PDA

View Full Version : Currently Playing box

gamefun
08. 06. 2005., 23:43
Prijedlog da se složi poput ovog Lokacija,ispod toga jedan blok de bi bilo Currentl Playing pa da tu upišemo šta trenutno igramo.
Ja eto sad stavljam u potpis,dok (ako se prijedlog prihvati) ne složi.

znam da se može to stavit u interests ili ocupaction ali to se nevidi ovako a sumnja da itko klika u čiji profil osim kad PM šalje.
Ako može i ko je za nek kaže.
Hvala!

RazorJugo
08. 06. 2005., 23:47
gamefun je napisao/la:
Prijedlog da se složi poput ovog Lokacija,ispod toga jedan blok de bi bilo Currentl Playing pa da tu upišemo šta trenutno igramo.

znam da se može to stavit u interests ili ocupaction ali to se nevidi ovako a sumnja da itko klika u čiji profil osim kad PM šalje.
Hvala!
me me meeeeeeee :-D

PS2MASTER
08. 06. 2005., 23:48
gamefun je napisao/la:

Hvala!

Tak slične stvari ima i na GameSpotu. Isto članovi u potpisu il kej već je imaju popis igara kej trenutno heklaju.

Spacemaniac
08. 06. 2005., 23:49
Uzeto na razmatranje. Hvala na prijedlogu koji nije uopće loš.

gamefun
08. 06. 2005., 23:53
PS2MASTER je napisao/la:
Tak slične stvari ima i na GameSpotu. Isto članovi u potpisu il kej već je imaju popis igara kej trenutno heklaju.

Vidio sam kako IGN ima složeno, stavljaš koje igre imaš sve i koje želih ono My Games and My Wishlist,meni osobno se jako dopada tako nešto!

UK_Underground_King
09. 06. 2005., 09:02
ej, pa vidi stvarno. Majstore, ovo ti je zakon ideja! stavite taj box, please...Ovako je vec postalo dosadno. Forum bi konacno postao gamerski 100% jer bi i na topicima u sportskoj dvorani i tak to vidio ko sta igra...ma zakon!