PDA

View Full Version : ICO

Stranice : [1] 2

Fliper
12. 03. 2004., 19:17
Znam da ova tema nece bas nikoga zanimati posebno,ali tako mi je drago sto postoji GAMEPLAY i sto je u novome broju ponovno posvetio dio za tu fenomenalnu igru...Ako je niste igrali igrajte je jer igra je upravo ono sto bi trebala biti svaka igra....ICO JE UMJETNOST OD IGRE.Tko ju je igrao znat ce sta kazem,a ostali probajte igru....bolja je naego pola danasnjih igri.hvala. :-D

EDIT by fliper: Mjenjam naziv topica u ICO jer se igra zove tako.

SonGoku
12. 03. 2004., 19:20
fliper je napisao/la:
Tko ju je igrao znat ce sta kazem,a ostali probajte igru....bolja je naego pola danasnjih igri.hvala. :-D

ja sam ju imao prilike igrati ... tj. imam je ...
nije mi se dalo gubiti vremena na takvu igru, jednostavno mi se nije svidjela ili je to radi razloga jer sam u to vrijeme prelazio SH - da to je razlog :-)

Guest
12. 03. 2004., 19:36
fliper je napisao/la:
Znam da ova tema nece bas nikoga zanimati posebno,ali tako mi je drago sto postoji GAMEPLAY i sto je u novome broju ponovno posvetio dio za tu fenomenalnu igru...Ako je niste igrali igrajte je jer igra je upravo ono sto bi trebala biti svaka igra....ICO JE UMJETNOST OD IGRE.Tko ju je igrao znat ce sta kazem,a ostali probajte igru....bolja je naego pola danasnjih igri.hvala. :-D

Edit by Alex: Isključi Caps Lock kad pišeš naslov topica!

Ja sam igro i meni je igra totalno glupa, dosadna čak. Kom se sviđa OK, al' meni je totalni shit.

btw. Alex mislim da je napiso ICO velikim slovima jer se tak ICO piše ;-)

Alternativeboy
12. 03. 2004., 21:16
evo ja sam je baš neki dan započeo i mogu ti reći da je vrlo ok,zasad, aigro sam je 30 minuta. samo mi smeta što nema previše priče,ali j e inače sasvim dobra.

selphie
21. 03. 2004., 13:27
Ja sam samo zbog te igre htjela kupiti PS2 tada. Kažu da je igra super i jedva čekam da odigram i tu avanturu.

PS2MASTER
21. 03. 2004., 13:30
Grafika u igri i den denes je iznadprosječna, a igrivost još bola. To je jedna od retkih igara koja nema mana.

Simon_Shagrath
31. 03. 2004., 01:39
Ja sam ICO-a prešao 3 puta! ima nešto što mnoge igre nemaju. ima dušu, i atmosferu.

ISSmaster
31. 03. 2004., 10:58
Istina, istina, igra koje se vrlo rado sjetim, igra koja ima dušu, ma pravo umjetničko djelo. Meni jedna od najdražih na ps2, podsjeća me na nezaboravne ps1 igre koje su imale ''ono nešto'' što mnoge današnje ušminkane igre jednostavno nemaju. Ma gamerski oskarovac. :-)

Passenger
31. 03. 2004., 21:53
tek sam jučer nabavio igru....onda kad je izašla, jednostavno je tad bilo previše hitova na ps2-PES1, devil may cry, GT3, GTA 3, resident evil veronica... a sad, kad nisam znao sta bi vise nabavio za ps2-sjetih se te igre i nisam požalio

najveća fora u igri mi je nekako "mrtva" atmosfera. al u pozitivnom smislu. i likovi su mi dobri, najveća mi je fora sto ICO i ona njegova treba surađuju i vjeruju si međusobno, a ni ne mogu se sporazumjeti na zajedničkom jeziku...ali nešto mi je čudno u svemu tome

anyway-nemojte spojlat! :-D

Simon_Shagrath
01. 04. 2004., 00:51
ICO je najbolja igra!!!!!!!!!!!!
pozdrav Beri koji nam je još u PSX-u preporučio tu umjetnost od igre!

p.s. budući da sam tek odnedavno svaki dan na netu, zanima me dal se ekipa iz Gameplay časopisa pojavljuje i na ovom forumu? ako da, kak se zovu?

BERO rula!

Spoil3R
03. 04. 2004., 19:56
eto i ja sam se kad sam nabavljao ps2 usredotočio na druge hitove i zaboravio Ico. šteta. :-( a nabavit ću ga već nekako.

Solid_Merlin
15. 04. 2006., 16:15
ICO je jedna lijepa i posebna igra koja odiše najtoplijim osječajima dajući pojmu "igra" jedno novo značenje.Zahvaljujući njoj dobili smo SotC.

Davno je to bilo kad sam prešao Ico, uživao sam na svakom koraku tajanstvenog svijeta i još tajanstvenijeg drvorca punoj crnih sjenki, a bijela djeva dopunjuje čar igre...

Tople preporuke gamerima koji imaju smisla za remek djela nove vrste...

Phillip
15. 04. 2006., 18:49
Ico je odlicna i vrlo originalna igra koja nije za svakoga kao i Shadow OTC. Nekima ce biti najbolje sto su ikad igrali a nekima totalni shit. Ja sam blize onim prvim iako mi nije jedna od najboljih igara, svidjela mi se.

oldboy
15. 04. 2006., 19:08
Hm, šta meni znači ICO, pa jako puno, ja sam svoj original kupio prošle godine na eBay-u i platio ga, sa svim troškovima oko 70 funti!

Do tada sam igrao NTSC kopiju, a jednostavno je bilo nemoguće nabaviti zapakovani neigrani PAL original.
Sada ga ima u trgovinama opet, to je valjda jedan od rijetkih primjera da Sony ide u reprint igre koja je obustavljena u proizvodnji davno prije.
Napravili su to jer je igra oduvijek dobivala najzahvalnije kritike moguće, umjetnički masterpiece, ali je relativno loše prošla na policama, obzirom da je Shadow OTC digao toliku prašinu htjeli su ponovno omogućiti ljudima da vide kako je sve počelo, koja ideja i koja atmosfera je ono što ti ljudi rade.

Tako da sam ja na eBay-u kupio nakakav Collectors Limited Edition, u crnoj kartonskoj kutiji s nekakvim Art Cards slikama unutra.
Otisnuto 2002 godine, za francusko tržište, kakav raritet!
70 funti sterlinga, i nisam požalio niti jedan penny.

Paket izgleda kao malo umjetničko djelo, kao što je i igra sama.
Ja vama ne mogu opisati šta meni taj lijepi paketić i ta igra znače.

Nije važno što se nekima ne sviđa, važno je da se važnim ljudima iz industrije sviđa toliko da su napravili reprint izdanje.

Pisao sam već više puta na više strana o ICO-u, ne bih se ponavljao, a i čini mi se da je tema samo za blic misao.

Da, igram tu igru konstantno, fantastična je, svaka dva mjeseca je započnem i završim, to još niti jedna igra nije u meni postigla, do ove.

newboy
15. 04. 2006., 22:07
nigdje da nabavim taj ico SOTC sam zavrsio 2 puta i sada cu opet

Guest
15. 04. 2006., 23:50
Izasla je reprint verzija ICO-a na DVD znaci mozda ima nesta novog ali neznam...Igrao sam ICO prije nekoliko mjeseci i igra je super,nikako mi prije nije dosla pod ruke tako da sam nakon ohoho vremena odigrao je...Sada bas igram SotC i isto je zakon upravo mlatim broj 5 Colossa... ;-)

seymour
15. 04. 2006., 23:59
oldboy je napisao/la:
Hm, šta meni znači ICO, pa jako puno, ja sam svoj original kupio prošle godine na eBay-u i platio ga, sa svim troškovima oko 70 funti!

Do tada sam igrao kopiju, a jednostavno je bilo nemoguće nabaviti zapakovani neigrani original.
Sada ga ima u trgovinama opet, to je valjda jedan od rijetkih primjera da Sony ide u reprint igre koja je obustavljena u proizvodnji davno prije.
Napravili su to jer je igra oduvijek dobivala najzahvalnije kritike moguće, umjetnički masterpiece, ali je relativno loše prošla na policama, obzirom da je Shadow OTC digao toliku prašinu htjeli su ponovno omogućiti ljudima da vide kako je sve počelo, koja ideja i koja atmosfera je ono što ti ljudi rade.

Tako da sam ja na eBay-u kupio nakakav Collectors Limited Edition, u crnoj kartonskoj kutiji s nekakvim Art Cards slikama unutra.
Otisnuto 2002 godine, za francusko tržište, kakav raritet!
70 funti sterlinga, i nisam požalio niti jedan penny.

Paket izgleda kao malo umjetničko djelo, kao što je i igra sama.
Ja vama ne mogu opisati šta meni taj lijepi paketić i ta igra znače.

Nije važno što se nekima ne sviđa, važno je da se važnim ljudima iz industrije sviđa toliko da su napravili reprint izdanje.

Pisao sam već više puta na više strana o ICO-u, ne bih se ponavljao, a i čini mi se da je tema samo za blic misao.

Da, igram tu igru konstantno, fantastična je, svaka dva mjeseca je započnem i završim, to još niti jedna igra nije u meni postigla, do ove.

Malo si se sjebo.
Da si bio strpiljiv sad bi umjesto 70 funti dao 200kn.

jedna od mojih najdrazih igara,tako tajnovita,mracna,uzbudujuca a nekad i depresivna

Fliper
16. 04. 2006., 01:26
Ja sam ovu temu otvorio prije 2. godine i tek sada je naišla na neki odaziv. Mislim nije to bitno, nego bitno je da su neki od vas igrali ovu fantastičnu igru koja je meni najbolja igra na PS2. Većoj popularnosti ICO-a doprinjeo je SOTC koju je odigralo mnogo više ljudi nego ICO.

Ne znam ja vam je još i danas preporučujem kao igru s najboljom atmosferom, pričom i lijepom grafikom. Kada jedonom uđete u ICO svijet vidjet ćete i doživjeti svašta...od trenutaka potpune osamljenosti do trenutaka ushićenja.

Guest
16. 04. 2006., 20:08
Ovaj što meni prodaje igre za PS2 mi kaže da je to slično ko Shadow of the Colossus pa je onda po njegovom to dosadno.

Solid_Merlin
16. 04. 2006., 23:50
Ja sam ovu temu otvorio prije 2.

A ja sam je oživio (koliko-toliko) nakon 2 godine i 12 dana. :-D
Listam ja onako po forumu ps2 igre kad ...Ico... sa samo 10 postova...nisam mogao vjerovati...

Barcelona1 je napisao/la:
Ovaj što meni prodaje igre za PS2 mi kaže da je to slično ko Shadow of the Colossus pa je onda po njegovom to dosadno.

Pa, nije uopšte slično po gameplayu (načinu igranja), ali neke dodirne tačke su postojane. SotC je malo bolji ali i Ico je čudo svoje vrste, a za obe igre treba imati osjećaj i jedan poseban način shvatanja neobičnog. Ako znaš prepoznati vrijednost rijetkog i čudnog remek djela, onda je Ico oaza mira u koju se lako takav um može usidriti...

Fliper
17. 04. 2006., 00:19
A ja sam je oživio (koliko-toliko) nakon 2 godine i 12 dana.

Eto toliko je trebalo ljudima da shvate kakva je ICO zapravo igra.

SotC je malo bolji ali i Ico je čudo svoje vrste

Meni je osobno ICO bolji jer po meni ima bolju atmosferu, i sviđa mi se jer igra obiluje pametnim zagonetkama. O priči da ni ne govorim.

selphie
20. 04. 2006., 15:46
Čovječe, zaboravila sam potpuno da postoji ovaj topic. Mislim da smo više diskutirali o igri na SoTC-ovom, nego na ovom.

Mislim da je logično da se SoTC prodao u više primjeraka od Ico-a. Ico je bio jedna od prvih igara na PS 2 s dosta slabom promocijom i nije bilo moguće očekivati da bude neki killer naslov. Obično su to popularni sequeli ili marketinški jaki launchevi kompanije koja izdaje konzolu koji se pripremaju godinama i bombardiraju izložbe E3 i sl. Iako nije bio toliko profitabilan, Sony je zapravo više dobio na ovom naslovu nego izgubio jer praktički nije puno uložio, a sve mu se vratilo izlaskom SoTC-a, tj. onom besplatnom reklamom medija koji su pisali o SoTC-u kao nasljedniku najzapostavljenije igre desetljeća bla, bla bla...
A mislim da je i žanr igre bio bitan faktor u prodaji. SoTc je više akcijski orijentirana igra dok je Ico avantura s pomalo dosadnim borbama koje su tamo samo da pridonesu atmosferi (osobno mi je bio veći doživljaj iščekivanja gdje će se sjene pojaviti nego sama borba s njima).

Meni se više sviđa Ico nego SoTC, što zbog žanra, što zbog atmosfere i priče (koja je tako jednostavna, a tako dobro obrađena. To me podsjeća na mnoge prosječne RPG-ove koji su podbacili jer su kreatori mislili da se ubacivanjem što više sadržaja u priči može opravdati loša naracija i sam tijek igre). Ico mi je također najbolja igra na PS 2.

I oldboyu, jednostavno ti moram ti čestitati na požvrtvovnosti, šteta što prije nisi čuo da se taj paket prodaje u Hrvatskoj.

oldboy
23. 04. 2006., 08:59
I oldboyu, jednostavno ti moram ti čestitati na požvrtvovnosti, šteta što prije nisi čuo da se taj paket prodaje u Hrvatskoj.

Ma neeee, pa ja sam ti taj moj ICO kupio prije godinu dana!
Tada još nije bilo nikakvih novih, zapakiranih, neigranih, djevičanskih ICO paketa nigdje u svijetu, a kamoli u Hrvatskoj.

Bilo je na eBay-u moguće pronaći, čak i na Amazonu ali još skuplje, te Limited Edition-e nove-novcate, ali cijena je bila takva kakva je bila.
Mislim ja nisam stvarno nešto prepun love, prosjek čisti, ali meni to nije bilo puno dati.
Za ICO!
:-)

gkostre1
23. 04. 2006., 18:40
Meni je ICO jedna od prvih igra koju sam dobio.Dobio sam je prije 4 godine.Neznam kako sad tek ulazi u modu.Tada mi je bila malo freeky.Sad je dobra.Ja sam je igrao sa tatom i bratom.Igra je dobra.Ima dobru priču. :-D

SWAT_member
23. 04. 2006., 18:45
Ne mogu više slušati same hvalospjeve o igri.Zato je moram nekako odigrati,pa ako se netko hoće trejdati javi te mi

Spacemaniac
23. 04. 2006., 18:45
gkostre1 je napisao:
Dobio sam je prije 4 godine.Neznam kako sad tek ulazi u modu.Tada mi je bila malo freeky.
Spletom okolnosti, kvalitete i medijske propagande koja je pratila i ispratila Shadow of the Colosuss od istog kreatora, Ico je dobio re-release. Re-release igre koja se odavno prestala tiskati i nije u svojih četiri godine bivanja na tržištu dostigla Platinum izdanje. Sad je, i svi ju žele igrati, i svi vide koliko je kvalitetna. Prava igra iz sjene she is. :-)

gkostre1
23. 04. 2006., 18:51
@Space
Je.A ja sam je jedan od prvih u Zagrebu dobio. :approve
Tajkreator voli tišinu i te stvari.
Igri nije bit se tuč i ubijat(osim one neke mračne duše),nego nalazit kako se izvuč.Meni je kao labirint.Nažalos igra mi ne radi(nisam siguran,negdje 99%).Igra je dobra i neka si kupite,mada mislim da je igra za starije. :-D

Fliper
23. 04. 2006., 19:38
Spacemaniac je napisao/la:

gkostre1 je napisao:
Dobio sam je prije 4 godine.Neznam kako sad tek ulazi u modu.Tada mi je bila malo freeky.Spletom okolnosti, kvalitete i medijske propagande koja je pratila i ispratila Shadow of the Colosuss od istog kreatora, Ico je dobio re-release. Re-release igre koja se odavno prestala tiskati i nije u svojih četiri godine bivanja na tržištu dostigla Platinum izdanje. Sad je, i svi ju žele igrati, i svi vide koliko je kvalitetna. Prava igra iz sjene she is. :-)

A koliko je ljudima trebalo da to shvati? Jako dugo. Bolje i sada nego nikada, samo žalosno je to što igrači nisu prije shvatili kvalitetu ove igre nego im je jaki marketing tek otvorio oči. Dark horse postaje komercijaliziran. :roll:

oldboy
01. 05. 2006., 20:39
Evo ovaj vikend sam ga prešao dva puta za redom.
Nevjerojatno, sada sam prvi puta igrao PAL verziju, drugačija je u nekim sitnicama!
Ma to je fenomenalno, toliko me to iznenadilo...

Tko zna njemu će biti dovoljno, tamo gdje se dobije onaj buzdovan može se dobiti i svjetlosna sablja Jedi vitezova - kao u Star Wars-ima!

Ma nešto neopisivo.

Solid_Merlin
01. 05. 2006., 21:10
Nevjerojatno, sada sam prvi puta igrao PAL verziju, drugačija je u nekim sitnicama!

Evo da si nam bar nabrojao te sitnice jer ovako nemamo koristi od tvoje izjave...

Otkrio si nam samo ovo

tamo gdje se dobije onaj buzdovan može se dobiti i svjetlosna sablja Jedi vitezova - kao u Star Wars-ima!

Šta je ovo??? Svi kopiraju SW... i u SH3 ima ta sablja...
Mogu samo zamisliti Ico-a kako maše sa njom i pritom razvodnjava one mrske nam sjene.

Guest
01. 05. 2006., 21:11
ico je kul lik... al je gej

selphie
02. 05. 2006., 19:07
@Solid_Merlin
Imaš na gamefaqs-u kako dobiti te bonuse.

@old-boy
Nije ni čudo što si je dvaput prešao, pošto se igra može u svega 5 sati preći. Jesi li vidio onu foru s lubenicama? :-D

Guest
02. 05. 2006., 19:17
Ja tu igru jako želim, ali je nijedan lokalni pirat nema, a nema je nitko od frendova koji imaju ps2... svi igraju samo komercijale... :-(

The_Game
02. 05. 2006., 19:21
pa čuj, ja imam frenda koji ima piraticu i koliko sam vidio, igra je predobraaaaa, morat ću nabavit novu plejku

oldboy
02. 05. 2006., 22:51
@oldboy
Nije ni čudo što si je dvaput prešao, pošto se igra može u svega 5 sati preći. Jesi li vidio onu foru s lubenicama? :-D

Ne znam foru s lubenicama!
Napiši mi plz.

@Ixy, nemaš igru, katastrofa, nekako bih ti pomogao!
Jel'imaš ideju?!

A Ico sa Light Sabre-om kad hoda normalno onda ima malu sabljicu, a kada uzme Yordu za ruku onda mu se sablja produži za jedno pet dužina, pa mu bude dvostruko duža nego recimo kod Jedi Knights-a.
Ma prekokrasno!

Kakva je to lijepa igra, baš prelijepa.

Lucca
02. 05. 2006., 23:19
Ja se mislim hoću li uzesti ICO originalan... Definitivno zaslužuje, ali u zeznutoj sam situaciji... Štedim za PSP, a usput će doći i dosta dobrih igara, a još su i počele mange izlaziti sada... Dovraga, moram naći neki privremeni posao.

Ma moga bi ga kupit... Zašto ne? 250KN je li? Hmmm...

oldboy
03. 05. 2006., 10:09
Kupi original!

Na taj način ćeš dati podršku cijeloj priči, i autorima malo više snage da nam za PS3 pripreme neko remek djelo nulte kategorije.

Fliper
27. 06. 2006., 13:16
oldboy je napisao/la:
Kupi original!

Na taj način ćeš dati podršku cijeloj priči, i autorima malo više snage da nam za PS3 pripreme neko remek djelo nulte kategorije.

Original nabavi stari. I nakon par godina postojanja PS2 ne kogu se otet dojmu da ICO ostaje i dalje najoriginalnija igra na PS2. Još u nijednoj igri nije dočarana atmosfera kao I ICO-u.

Guest
27. 06. 2006., 13:18
fliper je napisao/la:

oldboy je napisao/la:
Kupi original!

Original nabavi stari. I nakon par godina postojanja PS2 ne kogu se otet dojmu da ICO ostaje i dalje najoriginalnija igra na PS2. Još u nijednoj igri nije dočarana atmosfera kao I ICO-u.

Da, da, atmosfera je ono što je zbilja dobro i izraženo u igri... nažalost, takve genijalne igre ne shvate svi (lol- ne shvati gotovo nitko) i opet se dogodi da jedna fifa ima 10 puta bolju prodaju od takvih igara!

@oldboy: SVAKA TI DALA MAJSTORE!

Fliper
27. 06. 2006., 13:25
nažalost, takve genijalne igre ne shvate svi

A ICO je dark hors igra. Igra iz sjene. Nakon ponovnog izdanja PAL verzije igra se prodala u puno više primjeraka zahvaljući SotC-u i marketingu. Ja se nadam nastavku ICO-a na PS3-u. Daj Bože.

Ja kad sam igrao igru, baš sam se osjećao usamljeno totalno. Cijeli dvorac na raspolaganju, hladna atmosfera...brrr kao da sam bio u igri.

Guest
27. 06. 2006., 13:39
fliper je napisao/la:
Ja kad sam igrao igru, baš sam se osjećao usamljeno totalno. Cijeli dvorac na raspolaganju, hladna atmosfera...brrr kao da sam bio u igri.

Baš.... tak se i ja osjećam i to je super... to najviše volim, kad mi igra postigne neki svoj osjećaj... to su uspjele samo rijetke igre, a najveće iznenađenje koje mi spada u tu skupimnu je Vampire The Masquerade: Bloodlines... Ta me igra neočekivano zadržala uz monitor... i imala je neki feeling... zakon!

gkostre1
27. 06. 2006., 14:13
Ista stvar kod mene,jezivo. :-o

Shigy
06. 07. 2006., 08:43
Ico je super igra. Nisam igral Shadow of Colossus ali svakako preporučam Icoa

Shema
06. 07. 2006., 10:54
Igra je ful gas prva liga! :-)
Fora je što nema klasične koljaže i krvi na sve strane,nego te proguta crnilo! :-D
Trebalo mi je pol sata da skužim da se mala može i izčupat iz portala! :-o
Igra je ,ponovno,ful gas prva liga i bilo bi šteta da se ne napravi nastavak! ;-)

Solid_Merlin
08. 07. 2006., 10:02
Jedna od prvih igara koju sam rasturao na svojoj dvici. I dok su je ostali odbijali igrati, nazivajuću je ona igra sa bik-dječakom drugi koji su bili vlasnici cd shopova su je vračali svojim dobavljačima sa pogledom na omot koji vrišti: nije dovoljno cool ... a ja sam jedini znao uživati u njoj i otkrivati pedalj po pedalj te igretine kao svojevrsnog remek djela.

Nisam Ico ispustao iz ruku, a nije ni on Yordu. Skupa smo radili svakojake vratolomije nebi li izvukli zivu glavu i priseban um iz prepustog dvorca, dvorca koji odiše tajnovitošću i mistikom. Dvorac je bio čudo arhitekture. Ne zna se ko ga je izgradio ali je imao veliku ulogu za ovu bajkovitu zemlju koja zrtvuje dječake koji su drugačiji od ostalih. U prvom, i jedinom redu, zbog rogova.

Da nije bilo onog zemljotresa na početku igre ... ne bi bilo ni same igre. Ico je imao nezamislivu sreću te je prezivio ono što stotine onakvih kao on nisu. Međutim nije samo zemljotres bio dovoljan da ga održi u životu. Tu je od presudnog značaja bila snažna volja koja ga je tjerala da se pentra po svakavim zidinama, što običan dječak ne bi poželio ni iz dosade. Ico je imao želju za životom ... podjelio je tu želju sa Yordom za koju se nesebično zalagao od prvom njihovog susreta pa do kraja.

Da je Ico malo razvijeniji, i da priča engleski, siguran sam da bi mnogi u njemu vidjeli svog idola ili takvu neku ikonu tog kalibra.

oldboy
09. 07. 2006., 17:50
@Solid_Merlin

Svaka čast! Pa kako je ova lijepa misao lijepo napisana to jednostavno ubija ljepotom.
Dugo se netko nije tako lijepo izrazio, ova igra to definitivno zaslužuje.
Tako me opere kad vidim da i netko drugi to doživljava kao i ja, i da razumije!

Evo TU (http://www.gameplay.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=9191&forum=1&start=25) me čovjek napao jer ne razumije, a pokušao sam samo ne dopustiti da nerazumijevanje izopači stvari, i pojednostavi nešto što uopće nije jednostavno, jer nema jednostavnih rješenja kad ICO postavlja pitanja, i nema ad hoc odgovora utemeljenih na paušalnim procjenama i nedovoljnoj zainteresiranosti.
To ne možemo dopustiti.

Solid_Merlin
12. 07. 2006., 02:14
oldboy je napisao/la:
@Solid_Merlin
Svaka čast! Pa kako je ova lijepa misao lijepo napisana to jednostavno ubija ljepotom.Dugo se netko nije tako lijepo izrazio, ova igra to definitivno zaslužuje.Tako me opere kad vidim da i netko drugi to doživljava kao i ja, i da razumije!

:-) Drago mi je da ti se sviđa, pisao sam samo ono što sam osjetio u sebi. Igra je nezasluženo nezapaženo prošla dok su samo rijetki otkrili kakav je to dragi kamen koji se i u blatu prepoznaje. Treba nam više ovakvih igara, igara iz snova, iz mašte. Ja kao i ti znao sam doživjeti igru a lijepo sječanje na nju i danas je živo. Nostalgija i ponos - kratko & jasno!

Fliper
12. 07. 2006., 09:37
Baš jučer gledam svoju kolekciju igara i gledam šta bi mogao odigrat i uzmem po n-ti puta igrat ICO. Znam sve napamet ali opet mi je užitak igrat igru. Stvarno klasik od igre.

filiptuner
10. 09. 2006., 20:48
Izvrsna igra, probao sam je kod prijatelja i odmah kupio! (I naravno prešao!

oldboy
19. 09. 2006., 17:40
Svaka čast, nadam se da si kupio oriđiđi, mislim 150,00 naku stvarno nije ništa za to remek-djelo!

Joj sad sam si kupio PSP pa me sve pere kako bih volio ICO imati na PSP-u!
;-)

Guest
09. 11. 2006., 23:26
Mene sramota, ali moram reći da je dosada nisam igrao, i evo, prešao je sa svojim laganini gengsta stilom u 2 dana, i što da kažem...

Remek djelo nulte kategorije, prekrasna igra, prekrasne atmosfere, minimalističke priče s minimalno likova. Zbog ovakvih bisera se isplati biti gamer. :approve

Fliper
10. 11. 2006., 00:07
Underground je napisao/la:
Mene sramota, ali moram reći da je dosada nisam igrao, i evo, prešao je sa svojim laganini gengsta stilom u 2 dana, i što da kažem...

Remek djelo nulte kategorije, prekrasna igra, prekrasne atmosfere, minimalističke priče s minimalno likova. Zbog ovakvih bisera se isplati biti gamer. :approve

Tek sada prošao. Samo ću reći cccccccc!

Guest
10. 11. 2006., 00:15
fliper je napisao/la:

Tek sada prošao. Samo ću reći cccccccc!

A hebiga, bolje ikad nego nikad. :-)

Solid_Merlin
10. 11. 2006., 01:01
Ja, kao ljubitelj dobre priče i tone animacija u igrama, nisam bio razočaran tim minimalizmom kojim raspolaže ICO. Ovdje priču pričaju neke druge stvari ... poput svakog onog kamena od kojih se sastoje zidine poznatog i nepoznatog svijeta. Takav kamen priča jednu stoljetnu priču koja da bi se, podsvjesno ali ipak doživila treba kreativno razmišljati i znati uživati u svakom trenutku igre. Širokogrudnost prema čudnom je takođe poželjna.
Ovakva igra se samo jednom "rađa".

Shema
10. 11. 2006., 04:22
U toj igri je sve kul!A najjači mi je zvuk onih klompica po kamenju!

unknow
10. 11. 2006., 04:37
Cim se treba misliti nema vas :-D :-D ma igra je fantastična ma remek dijelo(meni) :-)

Solid_Merlin
10. 11. 2006., 10:39
Shema je napisao/la:
U toj igri je sve kul!A najjači mi je zvuk onih klompica po kamenju!
A tek kad skoči sa nekog zida, uh kako to zvekne i odjekne. :-D Ali meni ne izgledaju baš kao klompe ... više kao neki opanci.
A Yorda je bosa, jel tako?

http://img184.imageshack.us/img184/7685/ico26qy.jpg

Fliper
10. 11. 2006., 11:03
Yorda je bosa naravno. ICO ima neke japanske opanke.

EDIT: Mjenjam naziv topica u ICO jer se igra zove tako, a ne Ico. Neka nitko ne mijenja. Zahvaljujem.

Guest
10. 11. 2006., 20:03
fliper je napisao/la:

EDIT: Mjenjam naziv topica u ICO jer se igra zove tako, a ne Ico. Neka nitko ne mijenja. Zahvaljujem.

Alex nije tako mislio. Rekao ti je da isključiš Caps kad pišeš ime topica. :-D

Leaf
10. 11. 2006., 20:07
Prije nekih tjedan dana sam prešo ovu fenomenalnu igru. Svidjela mi se. To je valjda prva avantura koju sam igrao i prešao. Puno tog se ne kuži, tko, zašto, zbog čega, al to igru čini tajanstvenom i atmosfera tijekom cijele igre je super.

Guest
10. 11. 2006., 21:15
GENIJALNOO :-D - Reka bi onaj Hugo(Boris Mirković,šta visi isprid BB kuće svaki petak ka papak sa onom Renatom(aj dd lajk tu hev a seksi tajm vit hrr ;-) ))
Inace Ico...sorry ICO je GENIJALANN :-D
BTW - Slažem se sa Solid_Merlinom za one nativne Japanske opanke.Kunem se da sam prošlo lito vidia Beru i Rešu u njima,Majke mi! :-P

Solid_Merlin
10. 11. 2006., 23:48

fliper je napisao/la:
Mjenjam naziv topica u ICO jer se igra zove tako, a ne Ico. Neka nitko ne mijenja. Zahvaljujem.
Onda bi trebali ovako pisati nazivi topica: FINAL FANTASY, METAL GEAR SOLID, resident evil 4, grand theft auto, TEKKEN, GOD OF WAR ... itd.

Da ne bi bio oftopic:

http://www.gamesmemories.com/images/ost/ICO/ico_large.jpeg

Fliper
10. 11. 2006., 23:50
Ae ICO se igra zove i tako će ostat.

Solid_Merlin
10. 11. 2006., 23:55
fliper je napisao/la:
Ma uopšte mi ne smeta, baš naprotiv jer volim ICO.
Samo kažem da ima još igara čiji se naziv piše velikim slovima :-)

oldboy
11. 11. 2006., 09:09
Uh, dragi naš ICO, uvijek mi je drago kad vidim da ne nestaje ni sa ovih naših stranica.

A ja imam kod kuće zapakirani, nikad otvoreni Limited Edition!
Izdanje 2002. godine.

A igram ono ponovljeno izdanje, a Limited čuvam!
Tako će i ostati.

Solid_Merlin
11. 11. 2006., 10:36
oldboy je napisao/la:
A ja imam kod kuće zapakirani, nikad otvoreni Limited Edition!
Izdanje 2002. godine.
Razlikuje li se sadržajem od obične verzije i po čemu?

Ja bi ga ipak raspakovao ... pažljivo i odigrao :-)

oldboy
11. 11. 2006., 20:51
Hm, sadržajem, misliš igra ili paket?

Vjerojatno misliš paket, jer igra je PAL i ista je valjda kao i ovaj zadnji REPRINT koji je izašao.

Ali ne znam, kad ga nisam nikada otpakovao!
:lol:

Inače pakiranje je onak' kartonsko kao i Shadow of the Colossus, samo crno, mrak izgleda, izdanje za francusko tržište, pa sve piše na francuskom, tako da me to još dodatno rajca.

Francuski jezik je tako otmjen, jezik svjetske diplomacije!

I ima Art Cards unutra, četiri komada!

Eto prijatelju.

Nema raspakiravanja, radi se o kolekcionarstvu prve klase, a i platio sam ga 60 funti na eBay-u, pa mi žao!
:-D

Solid_Merlin
11. 11. 2006., 21:02
igra je PAL i ista je valjda kao i ovaj zadnji REPRINT koji je izašao.
To me je zanimalo.

Btw, nikad neću kužiti kolekcionare i kolekcionarstvo :-D
Nisam taj tip ... ili možda jesam ali ja bi ga otpakovao. :-)

Guest
12. 11. 2006., 11:53
Solid_Merlin je napisao/la:

fliper je napisao/la:
Mjenjam naziv topica u ICO jer se igra zove tako, a ne Ico. Neka nitko ne mijenja. Zahvaljujem.
Onda bi trebali ovako pisati nazivi topica: FINAL FANTASY, METAL GEAR SOLID, resident evil 4, grand theft auto, TEKKEN, GOD OF WAR ... itd.

Moraš se ti javiti...

fliper je napisao/la:

Fkors.

Sub-Zero
12. 11. 2006., 12:39
U trgovinama baš i ne primjećujem rework ICO-a, nije valjda da se tako brzo rasprodao?

oldboy
12. 11. 2006., 19:38
U mojem gradu ga ima na par mjesta, uvijek se rastužim kada ga ponovno uočim u trgovini, iako su im zadnje kopije i to je to, ne želim da budu tamo na policama, ICO treba bit' u konzoli.
Valjda će ih netko kupiti.

Još kad ga stave zajedno s nekim smećem koje nitko nikada neće kupiti original onda bih poludio.

Solid_Merlin
12. 11. 2006., 19:54
Moraš se ti javiti...
.................
Fkors.

Koliko vidim moraš ali ti samo da bi napisao nešto što je blago rečeno "niđeveze".

selphie
12. 11. 2006., 20:35
Joj, uhvatit ću malo vremena slijedeći tjedan pa ću ga probat završit iz prve (neki kažu da je igru moguće završiti za 5 sati, moj rekord je 6), dugo je vremena prošlo otkako sam ga zadnji put igrala. :-(
Ovdje mi je atmosfera prekrasna, glavni junak jedan od najsimpatičnijih, negativac isto tako dobro dizajniran (zašto, oh zašto u igrama više nema negativaca koje možemo mrziti)... Uglavnom, remek-djelo. Htjela sam kupiti special edition, ali u Zg ga više nema. :-(
BTW old_boy; mislim na kraju igre da kod onih stabala ako malo prošvrljaš i dobiti ćeš lubenicu, ali kako kažem, davno je bilo kad sam igrala, a možda toga ima samo u NTSC verziji.

oldboy
12. 11. 2006., 20:45
selphie je napisao/la:
BTW old_boy; mislim na kraju igre da kod onih stabala ako malo prošvrljaš i dobiti ćeš lubenicu, ali kako kažem, davno je bilo kad sam igrala, a možda toga ima samo u NTSC verziji.

Evo idem odmah probat', hvala selphie!

selphie
12. 11. 2006., 21:10
E, ovako, pronašla sam dio i na gamefaqs-u koji to detaljnije objašnjava. Link je http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/ico_plot.txt, a samo upiši u ctrl+f watermelons by the beach, ako ne uspiješ pronaći.

Također, za sve fanove ICO-a, pročitajte fantastičan tekst Petera Eliota o kojem piše o priči u igri a link je http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/ico_annotation.txt .

oldboy
13. 11. 2006., 10:00
Hyperlink ne radi, ali radi copy/paste direktno u browser.

Peterov tekt je malo dugačak, lijepo ću si ga isprintati pa lagano!

@selphie

I da, jeli smo lubenice mala i ja!

Yamcha
31. 12. 2006., 12:35
Jučer sam kupio ovo remek-djelo za 250 kn i uživam. Napokon sam ga se domogao:-D

Lucca
05. 02. 2007., 22:50
Ja ću samo ponosno reći da imam originalni ICO. I da su bonusi odlični. Žestoko je igrati u paru. XD

tabooX
05. 02. 2007., 22:53
originalnu cardobard verziju ili?
ja sam kupio onaj re-relase za 130 kn... vec prije

Lucca
05. 02. 2007., 23:10
tabooX je napisao/la:
originalnu cardobard verziju ili?
ja sam kupio onaj re-relase za 130 kn... vec prije

Nije cardboard, re-release je - ali iskreno, nije me toliko briga za to - original je, to je najbitnije. Još samo da nabavim SotC oriđiđi. :)

resident_evil
15. 01. 2008., 19:31
Napokon sam i ja zaigrao ovu igru na ps3 :awe: malo je kasno ali nema veze. Igra je stvarno nešto neopisivo, svidjela mi se jako jako a igrao sam je samo 40 min.
Kako ludo ona princeza prica na nekom cudnom jeziku :lol: , za sad su zagonetke lagane. Grafika uopce nije loše a ICO je izašao 2001.

freaxy
15. 01. 2008., 20:21
Kako sam uživao igrajući ovu igru. Samo je igra malo depresivna, a to se pomalo odražavalo i na mene :-D . Nažalost, odustao sam nakon što sam 4 sata skakao po onom yebenom stupu koji iskače iz zemlje...

resident_evil
25. 01. 2008., 23:56
Nakon 2 sata igre mogu raci sam :-O :awe:

Doga
26. 01. 2008., 21:47
pspfreak je napisao/la:
Nažalost, odustao sam nakon što sam 4 sata skakao po onom yebenom stupu koji iskače iz zemlje...
Oh, pa to je barem lako, samo trebaš biti malo uporan!

Neznam jesam li već prije rekao, no meni je ICO jedna od najboljih igra ikada! :-)

freaxy
27. 01. 2008., 11:21
Doga je napisao/la:

pspfreak je napisao/la:
Nažalost, odustao sam nakon što sam 4 sata skakao po onom yebenom stupu koji iskače iz zemlje...
Oh, pa to je barem lako, samo trebaš biti malo uporan!

Neznam jesam li već prije rekao, no meni je ICO jedna od najboljih igra ikada! :-)
I bio sam uporan :-x ....a koliko god igra bila genijalna i nešta od najboljeg što sam ikada igrao i igrat ću...nakon velike glavobolje i poremeće percepcije okoline, i to što mi se gadila zelena trava kada sam ju vidio izvan kuće, jer me posjećala na sve muke (ozbiljno)...ipak sam odustao :zzzz: ....ovaj dio igre je presmiješan :-x .
I da, čitao sam i namjeravao dobiti kao nekakav malj, koji postoji u igri, samo jedan takav. U stanju je ubiti bilo kojeg neprijatelja u samo jednom udarcu. Ali on je iza onog yebenog stupa...i kao mora se riješiti mini side quest da bi se dobio.
edit: prešao igru :awe: ...na kraju postane prenaporno...ali preeeeedobro...

GODofPS3
10. 02. 2008., 21:57
Nije mi dobra!

Doga
13. 02. 2008., 22:39
GODofPS3 je napisao/la:
Nije mi dobra!
Onda nemoj spammat. :-P

freaxy
14. 02. 2008., 16:04
GODofPS3 je napisao/la:
Nije mi dobra!
Normalno da ti nije dobra! Ipak to nije neko komercijalno smeće.

selphie
11. 03. 2008., 21:36
@pspfreak
Ne razumijem. Ako ti je igra :awe: , zašto onda kažeš da ti je mučna i naporna? Po meni, mojim se očima bilo puno teže priviknuti na SotC, ali ne zbog dizajna, nego vjerojatno zbog nekih tehničkih stvari koje se tiču broja frameova u minuti.

Što se tiče zagonetaka, igra mi je bila dosta laganini. no i mene je jedna mučila duže vrijeme. Zapravo, sve su zagonetke temeljene na nekoj prirodnoj logici kojom bi se koristili da se nađemo u takvim situacijama. Tako sam barem ja to shvatila.

freaxy
11. 03. 2008., 21:41
Tako je to...bila mi je baš nekada naporna, i doživljavao sam šokove kada su oni kreteni iskakali iz zemlje :lol: . Ali koliko se god živcirao, i možda mrzio ovu igru...toliko mi je i dobra :-) .

selphie
11. 03. 2008., 23:13
Ah, razumijem kako je to kad se previše emocionalno vežeš za neke stvari ili ljude pa picajzliraš oko svih sitnica vezanih uz njih. It' s a wonderful feeling, indeed! :roll:

freaxy
12. 03. 2008., 21:49
Jel ovo odigralo više od 3 osobe na sajtu...ili....

vinc3
13. 03. 2008., 17:57
Ja sam ga odigrao nekoliko puta. jedna od najboljih igara na PS2 (i igara uopće). originalno, a atmosfera je jebena. nedavno sam ga poceo opet igrat i opet me odusevljava kao prvi put kad sam ga igrao. :-)

WUCHKOV_COBAN
13. 03. 2008., 19:58
Ja nazalost nisam jos odigrao nema nigdje za kupit. :-( Jedva sam nasao i SotC

vinc3
13. 03. 2008., 20:55
Skini s neta, posudi od nekog, snađi se. moraš ovo odigrat.

Fliper
13. 03. 2008., 21:38
WUCHKOV_COBAN je napisao/la:
Ja nazalost nisam jos odigrao nema nigdje za kupit. :-( Jedva sam nasao i SotC

www.crovortex.hr ima i ICO i Shadow of the Colosos

vinc3
13. 03. 2008., 21:54
Shadow of the Colosos ima po cijeni od 119,00 kn, ali ICO nisam našao :-?

selphie
14. 03. 2008., 21:43
Da, meni ta politika hrvatskih distributera za video igre jednostavno ne ide u glavu. Mislim, ja ne želim nikome pametovati, posebno ne nekome tko je završio ekonomiju, no onda neka mi taj čovjek objasni kako da ja ne kradem kupujući gusarske igre ako on nepopularnu igru na cd - u, staru 10 godina neće spustiti ispod 250 kn, dok jedan od najpopularnijih hitova koji je izišao prije 2, 3 godine se prodaje zan duplo manju cijenu, i to još na dvd - u. Pa on krade, a ne ja!

freaxy
17. 03. 2008., 00:17
Jednostavno je nazvati te ljude, ma što god oni završili - kreteni!

Fliper
17. 03. 2008., 00:50
Link (http://www.crovortex.com/webshop/igra-2507-ICO.html)

Granas
04. 04. 2008., 02:05
igru sam kupio jučer....i nakon 30 min igranja... :-o :-o :-o :-o :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe: :awe:

freaxy
05. 04. 2008., 16:24
Jedva od "najčudnijih" igara koje sam igrao. Možda zbog njegove prebolesne, pomalo kalustofobične atmosfere. A najbolje mi je što se u igri cijelo vrijeme vidi izlaz :-o , samo što se još treba do njega doći. Osjećaj slobode je blizu...ali i jaaaako daleko :-( .

Granas
06. 04. 2008., 13:11
Šteta što ovaka igra ima kraj ... :cry: :cry:

Guest
06. 04. 2008., 18:49
e ja imam prijatelja icu, jel se to misli na njega ili???? :-O

Guest
06. 04. 2008., 18:50
Granas je napisao/la:

Šteta što ovaka igra ima kraj ... :cry: :cry:

aj puši ***** sta ga vrijeđaš

Granas
06. 04. 2008., 22:21
Šta je Irena .... mama i tata ti nisu kupili mobitel pa dolaziš tu lajat na forum. Ajde makni se od ekrana još si prebalava za to ,odi slušat cecu ili se igrat barabikama.

Nego da se ja držim teme

Ico i SOTC su nešto puno više od igre..čak i kad netko kaže da su one -maserpice- reko je malo. Puno više od ostalih ušminkanih sra..a. ICO 2 ili SOTC 2 (šta već bude) će mi biti glavni razlog da kupim PS3

P.S . Zahvaljujem Filepru što je otvorio ovaj topic, jer da nije, ja danas ne bi imao ICO (orginal naravno)

http://gh.ffshrine.org/soundtracks/214 --> soundtrack

Oggily
07. 06. 2008., 11:47
Kakva je to igra ICO
sry na offtopicu.

freaxy
07. 06. 2008., 13:36
Oggily je napisao/la:
Kakva je to igra ICO
sry na offtopicu.
Iako je ovdje to objašnjeno na 20 mjesta, ali dobro...
Radi se o tome da si ti neki klinac kojeg su okrivili za sve nedaće u selu, samo zato jer ima rogove, te ga zatvorili u dvorac da tamo umre, na taj način su ga žrtvovali svom nekom bogu. No, potres ga oslobađa...te on odluči izaći iz tog dvorca. To bi bilo lagano da dvorac nije prepun zagonetki, te pokojeg što ugodnog, što neugodnog iznenađenja.

vinc3
07. 06. 2008., 20:26
Evo danas sam igru presao po 4. put i opet mi je bila zabavna. Bolja je od dosta nex-gen smeca koje nam danas namecu. Stvarno je grafika predobra za to vrijeme. A atmosferu da i ne spominjem. Po meni jedna od naj atmosferičnijih igara uopce. Kretnje glavnog lika su dobre (za vrijeme kada je nastala i vise od toga) a borba zanimljiva (iako je nema puno). Zagonetka su predobre. Preporuka svima koji jos nisu prepoznali odigrali ovo remek djelo.

Granas
16. 06. 2008., 00:05
ma to nije igra....to je nešto drugo

freaxy
16. 06. 2008., 14:30
Granas je napisao/la:
ma to nije igra....to je nešto drugo
:yup:
A mislim da je najsablasnije u cijeloj igri ono kliktanje galebova :-o . Zbilja, baš je nekako mi jezovito. Oni slobodni (kao ptice :D), šum mora...zbilja čudan osjećaj.

Granas
20. 06. 2008., 11:53
Sad svi čekaju ICO 2 ( ili SOTC 2 šta već bude)

ali igra kao ICO....to se samo jednom napravi tak šta i više NIKAD
neznam kako će bolje od toga.

Guest
21. 06. 2008., 12:12
Jos jedan masterpiece!!!

Sanjorad
21. 06. 2008., 13:15
igra je čudo i odigrana je u jednom dahu, sad planiran kupiti orginal za kolekciju

silent_snake
01. 07. 2008., 16:23
ICO... ma to je nešto predivno. Nemam riječi kojima bi opisao kako sam se osjećao dok sam igrao. O genijalnosti Team ICO-a je ionako sve napisano.
Prvi put u životu sam pustio suzu radi igre i to na samom kraju. Jednostavno ICO je igra koja dira u srce i povezuje na jedan istinski humani i topli ljudski odnos između likova iz igre i samog igrača. Prava moderna (u tehničkom smislu) bajka koju svatko tko je propustio jednostavno mora doživjeti. ICO imam original i to Limited Edition iz 2001., kupio sam ga prije 6 mjeseci za "smiješnih" 100kn (naravno rabljeno). Ponosno stoji u sobi na vidljivom mjestu :-D

freaxy
01. 07. 2008., 19:46
silent_snake je napisao/la:
ICO... ma to je nešto predivno. Nemam riječi kojima bi opisao kako sam se osjećao dok sam igrao. O genijalnosti Team ICO-a je ionako sve napisano.
Prvi put u životu sam pustio suzu radi igre i to na samom kraju. Jednostavno ICO je igra koja dira u srce i povezuje na jedan istinski humani i topli ljudski odnos između likova iz igre i samog igrača. Prava moderna (u tehničkom smislu) bajka koju svatko tko je propustio jednostavno mora doživjeti. ICO imam original i to Limited Edition iz 2001., kupio sam ga prije 6 mjeseci za "smiješnih" 100kn (naravno rabljeno). Ponosno stoji u sobi na vidljivom mjestu :-D
Zaboravio si i najbolji sustav sejvanja :lol: .

silent_snake
01. 07. 2008., 21:06
pspfreak je napisao/la:
Zaboravio si i najbolji sustav sejvanja :lol: .

Za mene je to najsimpatičniji način spremanja pozicije u igrama uopće :-)

freaxy
02. 07. 2008., 12:16
A trebali su pri kraju koje više sejvanje staviti, jer ih tijekom igre ima poprilično. A i ona *khh...borba....je stvarno konfuzna, niđe veze :-D , trebalo mi pola dana da shvatim.

WUCHKOV_COBAN
02. 07. 2008., 19:17
Nazalost nemogu je nigdje naci :cry: .

Sanjorad
03. 07. 2008., 08:21
zavisi di tražiš, pogledaj malo po intrernetu algoritam sophos ...
naći češ ga

Granas
03. 07. 2008., 16:41
Najdraži dio igre mi je onaj kod vjetrenjače :-)

EvilHippy
03. 07. 2008., 18:29
Koja je zapravo radnja u igri?

freaxy
03. 07. 2008., 23:25
EvilHippy je napisao/la:
Koja je zapravo radnja u igri?
Dobro znaš da će ti sada početi pričati "pretraži topic"...pa evo mog citata, gdje sam to objasnio.

Iako je ovdje to objašnjeno na 20 mjesta, ali dobro... Radi se o tome da si ti neki klinac kojeg su okrivili za sve nedaće u selu, samo zato jer ima rogove, te ga zatvorili u dvorac da tamo umre, na taj način su ga žrtvovali svom nekom bogu. No, potres ga oslobađa...te on odluči izaći iz tog dvorca. To bi bilo lagano da dvorac nije prepun zagonetki, te pokojeg što ugodnog, što neugodnog iznenađenja.

EvilHippy
04. 07. 2008., 16:49
A što onda ova djevojčica radi u priči i koji su to stvorovi koji ga napadaju?Tražio sam to u topicu i nisam našao.

btw,jeli ima neka veza između tih stvorova i dvorca?

freaxy
10. 07. 2008., 10:04
EvilHippy je napisao/la:
A što onda ova djevojčica radi u priči i koji su to stvorovi koji ga napadaju?Tražio sam to u topicu i nisam našao.

btw,jeli ima neka veza između tih stvorova i dvorca?

:lol: :lol: :lol:
Ako si igrao sotc, znao bi da ama baš ništa nije objašnjeno.

EvilHippy
10. 07. 2008., 15:31
Pa tamo je ista ta djevojčica.Neznam koji su oni likovi kaj dođu poslje.
Gdje mogu kupiti ICO?Ili ga više nema....

freaxy
10. 07. 2008., 17:22
EvilHippy je napisao/la:
Pa tamo je ista ta djevojčica.Neznam koji su oni likovi kaj dođu poslje.
Gdje mogu kupiti ICO?Ili ga više nema....
ako si mislio da je ženska ista u ico i sotc...varaš se. U sotc ima crnu kosu, dugu, dok u ico ima neku sivu, kratku.
I na koje likove misliš "poslije" ???

EvilHippy
10. 07. 2008., 21:52
Oni s maskama kaj su došli poslje kada pobijediš zadnjeg diva,kada se pretvoriš u colossusa

freaxy
10. 07. 2008., 23:51
EvilHippy je napisao/la:
Oni s maskama kaj su došli poslje kada pobijediš zadnjeg diva,kada se pretvoriš u colossusa
Aha :lol: , ti. Pa ako si pratio pozorno priču, shvatio bi da ipak naš glavni lik radi lošu stvar - oživljava žensku, ali cijena je oslobađanje zloduha. I kada su kolosi počeli padati jedan po jedan (čuvari toga zloduha) ti čuvari (ne pitaj odakle su, možda su njihovi preci napravili kolose, a možda i vanzemaljci) nisu baš toliko glupi da nisu primjetili da nešto ubija kolose i time ugrožava čitav svijet...morali su poduzeti neke mjere...a zna se kakve :-( .
I taj veliki kolos je oslobođeni zloduh (ipak je naš glavni lik donekle uspio u svojoj nakani), kojime neposredno upravljaš.
Možda će te zanimati činjenica da u oni koji zatvore ICO-a u istoimenoj igri (al sam pametan :-p ) su užasno slični onima iz sotc...imaju maske, rogove...itd.

Solid_Merlin
11. 07. 2008., 00:24
pspfreak je napisao/la:

EvilHippy je napisao/la:
Pa tamo je ista ta djevojčica.
...varaš se. U sotc ima crnu kosu, dugu, dok u ico ima neku sivu, kratku.
Kaj brijes? Zenska isla kod frizera http://www.gameplay.hr/images/subject/icon20.gif

freaxy
11. 07. 2008., 00:27

pspfreak je napisao/la:

EvilHippy je napisao/la:
Pa tamo je ista ta djevojčica.
...varaš se. U sotc ima crnu kosu, dugu, dok u ico ima neku sivu, kratku.
Kaj brijes? Zenska isla kod frizera http://www.gameplay.hr/images/subject/icon20.gif
To sam i ja pomislio, a onda sam se sjetio da u to vrijeme nisu postojali preparati na kemijskoj bazi koji bi joj kosu održali kosu postojane crne boje na kiši, snjegu i suncu, kao i svim promjenivim vremenskim uvjetima.

Solid_Merlin
11. 07. 2008., 01:24
pspfreak je napisao/la:
To sam i ja pomislio, a onda sam se sjetio da u to vrijeme nisu postojali preparati ...
Drevni Asteci i Maye imali su tehnologiju daleko napredniju nego danas ali su zbrisani sa lica Zemlje. Vjerovatno su tu bila i drevna raja iz ico-a/sotc-a http://www.gameplay.hr/images/subject/icon25.gif

EvilHippy
11. 07. 2008., 11:15
Colossusi su ih sve pobili.Asteke su pobili španjolci,isto kao Inke ali Maye su nestale.

btw,gdje mogu kupiti ICO i jeli je glavni lik iz ICOa bio glevni lik u SOTC?Koje su ono sjene u ICOu (monsteri)?

Volim tajne igre :-D

freaxy
11. 07. 2008., 11:22
EvilHippy je napisao/la:
Colossusi su ih sve pobili.Asteke su pobili španjolci,isto kao Inke ali Maye su nestale.

btw,gdje mogu kupiti ICO i jeli je glavni lik iz ICOa bio glevni lik u SOTC?Koje su ono sjene u ICOu (monsteri)?

Volim tajne igre :-D
Nije isti lik, pa čak im i drugo ime :-o ! Bilo bi zanimljivo da se radi o istim likovima, jer onda bi falila jedna velika poveznica između ico i sotc, odnosno, šta se dogodilo nakon događaja u ico koji su doveli do radnje u sotc. One sjene u ICO šalje neka zla baba...ali to sam saznaj, kao i zašto :oops: .

EvilHippy
11. 07. 2008., 13:13
Gdje mogu kupit ICO?U Algoritmu nema :-(

freaxy
11. 07. 2008., 15:09
EvilHippy je napisao/la:
Pa naravno da nema, kasno si se sjetio :-p .

ssj4leon
11. 07. 2008., 16:40
EvilHippy je napisao/la:
Skini si ga preko torrenta ÷D

Tuheljski-gamer
11. 07. 2008., 18:01
EvilHippy je napisao/la:

Kako nema, mujo jedan, prekjucer sam bil tam, bila 3 komada ( u Gajevoj...)

Zakaj ga nisam kupil...eh, jebi ga, to je već drugi par rukava :sympathy:

EDIT: 239 kn... Desna polica dolje...
Jebemti, sad kad su sve prodali... :lol:
Pusti jednog za mene :-)

EvilHippy
11. 07. 2008., 22:02
Dobro,bum sutra provijerio.Koliko košta?

freaxy
11. 07. 2008., 23:02
A smradovi jedni...da je meni jedan :oops: ...

EvilHippy
12. 07. 2008., 12:04
Kaj ti nemaš ICO,mislio sam da si ga kupio. :-D
btw,prvi ću ga kupit

Edit:Kupio zadnji za 246 kn. :-D

freaxy
15. 07. 2008., 00:38
EvilHippy je napisao/la:
Kaj ti nemaš ICO,mislio sam da si ga kupio. :-D
btw,prvi ću ga kupit

Edit:Kupio zadnji za 246 kn. :-D
I kakav je ico :-D ?

Da ti kažem kraj sada?

:lol:

EvilHippy
15. 07. 2008., 10:29
Prešao.Ne trebaš mi reći kraj :blabla:
Igra je remek dijelo. :awe:
Prića je super :thumbsup:

Jesi siguran da Ico nije u STOCu?

freaxy
15. 07. 2008., 16:50
EvilHippy je napisao/la:
Prešao.Ne trebaš mi reći kraj :blabla:
Igra je remek dijelo. :awe:
Prića je super :thumbsup:

Jesi siguran da Ico nije u STOCu?

Nisam ti ja iz team ICO studija da ti govorim šta je povezano a šta ne :-p ... igra ti daje slobodnu maštu, ako ti misliš da nešta je, onda je i tako.

EvilHippy
22. 07. 2008., 12:29
Pa ali,ona cura se onesvijestila u ICOu na plaži (zove se Yorga)...a kasnije u STOCu glavni lik oživljava djevojčicu.Onaj kralj u STOCu je rekao "not you again".Pa zato mislim da je glavni lik ICO. :-)

freaxy
22. 07. 2008., 12:46
EvilHippy je napisao/la:
Pa ali,ona cura se onesvijestila u ICOu na plaži (zove se Yorga)...a kasnije u STOCu glavni lik oživljava djevojčicu.Onaj kralj u STOCu je rekao "not you again".Pa zato mislim da je glavni lik ICO. :-)
Možda 3. nastavak sve poveže...ali ne baš vjerovatno. Ali ono nije ista ženska, osim ako je išla kod frizera :lol: :-P !

EvilHippy
22. 07. 2008., 13:00
U ICOu se vidjelo da ta ženska (Yorda) ima crnu kosu (bar sam tako ja vidio) .Neznam zašto ima bijelu...U STOCu je na kraju glavni lik imao rogove,pa zato mislim da je iz ICOa.Taj kralj je rekao "not you again" jer je tada glavni lik imao rogove i možda se kralj sijetio nekoga... :roll:

freaxy
22. 07. 2008., 13:26
EvilHippy je napisao/la:
U ICOu se vidjelo da ta ženska (Yorda) ima crnu kosu (bar sam tako ja vidio) .Neznam zašto ima bijelu...U STOCu je na kraju glavni lik imao rogove,pa zato mislim da je iz ICOa.Taj kralj je rekao "not you again" jer je tada glavni lik imao rogove i možda se kralj sijetio nekoga... :roll:
too...much...thinking....

...hurts....badly....

tabooX
23. 07. 2008., 23:14
Drevni Asteci i Maye imali su tehnologiju daleko napredniju nego danas
krivo.
azteci i maye su imali daleko napredniju tehnologiju nego drugi narodi u to vrijeme.
a kada se govori o majanskoj, uglavnom se misli na razvijenu matematiku, astronomiju, pisani jezik, arhitektura itd.
kod azteca se uglavnom govori o visoko razvijenoj umjetnosti i arhitekturi.
a i usput, ni maye ni azteci nikada nisu unisteni ili izumrli, i danas postoje i govore se njihovi jezici.

eh sad na ico, sotc poveznice....
govorite totalne gluposti.

wander nije ico, ne moze bit, nikako.

SPOILERI
ico se rodio u svom selu, u kojem postoji stoljetna tradicija da se dijete s rogovima odvede u taj dvorac, gdje se tko-zna sto dogodi njima.
na kraju sotc-a se wander reinkarnira kao dijete s rogovima. moja pretpostavka je jednostavno da je on pocetak te tradicije, jer je ucinio nesto tako nepojmljivo.

kakve veze kraljica ima s tim, ne znam.

ali sta je je, sotc se dogada stotinama godina prije ico-a.

freaxy
24. 07. 2008., 14:47
I možda to sve 3. nastavak poveže...kao i mgs3 :-p .

steel_0
26. 07. 2008., 21:08
Planiram kupiti igru,imam ps3 i LCD,ali nekako mi je bolje skinui preko torrenta,A i moram štediti za igre(Naruto:Ultimate Ninja Storm,RE5,GoW3...)

tabooX
27. 07. 2008., 04:24
pa skini, pa ako ti se svidi kupi.
u svakom slucaju ti se isplati.

znam da je ovo offtopic, ali:
(sto PS3 jos nije crackan? vidim svi nesto stede, kupuju rabljeno... bilo bi mi drago da su sad svi, barem prisilno, na originalima :D)

freaxy
27. 07. 2008., 07:13
tabooX je napisao/la:
pa skini, pa ako ti se svidi kupi.
u svakom slucaju ti se isplati.

znam da je ovo offtopic, ali:
(sto PS3 jos nije crackan? vidim svi nesto stede, kupuju rabljeno... bilo bi mi drago da su sad svi, barem prisilno, na originalima :D)
offtopic odgovor:
Je crackan, ali medij za igre je 200 kuna. Nema pirata, fala Bogu!

tabooX
27. 07. 2008., 19:14
odgovor na offtopic odgovor:
hehe da, uvijek zaboravim da je bluray tako skup medij.
lijepo, bas mi je drago :)

EvilHippy
29. 07. 2008., 19:00
tabooX je napisao/la:
SPOILERI
ico se rodio u svom selu, u kojem postoji stoljetna tradicija da se dijete s rogovima odvede u taj dvorac, gdje se tko-zna sto dogodi njima.
na kraju sotc-a se wander reinkarnira kao dijete s rogovima. moja pretpostavka je jednostavno da je on pocetak te tradicije, jer je ucinio nesto tako nepojmljivo.

kakve veze kraljica ima s tim, ne znam.

ali sta je je, sotc se dogada stotinama godina prije ico-a.
Na kraju se prikaže da se glavni lik u STOCu pretvorio u bebu.Možda je to ICO.

Tajnovita igra... :-O

freaxy
30. 07. 2008., 08:28
Ali onda dođemo do rogova.... zar wandrer (kako god da je) ne bi trebao imati rogove?

EvilHippy
30. 07. 2008., 16:01
Rogovi su mu se prikazali na kraju igre,kada ih je dobio.
Mislim da je on ICO
:roll:

resident_evil
30. 07. 2008., 16:09
Ma nije on ICO 100 %. On je prvi koji je dobio te rogove. Kako on može biti ICo kad su Agro, Wander i Mono ostali tamo ne mogu se nikako vratiti. Zato sa 12 godina i odfuraju djecu koja imaju rogove u onaj dvorac jer znaju da su opasni/jaki. Vjerovatn osu se pricale legende o Wanderu s koljena na koljeno. Sve je ovo samo moje mišljenje. Nisam prešao ICo ali SOTC jesam baš danas, sada se bacam na ICO-a :-D Prije 6 mj sam poceo igrati ICO ali sam nakon 2 sata odustao :cry: jer sam dobio druge igre za ps3. Nakon sto sam presao SOTC sa cu poceti ICO isponova ionako nisam puno dogurao kad sam prvi put poceo prelaziti.
I btw ona klinka kad prica ne razumijem je nista :lol: mogli su barem ko u SOTC staviti normalan sub a ne neki žnj.

EvilHippy
30. 07. 2008., 16:33
Zašto onaj kralj onda kaže Wanderu "not you again"?
I Yorga se onesvijestila na kraju ICOa.Možda ju je Wander (ja mislim da je to ICO) išao do tog hrama,gdje je onaj svetac,probudit. :-O

freaxy
31. 07. 2008., 01:51
Pa kako se onesvjetila kada se probudila :lol: .
U sotcu nema izlaza za njih troje, most se urušio ( ili sam ja gledao neki film jučer). Wander nema rogove, pa kako je onda moguće da ih je dobio kada se pretvorio u dijete!!!! To mi nije jasno????

EvilHippy
31. 07. 2008., 09:32
Onaj svetac ju je probudio. :lol: Možda su iskopali tunel i došli do toga sela.Možda je viještica iz ICOa ona djevojčica u SOTCu :-O
Ima neki mod kada možeš igrat s Wanderom koji ima rogove na kraju igre :-O

freaxy
31. 07. 2008., 15:10
Iskopali tunel :lol: ... gledao si previše filmova :lol: .

edit: a možda su sagradili katapult od pruća te svi sjeli u njih te se
bacili preko. A možda su na konja stavili napravu koja liči na krila, samo što je i ova sastavljena od pruća i tkanine, te stavili to na konja, svi sjeli na konja, on se zatrčao, pa su svi poletili. Ili su jednostavno pobjegli oceanom.

EvilHippy
31. 07. 2008., 18:40
pspfreak je napisao/la:
Ili su jednostavno pobjegli oceanom.

Možda su napravili neku splav i otišli. :-D

Najbolja mi je zadnja borba kada se borim s onom viješticomKada sam se borio s onim duhovima mi je bilo jezivo

freaxy
01. 08. 2008., 00:38
Ja preferiram katapult :yup: .

EvilHippy
01. 08. 2008., 11:44
Trebali su napraviti avion neki da pobijegnu. :yup:

freaxy
04. 08. 2008., 23:51
I na kraju se ispostavi da je ICO utemeljio Filozofere iz mgs serijala :-o .

edit: ovo je žalosno kolko ima malo komentara!!! Pa ljudi moji, propuštate remek djelo!

EvilHippy
20. 08. 2008., 12:01
Ljudi neznaju šta je remek dijelo,a šta je loša igra.Zato nema baš tako puno komentara. :-)

Mislim da je onaj mač koji ICO nađe na kraju (s kojim se bori protiv viještice) je onej od Wandera

freaxy
20. 08. 2008., 16:42
EvilHippy je napisao/la:
Ljudi neznaju šta je remek dijelo,a šta je loša igra.Zato nema baš tako puno komentara. :-)

Mislim da je onaj mač koji ICO nađe na kraju (s kojim se bori protiv viještice) je onej od Wandera
Ne baš. Čuo sam da u sotc pod time attack dobiješ mač iz ICO, ali nisam siguran da li taj veliki, ili onaj manji - regularni. I Wandrerov mač ima udubinu u sredini, te je mnogo manji. Neće valjda s grdosijom od 50 kila sakati na kolose.

EvilHippy
20. 08. 2008., 17:31
Sve je moguće. :-D
Možda je Wander bio bilder,a poslje je poćeo loviti Colossuse.

btw,što ona viještica predstavlja u ICOu?

freaxy
20. 08. 2008., 20:39
EvilHippy je napisao/la:
Sve je moguće. :-D
Možda je Wander bio bilder,a poslje je poćeo loviti Colossuse.

btw,što ona viještica predstavlja u ICOu?

Tako puno pitanja, a tako malo odgovora...

Light Yagami
21. 08. 2008., 21:31
Ta me zla vještica i cijeli setting na kraju ICO-a podsjetio na zadnju epizodeu prve sezone Sailormoona i onu zlu vještivu koju su fajtali.

EvilHippy
21. 08. 2008., 21:51
Možda je ona prva animacija u SOTCu kada Wander nosi onu djevojčicu,možda je to ta zla viještica u ICOu?

freaxy
22. 08. 2008., 02:03
EvilHippy je napisao/la:
Možda je ona prva animacija u SOTCu kada Wander nosi onu djevojčicu,možda je to ta zla viještica u ICOu?

Not bad...

EvilHippy
22. 08. 2008., 09:56
Aha,vidiš da se u nešto razumijem :-D
Ipak sam ja EVILHIPPY :lol:

U ICOu se,kada viještica priča,pokažu čudna slova.Jel tak?

tabooX
22. 08. 2008., 17:11
EvilHippy je napisao/la:
Na kraju se prikaže da se glavni lik u STOCu pretvorio u bebu.Možda je to ICO.

Tajnovita igra... :-O

ma nije ICO, zato sam i ovo gore napiso.
ico se rodio u svom selu, wander se preporodio u forbidden lands.

I btw ona klinka kad prica ne razumijem je nista mogli su barem ko u SOTC staviti normalan sub a ne neki žnj.
to je napravljeno da se pojaca osjecaj izgubljenosti u igraca, nemas s kim pricat, ne znas gdje si, ne znas nista, svijet ti je puno otvoreniji i otvoren za interpretaciju.

Zašto onaj kralj onda kaže Wanderu "not you again"?
jer je wander ukrao mac.

dobio je rogove kao znak da je koristio usluge dormina, valjda.

eh sad GLEDAJTE, prestanite uopce s ikakvim spekulacijama. cinenica je da se sotc odvija prije ICO, to je i fumito ueda potvrdio.

freaxy
22. 08. 2008., 18:26
Ja i Zli Hipi smo na tragu nečega velikoga....

EvilHippy
22. 08. 2008., 19:33
Da,da.Mi ćemo nešto veliko otkrit.Zaraditi ćemo milijune.

btw,malo sam razmišljao o ICOu.Znači,u SOTCu je onaj kralj vidio Wandera koji ima rogove.Mislim da je kralj rekao svom narodu (u ICOu) da tko ima rogove treba biti zatvoren u onaj zatvor (jer se bojao da će se isto dogoditi kao nekada,kada je onaj demon nešto napravio,neznam što,na kraju zadnje animacije u SOTCu).

Još neznam što radi ona kraljica u zatvoru (viještica u dvorcu u ICOu).

freaxy
24. 08. 2008., 15:08
Da,da.Mi ćemo nešto veliko otkrit.Zaraditi ćemo milijune. btw,malo sam razmišljao o ICOu.Znači,u SOTCu je onaj kralj vidio Wandera koji ima rogove.Mislim da je kralj rekao svom narodu (u ICOu) da tko ima rogove treba biti zatvoren u onaj zatvor (jer se bojao da će se isto dogoditi kao nekada,kada je onaj demon nešto napravio,neznam što,na kraju zadnje animacije u SOTCu).
U Sotc je već glavni junak napravio teški zayeb, i trebao je biti zaustavljen... bio je presebičan. Ali to je i jedna od najgenijalnijih priča. Cijelo vrijeme radite zapravo nešto loše. Ubijate pradavne čuvare... *šmrc.

Kolosi su ubijeni, nema goreg zayeba od toga :-p . I zanima me kako je zapravo u Sotc onaj demon zarobljen!!! Ako su čuvari uništeni, ne bi li se trebao demon totalno osloboditi?

..hm...na tragu smo nečega velikoga. Malo se bojim, ali moramo hrabro naprijed. To najmanje dugujemo ovim dvjema epskim igrama. Možda mi zapravo okončamo ovu zapetljanu sagu. Vjerovatno ICO3 (kako god) neće izaći sve dok netko ne otkrije ultimativnu tajnu koju su drevni Japanci znali, a čiji su djelovi slagalice pomno satkani i skriveni u ove dvije igre. Buduće generacije će nam zahvaljivati.

EvilHippy
24. 08. 2008., 15:25
Da,psp,samo mi dvojca ovaj misterij istražujemo.Ne trebaš se bojati,ipak te Nediljko štiti :-p

Sada,kada je taj demon oslobođen,par dijece dobivaju rogove.Neznam jer to slučajno i zašto dobivaju ta dijeca rogove.Mislim da je na mijestu zatvora u ICOu bio dvorac iz SOTC. :yup:

freaxy
24. 08. 2008., 15:30
Jedino da su se nakon potonuća dvorca koralji skupljali milijunima godina, te stvorili atol :p. Ništa do nekog novog nastavka, jer team Ico se očito fura na mgs rascjepkanost :-p .

EvilHippy
24. 08. 2008., 20:46
Dolazi li ICO 3? (http://frag-cast.blogspot.com/2008/02/ico-3-giants-are-coming.html)
Vidim da samo mi dvojca ovdje komentiramo...ah... :roll:

freaxy
24. 08. 2008., 21:53
A znam to... ta slika da nije crkla je bila fejkana. Sve je fejkano do onog bunara sa lancem.

EvilHippy
25. 08. 2008., 17:43
Šteta,baš sam se veselio.Zašto ne naprave igru.Puno su zaradili... :-(

freaxy
26. 08. 2008., 21:42
Jel tko dobio (ma to kažem iz kulture, jer znam da je sa sajta ovdje samo možda 4-ero odigralo igru :-P ) onaj kao malj? Negdje sam pročitao da se može dobiti malj, te čak i kako. Ubija iz prve bilo kojeg neprijatelja. Meni baš nepotrebno jer onaj mač ubija svakog isto iz prve, osim onog nabildanog iz druge.

EvilHippy
26. 08. 2008., 22:05
Nikada nisam dobio malj.
Link (http://www.sffworld.com/game/110.html)
Malo sam tražio i našao oružja :-)

freaxy
26. 08. 2008., 22:38
"Zabiti se u protivnike rogovima..."
"Yorda ubije protivnike strujom..."

Ako je ovo i prvo moguće, ono drugo nikada nisam doživio :-?
Obično ja moram obaviti sav posao :lol: .

EvilHippy
27. 08. 2008., 18:45
Ovo prvo se može,to sam pročitao,ali ovo drugo...
Mislio sam da se to nemože napraviti.Nisam znao ni da postoji malj u igri,samo mač i drveni štap.

Kako si dobio malj?

Fliper
27. 08. 2008., 18:56
Ja sam prešao igru 4 puta ali mall nisam dobio niti bi ga uzeo jer ako ubija jednim udarcem samo onda to više nije ICO i ubija se sva draž igranja. Yorda da napada strujom? Ne moguće. U ta 4 puta se niti jednom nije dogodilo ništa slično.

freaxy
27. 08. 2008., 21:22
EvilHippy je napisao/la:
Ovo prvo se može,to sam pročitao,ali ovo drugo...
Mislio sam da se to nemože napraviti.Nisam znao ni da postoji malj u igri,samo mač i drveni štap.

Kako si dobio malj?
Nisam dobio malj, nego sam pročitao u prohodu kako ga dobiti (yebiga, nisam znao da se na lancu može zanjihati :lol: :lol: :lol: . Ali nisam prelazio po njemu). Ono sistem.. "skoči ovdje, skoči ondje, baci bombu tamo....
ali evo tajni za EU verziju igre :awe:
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/code/367472.html
Čak ima i lightsaber :lol: !

EvilHippy
28. 08. 2008., 18:09
Da,piše da ubija iz drugog ili prvog pokušaja.

Više me zanima ovaj smiješni video na kraju igre:
Alternative Ending
The game must already have been completed in order for this to work. Right at the end of the game when Ico wakes up on the beach, make your way all the way over to where the cliffs are and continue your way up the beach. Along the way you should come across a large rock, there should also be a couple of watermelons situated near this large rock. Pick up one of these watermelons and proceed up the beach until you reach Yorda. You will now be treated with a slightly humurous end video. This does not work on the US version of the game.

To je US verzija.Neznam jel ju ja imam, :-(

freaxy
29. 08. 2008., 23:39
Vidio na youtube taj ending :oops: .
Ništa naročito, dođe do nje s tom lubenicom >black screen > i onda je fino žderu sjedeći na plaži i gledajući u daljinu. Ta plaža ima i u Sotc. Mislim da su se njih dvoje nasukali na ono mjesto u Sotc :-o .

EvilHippy
30. 08. 2008., 11:35
Ali ICO je poslje SOTCa.

ICO beach in SOTC (http://uk.youtube.com/watch?v=LRWm_bjTsl8&feature=related)
:-o
OMG!Plaža iz ICOa !Znači da će se tu poslje dvorac onaj napraviti

EDIT:Mislimda u dvorcu u SOTCu tamo gdje je ona voda,tamo je u ICOu zarobljena Yorda (tako mislim) :blabla:

un_known
21. 09. 2008., 16:41
Evo ja sam kupio igricu jer sam čitao malo po internetu i tako... Igra je super, igram je tek 10-ak sati ali mi je odlična. Grafika je malo zastarijela, ali ipak je to 2002 (ako se ne varam..).

Ne kužim baš sve pre više, jer ova bijela ženska priča na nekom điberskom jeziku, ali pohvatat ću ja to sve tokom igranja!

EvilHippy
29. 09. 2008., 18:24
Šteta,ne može se skužiti o čemu govori.Da se bar zna.

Sada kada u ICO 3 budemo u vremenu prije SOTC-a :-D

Granas
30. 09. 2008., 00:36
Naravno da se može :-) ali ja nisam siguran kako...Fliper više zna :thumbsup:

Leaf
17. 10. 2008., 19:21
Kako me fascinira ova igra! ICO je tako mračna igra, dok god sam ju igrao osjećao sam u njoj neku turobnu atmosferu, gotovo beznadnu, kao da što god da napravim, ništa neće značit. Vjerojatno zbog ogromnih građevina i jednostavnosti koja kao da govori nešto će se dogodit, ali igra namjerno ne dopušta da vidiš što.

IANPAN
18. 10. 2008., 17:28
Leaf je napisao/la:
Kako me fascinira ova igra! ICO je tako mračna igra, dok god sam ju igrao osjećao sam u njoj neku turobnu atmosferu, gotovo beznadnu, kao da što god da napravim, ništa neće značit. Vjerojatno zbog ogromnih građevina i jednostavnosti koja kao da govori nešto će se dogodit, ali igra namjerno ne dopušta da vidiš što.

Imaš pravo...Al što mrzim leteće frikove pa mi moraju uzet onu Yordu pa čekaj da slete...Svejedno baza su zagonetke...A najveća zagonetka mi je bila kako da otvorim vrata,al sam je riješio. (Ona vrata koja su oni konjanici u intro-u otvarali nekim mačem...)

Granas
19. 10. 2008., 23:34
Danas sam opet prešao igru i sve što mogu reći je :awe: :awe: :awe: :awe:

EvilHippy
23. 10. 2008., 19:41
Sviđa mi se u igri što si sam.Igra je smirena a ne kao Tekken u kojem želiš pobijediti nekog bosa pa udaraš po kontroleru samo da bi pobijedio.

Sve je super.Legenda :awe:

selphie
24. 12. 2008., 12:05
I ja sam nedavno kupila ICO. Nažalost, nije onaj iz posebne kolekcije, za taj mi se nije dalo dolaziti u Rijeku, već "obični". I ne mogu ga igrati zbog lošeg lasera koji mi teško učitava igre, ali svejedno, to je bila jedna od onih igara koje sam stvarno željela posjedovati. Slijedeći su Psychonauts. :)

GameFreak4
24. 12. 2008., 17:19
Ubijate pradavne čuvare... *šmrc.

Zašto sam ovo morao pročitat!!! :-(

freaxy
24. 12. 2008., 21:06
GameFreak4 je napisao/la:

Ubijate pradavne čuvare... *šmrc.

Zašto sam ovo morao pročitat!!! :-(
Nego šta. Pa valjda sljedeći logiku čuvaju nešto. I valjda su stari... sve je uvijek staro!!!

GameFreak4
25. 12. 2008., 13:06
No dobro.Oprošteno ti je! :lol:

Inače,razmišljam o nabavci ICO-a,ali ne volim samoću u igrama.

Solid_Merlin
25. 12. 2008., 16:08
Pa nisi sam, tu je Yorda

http://img184.imageshack.us/img184/7685/ico26qy.jpg

freaxy
25. 12. 2008., 16:26
No dobro.Oprošteno ti je! :lol:

Inače,razmišljam o nabavci ICO-a,ali ne volim samoću u igrama.
Znam zašto oćeš samoću...

GameFreak4
25. 12. 2008., 21:30
A znam da je i jedna ženska tu.Ma imam ja za sad dosta igara za odigrat poput Soul Calibur III,Tales of the Abyss,Grandia III,Rogue Galaxy,Star Ocean:Till the End of the Time,Persona 4,itd. itd. al ovu ću kad-tad nabavit.Kada je već kultna.

Doga
26. 12. 2008., 17:15
ICO & SotC su jedne od rijetkih igara koje se mogu nazvati bezvremenskima!

Od priče, likova pa nadalje, pravo malo umjetničko remekdjelo! :-)

Odigrao sam oba djela i nisam zažalio.

freaxy
26. 12. 2008., 18:24
U sotc ima plaža gdje je ico sa đinđom došao :-) . Samo naša mašta može zaključiti šta se nakon toga dogodilo...

un_known
27. 12. 2008., 00:01
A znate ono ako imate save na memorici od ICO-a, i igrate SoTC na glavi od konja je znak od ICO-a umjesto onog drugog...?

GameFreak4
27. 12. 2008., 17:43
pspfreak je napisao/la:
U sotc ima plaža gdje je ico sa đinđom došao :-) . Samo naša mašta može zaključiti šta se nakon toga dogodilo...

On ju je,khm,žrtvo,khm,vao?

sharkboy
30. 12. 2008., 11:54
ja je imam i mogu vam reć da je to jedna od najbezveznijih igara ikada :zzzz:

freaxy
30. 12. 2008., 14:36
sharkboy je napisao/la:
Pa dobro, svako misli svoje. Meni su, primjerice, Picasso slike užasno glupe.

un_known
31. 12. 2008., 02:04
pspfreak je napisao/la:

sharkboy je napisao/la:
Pa dobro, svako misli svoje. Meni su, primjerice, Picasso slike užasno glupe.

Ja ne vidim cilja u kunolovcu. Ne znam zašto sam ovo napisao, ali kad već pišete šta je glupo... :-?

Imperator
31. 12. 2008., 02:57
un_known je napisao/la:
Ja ne vidim cilja u kunolovcu.

A možda tak TV zaradi love jer budale zovu..

I slažem se za ovo da su obje igre bezvremenske, kak bi rekli igraća baština nulte kategorije...

GameFreak4
03. 01. 2009., 00:05
Imperator je napisao/la:

un_known je napisao/la:
Ja ne vidim cilja u kunolovcu.
igraća baština nulte kategorije...

Hm Gameplay im nije podario tu ocjenu (20/20).

Imperator
03. 01. 2009., 02:34

Znam, al smatram da je trebal, mislim da se sad ponovno piše recenzija dali bi dali 20/20, al kad je tek igra nova i to kad igraš prvi put, vidiš da je odlično al ipak se možda bojiš da 20/20 jer nisu znali da bu igra ušla među legende. Al ponavljam da sad pišu recenziju dam ruku u vatru da bi palo 20/20.

freaxy
04. 01. 2009., 05:26
Imperator je napisao/la:

Znam, al smatram da je trebal, mislim da se sad ponovno piše recenzija dali bi dali 20/20, al kad je tek igra nova i to kad igraš prvi put, vidiš da je odlično al ipak se možda bojiš da 20/20 jer nisu znali da bu igra ušla među legende. Al ponavljam da sad pišu recenziju dam ruku u vatru da bi palo 20/20.

Dobro zapažanje. Isto su tako neodstojno počastili i sotc.

FFXII_Master
08. 01. 2009., 03:28
Jeste li ikad čuli za torrent???
:smoking: :smoking: :smoking: :smoking: :smoking: :smoking:

FFXII_Master
08. 01. 2009., 03:29
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vama to dobra igrica de zaigrajte final fantasy 12 i onda sudite

freaxy
08. 01. 2009., 12:56
:facepalm:
Vidi se da imaš još puno toga za naučiti.

FFXII_Master
08. 01. 2009., 14:30
pspfreak je napisao/la:
:facepalm:
Vidi se da imaš još puno toga za naučiti.

kome ti to ico je smeće hahahahaha :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
igrajte ffxii i onda mi recite što je bolje

Imperator
09. 01. 2009., 02:19
pspfreak je napisao/la:
Dobro zapažanje. Isto su tako neodstojno počastili i sotc.

Eh, al na kraju ta ocjena još i najmanje znači.

A za ovog FFXII_Master. Pspfreak i svi ostali, nemojte ni obraćat pažnju na njega, ko da vam nekaj znači mišljenje klinaca koji brije da je gamer.

Granas
09. 01. 2009., 04:04
Pa ako govorimo o ICO onda to ide iznad svih mogućih ocjena jer tu ne govorimo o nekom izvikanom komercijalnom šitu, jer kao što sam reko i prije, to nije igra..to je nešto drugo.

FFXII_Master :sympathy:

freaxy
09. 01. 2009., 04:22
Ajde da je rekao ffx. Rekao bi pusti vraga. Ali ff12...

Ali ovo je zanimljivi primjer kako komercijalni drekovi stoje iznad remek djela. Ne samo u komercijalnom smislu (što je logično), nego i u onom umnom. Ti će ljudi takve igre prozvati dosadnima ili glupima... a i gore. Ne kažem da su ti ljudi manje razvijeni (grozan odabir riječi), nego da trebaju dovoljno takozvanog gejmerskog iskustva. Primjerice. Prije 5 godina i ja bi prozvao ico sranje. Ali družeći sve više i više sa kvalitetnijim i kvalitetnijim igrama, te skoro dotakao srž igara i samog pojma igranja, shvatio sam da su neke igre više od igre. Igranjem igara kao što je ico može se otvoriti posebno gejmersko osjetilo. Da, sve se i dalje svodi na "idi od točke A i točke B, te nemoj, molim te umrijeti". Ali u stvarnom životu nemamo točku B, nekada i A. Možda takve igre kao ICO omogućuju da odredimo što je šta. Sada mnogima ovima zvuči kao fantazija, da pričam nerazumljive gluposti. Ali vjerujem da je ovo pravo mjesto za ovaj post. Neću ovakve stvari pisati u primjerice, cod4 topicu.

Solid_Merlin
11. 01. 2009., 12:50
Topik je stickan .... miriše na flippera :-p

Beelzeboss
11. 01. 2009., 19:49
kome ti to ico je smeće hahahahaha igrajte ffxii i onda mi recite što je bolje

Fatuously niño, por favor vaya cambiar pañales ... y yo con los ojos perdidos ... :rocket:

GameFreak4
14. 01. 2009., 21:22
pspfreak je napisao/la:
Ajde da je rekao ffx. Rekao bi pusti vraga. Ali ff12...

Ali ovo je zanimljivi primjer kako komercijalni drekovi stoje iznad remek djela. Ne samo u komercijalnom smislu (što je logično), nego i u onom umnom. Ti će ljudi takve igre prozvati dosadnima ili glupima... a i gore. Ne kažem da su ti ljudi manje razvijeni (grozan odabir riječi), nego da trebaju dovoljno takozvanog gejmerskog iskustva. Primjerice. Prije 5 godina i ja bi prozvao ico sranje. Ali družeći sve više i više sa kvalitetnijim i kvalitetnijim igrama, te skoro dotakao srž igara i samog pojma igranja, shvatio sam da su neke igre više od igre. Igranjem igara kao što je ico može se otvoriti posebno gejmersko osjetilo. Da, sve se i dalje svodi na "idi od točke A i točke B, te nemoj, molim te umrijeti". Ali u stvarnom životu nemamo točku B, nekada i A. Možda takve igre kao ICO omogućuju da odredimo što je šta. Sada mnogima ovima zvuči kao fantazija, da pričam nerazumljive gluposti. Ali vjerujem da je ovo pravo mjesto za ovaj post. Neću ovakve stvari pisati u primjerice, cod4 topicu.

Ja smatram da igre nisu umjetnost,nego zabava.Kada bi postale umjetnost,ja bih se bacio kroz prozor...Ja igru gledam po njezinom igrivošću,i mislim da je to najvažnije.

Prema tome,dvanaestica je najbolja,a prema umjetnosti,desetka.

Ako je neka igra drek,onda je drek,a ako valja,onda valja!

Ne slažem se sa tvrdnjom da je ICO smeće,ali tako govorit protiv 12...Ne mogu vjerovati da bi neki ljud odbili neku igru zbog likova...A i probavljivi su po meni.

Pspfreak,ak nisi odigrao XII,ne znaš što si propustio.

freaxy
14. 01. 2009., 23:39
Igrao sam ff12, i odigrao, i bolje da nisam...
Čista komercijalizacija. Počevši od real time borbi. Ma kada oni meni uvale kick ass borbu na poteze gdje se boriš 2 sata, i ako jednom pogriješiš... mrtav si (aka Penance).
I mislim da su igre fakat umjetnost, ne sve... nego samo neke. Primjerice level dizajn u ffx :awe: . Koliko je tu trebalo umjetnika i mašte.

gameslord1
15. 01. 2009., 07:56
Usporedbe ICO-a s FFX i FFXII su debilne.
ICO je avantura sa gomilom zagonetki,dok su FFX i FFXII rpg-ovi s naglaskom na neke druge stvari.
Da ICO je stilski i atmosferično bezvremnska igra.
No daleko da je savršena.
Briljantna da,no ni blizu savršenstva.
Off topic:
@PSPfreak
Tko god tvrdi(a ima vas previše)da FFXII ima real-time borbu,je u najmanju ruku čudan.
U igrama s real-time borbom nemoraš čekat da se likovima napuni tamo neka linija.
Također možeš lupat protivnike kak ti paše.
Dobro u Primal-u i Beyond Good & Evil-u se nemože mahati dok vas protivnici ne primijete,al kad borba počne,nema nikakvih crta koje se pune prije nego kaj možeš lupit negog.
U ICO-u se može mahat kad,koliko i više-manje kako hočes.
Dakle ICO ima pravu real-time borbu.
Ono u FFXII nije borba na poteze ,ali nije nije ni real-time,nego nešto između.
Back on topic:
Kad bi ICO izašao za Wii,jamačno bi se prodao u multimilijunskoj nakladi.
Iako ima borbe i poprilično depresivnu priču(doduše u pozitivnom smislu),igra je family freandly nastrojena baš kao i Wii konzola,što znači da nije za hard-core igraće.
Nema hektolitara krvi,nema masivnih spektakularnih komboa nema likova s tonama i tonama i tonama testosterona,nema spektakularnog soundtracka... .
Igra je premiroljubiva za PS2.
ICO-u je potrebna konzola čiji proizvođač ima totalno drukčiju filozofiju od Sony-a,a to su Wii i Nintendo.
No problem eventualne pojave ICO-a za neSony platformu,je preočit.
Zbog toga igra vjerojatno nikad neće "doživjeti" neku veliku slavu.
Možda ako bi ju Sony stavio na PSN besplatno,al samo možda.
Jebiga bojim se da za ICO vrijedi ona uzrečica:
Nije mu bilo suđeno da uspije.(trzišno)
Eh kad bi se Sony i Nintendo dogovorili,al jebiga.
No živi bili pa vidjeli.

freaxy
15. 01. 2009., 12:23
Samo mi se jednom desilo u ICO, tamo gdje namještavaš da se otvore prva vrata, da su mi ćapili princezu kada sam ju ostavio. A ostaviti se ju mora (ona nakošena soba sa vodom). Ugasio sam konzolu, i sljedeći put je nisu ćapili. Ali onaj zvuk i kada se kamera nakosi kada ju otmu... prođe te totalna jeza.

GameFreak4
15. 01. 2009., 21:47
pspfreak je napisao/la:
Igrao sam ff12, i odigrao, i bolje da nisam...
Čista komercijalizacija. Počevši od real time borbi. Ma kada oni meni uvale kick ass borbu na poteze gdje se boriš 2 sata, i ako jednom pogriješiš... mrtav si (aka Penance).
I mislim da su igre fakat umjetnost, ne sve... nego samo neke. Primjerice level dizajn u ffx :awe: . Koliko je tu trebalo umjetnika i mašte.

Hm,glavno da si odigrao.

Ja kad sam igrao nisam niti primijetio da je to komercijalizacija...Ali SE želi sigurno zaraditi...

Pa ovo je na poteze...Al nema random encountera...

Možda je FF XII takva igra da nije jednostavno za takvu borbu...

Rekel sam da ja igre mjerim prema igrivosti...ali ako su umjetničke i igrive,to je onda remek-djelo.FF XII nije previše umjetnički,osim po grafici!

No dobro,neću više offtopičariti...

gameslord1
16. 01. 2009., 05:26
Vidim da su oftopikovi neizbježni,pa da se pridružim.
I mene Vaan iritira(doduše puno manje nego ostale ljude,al da me iriti to je činjenica).
U gradovima se tako i tako provodi najmanje vremena.
Čim odete iz grada,a imate još nekog kog možete kontrolirat,maknite Vaan-a,uzmite nekog drugog i zaboravite da uopće postoji.
Kad budete imali 6 likova,ako ih 5 pogine,nemojte ni uvađat Vaan-a da ih vrati u život.
Jednostavno se pretvarajte da se desio game over i učitajte sejv.Penelo je podnošljiva,a svi ostali su COOL(neko više neko još više(moj favorit je Balthier)).

Kakve to ima veze s ICO-m?
Baš nikakve.
Dodušje obje su video igre i obje su briljantne na svoj način.
I ponavljam još jednom uspoređivam te 2 igre,je u najmanju ruku debilno.
Sasvim drugi žanrovi,sasvim drugi audio vizualni stil i pristup istom,sasvim drugačiji dizajn "levela",sasvim drukčiji dizajn svih likova i neprijatelja...i brdo drugih stvari!
Onaj ko uspoređuje te 2 igre,je totalni idijot.
ICO uspoređujte s Prince Of Persia:The Sands of Time i sličnim stvarima,a ne s divovskim RPG ima.
Šta je slijedeće?
Usporedba Shadow of the Colossus-a i GT4?
Jel bolje trčat konjem po velikim poljanama s visoko uzdignutim mačem da se vidi kud dalje,ili vjerovati svom pamćenju,raznim strelicama koje upozoravaju na zavoj i mapi na ne sjećam kojem djelu ekrana za navigaciju po kojoj već stazi?
Dal je konj ljepše dizajniran ili novi Nissan Skyline?
Dal je mana SoC-a što nema brzinomjer(bar ga ja nisam primijetio)?
Pa dajte ljudi molim vas.
Što bi Tuheljski rekao,ohladite.
Ico je Ico.
FFXII je FFXII.
SoC je SoC.
GT4 je GT4.
Uživajte u ICO-u i nemojte se opterečivati s usporedbama.
Ili se klonite ICO i izazovite me jedan na jedan u Belott-u(Beli),pa da vas vidim.:-D:-D:-D

GameFreak4
16. 01. 2009., 16:00
gameslord1 je napisao/la:
Vidim da su oftopikovi neizbježni,pa da se pridružim.
I mene Vaan iritira(doduše puno manje nego ostale ljude,al da me iriti to je činjenica).
U gradovima se tako i tako provodi najmanje vremena.
Čim odete iz grada,a imate još nekog kog možete kontrolirat,maknite Vaan-a,uzmite nekog drugog i zaboravite da uopće postoji.
Kad budete imali 6 likova,ako ih 5 pogine,nemojte ni uvađat Vaan-a da ih vrati u život.
Jednostavno se pretvarajte da se desio game over i učitajte sejv.Penelo je podnošljiva,a svi ostali su COOL(neko više neko još više(moj favorit je Balthier)).

Kakve to ima veze s ICO-m?
Baš nikakve.
Dodušje obje su video igre i obje su briljantne na svoj način.
I ponavljam još jednom uspoređivam te 2 igre,je u najmanju ruku debilno.
Sasvim drugi žanrovi,sasvim drugi audio vizualni stil i pristup istom,sasvim drugačiji dizajn "levela",sasvim drukčiji dizajn svih likova i neprijatelja...i brdo drugih stvari!
Onaj ko uspoređuje te 2 igre,je totalni idijot.
ICO uspoređujte s Prince Of Persia:The Sands of Time i sličnim stvarima,a ne s divovskim RPG ima.
Šta je slijedeće?
Usporedba Shadow of the Colossus-a i GT4?
Jel bolje trčat konjem po velikim poljanama s visoko uzdignutim mačem da se vidi kud dalje,ili vjerovati svom pamćenju,raznim strelicama koje upozoravaju na zavoj i mapi na ne sjećam kojem djelu ekrana za navigaciju po kojoj već stazi?
Dal je konj ljepše dizajniran ili novi Nissan Skyline?
Dal je mana SoC-a što nema brzinomjer(bar ga ja nisam primijetio)?
Pa dajte ljudi molim vas.
Što bi Tuheljski rekao,ohladite.
Ico je Ico.
FFXII je FFXII.
SoC je SoC.
GT4 je GT4.
Uživajte u ICO-u i nemojte se opterečivati s usporedbama.
Ili se klonite ICO i izazovite me jedan na jedan u Belott-u(Beli),pa da vas vidim.:-D:-D:-D

Ma meni je samo žao što ljudi pljuju po FF XII...Priča možda nije na vrhuncu kao u prijašnjim igrama,i možda likovi,ali ovo ostalo je...

ICO mi izgleda zanimljivije od SotC-a.Morat ću ga nabavit...

EvilHippy
24. 01. 2009., 17:24
Po meni je ICO jedna od legendarnijih igara za PS2.Nadam se da će napraviti nastavak za PS3.Da još malo skužim priču :thumbsup:

rpggamer
06. 02. 2009., 19:20
meni je ICO jedna od najboljih igra za ps2,iako shadow of the colossus mi je za trunčicu bolji

freaxy
08. 02. 2009., 12:25
rpggamer je napisao/la:
meni je ICO jedna od najboljih igra za ps2,iako shadow of the colossus mi je za trunčicu bolji
Ja se tu dvojim. Nekako su posebne obje na svoje načine :OO: .
Ali sotc nudi više akcije, to sigurno.

cavlic
09. 02. 2009., 12:25
ICO je meni najgluplja igrica.....Pa bolji mi je Okami xD ....A shadow colosus nemrem ubiti treceg dva to je onaj koji je sa vodom ....onaj kada se penjete xD

kristijankaniaj
09. 02. 2009., 17:47
ICO je jedinstvena i posebna igra pa čak i bolja od sotc.

matrix3910
27. 02. 2009., 21:03
kakva je igra??jel zahtjevna?? :-)

Imperator
27. 02. 2009., 23:33
Pa ajd pročitaj postove iznad, pa reci sam kakva je igra. Ako nisi igrao svakako ti je mogu preporučiti kao bilo ko ovdje jer je igra posebna.

vinc3
28. 02. 2009., 11:32
Nabavio originalku! :awe:

Sad ponovo prelazim.

GOD_OF_COD
02. 03. 2009., 01:00
cavlic je napisao/la:
ICO je meni najgluplja igrica.....Pa bolji mi je Okami xD ....A shadow colosus nemrem ubiti treceg dva to je onaj koji je sa vodom ....onaj kada se penjete xD

Noob , mrzim te , nemas pojma o umjetnosti !!!

vinc3
05. 03. 2009., 22:52
Provakator. Ne obaziri se.

freaxy
20. 05. 2009., 05:48
Ili fan napravio, ili nešto treće...
http://www.joystiq.com/2009/05/19/rumor-team-icos-third-project-trico-revealed/2#comments

gameslord1
20. 05. 2009., 07:11
Problem igara kao što su ICO,SoC,REZ,BG&E,Fahrenheit(meni sve vrhunske igre(uz moguću iznimku Fahrenheit-a koji je toliko poseban da nisam siguran šta da mislim o njemu))i još neke,jest to što spadaju u kategoriju(neovisno o žanru) POSEBNIH igara.
Sve te POSEBNE igre rijetko kad privuku masu ljudi da iskeširaju 60€-70€,pa i puno manje.

Samo sam to htio napisati.
Nemam nikakav poseban inteligentan komentar na topic.

Fliper
20. 05. 2009., 10:24
Ili fan napravio, ili nešto treće...
http://www.joystiq.com/2009/05/19/rumor-team-icos-third-project-trico-revealed/2#comments

Nije fake. Real je. Potvrđeno. Staro više od godinu dana.

resident_evil
20. 05. 2009., 13:27
Nakon što sam pogledao trailer od TRICO-a odlučio sam da moram preći ICO do kraja ljeta.
SOTC sam prešao a ICO sam na nekih 3 sata igre. Još imam save na PS3 HD tak oda ću trebati nastaviti.

insane_cobra
20. 05. 2009., 13:39
Mislim da ti ne bi trebalo puno više od 5 sati za prijeći cijelu igru. A onda sve ispočetka da vidiš što to Yorda cijelo vrijeme blebeće :-)

Sub-Zero
20. 05. 2009., 13:43
Meni je zanimljivo što ova igra stalno drži cijenu od 240 kn. Kad nađem po cijeni od oko 100 kn, dodajem ovo u svoju kolekciju. Ako netko primjeti kakvu akciju, neka javi. I da, lijen sam koristiti google za pretragu domaćih cijena.:)

resident_evil
20. 05. 2009., 13:46
Mislim da ti ne bi trebalo puno više od 5 sati za prijeći cijelu igru. A onda sve ispočetka da vidiš što to Yorda cijelo vrijeme blebeće :-)

To mi je i u planu.

@ sub ja sam kupio prošle godine od člana yamche za 100 kn ako se ne varam. Igra je bila i više nego u odličnom stanju!