View Full Version : Vaš razred
punker_15
09. 10. 2003., 22:50
vi što ste u školi, recite nam kakav je vaš razred.
moj je dobar, ali ima nekoliko glupih ljudi, ali je većina dobra :-D
Yakuza_stinger
09. 10. 2003., 23:02
AJJJ...
Naš koja ####ancija....
Pod likovnim niš ne radimo...
Ja se šećem okolo i zašprehavam sve...
U razredu mi govore da sam mrcina...ko bi reko!
Frend me zahebava da sam crnčuga pa mu ja dođem
a dobit ćeš...skočim na njega i raspadnemo se po podu...svi pras u smjeh...onak bezveze dođem do cura i onak mi jedna kaže JA SE TEBE BOJIM!
Ja se onako izbuljim i dođem joj facom u facu na par cm...I onda kažem MA JA SAM TI LEP I U DUŠI I IZVANA!!!
Vidiš u zadnjim klupama četvorica kartaju belu...
Ja ih ####avam...AHA::ON TI IMA TO I TO!!!
A on meni...ej TO ŠTO SI TI SRUŠIO FRENDA NE ZNAČI DA SI FACA!!!A!!
Ma šta je???
Dođem do jednih drugih i vidiš jedan frend radi obaranje ruku s curom!!
A ženska opaka!!Kad ti dođe s martama...ima da bežiš..i on joj namjerno popušta a ja ga zahebavam...
Drugi mi dođe: Jel bi ti poljubio onu debelu za 700 eura?? (doslovno mi je reko 700-ne zezam!)
Ja reko zahebi...NEMA ŠANSE!!!!
Neću oskvrnut usta bezveze....
TO JE SVE BILO POD LIKOVNIM...NE MORAM NI REĆ ŠTA SE DOGAÄA SVAKI DAN!!!
Najluđi razred...
Petar
09. 10. 2003., 23:18
Moj razred je u ####u.... :-(
punker_15
09. 10. 2003., 23:19
Petar je napisao:
Moj razred je u ####u.... :-(
eh!
ti to samo pišeš da dobiješ više postova!
eh!
ajde, zebakem se:lol:
Moj razred he he he Pa njagori po vladanju, a najbolji po ocjenama. Razred uglavnom saćinjavaju cure, ima i dečkiju, ali smo u manjini. Imamo najmanji razred na školi pa i nije baš najudobnije. Meni je. Zadnja klupa do prozora, imama puno mjesta, a drugi neka se snalaze.
Razredna psihologija. NA svaku vašu rečenicu neko ima komentar; u prijevodu što god rekli možete očekivati ne baš ugodni komentar. Poštovanje prema profesorima: na nuli. Zadnji primjer "poštovanja" je bio prikazan kada je neka osoba (nećemo imenovat) nazvala sve profesore u školi ludima. I to pred jednom profesoricom. I odmah sljedeći dan opomena. Ima još bisera: kartanje bele pod tjelesnim, bacanje gruda u susjednu glazbenu školu, razbijanje klupa, dolaženje na sat napušeni itd.
U mom razredu ima 24 cure i 6 momaka (skupa sa monm) :-P... šta da kažem kurva do kurve majce do pupka, ričine u pupku, namazane ko da im je a šta ja znan.... ko da su one babe vračare... a među nama muškima vlada ####ancija ipo... ima ovaj jedan tip šta počme oponašat profesore kad nešto govore mi varim ko ludi :lo: evo i sad me vaha smijeh :lol: sad smo se uvatili ####avat novu učenicu koja pari droogirana a svako drugi dan (navodno) povrača pa smo izmislili pričicu kako ona jede mamine sarme prije kontrolnog tako da joj se povrača inače voli ukišeljene koje su 3 dana bile na svježem zraku 24 sata i tako ludnica :lol: iako ja to ne razumin di to živi ko to hrani ima li to kućnog odgoja i kulture :-D
kod nas 22 cure i 13 dečkiju...neću komentarisati
najluđe je pod vjeronaukom...to bi trebalo snimati :-P
Yakuza_stinger
10. 10. 2003., 00:09
I onda se vi jadate..
Hebo vas...
Nas je 10 cura i 21 dečkiju...
Dakle 2 na jednu...šalim se...
Napišite i u koju školu idete, ja sam poljoprivredni tehničar, 4.raz. tj. maturant. Može mi neko objasnit kako da stavim slike sa maturalnog (Prag) koje sam skeniro ovdje pa da vidite koji smo mi alkoholičari.
defektan :-D ... Ajde molim vas recite mi jeste li ikad vidili razred čiji učenici dolaze pijani u školu...
Još kad smo na biologiji (kako sprdamo profesoricu :-D) Eh, da prije par dana su nas službeno proglasili najgorim razredom u školi :-P .
punker_15
10. 10. 2003., 16:10
bele je napisao:
Napišite i u koju školu idete, ja sam poljoprivredni tehničar, 4.raz. tj. maturant. Može mi neko objasnit kako da stavim slike sa maturalnog (Prag) koje sam skeniro ovdje pa da vidite koji smo mi alkoholičari.
moraš ih stavit negdje na net, probaj shuma.org
i kasnije ih samo stavi ovdje:-)
Moj razred ima par dobrih ljudi. ima dosta štrebera. A što se tiče cura udarene su u mozak i baš nisu za komp. :-D
Yakuza_stinger
10. 10. 2003., 17:09
Ou jea...
I'm going to the Gardaland...
Today...
JUPPIIII!!!! :-D
ma ovaj moj razred je milijun puta bolji neg u osnovljaku....
stalno smo ludi :-D
odmori, satovi... demoliranja učionica poslije škole :-P
evo jucer sam se vratio s dvodnevnog izleta... išli mi i razred do naaaas :-D
covjece kako je to ludoooo biloooooo...
nisam spal 60 sati u komadu.... :-D
ma ja sam jos naliven...odo ja spat :-D :-D :-D
matreya
10. 10. 2003., 19:12
grupna napušavanja u wc-u :-D
Yakuza_stinger
10. 10. 2003., 19:39
Hehe...
Tipično...
makaveli-file
10. 10. 2003., 19:42
Moj razred je totalno ####! Svi su glupavi 'ko točak! Jedini JA nešto vrijedim!
Guzonja
10. 10. 2003., 20:59
4.Gimnazije. 14m 14z .
Hrvatski- Samo buljenje u prazno (danas baza dana: 15 min. "Sta ne slusas, gledaj vamo" , nakon sta san buljija u nju 10 minuti "A sta me gledas bogati")
Engleski: "Yes. Do You Speak English???"
"Yes I Does!!!! I Speaking English Verry Much."
Matematika: Svi ko bubice jer se bojimo matematickog fasista.
Fizika: "Profesorice, ako je poznata brzina svjetlosti, kolika je brzina mraka???"
"Pa vidis postoje dobri i losi ljudi, njihovo...(nakon 20 min)... i zato se to tako kaze jer je tenk vojni proizvod"
Kemija/biologija: To se neda opisat. To se mora cut, i vidit"
Povjest/zemljopis: "Profesorice, imate ljep osmjeh"
"O hvala, jako mi je dra..."
"...samo imate gadne zube"
Filozofija: "Dal se tako ponasa prema profesorici????"
"Ma daj vise, ajde kuci bogati!!!!"
Glazbeni: "Ili vi idete vanka ili ja iden vanka"
(svi u glas): "BOOOOG"
Likovni: "Sto je izrado????(neki lik)"
"Gospu"
"Da, ali Bogorodicu i ...."
"Gospu"
"Pa da, Bogorodicu i..."
"Gospu"
"Pa Augustine, Gospa jest Bogorodica."
"A jeli? Asti boga, a jeli onda Marija Magdalena Lola???"
Vjeronauk: "Spaljen Isus i Marija..."
ILI
"Kako moze postojat Bog i evolucija????"
"Vidis nitko nije rekao da evolucije nije bilo, neki svecenici tvrde...."
"Da je Bog majmun???"
I to je moj razred,
Bolesno, al najjaci je veliki odmor, mrtvi, neki upuseni(ja se ne bavin tin stvarima), a neki pijani(to vec da), obavezno posli odmora, pa ravno u skolu.
A zajednicki izlasci... To je legendarno.
Moj razred je legendaran. Za spise i povjest.
Volin ih ko bracu, al znaju bit ####e katkad, ono ka fol "A profesore, smeta mi ovaj smrad, gori u kastilima ni vode nemaju da se otusiraju..."
Ma sve je to dio raz. ####ancije.
Legenda
10. 10. 2003., 21:46
da, a vjerujem da ste svi vi najvechi kuleri u cilom razredu...smirite se ljudi, prepucavanja vam nisu visse u modi, znate ono : moj tata je jaci od tvog tate i sl. . pokussajte napisat nesst objektivno. vidite, najsmjessnije je ssto su svi stavljni u glavnu ulogu opisa razreda (ko ssto nn kaze da cili vjeronauk prica i brblja ili onaj tip kako zensku ####ava)...majko mila ljudi, majko mila.
o mom razredu nechu nisst rechi a nebi vi onda donosili svoje zakljucke.
jos jednom da kazem : prestanite srat smokljani jedni
Legendo, poštedi nas tih svojih pridika iz jeftinih filmova.
Yakuza_stinger
13. 10. 2003., 02:19
S VREMENA NA VRIJEME
KAO DA ČUJEM STOPE
KO DA IDEŠ PREKO MOG PRAGA
S VREMENA NA VRIJEME
AL ZNAM DA NEMAM PRAVA
TI NISI VIŠE MOJA DRAGA!!!!
Ajme što sam pijan..................... :-o :-o :-P
sedmi_mrav
14. 10. 2003., 11:11
ha ha ha
Alex je napisao:
Legendo, poštedi nas tih svojih pridika iz jeftinih filmova.
nemoj da ti ja počnem ona prigovaranja starih ljudi... to mi dobro ide... npr. ja u busu i kaže tip ajde maknite se sa vrata da prođem... ja uletia: "Ma pustite ih to nema kulture kućnog odgoa samo rićine u pupku gaće izmazane u brašnu :lol: naj ozbiljnije " 8-)
cubaka
14. 10. 2003., 19:48
u mom razredu su obično ####ice koje plaču kad dobiju 1. , ima tu i debila , tu je svega jedna - dvije dobre djevojke i 5-6 kewl i normalnih tipova
Petar
15. 10. 2003., 00:03
cubaka je napisao:
u mom razredu su obično ####ice koje plaču kad dobiju 1. , ima tu i debila , tu je svega jedna - dvije dobre djevojke i 5-6 kewl i normalnih tipova
U mene ih je bilo i što su plakali za 4.. :-P
Pa ovako.... Moj razred u osnovnoj je bio skroz neslozan do maturalca na pocetku osmog. od tad smo postali ono bash drustvo i po! ali sad kad smo se rastali i vec skoro dva mjeseca idem u prokletu gimnaziju, ne znam sta je prava zabava :) Imamo mozda jednog leeka i razredu koji nas pokusava nasmijati ali brate bljedo :) mene uglavnom nervira jer me prozvao sotonistom, demonom i jos kojekakvim gluparijama :) i to samo zato sto oblacim tamniju odjecu i sto sjedim sama (koliko sam uspjela skuziti, mozda cak ima i drugih razloga) sve u svemu, nadam se da ce se stanje promjeniti :D
cubaka
15. 10. 2003., 00:09
Petar je napisao:
[U mene ih je bilo i što su plakali za 4.. :-P
E ja sam danas dobio 4 iz fizike 8-)
Yakuza_stinger
15. 10. 2003., 09:34
Žestoko sve u 16..
Zahebavamo jedni druge...
E znaš šta...ipak je to stroga gimnazija...
Mi smo u svemu lošemu prvi na školi... :-P
Hihihi...
Sunce
15. 10. 2003., 18:27
Anne je napisao:
prozvao sotonistom, demonom...samo zato sto oblacim tamniju odjecu i sto sjedim sama
dovoljno... sotonjara kći ozzy-a definitivno... pa avatar sve govori...
btw. mrzim fiziku i kemiju,a da ne spominjem zemljopis tj. profesoricu koja mi je dala 2 a javio sam se! di to ima :-x znam u splitu...:-(
cubaka
15. 10. 2003., 18:42
moja profesorica zemljopisa/geografije nam je pričala kako je jednom pala iz neznam kojeg predmeta u srednjoj il na faksu
punker_15 je napisao:
vi što ste u školi, recite nam kakav je vaš razred.
moj je dobar, ali ima nekoliko glupih ljudi, ali je većina dobra :-D
moj razred????
khm...khmm......ima tolkih debila i redardiranih a bome i pametnih,
osjećam se među tim krelcima kao kad je Guliver došao među patuljke
Guzonja
15. 10. 2003., 20:34
Uostalon koji idiot moze uzest nick legenda????
Legenda je napisao:
da, a vjerujem da ste svi vi najvechi kuleri u cilom razredu...smirite se ljudi, prepucavanja vam nisu visse u modi, znate ono : moj tata je jaci od tvog tate i sl. . pokussajte napisat nesst objektivno. vidite, najsmjessnije je ssto su svi stavljni u glavnu ulogu opisa razreda (ko ssto nn kaze da cili vjeronauk prica i brblja ili onaj tip kako zensku ####ava)...majko mila ljudi, majko mila.
o mom razredu nechu nisst rechi a nebi vi onda donosili svoje zakljucke.
jos jednom da kazem : prestanite srat smokljani jedni
I budalo idiotska, da su te citat naucili vidija bi da JA nisan u prvome planu, nego neki ljudi jednostavno iz mog razreda.
MA sta ja raspravljan sa moronon uopce???
Ajme, jesan reka moronon, mislija san LEGENDON.
Jesi faca ode na GP forumu, u pi...cku materinu. :-x
gameplay_freak
15. 10. 2003., 20:38
Čovjče i u mom razredu su pretežno defekti al ima i dobrih.
A kaj je najgore : JA SAM JEDINI GAMER!!!!!!!!!!JOOOOOOOJ
užas
cubaka
15. 10. 2003., 20:43
u rezredu ti niko nema komp il neku konzolu
Spoil3R
15. 10. 2003., 21:24
Moj razred je jadan u 3 ćoška. Mislim zbilja,u njemu ima valjda 5 normalnih ljudi (moi included). Rekao bih da su ostali na mentalnoj razini 6-godišnjaka,ali to bi bila uvreda za 6-godišnjake.
Fak...kud baš ja tamo upao...
Yakuza_stinger
15. 10. 2003., 22:31
Svi vi imate tak retardirane razrede...?
Ok....ja sam bar dobio lud razred...hihihi...ali je škola teška...
Bježite tamo, svi se nešto žalite: ''moj razred ovo, moj razred ono...''. A ja, koji sam ove godine počeo studirati, mogu jedino da žalim za svojim razredom i školskim danima.
cubaka
16. 10. 2003., 10:11
PATI :-D
Mi smo sad najveći u školi, pa *********o svu ostalu "pačurliju" kako ih mi zovemo.
Preko kemije i vjeronauka profesori zovu jake snage MUP-a da smire situaciju. Profa iz kemije je jedan koji nam sve pušta, a iz vjeronauka nam je časna koju jedva primjećujemo između demoliranih torbi i klupa.
Ponos našeg razreda je jedan što je već odavno izmislio da se vozio sa Dubravkom Čikorom 290 na sat po gradu, a prije je skako iz policijskog helikoptera na odbjegle zatvorenike.
Najluđe je oko Božića kad u školu donesemo svu moguću artiljeriju ( čitaj pirotehniku ) , pa je pola škole zadimljeno! :-D :-D :-D
Paladin
16. 10. 2003., 22:28
E, a kod mene u razredu su 24 mužjaka i samo jedna ženka (bile su 3 na početku ali su dvije pale)! A j.e.b.i.g.a ipak smo mi strojari!
makaveli-file
16. 10. 2003., 23:21
Nas ima 15 muških! Nema žena! To je s.ranje !! :-x
makaveli-file je napisao:
Nas ima 15 muških! Nema žena! To je s.ranje !! :-x
Nema žena?! aaaaaa gluposti. Mogu misliti kako vam je dosadno.
cubaka
16. 10. 2003., 23:31
kod mene je 15 muških 14 ženskih
makaveli-file
16. 10. 2003., 23:37
Alex je napisao:Nema žena?! aaaaaa gluposti. Ma ja ti idem u Elektrotehničku školu pa nema žena!
makaveli-file
16. 10. 2003., 23:38
cubaka je napisao:
kod mene je 15 muških 14 ženskihTi bome imaš sreće! A šta da ja kažem?!
Pozdrav! ;-)
E zato u mom razredu prevladavaju cure, što ne bi bilo tako ni loše ali većina njih izgledaju kao bacačice diska, kugle, koplja ili kladiva. :-D
Alex je napisao:
A ti si dic ekonomska?
nije nego trgovačko povrtlarska tak nešto...
da ste vidili proteklih par dana... :lol: ima jedna pari da je nadrogirana zovemo je sarma :lol: , pa onda ovi ukradu radio pa raspale do kraja Lp ili neke sotonjare (danas su pepperse :-D) da nemoš ni ponovit za sljedeći sat gradivo, a neke me jebu u zdrav mozak ####aju me ko da sam im ja neka lutka stalo mi nešto podbacuju, da izludiš...
cubaka
17. 10. 2003., 18:56
Flea , kod mene MI cure ####ajemo a ne one nas , a ponekad i nastavnice/ke
makaveli-file
17. 10. 2003., 23:28
HA-HA! :lol: :lol:
Yakuza_stinger
18. 10. 2003., 00:26
Kak to moš dopustit?
Da te trebe zahebavaju? :-D
Pa pokaži im ti svoj šarm :-P hebote pa da vidiš...
Budi faca sinko.... ;-)
Flea je napisao:
[quote]
Alex je napisao:
A ti si dic ekonomska?
nije nego trgovačko povrtlarska tak nešto... [quote]
ha ha ha Vrlo smiješno. A kaj si ti niža smetlarska?
Mi imamo jednu žensku u razredu i ####avamo ju da je seksaća. To je smislio ovaj jedan lik. I ženska ga stalno tuće. To je histerićno, to treba vidit. Kad zgrabi pernicu i počne ga tuć nasred razreda.
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
cubaka
19. 10. 2003., 01:19
kod mene ne tuču samo pernicama , neg čim stignu
Guest
19. 10. 2003., 20:13
Kod nas je zakon. Pod likovnim profesor dođe samo na 1 min, a za ostalo vrijeme se ####avamo po školi dok profesor #### čistačice. Glazbeni nam predaje neki peder, a pod satom na liniji slušamo Eminema. Za vrijeme odmora ####avamo babu kaj prodaje sladoled u školi i pljačkamo ju. Pod fizikom fizičarka laje ko pas, a pod kemijom naša raska izvodi pokuse.
Moj razred je OK, ima malo štrebera, a ima i aliena, punkera, rappera, nema čega nema. A ima i dobrih pica.
SONDAMA
19. 10. 2003., 21:41
u mom razredu nema debila , sve je super!!!!! :-)
cubaka
19. 10. 2003., 21:55
kod mene
Biologija - MOžeš radit šta hoćeš jer kuja niš ne vidi
Matematika - Nekad te profesorica ####aje al šta ćeš
Hemija - aman - taman
Bosansko Hrvatsko Srbski jezik i književnost - tu možeš i nemožeš radi sranja , zavisi od raspoloženja nastavnika
Geografija - radiš šta hoćeš
Fizičko - kao svugdje
Muzičko - tu i tam - progovoriš kuja te odma pita
Engleski - radiš sranja , upiše te u dnevnik ti nastaviš
Fizika - niko prstom ne smije mrdnut
Historija - kao na muzičkom
Informatika - radiš šta te je volja , oš na net ideš na net
Tehničko - predaje mi neka seljačina koja ti odma da dvije jedinice
Njemački - kuja na kvadrat
Vjeronauka - predmet na kojem moram izbaciti više od pola mog riječnika
Sunce
19. 10. 2003., 23:37
SONDAMA je napisao:
u mom razredu nema debila , sve je super!!!!! :-)
a denis? a hele? čunke na kvadrat ;-)
E sad da vam isprićam kaj je bilo prošlu srijedu na matematici. Profesor je došao na sat pijan ko stoka. Ide se naslonit na klupu i padne. Sjeo je na praznu stolicu na kraju razreda i probao pogodit lika na ploći, ali je pogodio prozor. I predkraj sata lik je čak počeo nama predavat informatiku. Ja sam se taj dan upišao od smijeha. :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Meni ide na #### šta sam upisa tešku školu :-x ali proći ću ja to... svakako je bolje neg u osnovnoj- pa uvijek je tako 8-)
cubaka
20. 10. 2003., 00:51
al u prvoj godini je svima #### , dok se navikneš i te stvari
Alucard
26. 10. 2003., 21:36
Moj razred je spaljen,ono,zaje....... svaki sat. Ima isto nekih malo skraćenih al su podnošljivi. I još nešto što je najćudnije,najveći sam štreber u razredu,ha ha. Da me znate i vi biste se smijali. Ajmo sad onako bezveze svi, HA HA . Eto :-D
cubaka je napisao:
al u prvoj godini je svima #### , dok se navikneš i te stvari
ko kaže da sam ja na prvoj godini?? no dobro...
imam u razredu jednu spužvu čoviče.... šta je dosadna svaki put kad profa pita ko će neš čitat uvik se ona javlaj ili trea kredu ona će ili uvik mora bit tkz. poklopac svbakom lonu... šta mrzim takve... vi?
Guzonja
27. 10. 2003., 21:04
Flea je napisao:
Alex je napisao:
A ti si dic ekonomska?
nije nego trgovačko povrtlarska tak nešto...
da ste vidili proteklih par dana... :lol: ima jedna pari da je nadrogirana zovemo je sarma :lol: , pa onda ovi ukradu radio pa raspale do kraja Lp ili neke sotonjare (danas su pepperse :-D) da nemoš ni ponovit za sljedeći sat gradivo, a neke me jebu u zdrav mozak ####aju me ko da sam im ja neka lutka stalo mi nešto podbacuju, da izludiš...
Pa Ti ponavljaš prije sata.
I ja bi te ####ava.
Mi svi izađemo na hodnik i onda profe polude
"Šta ne ponavljate"; a školski žigolo, moj prijatelj
"Pa sad san ponavlja francuski sa jednon trečašicom"
onda profa blene ko blesa od nekužancije...
Ma to je živi kaos.
Inače Flea, pokaži da si i ti zahebant, pa če te bolje primit, i lakše češ ih podnosit.
Yakuza_stinger
28. 10. 2003., 01:33
Hebote...
Prepisivanje zadaća na odmoru i učenje tada je numero uno u mojoj školi...
Neosephiroth
31. 01. 2004., 20:20
Kod mene su svi glupi osim Zella i Frekia
Guzonja je napisao:
Inače Flea, pokaži da si i ti zahebant, pa če te bolje primit, i lakše češ ih podnosit.
Inače ja sam glavni ####ant u razredu to se vari od 8-13 ili od 14-19 nema stat ni jedan as te ne mže oneraspoložit kad si samnom...
Inače jučer nam je ova baba iz fizike uletila citiram:
"A bože debilne dice" :lol: Pa zbunjoza iz talijanskog:
"Dobro jeste li vi prisebi" "Jeste li vi normalni/ludi/odgojeni" itd :lol:
Razred rula kad ima 24 ženske :-D :-D
Luyindula
01. 02. 2004., 20:31
Ah moj razred...
Prvi gimnazije
26 cura i 7 dečki
Za popizditi
Neki su mi zakon a neki mi idu na racku big time..
Mislim da smo overall najgori razred u školi ali ima par super ženskih i dečki su recimo ponekad svi ok a ponekad čkapi do jaja....
Dal moram napominjati da sam glavni? : :-P
freaky
01. 02. 2004., 20:35
Neosephiroth je napisao:
E zaboravio si Ivana jer on je luuuuuuuudddddd.....
freaky je napisao:
Neosephiroth je napisao:
E zaboravio si Ivana jer on je luuuuuuuudddddd.....U mom razredu ima svašta... Ima pedera, baba tračara, glupača i umišljenih cura... Ali razred je totalno lud pa je zabavno sa svima njima... :-D :-D :-D :-( :-D :-D
Squall
04. 02. 2004., 18:30
Moj razred je pun debila.Od 15 dečkiju dobrih ima 2(moji najbolji frendovi),a od 11 treba dobre su 4(a ni te nisu nešto)
Arwen_rules
05. 02. 2004., 14:49
Takav je nekako i moj razred...Dovoljne su 3 riječi : bolesno,retardirano,umišljeno...mislim da je to...hm... to!Čast iznimkama! :-) :-)
Moj razred je super. 15 momaka i 15 djevojaka. Svi smo složni i pazimo jedni na druge. :-P
Alternativeboy
05. 02. 2004., 18:22
u početku sam ga prokljinjo.biop mi je #### jer sam i ja bio prema njima ####. sad su stvari mnogo bole i sve ih volim. ima nas 29. ima fakat bubalica. imam jednoga za kojega ne znam što će on u životu. čovjek nema veze s nikakvim životnim iskustvom,samo se hrani dvd-ovima koje sam kupuje(ima 66 orig),od kojihz su 50 smeće. plus imamo onih koji su totalne bebe,totalni entovi,totalne pegle i totalne razmažotke. ali ipak je toj moj divni razred i škola(ima nas 70) i svi se volimo. čak idemo 2 puta godišnje na mnogo višednevne izlete. a sad u 3. mjesecu idemo u pazin na natjecanje klasičnih škola u sportovima. anyone from pazin???
Krilin
05. 02. 2004., 19:25
Kod mene ima:
15 dečki i 5 cura
5 repera,3 rockera,3 punkera,4 metalca
I 4 normalne ossobe.
Poznati smo ko najgori razred.
Jedan od malo luđih je razbio profi auto s bejzbol palicom jer ga je srušila.Jedan je gay.jedan je na izletu pokušo zbarit profu.ima tu pino za pričat
Kod mene ima i vecinom iz svih drzava.Da vidite kako je super.Bude i tuca onda dode policija i onda malo pricanja.Pustena nas brzo.Kod mene ima 18 u razredu.10 zenski i 8 muskaraca.
supersaiyan3
03. 03. 2004., 12:09
U mojem razredu ima nas 34 dečka,niti jedna cura.
supersaiyan3 je napisao/la:
U mojem razredu ima nas 34 dečka,niti jedna cura.Sigurno ili mozda ides za bravara i elektromehanicara!!!
supersaiyan3
03. 03. 2004., 12:16
Rinkeby je napisao/la:
U mojem razredu ima nas 34 dečka,niti jedna cura.Sigurno ili mozda ides za bravara i elektromehanicara!!!
Idem za plinoinstalatera.
Rinkeby je napisao/la:
Idem za plinoinstalatera.Sta je to????
mistery_crash
03. 03. 2004., 13:27
moj razred je otkačen...svi su podjeljeni u neke grupice & samo se svađamo...sve u svemu najluđi smo razred i "super" se slažemo :-D :-D :-D :-D :-) :-) :-)
Rinkeby je napisao/la:
Idem za plinoinstalatera.Sta je to????
Rinkeby, znaš li ti išta?
Čitavo jutro te gledam, i samo šta radiš, bezveze nabijaš postove u stilu ''ha'', ''šta''. Smiri se malo.....
Krilin je napisao/la:
Kod mene ima:
15 dečki i 5 cura
5 repera,3 rockera,3 punkera,4 metalca
I 4 normalne ossobe.
Poznati smo ko najgori razred.
Jedan od malo luđih je razbio profi auto s bejzbol palicom jer ga je srušila.Jedan je gay.jedan je na izletu pokušo zbarit profu.ima tu pino za pričat
:lol: :lol: :lol: :lol: ovo vidim je totalno otkacen razred :lol:
inace u mom razredu je 36 ucenika: 14 decki i 22 cure :-o
cure su vecinom u banani :lol: , a decki su neki ok neki opiceni totalno :-D
Crash
03. 03. 2004., 19:26
Moj razred je najbolji u školi (zato nas svi iskorištavaju, ali počeli smo mi uzvraćat udarce), 14 dečkiju i 13 cura! :lol:
SonGoku
03. 03. 2004., 19:31
e moj razred kod nas je 7muskih i 23 cure :-D
samo vjerujte mi to nisu cure ... to je sve agresivno :-P
Crash
03. 03. 2004., 19:35
SonGoku je napisao/la:
ma to je laganica. kad mercury stupi na akciju ima da te nema. živci su joj stvarno kratki,pogotovo kad je priko engleskoga zezan: "di ti je Son Goku?", a ona : daj prestani više jesi me čua, naravno to su čuli i drugi pa je sad svi zovu di ti je Son Goku?
E sinko...posta si popularan
:lol: :lol: :lol:
SonGoku
03. 03. 2004., 19:40
Crash je napisao/la:
engleskoga zezan: "di ti je Son Goku?", a ona : daj prestani više jesi me čua, naravno to su čuli i drugi pa je sad svi zovu di ti je Son Goku?
heh, samanji ti tu moju popularnost i pokusaj doci do cura s nekim drugim pristupom a ne mojim nickom :lol:
kod mene u razredu su sve kratkih zivaca... :-D
supersaiyan3
03. 03. 2004., 19:41
Crash je napisao/la:
SonGoku je napisao/la:
ma to je laganica. kad mercury stupi na akciju ima da te nema. živci su joj stvarno kratki,pogotovo kad je priko engleskoga zezan: "di ti je Son Goku?", a ona : daj prestani više jesi me čua, naravno to su čuli i drugi pa je sad svi zovu di ti je Son Goku?
Ma postao je on popularan nakon one moje teme.
Ponekad se pitam gdje je kraj njegovoj popularnosti.
Mercury+SonGoku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SonGoku
03. 03. 2004., 19:44
Ma postao je on popularan nakon one moje teme.
Ponekad se pitam gdje je kraj njegovoj popularnosti.
Mercury+SonGoku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e, ja sada mislim da je to malo previse ...
da okrenemo temu :-D
Neosephiroth
03. 03. 2004., 19:45
ma pravi papci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
supersaiyan3
03. 03. 2004., 19:51
Neosephiroth je napisao/la:
ma pravi papci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nismo mi papci,samo da mene ne počnu zezati.
Crash
03. 03. 2004., 20:40
SonGoku je napisao/la:
Crash je napisao/la:
engleskoga zezan: "di ti je Son Goku?", a ona : daj prestani više jesi me čua, naravno to su čuli i drugi pa je sad svi zovu di ti je Son Goku?
heh, samanji ti tu moju popularnost i pokusaj doci do cura s nekim drugim pristupom a ne mojim nickom :lol:
kod mene u razredu su sve kratkih zivaca... :-D
ja ne prilazin curama tvojim nikom nego ovi moji muški iz razreda zezaju: ti (Son Goku) + mercury (zapravo njeno stvarno ime) :-D
Guest
03. 03. 2004., 21:02
Ha ha ha svi se vi ne možete nositi sa mojim razredom u kojem je po novoj modi SMRTONOSNO otiči u blio kakav kutak ili još bolje šetati se hodnikom pa vas bombardiraji kredama.U našoj školi može se nači i sljedeće: naiči na (klona)Michaela Jacksona,grude snjega koje često prekidaju mir tjekom sata(samo u zimi),ljude strpane u garderobne ormariće,legendu ćuka koji se skriva po razredoma,ravnatelja koji se boji iziči na hodnik,I još puno lijepih stvari.nadam se da ste uživali. :-D :-D :-D
SURGE
03. 03. 2004., 23:37
Ha ha ha svi se vi ne možete nositi sa mojim razredom u kojem je po novoj modi SMRTONOSNO otiči u blio kakav kutak ili još bolje šetati se hodnikom pa vas bombardiraji kredama.U našoj školi može se nači i sljedeće: naiči na (klona)Michaela Jacksona,grude snjega koje često prekidaju mir tjekom sata(samo u zimi),ljude strpane u garderobne ormariće,legendu ćuka koji se skriva po razredoma,ravnatelja koji se boji iziči na hodnik,I još puno lijepih stvari.nadam se da ste uživali.
evo nekih prirodnih pojava karakterističnih za naš razred i školu!!!:
da istina.... :lol:
-odeš u kut pa te cjeli razred stisne...... :lol:
-onda se nalaze SEIFEROV klon :lol
-zell - ov klon
-ljudožderski visoki njemački arijevac (ne pitajte me,samo pošaljite PM...)
-ljudske sove
-muškarci koji bi trebali nosit grudnjak (zbog pretilosti im prsa.....)
-dobivaju se ukori zbog donošenja rakije te konzumiranja iste po satom
-pojavljuju se neonacisti....koji pričaju viceve o "stricu hitleru"
-pa Ćuk koji očito ima crnu rupu za cd-e (svi tamo nestaju...posudiš mu cd pa ga nikad više ne dobiješ....)
-ravnatelj se boji učenika
-nastavnicima rastu nosevi kad govore
-jedna natavnica ima u svojoj učionici portal za pakao!
-nalazimo HERO-ove klonove u nižim razredima
-na informatici imamo najveću bazu virusa (i to svi su instalirani!!!:lol:)
PS:
planiramo napravit svoj rpg na temu 3. osnovna Bjelovar
Ps2:planiramo napravit forum za temu naše škole!
pozdrav iz 7.c 3. osnovne škole bjelovar!!!!
od SURGE a-***** i HERO a-Slavena (kojemu je rađendan u subotu 6.3. mislim....jel je to subota???)
selphie
03. 03. 2004., 23:40
Joj, da samo znam stavljati slike na post pokazala bi vam ja strah i trepet moje škole! :-D
SURGE
03. 03. 2004., 23:45
Joj, da samo znam stavljati slike na post pokazala bi vam ja strah i trepet moje škole!
a u koju ideš (školu)???
čemu srah i trepet?
selphie
03. 03. 2004., 23:55
Idem u šesnaestu gimnaziju u Zagrebu. Neki profesori bi izazivali strah i trepet, a kad bi druge vidjeli puknuli bi od smijeha.
Guest
04. 03. 2004., 22:54
Joj, da samo znam stavljati slike na post pokazala bi vam ja strah i trepet moje škole! ha ha ha a tek naš razred i školu iz koje SURGE i ja dolazimo.(cerberus=Michel Jackson) :-P
Luyindula
05. 03. 2004., 18:56
Kod mene se dosta njih fura na šminkere i cure vole šminkere....
What do you think about it?
Ja mislim da takvo odjevanje nije u stilu s našim godinama no tko voli nek izvoli...
SURGE
06. 03. 2004., 10:47
neznam i kod nas je većinom tako.....
HERO,sjetimo se samo ČIKI-a i njegovih šminkerskih pothvata!
no opet neke "idu" na bad boyse! :lol:
coper_red
06. 03. 2004., 13:28
moj razred je iju.:-D
mislim, nije los, ali je sastav moga biti i bolji.
par cura je stvarno super, sve ostale su bitches :-P
a decki su podjeljeni na ljude koji sviraju gitaru, ljude koji obozavaju aute i odlaze u teretane, i neki od njih su idijoti a neki sasvim ok, + jedan autsajder kojem je sve u zivotu brija koja cak i nije techno, i trava... losa trava. :lol:
squall_x17 (ma sto god to x17 znacilo) i wil riker su iz mog razreda isto. njih dva su jednostavno... razliciti. ;-)
mi se u razredu opet uživili u one fingere.... se sjećate onih malih SK8-ića??? Ali sad smo se popravili napravili smo cili sk8 park sa railom gapovima i ostalim sranj.... ah
SonGoku
14. 03. 2004., 17:29
selphie je napisao/la:
Idem u šesnaestu gimnaziju u Zagrebu.
okej jos mi kazi koji si razred :-D
pa da ti saznam imeee :lol:
klik ovdje (http://www.16gimnazija.hr/HR/popis.htm) :-D
ocelot
18. 03. 2004., 15:56
Kod nas je sve normalno picajle,pušači,aljkavci,propalice i krelei :lol:
Guest
06. 06. 2004., 19:49
eh stavija sam fotku našeg razreda za avatar.
SonGoku
06. 06. 2004., 19:53
HERO je napisao/la:
eh stavija sam fotku našeg razreda za avatar.
da, samo sta je sve zrnasto i nista se nevidi, mozemo razlikovati boje :-P
updejtaj ju na net pa daj link
naravno :lol:
VEGETTO
06. 06. 2004., 19:53
18. gimnazija je najboljaaaaaaa :-P
tropic
07. 06. 2004., 23:53
Ma pulska gimnazija jedna i jedina je najbolja!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D
mlklasi
08. 06. 2004., 09:29
2.at....tehničari....who's the best---yes ,we are! :-D
Alternativeboy
12. 06. 2004., 20:17
http://img21.imageshack.us/img21/8126/aaaaaarazred_x.jpg
ovo bi bio Masterov razred amaster bi bio onaj koji sliči na svoj avatar tj na vražića,a to je http://img19.imageshack.us/img19/3993/Master.jpg
Wishmaster
19. 06. 2004., 00:45
u moj razred ide jednostavno 29 predivnih ljudi.Dobro svako od njih ima manu,ali....Ima 17 cura i nas 12 mačora.Sad od nas 12 šestorica slušaju metla,tu sam i ja,osam njih su gameri što na kompu što na ps-u,a čak ineke cure igraju ps.Zaključak:razred genijalnih ljudi s kojima se ima o čemu popričati.
ap0calypse
19. 06. 2004., 16:04
SURGE je napisao/la:
...
-ljudožderski visoki njemački arijevac (ne pitajte me,samo pošaljite PM...)
...
{hint: pročitaj potcrtano}
Ti fakat imaš problema...
A moj razred je... Dosadan. Ima nas par koji radimo sranja i održavamo kakvu takvu atmosferu u razredu, ali u principu razred mi nije niš posebno.
Yakuza_stinger
19. 06. 2004., 21:49
moj razred je opičen na kub....i to totalno...
mlklasi
19. 06. 2004., 22:23
Ima nas 35......a od toga 5-6 nas pravih mužića,ostali su glupi ili dosadni u k####.....!
freaky
19. 06. 2004., 22:28
Moj razred...više ne postoji:-P:-D odoh iz osnovne....kakav će biti moj novi razred:-?nadam se da ćemo svi biti luuudihttp://www.gameplay.hr/images/subject/icon16.gif
Wishmaster
19. 06. 2004., 22:30
freaky je napisao/la:
Moj razred...više ne postoji:-P:-D odoh iz osnovne....kakav će biti moj novi razred:-?nadam se da ćemo svi biti luuudihttp://www.gameplay.hr/images/subject/icon16.gif
Jedan mali savjet.U novoj školi budite svoji,bez pretvaranja.
selphie
19. 06. 2004., 22:32
Vegetto, jel znas Antu Fofica?
Luyindula
20. 06. 2004., 14:55
Jedan mali savjet.U novoj školi budite svoji,bez pretvaranja.
Apsolutno...
Bit će vam puno bolje i luđe nego u osnovnoj..
Melamcholy
20. 06. 2004., 18:43
samo da kažem poznajem jednog lika šta je ove godine pao 9 predmeta :-D aj nadmaši ga e da i jedan je u prva dva mjeseca zaradio stručni ispit iz svih predmeta oni mu dali lovu da ide na praksu (u školi) a on u kladionicu i nije dobia :lol:
Wishmaster
20. 06. 2004., 21:25
Pazite što sam ja napravio sa par likova iz razreda!Ovo će najbolje razumijet ljudi iz Zadra.Dakle,rekli smo ako prođemo školu,skačemo sa Kapetanskog.A Kapetanski?To je jedan dio zadarskih zidina visok 11 metara gdje moraš preletjeti pločnik dug 2 metra.
RazorJugo
26. 06. 2004., 08:40
[quote]
Flea je napisao/la:
U mom razredu ima 24 cure i 6 momaka (skupa sa monm) :-P... šta da kažem kurva do kurve majce do pupka, ričine u pupku, namazane ko da im je a šta ja znan....
U mom razredu ima 16 muških,cura nema,discipline nema,zadnje što smo napravili da iskažemo nezadovoljstvo je bilo ljepljenje kolege iz razreda za stol izolir trakom i furanje te ostavljanje istog u hodniku.Ako tebi "tvoje" cure ne valjaju mi uzimamo sve što nema zaraznu bolest.
P.S:oćte pakao budite elektrotehičar
By:ALX 2004
cerberus
27. 06. 2004., 02:45
Kraći opis mog bivšeg rezreda?
Usataše, manijaci, kurve, i sveokupni profil legije stranaca...
Šta se može preživio sam njih preživjet ću sve ostale...
RazorJugo
28. 06. 2004., 08:50
nakon sjednice optužen sam za 21 kažnjivo djelo u školi prihvatili 2 lakša za ostalo nemaju dokaza :lol:
Spacemaniac
28. 06. 2004., 10:09
cerberus je napisao:
Šta se može preživio sam njih preživjet ću sve ostale...
S obzirom da is cerberus - sigurno hoćeš? Odakle ideja za nick ili je očito?
Pozdrav!
RazorJugo
28. 06. 2004., 10:40
cerberus-facing the teror of school.good luck.
Kaiserus
01. 07. 2004., 13:44
Survive siting with razor for 4 years.
ivaansind
01. 07. 2004., 15:30
odoh i ja iz 8.c razreda,nadam se da če moj buduči razred bit zanimljiviji jer kad ovm bivšim spomeneš PS2 oni nemaju pojma o čemu pričam,nadam se da neču bit u nekom debilnom razredu,usto idem u Tehničku u Rijeci pa čemo vidit
pdomaze3
02. 07. 2004., 00:11
[quote]
SonGoku je napisao/la:
e moj razred kod nas je 7muskih i 23 cure .....kod mene u razredu imaju nas cetvero muskih a ostalo su sve cure...trgovci (sada 3 d)
cerberus
02. 07. 2004., 01:42
Mnoge su teorije, recimo prva: Član sam paintball kluba "cerberus" (internet listing member ali sam i član)
druga: Igram simultane partije šaha(poznatije kao simultanke)
treća: Donedavno sam imao 2 PC na kojima sam često radio odjednom
četvrta: Obožavam mitologiju pa bi mi kerber bio prvi favorit
peta: Sviđa mi se ime
šesta: Nisam mogo naći drugi nick :lol: :lol: :lol:
cerberus
02. 07. 2004., 01:53
SURGE je napisao/la:
Surge sjeti se onih momaka na daskama.... Fala Vragu nijh više nebudem moro gledat. Ali ko za Boga idem u razred sa trojicom iz svog bivšeg razreda.... WILL THE TORMENT NEVER END??? :-x
Mewring
02. 07. 2004., 02:12
Ma moj razred.....imaš ....šminkera...punkera...darkera... name it I have it!
Kaiserus
02. 07. 2004., 09:55
Zašto cure ne vole metalce,zbog oga što imamo zarasle brade i dugu kosu?Šminkeri ssu"kao" DJ-i,a mi sviramo,ane drk...na nekom programu.Life sucks po tom pitanju.Metaaal4ever.
Mewring
03. 07. 2004., 01:39
mrze metalce jer im fali metala u krvi ! :lol: :-D
VEGETTO
03. 07. 2004., 01:48
SonGoku je napisao/la:
Kod mene 10 muških 23 cura-PAKAO :-D :-D :-D :-D
Mewring
03. 07. 2004., 02:10
VEGETTO je napisao/la:
SonGoku je napisao/la:
Jeste li vi normalni!?!?!?!!:_.....vama je bolje nego meni ja imam 8 cura i 21 dečkiju u razredu uključujući mene! pola od njih sami štreberi! zaprao više od polovine!
Kaiserus
03. 07. 2004., 08:36
VEGETTO je napisao/la:
SonGoku je napisao/la:
Jeste li vi svjesni svojih riječi?????????????
DarkShadow
03. 07. 2004., 08:50
Kaiserus je napisao/la:
VEGETTO je napisao/la:
SonGoku je napisao/la:
Jeste li vi svjesni svojih riječi?????????????
jesu!!!! mozda ti mislis blago onima koji su blazeni medu curama, ali jebiga, vidio bi ti kako je to!!...l KAD TE njih 23 nadglasa!!! u mojem slucaju 26.!!!! nas je sestero m. i 26. z.! u pocetku sam i ja razmisljao ko i ti, ali se sve promijenilo poslije!!! mislim u nekim slucajevima je dobro da ih ima puno (imas velki izbor :lol: !), ali nekad ti to fakat ide na k....!
DarkShadow
03. 07. 2004., 08:56
Kaiserus je napisao/la:
Zašto cure ne vole metalce,zbog oga što imamo zarasle brade i dugu kosu?Šminkeri ssu"kao" DJ-i,a mi sviramo,ane drk...na nekom programu.Life sucks po tom pitanju.Metaaal4ever.
ko kaze da cure ne vole metalce!? i u opisu metalca nigdje ne pise da moras imat zaraslu bradu!! i kao drugo: uvijek postoje metalke(one dobre)! nazalost, u mojem razredu ih nema, al u drugim ima!!
Kaiserus
03. 07. 2004., 09:16
DarkShadow je napisao/la:
Kaiserus je napisao/la:
ko kaze da cure ne vole metalce!? i u opisu metalca nigdje ne pise da moras imat zaraslu bradu!! i kao drugo: uvijek postoje metalke(one dobre)! nazalost, u mojem razredu ih nema, al u drugim ima!! Ovako to za zapuštenost nam je trademark,ja idem sa 14 muških urazred.A nema zgodne metalke na cjeloj mojoj školi sve reperi,folk seljaci i šminke.
DarkShadow
03. 07. 2004., 09:26
Kaiserus je napisao/la:
Kaiserus je napisao/la:
ko kaze da cure ne vole metalce!? i u opisu metalca nigdje ne pise da moras imat zaraslu bradu!! i kao drugo: uvijek postoje metalke(one dobre)! nazalost, u mojem razredu ih nema, al u drugim ima!! Ovako to za zapuštenost nam je trademark,ja idem sa 14 muških urazred.A nema zgodne metalke na cjeloj mojoj školi sve reperi,folk seljaci i šminke.
a onda si u k....! u osnovnjak sam isao sa dvije metalke, i to mi je dobro doslo jel sam preko njih upozno i ostale!!! crvene su obicno najzesce!
Kaiserus
03. 07. 2004., 10:16
Kaiserus je napisao/la:
Kaiserus je napisao/la:
a onda si u k....! u osnovnjak sam isao sa dvije metalke, i to mi je dobro doslo jel sam preko njih upozno i ostale!!! crvene su obicno najzesce! a crne ti se furaju na sotonizam.
:-D :-D :-D :-D Posjetite moj novi i jedini topic :-D :-D :-D
SURGE
03. 07. 2004., 11:38
cerberus je napisao/la:
SURGE je napisao/la:
Surge sjeti se onih momaka na daskama.... Fala Vragu nijh više nebudem moro gledat. Ali ko za Boga idem u razred sa trojicom iz svog bivšeg razreda.... WILL THE TORMENT NEVER END??? :-x
no my friend the torment never end ,not even when you sleep the sleep of the ancients,but you know that better than anybody else for it is the first the you taught me...
P.S. ti imaš sreće ja ih još godinu dana moram gledat i Plukija the Pedofila , I Čedomira Drvanka the Pedera itd.
dok ti ideš istraživati nove horizonte u drugim svijetovima u kojima još nitko još nije bio ali ti hrabro ideš gdje nije čovijek još nije išao (tak nekak)
P.P.S. Moj 300ti post juuupppiii :-D :-D :-D ( i to bez bannane) :lol: :-P
VEGETTO
03. 07. 2004., 11:53
Ne kažem ja da ne volim cure,ali nekad me stvarno znaju naživcirat.Dobro to mogu trpit (nekad) bolje to neg da ih uopće nema ko u nekim gimnazijama...............
Mewring
04. 07. 2004., 04:42
VEGETTO je napisao/la:
Ne kažem ja da ne volim cure,ali nekad me stvarno znaju naživcirat.Dobro to mogu trpit (nekad) bolje to neg da ih uopće nema ko u nekim gimnazijama...............
budi sretan!
Spacemaniac
04. 07. 2004., 10:47
VEGETTO je napisao:
Dobro to mogu trpit (nekad) bolje to neg da ih uopće nema ko u nekim gimnazijama......
Ma da? U kojim ih to nema? U sjemeništima? (no offence) :lol:
Pozdrav!
Krilin
04. 07. 2004., 13:47
he.moj razred je već bivši
bilo je tu dosta kul škvadre,ekišpa,svako mmalo bi se išli napit i po kvartu rad't sranja.
a nisu nit treb'ce bile loše
VEGETTO
04. 07. 2004., 18:00
zaboravil sam stisnut citat za spacea
ahem Tesla,drvodjelska,neka tam u selskoj ma užas gay parada(no offence) :-D :-D :-D
Hunter
21. 09. 2004., 20:13
Ma moja razred je sav neki lud....
Nema ljepih cura...nema dobri frendova (bas)....
Ma katastrofa... :-(
drvac
21. 09. 2004., 20:17
moj razred rulz!
Game-Ruler
21. 09. 2004., 20:19
Da, da. Da ti vidiš moj razred! Cijele dane te ne puste na miru, vrijeđaju svim snagama koje imaju. I ona glupa uzreka " Od kolijevke pa...." za mene nije. Pokvarili su mi život! Mrzim skoro sve koji idu u moji razred, a i imamo samo dvije famale!!! :-x
Hunter
21. 09. 2004., 20:19
onda imas srece...ma nije toliko los razred ali....
ima nas 30 i svi bez pameti :-D
drvac
21. 09. 2004., 20:21
nas ima 26...zato i je super :-D
Game-Ruler
21. 09. 2004., 20:25
11, a šest njih želi da idem u ludnici, ili da umrem. :-x
Hunter
21. 09. 2004., 20:26
nas je 15 muskih i 15 cura...he he
drvac
21. 09. 2004., 20:27
nas je mislim 12 dečkiju i 14 cura :-P
Hunter
21. 09. 2004., 20:28
Game-Ruler je napisao/la:
razred ti je debilana onda :-D
mlklasi
21. 09. 2004., 20:32
U mojem razredu nas ima uvijek nešto više od 30,a svako ljeto ih po 4-5 padne,pa nam dođu novi i tak...
Game-Ruler
21. 09. 2004., 20:33
Hunter je napisao/la:
Da. Jedan sam od mirnijih u razredu, a oni žele da patim da im ne bude dosadno. A ima jedan š... koji dobiva petice zbog mene! Napisem referat od infe, on samnom u grupi, ja skinem sve sa interneta i napisem, a on... Ništa! Dobijemo pet, pa kad završi, maltretiranje *****. ( povjerljiv file, moje ime.) Dosta o tome! Ne mogu više razmišljat o njima!
drvac
21. 09. 2004., 20:35
Hunter je napisao/la:
Da. Jedan sam od mirnijih u razredu, a oni žele da patim da im ne bude dosadno. A ima jedan š... koji dobiva petice zbog mene! Napisem referat od infe, on samnom u grupi, ja skinem sve sa interneta i napisem, a on... Ništa! Dobijemo pet, pa kad završi, maltretiranje *****. ( povjerljiv file, moje ime.) Dosta o tome! Ne mogu više razmišljat o njima!
pa odjebi ga onda!
Game-Ruler
21. 09. 2004., 20:38
Ma boli me k... za njega, glavno da ja dobijem 5. :-P
PS2MASTER
21. 09. 2004., 20:38
Joj, krivi topic, pa vi još idete u školu. Neš sem drugo htel napisat. :-P Odoh van.
drvac
21. 09. 2004., 22:02
PS2MASTER je napisao/la:
Joj, krivi topic, pa vi još idete u školu. Neš sem drugo htel napisat. :-P Odoh van.
aaaaa,spemator na djelu!!!! :-D :-P
SonGoku
21. 09. 2004., 22:20
posto mi je ovo zadnja godina
sada mi se razred sve vise svidja
zajebavam sve zivo..
dobivam batina
to ce mi faliti ....
:-(
VEGETTO
21. 09. 2004., 22:36
dobivanje šore???
Alucard
22. 09. 2004., 07:10
ma reko moj razred bolestan,niko nist nezna,svi spavamo pod satom,svi se volimo(al onak doslovno,deca cveca nema sta)....bolest reko,ko satro najbolji razred na skoli,da bas :-D
Yakuza_stinger
22. 09. 2004., 15:05
moji uporno govore da se ja drogiram i te spike čim ih nasmijavam do suza i nikad se ne počešljam pa izgledam kao da sam doživio neki "session"...
e...roštiljada u petak...idem po kju pek i gitaru i zajebancija do jaja...
Hunter
22. 09. 2004., 19:09
Ma mene kad klinci vide u skoli sigurno mise da sma neki "Äanki" :-P
A ja to uopce nisam....ja sma sportski tip...:-P
Megara
22. 09. 2004., 21:19
Razred mi je spaljen.
SonGoku
22. 09. 2004., 22:08
VEGETTO je napisao/la:
dobivanje šore???
dali sam napomenuo od female :-P
Sunce
22. 09. 2004., 23:02
:lol: prije svega samo da napomenem u mom imaju 22 cure i šest uvaženih muškaraca :lol: e sad...
jučer smo dobili opasku u dnevnik od profe iz povijesti u kojoj se navodi da smo NEUKROTIVI :lol:
danas smo dobili opasku o profe iz kemije i iz vjeronauka šišmiš nam dao opasku jer nitko nije kupio knjigu iz vjerića :lol: još jedan i cijeli razred ukor :lol: u dva dana :lol: i to samo ženske prave nered šta je još tragičnije :lol:
e da prošle smo godine pukli stol na pola! i vrata razbili pa to sve iznosili kroz prozor :lol:
toliko
SONDAMA
22. 09. 2004., 23:15
Nemojte TROVAT game play sra.... o školi. Škola je dužnost a gp je zabava, odvojite jedno od drugog.
P.S. ja idem u isti razred kao naše cijenjeno Sunce pa već znate sve o tome. :-)
Sunce
22. 09. 2004., 23:29
SONDAMA je napisao/la:
Nemojte TROVAT game play sra.... o školi. Škola je dužnost a gp je zabava, odvojite jedno od drugog.
P.S. ja idem u isti razred kao naše cijenjeno Sunce pa već znate sve o tome. :-)
aj umri :-P imam im pravo reći tko je razbio klupu... tko drugi nego naš sondama :-P da da
Hunter
23. 09. 2004., 19:11
Sunce je napisao/la:
SONDAMA je napisao/la:
aj umri :-P imam im pravo reći tko je razbio klupu... tko drugi nego naš sondama :-P da da
Sta vas dvojca idete u isti razred??' :-P
Shadow_Cougar
23. 09. 2004., 23:13
Mogli bi si pročitati, možda vam se dopadne.
Rezime moga razreda ( 'ko voli nek izvoli ) :
33 osobe, 25 djevojaka, 8 dečkiju
Od 25 djevojaka, 4 biseksualke, 0 lezbi. Od 8 dečkiju, 0 pedera.
Prosjek razreda : 3,7
Rekord u izostanim satima : 473 ( Djevojka ), 1 polugodište ( Dečko ( nenamjerno ) ), 366 ( Dečko, namjerno )
Voditelj : Razrednik tjelesnoga ( Uber-opičen )
Sportovi : Nogomet, Košarka, Ping-Pong, Tae-bo, Kung-Fu, Sinkronizirano plivanje ( OK! :lol: ), Atletika.
Broj hard-core gamera : 0
Broj gamera : 12
Broj ateista : 24 ( Odnos "Etika-Vjeronauk" : 10:23 )
Broj popravljača : 7
Broj ljudi koji su pali/otišli : 5
Broj ljudi koji fakat zna o računalima : 5 ( Ostali jedva znaju upaliti i spojiti se na internet, a jedan ( male ) ne zna niti instalirati igricu ( Znaš ono : Instal-Next-Next-Next-Finish. On to ne zna. )
Broj slobodnih : Nepoznato, Dečkiju 8
Broj izgubljenih nevinosti : 6
Broj parova inside class : 5 total, 2 current
Broj tučnjava inside class : 4 ( 1 male, 2 female, 1 male-female )
Broj uništenih objekata : Više stolica, 1 vrata, 1 zid, 2 prozora
Krug pakla : 6/9
Broj ulizica : 1
Broj "drugačijih" : 2
Broj alkoholicara : 7
Broj drogeraša : 5
Broj pušača : 11
Profili :
Atleta : Jedan od najmlađih, Atleta je domaći Zagrepčan kulturno odgojen u sasvim solidno bogatoj obitelji, fizički zreo za svoje godine, pa opet malen, ističe se vjerskom snagom, percepcijom, mudrošću, općim kulturnim znanjem te visokom inteligencijom. U razredu je najveći znalac što se tiče računalstva, i to ga privlači. Zdrav humor i odlična sposobnost shvaćanja. Iako fizički izgleda dosta jako, nije jak, i apsolutno je fizički nesposoban. Ne zna niti ležati kako spada. Uz to, zna ga dobro srati, izuzetno je škrt, donekle ograničen vjerskom orjentacijom, i smatra da je u svemu jako dobar, ako ne i najbolji, te da sve razumije najbolje. Pogrešno. Atleta se fizički obračunao sa Shadow Cougar-om i bivao je poražen. Slobodan je.
Batko : Skinny dečko psihodeličnog uma i iznimne gipkosti i snage u brzini. Odličan crn humor i nadasve pozitivne aure, no veoma forsirajućih ideja koje ponekad dovode to retardiranosti. Solidno bogat. Hoda sa djevojkom iz razreda.
Sugarstar : Fizički lijepo građena te slatkog lica, Sugarstar je dugo bila u sjeni svojih divljih prijateljica, a zatim je izronila, nakon što ju je Shadow Cougar vješto razglasao po razredu ( Oduvijek sam imao gift ). Veoma dobra, no nestašna. Vesela i razigrana, voli dobru, dobru zajebanciju bilo kakvih razmjera i iznimno pravedna. Jedne od većih mana su ignorantnost, ne-timski rad, te nezabrinutost. Nije nevina, smatra da su svi dečki gadovi. Slobodna.
Čalki : Uberpovučena, Čalki je iznimno dobra osoba koja marljivo uči. Najneaktivnija je, sa svima dobra, ali samo 2 osobe dobro pozna. Fizički je neprivlačna ( do sada ), ima zdrav, dobar humor i smisao za isti. Slobodna.
Čuka : Sasvim dobra osoba izbalansirana u izgledu i osobnosti. Ističe se bademastim očima i elegantnim rukama. U prosjeku dobra i pametna, no ipak relativno nezrela, ne zna puno, agresivna i veoma napadački orijentirana ako ju se pikne. Slobodna.
Čuže : Fizički neprivlačana, njena pojava iritira većinu ljudi a njen glas tjera da ju se pogodi peglom u glavu. Umišljena, brije na nekakvu zrelost ali sasvim je daleko od toga. Nije kolektivna. Nije slobodna.
Ćoso : Visok 196 i nekada zgodan dječak, košarkaš, doživio je saobraćajku prije godinu dana i ostao bez donjeg dijela desne noge, ispod koljena. Nekada veseli i dobar dječak pretvorio se u veselog iskompleksiranog i bahatog, donekle zlog, i nipošto pravednost. Nakon početnih uspjeha sa takvim ponašanjem, obilo mu se o glavu te je sada na dobrome putu ka povratku osobnosti. Slobodan.
Predator : Crna sisata i pametna djevojka koja svu ljepotu svoga lica temelji na hrpetini šminke, kao i preostali dio tijela. Jedna od popularnijih u razredu, rijetko nije voljena, sposobna je zavodnica te iskusna. Kompetetivna i darežljiva, marljiva. Status nepoznat.
Alin : Student Kung-fu-a, jedna od iskusnijih djevojaka ističe se fizičkom ljepotom, ne previše, ali da, i solidnom figurom. Na žalost, u krajnjoj suprotnosti joj je mozak. Slab smisao za šalu, nekooperativnost, ulizivanje, cendranje, bahatost, umišljenost te neodgovornost su joj vriline. Pa si onda mislite kakve su mane... Nije slobodna.
Gangsta : Općenito dobra osoba, i fizički privlačna. Ali, osoba je koja zastrašujuće malo zna, i jako, jako je glupa. Npr, nije znala što je "Piton". Drži titulu najveće neznalice. Ponekada, zna se užasno obući. Licem podsjeća na Green Hag. Brijačica. Slobodna.
Ines : Najstarija, Ines je jedan razred pala. Fizički zrela, punija djevojka. Nažalost, potpuno nezrela. Ne zna granice zafrkavanja, ima nisku razinu kulture i nije previše načitana, netolerantna, ponekad bahata, i nerijetko potpuno nepredvidiva. Nije slobodna.
Nadobudni : Veoma imućan dečec, izuzetno umišljen, izuzetno kompetitivan. Sklon apsolutnoj zajebanciji koja i nije zajebancija jer svaka njegova fora vrijeđa metu i sam se trudi da zada niske udarce. Samouvjeren u sebe i svoju fizičku ljepotu, i iako i dalje uvjeren u svoju popularnost, Nadobudni brzinom svjetlosti gubi istu, sve je više smatram idiotom, a najčešći komentari djevojaka su "Ne zna brijati" i "Izgled mu je najbolja strana", što su poražavajući komentari. Još koliko toliko toleriran, jednom će mu se sve strusiti u lice. Nazire se fizički sukob sa, ili Atletom, ili Plinom, ili Shadow Cougar-om. Slobodan je.
Kun : Nekad živa smrt, danas lijepo popunjena Kun jedna je od psihički najboljih osoba u razredu. Relativno iskusna sa dečkima, Kun ima iiizzzvrstan smisao za humor i odličan osjećaj za pravi trenutak i pravi komentar. Jedine njene mane su ne tako odlična fizička pojava i opće neznanje. Nije slobodna.
Pantera : Lijepa, i odlične figure, djevojka čije je lice njen najveći problem, i taj problem trudi se sakriti tonom šminke. Pantera nosi titulu najveće tračarice, voli izazivati, bahata je, energična, i lako se raspizdi. Ako sve nije savršeno, loše je volje. Perfekcionist. Bila je povod uništenju vratiju u učionici, koja je Shadow Cougar rasturio. Nije slobodna
Geek : Relativno lijepa cura dobre duše i odlične raspoloženosti. Društvena, borbena, kulturna i jedna od najboljih učenica, svi je vole. Štreberica, veseli se školi. Slobodna.
Horny : Lijepa, mirna i pametna djevojka koja izgara od želje za seksom. Ponaša se u skladu sa osobama koje su oko nje, višelična, obožava razgovarati, posebice o masturbaciji. Slobodna.
Defektus : Glupa, nema smisla za humor, i daleko ispod donje granice prosječne neljepote. Malo je ljudi voli. Slobodna.
Milka : Predatorova najbolja prijateljica koja živi u njenoj sjeni. Jednostavna, simpatična, prirodna i šarmantna Milka daleko je jedna od najboljih osoba, bilo mentalno, ili fizički, u razredu i sasvim sigurno dijamant. Izuzetno podcijenjena, tek ju rijetki gledaju iznad Predatora.
Plin : Jedan od najružnijih dječaka na školi, Plin je kladioničar, alhoholičar i jebivjetar, forser, ping-pong student te okorjeli navijač Ferraria. Željan seksa. Slobodan
Gogan : Najveća ***** i izdajica razreda. Glupan, ne zna ništa, seljak, zalupan, sluša narodnjake, ne zna igricu instalirati i sve što ne razumije smatra debilnim. Visok, tupavog pogleda. Ko voli nek izvoli, slobodan.
Darja : Djevojka koja je imala figuru PJEŠĆANOG SATA ( Osmica ), sve do ovoga ljeta. Nikada nije imala lijepo lice, a sada je izgubila i figuru. Dobra osoba, direktna, zabavna, i pametna, te majstorski zna odbrusiti. Ali nenačitana i ponekad veoma naporna. Nije slobodna.
Shadow Cougar : Shadow Cougar je legenda. :lol:
Hemsa : Švabica, povučena u školi, divlja izvan nje, ne suviše pametna, tamnog izgorjelog looka, lijepog tijela, loše kože, čudnih navika, jadnih ocjena. Zakrivena, ništa specijalno. Izrazito JAKA. Slobodna.
Rajlica : Munjerda. Dobra osoba općenito, ali izrazito nezrela, nesmiljena, i divlja, sa izuzetno iritirajućim smijehom. Koplja se lome oko toga da li je ona ok ili nije. Slobodna.
Veca : Veca je osoba koju svi vole. Lijepa stasita djevojka, vesela, dobra, nabrijana, nestašna, sklona kiksevima, druželjubiva, "nevino lane". U prepirkama će i gristi, vjerna, mrzi kad pogriješi i obožava kad je u pravu, dostojno naslađujući se. Voli tulume, voli čudno, i voli se dobro napiti. Moj favorit. Slobodna.
Roda : Flegma razreda. Drogira se lakim drogama, puši, pije, divlja, tulumari, i ima ocjene za 4. :lol: Uredno je nakljukana u školi, odličan smisao za humor, teško se kontrolira, naporan život. Voli sve što vole mladi. Izrazito blijeda, i sva je svijetla, osim odjeće, koja je redovito tamna. među prvih 5 po broju izostanaka i neopravdanih sati. Ljudi je vole. Slobodna.
Sava : Izuzetno pametna, dobra, slatka i mudra djevojka prirodno nadarena za jezike i biologiju. Odličan ljubavnik. Nažalost, druži se sa ljudima koji loše utječu na nju, te zna imati ispade nezrelosti.
Angel : Najmlađa ali zato najzrelija i najveća djevojka u razredu. U 3 godine iz bačve je došla do lijepog vitkog stasa i pokazala se onime što je Shadow Cougar smatrao od početka, da je najslađa bomba od svih. Divan glas, lice, oči te usne, velike ( petica ) lijepe grudi, potencijalna osmica, elegantan stav, savršena kralješnica, jaki bokovi, još jača bedra, lijepe noge. Ima čeličnu memoriju i pamti sve i svašta. Od školskog znanja, zna daleko najviše od svih i nikada ne ponavlja ono što je pročitala i naučila jer sve pamti vječno. Obožava ples i pjevanje, a jedan akt joj je draći od pola života. Uz to je predivna osoba, iskontrolirana, sklona biločemu, drugačija i drugačija i drugačija. Ipak, malo iskompleksirana, pesimistična, tvrdoglava, u biti, čistokrvnih horoskopski znak bika. Nježna i romantična, pa opet divlja i razarajuća. Slobodna.
Lorry : Umiljata i slatka, plaha i poslušna. Nema smisla za romantičnost, bavi se sinkroniziranim plivanjem. Dobra osoba i uglavnom svijete osobnosti. Osim, umišljena i razmažena, kritike prima stravično loše, ne da si dokazati neke sitnice, i ima jako loše noge... Slobodna.
Mea : Djevojka stravično umirujućeg glasa koji vas stvarno može opustiti, odmoriti, i uspavati. Veoma dobra, svi je vole, izuzetno ozbiljna, korektna, pravedna i ima jedan od najboljih smisla za oblačenje i šminku. Također veoma lijepa i lijepog vitkog visokog stasa. Voli tulumariti. Slobodna.
Vrč : Korektan i pravedan. Rođen da zajebava. Ima izuzetno originalan i inteligentan oblik humora i izaziva salve smijeha. Mlad, ali veći od većine starijih, trenira košarku i uživa u mladenačkoj slobodi. Loš u školi, ali nimalo glup, samo izuzetno lijen. Samokritičan. Slobodan.
Vuče : Nimalo zgodna djevojka koja voli svraćati pozornost na sebe i cendrati. Genij za matematiku i kemiju, dok je u svim ostalim predmetima pljuga i ubija se da ih nauči, ako ih nauči. Loš ukus, puno sreće i nula mozga. Nije slobodna.
Vanja : Najniža u razredu i jedna od najslađih. Jako dobro građeno i obdareno tijelo okrunjeno telećim mekanim pogledom i istim takvim glasom. Inteligentna. Ali, on a contrary, veoma živčana, ljuta, sebična, netolerantna, loša u razgovoru. Ne zna se postaviti, ne zna razumno razmišljati. Obožava ruže, a situacija u kući joj nije najbolja-čudan otac, stara koja ju maltertira. Razmažena. Ubija se od posla. Slobodna.
Eto. Ma znam, lud sam.
drvac
23. 09. 2004., 23:17
điz :-? alkoholičar? :-?
Shadow_Cougar
23. 09. 2004., 23:23
Huzzah, ne kužim.
Hunter
24. 09. 2004., 19:53
tvoj razred je sav nekakao opicen :-D
Drogerasi, alkoholicari, pusaci....
Kod mene nema niti jednog pusaca niti drogerasa a alkoholicara mozda :lol:
Sportasa dosta....
Cure bas i nisu ljepe kod nas ali sta se moze....
Hmmmmmmmmm....ipak sma ja najljepsi iz razreda ( :-D ) i najbolji sportas tako receno pa i skole :-P :-D :lol:
Ja ću radit web sajt razreda, pa budete vidjeli s kakvim moram ići.... :-)
Hunter
24. 09. 2004., 20:10
XXX je napisao/la:
Ja ću radit web sajt razreda, pa budete vidjeli s kakvim moram ići.... :-)
ajde care napravi pa ako oces ti ja poslajem moju sliku razreda (ako ju nadem) :-D
Game-Ruler
24. 09. 2004., 22:11
U mom razredu dva pušača ( ne ja.), još uvijek nijedan alkoholičar ni drogeraš. 9 male, 2 famale. Ma nas je malo. :-P
-DAMA-
24. 09. 2004., 22:30
Moj razred je jako zanimljiv... Ima mnogo cura(što je jako dobro) a samo 6 momaka. Razred je lud, po cijele dane cure ne staju s pričom te smo u 2 dana zaradili 5 ili 6 opaski. od toga su 2 za cijeli razred a ostatak za redare. To bi bio opis mog razreda, ukratko. WOB-SPLIT :-)
SonGoku
25. 09. 2004., 02:08
Dama ... dali ti je SonDama sta u rodu :-P
btw. dobro dosao i zapamti svoji prvi post
trebat ce ti =PPP
DigitalMan
25. 09. 2004., 09:06
A šta kažete na ovo: U mom razredu je 28 muških i 0.0 ženskih. Koji sheeeeeeeeeeeeet :-?
Hunter
25. 09. 2004., 10:21
DigitalMan je napisao/la:
A šta kažete na ovo: U mom razredu je 28 muških i 0.0 ženskih. Koji sheeeeeeeeeeeeet :-?
Ti ides u neku tehnicku skolu sigurno :-P
DigitalMan
25. 09. 2004., 12:04
Aha, idem u tehničku :-(
Kaiserus
25. 09. 2004., 20:51
Hunter je napisao/la:
Ti ides u neku tehnicku skolu sigurno :-PKolega ,znači drago mi je...
Hunter
25. 09. 2004., 22:47
Kaiserus je napisao/la:
Hunter je napisao/la:
Ti ides u neku tehnicku skolu sigurno :-PKolega ,znači drago mi je...
Ja sam jos uvjek osnovna :-D :-P
Game-Ruler
25. 09. 2004., 22:58
Šta stvarno si još u osnovnoj ili se zezaš?
ivaansind
25. 09. 2004., 22:58
1.ET tehnička škola u Rijeci :-D
Game-Ruler
25. 09. 2004., 23:04
I ja sam još uvijek osnovna. :-P
Hunter
25. 09. 2004., 23:07
Šta stvarno si još u osnovnoj ili se zezaš?
Idem u 7 razred osnovne skole :-P
Game-Ruler
26. 09. 2004., 20:32
Dont f..... kidding me!
Hunter
26. 09. 2004., 20:37
Dont f..... kidding me!
Sta se cudis???
Mozda sma i najmladi na cijelome sajtu :-D
Game-Ruler
26. 09. 2004., 20:39
I ja sam 7.r. :-P
Hunter
27. 09. 2004., 20:07
I ja sam 7.r. :-P
Zivio kolego ... :-D
ja sam u drugom srednje,nije mi razred bas nesto ali ima par spaljenih likova,od kojih je jedan uclanjen na site,poznat kao alucard, i pazi ovo : od nas 26, u razredu je 8 decki
mlklasi
06. 10. 2004., 20:12
He-he!
Frend iz razreda sutra slavi ročkas...bit će makljaže poslije nastave! :-D
Guzonja
06. 10. 2004., 20:14
Gex je napisao/la:
ja sam u drugom srednje,nije mi razred bas nesto ali ima par spaljenih likova,od kojih je jedan uclanjen na site,poznat kao alucard, i pazi ovo : od nas 26, u razredu je 8 decki
Jadni vi.....
Baš mi vas žao....
A ja na faxu sa 100 muških i 350 žena.
MRNJAOOOOO.
Moram vratiti MOJO.....
Alucard
06. 10. 2004., 20:15
Gex je napisao/la:
I ajd da su nam cure nešto,ok ok,ima jedna,Marina,slatka,al čudna.
A ostalih 17,ništ,niiiišta. A Sven,se slažeš?
naravno da se slažem,ali marina , jao , ne bi ja
Alucard
06. 10. 2004., 20:42
Zašto ne,pa cura ima ljepo tijelo,dobro,nosi malo više šminke na sebi,i dobro,malo je čudna u psihi al zakaj ne,reci,zanima me tvoje mišljenje?
GabeLogan
06. 10. 2004., 22:13
Nek sukii ispriča kako je promjenio ime u školi... :lol:
Kaiserus
07. 10. 2004., 08:27
Ja znam puno pričica iz mog razreda,ali nova je pokušaj tjeranja vraga na matematici.
Alucard je napisao/la:
Zašto ne,pa cura ima ljepo tijelo,dobro,nosi malo više šminke na sebi,i dobro,malo je čudna u psihi al zakaj ne,reci,zanima me tvoje mišljenje?
jednostavno ne, daj ju pogledaj malo bolje, ne samo da je cudna nego je i glupa, a o kakvom tijelu pricas ( tj. pises )
Alucard
14. 10. 2004., 20:39
Gex je napisao/la:
Alucard je napisao/la:
jednostavno ne, daj ju pogledaj malo bolje, ne samo da je cudna nego je i glupa, a o kakvom tijelu pricas ( tj. pises )
Pa nije da ima savršeno tjelo, al ima ljepo tjelo... a nije glupa neg je još blesava :-D Ma ok je cura..
Alucard je napisao/la:
Gex je napisao/la:
Alucard je napisao/la:
Pa nije da ima savršeno tjelo, al ima ljepo tjelo... a nije glupa neg je još blesava :-D Ma ok je cura..ž
ma odustajem, neću više raspravljat o tome,ja sam svoje rekao i ostajem na tome,između ostalog ti uvjek imaš neš za reć