest-fuck-dre-lyrics.html).

Jedino ako je Tupac živ i tu pjesmu snimio kasnije pod lažnim imenom, jer teško da je Eminem u tri mjeseca od izlaska svoga debi albuma, koji je btw. izrađen u 400 kopija, pa do Pacove smrti stigao se zamjeriti Makeveliju.

Guest
01. 08. 2007., 19:23
E morate polgledat ovaj njegov tribute,jel zna ko možda iz kojeg je to filma,lik je leeeeeeeeeeeegendaaaaaa kakve nema.

tupac tribute (http://youtube.com/watch?v=gh1_iSbY-rc&mode=related&search=)

2pac we miss ya :-( :cry:

resident_evil
01. 08. 2007., 21:21
Melka je napisao/la:
E morate polgledat ovaj njegov tribute,jel zna ko možda iz kojeg je to filma,lik je leeeeeeeeeeeegendaaaaaa kakve nema.

tupac tribute (http://youtube.com/watch?v=gh1_iSbY-rc&mode=related&search=)

2pac we miss ya :-( :cry:

To je dokumentarac i ja ga imam ;-)

http://images.contentreserve.com/ImageType-100/1096-1/%7B399F7095-1DE7-463C-989A-6EC917079909%7DImg100.jpg

Manchester_Utd
01. 08. 2007., 23:32
Svi znate za album Makaveli 2000. Jel netko možda zna koja je ono pjesma(ako postoji) kod Intro

Soulja
02. 08. 2007., 14:15

Melka je napisao/la:

Nisam ja dzaba stavio ovu bas pjesmu i btw cuo sam je prije 3-4 godine kad je i izasla neg cuo sam jednu zanimljivu teoriju da je Eminem sa 12 godina snimio neki spot nist posebno sa neke dvije zenske,crnkinje u spotu,i da se u spotu prema njima odnosio veoma vulgarno pa je to Paca veoma razljutilo...a sto se tice Drea to se odavno zna u kakvim su odnosima bili pred Pacovu smrt...na kraju "To live and die in L.A." cujte sta govori
"California love part mothafuckin two without gay ass Dre"

Guest
02. 08. 2007., 18:09
@Relja kakav ti je dokumentarac ? Uz Ressurection je on dobio najbolju ocjenu od Pacovih dokumentarnih filmova,pa me zanima. :-)

@Soulja Ne vjerujem da je Em s 12 godina radio spot,tada ga je još tukla mama,a osim toga kada je Eminem imo 12 godina,šta,Tupac je imo 14-15 ? A za svađu između Paca i Dr.Drea sam čuo da je Tupac bio ljut ,jel Dre je jako malo radio,dok su Snoop i Pac izdavali albume,Dre je chillao i jednako dobivao od Death Rowa para(so far as i know). A za ovo To live and die in L.A.
neznam,slušam ju često,zakon pjesma,al nisam to čuo

resident_evil
02. 08. 2007., 18:30
Melka je napisao/la:
@Relja kakav ti je dokumentarac ? Uz Ressurection je on dobio najbolju ocjenu od Pacovih dokumentarnih filmova,pa me zanima. :-)

@Soulja Ne vjerujem da je Em s 12 godina radio spot,tada ga je još tukla mama,a osim toga kada je Eminem imo 12 godina,šta,Tupac je imo 14-15 ? A za svađu između Paca i Dr.Drea sam čuo da je Tupac bio ljut ,jel Dre je jako malo radio,dok su Snoop i Pac izdavali albume,Dre je chillao i jednako dobivao od Death Rowa para(so far as i know). A za ovo To live and die in L.A.

Mislim da si fulao :-D

Ja imam taj dokumentarac a ne relja ;-)

Meni je solidan ali ja nisam gledao resurection tako da ih ne mogu usporediti.

Soulja
02. 08. 2007., 18:30
Melka je napisao/la:
A za ovo To live and die in L.A.

pap premotaj na kraj kad prica cccccccccccccccccccccc

igor_relja
02. 08. 2007., 19:24
@Melka, nemam pojma :-D

@Soulja Pa dobro ti bi ju možda nezvao zanimljivom, ja kažem da je to glupost. Kao prvo Em je u dobi od 12 godina većinu vremena provodio u komi, što od maminog batinjanja, što o d batinjanja u školi. Dalje, opće je poznatao da nisu imali za jesti, ali su prema toj teoriji imali za snimanje spota? Glupost! Pa nije to džabe, a i Eminemovo malo društvo sigurno nije imalo vlastitu video kameru. Ipak je to bila 1984.-a. A i koje bi dvije žene snimile spot sa klincem koji ih vrijeđa?
Također, kako je 2Pac saznao za klinca od 12 godina? Mislim da je on imao malo većih problema od toga što djeca snimaju. Naravno, malo mi je teško vjerovati da bi veličina kao 2Pac napadala malo dijete.

Ako sve te gluposti i jesu istina, kako je saznao za Slim Shady-a koji je nastao nešto prije izlaska Slim Shady EP-a 1997. tj. 4 mjeseca poslije Pacova ubojstva?
I na kraju da nešto razjasnimo, možda je off topic, ali ipak. Svi koji malo bolje poznaju stvaralaštvo Eminema znaju da, iako je živio u retardiranoj obitelji, njegovi stihovi nisu uvijek bili samo nasilje i bijes. Istina bilo je psovanja i malo uvrnutih metafora, ali to je bilo ono klasično za battle, a tekstovi na "Infiniteu" su ipak samo malo bolji battle tekstovi. A i Em nije imao potrebu mrziti i ponižavati žene sve do problema sa Kim i ta mržnja je vidljiva tek na Slim Shady EP.

Soulja
04. 08. 2007., 00:04
@Soulja :blabla: :blabla: :blabla:

ma pogrijesio sam 21 godinu je imo nisam se tad dobro osjeco kad sam pisao....ne napadaj mene nisam to ja izmislio :-D

igor_relja
04. 08. 2007., 15:40
Nitko ne napada, buraz!

Soulja
05. 08. 2007., 02:31
Nitko ne napada, buraz!
dobo brate sjebo sam se onda

Guest
05. 08. 2007., 03:32
Soulja je napisao/la:

Nitko ne napada, buraz!
dobo brate sjebo sam se onda

Dobro braća i burazi,mogli bi sada ontopic

Jel ima ko knjigu u potrazi za Tupacom Shakurom ? Jel se može to nabavit u knjižarama u Zagrebu ?

Guest
16. 08. 2007., 19:20
Daj pogledajte ovaj freestyle (http://youtube.com/watch?v=mXoQsmDIOS4&mode=related&search=)
kako je odrepao,ma car .

Staring at the world through my rear view (http://youtube.com/watch?v=X203WIT3mYk&mode=related&search=) :awe: zakon mi spot,ima isječke iz 2pac Ressurectiona.

R.I.P. (http://youtube.com/watch?v=uiqafvcMZUU&mode=related&search=)

Amaru
07. 09. 2007., 21:35
Jedanaest godina otkad je upucan kralj i nitko ništa ne govori. R.I.P. 2PAC

Soulja
08. 09. 2007., 15:24
Amaru je napisao/la:
Jedanaest godina otkad je upucan kralj i nitko ništa ne govori. R.I.P. 2PAC
jeste juce bilo
RIP

Guest
10. 09. 2007., 01:44
Jedan od najmoćnijh poema.'Znao je da će umrijeti.Legenda :awe:
In the Event of my demise

In the Event of my demise
when my heart can beat no more
I Hope I Die For A Principle
or A Belief that I had Lived 4
I will die Before My Time
Because I feel the shadow's Depth
so much I wanted 2 accomplish
before I reached my Death

I have come 2 grips with the possibility
and wiped the last tear from My eyes
I Loved All who were Positive
In the event of my Demise

igor_relja
10. 09. 2007., 21:07
Sa "malim" zakašnjenjem:

R. I. P.

Sry, Pac. imao sam problema sa Netom.

Amaru
11. 09. 2007., 11:20
in the event of my demise. tu poemu imam na kao pozadinu sa tupacovom slikom. Može li mi itko reći kako se zove onaj novi 2pacov dokumentarac koji je izašao 7.9.2007. i ako znate gdje ga mogu nabavit. R.I.P. 2pac.

Guest
12. 09. 2007., 01:03
Danas je bio Mtv-Urban (na Njemačkom).Pošto mi satelit sjeban jel ko gledo ? Su pustili koju njegovu pjesmu ?

@Resident Evil
Nabavi Ressurection,nečeš zažalit,ja ga imam doma i vjerojatnu ču ga sutra opet gledat. :thumbsup:

Amaru
12. 09. 2007., 19:05
Gledo sam ja urban na mtv. Samo radi toga osto budan i uopće nisu nijednu pjesmu od tupaca pustili. Samo ga na kraju spomenuo. Umjesto njega bili pustili alyah ( ako se tako piše) jer je neki to zaželio i kool savas i azad all for one. Ali sutra mtv masters na mtv 2pac u 19:00.

Guest
13. 09. 2007., 03:14
I šta jel Bushido nešt reko o Tupacu ?
A za sutra je prvo u 17:30 2pac tracks(pjesme njegove će puštat)
Pa,onda u 19:00 Masters (il kolko već)A od 20:05 je Mtv Special sa Tupacom. :thumbsup: