View Full Version : Povezanost sitea i časopisa
Luyindula
11. 01. 2004., 16:37
Mislim da je ta povezanost veoma loša.
Rijetko kadnešto o siteu bude u gameplayu a i na stranici se rijetko kad objavi i diskutira neki članak u gameplay časopisu.
Da nema gore velikog bannera gameplay i naslovnice sitea mislio bih: "pa gdje sam ja to zalutao"
Mislim da se site i stranica trebaju više povezati
Evo par načina kako
Treba se otvoriti poseban forum za gameplay časopis i tamo moderator treba biti netko iz časopisa tko zna što se događa u gameplay časopisu i prvo članove obavijestiti o nekim igrama, člancima i slično. Više će se članova registrirati na site i na stranici biti dio gp časopisa.
Zatim...
Oni uvijek imaju temu broja ili nešto tako u gameplayu.
Na siteu bi se kad izađe gameplay mogao pojaviti članak o nekoj recenziji ili temi koja je objavljena u gameplay časopisu jer ponekad obični gameri mogu reći i nešto više od gp tribea.
U samom časopisu bi se ponekad trebali osvrnuti na koju diskusiju sa sitea.
Uglavnom treba više povezati site i časopis, I don't think that's too hard.
Slažete se?
makaveli-file
11. 01. 2004., 16:40
Ne čitam taj časopis uopće! Samo nekad navratim na sajt...
TRXPLEX
11. 01. 2004., 16:44
Ja sam isto mislio samo da možda u GP-u objave u jednom kutku neke zanimljive teme koje su na site-u,ko npr. prje za Najbolju Playstation igricu u povijesti i tako da ih više dođe...
Ali ono o recenzijama,hmmm,ćasopis je ćasopis,nemožeš njega prebacit na sajt jer onda nam on nebi više ni trebo,sve što je u ćasopisu ne smije izlaziti van,a ono što je na sajtu je na sajtu
Luyindula
11. 01. 2004., 16:50
TRXPLEX je napisao:
Ja sam isto mislio samo da možda u GP-u objave u jednom kutku neke zanimljive teme koje su na site-u,ko npr. prje za Najbolju Playstation igricu u povijesti i tako da ih više dođe...
Ali ono o recenzijama,hmmm,ćasopis je ćasopis,nemožeš njega prebacit na sajt jer onda nam on nebi više ni trebo,sve što je u ćasopisu ne smije izlaziti van,a ono što je na sajtu je na sajtu
Vidm da se većinom slažeš sa mnom a glede recenzija i članaka...
Ne kažem da se sve prebaci nego samo jedan članak ili ocijena i zaključak jedne recenzije...
Bilo bi glupo da se časopis prebaci na stranicu.
Nekima koji ne kupuju GP članak bi se magao svidjeti pa bi kupili gp..
Znam da će Space reći da zasada od ovoga nema nikakve koristi no ja mislim da bi to bilo ok...
makaveli-file
11. 01. 2004., 16:51
ma nemoj mi reći! i ja to mislim ali mi se neda čitati.
punker_15
11. 01. 2004., 16:59
makaveli-file je napisao:
ma nemoj mi reći! i ja to mislim ali mi se neda čitati.
ja nisam kupio nijedan GP :-o
TRXPLEX
11. 01. 2004., 17:06
Luyindula je napisao:
TRXPLEX je napisao:
Vidm da se većinom slažeš sa mnom a glede recenzija i članaka...
Ne kažem da se sve prebaci nego samo jedan članak ili ocijena i zaključak jedne recenzije...
Bilo bi glupo da se časopis prebaci na stranicu.
Nekima koji ne kupuju GP članak bi se magao svidjeti pa bi kupili gp..
Znam da će Space reći da zasada od ovoga nema nikakve koristi no ja mislim da bi to bilo ok...
Da to bi bilo dobro,trebali bi odvojit malo prostora za site u GP ćasopisu kako bi ljudi mogli vidjeti šta se tamo događa(možda spomenut i neka imena :-D da zainteresiranost bude veća) a trebali bi i kao što si reko spomenut na site-u neke nove recenzirane igre i nešto šta je u njemu kako bi zainteresirali druge,to ih nebi ništa koštalo i još bi imali reklamu za ćasopis,tipićan primjer je Makaveli,ide na site ne kupuje ćasopis...
Yakuza_stinger
11. 01. 2004., 17:10
po mome mišljenju ovo i jeste slaba povezanost....
časopis i web...slabo...
treba tu još mnogo toga uraditi
Meni je ovaj prijedlog OK. Bilo bi jako interesantno unijeti na sajt jednu takvu inovaciju. Možda bi se tad konačno i svi ovi ''pasivni'' članovi više aktivirali.
Luyindula je napisao:
Rijetko kadnešto o siteu bude u gameplayu a i na stranici se rijetko kad objavi i diskutira neki članak u gameplay časopisu.
Da nema gore velikog bannera gameplay i naslovnice sitea mislio bih: "pa gdje sam ja to zalutao"
Evo par načina kako
Treba se otvoriti poseban forum za gameplay časopis i tamo moderator treba biti netko iz časopisa tko zna što se događa u gameplay časopisu i prvo članove obavijestiti o nekim igrama, člancima i slično. Više će se članova registrirati na site i na stranici biti dio gp časopisa.
Zatim...
Na siteu bi se kad izađe gameplay mogao pojaviti članak o nekoj recenziji ili temi koja je objavljena u gameplay časopisu jer ponekad obični gameri mogu reći i nešto više od gp tribea.
Slažete se?
100% se slažem s tobom ;-)
Sunce
11. 01. 2004., 18:57
XXX je napisao:
Luyindula je napisao:
Evo par načina kako
Zatim...
Slažete se?
100% se slažem s tobom ;-)
i ja se slažem trebalo bi biti više informacija na sajtu
Legenda
11. 01. 2004., 20:36
kad bi ccasopis bio visse povezan sa sajtom, dobro bi opala prodaja. pogotovo kad bi pisali o nekim temama sa sajta...
TRIVA
11. 01. 2004., 20:56
Ja se slazem sa tim da site i casopis budu vise povezani.
Bilo bi dobro, kada bi ovdje npr. vidjeli recenzije, a potpis ispod Danijel Reskovac.Casopis nam tada ne bi ni trebao :-D Joke :lol:
Spacemaniac
11. 01. 2004., 21:03
Alex je napisao:
Bilo bi jako interesantno unijeti na sajt jednu takvu inovaciju.
Radi se na tome, vjerujte nam. I na časopisu, a i na sajtu će biti nekih inovacija, ali sve dobro treba dočekati sa strpljenjem.
Pozdrav!
Legenda
11. 01. 2004., 21:46
blazzeni bili djeco, gameri nasse buduchnosti. pozdravlja vas vass vrhovni vladar Ucho
Danijel Resskovac
P.S. puno bih cijenio da mi neko podari jedan PS2
sretni ?
TRXPLEX
11. 01. 2004., 21:56
Legenda je napisao:
kad bi ccasopis bio visse povezan sa sajtom, dobro bi opala prodaja. pogotovo kad bi pisali o nekim temama sa sajta...
Nebi ako bi se pisale samo natuknice bez pravih recenzija,pošto više nema reklama na televiziji to bi dodatno zaintigriralo neke ćlanove pa čak i goste koji su tek došli.
Ja to gledam ovako:
Uđeš na sajt a na poćetku ti piše - ne propustite slijedeći broj GP-a jer će te u njemu naći još dosad neviđene stvari poput prve recenzije MGS Snake Etara i intervjua sa izvršnim direktorom Kamushom te kolumnu ćovjeka koji je previše znao,neoćekivana ocjena potencijalnog hita i tako,jer GP ćasopis ima odlićne stvari samo to treba dodatno naglasiti
Evo,toga fali GP-u,dobro reklamiranje,i još te oglase stave na sajtovima poput X-site-ovog i tako...
Kupiš GP,vidiš kutak za sajt,odeš na sajt jer ti je to možda neko reko i vidiš oglas za GP.vjerujem da bi smislili jako dobre oglase,tko zna,možda jednog dana...
Guest
11. 01. 2004., 22:37
fala Bogu da povezanosti nema
Luyindula
11. 01. 2004., 22:50
Puk je odlučio, treba više povezati stranicu i časopis...
Mislim da će vam tako biti bolja i posjećenost stranice i kupovina časopisa..
Ili jednostavno mene zaposlite u vaš marketing :-D :-D :-D
Danas nakon što sam napravio neku glupost svi su se složili da imam najbolje i najluđe ideje :-D
ap0calypse
11. 01. 2004., 23:04
Calisto je napisao:
Nećemo sad sve otkrivat čega će na GP sajtu svega još biti, ali očekuju vas brojna velika iznenađenja.
Iskreno se nadam da će od toga bit nešto :roll:
Ja se slažem, prijedlog je OK.
Crash
12. 01. 2004., 18:19
Ti si ga ukrao... :lol: :lol: :lol:
Guzonja
30. 01. 2004., 09:21
Ja iman par prjedloga za sajt.
1. Poznati dani u mjesecu kad bi nas posjetio glavni urednik samog lista, al ne pod nekim nickom, Wpi il slično, nego kao -Zrno-
2. Poznati dani u mjesecu kad bi sajt posječivali i drugi kolumnistit, možda tražeči inspiraciju, i tako, da osluhnu disanje naroda.
3. Brisanje svih sranja od tema, i onih neposječenih, i nelogičnih.
Dakle one koje imaju 4 replyja, i glupe su itd.
4. Malo više akcije i proturječnosi, jer ako toga nema, zašto dolazit na sajt?
Da se složin s nekim?
To mogu i doma, i to sa budalama.
Draže mi se svađat sa inteligentnim ljudima.
5.OBAVEZNO barem 5 moderatora od kojih je jedan uvik na sajtu, a kad taj ode, dolazi drugi, tako da je neko uvik tu.
6. Da se za brisanje teme moraju složit BAREM 2 moderatora, i kad se izbriše, da oba obrazlože u izbrisanome zašto je to tako.
7. Više brisanja- čemu služe glupe teme tipa -Space, avatar ti se vrti prebrzo- i sl.
8. Veča organiziranost.
9. Više sira za sve.
Crash
30. 01. 2004., 09:32
Guzonja je napisao:
1. Poznati dani u mjesecu kad bi nas posjetio glavni urednik samog lista, al ne pod nekim nickom, Wpi il slično, nego kao -Zrno-
2. Poznati dani u mjesecu kad bi sajt posječivali i drugi kolumnistit, možda tražeči inspiraciju, i tako, da osluhnu disanje naroda.
Da se složin s nekim?
5.OBAVEZNO barem 5 moderatora od kojih je jedan uvik na sajtu, a kad taj ode, dolazi drugi, tako da je neko uvik tu.
6. Da se za brisanje teme moraju složit BAREM 2 moderatora, i kad se izbriše, da oba obrazlože u izbrisanome zašto je to tako.
7. Više brisanja- čemu služe glupe teme tipa -Space, avatar ti se vrti prebrzo- i sl.
8. Veča organiziranost.
9. Više sira za sve.
zahtjevi, zahtjevi Guzonje, ovaj Aragorna :-D ?!?
Guzonja
30. 01. 2004., 09:58
Više prjedlozi, nego zahtjevi....
Zahtjev je kad kažen ako to ne naprave da će dobit u redakciju bombu(a i hoće)
TRXPLEX
30. 01. 2004., 10:19
Guzonja je napisao:
Da se složin s nekim?
8. Veča organiziranost.
9. Više sira za sve.
Dobri su to prijedlozi ali treba to ostvarit ;-)
Pogotovo 1, i 2, prijedlog a za ostale je vrlo lako moguće samo treba dobre volje a ono za izmjenjivanje moderatora je nemoguće,dosta nam je Spacemaniac :-D :-P
TRXPLEX
30. 01. 2004., 14:46
Ovo bi trebali uoćiti recenzenti GP ćasopisa tj. sada prisutni Danijel Reškovac pa me zanjima šta on ima reći za povezanost site-a i ćasopisa,ja mislim da zaslužujemo svi barem jedan odgovor
oke, evo odgovaram, želite li kratku ili dugu verziju, ne zanima me, jerbo ćete dobiti kraću, jerbo jopet, nemam toliko vremena raspizdivat se po sajtu
slažem se s idejom, već smo prije namislili ubacit negdje i teme s foruma, ali jebga, vi taman pokrenete nešto dobro i zanimljivo, ja se napalim i počnem čitat i onda se pojave neka dva drkosa koji sve siebu, počnu se picharat i prepucavat koji ima veći, duži, bolji, brži, pa po nacionalnoj, pa po lokalpatriotskoj, a kad nemate ništa pametnije, onda i po babama &djedovima
mislite li da bismo trebali prenijeti nešto iz vaših ogleda o rasizmu i thompsonu?!
ili prepucavanja koja je igra bolja?
ili tko je koji jadnik i koliko godina ima?
a tko ima najbolji avatar?
zar zaista mislite da bi čitatelja koji otvori bilo koji časopis (ovdje nije riječ samo o GP-u) tako nešto zanimalo?
vjerujte mi, očiju mi, djece mi, Tita mi, domovine mi, ja samo čekam nešto zanimljivo da ubacimo, al pubertetske epove i ode samima sebi nikoga ne zanimaju, zgodno je to i simpa u nekom chatu, al novine služe za pružanje informacija i ugodnog osjećaja razonode
naravno da uvijek ostavljam mogućnost da sam u krivu i da nisam dobro pratio sve teme koje su se pojavljivale u forumima
ostavljam mogućnost i da sam glup ko qrac, jebga, izgleda da to ovdje i nije neko mjerilo
a nadasve ostavljam mogućnost da nam svatko dobre volje javi ako ugleda ili je umiješan u nešto zanimljivo ili smiješno na ovome sajtu, znate da ste uvijek dobrodošli
suradnja je otvorena, izvolite
Guzonja
30. 01. 2004., 15:44
Ucho je napisao:
oke, evo odgovaram, želite li kratku ili dugu verziju, ne zanima me, jerbo ćete dobiti kraću, jerbo jopet, nemam toliko vremena raspizdivat se po sajtu
slažem se s idejom, već smo prije namislili ubacit negdje i teme s foruma, ali jebga, vi taman pokrenete nešto dobro i zanimljivo, ja se napalim i počnem čitat i onda se pojave neka dva drkosa koji sve siebu, počnu se picharat i prepucavat koji ima veći, duži, bolji, brži, pa po nacionalnoj, pa po lokalpatriotskoj, a kad nemate ništa pametnije, onda i po babama &djedovima
mislite li da bismo trebali prenijeti nešto iz vaših ogleda o rasizmu i thompsonu?!
ili prepucavanja koja je igra bolja?
ili tko je koji jadnik i koliko godina ima?
a tko ima najbolji avatar?
zar zaista mislite da bi čitatelja koji otvori bilo koji časopis (ovdje nije riječ samo o GP-u) tako nešto zanimalo?
vjerujte mi, očiju mi, djece mi, Tita mi, domovine mi, ja samo čekam nešto zanimljivo da ubacimo, al pubertetske epove i ode samima sebi nikoga ne zanimaju, zgodno je to i simpa u nekom chatu, al novine služe za pružanje informacija i ugodnog osjećaja razonode
naravno da uvijek ostavljam mogućnost da sam u krivu i da nisam dobro pratio sve teme koje su se pojavljivale u forumima
ostavljam mogućnost i da sam glup ko qrac, jebga, izgleda da to ovdje i nije neko mjerilo
a nadasve ostavljam mogućnost da nam svatko dobre volje javi ako ugleda ili je umiješan u nešto zanimljivo ili smiješno na ovome sajtu, znate da ste uvijek dobrodošli
suradnja je otvorena, izvolite
Nekužim šta je ovo trebalo izazvat?
Provalu bjesa kod članova GP sajta il nešto tako????
Jako glup potez od strane "mentora" određenih ljudi na sajtu.
Ova dječica ovde (6 osnovne- 1-2 srednje) misle da si jako kul i faca i jako pametan, dok oni koji su čitali (neko vrime s guštom) tvoje kolumne nisu odrasli i pribacili se na tvog uzora(čiji stil očito kopiraš) Čiču-Äermana Senjanovića.
Ako misliš da IKOGA pogađa šta je VELIKI UČO faca ipo reka
"Vi ste mali adolescenti", onda si ono šta si reka.
Ja mislim da sve šta si naveja ovde možeš napisati sam za sebe, a kao i uvjek GP sajt je otvoren za prjedloge, teme, itd. pa ako misliš da si važniji ili bolji od drugih, lagano otvori neki ineresantni topic, u kojemu bi se svi koji sudjeluju mogli uverit u tvoj talenat, dar, maštovitost i pamet.
ap0calypse
30. 01. 2004., 16:53
Ucho je napisao:
....
Ok sad.
Molim te onda objasni, odn. reci koju si to temu čitao, a da je zanimljiva, i da ju je netko ####ao. I reci tko ju je ####ao. Ovaj sajt je, oprostite ako griješim, pretvoren u jean velki čet u kojem se samo vode ratovi oko koja je igra bolja, koja je konzola bolja, pa onda mrzim ovaj žanr, onaj žanr, mrzim ovu igru, onaj film....
Kad bi se ovaj sajt očistio od takvih tema, sajt bi se sastojao od cca 10 tema.
Pa onda ti razmisli šta je tu zapravo dobra i loša strana. Nije da se ono sad ja javljam, nisam ni ja neš bolji, al kaj buš kad je sve takvo kakvo je
Dalje, reci kakvu bi ti temu npr. htio da se stavi u časopis? Samo daj primjer. Jer na ovom sajtu nema normalnih tema, i po mom mišljenju nema ni tema koje bi mogle ić u časopis. Jedino eventualno neka tema o nekoj igri u kojoj su preivađanja kakva bi ta igra mogla bit i bla bla itd.
oke, da se sve opet ne pretvori u izdrkavanje ega, što mi nikako nije bio cilj, kao ni da se netko uvrijedi, ono o čemu sam pisao pokazalo se već u sljedećem postu- zar ovdje forumi služe samo da bi se nekoga popljuvalo i izvrijeđalo?
naravno da svatko govori samo za sebe i naravno da je to općepoznata stvar koju si već trebao shvatiti, jer u čije bih si ime uopće mogao priuštiti nekakvo zastupanje?!
ne, ne mislim da sam ičim bolji-važniji od drugih na ovome sajtu i svoje mišljenje o ljudima ovdje gradim samo na osnovu onog što su napisali, baš kao i o tebi
ne mogu si dozvoliti čak niti vrijeđanje tebe jer mi to uopće nije stalo niti je to konverzacija koja je konstruktivna
iz takve konverzacije ljudi koji su nešto shvatili i naučili uvijek prvo izbacuju "JA" i sve konotacije koje "JA" donosi (JA volim, ti ne voliš, JA sam pametan, ti si glup...) i zezaju se uvijek i isključivo samo na svoj račun
a na dobrim idejama kao što je bolja povezanost sajta i časopisa mogu raditi samo ljudi koji su izašli iz egocentrične faze (psihologija kaže da traje do treće godine života) i imaju što reći
još jednom se ispričavam ako sam nekoga uvrijedio, nije mi jasno zašto si se baš ti osjetio povrijeđen, možda će netko to bolje znati objasniti, a mi vam šaljemo puno slatkih pozdrava i pusica iz GP-a
Jer na ovom sajtu nema normalnih tema, i po mom mišljenju nema ni tema koje bi mogle ić u časopis. Jedino eventualno neka tema o nekoj igri u kojoj su preivađanja kakva bi ta igra mogla bit i bla bla itd.
Eto, to je tvoje mišljenje i uopće se ne mislim raspravljat s tobom oko toga. Ako netko zna što bi se objavilo neka se javi, zar sam bio toliko nejasan?
Alternativeboy
30. 01. 2004., 17:33
Ucho.
jasno je da sajt nije povezan s časopisom osim što ima isto ime i raspisuje se o igrama.
ne treba uopće biti povezanosti između sajta i časopisa jer časopis je jedno a ovo drugo i tako je vazda i bilo.
mi se na sajtu zafrkavamo i to je ok jer ko bi na kraju krajeva dolazio na sajt ako nema zafrkancije.
možda bi se neki aragornovi prijedlozi trebali ostvariti.
FAKAT
Spacemaniac
30. 01. 2004., 17:35
...nemojte mi zahebavati đeda Uču jerbo ćemo se svi strmopi*dit doli. :-P
TRXPLEX
30. 01. 2004., 17:52
Oćete teme,evo ih i sve su većinom moje :-P
1.Ocijenite igru(radi se o tome da ocijenite najavu GP ćasopisa a kada u idućim brojevim dođe recenzija vidjet će se ko je bio najbliži ocjeni a tako će se vidjeti koliko su najave istinete)
2.Igre koje su podbacile(sve je jasno)
3.Nastavak ili Original(sve je jasno)
4.Najbolja Playstation igra u povijesti(je FF,oko 100 odgovora bez prepucavanja)
Ove prve 3 su moje i tamo nema nikakvih vrijeđanja i prepucavanja jer je ja vodim pa ni nesmiju ;-)
Ima ih još,samo da se sjetim
evo poumno proucite naslov.....
dakle imam jedan prijedlog koji mozda je previse al ideja je ipak ideja....
ovak zamislite da na jednoj stranici našeg predradrog časopisa, nađete sebe....
drugim rijećima da VI u GP tribeu, odaberete nekog stretnog gada na sajtu te ako on želi (a to će biti neupitno) može bit u časopisu.
i vi napravite intervju s njim, obajvite neke slike, odirate pokoju partijicu NBA street-a s pivicom i super se zabavite.....
znaci nesto u smislu: "NAŠI ČLANOVI"
eto prijedloga... ;-)
Ovdje ću se složiti sa svime što je Ucho rekao. Istakao je poentu problema kad je rakao da ni jedan topic ne može potrajati dugo, a da ne dođe do oštrih prepirki. Kažem oštrih, jer je jasno da pojedinci jednostavno ne mogu, ili teško podnose potpuno suprotno mišljenje drugih, u svezi sa dotičnom temom. Rasprave i davanje mišljenja jesu (i trebali bi biti) sastavni dio svakog topica, ali mnogi jednostavno ne mogu podnijeti to što oni drugi nemaju isto mišljenje o nečemu. Dobro, ako će već neko otvoriti temu u kojoj izjavljuje da određenu igru ili film smatra smećem, on je dužan i obrazložiti svoje stajališe, ako želi fer raspravu.
Ipak, rasprave i suprotna mišljenja, kao takva, jesu ono što forume čini zanjimljivim, i smatram da bi ih trebalo povezati sa časopisom, ali voditelji rasprava pri tome treba da imaju jasan pristup koji će biti vrijedan nečije pozornosti.
Luyindula
30. 01. 2004., 19:36
sdad je napisao:
evo poumno proucite naslov.....
dakle imam jedan prijedlog koji mozda je previse al ideja je ipak ideja....
ovak zamislite da na jednoj stranici našeg predradrog časopisa, nađete sebe....
drugim rijećima da VI u GP tribeu, odaberete nekog stretnog gada na sajtu te ako on želi (a to će biti neupitno) može bit u časopisu.
i vi napravite intervju s njim, obajvite neke slike, odirate pokoju partijicu NBA street-a s pivicom i super se zabavite.....
znaci nesto u smislu: "NAŠI ČLANOVI"
eto prijedloga... ;-)
Ovo je ustvari dobra ideja.
Pozvani ste u Gospić, na pečenku, puno Ličke kobasice, svinjetine i PES3 :-D
Bring it on :-D
TRXPLEX
30. 01. 2004., 19:46
Alex je napisao:
Ovdje ću se složiti sa svime što je Ucho rekao. Istakao je poentu problema kad je rakao da ni jedan topic ne može potrajati dugo, a da ne dođe do oštrih prepirki. Kažem oštrih, jer je jasno da pojedinci jednostavno ne mogu, ili teško podnose potpuno suprotno mišljenje drugih, u svezi sa dotičnom temom. Rasprave i davanje mišljenja jesu (i trebali bi biti) sastavni dio svakog topica, ali mnogi jednostavno ne mogu podnijeti to što oni drugi nemaju isto mišljenje o nečemu. Dobro, ako će već neko otvoriti temu u kojoj izjavljuje da određenu igru ili film smatra smećem, on je dužan i obrazložiti svoje stajališe, ako želi fer raspravu.
Ipak, rasprave i suprotna mišljenja, kao takva, jesu ono što forume čini zanjimljivim, i smatram da bi ih trebalo povezati sa časopisom, ali voditelji rasprava pri tome treba da imaju jasan pristup koji će biti vrijedan nečije pozornosti.
Sad ispada da nema tema bez svađanja i prepucavanja,ima ih i više nego što treba samo što su neki lijeni pa ih ne vide...
Treba se potrudit i nać ih,ima ih barem 10 igraćkih bez svađanja koje bi se mogli uvrstit u ćasopis...
podržavam ideju o većoj povezanosti sajta sa časopisom
Nisam dugo ovde, tako da se neću upuštati u prepirke oko načina na koji vodite rasprave po forumima, ali mislim da je Alex imao pravo kad je rekao da treba da preispitate pristup o načinu vođenja tih vaših rasprava ako želite da stvarno dođe do povezivanja sajta sa časopisom.
Crash
30. 01. 2004., 22:15
da bar bude nešto od tih nekih pametnih stvari šta ste nabrojali :-( ;-)
Guzonja
31. 01. 2004., 19:05
Slušate li vi sebe?
Amo reč da se otvori tema FF je zakon.
Post1:
Baš je zakon FF. Pišite o tome.
Post2:
Je, zakon je.
Post3:
Je, zakon totalni.
Post4:
Zakonječki
itd.
Nekome zanimljivo?
Ni meni!
Šta ovaj sajt spašava i jesu različita mišljenja, i te "svađe" oko igara i svega drugog...
Zato predlažem ovo:
Jedan og moderatora neka otvori temu- DEBATE.
To bi se rapravljalo o nekoj temi, koja bi bila strogo nadgledana i svako razvodnjavaje i jebavanje teme bi bilo kažnjavano -brisnje posta-.
Tako bi se čula različita mišljenja, a niko se nebi uvridija.
To bi bilo fenomenalno.
Sad ako bi djelove debate ili cilu stranicu tili u GP-u posvetit o tome to bi bilo kul, a otom potom.
Šta mislite???????
Guzonja
31. 01. 2004., 19:13
TRXPLEX je napisao:
Oćete teme,evo ih i sve su većinom moje :-P
1.Ocijenite igru(radi se o tome da ocijenite najavu GP ćasopisa a kada u idućim brojevim dođe recenzija vidjet će se ko je bio najbliži ocjeni a tako će se vidjeti koliko su najave istinete)
2.Igre koje su podbacile(sve je jasno)
3.Nastavak ili Original(sve je jasno)
4.Najbolja Playstation igra u povijesti(je FF,oko 100 odgovora bez prepucavanja)
Ove prve 3 su moje i tamo nema nikakvih vrijeđanja i prepucavanja jer je ja vodim pa ni nesmiju ;-)
Ima ih još,samo da se sjetim
Jesmo skromni.....
Slušaj teme su uredu, ali nisu publiki zanimljive.
Koga boli #### šta kaže XY o igri koja nije ni izašla.
O igrama koje su podbacile, da se raspravljat cili dan, a šta mi to služi kad ja napišen MGS- zato šta je u relativno špijunsku priču ubacija previše, PREVIŠE, SF-a i tih gluposti- onda mi uleti XXX i Matrix -Ala glup si, dite si, nekužiš-.
Kako s takvima raspravljat?????
Za nastavk i orginal bravo!
A najbolja PS igra mi je ogavna i gadljiva tema jer je fuj.....
Baš mi se gade takve teme.....
Guzonja je napisao:
Šta ovaj sajt spašava i jesu različita mišljenja, i te "svađe" oko igara i svega drugog...
Zato predlažem ovo:
To bi se rapravljalo o nekoj temi, koja bi bila strogo nadgledana i svako razvodnjavaje i jebavanje teme bi bilo kažnjavano -brisnje posta-.
answer to podebljani dio:
pa čuj, osnovna "svrha" (koji i ne mora biti svrha) foruma je da se gradi na suprotnosti mišljenja,
a svaka stranka pokušava izgurati svoje na prvo mjesto; a problem nastaje kad dođe do onog dijela kad više nećemo koristiti poštene "agrumente" pa psovke počinju padati;
to je možda jedan od "problema" ovog sajta;
prevladava previše "teen" društvo, gdje malo tko pazi što piše i ne pazi čime želi izgurati svoje mišljenje na prvo mjesto...
answer to ostalo:
moj prijedlog je da ne bi trebale biti nikakve posebne DEBATE; nego da moderatori jednostavno paze što se piše i uvedu strožije mjere i "tjeraju" puk ozbiljnijem i "pristojnijem" razgovoru;
to bi se trebalo najviše primjenjivati kad dođe pitanje "usporedbi" igara, iliti dotičnije "versusi" , tj.
tamo gdje će se najviše osjetiti suprotnost mišljenja
Guzonja je napisao:
O igrama koje su podbacile, da se raspravljat cili dan, a šta mi to služi kad ja napišen MGS- zato šta je u relativno špijunsku priču ubacija previše, PREVIŠE, SF-a i tih gluposti- onda mi uleti XXX i Matrix -Ala glup si, dite si, nekužiš-.
Kako s takvima raspravljat?????
A najbolja PS igra mi je ogavna i gadlj
čuj ja kad bih god upao u raspravu s tobom striktno bih se držao iznošnje svog mišljenja i uopće nisam vrijeđao tvoje, nego stvarao suprotnost i pokušao suzbiti tvoje, bez ikakavog vrijeđenja (osim ako si ti u nekom slučaju dobacio neku psovku);
a to što je Matrix počeo sa "glup si, mater ti tvoju" ne upleći me u to...
i ti pokušavaš previše "pokazati" svoje mišljenje tamo gdje su ukusi najviše u pitanju i nije ni čudno što ti je broj poštenih argumenata=0;
jer ako si ti u onom gore što si naveo (podebljano no. 2) upravu, onda ostatak svijeta kojima se ti SF elementi sviđaju, i po njihovom ukusu dobro stoje igri,
po tebi su praktički budale a razlog tome bi bio samo zato što se tebi više sviđa drugačije;
što potvrđuje da je jedan od velikih problema rasprava onaj dio gdje je ukus najvažniji,
treba raspravljati o onome djelu gdje samo jedna strana može biti u pravu;
a ja se ponekad pitam, ima li takvog šta ili se ne svodi na uskue...jer praktički ako nema mi ubudale raspravljamo i ubudale pravimo svađe.....:-D
TRXPLEX
31. 01. 2004., 20:19
1.Nikakav Debate i takve stvari,treba samo pojaćat mjerila rasprave u forumima,tj, ako psuješ ideš van i gotovo pa si ti misli dal ćeš idući put napraviti takve stvari ;-)
Ali ako je sajt spreman na takav korak neznam
2.Aragorn,reko si da one teme nisu zanimljive za raspravljanje(one moje 3 teme,pogledajte gore)kako nisu kad Nastavak ili original ima 50 odgovora,Igre koje su podbacile 30 odgovora i Ocijenite Igru 25 odgovora te su te teme bez ikakvih svađanjai teme gdje sudjeluju puno ćlanova,odi pa se sam uvjeri,to što kažžeš da nisu zanimljive nije toćno jer inaće nebi bilo toliko odgovora....a Ocijenite igru tema je tema koja će trajat sve dok GP traje,a to ako tebi nisu zanimljive to je druga stvar...
3.Sam kažeš da u skoro u svakoj temi bude prepucavaja i slićno a ko je ono napiso Matriks suks temu bez ikakvih argumenata
4.Ima odlićnih tema sa kvalitetnim odgovorima,ako hoćeš sve ću ti ih izvadit a da imaju veze sa igrama...
Transpoder
31. 01. 2004., 22:36
Guzonja je napisao:
Slušate li vi sebe?
Amo reč da se otvori tema FF je zakon.
Post1:
Baš je zakon FF. Pišite o tome.
Post2:
Je, zakon je.
Post3:
Je, zakon totalni.
Post4:
Zakonječki
itd.
Nekome zanimljivo?
Ni meni!
Zato predlažem ovo:
To bi bilo fenomenalno.
Sad ako bi djelove debate ili cilu stranicu tili u GP-u posvetit o tome to bi bilo kul, a otom potom.
Šta mislite???????
Je faco ti bi da se raspravlja na ovom sajtu a i sam znaš da svaki tvoj post mora bit uvredljiv za nekog pa makar i da nije član ovog sajta....Kažeš da se treba uvažavat tuđe mišljenje a ti to ne činiš..primjer je MGS al ne brini..neću sad ovo u to pretvorit... :-D
Da odem na temu:
Povezanosti nema između jednog i drugog...najdrastičniji korak koji možemo poduzeti je da se banaju svi koji se grdno posvađaju..(odredi se neki datum od kad to pravilo vrijedi itd..)...neka se još uvede pravilo da nema psovki, da se striktno drži teme i bez spemanja....
Da bi se sam sajt približio časopisu treba se ukinut forumi svi osim onih za konzole i svega vezano za igre....a tada znamo da onda ne bi bilo toliko članova koliko ih ima sad jer se nikom ne bi dalo pisat samo o tom....Mislim pogledajte forum o svemu ostalom i shvatit će te.......
POUKA: :-D Veza bi bilo ali onda bi se interes izgubio!
Sad si vi mislite šta to znači.... :-D :-D
TRXPLEX
31. 01. 2004., 23:10
Ma ne treba ništa mijenjat nego se samo trebaju uvest stroža pravila ponašanja tako da kad obićni ćitatelj GP-a dođe posjetiti sajt vidi argumentiranje i diskutiranje u pogledu igara i pogledu svega ostaloga..........Zamislite si da na forumima nema gluposti i svađanja,sve je divno i lijepo sa obrazloženjima bez ikakvog svađanja...Ne trebaju ostat samo igraćke teme već trebaju ostat teme koje nisu uvjetno rečeno zagađene i u kojima nema svađanja i vrijeđanjanja,a one nezanimljive će nestat sa liste i to je to----ništa više,to treba uredit i gotovo,a kad se to napravi možemo ići korak dalje.....
Predlažem da se naprave strožija pravila ponašanja i da kad se dođe na stranicu GP vidi kao prvu odijeljenu i zasebnu te podebljano u crveno temu -Previla Ponašanja- gdje će to ćlanu upast u oko pa će proćitat pa će znat kako se ponašat inaće će dobit bann i to je to...
Napravite ovo i na konju ste...pa zar je tako teško to napravit........
Napraviš glupost i letiš van i nećeš to više radit pa tako nema više svađanja i vrijeđanja...a ko ne može tako ne može i gotovo..vjerujem da svaki ćlan može tako postupat SAMO zna da može i onako pa to i radi znajući da mu se ništa neće desit tj. neće dobit bannanu....................
Yakuza_stinger
31. 01. 2004., 23:16
Aj dount tink sou...
vako...ovaj sajt je otišoo predaleko od gejmanja..jer je 90 posto članova na prelazu s igrica na pravi život...
i zato bi ovo prije mogao nazvat TEEN ili OK!
a ne Gameplay...pogledajte samo topik "gubitak nevinosti" :-P :-P
mafia
01. 02. 2004., 01:32
Kako ja znam od nedavno je prepucavanje zabranjeno,a bezveze se prepucavatejer je tema sra... glavno da piše gameplay a o povezanosti me boli kur... :-P :-P :-P :-P
TRXPLEX
01. 02. 2004., 10:52
Yakuza_stinger je napisao:
Aj dount tink sou...
vako...ovaj sajt je otišoo predaleko od gejmanja..jer je 90 posto članova na prelazu s igrica na pravi život...
i zato bi ovo prije mogao nazvat TEEN ili OK!
a ne Gameplay...pogledajte samo topik "gubitak nevinosti" :-P :-P
Griješiš,to nije istina...ima pravih tema sa kvalitetnim odgovorima,a ono gore sam reko samo zato da bi se poboljšala povezanost jer po meni bi trebalo ostat sve kako je,ali radi te povezanosti se treba nešto mijenjat-zbog svađanja i ostalih razloga,ali inaće ne....
Guzonja
01. 02. 2004., 18:28
Za neko divno čudo slažen se samo s XXX-om 100 posto.
TRXPLEX je napisao:
1.Nikakav Debate i takve stvari,treba samo pojaćat mjerila rasprave u forumima,tj, ako psuješ ideš van i gotovo pa si ti misli dal ćeš idući put napraviti takve stvari ;-)
2.Aragorn,reko si da one teme nisu zanimljive za raspravljanje(one moje 3 teme,pogledajte gore)kako nisu kad Nastavak ili original ima 50 odgovora,Igre koje su podbacile 30 odgovora i Ocijenite Igru 25 odgovora te su te teme bez ikakvih svađanjai teme gdje sudjeluju puno ćlanova,odi pa se sam uvjeri,to što kažžeš da nisu zanimljive nije toćno jer inaće nebi bilo toliko odgovora....a Ocijenite igru tema je tema koja će trajat sve dok GP traje,a to ako tebi nisu zanimljive to je druga stvar...
3.Sam kažeš da u skoro u svakoj temi bude prepucavaja i slićno a ko je ono napiso Matriks suks temu bez ikakvih argumenata
4.Ima odlićnih tema sa kvalitetnim odgovorima,ako hoćeš sve ću ti ih izvadit a da imaju veze sa igrama...
Zašto ti mene momak vučeš za jezik???
Pogledaj najposječeniji dio foruma-O svemu ostalom-, kakve igre?
Moga bi se kladit da 50 posto sajta niti neprati igre.....
Ja jesan, al prvi neiden u djelove foruma o konzolama itd.
Naporno mi je to sve skupa, nema nikakvih rsprava pa nje ni zanimljivo.
Šta se tiče tvojih tema pitan te:
Koliko dugo su ptvorene, i u koliko vrimena su skupile toliko postova, a od toga koliko je postova od trojice ljudi????
A koliki broj postova je bija u temi Matrix.... i u kojm periodu.
Ako tada nije bilo najnabrijanije vrime na sajtu evo meni glave....
A sad, šta to nekima nije simpatično, zakuri mene bolac.
Šta se tiče tvog lakoprstog izbacivanja sa sajta, ako ima aktivnih članova 50, a bude olako izbacivalo se......
Sve je jasno, i uz to, pola ih nebi ni dolazilo.
Neželin ja nikog uvridit več samo pokušat i vama ukazat šta drži sajt i čega triba bit više.....
POMENI
Napokon!
Dakle, napokon smo došli do pristojnih ideja i prave rasprave!
A što se tiče bananja, kažnavanja i čekičanja po glavi: draga ekipo, svi vrlo dobro znamo što je uvredljivo, što su psovke i koliko one govore o nama
pa treba li vam onda neko vrhovno biće koje bi to kontroliralo i vladalo forumom kao diktator?
hoćete li reći da nemate dovoljno mozga pa vam netko drugi treba govoriti što i kako će se pisati na vašem forumu?
ma dajte... ja baš nisam stekao dojam da ste seljačići iz B&W-a
Luyindula
02. 02. 2004., 15:03
Morate onaj prijedlog ostvariti
Naši članovi
That would be kewl...
TRXPLEX
02. 02. 2004., 22:06
Guzonja je napisao:
Za neko divno čudo slažen se samo s XXX-om 100 posto.
TRXPLEX je napisao:
Zašto ti mene momak vučeš za jezik???
Pogledaj najposječeniji dio foruma-O svemu ostalom-, kakve igre?
Moga bi se kladit da 50 posto sajta niti neprati igre.....
Ja jesan, al prvi neiden u djelove foruma o konzolama itd.
Naporno mi je to sve skupa, nema nikakvih rsprava pa nje ni zanimljivo.
Šta se tiče tvojih tema pitan te:
Koliko dugo su ptvorene, i u koliko vrimena su skupile toliko postova, a od toga koliko je postova od trojice ljudi????
Ma ćekaj malo....
Nastavak ili original sam otvorio prvi dan na sajtu i skupile su toliko postova ne više od 5 dana i nije ni jedan post od trojice ljudi,jel ti sumnaš u kvalitetu mojih tema........
Igre koje su podbacile niti 2 dana,uvjeri se sam u brojnost ćlanova
Ocijenite igru ne moram ni govorit,ti mene vućeš baš za jezik
:-x
Jednom na svijetu da ja poživim pa da nešto i pohvališ.........
Odi pa se sam uvjeri,pa nisam ti ja balavac i nikakvi mali,ti u moju kvalitetu oćito sumnjaš što me i ne ćudi...
Luyindula
02. 02. 2004., 22:37
TRXPLEX je napisao:
[quote]
Ma ćekaj malo....
Nastavak ili original sam otvorio prvi dan na sajtu i skupile su toliko postova ne više od 5 dana i nije ni jedan post od trojice ljudi,jel ti sumnaš u kvalitetu mojih tema........
Odi pa se sam uvjeri,pa nisam ti ja balavac i nikakvi mali,ti u moju kvalitetu oćito sumnjaš što me i ne ćudi...
Nepravilno Č ili Ć
Ćekaj
Ćlanova
Vućeš
:lol:
TRXPLEX
02. 02. 2004., 22:54
Luyindula je napisao:
TRXPLEX je napisao:
[quote]
Ma ćekaj malo....
Nepravilno Č ili Ć
Ćekaj
Ćlanova
Vućeš
:lol:
Već sam vam reko da sve pišem sa ć :-D
Ćao :-D :-D
Ucho je napisao:
pa treba li vam onda neko vrhovno biće koje bi to kontroliralo i vladalo forumom kao diktator?
Treba. Kod diktatora barem sve ima svoje mjesto, a kod demokrata svako se kofrči kako ga volja. :-P
ap0calypse
03. 02. 2004., 00:55
Ucho je napisao:
....A što se tiče bananja, kažnavanja i čekičanja po glavi: draga ekipo, svi vrlo dobro znamo što je uvredljivo, što su psovke i koliko one govore o nama
....
Ne. Trebaju nam moderatori koji neče tolerirati preseravanje i zaeb######.
Kužiš? Sajt je ošo previše u drugom smjeru. Mislim da čak i Space polako popušta....
Čekaj, pa ne mogu ljudi doč ovdje i ispovjedat se! Za to imaju več neki čet ko npr. iskon il kajjaznam. Psovanje? Da znam da nije u redu. Trebalo bi izbacit ono fakat pogrdno, ko npr. p.ička materina, k.urac i to. Kad je neko jako ljut, mislim da može ič hebote, zahebancija, je####, zaje####### i to.
Za svađe -- nek se presele na PM dopisivanje. Ak bude neš po threadovima, opomene.
btw., kad smo več kod opomena, bilo bi pametno uvest IPB-ov sistem warnanja.
Znači:
a) Nesmislene threadove izbrisati
b) Uvesti Warn system
c) Svađe ne tolerirati, znači opomenjivati, preseliti ih na druga mjesta a ne da budu u threadovima
d) Pooštriti Antispamm -- da nema tema o npr. onimuši i onda neko upadne kak si je zabrijo kak je samuraj :-P , znači, u postu koji je Ontopic: može se staviti kratki, al fakat kratki Offtopic, koji se može protezati do samo par postova
e) Brisat postove koji su nepottrebni, il neumjesni, il biloštovečkajdaje
Evo, moji prijedlozi :-)
Poštovanje, i do slijedečeg slušanja
ap0calypse je napisao:
Ne. Trebaju nam moderatori koji neče tolerirati preseravanje i zaeb######.
Kužiš? Sajt je ošo previše u drugom smjeru. Mislim da čak i Space polako popušta....
Čekaj, pa ne mogu ljudi doč ovdje i ispovjedat se! Za to imaju več neki čet ko npr. iskon il kajjaznam. Psovanje? Da znam da nije u redu. Trebalo bi izbacit ono fakat pogrdno, ko npr. p.ička materina, k.urac i to. Kad je neko jako ljut, mislim da može ič hebote, zahebancija, je####, zaje####### i to.
Za svađe -- nek se presele na PM dopisivanje. Ak bude neš po threadovima, opomene.
Znači:
b) Uvesti Warn system
c) Svađe ne tolerirati, znači opomenjivati, preseliti ih na druga mjesta a ne da budu u threadovima
d) Pooštriti Antispamm -- da nema tema o npr. onimuši i onda neko upadne kak si je zabrijo kak je samuraj :-P , znači, u postu koji je Ontopic: može se staviti kratki, al fakat kratki Offtopic, koji se može protezati do samo par postova
Evo, moji prijedlozi :-)
Poštovanje, i do slijedečeg slušanja
žao mi je ap0 al doba komunizma je daleko iza nas.... :-P
mi kao slobodna zemlja i (valjda) buduća članica EU, ima pravo da joj stanovništvo bude svojeglavo i tvrdoglavo..... ako kojim slućajem tvoji priedlozi budu prihvaćeni neće biti niti dvadeset članova na ovome sajtu jer ce svima bit dosadno, mislim meni bi bilo.... mislim to sa svađama ,s tim se slažem al da se ukinu svi tzv. "suvišni" topici ,kaj ostali bi samo najbolja ps2 igra, te šta se igra? ?? MAHH 8-)
ap0calypse je napisao:
Znači:
b) Uvesti Warn system
slažem se sa sistemom "warnjanja"
ali ne znam kako bi se to uvelo na ove forume....(skripta)
većina toga što si ti dosada rekao se već radio;
samo koliko je pitanje....
najveće "probleme" stvaraju malci koji tek dođu na sajt i ne znaju atmosferu pa ovore temu poput:
"DANAS SAM VIDIO KAKO NA NEBU LETI PATAK S CIGAROM U KLJUNU":-D
to je problem,
ali kad ve netko duže vrijeme ostane na sajtu, privikne se i ne ovara te gluposti....ali 90% koji se učlane nikad se ne vrate....
prijedlog:
znašto ne stavite sve ocijene iz časopisa na sajt?
isto tako i recenzije, ali mjesec dana nakon što objavite da ne bi netko počeo prestati čitati časopis:-Djer iskeno cijeli sajt vam se svodi na forume i ovaj chatbox i njuze.....
Major_Stitch
03. 02. 2004., 20:02
Ja bih htio da ima recenzija i najava i onl.helpa...Znate da se možemo informirati....
To bi bilo zakon....
ap0calypse
03. 02. 2004., 20:23
sdad je napisao:
žao mi je ap0 al doba komunizma je daleko iza nas.... :-P
mi kao slobodna zemlja i (valjda) buduća članica EU, ima pravo da joj stanovništvo bude svojeglavo i tvrdoglavo..... ako kojim slućajem tvoji priedlozi budu prihvaćeni neće biti niti dvadeset članova na ovome sajtu jer ce svima bit dosadno, mislim meni bi bilo.... mislim to sa svađama ,s tim se slažem al da se ukinu svi tzv. "suvišni" topici ,kaj ostali bi samo najbolja ps2 igra, te šta se igra? ?? MAHH 8-)
Ne. Vjerojatno sam se krivo izrazio....
Treba izbrisati threadove ko npr. kako je aragorn posto guzonja.
Ono e, može bit neš četa na sajtu, al u tolkoj količini.... Ne.
I da, ko što je x reko, ovi malci dođu a da ni ne prošvrljaju forumom i vide teme koje se tamo nalaze. A pogotovo oni koji stavljaju glupe teme.
Još jedan prijedlog. Damir je stavio FAQs sekciju jel tak? al ona, IMO, nije uočljiva. Treba stavit kao posebnu temu tu taman iznad posljednjih tema u kojima je poustano jednu temu, odn. FAQ.
U njoj bi trebalo objasnit neke stvari, tipa ponašanja i to.
E da, još neš. Mislim da bi trebalo dopustiti nove teme a da su one več postavljene. Zaš? E pa.... Recimo, postoji thread Pomoć u Driveru 2. Sad, netko je postavio pitanje i dobio je na njeg odgovor i svi su zaboravili tu temu. Ta tema recimo, ode 5 stranica dalje....Sad dođe netko i želi pomoču istoj toj igri, i postavi pitanje u toj temi i nitko ne obrati pozornost na to. E pa, to je, po mom mišljenju, razlog za otvaranje istoimenih, ili sličnih tema. Da se obrati pozornost
S poštovanjem, Me, Myself and I :-P
ap0calypse je napisao:
E da, još neš. Mislim da bi trebalo dopustiti nove teme a da su one več postavljene. Zaš? E pa.... Recimo, postoji thread Pomoć u Driveru 2. Sad, netko je postavio pitanje i dobio je na njeg odgovor i svi su zaboravili tu temu. Ta tema recimo, ode 5 stranica dalje....Sad dođe netko i želi pomoču istoj toj igri, i postavi pitanje u toj temi i nitko ne obrati pozornost na to. E pa, to je, po mom mišljenju, razlog za otvaranje istoimenih, ili sličnih tema. Da se obrati pozornost
S poštovanjem, Me, Myself and I :-P
Pa takve teme se ni ne brišu, koliko ja znam. Jer, ni moderatori se ne mogu sa sigurnošću sjetiti dali je nekad prije nekoliko mjeseci već postojala ista tema u svezi sa npr. Driverom, pa da sad ne bi kopali, oni je puste....ali zato neće tolerisati ako se u kratkom roku ponovo otvori ista tema.....
Guzonja
07. 02. 2004., 19:00
Ja mislin da je nastala jedna zbunjenost na sajtu.
Prvo za TRX-
Mene živo zakuri bolac za tvoje teme.
Ja neman ništa ni za ni protiv tebe, jer te ne poznajen.
O takvima ka ti je Učo pisa u postu, čin se spomeneš tvoja neka adolescentna mlađahnost skače okolo i tako to.
Protvi tvojih teme i tebe samog neman ništa, dapače....
Za sve lucidne koji koriste 2000 vrsta trava:
Ja nekužin koji je vama #### pa govorite bann ovome, bann onome...
Proširenje ovlasti moderatora svakako, jer to tako triba bit.
Diktator i triba jadnicima koji se neznaju ponašat, jer očito ništa drugo neznaju nego psovat i svađat se.
Za poboljšat sajt netriba nikakvo ####, več zdrava polemizacija.
Netriba OBAVEZNO ukinit prepiranje.
U tome i jest čar sajta, prepirke i polemiziranje.
Kakva korist od slaganja oko svega.
PRIMJER
Kad ste gledali Latinicu kad je bilo
-Pomozimo sljepima-
Ili
-Tuđman-
Sigurno ovo potonje...
Kužite šta vam govorim......
Za poboljšanje sajta ja bi stavija VIŠE polemiziranja i VIŠE rasprava.
Bez vrijeđanja, dapače, ko vrijeđa i nije ništa drugo nego idiot...
A sad, osobne teme i ono i ovo, nekima je to simpa, i volin(ja osobno) saznat nešto o nekome iz njegovog života.
Bolesno, al jače od mene.....
Netriba vodit rasprave kako vodit sajt, nego u kojem smjeru upravljat njime.
Kakav želite sajt?
Guzonja je napisao:
Proširenje ovlasti moderatora svakako, jer to tako triba bit.
ne treba davati veće ovlasti moderatorima, nego trebaju novi! jer jedini Spacemanijak ureduje, ostali ništa! ne kužim zašto ste uzimali NN-a za moda a on ništa ne radi.........
XXX je napisao:
ne treba davati veće ovlasti moderatorima, nego trebaju novi! jer jedini Spacemanijak ureduje, ostali ništa! ne kužim zašto ste uzimali NN-a za moda a on ništa ne radi.........
Vala baš. Chaby, NN, jeli vama stvarno toliko teško da razaznate topice koji su su zreli za Recycle Bin, od onih koji nisu? Ili, kad se neko posvađa, ne vidim šta vama fali da pobrišete par postova i tako zaustavite svađu?
TRXPLEX
07. 02. 2004., 23:37
Guzonja je napisao:
Ja mislin da je nastala jedna zbunjenost na sajtu.
Prvo za TRX-
Mene živo zakuri bolac za tvoje teme.
Ja neman ništa ni za ni protiv tebe, jer te ne poznajen.
O takvima ka ti je Učo pisa u postu, čin se spomeneš tvoja neka adolescentna mlađahnost skače okolo i tako to.
Protvi tvojih teme i tebe samog neman ništa, dapače....
A čuj,ne skačem i treperim ja uokolo niti ja ikoga vrijeđam i napadam već branim sebe,svoje teme i svoja stajališta i branit ću ih... ;-)
Yakuza_stinger
07. 02. 2004., 23:46
A u što se ovaj topik pretvara? a?
u ČET topik...
bezveze...totalno ste fulali temu!
umjesto da se raspravlja kolika je povezanost sajta i časopisa , vi ke.njate o modsovima, pravilima, bann-u i itd...
govorite protiv nećega što upravo na ovom topiku činite...
Spacemaniac
07. 02. 2004., 23:51
TRXPLEX je napisao:
već branim sebe,svoje teme i svoja stajališta i branit ću ih... ;-)
Do smrti, a? :-P :lol:
TRXPLEX
07. 02. 2004., 23:51
u ČET topik...
umjesto da se raspravlja kolika je povezanost sajta i časopisa , vi ke.njate o modsovima, pravilima, bann-u i itd...
Daj čovjeće,nisi mi ti tata,a ni mod tako da ti je ovo sve uzaludno što činiš :-P
Transpoder
08. 02. 2004., 01:13
TRXPLEX je napisao:
u ČET topik...
Daj čovjeće,nisi mi ti tata,a ni mod tako da ti je ovo sve uzaludno što činiš :-P
Joj daj trxplex...kad naučiš gramatiku javi se....
Eh da....kad se govorkalo o spamu..ono dolje di je ap0 neš napiso...evo...sad vi radite spam...zašto? pa pročitajte ime teme ljudi moji....I da..i ovo je spam ali šta ću....kad niš ne razmišljate... :-P
TRXPLEX
08. 02. 2004., 11:47
Transpoder je napisao:
TRXPLEX je napisao:
u ČET topik...
Eh da....kad se govorkalo o spamu..ono dolje di je ap0 neš napiso...evo...sad vi radite spam...zašto? pa pročitajte ime teme ljudi moji....I da..i ovo je spam ali šta ću....kad niš ne razmišljate... :-P
OK,ti ćeš prvi saznati!
Ma ko radi spam,ja neznam o ćemu ti pričaš,to smo ja i Guzonja raspravljali nešto što se ne tiće tebe nego mene i njega pa zato neznam di ti vidiš spam,znam da svi sad se želite pokazati kao dobroćudni članovi koji su spremni za modove,a ja vam kažem Yakuza i ti di ste bili prije,lako se sad ponašat uzorno i upozoravat druge baš kao da ste se preobratii,lako sada kad se priča o spamu i ostalim stvarima,di ste bili prije to ti ja kažem...
Guzonja
08. 02. 2004., 11:58
Ovo se pritvara u šit.
Kako povezat sajt i časopis?
Pojma neman niti ima iko ode.
Zašto?
Zato jer ka šta san reka, niko iz GP časopisa nije ode (čast iznimkama) nikad.
Učo nešto govori, al nema ni on ideje kako to napravit.
Ruku na srce, Učo ako ne kaže šta zamišlja u glavi, ništa od svega ovoga......
Yakuza_stinger
08. 02. 2004., 16:48
TRXPLEX je napisao:
Transpoder je napisao:
TRXPLEX je napisao:
u ČET topik...
OK,ti ćeš prvi saznati!
Ma ko radi spam,ja neznam o ćemu ti pričaš,to smo ja i Guzonja raspravljali nešto što se ne tiće tebe nego mene i njega pa zato neznam di ti vidiš spam,znam da svi sad se želite pokazati kao dobroćudni članovi koji su spremni za modove,a ja vam kažem Yakuza i ti di ste bili prije,lako se sad ponašat uzorno i upozoravat druge baš kao da ste se preobratii,lako sada kad se priča o spamu i ostalim stvarima,di ste bili prije to ti ja kažem...
nisam komentiro ali sam sve gledao!
mogu reć da je uzalud da se tu išta komentira kad...
Guzonja
08. 02. 2004., 17:04
Dečki pogledajte temu pišite o čemu očete i gotovo.
Guest
08. 02. 2004., 22:03
Povezanost s časopisom ne postoji i zato bi se ovaj sajt nazvati samo GamePlay forum.
Transpoder
08. 02. 2004., 22:17
-MarkaN- je napisao:
Povezanost s časopisom ne postoji i zato bi se ovaj sajt nazvati samo GamePlay forum.
Istina...
Da i ja se slažem, trebali bi makar na sajt staviti sadržaj ovog ili sljedećeg broja Gameplaya ;-)
Warlord
08. 03. 2004., 09:40
Bilo bi još dobro da i oni koji pišu za Gameplay da i oni tu i tamo malo svrate i da pročitaju naša mišljenja o kojekakvim igrama.
Warlord je napisao/la:
Bilo bi još dobro da i oni koji pišu za Gameplay da i oni tu i tamo malo svrate i da pročitaju naša mišljenja o kojekakvim igrama.
Ma svraćaju oni, samo što su škrti na pisanju. Ali ne krivim ih, bolje trošiti prstiće na kucanju recenzija i kolumnih, nego na igrama asocijacije, riječi, osobama iznad/ispod njega, i šta ja znam čega još.... :-P
Guzonja
08. 03. 2004., 20:36
Alex je napisao/la:
Warlord je napisao/la:
Ma svraćaju oni, samo što su škrti na pisanju. Ali ne krivim ih, bolje trošiti prstiće na kucanju recenzija i kolumnih, nego na igrama asocijacije, riječi, osobama iznad/ispod njega, i šta ja znam čega još.... :-P
MA stvarno je ovo teški šit.
Pa kad će se nešto minjat više.
Prominili su look i chat (koji mi neradi) i sve je nešto novo, al sajt i časopis veze jedno s drugin neamju.....
SRAMOTA!