PDA

View Full Version : Revolucija u igrama na Revolution-u

YzeroXY
30. 04. 2005., 13:48
Budući da se znaju mnoge stvari o Revolutionu već možemo govoriti i o njegovim igrama. Zasad je poznato da je u izradi potpuno novi Super Mario koji još nije izašao ni na jednoj nintendovoj konzoli (dakle, nije remake), zna se i za Madden koji će koristiti revolucionarni koncept konzole pa će (pretpostavimo) biti bolji od Xbox i PS3 inačice. Također poznato je da je u izradi FPS (nema veze s Metroid Primeom) koji kažu da će biti Halo killer (igra bi trebala biti mješavina Ratchet & Clanka 3 i Haloa), a zanimljivo je da u multiplayu može učestvovati 40 igrača, a moguće da će se broj povećati kako se igra radi. Kad smo kod MPa važno je reći da Nintendo nudi drugačije iskustvo od Sonyja i MSa. tako da Nintendova konzola ima mogućnost umrežavanja s bliskim konzolama (velika udaljenost, ne brinite se), drugim Revolutionima, s NDSom i novom inačicom GameBoya. Dakle, možemo očekivati igre slične FFCC i Zeldi 4Swords. U boljoj izvedbi i s boljim mogućnostima, naravno. Također, Nintendo je platio licencu Namcu i Capcomu da rade ekskluzive za Revolution, tako da se RE5 očekuje prvenstveno na Revolutionu, a konverzija na ostale će biti potpuno druga igra radi drugačijeg koncepta... Ima još vijesti, no za provjeru ćemo dočekati E3 sajam. Komentirajte, pišite itd. ;-)

Guest
30. 04. 2005., 13:52
Niš od toga nije ofišl, a ovo s Namcom i Capcomom je najveća glupost koju sam ikad čuo. Al' nadam se istinita ;).

UK_Underground_King
30. 04. 2005., 13:55
novi super mario...jeeeee!

sta vi mislite kakva je to revolucija u igrama za Revolution???...ja nagadjam, al' mislim si ''jos nismo u 24.st''... :-(

YzeroXY
30. 04. 2005., 14:01
Chaby je napisao/la:
Niš od toga nije ofišl, a ovo s Namcom i Capcomom je najveća glupost koju sam ikad čuo. Al' nadam se istinita ;).
Kuyo, ja sam to pročitao na onom sajtu gdje onaj ne želi reći za koga radi i tako piše i fakat ga sad kad piše.

Guest
30. 04. 2005., 14:03
YzeroXY je napisao/la:
Kuyo, ja sam to pročitao na onom sajtu gdje onaj ne želi reći
za koga radi i tako piše i fakat ga sad kad piše.

Pisalo je i na plotu pizda, pa pogle kaj se Spejsu desilo :(

Guest
25. 06. 2005., 02:16
ma kakav re5 za nintendo, pa nije đabe capcom napravio drugu verziju igre za ps2...nadam se da će revolution bolje proći od cubea...nažalost nintendo opet ide strmoglavim tvrdoglavim putem...sretno N

Guest
25. 06. 2005., 14:23
Sto se tice Resident Evil eskluziva za Revolution sumnjam da je istinito,vec bi grmilo po svim gaming sajtovima,neznam gdje samo yezero cupa takve informacije.
Pozdrav

MAKAVELI
25. 06. 2005., 22:15
Resident Evil 5 je se vratio opet na Playstation, exluziva je za playstation 3 ali naravno pojavit ce se i na ostalim konzolama, o tome nema govora.

kobra1109
03. 09. 2005., 09:33
Kaj ti brijes majmune glupi????kakva exluziva za PS3???od kud ti to???Kaj vi svi brijete o novom nintendu,jos se nista nezna o konzoli.Bit ce ziher bolji od Xbox-a i ps3

Guest
03. 09. 2005., 10:19
kobra1109 je napisao/la:
Bit ce ziher bolji od Xbox-a i ps3

Pogledaj njihove datume pisanja postova, tada se nije znalo da RE5 izlazi za 360 i PS3, a u GP-u niš ne piše za N (a ni nigdje drugdje gdje sam čitao). Iako neće biti bolji od PS3-a, a za 360 ne znam, od NG konzola ću si kupit PS3 i MOŽDA Revolution (ako bude piratskih igara)

Alex
03. 09. 2005., 10:20
Ixy je napisao/la:
i MOŽDA Revolution (ako bude piratskih igara)
Isključi tu mogućnost.

Guest
03. 09. 2005., 10:33
Alex je napisao/la:

Ixy je napisao/la:
i MOŽDA Revolution (ako bude piratskih igara)
Isključi tu mogućnost.

Why? A, onda si neću kupovat Revolution (mislim, ne isplati se ako nema piratskih, a dosta igara će svejedno biti i na PS3)

Guest
03. 09. 2005., 12:53
Mada smo poprilicno skrenuli s teme ovoga topica brijem da ce prije izic gusari na Revu nego na PS3, naravno ako ih uopce i bude.

Guest
03. 09. 2005., 12:57
CAPCOM je napisao/la:
Brijem da ce prije izic gusari na Revu nego na PS3. A ja brijem da na niti jednoj nece bit gusara il da ce cipovi biti masu skupi,cak neisplativi

kobra1109
04. 09. 2005., 19:48
Cito sam negdje na netu (brijem na gamespotu) da je ili da ce nintendo napravit kao neki ugovor sa namco-m i capcom-om da primarno rade nove naslove za novi Nintendo,tak je bila i slicna prica za cube sto se tice resident evila pa od tog isto nista nije bilo ,imali su samo vremenske prednosti....
I PS3 ce bit najvjerojatnije najbolji samo zbog piratskih igrica kao i PS2.i naso sam negdje na netu usporedbu Xboxa360 i PS3.tamo se
su prikazali da je xbox jaci od Ps3......uglavnom sve ce se vidjet tek slijedece prolijece/ljeto

Scarab
04. 09. 2005., 19:55
a ja brijem da cu pricekat sa kupnjom PS3-a dok se to sve ne razvije- :-D

TRXPLEX
04. 09. 2005., 20:09
N nema PES :-)
Neke stvari su oduvijek bile jasne

Alex
04. 09. 2005., 20:10
TRXPLEX je napisao/la:
Big deal.

Hans-Helmut
08. 09. 2005., 21:22
Nintendo je shvatio da se ne može mjeriti sa hardverom i grfikom ostalih konzola pa mora ići drugi putem,a jedini preostali put da opstane je da stvara igre koje ne ciljaju na grafiku nego na igrivost!!!!!Ako to ne uspiju progurati ja kažem da će Nintendo propast jer je konkurencija prejaka!!!!!!!!!1

PS2MASTER
08. 09. 2005., 21:26
Hans-Helmut je napisao/la:
Ako to ne uspiju progurati ja kažem da će Nintendo propast jer je konkurencija prejaka!!!!!!!!!1

Naj tak mleti, plizzz. :-)

Passenger
22. 09. 2005., 15:17
TRXPLEX je napisao/la:

a vidiš-ja na svojem kjubu igram PES... čudno, ha? mora da je neki poseban kjub koji čita ps2 "ekskluzive"

il si ti samo malo neimformiran? :-P

Hans-Helmut
22. 09. 2005., 21:18
Mislim da Nintendo ima premalo kvalitenih igara da se probije!Zanima me dali će revolution to promjeniti,pa zato puno očekujem od njega.Ekskluzive su im odlične ali fali igri koje će uz njihovu ekskluzive reklamirati konzolu,a i njihov format medija je kriv za njih loš uspjeh s kjubom :lol:

Tommee
22. 09. 2005., 21:20
Passenger je napisao/la:

TRXPLEX je napisao/la:

a vidiš-ja na svojem kjubu igram PES... čudno, ha? mora da je neki poseban kjub koji čita ps2 "ekskluzive"

il si ti samo malo neimformiran? :-P

o covjece koji zivis u istom gradu...enlighten me

Spacemaniac
22. 09. 2005., 21:49
Passenger je napisao:
a vidiš-ja na svojem kjubu igram PES... čudno, ha? mora da je neki poseban kjub koji čita ps2 "ekskluzive" il si ti samo malo neimformiran?
Pa valjda je dovoljno informiran da zna kako ISS i PES nisu dvije jedno-te-iste igre.

vainamoinen
22. 09. 2005., 21:52
Iako ja nove ideje prihvaćam obijeručke, onaj novi kontroler izgleda... čudno... Moža je drukčije kad se primi ili bar navikne...

Hans-Helmut
25. 09. 2005., 20:57
vainamoinen je napisao/la:
Iako ja nove ideje prihvaćam obijeručke, onaj novi kontroler izgleda... čudno... Moža je drukčije kad se primi ili bar navikne...

Što se tiče idea slažem se u potpunosti,ali mislim da taj kontroler ima nešto posebno i inovativno što ćemo moći tek otkriti kad izađe! :-)

johhny
16. 10. 2005., 02:40
ma bitno da izlazi super mario ******oo

Hans-Helmut
16. 10. 2005., 18:35
johhny je napisao/la:
ma bitno da izlazi super mario ******oo

Tebi možda da,ali za većinu postoje bolje igre!!!!! :-)

Guest
21. 01. 2006., 22:17
Bitno je sto super mari izlazi..
ali ovaj komentar sto dolje pise to mi stvarno nije jasno.
Zasto netko ima potrebu ispasti pametan.

Nemojte brojati dobre igre,vazite ih
A tu nintendo definitivno dobiva eventualno sony konkurira s nekim igrama i serijalima.

Guest
27. 01. 2006., 20:07
Njorthr je napisao/la:
Bitno je sto super mari izlazi..
ali ovaj komentar sto dolje pise to mi stvarno nije jasno.
Zasto netko ima potrebu ispasti pametan.

Nemojte brojati dobre igre,vazite ih
A tu nintendo definitivno dobiva eventualno sony konkurira s nekim igrama i serijalima.

meni je super mario priraso ali bas priraso srcu

blue-d
27. 01. 2006., 21:46
Na početku su svi govorili protiv revolutiona kao da neće niš dobro napravit i ta sranja.Ja baš mislim da će se on puno više puta prodati od x360 i bit možda glavni konkurent za ps3.

A_Sole
07. 05. 2006., 11:33
Ma revolution če puno više zaradit od ps3 i xbox 360 jel omjer uloženog i dobivenog če biti 1 prema 6 ako ne bolje jel ove ostale pohlepne tvrtke koje ulože hrpu para i misle da gejmeri samo misle da je rječ u grafici im se proda konzola al oni trebaju vratit sve uloženo, meni revolution izgleda pre dobro nasprema hrpa neorginalnih naslova s ostalih konzola (nisu svi al ih je vecina neko sranje koje je ušminkano s grafikom)

Guest
25. 05. 2006., 13:10
blue-d je napisao/la:
Na početku su svi govorili protiv revolutiona kao da neće niš dobro napravit i ta sranja.Ja baš mislim da će se on puno više puta prodati od x360 i bit možda glavni konkurent za ps3.E nova Nintendova konzola će biti nasljednik PS2 u smislu piratizacije,te če se jako dobro prodavat na ovim prostorima isto kao što je bio slučaj i sa PS2,šta mislite zašto je najprodavanija konzola u RH Ps2 a ne neka druga,isto će biti i sada kad stigne Wii

Guest
25. 05. 2006., 14:14
Master_X je napisao/la:
E nova Nintendova konzola će biti nasljednik PS2 u smislu piratizacije,te če se jako dobro prodavat na ovim prostorima isto kao što je bio slučaj i sa PS2,šta mislite zašto je najprodavanija konzola u RH Ps2 a ne neka druga,isto će biti i sada kad stigne Wii

nije če nego će!
siguran sam da ce wii kod nas bitii popularniji od cube-a

Scarab
25. 05. 2006., 14:41
A_Sole je napisao/la:
Ma revolution če puno više zaradit od ps3 i xbox 360 jel omjer uloženog i dobivenog če biti 1 prema 6 ako ne bolje jel ove ostale pohlepne tvrtke koje ulože hrpu para i misle da gejmeri samo misle da je rječ u grafici im se proda konzola al oni trebaju vratit sve uloženo, meni revolution izgleda pre dobro nasprema hrpa neorginalnih naslova s ostalih konzola (nisu svi al ih je vecina neko sranje koje je ušminkano s grafikom)

M8 , potpisujem !

Wii che rulat u zabavi, dok che ostale u grafici..! Na kraju chemo vidjet tko che biti -od strane kupaca- zadovoljniji

Guest
25. 05. 2006., 17:50
-fez- je napisao/la:

Master_X je napisao/la:
E nova Nintendova konzola će biti nasljednik PS2 u smislu piratizacije,te če se jako dobro prodavat na ovim prostorima isto kao što je bio slučaj i sa PS2,šta mislite zašto je najprodavanija konzola u RH Ps2 a ne neka druga,isto će biti i sada kad stigne Wii

nije če nego će!
siguran sam da ce wii kod nas bitii popularniji od cube-a Šta si ti profesor hrvatskog jezika?Nije bitii nego biti,jedino ako nije namjerno napisano,jel kužiš profa?

JULKA
25. 05. 2006., 17:52
-fez- je napisao/la:

Master_X je napisao/la:

nije če nego će!

boga mi,nije ni ce ;-)

Guest
25. 05. 2006., 17:55
JULKA je napisao/la:

-fez- je napisao/la:

Master_X je napisao/la:

nije če nego će!

boga mi,nije ni ce ;-) Danas kupujem Hrvatski pravopis pa ć/čemo vidjet. ;-)

Guest
25. 05. 2006., 19:10
boga mi,nije ni ce ;-) [/quote]

navika koju ne mislim mjenjati
znam da ispada debilno sto pljujem po drugima zbog pravopisa,a i sam pisem krivo ali -če- mi fakat bode o(c)i