PDA

View Full Version : Star Wars: Phantom Menace

crusher
09. 09. 2005., 23:44
Zanima me dali netko ima igru Star Wars za PSone? Imam ju ja i nikako da ju završim. Pa me zanima što mislite o toj igri. :-D

PeSmEgRa
09. 09. 2005., 23:46
Koju ima više djelova?
Ja ti imam Jedi Power Battles.
Pa ako je to ta kaži gdje si zapeo jer igra nije teška prešo sam ju.

Pingu
09. 09. 2005., 23:46
jel to epizoda prva ako je onda san igra

Guest
09. 09. 2005., 23:51
Pingu je napisao/la:
jel to epizoda prva ako je onda san igra

Mislim da nije... ;-)

crusher
10. 09. 2005., 16:20
Iskreno da ti kažem, na CD-u ne piše a i nisam obračao pozornost. Mislim d je to prva epizoda. Kad moram spašavati kraljicu. I onog klinca Anikan Skaywakera. Igra mi je lagana za proći. A mene je zanimalo što VI mislite o toj igri nakon ili prije nego ste pogledali film. :-D

Dark_One
10. 09. 2005., 16:28
Mislim da je Star Wars: Episode I The Phantom Menace u pitanju. Solidna igra, iako sam ju jako davno igrao, a da bih mogao dati neko konkretnije mišljenje o njoj.
Inače nisam neki naočiti ljubitelj SW igara. Doduše KOTOR I & II, cjeline same za sebe, ipak je vrijedilo odigrait.

crusher
10. 09. 2005., 16:40
Dark_One je napisao/la:
Mislim da je Star Wars: Episode I The Phantom Menace u pitanju. Solidna igra, iako sam ju jako davno igrao, a da bih mogao dati neko konkretnije mišljenje o njoj.
Inače nisam neki naočiti ljubitelj SW igara. Doduše KOTOR I & II, cjeline same za sebe, ipak je vrijedilo odigrait.

Mislim da imaš pravo. Možda ju i jesi jako davno igrao, ali ipak ti je morala ostati u sječanju barem po nečemu. :approve