PDA

View Full Version : Xtreme sports

YamiSquall
05. 07. 2004., 16:19
nisan nigdi naša o ovoj temi u ovom forumu....(osim paintballa, biciklama i rolama)..
..jel nekog zanima ovaj sport? i jel se neko bavi ovimn sportom?
(evo ja se bavim in-line skate-om, rafftingom, i po zimi snowboardom..)
a najveća mi je želja skočit s padobrana ili bungee..

VEGETTO
05. 07. 2004., 16:21
Ja sam prošle godine naučio bordat ****** mi je makar sam se 500 razbio ko *****.Jedva čekam zimu

YamiSquall
05. 07. 2004., 16:26
..i ja san se bija razbija s boarda...(ima san jednu priliku boardat na pijesku...tu kad padneš...dobro se sj***š..ja san facu bija ožulja)..
da...zima...ja ću ić u bosnu na vlašiću se boardat...(dobro misto za nabijat xp..)

pdomaze3
05. 07. 2004., 16:39
jebeš bordanje!!!Jer dovoljna je maža i neka nizbrdica da osjećaj bude potpun.Ja vozim skate neprofesionalno i mogu reći da je zakon iako se mnogo puta razbijem ko p....!!!Od ex sportova najradije bi skakao iz aviona s padobranom...ovdje gdje ja živim sve što možete činiti od extremnih sportova je pljuvati na ljude s trećeg kata :-D ...

YamiSquall
06. 07. 2004., 15:08
..a tek da vidiš kako je ludo vozit se u rafftu..
sami brzaci...i onda ti dođe slap od 4 metra..(krivo se nagneš i aj kući..)

..a ..skakanje obožavan....skočija san najviše s 17 metara u rijeku...(zrmanju)

Bianca
09. 07. 2004., 10:01
YamiSquall je napisao/la:

...kod nas imamo rafting klub "Gimpex", i tamo mi raftaju i neki frendovi i več sam hjela iči sa njima nekad, ali bojim se da me ne odnese brzaci... :-D :-)

Matrix
09. 07. 2004., 10:10
Kod nas je najpopularniji X sport motociklizam, po meni najbolja stvar koja postoji...Znači, sve moguće akrobacije koje vam padnu na pamet (a najčešće se izvode na skuterima ), ali operz, momci u plavom nisu baš najsretniji kada vide takve ekzebicije... :-D

Clash
09. 07. 2004., 13:20
Ja osobno boardam vec 4 godine, i to mi je ono,
vlastiti gust, pogotovo voziti blagi slalom po
nerazgazenom snjegu, sada sam vec poceo skupljati pare da s burazom odem preko zime na dva tjedna
na Roglu ili negdje izvan Hrvatske
malo dalje, kuzite.... te takodzer pored barda vozim role vec 8 i pol godina, prvo sam bio na fitnesicama dok nisam naucio
dobro rolati,
pa sam prije nekih 2 i pol godine presao na
agrresivke :-D pa sada okolo grindam svaki rail koji mi se ucini Grajndljiv :-D
Tu i tamo odem u skate park, malo verta, ali mi je grindanje ipak naj
Ono, preko zime board, preko bilo kojeg drugog dijela godine, kad je god moguce, role, i koji god dijo godine je, ja se imam cime bavit :-D :-D :-D :-D :-D :-D

RazorJugo
09. 07. 2004., 17:19
Snowboard je zakon.
pogotovo bez majce.
ludi DoJaJa

YamiSquall
09. 07. 2004., 22:32
Bianca je napisao/la:

YamiSquall je napisao/la:

...kod nas imamo rafting klub "Gimpex", i tamo mi raftaju i neki frendovi i več sam hjela iči sa njima nekad, ali bojim se da me ne odnese brzaci... :-D :-)

.. :-) probaj se spustit s rafftom...(lud je feelingj), još kad padneš u ledenu vodu -20*C... :lol: ..(fala bogu da na sebi moraš imat svu opremu...)

..a za snowboarding..evo baš san prošlu zimu naučija flip sa frontside mute grab-om..a proba san i one foot backside flip (i nije baš bajno završilo :lol: )

Legenda
09. 08. 2004., 23:05
pdomaze3 je napisao/la:
[size=small]n.Ja vozim skate neprofesionalno ...

cuj, i oni najbolji u nas voze skejt neprofesionalno. vozit profesionalno znaci da te placaju da vozis. tako i imas brojne timove (DC, Enjoi, Birdhouse, Girl...) profesionalaca koji dobivaju lovu za snimanje filmova i slicno. a tu su jos i natjecanja

Spider_Man
09. 08. 2004., 23:15
Kladim se da najbolje vozim sk8 na ovome sajtu!
Akos e netko želi natjecati ali a je u blizini Osijeka neka dođe ovaj mjesec na kontest Panonian Chalenge pa neka se dokaže ko' je bolji.
Preko zime idem na zimovanje u Slovačku u Visoke Tatre i tamo skačem sa snowboardom ko lud , nisam tako dobra kao u sk8-u kao što sam u snowboardu.

Bianca
10. 08. 2004., 09:44
Spider_Man je napisao/la:
Akos e netko želi natjecati ali a je u blizini Osijeka neka dođe ovaj mjesec na kontest Panonian Chalenge pa neka se dokaže ko' je bolji.
Preko zime idem na zimovanje u Slovačku u Visoke Tatre i tamo skačem sa snowboardom ko lud , nisam tako dobra kao u sk8-u kao što sam u snowboardu.
Ja bi došla, da te gledam kako voziš sk8, i zimi da te gledam kako skačeš sa snowboardom. To bi i ja željela, jer su mi več malo dosadile skije, pa bi počela da boardam. :-)

YamiSquall
13. 08. 2004., 22:54
..jel se ko ovdi bavi in-line skate-om...hoću kupit agresiv role...pa nemogu se odlučit koje bi uzeja..(ustvari triba mi little stručna help..) razmišljam između K2 nemesis il Salomon ST 60....

Legenda
22. 08. 2004., 01:23
Spider_Man je napisao/la:

ok , pa ovo ide preko svake mjere. pa boli me #####sto ti bolje vozis skejt ! ja sam vozijo par mjeseci i dojadilo mi. i moras poceti nalazit nacin da pises postove u kojima sebe ne dizes u nebesa, a nas ostale sebi pod noge.
ODJEB JE LANSIRAN

Sodelja
23. 08. 2004., 12:32
što je to uopče!!!BAKO!!!tko sam ja!!! :lol:

ivaansind
25. 09. 2004., 22:47
sa skejtom nisam previše vješt,snowbordat tek učim ali zato Wejkam ko blesav

rover
30. 09. 2004., 13:47
ja se bavim snowboardom vec 3 godine i zbilja je puno drugacije od skijanja tako da oni koji znaju skijati da ne misle da ce im snowboard lako krenuti

Gex
07. 10. 2004., 20:47
oduvijek sam se htio baviti snowboardom

PICARD
12. 11. 2004., 20:00
ovaj si topić triba nazvat extreme spots for zima

GT4fan
05. 02. 2005., 23:30
Extrim je spuštanje niz padinu skijama dok te lavina prati!! Zasada nema preživjelih. :lol: