PDA

View Full Version : Peticija za novi Chrono Cross

Shadow_Cougar
29. 08. 2004., 17:33
Prije svega, hvala na vremenu i interesu. Be advised da ovo nije nuzno tema samo PS2-a. Molimo moderatore da se ne ljute ako je poruka multipostana na vise kljucnim mjesta, jer je to nuzno. Hvala.

Kao sto svi mi, barem vecina, zna, jedna od najljepsih i najboljih igara svih vremena casno i jasno slovi imenom Chrono Cross i njegov prvi dio, Chrono Trigger. CC je, naravno, ujedino i najbolji Rpg bivseg Squaresofta ( Iako ne i najpopularniji ). Chrono Cross trebao je dobiti nastavak, pod kodnim imenom Chrono Break ili Chrono Brake, i trebao je predstavljati vrhunac rp i ps mogucnosti, ali, odkako se Squarsoft malo razletio, i postao Sqare Enix, cvrsti tim vjeran CC nije bio dovoljan da dode do CB-a.

Square Enix, je, medutim, jasno rekao da ce raditi na CB-u AKO i samo ako veliki broj igraca pokaze interes, sa dokazom.

Medu relativno mnogim peticijama koje su trebale biti objavljene, ekipa Gametalka, u koju spadam i ja, slozila je official peticiju za povratak C seriala. U ekipi, nas nekoliko ima direktne veze ( bilo prijatelji, suradnici, familija ili e-frendovi ) sa Square Enixom, i sada znamo da ova peticija nece biti uzaludna, ako se pokaze interes.

Zelite li vidjeti jos jedan prekrasan i nadasve vrhunski izveden uradak iz pera Squaresofta, sa saigurnoscu da ce mastermind Chrono Crossa i dalje raditi na prici, te da ce Yasunori Mitsuda i dalje raditi na glazbi, a cak i da vam RPG nije bas neka zanimljivost, nadasve, pomogli biste ostaloj PS braci i sestrama, molimo vas posjetite

http://chronolegacy.proboards19.com

i pregledajte ultra malen broj tema, i ucinite sto traze. Uzet ce vam veoma, veoma malo vremena, napisat ce te rijec ili dvije, absolutno nista stete nece te primiti, a puno dobroga ce te donijeti. NE MORATE se registrirati.

Svakako, oni vise zainteresirani, molimo vas da nam se pridruzite tako da saljete ovu poruku preko e-maila, na drugim forumima, u bilo kojoj zemlji, bilo kako.

Pobijediti cemo lagano, ako cemo svi sudjelovati.

Hvala.

Shadow Cougar

(( Originalno sam napisao na eng, pa evo vam i to, ako nam se pridruzite, sasvim sigurno ce nam engleski vise koristiti od hrvatskoga, nazalost ))

Chrono Series.

As we all, or most of us, know, one of most beautiful games in the existance of virtual games, one of best rpg's on earth, Chrono Cross, was about to have a new continue, sequel, known as Chrono Break ( or Chrono Brake ). Yet, the idea of sequel of brilliant Chrono Cross, after a rend in Squaresoft, lighted out.

Squaresoft, or, better, Squarenix, said, however, that if enough interests will be, they will start working on the sequel of best Squaresoft's game, and that they will make sure that it will not be a piece of crap, even for Squaresoft's ratio.

Between many forums that put petitions, Gametalk staff also applied for making one. More of them have direct connections with Squarenix, and therefore it provides us with true rumors and this means that this is not a pointless petition.

If you want for world to see another wonderful rpg from the masterfeather of Squaresoft ( Enix ), or for you yourself, and even if you are not oriented toward RPG or CC itself, in fact, you would help to other people, please visit

and look out several topics and do what they kindly ask. You need not to register, it will take you just a little bit of your time, no harm will be done, and you will help us and everyone else in this matter alot.

Also, please spread this as far and best as you can, for we must collect many petitions to succeed. The fight shall not be hard, if everyone shall participate.

Thank you for your priceless time.

XXX
29. 08. 2004., 17:39
Shadow_Cougar je napisao/la:
Molimo moderatore da se ne ljute ako je poruka multipostana na vise kljucnim mjesta, jer je to nuzno.

Nije nužno. To ti je double topic (nemoj otvarati više!).
I ako je to toliko bitno (a čini mi se da je tebi jako bitno, a i ostalikma), pošalji vijest o tome. :-)

I bud' malo "maštovijiti" pri pisanju naslova topica.

Shadow_Cougar
29. 08. 2004., 17:53
Ok, al kada je forum site ogroman uobicajeno je spostati na malo vise mjesta da vise ljudi "copi" topic. Hm, ne vidim smisao postanja mastovitijeg naziva kada je ovo sasvim dovoljno i potrebno.

"Simplicity that matters."

XXX
29. 08. 2004., 18:00
Hm, ne vidim smisao postanja mastovitijeg naziva kada je ovo sasvim dovoljno i potrebno.

Zbog lakše navigacije po forumu, jer dok netko pretražuje forum nema šanse da iz ovakvog naslova sazna temu topica dok ga ne otvori cijeloga.
-->

IGRACI RPG IGARA ( a i ostali ) MOLIMO PROCITAJTE

Pozdrav!

Shadow_Cougar
29. 08. 2004., 18:03
U tome je stos. Globalna vijest privlaci sve. ^_~

gamefun
29. 08. 2004., 19:05
Fala na svemu možda drugi put :-D !

Ma ne šalim se pomoći ću vam i ja!

Nisam baš previše igro CC ali ajde sve za nove igre!

Meni bi puno više pasalo da naprave novi nastavak Road Rasha,ali ...

Shadow_Cougar
29. 08. 2004., 21:12
Tnx

Kus' ne, cak i kad mi promijenis temu, u replyu ona je jos uvijek origigi. ^_~

gamefun
29. 08. 2004., 21:20
Tnx

Evo drug ja sam posto tamo gdje sam mogo!
Valjda će pomoći!

Shadow_Cougar
30. 08. 2004., 10:34
...posto tamo gdje sam mogo!

Mejlao si, jel ? Ime i prezime ? Ak nisi :

1.Open your mailbox system ( whatever is it outlook, and your internet provider's, or you have msn mail, or netscape mail, or whatever )

2.Hit send new message/Write new message

3.Put in all fileds ( for example, recipient, adress, and so forth ) this e-mail adress up there that was given to you. chronobreak27@yahoo.com

4.Into subject, put "Chrono Break Petition"

5.Into message space, put your name and surname, for example "Saab Sliverblade".

6.Hit "send message" or alike.

7.Thats it.

(( originalno sam napisao na eng, neda mi se prevoditi ))

Doglizard
18. 11. 2004., 21:12
evo i ja nakon godinu dana napisem nesto na ovom forumu nakon sto je ociscen od gluposti i nekih spamera :0)

mislim da su Square Enix svjesni da u rukama drze velik adut u obliku nastavka CC ali nekako mi se cini da zele da malo pricekaju dok se rasprodaju novi FF i Dragon Quest (Warrior) koji su daleko popularniji ( ne nuzno i bolji bar DQ ne) te bez obzira na sve peticije i slicno,iako vrijedno pohvale ,mislim da ce nastavak CC-a izaci jos na PS2...ali ako grijesim mozda imaju previse ideja pa cekaju slijedecu konzolu.Nadamo se da nije tako ;-)

Guzonja
18. 11. 2004., 21:15
Doglizard je napisao/la:
evo i ja nakon godinu dana napisem nesto na ovom forumu nakon sto je ociscen od gluposti i nekih spamera :0)

mislim da su Square Enix svjesni da u rukama drze velik adut u obliku nastavka CC ali nekako mi se cini da zele da malo pricekaju dok se rasprodaju novi FF i Dragon Quest (Warrior) koji su daleko popularniji ( ne nuzno i bolji bar DQ ne) te bez obzira na sve peticije i slicno,iako vrijedno pohvale ,mislim da ce nastavak CC-a izaci jos na PS2...ali ako grijesim mozda imaju previse ideja pa cekaju slijedecu konzolu.Nadamo se da nije tako ;-)
Ja sam gelda trailer za rimjek i izgleda je super završen, pa su ga otkazali...
Šteta.
A šta se nastavka tiče, mislim da se svi nadamo istom.
A to je novi Chrono nastavak.

WarpDragon
27. 11. 2004., 17:29
Prije svega, hvala na vremenu i interesu. Be advised da ovo nije nuzno tema samo PS2-a. Molimo moderatore da se ne ljute ako je poruka multipostana na vise kljucnim mjesta, jer je to nuzno. Hvala.

Kao sto svi mi, barem vecina, zna, jedna od najljepsih i najboljih igara svih vremena casno i jasno slovi imenom Chrono Cross i njegov prvi dio, Chrono Trigger. CC je, naravno, ujedino i najbolji Rpg bivseg Squaresofta ( Iako ne i najpopularniji ). Chrono Cross trebao je dobiti nastavak, pod kodnim imenom Chrono Break ili Chrono Brake, i trebao je predstavljati vrhunac rp i ps mogucnosti, ali, odkako se Squarsoft malo razletio, i postao Sqare Enix, cvrsti tim vjeran CC nije bio dovoljan da dode do CB-a.

Square Enix, je, medutim, jasno rekao da ce raditi na CB-u AKO i samo ako veliki broj igraca pokaze interes, sa dokazom.

Medu relativno mnogim peticijama koje su trebale biti objavljene, ekipa Gametalka, u koju spadam i ja, slozila je official peticiju za povratak C seriala. U ekipi, nas nekoliko ima direktne veze ( bilo prijatelji, suradnici, familija ili e-frendovi ) sa Square Enixom, i sada znamo da ova peticija nece biti uzaludna, ako se pokaze interes.

Zelite li vidjeti jos jedan prekrasan i nadasve vrhunski izveden uradak iz pera Squaresofta, sa saigurnoscu da ce mastermind Chrono Crossa i dalje raditi na prici, te da ce Yasunori Mitsuda i dalje raditi na glazbi, a cak i da vam RPG nije bas neka zanimljivost, nadasve, pomogli biste ostaloj PS braci i sestrama, molimo vas posjetite

i pregledajte ultra malen broj tema, i ucinite sto traze. Uzet ce vam veoma, veoma malo vremena, napisat ce te rijec ili dvije, absolutno nista stete nece te primiti, a puno dobroga ce te donijeti. NE MORATE se registrirati.

Svakako, oni vise zainteresirani, molimo vas da nam se pridruzite tako da saljete ovu poruku preko e-maila, na drugim forumima, u bilo kojoj zemlji, bilo kako.

Pobijediti cemo lagano, ako cemo svi sudjelovati.

Hvala.

Shadow Cougar

(( Originalno sam napisao na eng, pa evo vam i to, ako nam se pridruzite, sasvim sigurno ce nam engleski vise koristiti od hrvatskoga, nazalost ))

Chrono Series.

As we all, or most of us, know, one of most beautiful games in the existance of virtual games, one of best rpg's on earth, Chrono Cross, was about to have a new continue, sequel, known as Chrono Break ( or Chrono Brake ). Yet, the idea of sequel of brilliant Chrono Cross, after a rend in Squaresoft, lighted out.

Squaresoft, or, better, Squarenix, said, however, that if enough interests will be, they will start working on the sequel of best Squaresoft's game, and that they will make sure that it will not be a piece of crap, even for Squaresoft's ratio.

Between many forums that put petitions, Gametalk staff also applied for making one. More of them have direct connections with Squarenix, and therefore it provides us with true rumors and this means that this is not a pointless petition.

If you want for world to see another wonderful rpg from the masterfeather of Squaresoft ( Enix ), or for you yourself, and even if you are not oriented toward RPG or CC itself, in fact, you would help to other people, please visit

and look out several topics and do what they kindly ask. You need not to register, it will take you just a little bit of your time, no harm will be done, and you will help us and everyone else in this matter alot.

Also, please spread this as far and best as you can, for we must collect many petitions to succeed. The fight shall not be hard, if everyone shall participate.

Thank you for your priceless time.

CC treba ljudima.... Svatko bi ga trebao odigrati :-D

Shadow_Cougar
27. 11. 2004., 21:22
Ekipa i ja sakupili smo jedan ogroman broj potpisa i frend nas je progurao do Square Enixa ALI su se ove budale nešto posvađale i Square Enix je potpuno otkazao projekt Chrono...gade mi se.

MGkappa
21. 02. 2005., 21:38
Ekipa i ja sakupili smo jedan ogroman broj potpisa i frend nas je progurao do Square Enixa ALI su se ove budale nešto posvađale i Square Enix je potpuno otkazao projekt Chrono...gade mi se.Meni također!!! :evil:

blue-d
21. 02. 2005., 22:30
Ja ću pomoći kako god mogu jer mi je CC najbolja igra koju sam ikad igro i silno bi želio da vidim taj nastavak. Za CC jednostavno nemam riječi!

GT4fan
24. 03. 2005., 21:29
Nije baš nešto posebno igra , ali eto dajem svoj glas!

Guest
31. 03. 2005., 17:04
Count me in! :-D

Megara
31. 03. 2005., 17:26
Čovjeće skoro si me rasplakao. Evo idem pogledat site jer je i meni jedan od najboljih RPG-ova ikad! ;-)

WarpDragon
30. 04. 2005., 20:09
evo i ja sam poslao.... peace

Transpoder
30. 04. 2005., 20:11
Ma dečki i ja volim tu igru, ali mislim da niš od toga.

Anubis--
04. 06. 2005., 11:16
evo poslao sam- sretno!

MGkappa
06. 06. 2005., 01:30
Transpoder je napisao/la:
Ma dečki i ja volim tu igru, ali mislim da niš od toga.

imaš ti pravo...nažalost!!!