View Full Version : ESPN NBA Basketball
Luyindula
01. 12. 2003., 17:11
Nastavak NBA2K3 izgleda odlično i djeluje kao najigrivija košarica dosad.
Na gamespotu je dobila 8.9
MUST HAVE
http://img.gamespot.com/gamespot/images/2003/all/boxshots2/914722.jpg
Nadam se da je dobra, jer po meni niko nije napravio igrivu košarku! :-D
Luyindula
10. 12. 2003., 05:49
Ubrzo ću je dobiti....
Dobiti ću
ESPN BASKETBALL
ESPN COLLEGE HOOPS
THPS UNDERROUND
NFL 20004
Nekako mi ove sportske igrice sad najviše odgovarju.
Nabavio sam FF X -2 ali nemam vremena ni strpljenja za igru premda je igra.......super
Luyindula je napisao:
Ubrzo ću je dobiti....
Dobiti ću
ESPN BASKETBALL
ESPN COLLEGE HOOPS
THPS UNDERROUND
NFL 20004
Nekako mi ove sportske igrice sad najviše odgovarju.
Nabavio sam FF X -2 ali nemam vremena ni strpljenja za igru premda je igra.......super
Samo jedna ispravka, nije NFL 20004, već NFL 2004, mislit će netko da smo ludi pa...
Gonzo
10. 12. 2003., 21:55
upravo tako
raptuus
10. 12. 2003., 21:58
Luyindula je napisao:
Nastavak NBA2K3 izgleda odlično i djeluje kao najigrivija košarica dosad.
Na gamespotu je dobila 8.9
MUST HAVE
Ma Pegguy samo ti pogledaj ko je zaštitno lice ove igre!!!! CAR!!!
Inače imam 2K3 i apsolutno mi se nije svidio (pre arkadni) tako da i dalje je dosta iza Live-a!!
Gonzo, ja mislim da je to nabijanje postova.
Luyindula
10. 12. 2003., 22:06
Hey Raptuus......ja sam igrao i 2K2 i 2K3 i nisu mi se svidjeli baš nešto super ali su bili ok....franchise mod mi bio zakon ipak
Raptuus mislim da bi trebao ovo nabaviti jer premda još nisi igrao igra se doima zakon a ESPN sad ima vlasništvo pa autentičnost mora biti na vrhuncu...
Odi malo i probazaj internetom i vidjeti ćeš da svi o igri pišu samo u superlativima i navodno ovu bitku je live izgubio.
Ja sam otišao na offical site, skoknuo na forum i pored svega uobičajnog vidio nešto super.
Ima poseban forum gdje neki programeri govore o igrici i gameri im davaju savjete što treba poboljšati i slično.
Svi bi trebali sljediti taj primjer.
raptuus
10. 12. 2003., 22:15
Luyindula je napisao:
Hey Raptuus......ja sam igrao i 2K2 i 2K3 i nisu mi se svidjeli baš nešto super ali su bili ok....franchise mod mi bio zakon ipak
Raptuus mislim da bi trebao ovo nabaviti jer premda još nisi igrao igra se doima zakon a ESPN sad ima vlasništvo pa autentičnost mora biti na vrhuncu...
Odi malo i probazaj internetom i vidjeti ćeš da svi o igri pišu samo u superlativima i navodno ovu bitku je live izgubio.
Ja sam otišao na offical site, skoknuo na forum i pored svega uobičajnog vidio nešto super.
Ima poseban forum gdje neki programeri govore o igrici i gameri im davaju savjete što treba poboljšati i slično.
Svi bi trebali sljediti taj primjer.
Znaš što? ti češ bit moj "pokusni kunić" pa kad isprobaš igru javimi ako ima realnih pomaka u toj igri!!!
p.s. 2K3 je i prošle godine dobio identične ocjene kao live (kružile su oko 8.6-8.9)
Luyindula
10. 12. 2003., 22:29
Vrijedi....
Imam felling da je konačno stvorena dobra košarka.
Sudeći po gamespotu tako je
NBA2K3 (http://www.gamespot.com/ps2/sports/nba2k3/index.html)
ESPN NBA BASKETBALL (http://www.gamespot.com/ps2/sports/nba2k4/index.html)
Sudeći po njima napredak je napravljen a tako piše i na svim forumima i slično...
To ime ESPN mi uljeva povjerenje.
Jedva čekam da je dobijem pa ćete svi imati info o mojim reakcijama
raptuus
12. 12. 2003., 22:14
Ej pegguy, jesi vidio recenziju live-a u Gameplayu??? meni to izgleda prekrasno i kaže da je sad prava simulacija (to što ja tražim od prave košarice!!). u zadnje vrijeme samo igram arkade (Jam i Street) i ovo me tak vuče a kad se sjetim 2K3 od prošle godine onda se pomalo brinem i za verziju ove godine....
Luyindula
12. 12. 2003., 22:18
Ja sam inače ljubitelj Seginog serijala.
Live je dobio 18 i to je ok no ja ne volim live....
P.S Jedino ako........čuo sam da ESPN NBA BBALL nema side kamere a to bi bilo suck jer to je jedina kamera koja meni odgovara, u tom slučaju bih se prebacio na live
raptuus
12. 12. 2003., 22:26
Luyindula je napisao:
čuo sam da ESPN NBA BBALL nema side kamere a to bi bilo suck jer to je jedina kamera koja meni odgovara, u tom slučaju bih se prebacio na live
Hehe pa to bi bila tragedija živa... neznam ko bi to mogo trpit! Inače neznam šta imaš protiv live-a jer ipak SEGA je znana po arkadnosti svojih naslova... ali ipak "de gustibus"...
Luyindula
12. 12. 2003., 22:33
Ok priznati ću.................
Nisam liveu dao ni priliku
Igrao sam zadnji tamo negdje live 98 i kasnije kad sam se zaludio PES-om Live sam svrstao u istu skupinu s Fifom.
Ove zime ću isprobati jedan i drugi pa ću ih ljepo isprobati premda u svim medijima ESPN NBA Basketball prolazi puno bolje.
Ne znam zašto je u gameplayu drukčije????
Anyway, mislim da bi i ENB trebao imati neku kick ass kameru i bilo bi ok......
Vidjet ćemo, prvo da školu sredim :-D
Luyindula
18. 12. 2003., 18:39
Ovako nabavio sam igrice i sad ću nešto reći o igrama.
Kao prvo ESPN College Hoops nisam dobio :-x :-x :-x Damnit
Idemo dalje
ESPN NBA BASKETBALL
U odnosu na NBA2K3 igra je poprilično napredovala.
Puno je novih in game stvari a i samo ime ESPN je donjelo hrpu novih poboljšanja koji se očituju od izbornika pa do prijenosa utakmica...
Igra je jednostavno mrak, ako ne volite košarku nabavite a ako volite ubijte za igricu.....ha ha
Idemo redom
Gameplay: Igra je dosta brža i više ne djeluje drveno i usporeno.
Vrlo je korisna ikona kod igrača koji vodi loptu jer govori o kakvom se igraču radi, recimo 3 za tricaša i slično, puno se lakše tako snaći.
Svaki igrač će činiti ono što treba a igra je 100 % najbliža realnosti.
Više nije kao u ostalim košarkama da s brzim igračom osvojitite sve, brzina, snaga i ti elementi pomažu ali sve je kao u realnosti...
Postotak šuta je također kao i za prave, igra je mnogo napredovala i GP je super...
Autentičnost:
Ma super...ESPN je sve uredio, svi igrači su kao u stvarnosti i čine poteze svojstvene njima, komentatori su ok ali dosade nakon nekog vremena dok je hip hop mjuza odlična i uklapa se u igru
Modovi:
Dodan je novi mod 24/7 u kojem stvarate svoju zvijezdu i pokoravate svijet.
Morate se po igalištima u Americi izboriti za status super haklera što je vrlo zabavno..
Naravno tu su i i ostali modovi kao street, season, franchise, playoff, all star game i slično.
Izdvojio bih franchise mod koji je još naprijeđen i vi birate koje ćete uzeti skaute, trenere, fizioterapeute i slično.
Ma super.......
ESPN je sve to dotjerao a Live još nisam probao no zasada ovo je za mene košarica no 1...
Tony Hawk's pro skater underground
http://img.gamespot.com/gamespot/images/2003/all/boxshots2/915011.jpg
Super, super, neću dužiti ali jednostavno super, sve što je bilo super sada je još bolje, ne znam što bih drugo rekao.....
Madden NFL 2004
http://img.gamespot.com/gamespot/images/2003/all/boxshots1/914751.jpg
Ma car, legenda.........
Ma super jednostavno....
Jedna od najboljih igrica po meni..
Sve čari NFL-a su praktički u igrici, morate biti brzi na tipkama kako biste osvojili koji yard a kontrole u potpunosti odgovaraju brzini igre jer su prilagodljive kako u ofenzivnom tako i u defenzivnom smislu..
Grafika je savršena a komentatori i mjuza također.
Morate nabaviti sve tri igre........
raptuus
18. 12. 2003., 20:14
Mah, ja sam se odlučio ipak ostati vjeran live-u!!!još me peku onih bačenih 20 kn za 2K3 od prošle godine :-D :-D
Vidim da igraš i američki nogomet... htio bi reći moj stav u vezi tog sporta---- S.hit!! pravi ljudi, životinje i carevi su oni koji se bave rugby-em!! :-)
Luyindula
18. 12. 2003., 20:23
Evo sportskih igrica i ujedno igrica koje najviše igram
Pro Evolution Soccer
ESPN NBA Basketball
WWE Smackdown
THPS Underground
Madden NFL 04
Sve su super!!!
Luyindula
22. 12. 2003., 14:01
Nakon dužeg igranja igrice mogu reći da je super.
Mislim da se u Americi super prodaje i da je svi igraju no da zadivi i malo zahtjevniju publiku mislim da još malo se moraju ušminkat i to će biti super onda...
ESPN licenca je mnogo toga promijenila i dala je mnogo pozitivnog utjecaja na igricu no još uvijek malo toga šepa da igra bude vrhunska premda po gamespotu to je...
1 Moraju malo ušminkat menu i dodati koju još opciju poput cijelovitog All Star vikenda što znači da bi trebalo biti natjecanje u tricama i natjecanje u zakucavanjima koje bi trebalo biti sočno izvedeno a nakon utakmice dati baš posebnu čast MVP-u....
2. Komentatori su dobri ali može to i bolje jer uglavnom pametuju o nekim stvarima dosta dugo i to se ponavlja a i prezentacija i zaključak im nisu tako dobri i na tome trebaju poradit..
3. U samom gameplayu moraju nabaviti motion capture jer mi se čini da ga ne rabe....haha, mislim kretnje igrača ponekad izgledaju neprirodno a mogli bi i još koji dribling dodati i malo povećati teren i bit će još bolje.
To je ono osnovno na čemu trebaju poraditi a ako ima još što oni će to pronaći jer je napravjen veliki korak prema naprijed i mislim da će idući nastavak biti poslastica za sve sportske fanove........
Guest
23. 06. 2006., 22:53
Bit ce GUST
Guest
24. 06. 2006., 00:26
Igram ovu igru cesto kod susjeda u dvoje.Dobra je sviđa mi se.
Guest
26. 06. 2006., 10:01
slazem se da je igra super,al nadodajem da je super grafika.ali ne slazem se s ocjenom,da je 8.9 ja kazem,9.9. :-?