PDA

View Full Version : Bushido Blade 2

gamefun
17. 12. 2004., 06:05
Jel se od vas još ko sjeća ove samurai šore?

Ovo je po meni najbolja PSOne samuraji šora ikad.

Igra se 1-na-1 u areni,samuraj protiv drugoga.
Najbolje od svega je što nema energije već ko prvi po kome latne mačem taj pobjeđuje.
Ali nije sve bilo tako jednostavno kako se čini, borba se mogla završit u 5 sekundi,ali poneke su trajale i po 10 minuta.

Sve je ovisilo o spretnosti i strategiji,a ja sam imo samo jednu: Beži oko njega dok on ne latne mačem,pa kad fula latnem ja njega. :-P

Nastavak na PS2 konzoli bio bi više nego dobrodošao, grafika na jedinici je bila čisto solidna dok bi pravu stvar postigla da se složi za PS2.

Najbolji i jasno najteži mi je bio zadnji boss mislim sa loše strane kad se prelazi :-P , trebalo je neku ženskicu latnut po glavi i kraj.

Fora je i to prelaženje bilo postojale su 2 strane, dobra i loša.
Misil da je bilo 10 borbi po priči, a uvjek su se umješala 2 bonus lika koja bi osvojili ako bi ih ubili,jako zeznuta stvar.

Sve u svemu meni jako legendarna i jako dobra igra za PSOne konzolu,i baš je šteta što nema nastavka.

Gameplay-5
24. 12. 2004., 16:06
gamefun je napisao/la:

Najbolje od svega je što nema energije već ko prvi po kome latne mačem taj pobjeđuje.
Ali nije sve bilo tako jednostavno kako se čini, borba se mogla završit u 5 sekundi,ali poneke su trajale i po 10 minuta.

Sve je ovisilo o spretnosti i strategiji,a ja sam imo samo jednu: Beži oko njega dok on ne latne mačem,pa kad fula latnem ja njega. :-P

Nastavak na PS2 konzoli bio bi više nego dobrodošao, grafika na jedinici je bila čisto solidna dok bi pravu stvar postigla da se složi za PS2.

Najbolji i jasno najteži mi je bio zadnji boss mislim sa loše strane kad se prelazi :-P , trebalo je neku ženskicu latnut po glavi i kraj.

Misil da je bilo 10 borbi po priči, a uvjek su se umješala 2 bonus lika koja bi osvojili ako bi ih ubili,jako zeznuta stvar.

Sve u svemu meni jako legendarna i jako dobra igra za PSOne konzolu,i baš je šteta što nema nastavka. Ja nažalost nikad nisam igrao tu igricu, ali ako je samurai igra, onda je poprilično dobra.

Gameplay-5
26. 01. 2005., 14:38
Gameplay-5 je napisao/la:

gamefun je napisao/la:

Sve u svemu meni jako legendarna i jako dobra igra za PSOne konzolu,i baš je šteta što nema nastavka. Ja nažalost nikad nisam igrao tu igricu, ali ako je samurai igra, onda je poprilično dobra. Čovječe! Ova tema je suha od priči ko pustinja!

GabeLogan
03. 02. 2005., 16:59
Nikad čuo za tu igru. :-D

MGkappa
21. 02. 2005., 17:54
Zakon borba bez snage!!!Trebaš dobro
probost protivnika!!!Ludilo!! :-D

mercenary
21. 02. 2005., 18:55
Najtstolker ( Night Stalker :lol: ) je najbolji pa si vi vidite ...
BTW igra kika ez :lol:

gamefun
21. 02. 2005., 19:12
GabeLogan je napisao/la:
Nikad čuo za tu igru. :-D

Zato jer si bio premalen kad je ta igra bila u opticaju.

mercenary
10. 04. 2005., 08:03
evo sad sam pobriso prašinu sa sivonje i još jedanput krenuo BB2

MGkappa
31. 05. 2005., 13:13
mercenary je napisao/la:
evo sad sam pobriso prašinu sa sivonje i još jedanput krenuo BB2

A šta ćeš kad je zakon štema!!! ;-)

Guest
31. 05. 2005., 13:19
MGkappa je napisao/la:
Zakon borba bez snage!!!Trebaš dobro
probost protivnika!!!Ludilo!! :-D
pa koji je to zanr :-?

MGkappa
01. 06. 2005., 12:48
Ja sam otkrio sve likove!!!
Za neke se treba stvarno
potrudit!!!Recimo onaj lik sa
pištoljom i ona ženska sa puškom!!!
Zeznuto,al se isplati... ;-)

gamefun
01. 06. 2005., 18:26
misterrr-X je napisao/la:

1 on 1 samuraji šora s mačevima,samo nemaš energiju ko tekken i slično nego moraš zadat pravi udarac,možeš pobjedit u 10 sec. ili se borit do kraja isteka vremena,neznam možda je i neograničeno al nesjećam se točno,uglavnom jedna od najlegendarnija igra ikada!

Dokx
15. 12. 2006., 10:32
Ja sam cuo al sam samo igro prvi dio

Dokx
13. 03. 2007., 19:21
gamefun je napisao/la:

misterrr-X je napisao/la:

1 on 1 samuraji šora s mačevima,samo nemaš energiju ko tekken i slično nego moraš zadat pravi udarac,možeš pobjedit u 10 sec. ili se borit do kraja isteka vremena,neznam možda je i neograničeno al nesjećam se točno,uglavnom jedna od najlegendarnija igra ikada!

mozes se neograniceno šorat