View Full Version : Xtreme sports
YamiSquall
05. 07. 2004., 16:19
nisan nigdi naša o ovoj temi u ovom forumu....(osim paintballa, biciklama i rolama)..
..jel nekog zanima ovaj sport? i jel se neko bavi ovimn sportom?
(evo ja se bavim in-line skate-om, rafftingom, i po zimi snowboardom..)
a najveća mi je želja skočit s padobrana ili bungee..
VEGETTO
05. 07. 2004., 16:21
Ja sam prošle godine naučio bordat ****** mi je makar sam se 500 razbio ko *****.Jedva čekam zimu
YamiSquall
05. 07. 2004., 16:26
..i ja san se bija razbija s boarda...(ima san jednu priliku boardat na pijesku...tu kad padneš...dobro se sj***š..ja san facu bija ožulja)..
da...zima...ja ću ić u bosnu na vlašiću se boardat...(dobro misto za nabijat xp..)
pdomaze3
05. 07. 2004., 16:39
jebeš bordanje!!!Jer dovoljna je maža i neka nizbrdica da osjećaj bude potpun.Ja vozim skate neprofesionalno i mogu reći da je zakon iako se mnogo puta razbijem ko p....!!!Od ex sportova najradije bi skakao iz aviona s padobranom...ovdje gdje ja živim sve što možete činiti od extremnih sportova je pljuvati na ljude s trećeg kata :-D ...
YamiSquall
06. 07. 2004., 15:08
..a tek da vidiš kako je ludo vozit se u rafftu..
sami brzaci...i onda ti dođe slap od 4 metra..(krivo se nagneš i aj kući..)
..a ..skakanje obožavan....skočija san najviše s 17 metara u rijeku...(zrmanju)
Bianca
09. 07. 2004., 10:01
YamiSquall je napisao/la:
...kod nas imamo rafting klub "Gimpex", i tamo mi raftaju i neki frendovi i več sam hjela iči sa njima nekad, ali bojim se da me ne odnese brzaci... :-D :-)
Matrix
09. 07. 2004., 10:10
Kod nas je najpopularniji X sport motociklizam, po meni najbolja stvar koja postoji...Znači, sve moguće akrobacije koje vam padnu na pamet (a najčešće se izvode na skuterima ), ali operz, momci u plavom nisu baš najsretniji kada vide takve ekzebicije... :-D
Clash
09. 07. 2004., 13:20
Ja osobno boardam vec 4 godine, i to mi je ono,
vlastiti gust, pogotovo voziti blagi slalom po
nerazgazenom snjegu, sada sam vec poceo skupljati pare da s burazom odem preko zime na dva tjedna
na Roglu ili negdje izvan Hrvatske
malo dalje, kuzite.... te takodzer pored barda vozim role vec 8 i pol godina, prvo sam bio na fitnesicama dok nisam naucio
dobro rolati,
pa sam prije nekih 2 i pol godine presao na
agrresivke :-D pa sada okolo grindam svaki rail koji mi se ucini Grajndljiv :-D
Tu i tamo odem u skate park, malo verta, ali mi je grindanje ipak naj
Ono, preko zime board, preko bilo kojeg drugog dijela godine, kad je god moguce, role, i koji god dijo godine je, ja se imam cime bavit :-D :-D :-D :-D :-D :-D
RazorJugo
09. 07. 2004., 17:19
Snowboard je zakon.
pogotovo bez majce.
ludi DoJaJa
YamiSquall
09. 07. 2004., 22:32
Bianca je napisao/la:
YamiSquall je napisao/la:
...kod nas imamo rafting klub "Gimpex", i tamo mi raftaju i neki frendovi i več sam hjela iči sa njima nekad, ali bojim se da me ne odnese brzaci... :-D :-)
.. :-) probaj se spustit s rafftom...(lud je feelingj), još kad padneš u ledenu vodu -20*C... :lol: ..(fala bogu da na sebi moraš imat svu opremu...)
..a za snowboarding..evo baš san prošlu zimu naučija flip sa frontside mute grab-om..a proba san i one foot backside flip (i nije baš bajno završilo :lol: )
Legenda
09. 08. 2004., 23:05
pdomaze3 je napisao/la:
[size=small]n.Ja vozim skate neprofesionalno ...
cuj, i oni najbolji u nas voze skejt neprofesionalno. vozit profesionalno znaci da te placaju da vozis. tako i imas brojne timove (DC, Enjoi, Birdhouse, Girl...) profesionalaca koji dobivaju lovu za snimanje filmova i slicno. a tu su jos i natjecanja
Spider_Man
09. 08. 2004., 23:15
Kladim se da najbolje vozim sk8 na ovome sajtu!
Akos e netko želi natjecati ali a je u blizini Osijeka neka dođe ovaj mjesec na kontest Panonian Chalenge pa neka se dokaže ko' je bolji.
Preko zime idem na zimovanje u Slovačku u Visoke Tatre i tamo skačem sa snowboardom ko lud , nisam tako dobra kao u sk8-u kao što sam u snowboardu.
Bianca
10. 08. 2004., 09:44
Spider_Man je napisao/la:
Akos e netko želi natjecati ali a je u blizini Osijeka neka dođe ovaj mjesec na kontest Panonian Chalenge pa neka se dokaže ko' je bolji.
Preko zime idem na zimovanje u Slovačku u Visoke Tatre i tamo skačem sa snowboardom ko lud , nisam tako dobra kao u sk8-u kao što sam u snowboardu.
Ja bi došla, da te gledam kako voziš sk8, i zimi da te gledam kako skačeš sa snowboardom. To bi i ja željela, jer su mi več malo dosadile skije, pa bi počela da boardam. :-)
YamiSquall
13. 08. 2004., 22:54
..jel se ko ovdi bavi in-line skate-om...hoću kupit agresiv role...pa nemogu se odlučit koje bi uzeja..(ustvari triba mi little stručna help..) razmišljam između K2 nemesis il Salomon ST 60....
Legenda
22. 08. 2004., 01:23
Spider_Man je napisao/la:
ok , pa ovo ide preko svake mjere. pa boli me #####sto ti bolje vozis skejt ! ja sam vozijo par mjeseci i dojadilo mi. i moras poceti nalazit nacin da pises postove u kojima sebe ne dizes u nebesa, a nas ostale sebi pod noge.
ODJEB JE LANSIRAN
Sodelja
23. 08. 2004., 12:32
što je to uopče!!!BAKO!!!tko sam ja!!! :lol:
ivaansind
25. 09. 2004., 22:47
sa skejtom nisam previše vješt,snowbordat tek učim ali zato Wejkam ko blesav
rover
30. 09. 2004., 13:47
ja se bavim snowboardom vec 3 godine i zbilja je puno drugacije od skijanja tako da oni koji znaju skijati da ne misle da ce im snowboard lako krenuti
oduvijek sam se htio baviti snowboardom
PICARD
12. 11. 2004., 20:00
ovaj si topić triba nazvat extreme spots for zima
GT4fan
05. 02. 2005., 23:30
Extrim je spuštanje niz padinu skijama dok te lavina prati!! Zasada nema preživjelih. :lol: