View Full Version : Dolaze li bolja vremena?
Spacemaniac
02. 09. 2003., 18:09
U zadnje vrijeme svjedoci smo nekih poluproizvoda i pokusaja ubiranja love od gamera i playstation zaljubljenika. Zaista u zadnje vrijeme ne znam koju sam stvarno dobru, ono mislim, legendarnu igru vidio ili igrao na PS2 (ajde mozda SH 3).
No mislim da bi se u sljedecih nekoliko mjeseci situacija trebala promijeniti. Naime, stizu nam naslovi poput Ratchet & Clank 2, Jak II, XIII, True Crime, Colin McRae 4, Firewarrior, SSX 3, LOTR: ROTK, FF X-2 i Prince of Persia su samo neki od naslova koji dolaze i obecavaju.
Sto vi mislite o toj zadnjoj losoj produkciji igara od strane SONY-ja i o ovi skorasnjim naslovima (no nemojte mi sad pricati o GT 4, MGS 3, MOH:RS itd. jer je to daleko, mi trebamo dobre igre brzo, jako brzo! :-D). Molim vase komentare na ovo moje razmisljanje.
Pozdrav svim Playstation fanovima.
punker_15
02. 09. 2003., 18:15
Spacemaniac je napisao:
U zadnje vrijeme svjedoci smo nekih poluproizvoda i pokusaja ubiranja love od gamera i playstation zaljubljenika. Zaista u zadnje vrijeme ne znam koju sam stvarno dobru, ono mislim, legendarnu igru vidio ili igrao na PS2 (ajde mozda SH 3).
No mislim da bi se u sljedecih nekoliko mjeseci situacija trebala promijeniti. Naime, stizu nam naslovi poput Ratchet & Clank 2, Jak II, True Crime, Colin McRae 4, Firewarrior, SSX 3, LOTR: ROTK su samo neki od naslova koji dolaze i obecavaju.
Sto vi mislite o toj zadnjoj losoj produkciji igara od strane SONY-ja i o ovi skorasnjim naslovima (no nemojte mi sad pricati o GT 4, MGS 3, MOH:RS itd. jer je to daleko, mi trebamo dobre igre brzo, jako brzo! :-D). Molim vase komentare na ovo moje razmisljanje.
hmmm.... s obzirom na te igre koje dolaze, doći će bolje vrijeme.
ali kad iziđe ps3, sa dvicom će se dogoditi isto šta i sa ps1 kad je izišla dvica.
ali, trojka još neće, pa se ne bi trebali brinuti ;-)
Guest
02. 09. 2003., 18:40
Ak trebaš dobre igre kupi si Kjub :-D .
Ne za ozbaèa po mojem mišljenju zadnje dobro kaj sam igro na plejki je Onimusha 2. A za plejku nisam kupio igru veæ oh ho ho.
punker_15 je napisao:
hmmm.... s obzirom na te igre koje dolaze, doći će bolje vrijeme.
ali kad iziđe ps3, sa dvicom će se dogoditi isto šta i sa ps1 kad je izišla dvica.
ali, trojka još neće, pa se ne bi trebali brinuti ;-)
ps3 izalzi 2005.
no to ne znači da će pokopati ps2,
ps2 ti rula do 2007!
za igre se ne trebaš brinut,
imat će ih pun ku'rac!
a tu je još i net!koji postaje sve popularniji ,
a i novi dodaci za ps2(eye toy,....),
milsim da niste ludi da kupujete odmah ps3,
jer će biti skup,
pričekajte godinu,
svejedno i da se p'irati stabiliziraju(a bit će ih, uvijek će ih biti, svejedno će ps3 koristiti blu ray medij, a već ima pržilica za to),
ako se sjećate sa Psone,
izašla je dvojka,
ali je jedinica još rulara godinu i pol. 8-)
Matrix
02. 09. 2003., 19:19
Spacemaniac je napisao:
No mislim da bi se u sljedecih nekoliko mjeseci situacija trebala promijeniti. Naime, stizu nam naslovi poput Ratchet & Clank 2, Jak II, XIII, True Crime, Colin McRae 4, Firewarrior, SSX 3, LOTR: ROTK, FF X-2 i Prince of Persia su samo neki od naslova koji dolaze i obecavaju.
je space, slazem se da sve vise i vise prave svakakve krseve koje velikim reklamiranjem pokusavaju podvaliti ljudima( sto im cesto uspijeva) . najveci primjer za to su igre radene prema filmovima( cast iznimkama poput SW:KOTOR).Sto se tice igara koje si naveo, one svakako predstavljaju bolje razdoblje koje ce doci, ali mene muci sto su svi hitovi danas vecinom nastavci( kao ovi "tvoji").Dobro je sto ljudi uspijevaju toliko poboljsati nastavke, ali jako je lose sto vise neznaju napraviti nista orginalno.Valjda ce se i to promijeniti dolaskom PS3 koji ce im omoguciti da naprve mnogo vise u igrama...nadam se...
makaveli-file
02. 09. 2003., 19:44
Spacemaniac je napisao:
Pozdrav svim Playstation fanovima. Baš i nisam siguran da će biti bolje! Kako stvari stoje može samo biti gore!
ova godina je bila katastoofa,
barem početak,
ali nešto krajem će biti bolje,
ali sljedeća...............obećavajuća PS2 YEAR!
makaveli-file
02. 09. 2003., 19:57
XXX je napisao:
barem početak,
ali sljedeća...............obećavajuća PS2 YEAR!Tko će to znat? Jedino nam preostaje ćekanje..!
PS2MASTER
02. 09. 2003., 23:40
Ma naravno da dolaze i dolazit će bola vremena. Vi samo igrate i čekate nastavke poznatih hit igara, a one nepoznate zanemarujete (Metal Slug 3, Alien vs. Predator : Extinction (RTS)-meni dobra igra, Naval Ops Warship Gunner itd.). Nemojte bit izbirljivi, igrajte sve i videt ćete da ima dobrih igara koje su nepoznate i da je svaka PS2 godina dobra, da ne velim o sledećoj gde dolaze FF12,GT4,MGS2 itd
Spacemaniac je napisao:
Istina da ima jako malo dobrih naslova u zadnje vrijeme. Ali ipak sad je ljeto i svi likovi koji rade igrice su uzeli godišnji. Mater im #### oni odu na godišnji baš onda kada imam najviše vremena.
Osima SH 3 ovo ljeto od dobrih igrica još može proći samo Dark Cloud 2.
liquid
21. 09. 2003., 21:06
Matrix je napisao:
Spacemaniac je napisao:
je space, slazem se da sve vise i vise prave svakakve krseve koje velikim reklamiranjem pokusavaju podvaliti ljudima( sto im cesto uspijeva) . najveci primjer za to su igre radene prema filmovima( cast iznimkama poput SW:KOTOR).Sto se tice igara koje si naveo, one svakako predstavljaju bolje razdoblje koje ce doci, ali mene muci sto su svi hitovi danas vecinom nastavci( kao ovi "tvoji").Dobro je sto ljudi uspijevaju toliko poboljsati nastavke, ali jako je lose sto vise neznaju napraviti nista orginalno.Valjda ce se i to promijeniti dolaskom PS3 koji ce im omoguciti da naprve mnogo vise u igrama...nadam se...
Bas ne znaju napraviti nista novo,samo zaradjuju lovu na starim naslovima,pa covjece samo ime nekog hita ga vise proda nego njegova kvaliteta !(obicno je to neki nastavak)
Ova bi godina mogla biti plodonosna ! :-?
Sunce
21. 09. 2003., 22:48
ma dosad je vridilo (u ovoj godini) NBA Street 2 i jebote i ništa više... a sada... nas očekuje novi BS,Jack2,XIII,MGS3,THPS:U,GT4,MOH:RS,DBZ:B2,PES3, majko moja koliko toga... bumo se naigrali... mislim da je ova godina bila suša ipo ka i naša poljoprivreda :-D
liquid
21. 09. 2003., 23:28
Sunce je napisao:
ma dosad je vridilo (u ovoj godini) NBA Street 2 i jebote i ništa više... a sada... nas očekuje novi BS,Jack2,XIII,MGS3,THPS:U,GT4,MOH:RS,DBZ:B2,PES3, majko moja koliko toga... bumo se naigrali... mislim da je ova godina bila suša ipo ka i naša poljoprivreda :-D
Izgleda da ce sljedece godine roditi i RPG i Simulacije Voznje i Arkade i FPS,sve je to
zbog onog GC,nagle Gamerske promjene ! 8-)
balkanac
22. 09. 2003., 20:49
Izgleda da sam ovdje samo ja pesimist! Ne vjerujem da će igrice u idućoj sezoni biti nešto. Istina Bog da su grafički sve naprednije, ali nisu današnje igre zanimljive k'o prije nekih 4-5 godina. Pa vi meni recite, kada ste zadnji put igrali neku igru, a da vas je zadržala za ekranom nekoliko dana? Ja se ne sjećam. Imam komp na kojem igram igre na SNES emulatoru jer nemogu naći ništa što je novo i zanimljivo. Jesam li ja normalan ili je sve otišlo kvragu?
balkanac je napisao:
. Pa vi meni recite, kada ste zadnji put igrali neku igru, a da vas je zadržala za ekranom nekoliko dana? Ja
ova 2003 godina(početak) nije nešto pa baš nema dobrih igara,
mene su u zadnje vrijeme zadržali za ekranom dark cloud 2,mgs:substance,
a prije nekoliko dana ti je izašao Conflit desert storm 2 i PES3,
tako da je jesenska sezona počela i mislim da kraj ove godine bude fakat dobar što se tiče igara!
raptuus
22. 09. 2003., 23:16
XXX je napisao:
barem početak,
ali sljedeća...............obećavajuća PS2 YEAR!
Joj pa zna se da najbolje igre izlaze krajem bozica kao i najjaci filmovi i svi ostali proizvodi u prodaji zbog bozica di svi trose ko ludi...
PS2MASTER
22. 09. 2003., 23:49
A da vi počnete igrati i one manje poznate igre, makar su dobile osrednju ocenu u GP-u.
Vidim po postovima da čekate samo nastavke hitova, a nepoznate zanemarujete.
Probajte igrat Run like Hell, Mercedes benz world racing ( izašel za PS2 ), Jetx2o, Pride FC, Ben Hur, Twin Caliber, Acyra Psycho Ball itd. Neda mi se više nabrajat ima ih dost. Sve ove koje sem navel meni su dobre, probajte i vi igrat ove koje sem navel, morti vam se svide.
liquid
08. 10. 2003., 00:06
PS2MASTER je napisao:
A da vi počnete igrati i one manje poznate igre, makar su dobile osrednju ocenu u GP-u.
Vidim po postovima da čekate samo nastavke hitova, a nepoznate zanemarujete.
Probajte igrat Run like Hell, Mercedes benz world racing ( izašel za PS2 ), Jetx2o, Pride FC, Ben Hur, Twin Caliber, Acyra Psycho Ball itd. Neda mi se više nabrajat ima ih dost. Sve ove koje sem navel meni su dobre, probajte i vi igrat ove koje sem navel, morti vam se svide.
Kao sto kazes svi ocekuju samo nastavke,a hoce li izici ista dobro a da ne bude neki nastavak,nesto fresh nesazvakano,meni je nastavaka na vrh glave,i kad nesto izadje novo odmah na njega sa predrasudama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-? :-?
Sunce
08. 10. 2003., 00:21
Da da bolja vremena dolaze:
koliko dobrih naslova nas očekuje do kraja 2003 i kroz cijelu 2004... do sada suša ti i tamo koja kiša ali od sada brale poplave... počnimo sa novim thps-om pa mohom pa XIII pa PES-om pa WRC-om ma ima ih čovječe ovoliko ih nije bilo kroz cijelu godinu...
PS2MASTER
08. 10. 2003., 00:25
Zaboravel si navest Jak & Daxter 2 : Renegade.
Spacemaniac
08. 10. 2003., 00:42
PS2MASTER je napisao:
Zaboravel si navest Jak & Daxter 2 : Renegade.
Nisam, naveo sam ga u prvom postu. Opreznije čitaj.
Ahoj!
PS2MASTER
08. 10. 2003., 01:21
Ma ne velim za tebe nek za Sunce. Nesem ćorav. Znam ja da si ti navel Jaka 2.
balkanac je napisao:
Izgleda da sam ovdje samo ja pesimist! Ne vjerujem da će igrice u idućoj sezoni biti nešto. Istina Bog da su grafički sve naprednije, ali nisu današnje igre zanimljive k'o prije nekih 4-5 godina. Pa vi meni recite, kada ste zadnji put igrali neku igru, a da vas je zadržala za ekranom nekoliko dana? Ja se ne sjećam. Imam komp na kojem igram igre na SNES emulatoru jer nemogu naći ništa što je novo i zanimljivo. Jesam li ja normalan ili je sve otišlo kvragu?
pa vidi se da si balkanac koja igra??? a koja nije balkanče??? mgs2,moh3,nba street2,thps4 nemoj me nasmijavati :lol: ja svaku igru prijeđem u max. 3 dana evo ovaj vikend sam prošao jak&dexter u jednu večer i sutra do podne :-D
pedjoGTno-1
08. 10. 2003., 13:14
Ja i ovak imam konzolu samo zbog jedne igre, eventualno dvije :-) (mgs) , pa me ostale ne zabrinjavaju, pogotovo nakon razočaranja TR-AOD koji je trebao popuniti ljetnu prazninu :-(
pedjoGTno-1
08. 10. 2003., 13:17
Flea je napisao:
ovaj vikend sam prošao jak&dexter u jednu večer i sutra do podne :-D
Ej, Flea ti to lovačke ili ? :-) Pa koja ti je dioptrija ?
Yakuza_stinger
08. 10. 2003., 16:24
Ja se nadam da dolaze....
I strpljivo čekam nastavke uspješnica koje su prodavale PS2..
A Flea sere što se tiče Jaka..
Spacemaniac
08. 10. 2003., 18:35
pedjoGTno-1 je napisao:
Flea je napisao:
ovaj vikend sam prošao jak&dexter u jednu večer i sutra do podne :-D
Ej, Flea ti to lovačke ili ? :-) Pa koja ti je dioptrija ?
ROTFMAO :lol: Gle! Patka! :lol: Ajmeee! :-D
Spacemaniac
05. 01. 2004., 21:34
Izvukao sam ovaj topik tamo negdje iz prošlosti... :lol:
Evo prošla je ta ljetno-jesenska suša, te smo imali priliku zaigrati stvrano gro igrica za ove praznike. Ja bih izdvojio Jak II, Prince of Persia: SOT, FF X-2, WRC 3, Ratchet & Clank 2, LOTR: ROTK, SSX 3 i tako dalje... Uglavnom plodno godišnje doba. :-)
Pozdrav!
Spacemaniac je napisao:
Izvukao sam ovaj topik tamo negdje iz prošlosti... :lol:
Evo prošla je ta ljetno-jesenska suša, te smo imali priliku zaigrati stvrano gro igrica za ove praznike. Ja bih izdvojio Jak II, Prince of Persia: SOT, FF X-2, WRC 3, Ratchet & Clank 2, LOTR: ROTK, SSX 3 i tako dalje... Uglavnom plodno godišnje doba. :-)
Pozdrav!
zaboravio si još nekoliko, ali dobro. ;-)
a kakva nam se sljedeća godina piše.....
3 najveća: FF12,MGS3,GT4(najveći trojac u game ind. dobivaju nastavke i svi u jednoj god.)
Passenger
06. 01. 2004., 12:12
dobar topic-i fino da je to netko uvidio(pozdrav space :-D , ne ocavaj-doci ce jill valentine's zombie golf challenge ekskluzivno za ps2)
ja vec jako dugo nisam igrao dobru ps2 igru, osim naravno igara poput SC2, prince of persia, SSX 3...al to ionako nisu ekskluzive, štoviše-cube i box verzije su često dosta bolje(burnout 2, SC2...)
kad sam vidio ono na gamespotu-5 najboljih igara na ps2 godine 2003-dođe mi žao. a konzola mi služi samo kao dvd player i PES3-machine :-D
ajd, sad će bar doć MGS3, novi GTA...iako i line up za ovu godinu nije baš prebogat
Spacemaniac
06. 01. 2004., 13:07
Passenger je napisao:
dobar topic-i fino da je to netko uvidio(pozdrav space :-D , ne ocavaj-doci ce jill valentine's zombie golf challenge ekskluzivno za ps2)
Svinjo jedan tiii! :-x :-D Vratit će se RE na PlayStation kad-tad. A onda ćete se i "vi" vratiti s njime... :-P
Passenger je napisao:
ja vec jako dugo nisam igrao dobru ps2 igru, osim naravno igara poput SC2, prince of persia, SSX 3...al to ionako nisu ekskluzive, štoviše-cube i box verzije su često dosta bolje(burnout 2, SC2...)
kad sam vidio ono na gamespotu-5 najboljih igara na ps2 godine 2003-dođe mi žao. a konzola mi služi samo kao dvd player i PES3-machine :-D
ajd, sad će bar doć MGS3, novi GTA...iako i line up za ovu godinu nije baš prebogat
te koje nisu ps2 exclusive ti izgledaju gotovo indentično na xbox-u i cube-u, kažem razlike gotovo da i nema, koja detaljnija textura i to je to....
Passenger
06. 01. 2004., 16:56
ma da space...a kad se Rezi vrati na PS2-ja ću pobrisat prašinu s moje plejke :-D
za X-a: imam SC2-obje verzije i za cube i za PS2-bolji je na cube-u, ne puno ali se osjeti. a burnout 2 za cube ima duplo veći crash mode
Passenger je napisao:
za X-a: imam SC2-obje verzije i za cube i za PS2-bolji je na cube-u, ne puno ali se osjeti. a burnout 2 za cube ima duplo veći crash mode
da čuo sam za tu malu razliku,
a vezi burnouta,
to ti je ipak koja, 3. generacija na ps2, koja smrdi na drugu, nije ni čudo što je bolji na Cube-u...
Alexandar
12. 01. 2004., 18:30
hm... cinimi se da cemo malo morat sacekat bolja vremena...
mislim da ce najbolje igre pocet izlazit tek kad PS2 bude na granici svojih hardverskih mogucnosti jer nece samo nabrijavat grafiku vec ce pocet brinut i o igrivosti
P.S. - Sjetite se samo kako je to bilo na PS1
TRXPLEX
12. 01. 2004., 18:44
Alexandar je napisao:
mislim da ce najbolje igre pocet izlazit tek kad PS2 bude na granici svojih hardverskih mogucnosti jer nece samo nabrijavat grafiku vec ce pocet brinut i o igrivosti
Griješiš jer je PS imo odlićne igre i prije same granice moći hardwarske mogućmnosti kao Resident Evil,GT,MOH,DRIVER itd. a to se može reći i za Playstation 2 pošto još on nije na granici a vidi koje su igre izašle a tako će biti i sa ovom godinom,ja neznam šta fali igrivosti koja je odlićna ;-)
TRXPLEX je napisao:
Alexandar je napisao:
Griješiš jer je PS imo odlićne igre i prije same granice moći hardwarske mogućmnosti kao Resident Evil,GT,MOH,DRIVER itd. a to se može reći i za Playstation 2 pošto još on nije na granici a vidi koje su igre izašle a tako će biti i sa ovom godinom,ja neznam šta fali igrivosti koja je odlićna ;-)
dečki, drugo je igrivost, a drugo grafika, hardverske mogućnosti nemaju veze sa igrivošću.
Alternativeboy
12. 01. 2004., 20:05
MA LJUDIMA TREBA NEKA REVOLUCIONARNA IGRA.MOŽDA BI TO BIO MGS3.SLAŽEM SE DA U ZADNJE VRIJEME NEMA UPEČATLJIVIH IGARA(nisam igro još ff10) i stvarno se nadam da će doć bolja vremena.ista stvar se dogodila i sa filmovima,sve samo loši fikmovi.ne volim više ić u kina,dat 20 kn za neki spektakl koji se bezveze.
Spacemaniac
12. 01. 2004., 22:51
Alternativeboy je napisao:
/cut/
Mislim da tebi treba podhitno naći neku alternativu u vidu zabave! :-D
Sretno u potrazi!
Spacemaniac
12. 01. 2004., 23:02
XXX je napisao:
dečki, drugo je igrivost, a drugo grafika, hardverske mogućnosti nemaju veze sa igrivošću.
No-no, to ne bi bilo nipošto točno. Hardverske mogućnosti imaju itekakve veze sa igrivošću i sučeljem kontrola te odgovoru na kontrole. Recimo AI (koji je složit ćeš se važan za igrivost) je za PS2 najbolje isprogramirati zbog silnih FMAC-ova koje on posjeduje, a rade sa floatpointima i jednadžbama sa korijenima koje najčešće simuliraju umjetnu inteligenciju. A da ne govorim o tome da ti na Gran Turismo 3 simuliranje (igrivost opet zar ne) otpada oko 65% vremena za obradu podataka važnih za telemetriju, otpor, kretanje automobila itd. A onda još zvuk i grafika, pa sučelje, pa ovo, pa ono. Eh da taj EE. :-)
Pozdrav!
TRXPLEX
12. 01. 2004., 23:48
XXX je napisao:
TRXPLEX je napisao:
Alexandar je napisao:
Mislim da si krivo protumaćio moj odgovor,igrivost nisam povezivao sa grafikom nego sa Hardwerskom mogućnošču,jer je PS imo odlićnu igrivost i prije same granice hardwerske mogućnosti baš kao i PS2 što je Alexandar rekao da ne pa sam ga ispravio :-)
Uglavnom slažem se sa Spacemaniacom :-D