View Full Version : PSP Help - multimedija
Ovaj topic namijenjen je da pomogne vlasnicima PSP-a oko korištenja multimedijalnih sadržaja na svojoj konzoli. Svi postovi koji nemaju veze s tom temom bit će obrisani.
Ukratko:
1. Upute za prebacivanje digitalnih fotografija i glazbe na memory stick dobijaju se uz PSP: glazba ide u folder MUSIC, a slike u folder PHOTO - s tim da oba foldera moraju biti unutar foldera PSP koji treba biti u osnovnom folderu memory sticka (tzv. 'root')
2. Filmići u standardnom MPEG4 formatu moraju se zvati M4Vxxxxx.mp4 (pri čemu xxxxx predstavlja bilo koji niz brojki) i idu u folder 101MNV01, dok se filmići u AVC formatu moraju zvati MAQxxxxx.MP4 i idu u folder 101ANV01. Oba foldera moraju biti u folderu MP_ROOT koji treba biti u osnovnom folderu memory sticka (tzv. 'root')
3. Uz filmiće idu i datoteke s ekstenzjiom .THM iako nisu neophodne - to su slikice koje PSP prikazuje pored naslova filmića.
4. Za konvertiranje filmića možete koristiti:
PSP Video 9 (www.pspvideo9.com)
3Gp_Converter (www.pspfiledb.com)
iPSP (http://ipsp.kaisakura.com/) - postoji i Mac verzija
5. Nije da je često pitanje, ali - za one koje zainma - europski UMD filmovi rade bez problema na japanskom PSP-u
Vaša pitanja? Pišite.
Guest
02. 09. 2005., 11:23
i da vam ja udjelim jedan savjet - ako budete skinuli PSP video 9, najvjerojatnije(ako vam ga ne nađe automatski) će vam kad idete poslati video konvertiran na PSP reći da PSP nije utakan u USB kabel. to je mene zaje.bavalo. trebate ići na setup pa odrediti točno smjer filmova tj. vaše početno slovo removable diska:\MP_ROOT\100MNV01
nadam se da pomaže ;-)
oli-g
02. 09. 2005., 11:31
kako poslati sliku sa jednogh pspa na drugi preko bežične veze
Slanje slika između dva PSP-a je moguće na sljedeći način:
- Oba PSP-a moraju imati uključen Wi-Fi prekidač
- Onaj koji šalje ode pod PHOTO, označi sliku (ne odabere) i u izborniku odabere "Send"
- Drugi "igrač" ode u Photo i u izborniku odabere "Receive"
- Naravno, oba "igrača" moraju imati firmware 2.00
oli-g
02. 09. 2005., 11:41
HVALA BERO TI SI CAR
sad mi je konačno uspjelo. ja sam mislio da ako ja na svom stisnem send da on sam nađe drugi psp i pošalje mu , kad ono i drugi mora stisnuti recieve.
da li se tako mogu slati i mp3-ce ili video. ako može na koji način?
i da li je moguće slanje nekih tekstualnih poruka ??
oli-g je napisao/la:
da li se mogu slati i mp3-ce ili video. ako može na koji način?
i da li je moguće slanje nekih tekstualnih poruka ??
Trenutačno se bežičnom vezom mogu slati samo slike. Ostalo možda u budućnosti.
Keyser-Soze
04. 09. 2005., 13:01
Snimio sam PSP video 9 ali mi nije ništa jasno na koju rezoluciju da podesim sliku i na koliko onaj bitrate od slike želia bi snimiti dvd u mp4 format i onda ga gledati na psp ali da slika bude kvalitete što sličnije dvd-u ima li tko program za to
Guest
04. 09. 2005., 13:36
meni ti je pod default profile u video 9 ovako : 320x420/29.97fps/1500kbps Stereo/128kbps
to mi je sasvim odovljna kvaliteta sad probaj ga pogledati u ovakvom podešenju. ;-)
Keyser-Soze
04. 09. 2005., 18:16
Jesi li ti uopče pročita šta san napisa to mi je preveliko ako želim staviti 2-3 filma treba mi neki bitrate slike koji je kvalitetan ali da zauzima malo
Spacemaniac
04. 09. 2005., 19:15
Keyser-Soze je napisao:
Jesi li ti uopče pročita šta san napisa to mi je preveliko ako želim staviti 2-3 filma treba mi neki bitrate slike koji je kvalitetan ali da zauzima malo
Za PSP-ovu rezoluciju ekrana, mali bitrate ne može dati kvalitetnu sliku. Barem dok se ne nađu neki bolji algoritmi za kompresiju i dekompresiju slike i zvuka, osuđen si na kupovinu većeg MS-a.
Pozdrav!
Keyser-Soze
05. 09. 2005., 10:21
kupit ču od 1GB karticu ja mislim da bi to bilo dovoljno nego koji bitrate bi bia najbolji može i kompromis malo slabija slika da manje zauzme jeli dovoljno 512 bitrate i 128 bitrate zvuka da bude dobra slika
Guest
05. 09. 2005., 13:56
koliko košta sonyjev duo stick od 1 gb?
Spacemaniac
05. 09. 2005., 14:18
Miguel_Alvarez je napisao:
800 i nešto kuna.
darthvader
05. 09. 2005., 19:08
Spacemaniac je napisao/la:
Miguel_Alvarez je napisao:
800 i nešto kuna.
nije istina,ko zeli,ja mu nabavim duo stick od 1gb(sonyev)za 400kn
Spacemaniac
05. 09. 2005., 19:49
darthvader je napisao:
PRO s Magic Gate zaštitom? Odakle si ih ukrao? :-)
elvis_zd
06. 09. 2005., 17:24
ja baš kupio sandiskov 1GB, u hg spota 820 kuna! i da, piše na njemu psp compatible! nisam probao, čekam subotu :-D
xaldin7th
08. 09. 2005., 21:31
darthvader je napisao:
ma pfft!ja jedva nadjem neki jeftiniji od 950.
elvis_zd
08. 09. 2005., 22:11
evo pitanje: film sam izripao dvd shrinkom (ostavio hr titl) i sa psp video 9 prebacio u mp4. ali kad gledam u quicktime-u na pc-u (još nisam nabavio psp) nema titla? ili to funkcionira na psp-u? any help?! :-?
Guest
22. 09. 2005., 12:18
zna li netko koji free program za pc (prebacivanje videa na PSP)
koji podrzava titlove a da nije PSP MOVIE CREATOR :-D
fffreakkkkkkkkk
28. 09. 2005., 20:41
Ja uopce nemam tih foldera, music...itd :-?
frodo
28. 09. 2005., 21:07
To trebas sam napravit u mapi PSP napravis novi folder i nazoves ga MUSIC i nutra bacas glazbu.
xaldin7th
29. 09. 2005., 09:12
ovak,jel se mogu filmići gledat u wmv ili avi formatu?
xaldin7th je napisao/la:
Kratko - ne.
xaldin7th
29. 09. 2005., 11:30
bero je napisao/la:
xaldin7th je napisao/la:
Kratko - ne.
nema veze,hvala
darthvader
29. 09. 2005., 20:01
ja si ne mogu poslat slike(napravio sam mapu photos,stavio slike unutra,pricekam malo,izadem iz usb-a odem do photos i pise mi digital camera images 0,a glazbu mi normalno salje)HELP!!!
Guest
29. 09. 2005., 20:49
možda file slike nije ok... znam da jpeg može...
xaldin7th
30. 09. 2005., 21:12
ak koristiš neš tipa GIF ili BMP naravno da neće jer podržava samo JPG,JPEG formate,ali ostale fajlove možeš staviti ako downgradeaš na demo cd-u koji se dobi na pakiranju.onda ćeš moći te slike stavit kao pozadinu.
jedini problem kod GIF-a je taj šta slike ostaju u Stay a ne u Move motionu,odnosno da nisu animacije u pokretu nego stoje.
ono što mi je žao šta si ne mogu gledati WMV ili Avi format filmića.ima li koji converter za ovo?
Guest
30. 09. 2005., 22:45
NARAVNO! psp video 9 free download upiši u google i downloadaj brzo i efikasno sve formate konvertira ;-)
biker_boy
30. 09. 2005., 23:15
Kako da s kompa posaljem neku muziku na PSP??? Sta moram kreirati neki folder ili...
Pročitaj ranije postove, Gameplay ili upute koje si dobio uz konzolu.
Ovo je zadnje upozorenje, od sada svi postovi koji budu postavljali pitanja odgovorena u ranijem postu (ili u uputama za konzolu) bit će obrisani.
Duke_Nukem
01. 10. 2005., 10:18
1. Jel može netko ukratko objasnit upotrebu PSP Videa 9. Ja sam stisnuo na convert i onda One click transcode, ali nisam ništa mijenjao u postavkama, pa mi je MGS4 trailer od 15 MB convertalo dugo i onda mi je se zašteko komp. Jel se tak converta filmove, tj. jel postupak dobar?
2. Zašto meni taj program ne pronalazi PSP, trebam ga manualno pronać, ali to baš ne kužim. PSP mi se pojavljuje pod Removable disks F, stavim na F/......... , ali ni tad mi ga ja mislim ne pronalazi.
3. Koja bi bila dobra rezolucija za neki film, a koja za trailer, a da ne zauzme više od DivX-a?
Unaprijed hvala!
Guest
01. 10. 2005., 11:16
1. isti problem kao i kod mene kad završi konvertiranje (ako je PSP spojen sa PCem) samo klikneš na copy i tu ti je popis svih konvertiranih videoa i samo ga prebaciš desno... (pojavi se +)
2. ne znam, ja kad ga spojim pojavi mi se removable disk i tu udeđ i stavljam...
Duke_Nukem
01. 10. 2005., 12:51
thewho je napisao/la:
1. isti problem kao i kod mene kad završi konvertiranje (ako je PSP spojen sa PCem) samo klikneš na copy i tu ti je popis svih konvertiranih videoa i samo ga prebaciš desno... (pojavi se +)
2. ne znam, ja kad ga spojim pojavi mi se removable disk i tu udeđ i stavljam...
1. Sad mi je uspjelo, valjda je ono jučer bilo zbog kompa, sad ja bilo puno brže.
2. Pojavi mi se u My Computeru Removable Disk F, ali mi u programu ( PSP Video 9 ) ne prepozna PSP, pa bi trenao napravit neki direktorij, da li bi mogao ovak - napravim VIDEO unutar PSP - a i samo konvertane fileove kopiram, ali izvan tog programa?
U vezi tog mog problema, piše da trebam napravit F:\MP_ROOT\100MNV01 . Samo di i kak to treba bit?
Ako ti je fw 2.0 i ako si formatirao memory stick, trebao bi imati taj folder
Guest
01. 10. 2005., 13:48
da, ja sam ga imao automatski također
Duke_Nukem
02. 10. 2005., 23:30
thewho je napisao/la:
da, ja sam ga imao automatski također
Ja sam ga formatiro, ali nemam te fileove - VIDEO, MUSIC, PHOTO, sam sam ih napravio. Ma kad dobim veći stick ću ga opet formatirat, zato što mislim da sam zbrisao sve poslije formatiranja, ali ne znam jel to ima veze.
P.S. Formatira se stick na kompu ili na PSP-u , - na kompu?
nuzelac5
04. 10. 2005., 20:29
Stick je preporucljivo formatirati na psp-u..jer ga onda moze psp neprepoznati ako formatiras na kompu
Duke_Nukem
05. 10. 2005., 22:37
nuzelac5 je napisao/la:
Stick je preporucljivo formatirati na psp-u..jer ga onda moze psp neprepoznati ako formatiras na kompu
Tnx. Sad sam skužio, sad ću imat kreirane sve mape, jel tak?
jel zna netko zasto mi psp video9 ne zeli konvertirati niti jedan format osim mpega?
dakle neki file (recimo xxx.avi) uopce ne zeli konvertirati u file koji bi bio ocitan na PSPu..
biker_boy
06. 10. 2005., 20:18
darthvader je napisao/la:
ja si ne mogu poslat slike(napravio sam mapu photos,stavio slike unutra,pricekam malo,izadem iz usb-a odem do photos i pise mi digital camera images 0,a glazbu mi normalno salje)HELP!!!
Ne napraviti mapu PHOTOS nego PHOTO, to je i meni bio problem pa sam nakraju skuzio! :-D
nuzelac5
06. 10. 2005., 21:12
Pa mogao si odmah pogledati u manualu, tamo sve pise osim za video fajlove ne..ja sam to morao traziti na netu
neo_x
06. 10. 2005., 22:44
S kojim se programom može mp3 pretvoriti u atrac3plus i gdje ga mogu nači? Gdje na psp moram prebaciti atrac3plus pjesma da ih mogu slušati?
amidamaru
06. 10. 2005., 23:31
Meni je glazba nekako pretiha... Puno tiša nego kad igram igrice
Jesu zvučnici tako slabi ili je problem u kodiranju MP3-ca...
Kad ih slušam na kompu sve je normalno... Nijedna nije nešt tiša od druge...
Duke_Nukem
06. 10. 2005., 23:34
amidamaru je napisao/la:
Meni je glazba nekako pretiha... Puno tiša nego kad igram igrice
Jesu zvučnici tako slabi ili je problem u kodiranju MP3-ca...
Kad ih slušam na kompu sve je normalno... Nijedna nije nešt tiša od druge...
Kod mene nije ni tiha, ali ni glasna, ko i u igrama, znači za PSP je glasno. S tim da sam ja stavljao MP3 pjesme od oko 4 MB ( znači srednje kvalitete ) .
teletabis
07. 10. 2005., 13:06
haj e ajde reci mi kako doći do memory sticka od 1 gb za 400 kn.
Javi pa da se dogovorimo. Hvala!!!
phil007
08. 10. 2005., 15:52
teletabis je napisao/la:
haj e ajde reci mi kako doći do memory sticka od 1 gb za 400 kn.
Javi pa da se dogovorimo. Hvala!!!
javi i meni - ja bi isto 1gb :-D
KELJO
08. 10. 2005., 16:15
JAVI MENI MENI TREBA OD 1 GB
KELJO
08. 10. 2005., 17:16
ko zna neki program koji može dio film odrezat
npr. film ima 100 min a ja bi htio sam 80 min znaci ocu 20 min izbrisat jel ima takvih programa?
Guest
08. 10. 2005., 17:23
Windows movie maker ! :-D Zreži na klipove... ;-)
KELJO
09. 10. 2005., 21:02
Meni se nece nist skinit s yourpsp.com registriro sam se i kad stisnem download kaze da download filed i pise reply kad stisnem na to opet pise download filed i download i kad stisnem na to sve se ponavlja sta treba?
kad ce se pojavit umd music?a kad ce doc u hr nove igre i filmovi?
Guest
09. 10. 2005., 21:05
KELJO je napisao/la:
Meni se nece nist skinit s yourpsp.com registriro sam se i kad stisnem download kaze da download filed i pise reply kad stisnem na to opet pise download filed i download i kad stisnem na to sve se ponavlja sta treba?
Moras USB-om biti spojen na PC da bi mogao ista skidat.
KELJO
09. 10. 2005., 21:16
spojen sam s usb-om al ni onda nece
sta treba i jos ja napravio igru za psp s onim markerom i neradi mi kak da ju pokrenem na psp-u
phil007
09. 10. 2005., 21:20
ja nemogu uci na YOURPSP tj ne mogu se logirat - stalno mi
#$!%& da ni ne valja e-mail ili lozinka pa trazim novu pa mi
ni ta ne radi
HELP :-x :evil:
Što se tiče problema s - e-mailom i lozinkom, tu zaista ne mogu pomoći - ali Yourpsps.com ima dosta problema sa serverom pa je jedno od rješenja pokušati malo kasnije.
Isti je savjet i ako ste spojili PSP s računalom (i aktivirali USB mode) a download se neće pokrenuti.
Iz iskustva - meni download uspije jednom od 10 puta. Ali uspije. Dakle, strpljenje....
phil007
10. 10. 2005., 14:09
evo sad mi radi iza e-maila mi je bilo kao pazno
(slucano sam stiso space) pa mi nije htjelo
ali meni download radi bez problema :-D
Guest
10. 10. 2005., 14:34
ja sam jednom probao net i nije mi više napet. zato sam i downgrejdo jer na jednoj starni vage homebrew a na drugoj browser ja mislim da je sve jasno, ali i na kraju krajeva imam i browser na 1.50 :-D ...
Svakom svoje. Ali slažem se da na Yourpsp.com za sada nema napetih stvari - par spotova koji su zgodni ako si ljubitelj te muzike i par dodataka za igre (ajde, to je stvarno pozitivno jer produžuje vijek igre - ali za sada samo za Wipeout i Fired Up).
phil007
10. 10. 2005., 19:45
bero je napisao/la:
Svakom svoje. Ali slažem se da na Yourpsp.com za sada nema napetih stvari - par spotova koji su zgodni ako si ljubitelj te muzike i par dodataka za igre (ajde, to je stvarno pozitivno jer produžuje vijek igre - ali za sada samo za Wipeout i Fired Up).
da - spotovi i glazbe je za k...
jedino slike nesto vrijde ali ih je malo i te gluposti za igre :-D
Guest
10. 10. 2005., 20:14
Bit ce vise sadrzaja (tako kazu) kada se pocne naplacivati. :lol:
phil007
10. 10. 2005., 20:31
CAPCOM je napisao/la:
Bit ce vise sadrzaja (tako kazu) kada se pocne naplacivati. :lol:
:lol: :evil: :-x
biker_boy
12. 10. 2005., 15:44
Pošto PSP ima četri zvučnika htio bih vas pitati ako vam rade sva četri ili samo dva na donjoj strani konzole jer meni rade samo dva na donjoj strani!!!!
phil007
12. 10. 2005., 16:10
biker_boy je napisao/la:
Pošto PSP ima četri zvučnika htio bih vas pitati ako vam rade sva četri ili samo dva na donjoj strani konzole jer meni rade samo dva na donjoj strani!!!!
meni se cini da mi rade sva 4 :-D
emir_Car
13. 10. 2005., 20:19
Moze li mi iko fino da objasni kako se koristi ovaj glupi program PSP Video 9? Ono sve fino polagano.
Hvala!
phil007
13. 10. 2005., 20:42
emir_Car je napisao/la:
Moze li mi iko fino da objasni kako se koristi ovaj glupi program PSP Video 9? Ono sve fino polagano.
Hvala!
taj program je sra...!!!!
koristi psp movie creator :-D
biker_boy
15. 10. 2005., 13:41
Ljudi molim Vas pomognite (po mogucnosti netko iz redakcije(Bero) ili netko tko je upotrebljavao PSP Video 9) !!! :-( Kad napravim konvertirani filmic hocu napraviti copy na PSP kaze" error copying file"! Sta da napravim! moim odgovor pod hitno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(
Guest
15. 10. 2005., 14:14
Pa to sto si naveo da si napravio potpuno je ispravno, ne znam zakaj pise error ... U cem je problem? Pogledaj dal si dobro spojio PSP sa kompom i PSP video 9, mozda nemas prostora na kartici, kaj ja znam... :-P
biker_boy
15. 10. 2005., 17:27
Flaki je napisao/la:
Pa to sto si naveo da si napravio potpuno je ispravno, ne znam zakaj pise error ... U cem je problem? Pogledaj dal si dobro spojio PSP sa kompom i PSP video 9, mozda nemas prostora na kartici, kaj ja znam... :-P
Ma imam mjesta na MS-u jos 30 MB a filmic je velik 15 MB(jedna episoda Dragonball-a GT) i kaze mi da je copy error ili moving error!!!! Imam najnoviju verziju PSP Video 9(1.73) koja me prvi put ka da sam ju pokrenuo me pitala destnaciju filmica!!!! Sad neznam sta napraviti a za filmic mi pise da se zove M4V10002.MP4 a kao sta je Bero bio naveo MPEG-4 filmici trebaju imat na kraju napisano .mp4 a oni u Avi formatu .MP4!!!!
phil007
15. 10. 2005., 19:06
koliko vam puta trebam rec
KORISTITE PSP MOVIE CREATOR
i necete imat tih problema (lako odaberete velicinu u mb, podrzava titlove, kopira na psp bla bla bla :evil:
psp_korisnik
15. 10. 2005., 19:07
phil007 je napisao/la:
i necete imat tih problema (lako odaberete velicinu u mb, podrzava titlove, kopira na psp bla bla bla :evil:
PSP Movie creator RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biker_boy
15. 10. 2005., 19:11
psp_korisnik je napisao/la:
phil007 je napisao/la:
PSP Movie creator RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onda daj mi taj ****** link za taj ****** PSP movie creator!!!! :evil:
psp_korisnik
15. 10. 2005., 19:14
Napisi na google psp movie creator i skini ga sa neta.
Tako sam ja skinuo i nisam imao problema.
phil007
15. 10. 2005., 19:23
psp movie creator link
http://www.pqdvd.com/psp/
:-D
psp_korisnik
15. 10. 2005., 19:27
Cuo sam da se jedan cijeli film moze staviti na jedan memory stick od 256 ili vise megabajta.(pomocu psp movie creatora)
phil007
15. 10. 2005., 19:30
Cuo sam da se jedan cijeli film moze staviti na jedan memory stick od 256 ili vise megabajta.(pomocu psp movie creatora)
imas sa strane pa biras velicinu filma (koliko zauzima mb) a ako ga stavis na da najmanje zauzima kvliteta ce bit najslabija :-D
ali ce ti bez vecih gubitaka na 256
GoetTheBeast
18. 10. 2005., 22:57
ma dobar je i psp video 9 al dosta "sere" neznam kaj mu je dal ne podržava sve formate ili kaj? valjda može samo određene formate convertat. usput koliko je tom psp movie creatoru veličina da znam kolko ću ga dugo downlodati?
Guest
21. 10. 2005., 11:25
kako mogu na PSPu napraviti u musicu više fileova i pod fileova sa muzikom?
GoetTheBeast je napisao/la:
ma dobar je i psp video 9 al dosta "sere" neznam kaj mu je dal ne podržava sve formate ili kaj? valjda može samo određene formate convertat. usput koliko je tom psp movie creatoru veličina da znam kolko ću ga dugo downlodati?
Veličina arhive oko 5 Mb.
KELJO
27. 10. 2005., 15:27
Jel je moguće sa mp3 prebacit u neku datoteku da bude 500Kb?
Booomber
27. 10. 2005., 15:31
Da obavezno
biker_boy
29. 10. 2005., 11:26
evo jedan prijedlog: ako hoćete da vam se iz PSP-a jaće čuje spojite zvučnike s kompa ravno u PSP ( umijesto da ubacite onaj kontroler za slušalice) sa desne strane ili spojite kontroler za slušalice u PSP i onada zvučnike u kontroler, tako da ne morate kupovati posebne dodatke za PSP ;-) !!!
KELJO
29. 10. 2005., 15:45
Ja sam to napravio prije par dana kad sam gledo film koji sam dobio od yourpsp-a,spojio sam zvučnike od PC-a i napravio stalak
phil007
02. 11. 2005., 16:33
KELJO je napisao/la:
Ja sam to napravio prije par dana kad sam gledo film koji sam dobio od yourpsp-a,spojio sam zvučnike od PC-a i napravio stalak
kako si napravio stalak :-? :-?
KELJO
02. 11. 2005., 16:46
Lako stavio plastiku dva komada i priljepijo ju ko da je klupa i ispod zaljepio komad plastike da stoji,tam gdje se stavlja psp gdje se uključuje zvučnik probijo rupu i stavio žicu od zvučnika,možeš njapravit to s nailonom il kartonom ja sam sa plastikom
Ulysses
04. 11. 2005., 19:56
Errrm ... Ja imam ADSL, i skinuo sam taj 9 nesto nesto, i onda ono od 23 MB, al on mi nesto Executa vec podosta vremena. Kolko je to tocno vama trajalo ? <<;
Ulysses
04. 11. 2005., 20:15
Uspio sam, a sad kad u PSP Video 9 ocu prebacit film, on kaze da nije PSP ukopcan makar ga ucituje o.o'
biker_boy
04. 11. 2005., 21:37
a da ti skineš PSP movie creator!!!??(neznam link tu je negdije na ovom topicu)
phil007
06. 11. 2005., 10:15
Ulysses je napisao/la:
Uspio sam, a sad kad u PSP Video 9 ocu prebacit film, on kaze da nije PSP ukopcan makar ga ucituje o.o'
otiđi u SETUP, pa u settings i ondje gdje ti pise PSP DRIVE
stisni AUTO FIND ili rucno odaberi psp (meni je g:)
Ulysses
06. 11. 2005., 13:46
Skuzih =O
dobra je ova finta sa zvucnicima od kompa!!
KELJO
08. 11. 2005., 18:50
Ja danas nabavio stalak za nokiu N-GAGE i psp stoji na njoj
frodo
12. 11. 2005., 00:38
Kako ubacit text iz worda ili notpada na psp?
LOLER
12. 11. 2005., 00:41
Nabavi PDA, stavi neki text ISKLJUCIVO u Notepad i u ROOT kopiraj!
Onda na PSP-u odes na PDA i odabers to kaj si stavio i to je tam :-P
frodo je napisao/la:
Iz worda teško, ali .txt ili .html možeš bez problema otvarati u browseru.
frodo
12. 11. 2005., 11:04
ok thx bero ;-)
Carive
12. 11. 2005., 19:58
Evo vratija sam PSP na 1.50, ali imam jedan problem s emulatorima.
Ja na PSP stavim emulatore po propisima. Kada ocu uci u emulator vidim njegovu ikonu. Kada pokrenem emulator pojavi mi se bijela podloga sa logom od PSP, a zatim uslijedi crni ekran i mene izbaci i napise se poruka "The game could not be started. (80020001)
U cemu je sada problem?
Pomagajte! :-?
KELJO
12. 11. 2005., 20:06
Imaš dvije datoteke za 1 emulator,1. glavni se mora zvat igra,a drugi igra%
Ovo igra nije igra neg ime emulatora il programa
nekad dobiješ onak igra _
i igra __/
tak npr pa moraš preimenovat da se jedna mapa zove ime,
a druga ime%
ime znači ime aplikacije
Carive
12. 11. 2005., 20:21
A di da napravim te datoteke.
KELJO
12. 11. 2005., 20:32
U Game-u,gdje drugdje
Carive
12. 11. 2005., 20:39
Ja imam emulator snes i on u sebi sadrzava samo jedan file a to je EBOOT.PBP. Da njega kopiram u snes, a sto onda da stavim u snes%.
Kada imam neki emulator koliko on ima u sebi igara.
Guest
12. 11. 2005., 22:20
nijednu moraš stavljat romove posebno :-P
EX-Nitro
12. 11. 2005., 23:47
bero je napisao/la:
frodo je napisao/la:
Iz worda teško, ali .txt ili .html možeš bez problema otvarati u browseru.
Kako to?
U koji folder triba stavit .txt file?
ne znan di da ga stavin na memory stick!
HELP, i meni ovo triba! :-(
KELJO
13. 11. 2005., 10:13
u ROOT u prvi prozor koji ti se otvoji tam di je PSP folder
EX-Nitro
13. 11. 2005., 14:29
KELJO je napisao/la:
u ROOT u prvi prozor koji ti se otvoji tam di je PSP folder
al ne može se onda otvorit u web-browseru -kako ga otvorit tamo? :-?
KELJO
13. 11. 2005., 15:02
Ima ja mislim open file
EX-Nitro
14. 11. 2005., 11:17
Iman još jedan veliki problem.
Pomoć u PSPVideo9: idem konvertrirat jedan .avi 8quicktime) file u .mp4. dobro, to je dobro, ali sada file ima 60 MB ali nakon konvertriranja koje traje 7 sec ima samo 1 Mb i to iz razloga što nema videa.
ZAŠTO nema videa?! :-( :-?
LOLER
14. 11. 2005., 12:30
Zato kaj ti PSP nemre konvertirat takve filmice, tak male, al brijem da i za to ima program. Sad ti se samo corrupted ikona pojavi jel tak? Tak je i meni ;-)
EX-Nitro
14. 11. 2005., 12:53
LOLER je napisao/la:
Zato kaj ti PSP nemre konvertirat takve filmice, tak male, al brijem da i za to ima program. Sad ti se samo corrupted ikona pojavi jel tak? Tak je i meni ;-)
da, pojavi se corrupted, al to je glupo; kako ne može konvertirat 60 MB, a može 700MB. to nema smisla, zaista.
Jel još tko radi sa ovim PSPVideo9 -bero? anyone else? :-?
LOLER
14. 11. 2005., 12:56
Cek... Nisam skuzio da si reko da ima 60mb-a.
Meni takve oce al nece one manje, od 10-20 mb-a.
a tak bi volio Happy tree friends na PSP-u :lol:
EX-Nitro
14. 11. 2005., 12:58
LOLER je napisao/la:
pa daj točno mi opiši postupak! pliiiz!
Moram priznat da sam zbunjen - meni konvertira sve veličine. Najmanji koji sam konvertirao imao je 1,2 Mb
Ali u zadnje vrijeme koristim PSP Movie Creator. Nekako mi je spretniji.
elvis_zd
14. 11. 2005., 17:36
jeli itko od vas koristio mobile media maker psp? ako je, kakav je (subtitlovi, kvaliteta, brzina)?
Guest
14. 11. 2005., 21:41
EX-Nitro je napisao/la:
LOLER je napisao/la:
pa daj točno mi opiši postupak! pliiiz!
sorry ne bi zna, iako je mene tako zajeba jedan mp3 converter sve san pisme convertira a on lipo samo otkinija krajeve tj oko minute od svake pisme... sva srića da sam ima sve na CDovima ;-)
Crash
15. 11. 2005., 09:05
bero je napisao/la:
Moram priznat da sam zbunjen - meni konvertira sve veličine. Najmanji koji sam konvertirao imao je 1,2 Mb
Ali u zadnje vrijeme koristim PSP Movie Creator. Nekako mi je spretniji.
Ma odvi, je isti shi*.
bero, jesi namišta neke posebne postavke? :-? :-(
biker_boy
15. 11. 2005., 19:00
EX-Nitro je napisao/la:
Iman još jedan veliki problem.
Pomoć u PSPVideo9: idem konvertrirat jedan .avi 8quicktime) file u .mp4. dobro, to je dobro, ali sada file ima 60 MB ali nakon konvertriranja koje traje 7 sec ima samo 1 Mb i to iz razloga što nema videa.
ZAŠTO nema videa?! :-( :-?
ok... ajde zašto ne koristite PSP movie creator??? PSP video 9 je sranje od programa, uvijek neki problemi s njim! skinite si PSP movie creator i biti čete prezadovoljni! :-)
Crash
15. 11. 2005., 19:39
pa pogledaj moj zadnji post. skinia san ga, al isto napravi -"skine" muziku, ali ne i film!
ZAŠTO? kako ti radiš sa PSP Movie creatorom biker_boy?
Guest
21. 11. 2005., 21:28
Da govore kako je PSP video najbolji a kad konvertiram niti mi piše kolko je posto gotovo ni niš! :evil:
phil007
21. 11. 2005., 21:31
PSP Movie creatorom je najbolji
a imaš i besplatni PSP Video Express
Guest
24. 11. 2005., 11:56
di to mogu skinut?
phil007
24. 11. 2005., 12:14
PSPGamer je napisao/la:
di to mogu skinut?
ovdje (http://www.pqdvd.com/psp/) :-D
Jesi napisao PHOTOS velikim slovima?
p.s. Meni pspvideo9 šteka - kada oću konvertirat video ide ovako: Starting..........Generating thumbnail.........Transcode complete. HELP!
Ej ko nezna kak promjenit original teme koje se dobiju na 2.0 na downgradiranom 1.50 treba se PSP skroz ispraznit da vam se jednostavno isključi sam od sebe i onda uključit punjač i odma ga upalit i imat čte drugu temu
1.put sam imo žutu,pa smeđu,pa crvenu,pa ljubičastu i sad zelenu,i sad dok mi se isprazni očekujem neku dobru npr. plavu,teme se same biraju
psp_korisnik
01. 12. 2005., 13:33
Ja sam prije koristio PSPvideo9 koji je totalni shit.Stalno nesto steka i nikad mi ne ispadne dobro.Sada koristim PSP movie creator koji je 5x bolji od PSPvidea9. Konvertiro sam par filmova(odnosno filmića) i sve je ispalo u redu.
PSP Movie Creator je najbolji
Guest
01. 12. 2005., 13:42
Medo je napisao/la:
p.s. Meni pspvideo9 šteka - kada oću konvertirat video ide ovako: Starting..........Generating thumbnail.........Transcode complete. HELP!
I meni se to isto događa,nema tu nikakve pomoći program je bezveze! ;-)
Meni ide isto ko MEDI,daj PSP Video 9 je sr...e
PSPGamer je napisao/la:
Medo je napisao/la:
I meni se to isto događa,nema tu nikakve pomoći program je bezveze! ;-)
Onda obojica prelazimo na PSPmovie creator. :-D
phil007
01. 12. 2005., 23:06
meni se s movie creatorom događa da zvuk kasni nekoliko sec :-? :-? :-?
prije nije (bar nisam primetio) :-( :-?
elvis_zd
02. 12. 2005., 00:03
pozdrav ekipi!
imam gadan problem, psp mi nikako ne prepoznaje filmove!
napravio sam folder, filmovi su u mp4 formatu i nisu AVC (imam downgradean psp)!
ima netko kakav savjet?
Gle u rootu napravis folder MP_ROOT i u njemu napravis folder 100MNV01 i u njega trpaj convertirane filmice!Filmic ti mora bit u posebnom obliku za PSP!koristi psp video 9 za to!
Have fun!
P.S.Javi mi ak si uspio!
Gdje mogu skinut PSP movie creator i je li besplatan? :-?
Guest
02. 12. 2005., 12:42
naravno da je free imaš ga na www.pspupdates.com
psp_korisnik
02. 12. 2005., 13:46
thewho je napisao/la:
nije ti dobra stranica :-?
thewho je napisao/la:
nije ti dobra stranica :-?
Same here!
psp_korisnik
03. 12. 2005., 09:18
Medo je napisao/la:
Zakaj su žuta slova?
EDIT: Moj bed, zaboravite
Nemam pojma.ja tada nisam nis namjestio da mi budu zuta slova
elvis_zd
03. 12. 2005., 09:41
tvrc je napisao/la:
Gle u rootu napravis folder MP_ROOT i u njemu napravis folder 100MNV01 i u njega trpaj convertirane filmice!Filmic ti mora bit u posebnom obliku za PSP!koristi psp video 9 za to!
Have fun!
P.S.Javi mi ak si uspio!
ma daaaaaa, baš sam tudum, zaboravio sam da folder 100MNV01 ide u folder MP-ROOT! ja ga direktno stavio u glavni folder!!!
hvala tvrc! ;-)
dobro je!!!Glavno da si uspio! ;-) ;-)
Guest
05. 12. 2005., 19:36
Ja si možda kupim PSP Manager od Sonya! ;-)
molim link za onaj txt2jpg program!
tvrc je napisao/la:
Evo.
http://www.psp411.com/show/product/56/0/JpegBook.html
Uz malo eksperimentiranja može se s tim čuda raditi - ja sam ga puno koristio na početku. Dvije knjige sam konvertirao i pročitao.
Ok nisu bile prave knjige - svaka možda po 80 stranica texta, ali ipak.
Preporučam crnu pozadinu i bijela slova - najugodnije za duže čitanje.
Yamcha
07. 12. 2005., 21:09
Skinuo sam onaj LCS program za muziku,ali gdje mi je? :-?
Guest
07. 12. 2005., 21:35
Zar imaš GTA LCS???
Ne kužim kako neznaš di ti je?
Yamcha je napisao/la:
Skinuo sam onaj LCS program za muziku,ali gdje mi je? :-?
tvrc je napisao/la:
Sad bih ja zamolio za 1 link: može za PSP movie creator?
mladjo
08. 12. 2005., 09:43
a google?
http://www.google.com/search?q=PSP+movie+creator&sourceid=mozilla-search&ie=utf-8&oe=utf-8
Yamcha
08. 12. 2005., 14:13
PSPGamer je napisao/la:
Zar imaš GTA LCS???
Ne kužim kako neznaš di ti je?
Yamcha je napisao/la:
Skinuo sam onaj LCS program za muziku,ali gdje mi je? :-? Nemam jos,ali kad dodje it will be mine,buaaaa,nakon mjesec dana :-( Downloadao sam ga,a ne znam gdje mi ga je spremio.Help?
mladjo
08. 12. 2005., 14:15
Downloadao sam ga,a ne znam gdje mi ga je spremio.Help?a da iskoristiš search u windozama?
mladjo je napisao/la:
a google?
http://www.google.com/search?q=PSP+movie+creator&sourceid=mozilla-search&ie=utf-8&oe=utf-8
Pogledao sam ali sve što nađem oko 30$.
phil007
08. 12. 2005., 17:21
psp movie creator (http://www.pqdvd.com/psp/)
i nađi crack Molim bez ovoga. Bero
ili koristi psp vieo express koji je besplatan (isti
biker_boy
17. 12. 2005., 13:23
listen... mogu na ridge racer i na f1 staviti da mi svira muzika spremljena ms-u?!
Doggy_Dog
20. 12. 2005., 13:08
treba malo skuziti program... kad ga skuzis, sve je lako i radi savrseno...
moze link za program!!please
Guest
09. 01. 2006., 20:21
Zaboravite na PSPVideo9 i movie creatore ili slično...Nabavite ImToo PSP Video Converter!Imam ga,i program radi odlično svoj posao,nikakvih grešaka,on podržava bilo koji format i konvertira ga MP4 PSP format! :-)Svaka čast ljudima koji su napravili nešto normalno! :-)
pa to sve mozes i s movie creatorom!
Guest
10. 01. 2006., 14:08
ali ovo je puno bolje! :lol: :-P
Carive
10. 01. 2006., 22:28
Sada cu skinuti pa da vidim kakav je.
Guest
11. 01. 2006., 13:32
to nije freeware! :lol:
Willy
11. 01. 2006., 14:05
e: PSP Help - Multimedija
poslao PSPGamer dana 2006/1/9 20:21:34
Zaboravite na PSPVideo9 i movie creatore ili slično...Nabavite ImToo PSP Video Converter!Imam ga,i program radi odlično svoj posao,nikakvih grešaka,on podržava bilo koji format i konvertira ga MP4 PSP format! Svaka čast ljudima koji su napravili nešto normalno! .
.................................................. ..............................................
Pa šta fali psp video 9 ,,ja imam im too psp vc....ali ovaj je bolji jer filmove i spotove mogu za dobru kvalitetu potrošit manje mjesta nego sa Im too.............ac format ruls ;-)
Guest
11. 01. 2006., 14:24
imtoo ima puno bolju kvalitetu slike kad konvertiraš i filmići imaju puno manje megabajta i puno je bolji,i imtoo je puno ljepši i pregledniji sve ti lijepo piše kolko se posto konvertiralo,a kad konvertiram u PSPVideo9 mi sve krivo piše i šugavo,ma bezveze! :-x :-)
ma ljudi,svaki program je cist OK i tocka....
Skinuo sam MGS4 trailer sa video.google.com u PSP formatu i ne znam kako da ga imenujem da ga PSP prepozna. Help! :-? (MP4 format)
phil007
16. 01. 2006., 18:12
Willy je napisao/la:
e: PSP Help - Multimedija
poslao PSPGamer dana 2006/1/9 20:21:34
Nabavite ImToo PSP Video Converter!Imam ga,i program radi odlično svoj posao,nikakvih grešaka,on podržava bilo koji format i konvertira ga MP4 PSP format!
podrzava li titlove?
zna li tko koji da podrzava?
(da nije pspmc)
:-?
Guest
16. 01. 2006., 20:06
Ne razumijem,kako to misliš dali podržava titlove? :-?
Guest
16. 01. 2006., 20:13
pa sve vam piše u gpu. Ono kako sve za titlove napraviti. ja sam danas jedan film sa dvda i titlovima na PSP stavio. iako mi je trebalo cijelo popodne, ipak ću ga večeras odgledati!
i ja sam jucer uspio,al moj psp je sad na servisu!
Medo je napisao/la:
Skinuo sam MGS4 trailer sa video.google.com u PSP formatu i ne znam kako da ga imenujem da ga PSP prepozna. Help! :-? (MP4 format)
Daj, molim te, pogledaj početak ovog topica prije nego pošalješ pitanje na koje je odgovoreno prvim postom.
charnel12
17. 01. 2006., 19:30
Ajd mi preopručite neke progame za PSP (imam verziju 2.0), ako ima uopče za tu verziju
playstation
17. 01. 2006., 19:38
jel neko zna napravit psp pda ja sam probo i nisam mogo :-)
KELJO
17. 01. 2006., 19:42
Moraš imat
Firmware 1.50
i pda i pda%
prebacit u PSP --> GAME --> i tam pda i pda%
xaldin7th
24. 01. 2006., 19:24
ljudi,recite mi šta mi se više isplati
za slušanje glazbe:
256 MB Memory Stick Duo
Dobro:Da si dodam multimedijalnu korisnost PSP-u.
Loše:Velik je dosta i malo ga je zahebano držat držat u džepu ili oko vrata jer,dobro nije težak al te vrat zaboli nakon malo vremena
256 MB MP3 Player
Dobro:Malen je,možeš ga lagano objesit ili na majicu ili oko vrata,lako se koristi.
Loše:Kupio bi još jedno tehnološko čudo,a već imam mali milion,malo bolji su skupi "ihihi",uskoro će se na PSP-u moć glazbe razmjenjivat(barem čujem),a ovdje se držiš glazba jedino onih kojih nađeš.
sad mi dajte savjet,jer je oboje nekako podjednako dobro.
KELJO
24. 01. 2006., 19:28
PSP je zakon,uzmi njega
xaldin7th
24. 01. 2006., 19:29
reko PSP već imam(i to 4 mj.),govorim o memory sticku...
phil007
24. 01. 2006., 20:07
zasto ms od 256mb :-? :-? :-? :-? :-?
UZMI 1GB 8-)
Sam_Fisher
24. 01. 2006., 20:26
JEL ZNA NEKO NEKU STRANICU S KOJE MOGU BESPLATNO SKINUT NEKE SITNE IGRE ZA PSP!!!
REKOH BESPLATNU!!! :-x
phil007
24. 01. 2006., 20:42
Sam_Fisher je napisao/la:
JEL ZNA NEKO NEKU STRANICU S KOJE MOGU BESPLATNO SKINUT NEKE SITNE IGRE ZA PSP!!!
REKOH BESPLATNU!!! :-x
ne smiješ o tome pricati na siteu
Sam_Fisher
25. 01. 2006., 13:15
JA ZNAM http://www.pspdownloadservices.com al se plaća
:spit
na kakve igre si mislio??homebrew ili... :-o
phil007
26. 01. 2006., 17:08
tvrc je napisao/la:
na kakve igre si mislio??
u 50kn da je mislio na ISOe
solid555
26. 01. 2006., 19:51
pa probaj po uputama koje imaš - ak je sve u redu s psp-om onda ti mora uspjet
phil007
05. 02. 2006., 19:52
koji program za video PODRZAVA TITLOVE :-?
phil007 je napisao/la:
Odgovor na ovo dan je u detaljonm članku u zadnjem GP-u.
Guest
05. 02. 2006., 21:04
Previše to traje... Ja namistim lijepo sa PSP video 9 i ne treba mi više :-D
phil007
05. 02. 2006., 21:09
bero je napisao/la:
phil007 je napisao/la:
ALI MI ZADNJI GP JOŠ NIJE DOŠAO
(kaj se to događa-opet moram zvat)
može li mi netko brzo odgovorit
HVALA
phil007
05. 02. 2006., 21:47
phil007 je napisao/la:
bero je napisao/la:
phil007 je napisao/la:
ALI MI ZADNJI GP JOŠ NIJE DOŠAO
(kaj se to događa-opet moram zvat)
može li mi netko brzo odgovorit
HVALA
molim vas - bilo tko
hitno mi je i treba mi SAD
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
edit-hvala svima na pomoci :rocket
cofi3
26. 02. 2006., 18:04
Ovako ljudi, ja sam u debelom sranju i zanimaju me neke stvari. Najvažnije od svega kaj ne kužim u potpunosti onaj PSP video9. Znam prebacit normalne filmiče, al kad oču prebacit malo krači video(oko 5 mb), sere mi da je napravio neki tumbnail i nije ga konvertirao, a neke filmeke idem konvertirat, i po 20 minuta su na 0%?!? I zanima me kako mogu mjuzu ripanu s audio CD-a stavit na PSP, nemrem samo prebacit, a ni neznam ju konvertirat u Video9, makar postoji tamo da se konvertira, ali isto se pojavljuje faking tumbnail, a neznam ni za šta služi taj tumbnail!?. I imam NFS skinut s neta, ali neznam kak da ga igram na PSP-u, kaj treba skinut neki posebni program ili kaj!?!? Dajte molim vas nek mi neko pomogne, u debeloj sam banani!!!
a koje formate zelis konvertat??psp video 9 ne moze konvertat sve formate,a mp3 pjesme mozes direktno ubacit u music folder jer ih ne trebas konvertat!!Za iso-e ti ne smijem pisat ovdje zato jer je to ilegala! :-D
cofi3
27. 02. 2006., 15:48
Slušaj za mjuzu ne mislim Mp3, nego onu prebačenu s audio CD-a, koju nemreš samo prebacit i preslušavat, pa sam mislio ak ju se može konvertirati u Mp3 format, jer ona je wma ili tak neš. A za filmiče, znam ja konvertirat njih, ali postoje neki, najčešče kratki, kojima se samo stvori tumbnail i ne kovertiraju se, a neznam za koji kufac to služi!!!
Za nis ne sluzi!!jednostavno receno!!Nadji konverter za taj format filma,konvertiraj u avi ili wma i onda u mp4 za psp!!nema druge!!ja tako radim!
:-D
cofi3
28. 02. 2006., 14:53
A aj ti meni reci neki konverter koji valja, i može prebaciti sve filmiče na PSP!!!
Sam_Fisher
02. 03. 2006., 20:26
Ak imaš neki program za komp za stavljanje titlova samo stavi titlove na video i onda stavi na PSP.
PS: Nisam mislio ni na ISO ni na Homebrew. To su neke igre koje možeš skinut na PSP slične ko Homebrew ali ipak nisu homebrew.
Layzeee
02. 03. 2006., 21:40
Sam_Fisher je napisao/la:
PS: Nisam mislio ni na ISO ni na Homebrew. To su neke igre koje možeš skinut na PSP slične ko Homebrew ali ipak nisu homebrew.
Nije .iso nije homebrew...hmmm... stvarno sam dugo razmisljao sto bi to moglo biti....i..... stvarno neznam!Mora da je zagonetka male "igrice"(sta mrzim tu rijec),nisu hombrew,nisu .iso ajde ljudi uhvatite se posla tko prvi rijesi njemu...(neznam,nesto ce se vec naci) :-P
Willy
02. 03. 2006., 21:44
cofi3 je napisao/la:
Ovako ljudi, ja sam u debelom sranju i zanimaju me neke stvari. Najvažnije od svega kaj ne kužim u potpunosti onaj PSP video9. Znam prebacit normalne filmiče, al kad oču prebacit malo krači video(oko 5 mb), sere mi da je napravio neki tumbnail i nije ga konvertirao, a neke filmeke idem konvertirat, i po 20 minuta su na 0%?!? I zanima me kako mogu mjuzu ripanu s audio CD-a stavit na PSP, nemrem samo prebacit, a ni neznam ju konvertirat u Video9, makar postoji tamo da se konvertira, ali isto se pojavljuje faking tumbnail, a neznam ni za šta služi taj tumbnail!?. I imam NFS skinut s neta, ali neznam kak da ga igram na PSP-u, kaj treba skinut neki posebni program ili kaj!?!? Dajte molim vas nek mi neko pomogne, u debeloj sam banani!!!
Čovječe ti si sam po sebi dovoljno kompliciran...pa čemu ti služi google..pročačkaj malo..šta bi ti sve na gotovo... :evil:
Ja imam PSP movie creator,ali mi snima samo 5-10 minuta,zato sto nemam serial code,bla,bla.
Dal zna neko serial code za njega???
Pomagajte!!!!!!!!!
Please hitno je!!!!!!!!!! :-(
:-x :-?
ComputerFreak
17. 03. 2006., 10:59
Jel ima neko koju igru na UMD-u za prodat??? I by the way ja prodajem Go! Sudoku! za 50kn ako neko hoce...
Guest
24. 03. 2006., 15:33
nije ti ovo hrelić,imaš buy i sell forum za to! ;-)
Frane-182
25. 03. 2006., 20:11
Ovdje ćete saznati sve o PSP-u
PSPPovortilac (http://s1.bitefight.org/c.php?uid=29372) :-D :-D
lonca0306
26. 03. 2006., 11:30
O čemu ti pricas???
phil007
26. 03. 2006., 11:33
Jely je napisao/la:
Ja imam PSP movie creator,ali mi snima samo 5-10 minuta,zato sto nemam serial code,bla,bla.
Pomagajte!!!!!!!!!
zna on (www.google.hr) :-D
Layzeee
27. 03. 2006., 23:17
Naso sam zakon program za pojacavanje zvuka na psp MP3Workshop,moze pojacati zvuk na psp ondosno mp3 file-a do 300% AMAZING!Ovo uz kombinaciju onog za maknit blocker sa PSP daje razoran zvuk!!!Evo link za download preko FileFronta (http://files.filefront.com/MP3Workshop_Fullexe/;4910946;;/fileinfo.html)
Btw. oce ko' pleaseee napisat detaljan toturial za micanje onog blockera jer omocu one like nisam puno toga shvatio,a i topic je na nekom taljanskom/spanjolsko
EDIT:Ne razumijem se u lektrotehniku pa znate...treba mi malo vise od osnovnih uputa i jedne slike.Ajde ljudi pomagajte i onako ne odgovarate za njih,nista vam ne znaci...samo napisite hebemi tutorial nista vam ne znaci i onako se onaj psptoturials od davna nije update-ao!!!
phil007 je napisao/la:
Jely je napisao/la:
Pomagajte!!!!!!!!!
zna on (www.google.hr) :-D
Ne zna ni ON jer sam vec probavao tamo trazit,pa nije nista naslo,imas ti taj PSP movie creator??? :-?
phil007
28. 03. 2006., 14:07
Jely je napisao/la:
...
;-) (http://rapidshare.de/files/7972440/PQDVD.Generic.Patch-SEC8.zip.html)
Layzeee je napisao/la:
Naso sam zakon program za pojacavanje zvuka na psp MP3Workshop,moze pojacati zvuk na psp ondosno mp3 file-a do 300% AMAZING!Ovo uz kombinaciju onog za maknit blocker sa PSP daje razoran zvuk!!!Evo link za download preko FileFronta (http://files.filefront.com/MP3Workshop_Fullexe/;4910946;;/fileinfo.html)
Btw. oce ko' pleaseee napisat detaljan toturial za micanje onog blockera jer omocu one like nisam puno toga shvatio,a i topic je na nekom taljanskom/spanjolsko
EDIT:Ne razumijem se u lektrotehniku pa znate...treba mi malo vise od osnovnih uputa i jedne slike.Ajde ljudi pomagajte i onako ne odgovarate za njih,nista vam ne znaci...samo napisite hebemi tutorial nista vam ne znaci i onako se onaj psptoturials od davna nije update-ao!!!ajd malo pojasni kak to moze pojacat zvuk pjesme??
Guest
08. 04. 2006., 15:17
Trebao bi mi program za čitanje .txt fileova.
Dosta je prošlo od zadnji put kad sam pitao, pa je valjda nešto novo izašlo. Ima dosta teksta u notepadu, pa me ne zanima izrađivanje .jpg slika, nego baš za pokretnje text fileova sa PSP-a.
Hitno, molim.
P.S. Verzija mi je 2.0
PSP PDA
Klikni me (http://dl.qj.net/dl.php?fid=408)
phil007
09. 04. 2006., 17:54
tvrc je napisao/la:
PSP PDA
Klikni me (http://dl.qj.net/dl.php?fid=408)
da li to moze na v2,0 ?
meni se cini da ne
GODSKILLER
11. 04. 2006., 18:30
koji video formati su podržani za PSP 1.5,stavia severinu u avi pa izgleda ne reproducira
KELJO
11. 04. 2006., 19:29
ima aviplayer potraži na
pspupdates.qj.net
phil007
18. 04. 2006., 11:00
da li tko zna gdej mogu pronaci orginalne pozadine
po v1,50 :-)
Guest
18. 04. 2006., 11:16
thepspimp.com
Imaš puuuuuuuuuno wallpapera, ali trebat će ti homebrew zvan PSPersonalize, ali to isto možeš tamo naći...
PItanje za one koji koriste PSP movie creator.
Kako vi staljate (convertirate) filmove duze od 10 min. Za convertiranje onih od 5-10 min. ne treba taj prokleti serial i registration code.
Please help.Ocajan sam!!!
:-( :-x :cry:
Layzeee
19. 04. 2006., 17:38
Treba ti patch kojeg mozes skinut mislim na Projectpsp (www.projectpsp.com),ali se trebas prvo regat...i malo manje s tom PSP ilegalom OK?
phil007
19. 04. 2006., 18:32
Jely je napisao/la:
PItanje za one koji koriste PSP movie creator.
Kako vi staljate (convertirate) filmove duze od 10 min. Za convertiranje onih od 5-10 min. ne treba taj prokleti serial i registration code.
Please help.Ocajan sam!!!
:-( :-x :cry:
pogledaj moj post gore i klikni na smajl
Ok sve je u redu,regan sam.Idem conventirat DVD (Harry Potter 4),i sve je o.k.
Kada zavrsim idem ga prebacit na PSP,ali u onom tamo di su svi filmici koje sam konvertiro ovaj HP ima 1kb.Ja prebacim tu jadnu ikonicu od 1 kb i odem pogledat u videos,sta sam to stavio,a na kraju ispadne da je to unsupported data.
Kada ga ocu pokrenut sa Media player classic,pise mi: MP4:ftyp box is too small.
Sta da radim?
Moze neko pojasnit convertiranje DVD a s PSP movie creatorom.
Help!!!
Griever je napisao/la:
Trebao bi mi program za čitanje .txt fileova.
Dosta je prošlo od zadnji put kad sam pitao, pa je valjda nešto novo izašlo. Ima dosta teksta u notepadu, pa me ne zanima izrađivanje .jpg slika, nego baš za pokretnje text fileova sa PSP-a.
Hitno, molim.
P.S. Verzija mi je 2.0
Mislim da sam na ovo već odgovarao - jednostavno ih otvori u browseru.
ComputerFreak
29. 04. 2006., 00:11
E ljudi pomagajte! Kako bi mogao napravti "web" stranicu za psp?? Koji program mi treba? Postoji li program kojim se izraduju stranice bas za psp... jer znam za ove kojima se rade normalne stranice...
neo_x
01. 05. 2006., 16:51
HEELP!
IMAM imtoo dvd to psp converter 4, ali mi konvertira samo prvih 20 minuta filma. a upisao sam serial key.
ako neko zna za neki bolji konverter neka napiše
phil007
01. 05. 2006., 17:53
vec po 100000puta PSP movie creator
neo_x
03. 05. 2006., 22:43
pa reci onda kak da ga aktiviram!!!!!!!!!
ComputerFreak
03. 05. 2006., 22:45
Gdi da nabavim PSP movie creator...? Skinuo sam ga s neta ali kad pokrenem instalaciju onda mi javi neki error... Ima netko od vas da mi posalje preko mail-a ili nekako..?!?!?
luigi
16. 05. 2006., 14:13
Imam jedan problem! U Movie Creatoru kad prebacujem DVD format u MPEG4 ne znam kako ubacit titlove? Kod Divx filmova mi se vide titlovi a kod DVD ne!
Guest
22. 05. 2006., 12:02
Ja koristim PSPVideo 9 i program je baš odličan.... samo me sad jedan problem muči.... nedavno sam konvertirao trailere neke sa ps3 igara... i prebacim ih na psp: Crysis uredno pusti otpočetka do jkraja... ff13 isto, ali kad dođem na tony hawk 8 pusti prvih 10-ak sekundi i javi poruku: This video cannot be played. I u traileru zvuk kasni za slikom.... Probao sam ga konvertirati nekoliko puta s različitim postavkama i stalno isti problem...
phil007
22. 05. 2006., 14:31
luigi je napisao/la:
Imam jedan problem! U Movie Creatoru kad prebacujem DVD format u MPEG4 ne znam kako ubacit titlove? Kod Divx filmova mi se vide titlovi a kod DVD ne!
na istu foru kako biras titlove kada hoces i gledati film
edge1
25. 05. 2006., 18:05
jel mogu skinuti sa kompa neku igricu i prebacit je na PSP
Guest
25. 05. 2006., 18:11
edge1 je napisao/la:
jel mogu skinuti sa kompa neku igricu i prebacit je na PSP
dosta o tome. dođi do mene da se #$!%&o.
I ja također imam problem s tim prebacivanjem teksta na psp
skinia san onaj program što tekstovne dokumente pretvara u jpeg oblik i nije mi jasno kako se radi s njim
Svaki put kad probam konvektirati tekst nastanu mi neki HIJEROGLIFI ili mi se pojavi skroz nejasan tekst bez razmaka ni ničega
P.S. di je browser na psp-u
Moram priznati da se ne sjećam točno kako se radilo s Txt2jpg ali bilo je nešto vrlo jednostavno. Pročitaj upute.
Što se tiče browsera, on ti je krajnje desno među osnovnim odabirima u izborniku. Naravno, ako imaš FW 2.0 ili više.
Tykki
30. 05. 2006., 20:40
mene bi zanimalo kako staviti psp igru sa pc-a na psp!!!
Tykki je napisao/la:
moraš imat FW 1.5 moraš imat PSP folder moraš imat kabel moraš imat loader za pokrenit igre
Flea je napisao/la:
Tykki je napisao/la:
moraš imat FW 1.5 moraš imat PSP folder moraš imat kabel moraš imat loader za pokrenit igrelol
potreban ti je iso folder i usb kabel!!
neo_x
10. 06. 2006., 13:55
otvori neki tekst sa wordom pa odi file>save as> i dole odabereš da ti ga sejva kao web stranicu > prebac na psp i otvoriš pomoću internet browsera
neo_x
10. 06. 2006., 13:56
jel zna netko kako se mp3 pretvara u atrac3plus?
di ste ono rekli da ima za kupit novi psp sa fw ispod 2.01
biker_boy
12. 06. 2006., 12:51
neo_x je napisao/la:
jel zna netko kako se mp3 pretvara u atrac3plus?
ako imas sony-ev mp3 player onda si dobio program uz njega koji ti to radi
neo_x
12. 06. 2006., 22:59
imam, ali mi hoće konvertirati samo na cd. ja sam sa cd kopiro u music ali ne prepoznaje.
biker_boy
13. 06. 2006., 10:40
pa spoji PSP na komp preko usb-a i kad ti je ono za prebacit klikni na removeble disc i tamo ce ti prebacit ;-)
neo_x
15. 06. 2006., 23:06
biker_boy je napisao/la:
pa spoji PSP na komp preko usb-a i kad ti je ono za prebacit klikni na removeble disc i tamo ce ti prebacit ;-)
probao sam, ali mi hoće samo pržiti na cd. ja imam verziju 2.0, koju ti imaš?
phil007
23. 06. 2006., 23:57
da li je PiMPStreamer samo za w-lan ili se mozda moze i preko usb-a :-?
lipasky
24. 06. 2006., 09:41
Isključivo preko LAN-a.
No možda je netko napravio ili će napraviti IP over USB Gateway za PSP.
biker_boy
24. 06. 2006., 12:19
neo_x je napisao/la:
biker_boy je napisao/la:
probao sam, ali mi hoće samo pržiti na cd. ja imam verziju 2.0, koju ti imaš?
nema veze koju verziju fw-a imas jer svaki psp podrzava atrac3plus
1. sta ce ti atrac3plus???
2. bolje ti je kvalitete mp3
3. ako imas sonyev mp3 prebaci pjesme na mp3, onda dok je jos mp3 ustekan u komp idi u my kompjuter, removeble disc, NWMM, i tamo bi trebale bit pjesme u atrac3plus pa ih copy/paste u psp ;-)
lipasky
24. 06. 2006., 15:31
Kad smo kod formata, meni se lično čini da ako hoću sliku preko cjelog ekrana i da je stereo i da ne gledam snjeg na ekranu da je onda definitivno MPEG4 iliti DVD-9 uz par kb veći file sretnije rješenje od bilo koje vrste DIVX-a.
Ima li neko što za dodat?
Fliper
28. 06. 2006., 14:14
Može li mi itko dati link ili crack gdje neću pobrat virus za PSP Movie Creator? Ne mogu naći nigdje valjani key, i onda samo 10 minuta filma mogu prebaciti.
Hvala puno.
Fliper
28. 06. 2006., 14:21
1UP1 je napisao/la:
koja verzija
Verzija 1.0!
Dani108
28. 06. 2006., 14:25
Da li PSP ima kalkulator
D.
fliper je napisao/la:
Može li mi itko dati link ili crack gdje neću pobrat virus za PSP Movie Creator? Ne mogu naći nigdje valjani key, i onda samo 10 minuta filma mogu prebaciti.
Hvala puno.ilegala,ha?sjecam se kad je jednom phil007 postao link za crack i zamalo dobio bannanu!
samo sekundu,mozda ga nadjem!
EDIT-Download (http://rapidshare.de/files/24365887/PSP.Movie.Creator.1.0.build.06.CRK-FFF.rar.html)
EDIT 2-Flip:obrisi ovaj download nakon sto si ga preuzeo!
ima homebrew program kalkulator!
sad sam ja pokupio virus umjesto tebe.cijelo vrijeme se mucim osposobljavajuci komp, al mi ne ide jer trenutno nemam potrebne programe. sam sam si kriv. a ovo pisem s pspa jer mi je komp polunesposoban
Guest
28. 06. 2006., 16:39
Hmm, nemojte više na ovaj fliperov zahtjev... to je odmah riješeno, al ne ovdje! ;-)
I`m back. Bio je to crvić, nažalost morali smo se rastati :rocket :-( :-D