View Full Version : PS1 igre tipa...
wesker
28. 02. 2005., 16:24
Ako neko jos slucajno igra PSone, zamolio bih ga da mi preporuci igrice tipa "Amerzone", "Dracula", "Louvre: The Final Curse"... Naravno ako ih ima.
GabeLogan
28. 02. 2005., 18:26
Čudne igre..., kak' misliš da preporučimo???
mladjo
28. 02. 2005., 18:33
slične tematike.jaro moj,mislim da si sve dobre več nabrojio.od običnih p'n'c bih preporučio biko koji broken sword i discworld noir..nije isti ugođaj ali češ se bar nasmijat...
wesker
28. 02. 2005., 19:24
GabeLogan je napisao/la:
Čudne igre..., kak' misliš da preporučimo???
Pa mislim ako ima jos igara slicnih kao one sto sam nabrojao. Broken Sword sam presao - oba. Discworld pokusavam naci jer je dosta stara igra.
Transpoder
28. 02. 2005., 19:27
pa imaš sad onu syberiu. Neznam baš kakva je al moislim da je dobra. Imaš onaj stari Grim Fandango itd.
Postoji puno dobrih p'n'c koje su dost stare (prije su ih više izrađivali) pa ak te ne smeta grafa probaj ih nabavit.
terminus
03. 03. 2005., 14:18
Nisam igrao ni jednu od tih ali mislim da im je slična Koudelka koju imam (rpg na 4 cd-a). Igra je zanimljiva (tek sam prešao 1. cd) a odvija se o mračnim srednjovjekovnim engleskim samostanima. Vodiš Koudelku (ženska, magičarka), i još dvojicu (neki koji se želi osvetiti i svećenik kojeg je poslao Vatikan da bi spremio najezdu demona).
Fliper
03. 03. 2005., 17:42
wesker je napisao/la:
Ako neko jos slucajno igra PSone, zamolio bih ga da mi preporuci igrice tipa "Amerzone", "Dracula", "Louvre: The Final Curse"... Naravno ako ih ima.
Ovako, obavezno nabaviti, obavezno: Broken Sword: The shadows of Templar, drugi dio Broken Sworda isto tako, te pogledati izvanredni In Cold Blood, i solidni Arc of Time. Isto tako možeš nabaviti sve dijelove Discworlda, dakle prvi, drugi te zadnji Discworld: Noir!!! Zaboravih spomenuti Echo Night kojeg je Ucho previse nahvalio, ali je dobar te donekle iako je to horor avantura sa dosta zagonetaka Clock Tower.
selphie
03. 03. 2005., 17:48
Mislim da imas i point n click horor avanturu koja se zove clocktower koja je na ps 2 dosla u akcijskom izdanju ili tako nesto.
Guest
03. 03. 2005., 17:51
wesker je napisao/la:
Pa mislim ako ima jos igara slicnih kao one sto sam nabrojao. Broken Sword sam presao - oba. .
nabavi Broken Sword 3 da možeš proći obe tri igre :-P (iako je trojka za Ps2)
Fliper
03. 03. 2005., 17:53
Griever je napisao/la:
wesker je napisao/la:
Pa mislim ako ima jos igara slicnih kao one sto sam nabrojao. Broken Sword sam presao - oba. .
nabavi Broken Sword 3 da možeš proći obe tri igre :-P (iako je trojka za Ps2)
BS 3 je po meni gadno zakazao, zagonetke lagane, dosadne, sve neke kutije same...slabo...malo me razočaralo, iako mi je Bs najdraži serijal. Iako ICO je jedna od najboljig igara na PS2..tko zna, tko je igrao znat će!!
selphie
05. 03. 2005., 00:09
BS 3 kao da je rađen za ljude kojima su te igre preteške, a one kutije su stvarno dosadne, priznajem. Ali čudno mi je što sam zapela na onom mjestu gdje trebaš namještati zrcala da bi pomaknuo i razbio onaj kamen u Congu, a moja sestra je to odmah prešla, ali je zato ona zapela u drugoj sobi ICO-a(ona s Yordom), a meni je sve to bilo užasno lagano. U ICO-u mi je najbolje što su zagonetke užasno lagane, ali i logičke pa radiš sve što ti padne na pamet i ne možeš nigdje pogriješiti. Samo se zamisliš što bi ti napravio u toj situaciji i problem riješen. Nema nekakve sedme poluge koju trebaš povući da bi u prijašnjoj sobi našao kipić...tipa Tomb Raider.
wesker
05. 03. 2005., 13:54
Zahvaljujem! :-)
Duke_Nukem
05. 03. 2005., 14:48
Transpoder je napisao/la:
pa imaš sad onu syberiu. Neznam baš kakva je al moislim da je dobra. Imaš onaj stari Grim Fandango itd.
Postoji puno dobrih p'n'c koje su dost stare (prije su ih više izrađivali) pa ak te ne smeta grafa probaj ih nabavit.
Syberia nije na PSOne, ali je opet super avantura, meni jedna od najboljih ( i 1 i 2 ) .
Transpoder
05. 03. 2005., 14:51
Duke_Nukem je napisao/la:
Syberia nije na PSOne, ali je opet super avantura, meni jedna od najboljih ( i 1 i 2 ) .
Pa nisam ni reko da je na PSONe :-x
Bože mili....čitajte ljudi...ne napamet majku mu.... :-x
Duke_Nukem
05. 03. 2005., 14:53
Duke_Nukem je napisao/la:
Pa nisam ni reko da je na PSONe :-x
Bože mili....čitajte ljudi...ne napamet majku mu.... :-x
On je pitao za PSOne, samo to kažem.
Megara
05. 03. 2005., 19:05
Moja preporuka, kupi PS2.
black_out
05. 03. 2005., 19:42
Pošto na PSone nema novih igara,preporučujem ti da nabaviš Fear Effect 2,koji je akcijska avantura kao i RE,a što se tiče p´n´c avantura ja mislim da su ti ostali već sve dobre nabrojali!
wesker
08. 03. 2005., 16:49
Megara je napisao/la:
Moja preporuka, kupi PS2.
Moram!!!