View Full Version : NBA Street vs. NBA Live
Vjeko
08. 09. 2003., 18:54
Kaj mislite ko je bolji? nba Street ili Nba Live??? :-?
još se nije pojavio nit jedan pravi naslov NBA Live-a,
kojeg možemo smatrati ravi NBa streetu-po meni.
8-)
PS2MASTER
08. 09. 2003., 21:15
Oni koji traže zabavu, igraju NBA Street, a oni koji traže ozbiljnost NBA Live.
Ustvari, ja preferiram NBA Street.
Matrix
08. 09. 2003., 21:17
Kao prvo: to su dvije totalno drugacije igre koje se bave istom tematikom, i nisu bas najbolje za usporedivat.
Kao drugo: Nba Street mi je bolji :-D ( ja sam ti vise za zahebanciju )
C:\My Documents\My Pictures\Matrix\bscap0002.jpg
cubaka
09. 09. 2003., 20:35
NBA Street je dosad najbolja košarka koju sam vidio na PS2
looneyman
10. 09. 2003., 22:10
ma najbolje bi bilo da izađe neka igra tipa fiba live il nekaj s europskom košarkom.
raptuus
11. 09. 2003., 17:53
looneyman je napisao:
ma najbolje bi bilo da izađe neka igra tipa fiba live il nekaj s europskom košarkom.
Dobra ideja stvarno!!!! sto se tice usporedbe streeta i livea nema smisla naravno, ko da usporedjujes burnout i gran turismo
Nba street 2 je najbolja! Ionako već u NBA live ubacuju elemente iz streeta! 8-)
raptuus
28. 09. 2003., 22:02
mark je napisao:
Nba street 2 je najbolja! Ionako već u NBA live ubacuju elemente iz streeta! 8-)
mislis arkadne elemente??? ako je to onda se varas jer u NBA live-u se moglo birat simulacija ili arkada u kjoj si mogo letit 3 metra na zakucavanje
Sunce
29. 09. 2003., 14:22
cubaka je napisao:
ma ne samo na PS2 nego i na svim konzlama... Da nema NBA street košarka se nibi ni igrala jer je live #### nad sranjima od grafike do pokreta... najbolja nba live po meni je iz 97 šta je je....
Snake
29. 09. 2003., 15:37
PS2MASTER je napisao:
Ustvari, ja preferiram NBA Street.
Slažem se s tobom PS2MASTER....
cubaka
29. 09. 2003., 19:34
Jel mi može neko reći kako se zove onaj ulični fudbal , nešto tipa NBA Street
Guest
21. 02. 2005., 20:17
Nba Street 3 je danas izasla i moze se nabavit na ovom podrucju,ja je sutra kupujem ;-)
Duke_Nukem
21. 02. 2005., 20:21
Cobalt je napisao/la:
Nba Street 3 je danas izasla i moze se nabavit na ovom podrucju,ja je sutra kupujem ;-)
A ja ju imam već od petka. Šverc komerc.
Za multiplayer mi je bolji NBA Live, a za single player NBA Street.
Guest
21. 02. 2005., 20:26
Manji svercovanja, sto se tice Nba live je puno realniji neg Street :lol: a Street je vise cool kosarka za razbacivanje
SSJ_Vegeta
21. 02. 2005., 20:40
NBA Street je da se malo opustim,napravim koji dobar trick,a NBA Live da razvaljujem buraza :-D
Duke_Nukem
21. 02. 2005., 21:23
SSJ_Vegeta je napisao/la:
NBA Street je da se malo opustim,napravim koji dobar trick,a NBA Live da razvaljujem buraza :-D
Izgleda da se još njih slaže samnom.
MGkappa
22. 02. 2005., 13:35
cubaka je napisao/la:
NBA Street je dosad najbolja košarka koju sam vidio na PS2Nije loša al će bit i boljih!!! :-D
ziher
25. 02. 2005., 18:30
MGkappa je napisao/la:
cubaka je napisao/la:
NBA Street je dosad najbolja košarka koju sam vidio na PS2Nije loša al će bit i boljih!!! :-D
Pa normalno da bu boljih, al zasad je najbolja.... I to debelo ispred svih... :-P
The_Game
01. 03. 2005., 19:42
NBA STREET JE STVARNO COOL IGRA!!
Guest
01. 03. 2005., 22:01
meni je nba street malo jadan(JADAN).bolji mi je nba live.ja sam ozbiljan.NEMMOJTE ovo sthvatit kao da ja pljujem nba street.
PS2MASTER je napisao:
Ustvari, ja preferiram NBA Street.a ja live
rocker
01. 03. 2005., 22:25
Nba street je pravo igriva igra ono pogotovo kad igras u raji a Nba live je ako ste veliki fan volite deaftove i prave timove i pravila i ostale gluposti posto nisam takav svoj gals dajem nba street-u
iza tonyja naravno :lol:
ziher
09. 03. 2005., 00:28
rocker je napisao/la:
Nba street je pravo igriva igra ono pogotovo kad igras u raji a Nba live je ako ste veliki fan volite deaftove i prave timove i pravila i ostale gluposti posto nisam takav svoj gals dajem nba street-u
iza tonyja naravno :lol:
Pa tu se ne govori o Tonyju.... Al sad nema veze, ja volim obadvije... Zavisi kak si raspoložen, onda igraš ono kaj ti bolje paše... ne?
GT4fan
18. 03. 2005., 21:50
NBA odigram jednu utakmicu i ne da mi se više , a NBA Street sam odigo do kraja i nije mi dosadio!
Guest
18. 03. 2005., 22:33
NBA street je 100 puta bolji od obicnog NBA,isto tako je i FIFA street 100 puta bolja od obicne FIFE!
ja sam nekoliko sezona prešao na liveu,pa mislim da je igra ok,ali još čekam street....... :-)
wesker
19. 03. 2005., 13:42
Ma NBA Street, covjece! :-D
Ma street rula! :lol: http://www.gameplay.hr/uploads/img4038f0f14f3fe.jpg
gamer2
18. 04. 2005., 08:24
NBA Street 3 je najbolj košarka do sad. :-P
PS2fan
18. 04. 2005., 08:26
Street V3 je kedna od najboljih igra koje sam ikad igro
Dopeman
18. 04. 2005., 13:31
Ne ne i ne.. ne možete uspoređivati Live I Street... jer Live je svojesvrsno sportska profesionalna simulacija košarke, dok je Street arkadna simulacija košarke... to NIJE isto.. naglavašavam ''arkada''...
Najbolji mi je Nba Live 2003, i Street Vol. 3...
Guest
20. 04. 2005., 13:59
Nisam ju igrao ali sam vidio demo i dobra je no Pro evolution mi je bolji.
ziher
23. 04. 2005., 23:26
Maxus je napisao/la:
Čuj ovog!!!!
Koji Pro Evolution???? Govorimo o NBA-u!!! :evil:
Guest
23. 04. 2005., 23:32
ziher je napisao/la:
Maxus je napisao/la:
Čuj ovog!!!!
Koji Pro Evolution???? Govorimo o NBA-u!!! :evil:
Alo daj mu ban ne moze tak se pricat ovdje :lol:
BTW Nba Street 1 je ipak najbolji od svih Kosa sto se mene tice!
Wolf15
23. 04. 2005., 23:33
Ma zna se: STREET je uvijek bolje i zabavnije!!! :-D
black_out
23. 04. 2005., 23:37
MA glupa usporedba,Street je po meni 10x bolji i zabavniji od bilo kojeg Live-a! ;-)
Guest
23. 04. 2005., 23:37
Wolf15 je napisao/la:
Zavisi volis li realnost ili fantaziju :lol:
Wolf15
23. 04. 2005., 23:48
Cobalt je napisao/la:
Wolf15 je napisao/la:
Stari, fantazija je glavno! To i jest bit igric
Guest
24. 04. 2005., 00:21
Wolf15 je napisao/la:
Cobalt je napisao/la:
Wolf15 je napisao/la:
Stari, fantazija je glavno! To i jest bit igric
ej napiso si onu legendranu rijec igri..
BTw lijepo je igrat kad se nema sta radit al bas uvjek igrat :-? :-?
ja igre igram radi dosade kad se nema sta radit kod kuce ;-)
postal
20. 05. 2005., 18:05
imaš pravo kolega
black_out je napisao/la:
MA glupa usporedba,Street je po meni 10x bolji i zabavniji od bilo kojegimaš pravo kolega Live-a! ;-)
MAKAVELI
20. 05. 2005., 18:16
Mozda za one zeljne "zezancije" zakucavanja, razbijanja tabli icega sve ne itd, ali gledajuci kosarka u dvorani (NBA) je mnogo ozbiljnija i nudi ako ista pravu NBA licenciranu sezonu sa dvoranama u odnosu na Street koja je vec ono bas "ulična"
Obje su veoma zanimljive i dobre igre ali IMO ipak NBA Live je moj izbor.
Guest
21. 05. 2005., 11:14
pa nba street je bolji 10 puta od nba live
Guest
03. 06. 2005., 18:49
NBA Street 1000 puta bolji od Live. Slažem se da je Live samo za jednu utakmicu (al nekad nije ni za jednu) i onda ti već id na qu***.
Duke_Nukem je napisao/la:
[quote]
Cobalt je napisao/la:
Za multiplayer mi je bolji NBA Live, a za single player NBA Street.
Ovo je jedna od najglupljih izjava ikada. Baš je obratno!!!!!!!!!! :lol: Također, kolko god je Street igriv, ništ ne može prestić Tonyja. That's a fact, get over it!
McGrady
01. 09. 2005., 17:59
Ove dvije igre se ne mogu usporedivati, Street je vise onako atrakcija i zahebancija i kad igras s nekim ne ides toliko na pobjedu nego tko ce bolje trikove, dok u liveu jedina atrkcija je slam dunk contest a inace je to kako bi rekao.. ozbiljnije ide se samo na pobjedu i osvajanje prvenstava i sl.
Tracy
14. 09. 2005., 20:51
McGrady je napisao/la:
Ove dvije igre se ne mogu usporedivati, Street je vise onako atrakcija i zahebancija i kad igras s nekim ne ides toliko na pobjedu nego tko ce bolje trikove, dok u liveu jedina atrkcija je slam dunk contest a inace je to kako bi rekao.. ozbiljnije ide se samo na pobjedu i osvajanje prvenstava i sl.
Slažem se sa Macom. Street je dobro igrat samo protiv frenda, a live igram sam jer želim osvojit prvenstvo i ne tražim atrakciju.
Colossus
20. 10. 2005., 16:00
Nevolim sportske igre ali nba street igram sa užitkom,iako nije realna mislim da je bolja od bilo koje druge košarke.
ziher
25. 10. 2005., 22:36
Ovo nisi igre za usporedbu! Meni su oba naslova zakon, i igram svaki nastavak svake od njih! Al, kad idem igrat da igram, onda igram Live, a kad sam nadrkani ili nekoncentriran onda stavim Street da se malo iskalim na obručima Rucker Parka!!! :-D :-D
Superior
25. 10. 2005., 22:43
Live mi je nekako bolji jer je profesionalan. A street igram onako,iz fore.
Pheaton
25. 10. 2005., 23:42
NBA Street svakako, a kad hoću nešto ''pravo'' onda svakako NBA 2K6 dosta bolje od Live ;)
Hans-Helmut
03. 11. 2005., 17:40
Superior je napisao/la:
Ponovi profesionalan????!!!!Si igrao molim te 2006!!Koje to ne vjerojatno sranje.Probali su uvesti elemente Streeta,ali je ispalo sranje. Basket nije isto što je košarka!!!!! :lol: :-? :-) :-D
Mcrabbit
03. 11. 2005., 17:57
Ja imam NBA 2005 live i igra je dosta dobra
McGrady
03. 11. 2005., 18:02
Ovo je bezveze topic i trebali bi ga zatvoriti, a za usporedivanje bi se mozda moglo staviti NBA Live vs. NBA 2K
Duke_Nukem
03. 11. 2005., 18:34
McGrady je napisao/la:
Ovo je bezveze topic i trebali bi ga zatvoriti, a za usporedivanje bi se mozda moglo staviti NBA Live vs. NBA 2K
Nije bezveze, mogu se oba dvije kombinacije uspoređivat, slobodno ti otvori takav topic, ali i ova je usporedba zanimljiva. Da vidimo tko voli više Street ili normalnu košarku.
:-)
McGrady
03. 11. 2005., 18:39
Duke_Nukem je napisao/la:
Nije bezveze, mogu se oba dvije kombinacije uspoređivat, slobodno ti otvori takav topic, ali i ova je usporedba zanimljiva. Da vidimo tko voli više Street ili normalnu košarku.
:-)
Ma necu otvoriti to sam samo dao primjer. A ovako ovo drugo vec moze da vidimo tko voli kakvu vrstu ali ne mozemo reci ni da je Street ili Live bolji jer su to totalno dvije drukcije igre
foggy
03. 11. 2005., 20:31
Najviše od svega volim pogledat street košarku,kolko sve ima likova koji su i više nego za NBA,a nisu tam.
A opeth volim i NBA,što stvarno što na PS2.
A baš ak ćemo uspoređivat,definitivno NBA Street,iz razloga što više volim uličnu,a i zanimljivija mi je na PS2.
redeyed
03. 11. 2005., 20:58
nba street je bolja zbog legendarnih igrača i super trikova :-D
McGrady
06. 11. 2005., 13:43
Hans-Helmut je napisao/la:
Superior je napisao/la:
Ponovi profesionalan????!!!!Si igrao molim te 2006!!Koje to ne vjerojatno sranje.Probali su uvesti elemente Streeta,ali je ispalo sranje. Basket nije isto što je košarka!!!!! :lol: :-? :-) :-D
Igrao sam 06 i zakon dodali su par atraktivnih poteza, nisu to oni isli na street nego vecina tih stvari se stavrno napravi u NBA-u i igra je bas super a ne sranje
metalguyx
19. 11. 2005., 17:50
Ma NBA street rastura to smece od NBA live ikao ta sranja ni neigram! :evil:
SuturedClown
19. 11. 2005., 22:33
cubaka je napisao/la:
I meni. :-)
tidus
19. 11. 2005., 23:23
slažem se...ima nba street showdown samo neznam kad izlazi...
metalguyx
20. 11. 2005., 21:15
Ma nema nikakve velike zabave u NBA Live jedino ako si veliki fan kosarke ali street zasigurno rastura!
Ma NBA Live je jedno obično sranje . Svake godine isto uz par noviteta isto kao i fifa. A Street je zbog cool trikova meni izvrstan :-)
Guest
20. 11. 2005., 21:31
ma kakav NBA! Street je kralj i batina i nema tog Livea koji će to promjenit, mislim NBA nisam igra od izdanja 97
Guest
20. 11. 2005., 21:37
Pozivam nadležne institucije (admine i mode) da održe svoje obećanje i psotpue u skladu sa pravilnikom i savjetima u kojima se navodi kako niej pametno kreirati ne želimo da se kreiraju topicu tipa xVSy i slično.
Hvala unaprijed, nemam ništa protiv niti jedne od dviju navedenih igrara, ali imam čudne zamisli i želje, kao i primjedbe na ovakve stvari na site-u....
McGrady
18. 12. 2005., 21:40
Nakon malo igranja NBA Live-a 2006 napisati cu svoje misljenje ovdje da bezveze ne otvaram novi topic.Dakle, recenica koja bi najbolje opisala ovu igru je jedan korak naprijed, dva koraka nazad. Jer, iako je vrlo mali, ipak ima mali pomak u grafici, nije puno ali pomaze, iako smeta sto se nista ne vide brojke, pogotovo se ne razlikuje 6 i 8.Prema najavama najveca inovacija ove igra su trevali biti superstar potezi, koji su vrlo dobri vizualno napravljni.I isprva je to vrlo dobro i vrlo su korisni no malo kasnije se skuti da su previse korisni tj. da gotovo 90% tih superstar suteva udu u kos, to se posebno odosi na Scorer inside i Power koji ulazi svaki put ako vam se branice ne zove Shaq ili Ben.Jos jedna ocita promjena je sveukupno poboljsavanje igraca tj. dok u posljednja dva dijela ima igraca sa ratingom 35 ovdje se malo koji nade ispod 50, za primjer jedan od najvecih nada nba LeBron James(usporeduju ga s Jordanom),imao je nevjerojatnu rookie sezonu a u 04 je imao rating samo 69 dok nista posebni Bogut ovdje ima rating 76 :-o , sto ga cini jednim od boljih centara u igri.To sveukupno poboljsanje dovodi i do lakseg davanja koseva, odnosno jedan ispodprosjecni igrac s ratingom 55 ce bez problema proci u reket i pogoditi kos, cak i preko ruke, sto bi prije bilo gotovo nemoguce.Jos jedan minus je sto nema nikakvih novih inovacija izvan igre, cijeli all-star weekend je ostao nepromijenjen, dunk contest isti(mozda par novih poteza) kao i trice, cak su i komentatori na all-staru isti s istim komentarima. U glavnoj igi imamo novog druogo komentatora, koji je doveden prislino, ali nista posebno novo, ima neke recenice, samo za najbolje igrace i to je to.No ipak u Dynasty modu ima jedno poboljsanje a to je mogucnost zaposljavanja svojeg osoblja, da bi bili precizniji, pomocnog menagera, trenera i skauta. uz to je i dodatak da igraci stalnoj imaju poboljasvanja tijekom sezone bez posebne igracevog treniranja, ali ima i to posebno treniranje za jednog igraca. Ali ovo sve znaci da neam vise dynasty pointsa za treniranje i kupovanje bonusa, oni sad samo sluze za kupovanje opreme iz NBA store-a.Glazba je kao i uvijek vrlo dobra, meni cak i izvrsna.Igra je izgubila svoj car jer cak kad blokiras nekog boljeg igraca to skoro ni ne koristi jer on uvijek pogodi dok u prijasnjim nastavcima uvijek s dobrom obranom se moze skoro sve zaustavit.Sve u svemu, igra me jako razocarala i iako nisam igrao 2K6, ta je igra sigurno ove godine pretekla Live.
I imam jednu primjedbu, koji bi napisao jos prosle godine da sam bio ovdje.U vezi NBA Live-a 2005, koji je u svojoj recenziji dobio ocjenu 15(ili 16), a trebao je dobiti minimum 18, jer igra je napravila ogroman korak spram 04 jos veci nego sto je 04 naspram 03.Grafika iako s isprva ne cinitako, je bolja.Igrivost je takoder poboljsana, i nema vise onih jeftinoh trikova za trokutom, dodan je all-star weekend sa dunk contestom, tricama i Rookie-sophmore utakmicom, i najveci pomak je novi uzbudljivi Dynasty mode, sa off-sezonom, produzivanjem ugovaora svojih igraca kao i potpisivanje free agenta, a i najvaznije je dodan salary cap, a ne oni bodovi iz 04.Igra je jednostavo super i ispod 18 nije trebala dobiti.
To je zasad sve od mene, hvala.
p.s. sorry zbog pismenih pogresaka
Guest
31. 01. 2006., 18:25
Street je puno bolja!!! :-)
crazyg
31. 01. 2006., 18:29
meni je bolja street, malo je nerealnija, ali zanimljivija, regular basket mogu i vani igrati... :-)
Guest
01. 02. 2006., 13:18
crazyg je napisao/la:
meni je bolja street, malo je nerealnija, ali zanimljivija, regular basket mogu i vani igrati... :-)
I to sto kazes! :-D
SWAT_member
14. 03. 2006., 10:44
NBA live je puno bolja :-P :-P
Herman
18. 03. 2006., 08:32
Kolko sam ja vidio,ipak si u Street-u možeš napravit teren i neke druge stvari.A i stil igre je zanimljiviji,imate tri igraće,igra se do 21 itd.Mislim da je Street isplativiji i zabavniji,a to sve ovisi. :-D
Benjamin_111
18. 03. 2006., 22:25
Zna se da je NBA street mnogo bolji :D
terminator_6
19. 03. 2006., 11:22
NBA streetovi su tristo puta bolji od nba live :-) :-) :-)
Milanista
19. 03. 2006., 13:33
Street mi je puno bolji iako nakon nekog vremena postane prelagan.
terminator_6
19. 03. 2006., 14:12
Milanista je napisao/la:
Street mi je puno bolji iako nakon nekog vremena postane prelagan.
e igra je puno bolja