PDA

View Full Version : Najbolji kečer

Gonzo
20. 10. 2003., 20:40
Sjecam se brale.Bilo je to davno 97 petak je cartoon network se upravo zavrsio iznam samo jedno.Pocinje uzivo wcw i nwo
to je trajalo citavu noc.A ja uzivo tako iz dana u dan iz petka u petak..sve dok mi nisu kodirali cartoon.Ali ja dan danas gledam wwe na premjera sport al to nije to sto je bili prije 5 god.DOBRO Ko je po vama najbplji kecer svih vremena.Meni je
KANE i Hulk Hogan(Mck Foly kao licnost)Ko je po vama najbolji kecer?
Sport je ovo

Paladin
20. 10. 2003., 22:37
Pa čovječe gdje ti gledaš kada pišeš naziv teme. "Najboli kaečer", svašta. Inače, to je odavno out, mislim šta je tu zanimljivo. Stravična gluma, nema ni jednog udarca samo neko pimplanje bez dodira.

PS2MASTER
20. 10. 2003., 23:49
Bilo kako bilo Bill Goldberg mi je najboli.
Prije se WWF emitiral i na DSF-u, sad ga nema.

pedjoGTno-1
21. 10. 2003., 21:23
Gonzo, pa da mi plate nebi gledao taj jad koji puše samo glupi Ameri

Guest
22. 10. 2003., 20:35
To na telki ne pratim.

Guest
22. 10. 2003., 20:40
Najbolji kečer u igri na PS 2 mi je The Rock, a i sve one zgodne plavuše.

raptuus
22. 10. 2003., 23:13
ja pogledam ponekad smackdown i najjači su mi F.B.I. tj. Johnny Stamboli, Nunzio i Chuck Palumbo a i funaki i tajiri su jaki....

PS2MASTER
22. 10. 2003., 23:35
Fora mi je bilo gledat bujne lepotice kak se "šoraju".

XXX
23. 10. 2003., 17:48
sinonim za kečera-propali glumac :-D

Sunce
23. 10. 2003., 20:50
Mda i ja se sijećam tih petkova (ili kak je već množina od petak :-?)Meni je bio jak onaj djedica kak se ono zvao... uvik je srao DDP-u i ekipi iz tima ima sijedu kosu a ring bi došao u odjelu... a da najgluplji mi je bio stevie malenko :lol: DDP mi je žestok i Boker T ;-)

PS2MASTER
23. 10. 2003., 20:57
Dedica na kojeg misliš ti je verovatno Nature Boy.

Guest
23. 10. 2003., 21:19
Kao prvo moram da kažem da sam ja najveći fan wrestlinga u hrvatskoj!Najbolji Hrvač je Bret Hart koji se više ne bori zbog ozlijde mozga koju je zadobio protiv Goldberga 1999.U današnje vrijeme najbolji hrvači su Kurt Angle,Brock Lesnar,Eddie Guerrero,Triple H,The Rock,Booker T,Kane,Undertaker.Jedan od najboljih je također i Stone Cold ali ni on se više ne bori zbog ozlijede vrata koju je zadobio protiv Rocka.
I za kraj jedna poruka svim "pametnjakovićima" koji pljuju po wrestlingu: SVI ZNAMO DA SU BORBE NAMJEŠTENE ALI VEĆINA HRVAČA JE IMALA U KARIJERI MNOGO OZLIJEDA POPUT MICK FOLEYA,NEKI SU POGINULI U RINGU(OWEN HART) U SKORO SVAKOJ JAČOJ BORBI IMA PUNO KRVI(BORBA BROCK LESNARA I UNDERTAKERA 2002 NA TURNIRU NO MERCY)IMA JOŠ PUNO TOGA ALI BI TREBAO PREVIŠE PISATI.SAMO SAM HTIO KAZATI DA UDARCI I BACANJA NISU BEZOPASNI KAKO NEKI MISLE.
Ak ima nekih koji mi ne vjeruju nek mi se jave na e-mail valent.salkovic@kr.htnet.hr i ja ću im rado poslati slike iz neki borbi.
Za sve fanove i one druge posijetite WWW.WWE.COM SVAKI PETAK NA PROGRAMU TELE5 U 22.00 POGLEDAJTE WWE SMACKDOWN! :-)

Flea
23. 10. 2003., 21:28
:-? hehe... meni je najbolji onaj mali žgoljavi šta kad bi se zaletio na onu ogrtadu nekako bi se prokuko kroz nju... svakako onaj mali akrobat :-D
Ima li za PS2 koja sa kečerima?? ali onim prvaim ne ovim šta su u smackdown...

TRXPLEX
23. 10. 2003., 21:40
Tek sam od nedavno poceo pratiti Smackdown i mogu reci da mi se svidja iako se vidi da je to gluma ali znam da nije sve
Pa fora je gledat kako se bacaju na stolove i ubijaju,bas je gust
Tko zeli pratiti wwe
Na italiji uno u Nedjelju u 19,00 izravan prijenos i repriza u 10,30 u subotu :-)

Paladin
23. 10. 2003., 22:42
Otkad je K1 i Ultimate Fight na TV-u ni ne pomišljam gledati bilo šta drugo. To su prave borbe.....

PS2MASTER
24. 10. 2003., 02:10
Da, današnji je svet jako brutalan.

Guest
24. 10. 2003., 23:08
D:\mkhic3.jpg

Guest
24. 10. 2003., 23:18
D:\1183564.jpg

OVO JE BRUTALNOST KEĆERA

:-x

punker_15
24. 10. 2003., 23:21
walentkane je napisao:
D:\1183564.jpg

OVO JE BRUTALNOST KEĆERA

:-x

ne vide ti se slike sa tvoga kompa.
samo ih ti vidiš.
moraju bit na netu!

Guest
24. 10. 2003., 23:22
D:\1164981.jpg

SNAGA KEČERA,CRNAC IMA 195KG

Flea
24. 10. 2003., 23:48
opet loše prijatelju... da malo komentiram smackdown... ja sam napravio svoja 4 lika i samo se s njima cipam :-D predpostavljate? pa chili banda tj članovi peppersa :-D i još sliče što je najvće čudo... NO! čemu služe ti "pravi" kečeri? to su neki akrobati koji se navodno tuku bez kapi krvi, ili ismijavaju prave tuče K1 i pride i ostala sranja što nam nudi noviji svijet...

Gonzo
25. 10. 2003., 10:51
promatrajuci vas i vaš odnos prema kecerima hmmm i nije bas najboji.Neznam sto.Ako mislite da su udraci lazni i to onda
negledaj te na to gledaj te radi zabave.Puno je boje nego igrat neku igru ili slicno.Bas sam evo gledo malo i onaj onaj
sto ima avatr lava on je reko isto kosto i ja reko.Revo kako moze biti gluma kada je 98 mick foly mankind(moj naj kao licnost)
padne sa kaveza hell in cell sa takerom.
I jos mnogo toga se desavalo.Obicne borbe
priznajem su lazne vecinom ali sa kenem u ringu lili neka vaznija ti neomzue biti lazno.Bas nedavno gledam elimineson chmaber(ogromni kavezu sa 6 kecera) i
tu je bilo krvi do koljena eto.
Svaki put kad gledam bude mi zao:
1.sto ja nisam jedan od njih
2.sto nemogu vidjet trisk staus,stephani mchanon,ili stacy caleber gole :-(

Gonzo
25. 10. 2003., 10:56
Savko ko zeli moze gledat no mercy,
unforgiven,royal rumble,raw,....bez
PPV(pay per viuw)na primere sport 2
ili direkt 5 (uzivo) :-)

PS2MASTER
25. 10. 2003., 23:34
Walentkane : SNAGA KEČERA,CRNAC IMA 195KG

Snaga Sumo boraca, neki imaju prek 250 kil.

Guest
26. 10. 2003., 13:23
U kećerima ima puno više krvi nego u k1 i ultimative fightu zajedno.Kećeri su puno brutalniji.U petak je u smackdownu(tele5 22.00) Big Show bacil Eddie Guerrera na automobil sa 2m visine!!!!1 :-)

Gonzo
26. 10. 2003., 13:30
walentkane je napisao:
U kećerima ima puno više krvi nego u k1 i ultimative fightu zajedno.Kećeri su puno brutalniji.U petak je u smackdownu(tele5 22.00) Big Show bacil Eddie Guerrera na automobil sa 2m visine!!!!1 :-)

Havla ti gledat cu u petak .kolko traje to?
Jeli ziv eddie :-) ?

Guest
26. 10. 2003., 13:33
Sumo borci su debeli,a ovaj crnac je jak i nabildan,ali ne kao pucica bob sap,nego kao pravi muškarac.
Ali ja nisam htio reći da je on jak zbog svoje mase,nego je jak ovaj koji ga je podigao iznad sebe.Ja sam poslao sliku ali se možda ne vidi.Budem opet pokušal :-x :-)

Guest
26. 10. 2003., 13:37
Traje 1 h.
Eddie je živ ali je dosta krvaril.Big Show(218 cm,225kg) također je krvaril jer je sa rukama razbil prozore na autu :-)

Gonzo
26. 10. 2003., 13:38
walentkane je napisao:
Sumo borci su debeli,a ovaj crnac je jak i nabildan,ali ne kao pucica bob sap,nego kao pravi muškarac.
Ali ja nisam htio reći da je on jak zbog svoje mase,nego je jak ovaj koji ga je podigao iznad sebe.Ja sam poslao sliku ali se možda ne vidi.Budem opet pokušal :-x :-)

jeli mislis na mark henrya?
STO TI MENI MORS OBJASNJAVAT
KOLKI JE BIG SHOW KAD JA ZNAM :-D

Guest
26. 10. 2003., 13:48
Da,njega je Brock Lesnar podiga iznad sebe i bacio na pod( i Big Showa također) :-)

Guest
26. 10. 2003., 13:55
http://smackdown.wwe.com/superstars/lesnar/images/06.jpg

BROCK LESNAR

Guest
26. 10. 2003., 14:15
http://www.all4kane.com/images/RAW/102003/11.jpg

KANE
U kečerima ima krvihttp://www.echopper.com/upload/1183564.jpg

Flea
26. 10. 2003., 14:29
ma ima krvi naravno, ali to su kesice krvi koje im stavljaju ispod kože... tak nešto... daj molim te da ga nako rebne nogom ili ga baci na stol ima ada umre, a ne da se digne sa 2 kapi znoja... 8-)

Guest
26. 10. 2003., 14:31
http://www.echopper.com/upload/1225981.gif

Guest
26. 10. 2003., 14:39
Kako onda objašnjavaš to da su skoro svi borci imali prijelome kost(rebra,ruka,vrat-owen hart-umro jer mu je pukao vrat nakon što je pao sa 1.5m visinehttp://www.echopper.com/upload/taker.jpg

Undertaker nabija na pod christiana nakon čega je ovaj imao višestruke prijelome :-)

Guest
26. 10. 2003., 15:04
OBAVIJEST SVIMA : DOŠLA JE NAJNOVIJA IGRA WRESTLINGA : WWE SMACKDOWN 5 : Here Comes The Pain!Na svim najboljim sajtovima na netu igra je dobila izvrsne ocijene.. :-)
http://www.echopper.com/upload/22f.jpg

Jedan od novih boraca: Goldberg :-)

Gonzo
26. 10. 2003., 20:49
walentkane je napisao:
OBAVIJEST SVIMA : DOŠLA JE NAJNOVIJA IGRA WRESTLINGA : WWE SMACKDOWN 5 : Here Comes The Pain!Na svim najboljim sajtovima na netu igra je dobila izvrsne ocijene.. :-)
http://www.echopper.com/upload/22f.jpg

Jedan od novih boraca: Goldberg :-)

E moj jarane.zasto nobjasnis sta je sve ovo.
Gore je Brok Lensar (kraten)ispod njega najbolji (ćelo)KANE(ako sjecate starih naslova smackdowna imo je masku.
ONo ispod sa krvi takerovom je bio zadnji mec koji sam gledo na moje razocatenje taker je izgubio.onaj zadnji potez je jackhammer od golberga.Baca Mark Henrya(crnca o kojm je on pricao)
A ona stara slika takera kada baca Nekog (ono nije cristian)the last ride jako je tesko to "odglumit" ili chockeslam.
HVALA

KAO MOZES RECI DA JE GOLBERG JEDAN OD NOVIH BORACA!!!!
OD KAKO GLEDAM KECERE ZNAM ZA NJEGA!!!1990 NOVI JE BORAC
AHA AHA :-x :-x

TRXPLEX
26. 10. 2003., 22:08
ma najzesci je CHOCKSLAM
To mora da boli

nemojte pretjerivat, pa da ga jednom tresne od pod pa nebi se vise digo da ga ubis,pa pogledajte k1 jedna Mirkova noga i ne dizes se vise
To se gleda radi zabave, a krv se nalazi negdje ispod koze i samo prsne kod udarca i pogledajte malo kut kamere kojim je sve to snimano, a sta mislite radi cega se ne snjima iz bliza :-)
Obratite pozornost na udarce nogom i rukom, on opali i ruka dodje do njega a on zamahne glavom za nazad, pa da ga tresne nogom u glavu ili ono kad mu isteze ruku pa nemojte govorit da je to brutalnije od K1 ili ultimate fighta
Mogu se kladit da se pobjednik zna za 5 god. unaprijed
A i pod isto odskace ko odskocna daska
Pa ovo sto sam nabrojo svatko vidi
A najgore mi je kad je reko onaj voditelj da ce se tuc sa svojom kcerkom u ringu i ako ga ona pobjedi da vise nece vodit WWE, pa dajte molim vas, sta je previse je previse
Sve vam je to vise manje cenzura,pa americko je :-D
Ne kazem ja nista protiv njih, pa i JA UZIVAM gledajuci ih kako se kolju
Ajde nije sve nerealno, ima toga, ali to se vec sve zna,
ovaj ga jedva takne a on kao fol brze bolje pa na prvo uze da ovaj Ray Misterio moze napravit specijal
Samo to, nista drugo, uuuuuuuu sad ce sigurno bit puno odgovora :-D

raptuus
26. 10. 2003., 22:46
danas sam gledao smackdown i chavo i eddie guerrero su došli kod ringa sa cisternom za čistit septičke jame i špricali su g.ovnima Big showa

Paladin
26. 10. 2003., 22:51
Ma daaaaaa, kečeri su najveći luzeri koji postoje. Koje su to scene ej, lega leži na podu, a ovaj ga ko fol udara, a vidi se da ga ni ne pipa. Moj Božeeeeee. Ko neke scene iz jeftinih filmova. Ne znam kako taj šit netko može gledat uopće. Ti kečeri bi od jednog poštenog K1 udarca zalegli samo tako......

Guest
27. 10. 2003., 00:58
http://www.echopper.com/upload/027.jpg http://www.echopper.com/upload/28m.jpg http://www.echopper.com/upload/99OTE019.jpg http://www.echopper.com/upload/chockslam stone cold 2.jpg
KANE RULES :-)

Guest
27. 10. 2003., 01:07
Za SVE "pametnjakoviće" koji pljuju po wrestlingu: Kako objašnjavaju ovu sliku:http://www.echopper.com/upload/mkhic3.jpg (Undertaker baca sa kaveza visokog oko 3m Mick Foleya koji nakon toga zadobiva višestruke prijelome,Da LI JE I TO LAŽNO?)
K1 borci ni ovi Iz Ultimative Figta i UFC(američki ultimative f.)nemaju nikakve šanse protiv kečera(SVAKA ČAST MIRKU) :-)

PS2MASTER
27. 10. 2003., 01:14
Da se bar pošoraju K1 borci i kečeri pa živi bili pa videli.

Guest
27. 10. 2003., 01:32
Teško da će se to dogoditi.Kečeri imaju puno više plaće u wrestlingu(ugovore na par milijuna dolara) i ne vjerujem da će neki od njih otići u k1 ili Ultimativ f. ;-)
NADAJMO SE SVI ZAJEDNO DA ĆE SE TO IPAK DOGODITI :-) http://www.echopper.com/upload/v raising Kane.gif http://www.echopper.com/upload/2.gif

TRXPLEX
27. 10. 2003., 14:04
walentkane je napisao:
Za SVE "pametnjakoviće" koji pljuju po wrestlingu: Kako objašnjavaju ovu sliku:http://www.echopper.com/upload/mkhic3.jpg (Undertaker baca sa kaveza visokog oko 3m Mick Foleya koji nakon toga zadobiva višestruke prijelome,Da LI JE I TO LAŽNO?)
K1 borci ni ovi Iz Ultimative Figta i UFC(američki ultimative f.)nemaju nikakve šanse protiv kečera(SVAKA ČAST MIRKU) :-)
Cuj, nisam ja reko da je sve lazno pa naravno da kod tih bacanja se moraju ozljedit :-)
Ali da se nadju keceri i K1 borci po pravilima K1 sta mislite ko bi pobjedio a isto to vrijedi za pravila wrestlinga, svatko je na svom terenu najaci, ali gledajuci na to realno K1 borcima je razvijena tehnika i znaju kako udarit protivnika, pa gledajte kad je Mirko jednim udarcem u glavu dokrajcio Boba Sapa koji je tezi i jaci od njega u snazi dok keceri opet znaju mose prebacaljki i bacanja ma opet svatko ima nesto svoje :-)
Jos nesto, ako se oni nadju sa Ultimate borcima, sigurno gube :-) zasto
:-?
Pa zato jer im ovi nebi dopustili da ih tako hvataju i lome za vrat,ko da je to tak jednostavno, ako ti netko ne dopusti pa neces ga ti tek tako uhvatiti i baciti u zrak sto opet objasnjava cinjenicu da je to vecinom namjesteno, oni bi znali razne vrsta obrane i udarce dok keceri nebi i bili bi tromi
pa zar keceri treniraju :-?
nebi reko :-)
Kecer se priblizi, ovaj je brzi i samo kruzi oko njega
dok ga ovaj pokusava uhvatiti i malo po malo ga udara u nogu i u glavu
Ma nemaju keceri sanse sa Ultimate borcima ma mozemo reci i sa K1 borcima

Flea
27. 10. 2003., 14:45
E da upravo sam se sjetio onih tipova Sting i Golberg :lol: da ti su bili dobi... jel oni još rade akrobacije? zaš ih neam u Smack down?

TRXPLEX
27. 10. 2003., 17:01
Ne znam dal mislis na igricu ili ne,ako da Golberg je u ovom novom broju stavljen kao i u stvarnosti,a za stinga nemam pojma
WWE igrice su odlicne ;-)

Paladin
27. 10. 2003., 20:38
walentkane je napisao:
Za SVE "pametnjakoviće" koji pljuju po wrestlingu: Kako objašnjavaju ovu sliku... Undertaker baca sa kaveza visokog oko 3m Mick Foleya koji nakon toga zadobiva višestruke prijelome,Da LI JE I TO LAŽNO?)
:-P :-D :-P :-D Jel tebi dobro? K1 borci nemaju šanse protiv kečera?!? Jel ti to ozbiljno ili je to neka šala? Kečeri su NAJVEĆI luzeri koji uopće nisu jaki nego samo nabildani, kužiš? A što se tiče slike, ne znam kakve to veze ima sa snagom, prije bi rekao da prave budale od sebe. Ta bacanja sa 3 metra mogu vidjeti i u Jackassu :-P Sve kečerske borbe se svode na samo neko bacanje po ringu, pa tu nema udaraca! I kako još možeš reči da su jači od K1 i UF boraca? Moj Bože, pa nisu sposobni dići šugavu nogu da nekog udare. Opće je poznato da se u borbama po pravilima Ultimate Fighta (tj. borbe bez pravila) određuje tko je najjači čovjek na svijetu. Ali dobro, opraštam ti ako imaš 10 godina pa misliš da su kečeri najjači ljudi na svijetu :-P :-D , stvarno svašta, nemoj bolje s takvim izjavama izlaziti u javnost i pogledaj koji K1 ili UF meč, a ne one maskirane kretene koji prave budale od sebe. Amen.

Gonzo
28. 10. 2003., 12:23
walentkaneu svaka cast sto mu se dalo stavljat one slike i clipovea.A ti paldine
suti i idi ljubi #### Mirku.Kao prvo kane ima 2m i nesto.On bi pojeo Mirka svakako.A ray mysterio radi bolje akrobacije neko neki k1 zajedno.K1 je dosadno gledat.A golberg je i dalje aktuelan
i sampion.A stinga nema od 99. :-D

Flea
28. 10. 2003., 15:02
TRXPLEX je napisao:
Ne znam dal mislis na igricu ili ne,ako da Golberg je u ovom novom broju stavljen kao i u stvarnosti,a za stinga nemam pojma
WWE igrice su odlicne ;-)

mislio sam na stvarnost nisam to dugo gledao pa me zanima šoraju li se oni još?

TRXPLEX
28. 10. 2003., 17:53
Gonzo je napisao:
walentkaneu svaka cast sto mu se dalo stavljat one slike i clipovea.A ti paldine
suti i idi ljubi #### Mirku.Kao prvo kane ima 2m i nesto.On bi pojeo Mirka svakako.A ray mysterio radi bolje akrobacije neko neki k1 zajedno.K1 je dosadno gledat.A golberg je i dalje aktuelan
i sampion.A stinga nema od 99. :-D
Pa covjece,goldberg je sampion ali kakav,namjesteni,pa di bi on bio da borbe nisu namjestene,ajde reci mi di je on bio prije 10 god, ako je tako jak,zasto se nije prije iskazo kad je tak pametan,ne nego su se vec svi ispucali sa prvacima i publici su polako bili dosadni pa su trazili novog koji ce im povecat gledanost,to ti je ono
I GOLDBERG CE SE POKUSATI SUTPROSTAVITI THE ROCKU I OSTALIMA,da li ce uspjeti pogledajte u iducem prijenosu :-)
A Kane, sta ako je visok to ga ne cini dobrim borcem,procitaj ono malo gore sta sam napiso i na proslim stranicama i sve ce ti biti jasno,
tromost,nebi ga uspio uhvatiti, pa sta mislis da je to tak jednostavno PA NaMJESTENO JE ;-)
jedan special kick Mirka u glavu i pada na pod,sta mislis da keceri nebi pali na pod,covjece prije svih ostalih,sami bilderi
Pa ako profesionalno iskusni K1 borci padaju ovak na pod,zasto kecer nebi pao a on se ne razlikuje od drugih,jos bi mogao samo brze pasti jer ne podnosi udarce
Pa cekaj, ako neko skoci na njih,pa sta mislis,ko da bi se tek tako digo da neko skoci na tebe ili te rokne stolicom, PA NEBI SE VISE DIGO :-x onesvijestio bi se
I onda kazes da bi dobili K1 borce,
cime :-?
Namjestaljkom
Pa to pola svijeta uvidja ono stto ti ponijeces
Skoro sve je namjesteno,borci sami bilderi,bez ikakve tehnike................pa covjece ponavljam se, pa kako mozes zivjeti u takvoj zabludi :-?
PA zar bi se itko digo nakon njihovih tzv. bacanja i udaranja ako padnes od samo jednog udarca nogom
Tolioko su spori da se nebi usp[jeli ni priblizit nikome,
Pa covjece,zar i ti............................................

Paladin
28. 10. 2003., 20:41
E bravo TRXPLEX, ali ne možeš ti njima objasniti. Ej gonzo, kolko je tebi uopće godina? Priznajem i ja sam gledao kečere kada sam imao 10 godina i mislio da su borbe stvarne pa sam tek malo kasnije skužio da tu nema udaraca baaaaaaaah :-P :-P :-P Pa valjda ćeš i ti jednom shvatiti. Ali ne, ja još ne mogu vjerovati da neko misli da su kečeri jači od K1 boraca :-D Zamisli ti to, KEČERI! :-D :-D :-D :-D :-D

Guest
28. 10. 2003., 23:28
KAO PRVO NEMOJ KOMENTIRATI KEČERE I GOLDBERGA JER JE OČITO DA TO NE GLEDAŠ.
GOLDBERG JE VEĆ BORAC OD 1995 DOK JOŠ ULTIMATIV F. NIJE NI POSTOJAL I VEĆ JE BIL ŠAMPION.

DA MIRKO UDARI KANE U GLAVU SA SVOJIM "HIGH KICKOM" HTRGEL BI SI NOGU :-P :-P :-P

PS2MASTER
28. 10. 2003., 23:32
Ludi, bilo kako bilo, valali kečeri il ne ja ih volim gledat. Već dugo nesem gledal WWF i vidim po postovima da je moj najdraži kečer Goldberg šampion. More li mi ko reći kojim danom se emitira WWF, u kolko sati i na kojem programu?

Guest
28. 10. 2003., 23:34
JA MISLIM DA PALADIN IMA 5 G ODINA PA MU JE MAMA ZABRANILA GLEDATI KEČERE JER SU PREBRUTALNI,PA MU JE TATA PUSTIL K1 I ULTIMATIVE FIGHT :-) :-) TO JE PRIMJERENO ZA NJEGVU DOB :-P :-P

Guest
28. 10. 2003., 23:40
Ak si sretnik koji ima digitalnu satelitsku i karticu možeš ih gledati skoro svaki dan na premiere sport 2(ja mislim) oko 16.00 i uvečer reprizu
Ak imaš običnu satelitsku svaki petak na TELE5 u 22.00 :-)
UŽIVAJ :-)

Guest
28. 10. 2003., 23:47
http://www.echopper.com/upload/e3.jpg

Kane nakon što je dobio high kick od mirka :-P :-) :-D

TRXPLEX
29. 10. 2003., 15:42
Jooooooooooooj tebi se neda objasnit.a dobro,
ti tako mislis i u redu,sta je tu mogu, ja sam reko sta sam mislio i sta drugi misle,a dobro,doci ces pameti,
nada umire zadnja :-)

Gonzo
29. 10. 2003., 22:12
TRXPLEX je napisao:
Jooooooooooooj tebi se neda objasnit.a dobro,
ti tako mislis i u redu,sta je tu mogu, ja sam reko sta sam mislio i sta drugi misle,a dobro,doci ces pameti,
nada umire zadnja :-)
ej sad kao prvo svaka mi cast na 100 postu!!!!! JEEEEEE.
kao drugo ako ti mislis da su keceri ####ancija.Imas pravo ali jednim djelom.
drugim nemas jer nekad stvarno ima prave bitke.(pogledajte neke clipove i elimastion chameber dali bi to k1ovci mogli izdrzat??)
aa onaj walwnt je naivan sto misli da bi mirko high kickom mogo pobjedit kanea.
NBI GA MOGO DOHVATIT NOGOM :-D
haj to je sve
upravo sam upiso tag team mec-
Gonzo,walentkane vs.TRXPLEX,Paladin

PS2MASTER
29. 10. 2003., 23:57
Gonzo & Walentkane vs. TRXPLEX & Paladin ( kečeri vs. K1 fajtera ). Ludi, primam oklade.

Flea
30. 10. 2003., 14:55
PS2MASTER je napisao:
Gonzo & Walentkane vs. TRXPLEX & Paladin ( kečeri vs. K1 fajtera ). Ludi, primam oklade.
5 na Paladina :-D

Guest
30. 10. 2003., 17:56
KANE bi se smijao kad mi ga mirko udaril high kickom u glavu :-)
Ali imaš pravo,mirko ne može tako visoko da digne nogu KANE-210cm,150kg :-P
http://www.echopper.com/upload/e3.jpg
KANE SE SMIJE MIRKU :-P

Guest
30. 10. 2003., 18:01
http://www.echopper.com/upload/v1 chokslam bischof.gif
:-x :-x :-x OVAKO ZAVRŠAVAJU ONI KOJI NALJUTE KANEA :-x :-x :-x

TRXPLEX
30. 10. 2003., 18:08
Flea je napisao:
[quote]
PS2MASTER je napisao:
Obracunat cemo se mi na otvorenom :-D
Walentkane is ataccing Paladin,pokusava mu napraviti mosu,Paladin udara u jaja i Walentkane vise ne moze nastaviti borbu,gonzo se pokusava zaletiti u TRXPLEX/a ovaj ga udara high kickom u glavu i NEMOGUCE da se digne
:-)
Pogledaj koj put K1 :-)

Gonzo
31. 10. 2003., 09:46
Bravo care walentkane.Najbolji si(i taj clip kada kane baca Eric Bishoffa,frajer je vrat slomio nakon toga)sta sad supci.
sto se tice TAG TEAM BORBE WALENTKANE,GONZO
VS
TRXPLEX,PALADIN
NEKA NEKA RAJA GLASAJU ZA ONE KOJE MU JE SPORT BOLJI.

ONLY IN PPV :-D

Gonzo
31. 10. 2003., 10:03
u ring ulaze prvi tag team.Gonzo i walentkane na motoru(u stilu undertakera)
poslije njih paldin i TRXPLEX u svilenim gacama.Pocinje mec paladin se neso pravi skakanjem i pripremanjem kao boroc.
Pukne kickomgonza u prsa a gonza malo odbaci i nastavi davanjem paladinu speear.
Dok paldin lezi i Gonzo ga saketa ulece TRXPLAEX sa leda i puca stolicom gonza.
s leda mu skace walentkane frog slashom.
Uto ustaje gonzo i radi chocheslam TRXPLEXU koji je ležo.(a paladin je onesvjescen)Onda je walentkane onio sto
da bacimo TRXPLEXA kroz njega .
U to ulazi Mirko da spasi svoje prijatelje
i promasi walenta i malo okrzne gonza.
U to eksplozija.Citav ring zasuti sve crveno ulazi KANE chockeslam mirku kros stol.Chocheslam paladinu koji odmalorije lezi i chocke slam TRXu.
To je bio KO i walent i gonzo su self protected world gratest tag team

TRXPLEX
31. 10. 2003., 15:44
PA da trebali ste pomoc pa je zato Kane doso,bez njega nista,prijatelju moj,nista :-)

Guest
31. 10. 2003., 23:08
OVAJ OPIS MEČA TI JE STVARNO COOL!! :-)

http://www.echopper.com/upload/v chockslam austin.gif :-D :-x :-D

Gonzo
02. 11. 2003., 17:51
Hvala ti :-D
A TRX Kane je nas jaran ko kod vas
Mirko.(i onako nemate šanse protiv nas)
BUUUUUUHHHHAAAAA

TRXPLEX
02. 11. 2003., 21:39
Gonzo je napisao:
Hvala ti :-D
A TRX Kane je nas jaran ko kod vas
Mirko.(i onako nemate šanse protiv nas)
BUUUUUUHHHHAAAAA

Ovako,ja redovito pratim wrestling i jako volim igricu, slazemo se u tome da je nesto namjesteno ali da nije sve
Ok,znaci sve u redu ;-)
Slazem se da su keceri jaci u snazi,ali ne svi
Ali snaga ;-)
A K1 borci imaju razvijenu tehniku i nadalje stojim iza svega sto sam reko o tome ko bi pobjedio da se nadju,ali isto sam tako razmislio i shvatio(ono sto sam reko u najranijim postima pa sam izvrtio sve to) da bi K1 borci pobjedili da se nadju po pravilima K1 federacije
A keceri bi pobjedili da se nadju po njihovim pravilima
Ja tako mislim,a vjerujem da je to najlogicnije i najsmislenije objasnjenje koje postoji :-)
Zar ne ;-)

Guest
03. 11. 2003., 20:26
DA,donekle si u pravu.U k1 pravilima zabranjeni su zahvati i hrvanje,a to je ono čime se najviše koriste kečeri.
ALI DA SE NAĐU ULTIMATIVE FIGHTERI I KEČERI PO U.F.PRAVILIMA ULTIMATIV BORCI NEMAJU ŠANSE PROTIV KEČERA :-) :-)

x-pak
22. 11. 2003., 19:21
ma ja mislim da su x-pac i Rock najbolji : 8-)

TRXPLEX
22. 11. 2003., 19:40
Evo taman sam htio temu pustit na miru a ono,....

walentkane je napisao:
DA,donekle si u pravu.U k1 pravilima zabranjeni su zahvati i hrvanje,a to je ono čime se najviše koriste kečeri.
ALI DA SE NAĐU ULTIMATIVE FIGHTERI I KEČERI PO U.F.PRAVILIMA ULTIMATIV BORCI NEMAJU ŠANSE PROTIV KEČERA :-) :-)
Ne bih se složio,po U.F.pravilima nema odguravanja od špagu,nema penjanja,nema varanja,nema oružja, NEMOJ ME POVLAĆIT ZA JEZIKNEMA ŠANSE DA BI POBJEDILI baš sam danas gledo wrestling, SVAKA HEBENA BORBA JE BILA NAMJEŠTENA AMA BAŠ SVAKI UDARAC MA SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE I NEMOJ MI PRDIT DA BI POBJEDILI, A ĆIME GUZICOM I ŠTAPOM NA ŽBICI :-x :-x :-x
TI SI .................ARGHHHHHHHHHHHH :-x Kako bi mogli pobjedit ćovječe,zar ne kužiš,kako,Kad je sve namješteno (ćast izuzecima) i baš sam gledo danas onog prvaka,ma daj molim te,borili se za pobjedu a ono sve namješteno a kad bi pošteno U:F. ih udarili raspala bi im se glava a kad bi ovi pokušali uzvratiti raspala bi im se ruka
RECI MI PRAVE ARGUMENTE ILI PRESTANI SRATI, BUBAŠ GLUPOSTI ĆOVJEČE

Guest
03. 12. 2003., 23:46
kečeri su najjači ljudi na svijetu :-) :-) :-)
svi drugi su veliki luzeri :-P :-P

Guest
03. 12. 2003., 23:52
Jedva čekam na iduću borbu. :-D

Luyindula
07. 12. 2003., 13:09
HEJ BRAĆO KEČER FANOVI......

Bio sam među najvećima kečer fanovima na svijetu i onda su ih ukinuli.

Imam običnu satelitsku i pitam ja vas mogu li ikako gledati kečere.

Brock rula

Booker T is da man
Can you dig it sucka?
Evolution sucks!!!!
Who's next?

Oh to su bili dani :-x

Ljudima u Europi ovaj način zabave baš nije prihvatljiv jer previše žele što se toga tiče.

Pa i sama kratica kaže

World Wrestling Entertainment

Ne kaže

World wrestling figths till the death.

Opustite se i uživajte

Gonzo
07. 12. 2003., 17:16
meni su keceri dosadili jer odavno nisam gledo. :-(
FOOTBALL IS BETTER!!!!!!! :-D

Organicneed
27. 12. 2003., 12:32
Isto tako je imeni bilo.ISTO!!Svaki petak.POslije Cartoon Network-a kečeri.Adam bomba i Hulk Hogan su mi bili face!!!Pogotovo kad su se njih dvojica potukli kod one limuzine!
I onda kodiraju taj program,koja šteta...

xorry_playasfan
27. 12. 2003., 19:10
Naj bolji su Tripl H,Undertaker,The Rock i Stone Cold,a Brock Lesnar je idiot i pol

raptuus
11. 01. 2004., 19:11
Evo sad sam gledao Kurt Angle vs. Chis Benoit i ovaj zadnji je počeo krvarit na glavi ali je i popušio a Angle je osvojio neku titulu...

Gotrunks
11. 01. 2004., 19:52
Ma Rikishi je najbolji :-D :-D :-D

speeder
23. 01. 2004., 16:20
najbolji kečeri su KANE i THE ROCK,a najbolje atraktivni su braća HARDY(HARDY BOYSI)

Rink
21. 02. 2004., 08:22
Najbolji je Kane!!!!!

tropic
29. 03. 2004., 22:43
Gonzo je napisao/la:
Sport je ovo

Ako je ovo sport ja sam privatni drkaroš pameli anderson.
MA SVE JE TO FEJKANO! (ali je zabavno za gledat)

phyl
29. 03. 2004., 22:46
Ako je ovo sport ja sam privatni drkaroš pameli anderson.

:lol: :lol: :lol:
ova ti je dobra :lol:

najbolji je Taker :-P ;-)

Yakuza_stinger
29. 03. 2004., 22:49
dobri su mi APA PROTECTION... :-P

orion
29. 03. 2004., 23:04
Ma kečeri su izumrli.Da mu dođe tamo Filipović pa otepe glavu nogom.To nebi morali ni glumit kao inače.Ma pravi fajteri su u K1 i PRIDEu.

gamefun
30. 03. 2004., 00:46
Najbolji je X-PAC

SSJGohan
30. 03. 2004., 21:18
Meni su najbolji : Rey Misterio, Eddie Guerrero, Brock Lesnar i Big Show ( čovjek visok 2 metra i 15 cm :-o ) :-D

Rapper
21. 05. 2004., 18:07
Najbolji je The Rock

RazorJugo
29. 06. 2004., 11:04
the rock

VEGETTO
29. 06. 2004., 11:22
Trish Stratus he he i The Rock :-D :-D

pdomaze3
29. 06. 2004., 12:25
TO bi bio ja.....kad me ruše najbolje simuliran padove!!!! :-D

ivaansind
29. 06. 2004., 12:31
kečeri ne bole jaja :lol: :lol: :lol:
ma nemam pojma ko je najbolji

Bianca
01. 07. 2004., 15:23
Oprostite, šta to znači "kečer"? :-( :-? :-D

LiLa
01. 07. 2004., 15:45
Bianca je napisao/la:
wrestler ili kečer-američki profesionalni hrvač...mislim ;-)

raptuus
01. 07. 2004., 21:41
hmmm pa mislim da je Ray Misterio najzabavniji... ima lude poteze jer je maleni i gipki je... inače moji favorite su ona trojica Jonny Stamboli, Nunzio i Palumbo koji tvore skupinu F.B.I..... ustvari favorite su mi jer su smiješni kad imitiraju talijanske geste...

sad je prvak Eddie Guerrero... on je Car!!!

dosadno mi je to postalo gledat... :-?

Bianca
02. 07. 2004., 10:49
LiLa je napisao/la:

Bianca je napisao/la:
Aha, hvala...onda je to Mike Tayson, naravno :-)

LiLa
02. 07. 2004., 11:02
Bianca je napisao/la:

ehhehe..da! :-P ;-)
ja sam to gledala kad sam bila mala...a to je bilo davno...u doba Hulka Hogana...i ostalih...tad mi je to bilo zanimljivo...sad već ne mogu to gledat... :-)

Kaiserus
02. 07. 2004., 11:04
Hogan je i dalje u igri. :-D

VEGETTO
02. 07. 2004., 14:43
Bianca je napisao/la:

LiLa je napisao/la:

Bianca je napisao/la:

Mike Tyson je boksač.Kečeri su ti oni kaj se bacaju po ringu ko budale i lupaju se stolovima i stolcima i tak.Kupi si WWE Smackdown:Here come the pain i sve će ti bit jasno :-D :-D :-P :-P

LiLa
02. 07. 2004., 14:47
VEGETTO je napisao/la:
Mike Tyson je boksač.Kečeri su ti oni kaj se bacaju po ringu ko budale i lupaju se stolovima i stolcima i tak.Kupi si WWE Smackdown:Here come the pain i sve će ti bit jasno :-D :-D :-P :-P
ma VEGETTO :-) mislim da je se bianca zezala samo...pošto je Tajson glupan i sve ostalo... :-P
prije je bilo samo ne eurosportu,i to samo jedna asocijacija nešto WWf...i ja sam to čekala da gledam...a sad ima na gomilu kanala na satelitskoj...
The Rock mi je ok...onak facom... :-P

Bianca
02. 07. 2004., 23:13
VEGETTO je napisao/la:

Bianca je napisao/la:

LiLa je napisao/la:

Bianca je napisao/la:

Aha...nisam se zezala :-D ...sad znam, tko je "kečer"...i imam Smackdown...ali baš ne znam, koji bi mi bio najbolji... :-? ..svi su ružni ovi kečeri..

hayabusa
08. 07. 2004., 01:45
Ma meni je to Tanja,čak i ako nije najjača...a je.

mlklasi
08. 07. 2004., 19:55
Hulk Hogan,a i onaj koji je totalka lud,koji zna doći s onom bijelom maskom i bejzbolskom palicom,mislim da se zove Sting..

Blade-Ri
04. 09. 2005., 23:45
Najbolji kečer-Hulk Hogan i Sting

loris77
05. 09. 2005., 00:24
The rock i hhh

mercenary
05. 09. 2005., 07:41
1. Jedan i jedini Chris Benoit
2. Undertaker
3. Batista
4. Triple H ( najbolja ulazna glazba , ali i jedan i od najopakijih boraca ikada )
5.Rey Mysterio

mercenary
05. 09. 2005., 07:52
Kaiserus je napisao/la:
Hogan je i dalje u igri. :-D

Ti to aludiraš na Summerslam ?

Torres
05. 09. 2005., 23:03
The Rock...

http://imageshack.us][IMG]http://img82.imageshack.us/img82/3084/avatar34ty.jpg

Guest
05. 09. 2005., 23:21
Torres je napisao/la:
The Rock...

na toj slici je isti Rio Ferdinand :-D

VEGETTO
05. 09. 2005., 23:22
The Rock...
najbolji....

phyl
06. 09. 2005., 10:55
Bret "Hitman" Hart :-D

legenda

mercenary
06. 09. 2005., 11:46
Ili Legion of Doom - tj. Road Warriors

Blade-Ri
06. 09. 2005., 11:59
Dobar mi je onaj starac, Nature Boy

mercenary
06. 09. 2005., 12:15
Ric Flair ... To be the man , you gotta beat the man ...

Torres
06. 09. 2005., 14:36
Griever je napisao/la:

Torres je napisao/la:
The Rock...

na toj slici je isti Rio Ferdinand :-D

Naravno ko' da su braca...(za clanove koji ovo nisu shvatili to je uistinu Rio Ferdinand) :-)

Guest
24. 09. 2005., 01:33
The Rock!!! :-D

mercenary
24. 09. 2005., 08:34
Što je tako dobro oko Rocka ?

Lich
24. 09. 2005., 10:20
Meni je John Cena , nema boljeg od njega !

Guest
27. 09. 2005., 23:10
mercenary je napisao/la:
Što je tako dobro oko Rocka ?
Tip je CAR!!!! ;-)

Guest
27. 09. 2005., 23:13
Stariji se sicaju yokozune i kako se zva lik u gacama s americkom zastavom prije 10 god nastupa ima ga na kecerima za snes :-? Bija prvak dobija jokozunu u finalu

mercenary
16. 11. 2005., 10:52
repka je napisao/la:
Stariji se sicaju yokozune i kako se zva lik u gacama s americkom zastavom prije 10 god nastupa ima ga na kecerima za snes :-? Bija prvak dobija jokozunu u finalu

Da nije tip Hulk Hogan ?

I žao mi je priopćiti da je 15.11.2005 umro Eddie Guerrero :-( :cry:

Superior
16. 11. 2005., 13:02
mercenary je napisao/la:

repka je napisao/la:

Da nije tip Hulk Hogan ?

Nemoj me hebat,od čega,hebote bi mi je lik baš lud.Kako mi je žao,ko psu. Najbolji kečeri su mi undertaker i Sting.

mercenary
16. 11. 2005., 20:08
Umro je od srčanog zastoja ...

Superior
16. 11. 2005., 20:25
E to je prava istina,ja sam negdje pročito da umro 13.112005 u saobračajnoj nesreći,no kasnije sam od pravih vjesti doznao da to nije istina. Šokiran sam :-(

Lich
16. 11. 2005., 20:47
mercenary je napisao/la:

repka je napisao/la:

Da nije tip Hulk Hogan ?

molim ?! :-o :-(

Superior
16. 11. 2005., 20:58
molim ?! :-o :-( [/quote]

dobro si čuo,u petak će biti emisija posvećena njemu :-(

mercenary
17. 11. 2005., 09:00
Superior je napisao/la:

dobro si čuo,u petak će biti emisija posvećena njemu :-(

Da specijalno izdanje SD!-a ...

A bilo je i u ponedjeljak , specijalni RAW ...

mercenary
20. 11. 2005., 07:35
E jel gleda tko TNA na EuroSportu ?

Superior
20. 11. 2005., 09:01
Kanio sam pogledat al nisam stigo,šta je to?

mercenary
20. 11. 2005., 09:27
Superior je napisao/la:
Kanio sam pogledat al nisam stigo,šta je to?

Total Nonstop Action . Slično kao WWE , no ovdje ring nema 4 već 6 turbucklova . Uglavnom kao WWE samo malo jeftinije . No nije loše ...