PDA

View Full Version : Mortal Kombat 6: Deception

MAKAVELI
14. 02. 2004., 16:47
Mortal Kombat 6

Naravno mnogi od vas su culi za Mortal Kombat "Svijet" za najbolju tucnjavu uopste ...vidjeli smo kako je dobro prosao MKDA a ocekivanja od ove nove igre su prevelika i u igri ce biti dosta promjena jedna od najvecih je i ta sto je igra ONLINE pa ko moze nek izvoli :P

U igri je takodje potvrdjeno da ce biti povecan broj Fatality-a sto je naravno i najbolje za ovu igru znajuci da je ova igra i poznata po ovom prelijepom "dodatku" koji ju cini jos boljom naravno.

U igri ce broj Fatality-a biti povecan na 2-3 po borcu ukljucujuci i stage fatality-e sto smo imali priliku vidjeti u MK 4 za PS One ...No dobro ovo su mali dijelovi i novosti koje ce obradovati sve fanove ove odlicne igre mnogo toga jos neznamo no tu ce nas vjerujem iznenaditi Ed Boon covjek koji je i zapoceo ovo sve ( Otac MK serija :P )
Vjerujem da ce momci iz MIDWAY-a uraditi posao najbolje sto mogu kao sto su radili i prije naravno :))) igra je najavljena za Listopad ( a sjecamo se da je prethodni MKDA izasao 22.11.2002) sto je gotovo 2 godine vremena za izradu, mislim da ce im to biti dovoljno da naprave jos bolju igru i poprave sve "izostatke i greske" koje su bile u odlicnom MKDA.
U svibnju na E3 sajmu vidjecemo i prve screenshoot-ove igre i najvjerojatnije poneki trailer do tada zabavite se sa ovom oficijalnom prvom slikom tacnije Renderom novog/starog borca
BARAKE ...ovu sliku je midway "ustupio" za javnost 12 ovog mjeseca tj. prije dva dana i ovo je prva slika iz te nove igre koja nam dolazi....

Uzivajte u slici :PPP

http://www.mortalkombatonline.com/content/News/baraka.JPG

File
14. 02. 2004., 19:35
Lijepo si nas naučio ;-)

Guest
14. 02. 2004., 19:57
Slika je zakon, ali to ziher nece biti grafika iz igre. A ako se varam onda nam dolazi najbolja šora svih vremena!!!

Alexandar
24. 02. 2004., 18:51
ma da, sam nek' oni vrate 2D i da u igri ima Scorpiona i da mu vrate onaj legendarni potez iz MK2, ma znate onaj "kad te podckalji" :-D

raptuus
24. 02. 2004., 20:40
Prekrasno!!!! ajme jedva čekam... neznam šta da drugo kažem. Ali je bed sada čekati do onda... :-P

Flea
24. 02. 2004., 20:54
bed je šta je za bolje poteze potrebno pritisnuti nemoguće u nekoj važnijoj borbi.... ja je barem ko teken :-D

TRIVA
24. 02. 2004., 21:59
Whoa, wicked igra a i igra ce biti :-o

pesti-ri
15. 04. 2004., 21:19
Joj, Mortal Kombat DA je živa vatra!!!
Ovaj Deception ce valjda biti bolji!!!

PS2MASTER
18. 04. 2004., 01:50
Zna li iko jel ima kakvih informacija o povratku Liu Kanga?

Fedja
18. 04. 2004., 16:01
Ne,nazalost.Shang Tsung ga je ubio i pojeo njegovu dusu.
:-(
Hej sta mislite da napravimo hrvatsku mortal kombat site!!!

VEGETTO
08. 05. 2004., 20:22
Jedva čekam nove fatalitije

gamefun
15. 06. 2004., 22:04
Jevo malko informaciona:

MK:Decepticon drugi je 3D MK na konzolama i PC-u!

U novom MK arene će biti 3D interaktivne na VIŠE nivoa,što znači da ćemo protivnika moći spucati niz balkon tornja,kroz prozore u drugu sobu, u arenama biće mnogo objekata,kao što su kipovi,mrtvaci na konopcima i slično!

Dalje u MK:Decepticon uz naše postojeće oružije moći ćemo uzimati i oružja iz arena!!

Modovi:
U novom MK biće više modova!
Osnovni Fight mod + 3 dodatna!!

1. MK story mod - s našim likom krećemo se gradovima i od Mastera učimo MK vještine i ostalo!

2. MK Chess mod - s MK likovima igraćemo šah,za opuštanje!

3. MK Puzzle mod - s MK likovima slagaćemo tetris,složena kombinacija uzrokuje poteze likova,isto za opuštanje!

Novi MK izlazi u Studenom (11) mjesecu!

Evo i ljink za trailer koji je velik 13.2 MB Uživajte!!

Ljinkić za trailer (http://www.mkdeception.midway.com)

VEGETTO
16. 06. 2004., 12:20
Koliko si ga ti skido,kaj imš neku brzu vezu???

gamefun
16. 06. 2004., 20:39
Sat vremena na 56k

VEGETTO
16. 06. 2004., 20:41
Jel dobar da znam da ga skinem :-D :-D

Guest
16. 06. 2004., 20:47
Ovo ljeto sam baš bio posudio od "prijatelja" Mortal Kombat 4, i to sam bio odigrao nako 2 godine. Kada sam prvi put igrao, igrica je bila: :-o , a kad sam je ponovno zaigrao sam sam se sebi smijao kako sam to mogao igrati. :-D
ma igrica je ok.
Odigrao sam i MK: Special Frces (ili kako se več zove)- ono u stilu akcijske avanture, nije mi nešto

A baš me zanima ovaj novi, probat ču ga, volim MK seijal.
;-)

VEGETTO
16. 06. 2004., 20:49
Jesi igro Deadly Allliance???
Taj je zakon

Guest
16. 06. 2004., 21:25
Rrailer je zakon!!! :-)
ima dobrih stvari tamo, bolji su efekti, uglavnom super je igra :-)
a tek šah :-D

gamefun
17. 06. 2004., 03:15
Ma igra je fenomenalna i trailer je zakon!
Imaju i dva stage fatalatya,arene su nevjerojatne i likovi!
Makar je ovo rana verzija,al rastura, još će radit na animaciji likova i njihovim kretnjama tako da ovo nije finish!

MK će da rastura,možda dostigne slavu MK4 , po mnogima najbolja MK igra ikad!!

MAKAVELI
18. 06. 2004., 01:29
Eh da popularni "sah" u novom mortalu chess combat ce se moci igrati tako sto cemo moci odabirati backgrounds ondnosno "arene" iz tog dijela tj. MK:D i u opciji ce biti dosta arena iz prethodnih MK igara MK2, MK3 itd...eh sad dal ce te arene biti "selektibilne" u versus mode-u to se jos ne zna nista nije potvrdjeno, no ako bude i ta mogucnost onda ce to zaista biti do jaj* , takodje je potvrdjena jos jedna arena koja ce biti u igri a to je mnogim fanovima poznata pod nazivom The living forest ...zamislite samo onu "sumu" iz 2ke i 4ke u 3D-u i pod "uticajem" jacine PS2 ili X-Box konzole ...

Takodje novi potvrdjeni likovi iz MK3 koji se "vracaju" u svijet MK su : Sektor ; Kabal ; Smoke . Kao sto mozete vidjeti u traileru u areni cemo moci protivnika da "probijemo" kroz fazu ( kroz zid, staklo, sa visine na nizu fazu The Tower, itd) sto je ono najzanimljivije a to su stage fatality-es...arene ce biti "interaktivne" odnosno okolina ce uticati na borbu tj. borce. Novi i kako najavljuju "gazda" iliti Boss ce biti Dragon King i kako kazu biti ce najopakiji i najtezi gazda od svih dosadasnjih MK serijala sto je naravno dobro za samu igru jer biti ce nam veoma tesko preci samu igru.

Eh sad samo da jos napomenem Mortal Kombat Deception iliti MK6 je izabran na E3 sajmu za najbolju tucnjavu tako da znate sta nas ocekuje, kako kazu u Midway-u igra jos nije zavrsena ni 70% a izlazi u 10om mjesecu...a po onome sto smo vidjeli screenshoots, trailers... mozemo vidjeti koliko je igra vec napredovala i kakva je u biti.
MK serije je uvijek krasio taj dodatni PLUS veliki plus a to je fatality-s kojih ce u ovom dijelu biti dosta puno po borcu 2 i kad dodamo tome da je najavljeno 24 borca ( plus skriveni koje cemo tokom igre otkriti ili otkljucati kako hocete ) to vam je vec dovoljna brojka jos kad tome dodamo stage fatality-es onda vam je sve jasno oni koji su zeljni krvi i dobre zabave doci ce na svoje. :)
Eh da jos i samo reknem neshto za ove koji nisu htjeli, uspijeli, ili nisu znali za prethodni MK Deadly Alliance kakav je i dal je vrijedan kupovine onda mogu samo reci svi vlasnici PS2, X-Box-a, i GC-a obavezno trebaju da imaju ovu igru u svojoj kolekciji to je "MUST HAVE" et..toliko za sada :)))

za kraj cu staviti listu boraca koji su najavljeni i potvrdjeni za novi MK : Deception a to su...

01.Dairou
02.Kira
03.Scorpion
04.Baraka
05.Mileena
06.Sub-Zero
07.Ben
08.Skab
09.Kabal
10.Tanya
11.Hotaru
12.Nightwolf
13.Bo'Rai Cho
14.Sindel
15.Shujinko
16.Sektor
17.Liu Kang
18.Noob Saibot
19.Ermac
20.Li Mei
21.Ashrah
22.Kenshi
23.A New Shokan
24.Sareena

+ potvrdjeni kasnije ;

25.Smoke
26.Jax
27.Raiden

Fedja
18. 06. 2004., 14:11
Ben?
Sareena?
Kira?

A new shokan?
Dobro shokane volim.To su vam oni ka Goro

Squall
18. 06. 2004., 15:36
Probao sam igrati onaj zadnji Mortal Kombat ali mi se nije baš svidio.Ali ipak, nakon što sam odgledao trailere za nastavak spreman sam mu dati još jednu šansu.

PS2MASTER
25. 06. 2004., 19:22
MAKAVELI :
01.Dairou
02.Kira
03.Scorpion
04.Baraka
05.Mileena
06.Sub-Zero
07.Ben
08.Skab
09.Kabal
10.Tanya
11.Hotaru
12.Nightwolf
13.Bo'Rai Cho
14.Sindel
15.Shujinko
16.Sektor
17.Liu Kang
18.Noob Saibot
19.Ermac
20.Li Mei
21.Ashrah
22.Kenshi
23.A New Shokan
24.Sareena

Toooooooo!! Legenda Liu Kang se vraća! Ne znam zake su ga izostavili u MK : DA.

RazorJugo
26. 06. 2004., 12:23
sad hoće li razraditi još bolje i priču...
to bi bio šlag na kraj.

VEGETTO
26. 06. 2004., 14:11
PS2MASTER je napisao/la:

MAKAVELI :
01.Dairou
02.Kira
03.Scorpion
04.Baraka
05.Mileena
06.Sub-Zero
07.Ben
08.Skab
09.Kabal
10.Tanya
11.Hotaru
12.Nightwolf
13.Bo'Rai Cho
14.Sindel
15.Shujinko
16.Sektor
17.Liu Kang
18.Noob Saibot
19.Ermac
20.Li Mei
21.Ashrah
22.Kenshi
23.A New Shokan
24.Sareena

Glavno da ima Scorpiona i Sub-Zeroa oni su mi najdraži :-D

gamefun
01. 07. 2004., 19:49
01.Dairou
02.Kira
03.Scorpion
04.Baraka
05.Mileena
06.Sub-Zero
07.Ben
08.Skab
09.Kabal
10.Tanya
11.Hotaru
12.Nightwolf
13.Bo'Rai Cho
14.Sindel
15.Shujinko
16.Sektor
17.Liu Kang
18.Noob Saibot
19.Ermac
20.Li Mei
21.Ashrah
22.Kenshi
23.A New Shokan
24.Sareena

+ potvrdjeni kasnije ;

25.Smoke
26.Jax
27.Raiden

Ne jebem im sve nema Nitare iz MK:DA one vampirke,to mi je bio najdraži lik!!!

raptuus
01. 07. 2004., 21:55
01.Dairou
02.Kira
03.Scorpion
04.Baraka
05.Mileena
06.Sub-Zero
07.Ben
08.Skab
09.Kabal
10.Tanya
11.Hotaru
12.Nightwolf
13.Bo'Rai Cho
14.Sindel
15.Shujinko
16.Sektor
17.Liu Kang
18.Noob Saibot
19.Ermac
20.Li Mei
21.Ashrah
22.Kenshi
23.A New Shokan
24.Sareena

+ potvrdjeni kasnije ;

25.Smoke
26.Jax
27.Raiden

ajme noob saibot se vraća... imao je tako lake a učinkovite poteze za bacati... supač

dairou, Kira, Ben, Skab, Shujiniko, Ashrah mi nisu poznati... novi likovi!!!

ooooo i baraka se vrato... super...

kabal isto.... fora je bilo bacat onu okretajuće noževe kroz pod... ma super

raptuus
14. 10. 2004., 11:43
IZAŠAOOOOO JEEEEEEE!!!!

etvo pogledah novi popis mog pirata i ima ga...

na gamespotu je dobio dobru ocjenu i nadam se da će biti krvaviji nego ikad...

Spider_Man
14. 10. 2004., 11:47
raptuus je napisao/la:
IZAŠAOOOOO JEEEEEEE!!!!

i ja sam ga dobio... danas ali nažalost nesmijeg igrati PS2 jer sam slomio nogu... :-( :-( a nikome ga ne posuđujem! ha ha ja ga imam :-P

raptuus
14. 10. 2004., 11:49
Spider_Man je napisao/la:

raptuus je napisao/la:
IZAŠAOOOOO JEEEEEEE!!!!

i ja sam ga dobio... danas ali nažalost nesmijeg igrati PS2 jer sam slomio nogu... :-( :-( a nikome ga ne posuđujem! ha ha ja ga imam :-P

offtopic:

ahaaaaa... ti si napredni gamer!! igraš plejku i nožnim prstima pa sad nemožeš... cccc

Spider_Man
14. 10. 2004., 11:53
raptuus je napisao/la:

Spider_Man je napisao/la:

raptuus je napisao/la:
IZAŠAOOOOO JEEEEEEE!!!!

offtopic:

ahaaaaa... ti si napredni gamer!! igraš plejku i nožnim prstima pa sad nemožeš... cccc
again offtopic:

ne nego sam u kazni jer sam pao sa skejta i slomio nogu... hebiga, moj pirat je najbolji u sijeku (tako barem on kaže) a ja mu vjerujem, sljedeći tjedan dobiva San Andreas

Dezma
14. 10. 2004., 19:30
Dobio sam ga i ja i samo mogu reći PREDIVNO , a kak je meni bilo kad sam strgao ruku pa nisam smio igrat plejku 2 mjeseca

raptuus
14. 10. 2004., 20:11
Dezma je napisao/la:
Dobio sam ga i ja i samo mogu reći PREDIVNO , a kak je meni bilo kad sam strgao ruku pa nisam smio igrat plejku 2 mjeseca

aaaaaa ma supač!!!

moj pirat ima NTSC verziju i neznam dali će mi stvarati neke probleme...

Sunce
14. 10. 2004., 20:17
PS2MASTER je napisao/la:

MAKAVELI :
01.Dairou
02.Kira
03.Scorpion
04.Baraka
05.Mileena
06.Sub-Zero
07.Ben
08.Skab
09.Kabal
10.Tanya
11.Hotaru
12.Nightwolf
13.Bo'Rai Cho
14.Sindel
15.Shujinko
16.Sektor
17.Liu Kang
18.Noob Saibot
19.Ermac
20.Li Mei
21.Ashrah
22.Kenshi
23.A New Shokan
24.Sareena

meni je bio i ostao najdraži scorpion...
ali nema do MK4 to je bila igra za pamćenje govorim o PC verziji znao sam sve poteze... nadam se da ima i ovaj MK6 za PC :-?

Kaiserus
22. 10. 2004., 17:02
Ja sam najviše volio trilogy.

VEGETTO
10. 11. 2004., 20:24
ima li ko da je pronašo sve likove???

Brana
15. 11. 2004., 23:14
Ma glavno je da su tu sub-zero i ninja spectre-SCORPION get over here!!!

Sjetite se samo MK3, kad nije bilo Scorpiona, odmah je bilo kritika i pada prodaje. A MK5 me je oduševio, prava revolucija na ostale-samo neka tako nastave

MAKAVELI
16. 11. 2004., 02:16
Ma s ovom igrom su "zaokruzili" pravo PS2 konzolu....mogu mislit na 3ci MK7 daaaaamn...al ima jos do toga ovo mi je za sada dovoljno 24 borca po 2 fatalitya preko 20 arena...ma pravooo...poslastica...jos onaj konquest mode velik do jaj* treba ti dosta vremena da ispitas sve ...pa onda puzzle combat (tetris), pa onda chess daaamn....odo igrat :P

Raiden wins !
FATALITY !!! :-x :-x :-x

redrum
01. 12. 2004., 10:20
je super je mk6,al je li iko igrao onaj demo od area 51.pa ono je prekrasno,grafika je ko od halo 2.jedva cekam da izade.

MAKAVELI
01. 12. 2004., 18:12
I meni je se svidio demo igre ali izlazi tek u ljeto 2005 :( ali po onome sto sam vidio izgleda da ce ona igra biti jedna od boljih FPS-ova I hope so....
Pozdrav.

tromblon
17. 12. 2004., 17:16
poslao Kaiserus dana 2004/10/23 0:02:39

----------------------------------------
hvata me nostalgija.....bilo je najviše likova,najviše fatalitya i najviše animalitya...........Johnny Cage i Noob Saibot

MAKAVELI
17. 12. 2004., 18:02
tromblon je napisao/la:

hvata me nostalgija.....bilo je najviše likova,najviše fatalitya i najviše animalitya...........Johnny Cage i Noob Saibot

Eh i mene hvata nostalgija najvise za trilogy jer je valjda u 2d-u i kada sam ga davno igrao nije postojao PS2 i ova sada napredna grafika.. :-o BTW i u deceptionu imas dosta likova 24 samo ih moras sve naci :=)
Pozdrav :-D

tromblon
18. 12. 2004., 01:49
ma imam ja sve i njihove alternativne kostime.
Ide mi na živce izvođenje fatalaty-a,taman kad želim uživati u posljednjem prolivanju crijeva on meni fula i fatalaty mi propadne.(60%)
kako ide fatalaty za Shujinka??

tabooX
18. 12. 2004., 16:20
.......

MAKAVELI
18. 12. 2004., 17:43
tromblon je napisao/la:
ma imam ja sve i njihove alternativne kostime.
Ide mi na živce izvođenje fatalaty-a,taman kad želim uživati u posljednjem prolivanju crijeva on meni fula i fatalaty mi propadne.(60%)
kako ide fatalaty za Shujinka??

Shujinko :
Fatality 1 : gore,dole,dole,desno, X (blizu protivnika)
Fatality 2 : lijevo,gore,desno,desno, Kvadrat (udaljenost)
Hara Kiri : dole,lijevo,dole,lijevo, X
Naravno moras biti u fatality "polozaju" i utipkaj brzinom i to je to :)
Pozdrav.

PS2MASTER
18. 12. 2004., 19:29
Valda će u GP-u objavit specijalne poteze svih likova.

black_out
18. 12. 2004., 20:39
tromblon je napisao/la:

ma triology mi je glup jer su se Fatality radili bez po beda,dok smo mi kao mulci igrali MK2,pa smo trebali pamtit fatality,brutality i animality poteze za sve likove i za PC i za snes napamet.A još su bile duplo duže nego u ovih danas,prave kobasice :lol:

GabeLogan
18. 12. 2004., 20:44
Nisam igrao, ali mislim da je zakon, premda volim MK serijal.

VEGETTO
18. 12. 2004., 21:39
a,da,trilogy,najbolji za PS1 najviše mi nedostaje brutality jednostavno prebolesno
u deceptionu me iritira što nemrem pronać sve likove
npr.kažu da je liu kang je iza šatora u Edeniji,ali ja ga nemrem pronać
help please

MAKAVELI
19. 12. 2004., 00:41
VEGETTO je napisao/la:

u deceptionu me iritira što nemrem pronać sve likove
npr.kažu da je liu kang je iza šatora u Edeniji,ali ja ga nemrem pronać
help please

Liu Kang se nalazi :
EDENIA (kovceg OT) koordinate G-8, iza satora u petak (Friday) , vrijeme 12 AM.
Prije toga moras zavrsiti trening u Earthrealm-u i naravno preci Konquest Mode.
Znaci u ono vrijeme i na tim koordinatama pojavit ce se kovceg, meditiraj da vrijeem prodje brze i to je to :)
Pozdrav.

tromblon
19. 12. 2004., 00:57
ma triology mi je glup jer su se Fatality radili bez po beda,dok smo mi kao mulci igrali MK2,pa smo trebali pamtit fatality,brutality i animality poteze za sve likove i za PC i za snes napamet.A još su bile duplo duže nego u ovih danas,prave kobasice
-----------------------------------------------

gluposti,ja na deception-u gubim živce i dobivam sjede,70% fatalaty-a fulam,a sve uradim kako treba (valjda onaj razmak me hebe...).Kamo sreće da je na jedno dugme... :-(

MAKAVELI
19. 12. 2004., 01:00
Tromblon ti znas da za shujinka trebas u konquestu otvoriti fatality-e tj. naci ih jedino za tog borca to se treba tako uraditi a za ostale ne...jest mali hmm "problem" u razmacima...al hebiga vazno je da napravis onaj "fatality" "stav" uglavnom sutra ovaj..tj. danas :-D cu postat ovdje fatality-e za sve borce i razmake naravno :lol: :-D pa tako da mozda nekom bude od pomoci ;-)
Pozdrav.

Flea
19. 12. 2004., 01:05
ima li MK:D na PC-u??? na PS-u2 sam igrao peticu i nije mi se previše svidjela previše komplicirano onii potezi i mijenjanje stilova borbe brrrr

MAKAVELI
19. 12. 2004., 01:08
za PC nazalost nema...nece ni izaci :( izaci ce samo za GC u prvoj polovini 2005 ali posto nece biti online, za gamecubeovce ce uvrstiti jos nekih par boraca....vidio sam da ce izgleda biti Shao Kahn :-o eh sto nemam GC :-D

MAKAVELI
19. 12. 2004., 18:52
Evo i svih Fatality i Hara Kiri poteza za svakog borca.

SHUJINKO : Fatality: gore,dole,dole,desno, X (blizu) Fatality: lijevo,gore,dsno,desno, kvadrat (odstojanje) Hara Kiri: dole,lijevo,dole,lijevo, X

RAIDEN : Fatality: lijevo,dole,desno,dole, kvadrat (odstojanje) Fatality: gore,dole,desno,desno, kvadrat (daleko) Hara Kiri: desno,gore,gore,lijevo, kvadrat

SINDEL : Fatality: lijevo,desno,desno,lijevo, kvadrat (odstojanje) Fatality: gore,gore,lijevo,desno, X (odstojanje) Hara Kiri: desno,gore,gore,dole, O

NOOB-SMOKE : Fatality: lijevo,desno,lijevo,desno, O (NOOB) (odstojanje) Fatality: gore, dole,dole, desno, trokut (SMOKE) (odstojanje) Hara Kiri: dole,gore,gore,dole, trokut

SUB-ZERO : Fatality: desno,lijevo,dole,desno, trokut (blizu) Fatality: lijevo,dole,desno,dole, kvadrat (odstojanje) Hara Kiri: dole,gore,dole,gore, trokut

TANYA : Fatality: desno,dole,dole,dole, kvadrat (blizu) Fatality: gore,lijevo,desno,gore, trokut (blizu) Hara Kiri: dole,dole,desno,gore, X

KOBRA : Fatality: dole,lijevo,desno,dole, O (blizu) Fatality: desno,lijevo, desno, desno. trokut (blizu) Hara Kiri: gore,gore,lijevo,lijevo, trokut

LI MEI : Fatality: desno,desno,desno,desno, kvadrat (odstojanje) Fatality: gore,lijevo,desno,desno, O (odstojanje) Hara Kiri: gore,dole,gore,dole, X

LIU KANG : Fatality: lijevo,lijevo,lijevo,desno, trokut (odstojanje) Fatality: desno,desno,gore,gore, X (odstojanje) Hara Kiri: dole,dole,dole,gore, X

MILEENA: Fatality: desno,desno,dole,dole, kvadrat (odstojanje) Fatality: gore,gore,desno,desno, X (daleko) Hara Kiri: lijevo,dole,desno,dole, kvadrat

NIGHTWOLF : Fatality: lijevo,desno,lijevo,desno, kvadrat (daleko) Fatality: dole,desno,dole,gore, trokut (odstojanje) Hara Kiri: gore,gore,gore,gore, X

SCORPION : Fatality: desno,dole,desno,desno, kvadrat (odstojanje) Fatality: desno,lijevo,desno,lijevo, kvadrat (blizu) Hara Kiri: dole,dole,gore,lijevo, kvadrat

HAVIK : Fatality: dole,desno,desno,gore, O (blizu) Fatality: desno,desno,desno,lijevo, trokut (odstojanje) Hara Kiri: desno,gore,gore,gore, trokut

HOTARU : Fatality: desno,gore,lijevo,dole, kvadrat (odstojanje) Fatality: dole,desno,lijevo,desno, trokut (blizu) Hara Kiri: gore,lijevo,lijevo,lijevo, trokut

JADE : Fatality: lijevo,desno,gore,desno, kvadrat (odstojanje) Fatality: lijevo, desno,desno,desno, trokut (blizu) Hara Kiri: desno,desno,desno, lijevo, trokut

KABAL : Fatality: desno,gore,gore,gore, X (blizu) Fatality: gore,gore,dole,dole, trokut (blizu) Hara Kiri: desno, gore,gore, dole, trokut

KENSHI : Fatality: desno,desno,lijevo,lijevo, trokut (odstojanje) Fatality: gore,desno,lijevo,desno, trokut (odstojanje) Hara Kiri: dole,lijevo,lijevo,desno, O

KIRA : Fatality: lijevo,desno,desno,lijevo, O (daleko) Fatality: gore,desno,dole,lijevo, X (odstojanje) Hara Kiri: desno,lijevo,gore,lijevo, X

ASHRAH : Fatality: dole,dole,gore,gore, trokut (blizu) Fatality: desno,dole,desno,dole, trokut (odstojanje) Hara Kiri: gore,dole,gore,gore, trokut

BARAKA : Fatality: desno,gore,dole, trokut (blizu) Fatality: desno,dole,lijevo,desno, trokut (odstojanje) Hara Kiri: dole,lijevo,gore,lijevo, O

BO´ RAI CHO : Fatality: dole,gore,desno,desno, trokut (odstojanje) Fatality: gore,gore,lijevo, desno, X (odstojanje) Hara Kiri: lijevo,lijevo,desno,desno, trokut

DAIROU : Fatality: dole,gore,lijevo,lijevo, kvadrat (odstojanje) Fatality: dole,dole,lijevo, X (blizu) Hara Kiri: lijevo,lijevo,lijevo,dole, kvadrat

DARRIUS : Fatality: gore,dole,lijevo,desno, X (odstojanje) Fatality: dole,desno,desno,gore, kvadrat (blizu) Hara Kiri: lijevo,desno,desno, trokut

ERMAC : Fatality : dole,lijevo,lijevo,dole, X (odstojanje) Fatality : lijevo,dole,lijevo,dole, O (odstojanje) Hara Kiri: dole,gore,gore,dole, X

tromblon
20. 12. 2004., 13:27
uuuu...boga mi ti si vrijedan...
trebao si i navest arene i zamke koje se mogu pronaći u njima
ali svaka ti dala.... :pint: imaš od mene :spit

Flea
20. 12. 2004., 15:33
MAKAVELI je napisao/la:
šta samo jedan fatality po borcu :-o žalosno MK4 je ima 3 a neki i 4 fatality-a...
a jel ima MK5 za PC?

MAKAVELI
20. 12. 2004., 19:02
Flea je napisao/la:

MAKAVELI je napisao/la:
šta samo jedan fatality po borcu :-o žalosno MK4 je ima 3 a neki i 4 fatality-a...
a jel ima MK5 za PC?

Nema na PC-u su 1,2,3,4 a ostatak NE :-D
Sto se tice fatality-a i ovdje su dva po borcu (napisao sam to btw :-D ) + hara kiri i + stage fatality...sto znaci i previse :-D bogatiji je od prethodnika :-D

@ tromblon a hoces li ti mozda muzicku zelju kakvu ? :-D :-P ;-)
Pozdrav.

WhiteWolf
27. 01. 2005., 23:34
Nedavno sam kupio MK6,i igra je jako dobra,ma šta jako,odlično užasno dobraaaaaaaa,ti svi stilovi,mići,fataletiji,konqest mod,the kript,likovi........Nemo'š je opisat koliko je dobra,za 2 dana sam skupio sve likove,većinu filmića......Ma igra je za 20.A ne onaj glupi Soul Calibur,ma nikad neću preboljeti tih 30kn,nijo to neki novac,ali upaliosam je 5-6 puta,i ot tada skuplja prašinu,ode ja od teme.Najbolji lik mi je,sve od MK4,Scorpion,i ona je jedina nada da se ubije Dragon king,i pravi Elder God(ma šta ono,nije leader,champion) a ne onaj naivni Siujinko,pih Scorpion bi ga prebio za sec,kao i ostale. :-D

Fedja
28. 01. 2005., 11:30
Makaveli mogli bi se mi nac pa odigrat koji mec.Sta kazes? :-D

Duke_Nukem
28. 01. 2005., 11:49
Ja tu igru još nisam kupio, ali namjeravam. Jednog dana ću ju sigurno kupit.

ZloNe
28. 01. 2005., 13:50
KO MISLI DA MOZE NEK PRIĐE...EJ MK ne moze bolje od toga...Ma koji Tekken

Guest
28. 01. 2005., 14:38
Bilo bi lijepo kad bi netko od vas meni pomogao i napisao gdje se nalaze svi likovi iz deceptiona jer mi fali njih 5,6. Fakat neznam di da ih nadjem :-?

MAKAVELI
28. 01. 2005., 17:41
Fedja je napisao/la:
Makaveli mogli bi se mi nac pa odigrat koji mec.Sta kazes? :-D

Mogli bi :-D

@ CHOS_ZG ...hmmm to je malo teze jer ima laksi nacin odes na officijalnu stranicu www.mortalkombatdeception.com i odes pod "sekciju" The Krypt...pogledas koji koffini tebi fale u krypt-i i onda na stranici naci ces objasnjenje za taj "koffin" odnosno lika ili sta ti je jos zatvoreno....
Pozdrav.

Guest
28. 01. 2005., 18:40
Pa majstore ti mi sve vise i vise pomazes. Puno pozdrava i ak ti kaj treba javi se :-D

MAKAVELI
06. 02. 2005., 02:02
Jedna vijest za vlasnike GC konzole je ta da ce i oni moci uzivati u ovoj igri od 28.02 kada Mortal Kombat: Deception izlazi i na ovoj konzoli ;-)
Naime, vlasnici GC konzole ce dobiti i bonus za sada potvrdjena dva lika a to su Shao Kahn, i Goro....
Sigurno je to da ce biti jos nekih iznenadjenja ali to nije poznato javnosti....
Naime Midway je se odlucio na ovakav poduhvat "nagradjivanja" GC vlasnika zbog njihovog cekanja (jer igra je izasla vec prije 4-5mj. za PS2 i Xbox) i zbog toga sto GC nece (naravno) sadrzati mogucnost Online igranja kao sto je to slucaj u PS2 i X Box verziji...
Et to je to... ;-)

p.s zavidim vlasnicima GC jer necu moci igrati sa ta dva meni jako dobra borca i jos oni su Bossovi u prethodnim MK serijama :-o al et ..ebiga :-D
Sta se moze, iz ove koze se ne moze :-D :lol:

Sub-Zero
06. 02. 2005., 09:43
Sramota da ja to kažem, ali ja sam još uvijek na Allianceu. :-(

GT4fan
06. 02. 2005., 19:47
Ipak mislim da je Tekken bolji!

Guest
13. 09. 2005., 18:15
GT4fan je napisao/la:
Ipak mislim da je Tekken bolji!
Da znaš tekken je šminka....
Ja mislin da su Scorpina u MK prvom djelu prikazali prilično glupog (debilnog). :-P

Guest
19. 09. 2005., 11:16
Jel se isplati kupovat novi MK ak već imam Tekken 5???

Blade-Ri
19. 09. 2005., 11:20
svaki fight je dobar, a MK je najbolji fighting serijal, bolji je od tekkena,po meni

Piccolo-SNM
23. 09. 2005., 00:45
Tekken mi je draži, ali volim i MK. Najdraži mi je Night Wolf iz trojke. Što mislite o novom Mortal Kombatu koji uskoro dolazi (Shaolin Monks)?

VEGETTO
23. 09. 2005., 09:17
ja ga neću kupit jer to neće bit šora 1 na 1,a koji je onda smisao MK-a...bit će ko GoW,DMC,Onimusha....sranje...

Guest
23. 09. 2005., 09:45
Ja imam shaolin monks vec mjesec dva i ne svidja mi se bree totalni promasaj . Ma ono kupis resorse i udjes u neku kucu i bijes se i to je to pfff nisam nesto extra zadovoljan MK je kolijevka sto se tice borilackih igrica al ljudiiiii kako mozete da ga uporedjujete sa Tekkenom i SoulCalibur ccc bruka jebote :P

Piccolo-SNM
23. 09. 2005., 14:18
Dakle, kako vidim, igra baš i nije ostavila neki dojam na vas. U svakom slučaju Mortal Kombat zaslužuje da se za jedan od njegovih naslova izdvoji 15 kn i da se sam uvjerim koliko je igra dobra ili loša.

Syrix Syrix. Nikako da naučiš. Daj se prestani ponašati tako prema drugima. Meni su osobno draži i Tekken i Soul Calibour, ali svako ima drukčiji ukus i ja poštujem to što je nekima bolji Mortal Kombat.

paranoid
28. 09. 2005., 01:25
Nije dobar ni Co-op mod??

black_mamba
17. 10. 2005., 13:47
Evo vam još par sitnica:
1.neograničeni platinasti novčići: u Edeniji se u kolibi nalazi starac(koordinate E-8)koji će vam dati 500 novčića ako mu donesete ogrlicu njegova sina kao dokaz da je mrtav(ogrlica je u G-1).Ogrlica se nakon što je jednom date starome i dalje pojavljuje na istom mjestu,tako da će vas starac stalno ngrađivati ako mu je nastavite donositi.

2.problem sa fatality udaljenostima-može se riješiti na način da se stisne L1 čim se pojave riječi "finish him",time se lik automatski primakne na udaljenost za fatality.nakon toga unesite fatality šifru.

3.HARA-KIRI:
ASHRAH
UP, DOWN, UP, UP, TRIANGLE

BARAKA
DOWN, BACK, UP, BACK, CIRCLE

BO' RAI CHO
BACK, BACK, FORWARD, FORWARD, TRIANGLE

DAIROU
BACK, BACK, BACK, DOWN, SQUARE

DARRIUS
BACK, FORWARD, FORWARD, TRIANGLE

ERMAC
DOWN, UP, UP, DOWN, X

HAVIK
FORWARD, UP, UP, UP, TRIANGLE

HOTARU
UP, BACK, BACK, BACK, TRIANGLE

JADE
FORWARD, FORWARD, FORWARD, BACK, TRIANGLE

KABAL
FORWARD, UP, UP, DOWN, TRIANGLE

KENSHI
DOWN, BACK, BACK, FORWARD, CIRCLE (Sweep)

KIRA
FORWARD, BACK, UP, BACK, X

KOBRA
UP, UP, BACK, BACK, TRIANGLE

LI MEI
UP, DOWN, UP, DOWN, X

MILEENA
BACK, DOWN, FORWARD, BACK, SQUARE

NIGHTWOLF Spirit Arrow:
UP, UP, UP, UP, X

SCORPION
DOWN, DOWN, UP, BACK, SQUARE

SHUJINKO
DOWN, BACK, DOWN, BACK, X

SINDEL
FORWARD, UP, UP, DOWN, CIRCLE

NOOB-SMOKE
DOWN, UP, UP, DOWN, TRIANGLE

Raiden
FORWARD, UP, UP, BACK, SQUARE

SUB-ZERO
DOWN, UP, DOWN, UP, TRIANGLE

Lui Kang
DOWN, DOWN, DOWN, UP, X

TANYA
DOWN, DOWN, FORWARD, UP, X

Guest
12. 09. 2006., 15:37
Imam blagi filing da bum si kad nabavim PS2 kupil ovu igru jer kolko ja znam Mortal Kombati su jako dobre igre.

WhiteWolf
12. 09. 2006., 16:11
je, igra je odlicna, samo sto je već izašla 7.

Scorpion rulz, niti onaj ... neko wolf nije loš, što tekvando zna :-D.

Onaj šah je idto dobra.

Ah... bilo je davno kada sam igrao ovu igru tako da...

filiptuner
12. 09. 2006., 20:28
Kada izlazi? Nikad ne znamo kaj nas čeka možda dobra, a možda losa... ali je to mortal pa će biti dobar kaj ne?

Orgnum
12. 09. 2006., 21:02
ali je to mortal pa će biti dobar kaj ne?

svaki mortal combat je drekec ali nikad se ne zna možda je ovaj i dobar :-D

beta1
12. 09. 2006., 21:30
meni svu svi mortali dobro ali u zadnje vrijeme ova 2 nastavka su malo shebali sa tim story mode,nek se vrate klasici :-)

hulk
12. 09. 2006., 22:07
novi mortal če izač u listopadu, znam datum ali da se znojite neču vam reči kada dolazi u naše krajeve samo ču odati rječ
"armagedon" u njegovom naslovu i da čete skroz moči costumizirati,napravit i usavršit svoj lik. :-D :lol: :lol: :-P

Freeze
29. 11. 2006., 19:45
mislim da ovaj topic ide u multigaming jer MK:A izlazi i za druge konzole
tj. deception je izaso i za box

bakero
10. 07. 2007., 00:14
ja trenutno tučem mortal kombat armagedon!