View Full Version : Zašto kupiti Xbox 360?
psp_korisnik
27. 09. 2005., 21:58
Zašto neki hoće kupiti xbox 360
Guest
27. 09. 2005., 22:01
lost odissey ... anyone :-?
YzeroXY
27. 09. 2005., 22:05
-Perfect Dark Zero
-Lost Odyssey
-Blue Dragon
-3rd party podrška
-Jeftiniji od PS3 (nemojte mi samo reći da Sony još nije objavio cijenu jer znamo da će PS3 biti skuplji)
-Želim još nešto uz Revolution.
vainamoinen
27. 09. 2005., 22:06
Ma ono iz blese da promijenom platformu malo jel mi je sony dosadio... :-P
Pa pogledajte moj potpis samo...
Da ne kažem da konzola odlično izgleda i ima najljepši kontroler od next gen konzola (ali to je nevažno)...
Mistwalker studios razlog broj 1...
YzeroXY
27. 09. 2005., 22:08
vainamoinen je napisao/la:
najljepši kontroler od next gen konzola (ali to je nevažno)...
O ovome bi se dalo raspravljati... :-)
Guest
27. 09. 2005., 22:11
YzeroXY je napisao/la:
pa dobro uzmemo li u obzir da je ovo 'FORUM' za 'RASPRAVLJANJE'...... skontaš da smo za to tu...... stoga složio bih se vainom..... zasad jedina stvar koja obećava kvalitetu na 360ci... je mistwalker studios ;-)
vainamoinen
27. 09. 2005., 22:13
O ovome bi se dalo raspravljati...
O subijektivnim mišljenjima i ukusima se ne raspravlja... :-)
YzeroXY
27. 09. 2005., 22:16
phoenixxx je napisao/la:
YzeroXY je napisao/la:
pa dobro uzmemo li u obzir da je ovo 'FORUM' za 'RASPRAVLJANJE'...... skontaš da smo za to tu...... stoga složio bih se vainom..... zasad jedina stvar koja obećava kvalitetu na 360ci... je mistwalker studios ;-)
I Raresoft, bogami.
Seedle
27. 09. 2005., 22:19
just one:lost odissey
vainamoinen
27. 09. 2005., 22:23
Seedle je napisao/la:
Bit će ih još ne brini...
A i Rare radi dobre igre, mnogi predviđaju da će perfect dark biti najpucačina svih vremene kad izađe...
A tu je i xbox live usluga (koja bi trebala doć i do nas, valjda)...
YzeroXY
27. 09. 2005., 22:28
Seedle je napisao/la:
Bit će ih još ne brini...
A i Rare radi dobre igre, mnogi predviđaju da će perfect dark biti najpucačina svih vremene kad izađe...
A tu je i xbox live usluga (koja bi trebala doć i do nas, valjda)...
Ispravak: Perfect Dark i JESTE najbolja konzolaška pucačina (zapravo FPS) jer je igra izašla za N64 (a ovo je ZERO) i uz Goldeneye (koji je najbolji MP FPS na konzoli) dijeli to mjesto. Naravno, ako ćemo po prosječnim ocjenama jer drugačije i ne možemo. :-)
A nije mi jasno zašto svi dižete hype oko Lost Odysseya, a ne oko Blue Dragona? Damn, isti je studio. :-/
vainamoinen
27. 09. 2005., 22:34
A nije mi jasno zašto svi dižete hype oko Lost Odysseya, a ne oko Blue Dragona? Damn, isti je studio. :-/
Lost Odyssey = Preporođeni Final Fantasy(Hinorobu Sakaguchi)
Blue Dragon = Preporođeni Dragon Quest(Akira Toriyama)
Pošto ovdije ima više FF fanova nego DQ, onda više nade ulažemo u LO... Mada ja očekujem od oba puno... :-)
Sub-Zero
28. 09. 2005., 00:49
Zašto? Zato što ne treba nastaviti tradiciju, slično kao i s Playstationom 3. Da ne spominjem kvintale igara koje će inače otići na tavan. Ovako ih barem držim na polici, u nadi da ću ih opet(stići) zaigrati. :-P
psp_korisnik
28. 09. 2005., 13:20
Seedle je napisao/la:
i blue dragon
hayabusa
03. 10. 2005., 20:03
ZAšto ga kupiti? Ponajprije što je Tomonobu potvrdio Ninja Gaiden 2 za iduću Kutiju, a zna se da Team Ninja genijalci rade igre za hardverski NAJJAČE platforme na tržištu, pa zbog Gears of War koji izgleda toliko dobro "ko da ga je rukom naknadno docrtavalo", pa zbog PDZ, Alana Wake-a, Dark Sectora, Obliviona...
xboxor 360 treba imat zato kej je to xboxor!!!
end of story
neznani
04. 10. 2005., 20:46
xbox kontroler
PDZ, PGR3, Obolivion, BD, LO, NFS MW, Halo 3
hard disk
xbox live(ak dođe uskoro bit će sweet)
YzeroXY
04. 10. 2005., 20:50
neznani je napisao/la:
xbox kontroler
PDZ, PGR3, Obolivion, BD, LO, NFS MW, Halo 3
hard disk
xbox live(ak dođe uskoro bit će sweet)
Izbaci MGS i bit će dobro. :-P
Kako čujem Xbox Live! bi trebao doći u nas sa X360.
PS2MASTER
04. 10. 2005., 20:54
hayabusa je napisao/la:
hardverski NAJJAČE platforme na tržištu,
:spit :spit , je, to je tipično mišlenje fana XB-a. Naravno, svako svog konja fali. :-)
Konami je najavio da će programirati i za X360. Znači li to da će MGS izlaziti i na Xboxu?
P.S. Di si čuo da Xbox Live! dolazi u Rvacku?
YzeroXY
04. 10. 2005., 21:03
PS2MASTER je napisao/la:
hayabusa je napisao/la:
hardverski NAJJAČE platforme na tržištu,
:spit :spit , je, to je tipično mišlenje fana XB-a. Naravno, svako svog konja fali. :-)
A da budemo iskreni, šta nama znače brojevi koje nam daju M$ i Sony? Ne znače ništa. Rekli oni nama da je njihova next gen konzola 300 ili 30 puta jača od prethodne nama dođe isto. Koliko vidim, grafika mi ni u jednoj igri (a i za fiziku sumnjam) ne izgleda 35 puta bolje nego dosad. I šta nam predstavljaju brojevi? Sony >>>> Microsoft, teh ownZorz!!!!111(3-2)!11!11uskličnik1kec.
Meni Gears of War izgleda najljepše od svih dosad viđenih next gen igara šta god mi neetko pričao o Cellu. Isto tako mi ostale X360 igre ne izgledaju dobro kao PS3 igre (dakle općenito). Činjenica je da obje kompanije pretjeruju i preseravaju. Ono što mene pomalo smeta je to da igre koje će izaći na sve platforme ove generacije, a ujedno i na X360 na dotičnom ne izgledaju kao da je cijela generacija razmaka između njih. Primjeri Tony Hawk's AW i NFS MW (a ima ih sigurno i više). Ako već dolazi ranije onda neka snagu dokaže prije ostalih, a ne da mi igre počnu ličiti na iduću generaciju tek kad se pojavi konkurencija.
Ne govorim ovo jer sam graphic whore nego jer mi je glupo dati 400$ za nešto što neće svoj potencijal iskorištavati od samog početka. Uzeti ću X360, istina, ali se nadam da će M$ shvatiti i popraviti bar nešto od navedenoga.
YzeroXY
04. 10. 2005., 21:04
Medo je napisao/la:
Konami je najavio da će programirati i za X360. Znači li to da će MGS izlaziti i na Xboxu?
Neće, MGS ostaje PS3 ekskluziva.
A za informaciju o Live!-u mi je rekla jedna osoba koja bi trebala iz prve ruke znati o tome. OK?
PS2MASTER
04. 10. 2005., 21:08
YzeroXY je napisao/la:
.
Ne govorim ovo jer sam graphic whore nego jer mi je glupo dati 400$ za nešto što neće svoj potencijal iskorištavati od samog početka.
Nažalost, da ti velim, tak će ti biti sad sa svim novim konzolama. Sad će sve tri konzole bit unapređivane grafički kroz nadolazeće godine, ko denes PS2 i GC, al ne i XB, žišku. Tak da ćeš se sa svoju konzolu koja će ispunit svoj potencijal čekat 3-4 godine, ne. :-)
YzeroXY
04. 10. 2005., 21:11
PS2MASTER je napisao/la:
YzeroXY je napisao/la:
.
Ne govorim ovo jer sam graphic whore nego jer mi je glupo dati 400$ za nešto što neće svoj potencijal iskorištavati od samog početka.
Nažalost, da ti velim, tak će ti biti sad sa svim novim konzolama. Sad će sve tri konzole bit unapređivane grafički kroz nadolazeće godine, ko denes PS2 i GC, al ne i XB, žišku. Tak da ćeš se sa svoju konzolu koja će ispunit svoj potencijal čekat 3-4 godine, ne. :-)
Ne govorim o cijelom potencionalu, govorim o tome da THAW izgleda gotovo jednako na GCu i X360u.
neznani
04. 10. 2005., 21:12
iskreno me ljudi boli k**** za grafiku, na xboxu360 mi je zakon i ne kužim kaj se diže toliko prašine oko toga...
YzeroXY
04. 10. 2005., 21:16
neznani je napisao/la:
iskreno me ljudi boli k**** za grafiku, na xboxu360 mi je zakon i ne kužim kaj se diže toliko prašine oko toga...
Ne govorim isključivo o grafici nego je vežem za lijenost programera i govorim o tome kako nam brojevi ništa ne znače.Da mi je grafika bitna ne bih igrao GBA igre.
Guest
04. 10. 2005., 21:19
YzeroXY je napisao/la:
neznani je napisao/la:
Ne govorim isključivo o grafici nego je vežem za lijenost programera i govorim o tome kako nam brojevi ništa ne znače.Da mi je grafika bitna ne bih igrao GBA igre. Da al gba kosta 600kn dok kad nesto platis 4000kn zelis da svrsis na grafiku a ne da bude puko poboljsane prosle generacije,zar ne :-?
YzeroXY
04. 10. 2005., 21:22
repka je napisao/la:
YzeroXY je napisao/la:
neznani je napisao/la:
Ne govorim isključivo o grafici nego je vežem za lijenost programera i govorim o tome kako nam brojevi ništa ne znače.Da mi je grafika bitna ne bih igrao GBA igre. Da al gba kosta 600kn dok kad nesto platis 4000kn zelis da svrsis na grafiku a ne da bude puko poboljsane prosle generacije,zar ne :-?
A o čemu ja drugo i govorim? Kažem da je glupo koliko nam seru o novoj generaciji iliti "HD" generaciji, a onda (nakon što kupim stroj od 4k kuna) moram čekati konkurenciju da bi se izdavači trgnuli.
EDIT: I vraga bih platio 4k kuna radi grafičkog poboljšanja, ali te natjeraju nastavcima igara koje želiš igrati. :-P
neznani
04. 10. 2005., 21:25
e da zaboravih još dve igre za x360 Sonic i Gears of war(kak sam to mogo zaboravit)
Guest
04. 10. 2005., 21:30
YzeroXY je napisao/la:
repka je napisao/la:
YzeroXY je napisao/la:
neznani je napisao/la:
A o čemu ja drugo i govorim? Kažem da je glupo koliko nam seru o novoj generaciji iliti "HD" generaciji, a onda (nakon što kupim stroj od 4k kuna) moram čekati konkurenciju da bi se izdavači trgnuli.
EDIT: I vraga bih platio 4k kuna radi grafičkog poboljšanja, ali te natjeraju nastavcima igara koje želiš igrati. :-P A zamisli kako je men.Da sam za komp sve skupa oko 18000kn a igran CS.Igre koje ce bit NG grafike ce izac tek kad izadu NG konzole al ce mi tad komp bit prestar za njih dok ovih 4 god moga sam skoro sve igre igrat s PUNO slabijim kompom(zato sta su igre za pc vecinom izlazile na konzolama pa graficki nisu bile napredne koliko su mogle bit da su se orginalno radile za pc a ne konzole).Takva ti je industrija,pokvarena u srz.Znaci tribalo bi kupit jak pc oko godinu i nes nakon izlaska NG konzola i dat voko para da komodno igras nove igre koje ce sljedecih par godina bit prekrasne dok konzole ne ostare i tako opet u krug....
hayabusa
04. 10. 2005., 23:09
Jebi ga stari kad je PC rupa bez dna...ali kad se razmaše nova gen. multi-core procesora, grafičkih sa SLI sučeljem i vrtoglavim rad. taktovima memorije...pa za jedno 2 godine kad kompariraš igru s npr. PS3 i PC-a, biće ti drago što imaš PC...jedina prednost konzola i je samo u tome da kad ih kupiš - to je to, no further improvements! Pošto je pogon NG kozola ionako već poznata tehnologija (čak i razvikani Cell je zapravo derivat IBM-ovog POWER 64 procesora) nemojmo očekivat da ćemo hvatat donju vilicu po podu (dnevne) sobe. My prediction je da će grafika bit možda na nivou koji ima npr. PC inačica HL2 na ekvivalentnoj rezi.
Što se pak standarda tiče, zna se da je Sony "kralj" (polu)propalih standarda, a i ako izgura taj Blue Ray - što je s WMVHD codecom, koji je zna se čiji patent... :lol:
Guest
05. 10. 2005., 00:25
Nintendo će bit najoriginalniji
PS 3 najjači
XBox ????? :-D
YzeroXY je napisao/la:
Medo je napisao/la:
Neće, MGS ostaje PS3 ekskluziva.
A za informaciju o Live!-u mi je rekla jedna osoba koja bi trebala iz prve ruke znati o tome. OK?
Thanks!
Spacemaniac
05. 10. 2005., 10:04
Do sada doista nisam vidio naslov radi kojeg bi sigurno kupio Xbox 360. Možda God of War, možda Project Gotham Racing 3. We'll see što će biti s Haloom 3, Ninja Gaidenom 2, Fableom i sličnim igrama.
Offtopic: pitali ste se možda često zašto igre za konzole koštaju 150, 200 pa i 300 kuna više od onih za PC? Pa zato što ti izdavač igre za konzole garantira da će na njemu raditi, dok je na PC-u uvijek biti nebiti u ovisnosti o sistemu, hardveru pa čak i mišu.
Pozdrav!
hayabusa
05. 10. 2005., 19:39
Spacemaniac je napisao/la:
Do sada doista nisam vidio naslov radi kojeg bi sigurno kupio Xbox 360. Možda God of War,
Budeš li njega čekao na XB360 - radije prenamjeni novce :-P
P.S. Ja sam čuo da ti nemaš XBox - jeli to točno?
WestCoast
05. 10. 2005., 20:12
X360 bi trebalo kupiti ako kupujemo i Revo ili PS3 da prašina pada na njega a ne na Revo ili PS3 :-D
neznani
05. 10. 2005., 20:32
God of war :-? :-? :-? waljda gears of war :lol:
Guest
05. 10. 2005., 21:25
grafika bit možda na nivou koji ima npr. PC inačica HL2 na ekvivalentnoj rezi Jao koja glupa izjava
vainamoinen
05. 10. 2005., 21:36
repka je napisao/la:
grafika bit možda na nivou koji ima npr. PC inačica HL2 na ekvivalentnoj rezi Ja koja glupa izjava
Zašto?
Čini mi se ok. Naravno sa hd-tv-om.
I upočetku. A poslije će biti još bolja...
WestCoast
05. 10. 2005., 21:39
grafika bit možda na nivou koji ima npr. PC inačica HL2 na ekvivalentnoj rezi
Koje izjave ajme.........a to može i Xbox-malo lošije
Guest
05. 10. 2005., 21:53
PS2MASTER je napisao/la:
YzeroXY je napisao/la:
.
da mislim da cu na tricu cekat koju godinu iz navedenih razloga a Xbox360... nemere
hayabusa
05. 10. 2005., 22:24
repka je napisao/la: Ja koja glupa izjavaA tek tvoja formulacija iste... :lol:
Anyway, za tebe: Ja sam vidio HL2 koji je išao na konfi s grafičkom GeCube X850 XT, GB-u Kingmaxova RAM-a i Athlon 64 Winchesteru. Video setup(advanced) bio je stavljen na max - znači max. antialiasing, reza, detalji na likovima, min. 60 FPS-a...odsiću ***** ako NG konzole pokažu bolju grafu od te!!!
Ma u stvari kome ja objašnjavam...
Guest
05. 10. 2005., 22:34
hayabusa je napisao/la:
Anyway, za tebe: Ja sam vidio HL2 koji je išao na konfi s grafičkom GeCube X850 XT, GB-u Kingmaxova RAM-a i Athlon 64 Winchesteru. Video setup(advanced) bio je stavljen na max - znači max. antialiasing, reza, detalji na likovima, min. 60 FPS-a...odsiću ***** ako NG konzole pokažu bolju grafu od te!!!
Ma u stvari kome ja objašnjavam... Nepravi se pametan :evil: Igra sam HL2 na max postavkama.Iman 2,4 ghz.1 gb rama i 6800GT i nije trza a grafika je lipa al ni blizu NG(dobro ti je ovaj reka to vrti xbox samo malo slabije) ;-)
PS2MASTER
05. 10. 2005., 22:43
hayabusa je napisao/la:
Ma u stvari kome ja objašnjavam...
Tebe more sram biti. Xboksaš si, a meleš da XB 360 neće imat bolu grafiku od HL-a 2 na konfiguraciji koju si opisao.
E pa evo, ak screenshot iz igre PGR-a 3 nema lepšu grafiku od HL-a 2, onda ne znam, ne. (http://image.com.com/gamespot/images/2005/276/927245_20051004_screen002.jpg)
hayabusa
05. 10. 2005., 22:49
repka je napisao/la:
Nepravi se pametan :evil: Igra sam HL2 na max postavkama.Iman 2,4 ghz.1 gb rama i 6800GT i nije trza a grafika je lipa al ni blizu NG(dobro ti je ovaj reka to vrti xbox samo malo slabije) ;-) Ne pravim se pametan nego ti samo govorim svoje utiske. Kako bilo bićemo mi , ja se nadam, i dalje na siteu kad dođu te nove sprave pa ćemo se podsjetit ovog šta smo pričali...
P.S.To šta je ovaj reka o pisiju i Boxu - i ja igram na boksu, ali i na pisiju, ergo, ovaj priča gluposti ili misli na računala iz 99-te.
PS2MASTER
05. 10. 2005., 22:51
hayabusa je napisao/la:
[Ne pravim se pametan nego ti samo govorim svoje utiske. Kako bilo bićemo mi , ja se nadam, i dalje na siteu kad dođu te nove sprave pa ćemo se podsjetit ovog šta smo pričali...
P.S.To šta je ovaj reka o pisiju i Boxu - i ja igram na boksu, ali i na pisiju, ergo, ovaj priča gluposti ili misli na računala iz 99-te.
Je, je lega. :-P
Guest
05. 10. 2005., 22:53
Mozda i zbog ove igre ga ljudi kupelink (http://www.tportal.hr/fset.html)
DJ_Arc
05. 10. 2005., 22:55
dodo14 je napisao/la:
Nintendo će bit najoriginalniji
PS 3 najjači
XBox ????? :-D
... ce biti najgluplji :-D
hayabusa
05. 10. 2005., 22:55
@PS2Master: Prijatelju moj, živi bili, koju čašu vina popili i izgled NG igara vidili. Buden li ja falija u procjeni - I owe you one, štogod to bilo + isprika do poda. Pošteno?
PS2MASTER
05. 10. 2005., 22:59
hayabusa je napisao/la:
@PS2Master: Prijatelju moj, živi bili, koju čašu vina popili i izgled NG igara vidili. Buden li ja falija u procjeni - I owe you one, štogod to bilo + isprika do poda. Pošteno?
Ma bumo spili, ne. Al ipak da ti velim i to kej velim je istina živa jer sem čital o tome i ti si čital, ne, : PC će grafički kaskat za next-gen konzolama nekih leto il leto i po dana, ne. Počevši od izlaska XB-a 360, ne. :-)
Tommee
05. 10. 2005., 23:01
PS2MASTER je napisao/la:
hayabusa je napisao/la:
Ma bumo spili, ne. Al ipak da ti velim i to kej velim je istina živa jer sem čital o tome i ti si čital, ne, : PC će grafički kaskat za next-gen konzolama nekih leto il leto i po dana, ne. Počevši od izlaska XB-a 360, ne. :-)
uf, opet besmislene usporedbe pc-ja i konzola... :evil:
Guest
05. 10. 2005., 23:03
Tommee je napisao/la:
PS2MASTER je napisao/la:
hayabusa je napisao/la:
uf, opet besmislene usporedbe pc-ja i konzola... :evil: A i ti uleces ka zadnja budala.NGkonzole se mogu usporedivat s pc-jem po pitanju grafike ;-)
PS2MASTER
05. 10. 2005., 23:04
Tommee je napisao/la:
uf, opet besmislene usporedbe pc-ja i konzola... :evil:
Nes ja započel, a ne, ne. :-)
neznani
06. 10. 2005., 20:33
repka je napisao/la:
i kaj s tportalom??? :-?
WestCoast
06. 10. 2005., 21:02
hayabusa je napisao/la:
repka je napisao/la:
Nepravi se pametan :evil: Igra sam HL2 na max postavkama.Iman 2,4 ghz.1 gb rama i 6800GT i nije trza a grafika je lipa al ni blizu NG(dobro ti je ovaj reka to vrti xbox samo malo slabije) ;-) Ne pravim se pametan nego ti samo govorim svoje utiske. Kako bilo bićemo mi , ja se nadam, i dalje na siteu kad dođu te nove sprave pa ćemo se podsjetit ovog šta smo pričali...
Dobro jest li ti igra Half life 2 za XBox?????
Jesi li pogleda specifikacije X360........paklen stroj
A šta je najgore ti govoriš o NG konzolama šta uključuje i PS3
....a tek njegove specifikacije
BOOOOOOM
neznani
06. 10. 2005., 21:08
WestCoast je napisao/la:
hayabusa je napisao/la:
repka je napisao/la:
Dobro jest li ti igra Half life 2 za XBox?????
Jesi li pogleda specifikacije X360........paklen stroj
A šta je najgore ti govoriš o NG konzolama šta uključuje i PS3
....a tek njegove specifikacije
BOOOOOOM
kod PS3-a nema baš niš tako bummm....
Cell su rekli da je 2x puta bolji od x360 processora(ko i kad su rekli da je PS2 1000 puta jači od dramcasta ali sad nisu toliko pretjerivali)
PS3 ima manji bandwith od x360
a x360 ima jaču grafulju tj
x360 ima boostani(dost) X1800XT
a PS3 7800GTX boostani kak sam čuo...
WestCoast
06. 10. 2005., 21:14
Ne filozofiraj........... ;-)
Aj još mi reci da će X360 bit moćniji od PS3.......
I da PS3 nema bolje specifikacije...........
Znaš li ti koliko današnji kompjuteri imaju MHz a koliko će imati PS3....
Microsoft bježi dok još možeš....... :-D
WestCoast
06. 10. 2005., 21:16
I samo da nadodam....
Nisan reka da je PS3 boom naspram X360....
nego sam za sebe
neznani
06. 10. 2005., 21:21
WestCoast je napisao/la:
Guest
06. 10. 2005., 21:23
repka je napisao/la:
grafika bit možda na nivou koji ima npr. PC inačica HL2 na ekvivalentnoj rezi Ja koja glupa izjava
Zašto?
Čini mi se ok. Naravno sa hd-tv-om.
I upočetku. A poslije će biti još bolja... Mislia sam da ce bit puno bolja na ps3 ;-)
YzeroXY
06. 10. 2005., 21:24
WestCoast je napisao/la:
Ne filozofiraj........... ;-)
Aj još mi reci da će X360 bit moćniji od PS3.......
I da PS3 nema bolje specifikacije...........
Microsoft bježi dok još možeš....... :-D
Naravno da ne. Sonyjeve izjave da je PS3 jači od X360 su mi dovoljan dokaz da vjerujem u to. :roll:
@Spejs, X360 se ne kupuje radi GoWa, to će biti overhypeani FPS za nekakvu 17-ku. :-)
Ja ću to uzeti radi PDZa. :-D
Guest
06. 10. 2005., 21:25
neznani je napisao/la:
repka je napisao/la:
i kaj s tportalom??? :-? Novi rpg za x360.eto kaj ;-)
neznani
06. 10. 2005., 21:32
misliš ovo?
http://www.tportal.hr/playzona/novosti/page/2005/10/04/0834006.html
cool +1 igra koja se mora nabavit :-)
neznani
22. 10. 2005., 01:10
evo može zbog ovoga :-D (se kupit x360)
http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=388186&st=0&#entry586705865
Stana
30. 10. 2005., 10:41
gle imao sam ps1 i ps2 ali to ne znači da budem imao i trojku, jer mi te japanske igre vec idu na k...., svaka čast gt,mgs,silent h,resident e(a i o njima bi mogao srat) a ovo ostalo same neke dječije igre,nekakvi samuraji i debilni anime stil igara a o game playu da i ne govorim, pc je zakon, ali kupit cu si xbox360 jer laptop i nex gen ne idu zajedno, osim toga bas me briga dal bude ps3 jači ili slabiji od 360 jednostavno mi se ne da ponovno igrat iste igre sa istim pricama i likovima na ps3, osim toga poludio sam kada sam vidio oblivion na 360 to je igra a ne final fantasy
Stana
30. 10. 2005., 10:46
daj nemoj pricat obje konzole ce bit jake a ako jedna bude i jača od druge ti to neces moc vidjeti
The_Game
30. 10. 2005., 11:03
Nije XBOX tako slab ali u usporedbi sa Revolutionom i PS3 je po meni slabiji, Revolution teži da ima dobre igre za svoju konzolu, PS3 da bude najjači po pitanju svega a Microsoft želi tu titulu više od ičeg
KELJO
30. 10. 2005., 11:14
XBOX 360 se isplati kupit za igranje :-D
Dark_One
30. 10. 2005., 13:53
KELJO je napisao/la:
XBOX 360 se isplati kupit za igranje :-D
http://img456.imageshack.us/img456/981/sherlockholmes3er.jpg
Carive
05. 11. 2005., 15:42
Xbox 360 jeftiniji od PS3 i ima mnogo bolju grafiku od PS3.
marte
05. 11. 2005., 15:47
A od kud ti to da ima MNOGO bolju grafiku od PS3?Daj dečec budi tiho,sjedni dole jedan!
phil007
05. 11. 2005., 16:12
ja mrzim XBOX
neznam zasto :-o :-o ali imam osjecaj da bi
PlayStation-u zabio nož u leđa kad bi ga kupio
(jer PS imam od 1997god i nikad (bar dok ps ima igre i ...) ne
bi kupio neku drugu konzolu) :-D
edit-da netko nebi krivo shvatio od 1997 sam kupio i ps2 i psp
(da ne mislite da jos igram ps1 (nekad ga znam upaliti da obnovim uspomene) :-D
xaldin7th
05. 11. 2005., 16:33
bla,bla.PS3 je bio pokazan u samo 70 % mogućnosti na E3-u.zašto onda tvrdite da je bolji kad PS3 još nije ni gotov a isto tako ga niste nit isprobali nit niš(naravno jer niste mogli).sve što imate su slike i trailere.
JULKA
05. 11. 2005., 16:44
Carive je napisao/la:
Da li bi bilo u redu da se smijem??....mmmm...
Carive
05. 11. 2005., 19:21
marte je napisao/la:
A od kud ti to da ima MNOGO bolju grafiku od PS3?Daj dečec budi tiho,sjedni dole jedan!
Procitao sam da PS3 ima graficku od 256mb i da najvise prikaze 45 slika u sekundi, a da xbox 360 ima graficku od 512mb i da prikaze 60 slika u sekundi.
Kupit ću si xbox 360 tek kad prodam stari xbox, jer smatram da i ovaj stari ima još što pokazati.
WestCoast
05. 11. 2005., 19:29
Carive je napisao/la:
marte je napisao/la:
Procitao sam da PS3 ima graficku od 256mb i da najvise prikaze 45 slika u sekundi, a da xbox 360 ima graficku od 512mb i da prikaze 60 slika u sekundi.
A jel???
A ja čuo da PS3 ima 256MB i 120 sličica u sekundi....malo pretjerivanje ali i da je tako previše je jer je dovoljno 60....
A X360 isto ima 256MB a dosegne 60 sličica ako programeri znaju programirat...
Neznam šta piše u gameplay-u neda mi se sad tražit
WestCoast
05. 11. 2005., 19:30
SHAQ je napisao/la:
Kupit ću si xbox 360 tek kad prodam stari xbox, jer smatram da i ovaj stari ima još što pokazati.
Ime pokazati malo i ništa...M$ sa ga je zapostavija.... :-( ...seronje.....za razliku od sonya
Spacemaniac
05. 11. 2005., 22:52
Carive je napisao:
PS3 ima graficku od 256mb
256 mili bita? Sjajno, doista sjajno.
neznani
06. 11. 2005., 00:23
WestCoast je napisao/la:
Carive je napisao/la:
marte je napisao/la:
A jel???
A ja čuo da PS3 ima 256MB i 120 sličica u sekundi....malo pretjerivanje ali i da je tako previše je jer je dovoljno 60....
A X360 isto ima 256MB a dosegne 60 sličica ako programeri znaju programirat...
Neznam šta piše u gameplay-u neda mi se sad tražit
NE
nego PS3 ima grafičku koja uz pomoć Cell-a može prikazat 120 fps-a, a od x360 grafička može sama prikazat 60 fps-a
Raven1
06. 11. 2005., 01:05
ajd vi sad lijepo recite šta je sve to. Preseravanje. Što si onda ne kupite obadvje konzole i uživate ako se to već može? Ako je neka grafika na ps2 super koliko sam ja vidio (a PC- jaš sam) sa grafičkom od 4 mb, po tom bi kartica od 256 mb trebala ponuditi po nekoj logici 64 puta bolju grafiku, što je dakle nemoguće, pa ako i ne 64 puta bolju, onda makar deset puta bolju - to se svodi na izravnavanje linija pri tv rezoluciji. A kad jednom linije postanu savršeno glatke, ići će se na pixel vertex shading, koji se razvija svakim danom i svakom novom grafičkom karticom, tako da nijedna konzola neće moći pratiti pc. Ne kužite? Pc ne može grafički kaskat za next gen kad postoje kompovi od kojih vam mozak stane - naravno, niste ih vidili, ali da jeste, ne biste se sad tu prepirali oko toga. Uostalom, gaming industrija je sad vrlo profitabilna što donosi i pozitivne i negativne strane. Pozitivne u smislu igara, a negativne u prepucavanju microsofta i sonya. Skupljajte pare i kupite obadve konzole, za te novce možda i dobijete kvalitetu jednog prosječnog DANAŠNJEG pc-ja koji ima grafiku o kojoj se govori u next gen igrama. Nažalost, sanjati samo možete o nečemu višem.
PS2MASTER
06. 11. 2005., 08:33
Carive je napisao/la:
marte je napisao/la:
A de je ostalih 256 MB-a u PS-u 3 koji rade na taktu procesora?
Guest
06. 11. 2005., 12:03
Raven1 je napisao/la:
ajd vi sad lijepo recite šta je sve to. Preseravanje. Što si onda ne kupite obadvje konzole i uživate ako se to već može? Ako je neka grafika na ps2 super koliko sam ja vidio (a PC- jaš sam) sa grafičkom od 4 mb, po tom bi kartica od 256 mb trebala ponuditi po nekoj logici 64 puta bolju grafiku, što je dakle nemoguće, pa ako i ne 64 puta bolju, onda makar deset puta bolju - to se svodi na izravnavanje linija pri tv rezoluciji. A kad jednom linije postanu savršeno glatke, ići će se na pixel vertex shading, koji se razvija svakim danom i svakom novom grafičkom karticom, tako da nijedna konzola neće moći pratiti pc. Ne kužite? Pc ne može grafički kaskat za next gen kad postoje kompovi od kojih vam mozak stane - naravno, niste ih vidili, ali da jeste, ne biste se sad tu prepirali oko toga. Uostalom, gaming industrija je sad vrlo profitabilna što donosi i pozitivne i negativne strane. Pozitivne u smislu igara, a negativne u prepucavanju microsofta i sonya. Skupljajte pare i kupite obadve konzole, za te novce možda i dobijete kvalitetu jednog prosječnog DANAŠNJEG pc-ja koji ima grafiku o kojoj se govori u next gen igrama. Nažalost, sanjati samo možete o nečemu višem. PS2 ima 4 MB erama koji x360 ima samo 10MB.Nemisajte tu memoriju s memorijama na grafickama(128,256...) ;-)
OverLord_Ri
06. 11. 2005., 16:16
neću niš komentirat, sve to lijepo izgleda, ali ne zaboravite kako je play1 srušio nintendo64, nadam se da će se povijest ponoviti u korist xboxa. ps2 (tj. ps općenito) živi na staroj slavi svaka igra koja izađe dobije 286 nastavaka i minimalno bolju grafiku, pc rules! da nema idiotskog piratiziranja i kopiranja bilo bi minimalno 40% manje korisnika ps2
Carive je napisao/la:
Ajmo ljepo svi skupit pare i ovog poslat na terapiju.
Guest
15. 11. 2005., 12:35
Medo je napisao/la:
Ajmo ljepo svi skupit pare i ovog poslat na terapiju.
Radije si skupljaj pare za dva PS3, posto ce ti sigurno ubrzo riknut...
Guest
15. 11. 2005., 14:49
Jel se samo men cini ali ja nisam nes odusevljen grafikom ovih launch naslova za x360.nije toka razlika izmedu generacija ki prije(imam osjecj da nas muzu)jer su mogli jos pricekat i razvit konzole jer je ovo naprednije malo od kompa a to se ne trazi.Nadam se da ce ps3 imati pravu ng grafiku da vidim nes sto dosad vizualno nisam iskusia(sto kod PDZ,RR6 nije slucaj).PDZ je samo nes bolji od far crya koji je izasa na kompu pre 2 god
Guest
16. 11. 2005., 20:33
Medo je napisao/la:
Zakaj bi mi PS3 riko?
Zato jer ću ti ga ja potrgat. :-)
Guest
16. 11. 2005., 21:15
Medo je napisao/la:
Zakaj bi mi PS3 riko?
Daj upisi PS3 news u google, pa javi...
UnrealMaster
17. 11. 2005., 10:22
Ja mislim da će između ps3 i xbox 360 bit velike bure.... ps3 je konzola koja bi na tržištu mogla ostati još jedno stoljeće (čitah to u nekom časopisu)... snaga ps3 je nevjerojatna... onda mi vi dođete i govorite da xbox ima bolju grafiku.... xbox će se kupovat samo zato jer prije izlazi od ps3... oni nestrpljivi će se bacit na posao.... onda dok ps3 krene u prodaju....
Guest
17. 11. 2005., 11:17
UnrealMaster je napisao/la:
ps3 je konzola koja bi na tržištu mogla ostati još jedno stoljeće (čitah to u nekom časopisu)
Ti si glup. ( to je samo moja obzervacija )
Guest
17. 11. 2005., 11:19
ja ne kužim zašto uopće kupiti 360 ili ps3? šta 360 ima bolje od x boxa!? grafiku!? i šta još? mislim bezveze bacamo lovu, a igre su sve lošije barem po meni...
JULKA
17. 11. 2005., 13:00
UnrealMaster je napisao/la:
.... ps3 je konzola koja bi na tržištu mogla ostati još jedno stoljeće (čitah to u nekom časopisu)... snaga ps3 je nevjerojatna...
1.stoljeće???pa dobro jel ti razmišljaš o tom šta pišeš?nevjerujem ni daće soni ostavit plejku 10g kolko su rekli jer će M opet za pet-šest godina izbacit novu kutiju,pa će soni nekak tad morat odgovorit...
UnrealMaster
17. 11. 2005., 18:03
to je samo tvrdnja.... Neće sony ostavit jedno stoljeće i nek ga konkurencija pere... PS4 je tu odma iza ugla..
Pheaton
17. 11. 2005., 18:46
Teh idiot...
WestCoast
17. 11. 2005., 19:40
Jinzonigen je napisao/la:
Medo je napisao/la:
Zakaj bi mi PS3 riko?
Daj upisi PS3 news u google, pa javi...
A šta ti misliš da će SONY stavit PS3 na tržište dok ne riješi probleme...
Ja čujem da X360 dolazi u djelovima pa ćeš ga morat sam sastavljat...čip po čip....tranzistor po tranzistor.........to M$ zove personaliziranje konzole.....
UnrealMaster
17. 11. 2005., 20:09
Doctor_Vodka je napisao/la:
Teh idiot...
Zahebi... Šta čovjek nemože čitat i to reć... FUCK YOU I'M GOING HOME
Pheaton
17. 11. 2005., 20:15
A šta ti misliš da će SONY stavit PS3 na tržište dok ne riješi probleme...
Ja čujem da X360 dolazi u djelovima pa ćeš ga morat sam sastavljat...čip po čip....tranzistor po tranzistor.........to M$ zove personaliziranje konzole.....
Odgovorit ću ti na tvom jeziku tj. tupak i fifti će ti sve reć:
You pretended to be hot, but you're not ;)
Teh idiot...
WestCoast
17. 11. 2005., 20:39
Pametniji popušta...
A joj jel' ti to puka miš u ruci....
Colossus
17. 11. 2005., 21:21
Nema razloga da ga se kupi.
Guest
17. 11. 2005., 22:58
WestCoast je napisao/la:
Ti si gluh. Gluhe osobe ne čuju. :-(
WestCoast
17. 11. 2005., 23:02
WestCoast je napisao/la:
Ti si gluh. Gluhe osobe ne čuju. :-(
Ti si glup....
Glupe osobe misle da je X360 bolji od PS3
Sub-Zero
17. 11. 2005., 23:03
Colossus je napisao/la:
Nema razloga da ga se kupi.
Ma ima, nešto kao "želim pokrenuti super uber PC igru a ne želim dati bogatstvo samo za jednu komponentu". :-P
Guest
17. 11. 2005., 23:04
WestCoast je napisao/la:
Ti si glup....
Ownage denied.
Reason: Not enough brain cells to perform ownage.
WestCoast
17. 11. 2005., 23:08
WestCoast je napisao/la:
Ti si glup....
Ownage denied.
Reason: Not enough brain cells to perform ownage.
Vidi XBoy zna i Engleski.......
Guest
17. 11. 2005., 23:11
WestCoast je napisao/la:
Hm... Gotovo...
Ocito je da si preglup za daljne diskusije.
EoD
josipchili
17. 11. 2005., 23:12
WestCoast je napisao/la:
Ja spammam
Ja isto spammam
Ajde ljudi mir, riješite to prek pm ili negdje,
da nebudu bannice po šupčićima....
Guest
17. 11. 2005., 23:13
josipchili je napisao/la:
Eh, joža, ak ti kažeš... :-)
Al daj zakači bananu ovome noobu... ;-)
WestCoast
17. 11. 2005., 23:15
WestCoast je napisao/la:
Hm... Gotovo...
Ocito je da si preglup za daljne diskusije.
EoD
Seljačino ti se preglup jer nešto sereš iz čista mira...
Šta bi se ja sa tobon triba svađat....nisi dostojan....
BTW X360 bi kupio zbog XLIVE-a ali toga ode nema :-(
WestCoast
17. 11. 2005., 23:17
josipchili je napisao/la:
Eh, joža, ak ti kažeš... :-)
Al daj zakači bananu ovome noobu... ;-)
Na sajtu si 10 dana i misliš da si faca.....
Idi spavati....
PEACE
Guest
17. 11. 2005., 23:18
WestCoast je napisao/la:
Kaže osoba koja misli da će PS3 "trajati" cijelo stoljeće... :lol:
Guest
17. 11. 2005., 23:19
WestCoast je napisao/la:
Na sajtu si 10 dana i misliš da si faca.....
Idi spavati....
PEACE
Gle, WestCoast, sad bih ti najradije odgovorio da si glup. Al` necu, iz inata.
Tako da razmisljas o ovome postu.
WestCoast
17. 11. 2005., 23:22
WestCoast je napisao/la:
Kaže osoba koja misli da će PS3 "trajati" cijelo stoljeće... :lol:
Ja to nisam napisao...... ;-)
I koji si ti lik ja kažem PEACE da se više ne svađamo a ti opet sereš...
A svađamo se oko čega???....ko je gluplji....nema smisla...
PEACE ;-) :-)
Ovaj West Coast ima pravo. (imam PS2 i traje mi već 4 godine i mogao bi još 10)
Herman
09. 12. 2005., 19:05
Zato što je prvi od NG konzola. ;-)
spider_Luigi
09. 12. 2005., 19:17
Nizašto. Nisi vidia da se ljudi tuže na to što im je konzola pregorila i da im nešto s grafikom nevalja. :lol:
SnakeeZes
13. 12. 2005., 18:25
Ma te nove konzole neće trajat ni 3 godine. Neće moć MS i Sony odoljet parama kad vide kako će se prodavat nove konzole... Već sad oni stvaraju nasljednike PS3-u i Xbox-u360, pazite šta vam kažem...
SnakeeZes
13. 12. 2005., 18:27
Osim toga, kad je tek bio izašo PS2 sony je najavio da će PS3 izać tek 2007.
Pa... jel sad 2007.?
MAKAVELI
13. 12. 2005., 18:38
Težak start Microsoftove konzole na polju koje im je od izuzetnog znacaja - Japanu.
Naime, gotovo trostruko veci broj ili 72% konzola X BOX 360 ostaje na policama mnogih prodavnica sirom Japana umjesto da se nalaze u domovima japanaca.
Samo 28% isporucenih konzola ili nesto manje od 42 000 konzola je prodato iako je to ipak nesto bolje nego sto je to bio slucaj sa orginalnom X BOX konzolom koja je se prodala u oko 500 000 primjeraka tokom ovog citavog vremena tj. od kada je izasla u prodaju.
Vazno je napomenuti i to da se X BOX 360 "premium edition" prodaje u nesto nizoj cijeni u odnosu na cijene u EU i SAD-u.
Cijena "skupljeg/premium" izdanja konzole je nesto malo visa od "obicnog/Core" izdanja koje se prodaje na Ne-Japanskom tlu.
source
gamesindustry (http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=13575)
Megara
13. 12. 2005., 18:44
Osim toga, kad je tek bio izašo PS2 sony je najavio da će PS3 izać tek 2008. Ovo je ne točna informacija.Najavili su da će izaći oko 2006.,znači oko 6 godina poslije playstation-a 2,isto koliko je bio razmak između dvojke i jedinice.
gamefun
13. 12. 2005., 18:45
MAKAVELI je napisao/la:
Težak start Microsoftove konzole na polju koje im je od izuzetnog znacaja - Japanu.
Naime, gotovo trostruko veci broj ili 72% konzola X BOX 360 ostaje na policama mnogih prodavnica sirom Japana umjesto da se nalaze u domovima japanaca.
Samo 28% isporucenih konzola ili nesto manje od 42 000 konzola je prodato iako je to ipak nesto bolje nego sto je to bio slucaj sa orginalnom X BOX konzolom koja je se prodala u oko 500 000 primjeraka tokom ovog citavog vremena tj. od kada je izasla u prodaju.
Vazno je napomenuti i to da se X BOX 360 "premium edition" prodaje u nesto nizoj cijeni u odnosu na cijene u EU i SAD-u.
Cijena "skupljeg/premium" izdanja konzole je nesto malo visa od "obicnog/Core" izdanja koje se prodaje na Ne-Japanskom tlu.
source
gamesindustry (http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=13575)
Nedostatak kvalitetnih igara uzrok je tome,gotovo nikakvi RPG-ovi te nikakve one Japanske Fency igre,nema sporta gotovo ničega.
Zbog čega kupovat konzolu kad nemaš šta na njoj igrat,da ju gledaju? Moš mislit!
MAKAVELI
14. 12. 2005., 23:41
Od kada je se Microsoftova konzola (X BOX 360) pojavila na
trzistu u SAD, prodano je 326 000 primjeraka.
Zbog nedostatka konzola mnogi kupci su ostali uskraceni kupovine.
U nekom poredjenju sa prodajom orginalnog X BOX-a, nova MS konzola je slabije prosla jer je X BOX prodan u 556 000 primjeraka nakon nekoliko dana.
Sto se tice software-a, tu je vec drugacija prica.
1,27 milijuna igara je isporuceno sto je nesto vise u odnosu na
X BOX igre.
Call of Duty 2 je daleko najprodavanija X BOX 360 igra i nesto oko 77% vlasnika MS konzole posjeduje igru.
Da bude malo jasnije, prodano je oko 250 000 primjeraka CoD 2 igre.
EA i njihova Madden NFL 2006 igra je prodana u 178,000 primjeraka, dok je Need for Speed Most Wanted prodan u 108,000 primjeraka.
Perfect Dark Zero je cetvrta rankirana igra sa prodanih 86,000 kopija.
damirko
15. 12. 2005., 04:15
zapravo... odmah uz COD2 po prodavanosti je i PDZ ako se zbroje oba izdanja... jer brojka od 86k kopija je brojka samo Limited Editiona koji je prodan oko deset soma komada vise od regularnog
napomena... rezultati koji su izlistani su za prvih 8 dana prodaje konzole u USA... a ne od 22.11. do sada, u meduvremenu je kod njih isporuceno i prodano okvirno jos 100.000 konzola a u subotu ce biti isporucenih novih 300.000
za Japan se vec zna da je prodano 60.000 u prvih dva dana sto je jako slabo... ali ni neznam sto su ocekivali sa sakom jada od igara koja se tamo pojavila... samo izlaskom Dead Or Alivea 4 krajem mjeseca prodat ce jos toliko, sramotno da toliko kasni
u Europi je prodano takoder svih 300.000 u prvih tjedan dana europske prodaje, i novih 100.00 dolazi u ponedjeljak a iduca posiljka 3.1. (za tada su najavili i frendovima koji imaju u Media Marktu preorderane boxove da postoje male sanse da dodu na red s obzirom da su 150. na listi u Media Martku u Grazu)
frodo
21. 12. 2005., 22:36
Iako smatram da je Xbox 360 dobra konzola sa solidnim mogučnostima ne podržavam sto Microsoft ne prodaje konzolu u Hrvatskoj.Ne vidim razloga kupiti Xbox kad če PS3 biti bolji a ja nemogu bez PES-a i nekih drugih igara koje su PS ekskluzive(MGS,GT itd.).
A ove launch igre su dosta mizerne i ja sam naslučivao da če Xbox dozivjeti fijasko u Japanu.
Sta ču kupovat X ako mog COD 2,Most wanted igrat na kompu.
Xbox se po mome mišljenju ne isplati kupiti.
Ljudi čekajte PS3 pa čete vidjet sto kako se prodaju konzole a i igre. :-)
Rayden
21. 12. 2005., 23:59
frodo je napisao/la:
Iako smatram da je Xbox 360 dobra konzola sa solidnim mogučnostima ne podržavam sto Microsoft ne prodaje konzolu u Hrvatskoj.Ne vidim razloga kupiti Xbox kad če PS3 biti bolji a ja nemogu bez PES-a i nekih drugih igara koje su PS ekskluzive(MGS,GT itd.).
A ove launch igre su dosta mizerne i ja sam naslučivao da če Xbox dozivjeti fijasko u Japanu.
Sta ču kupovat X ako mog COD 2,Most wanted igrat na kompu.
Xbox se po mome mišljenju ne isplati kupiti.
Ljudi čekajte PS3 pa čete vidjet sto kako se prodaju konzole a i igre. :-)
Tako je, komentar je suvišan $ :hammer: $
Stampy
02. 01. 2006., 16:06
Razlog zašto ću ga ja kupiti -> Mistwalker
Svaargod
24. 01. 2006., 15:20
Kupujem zbog Obliviona IV ,novih nastavaka Star wars-a,Call of duty-a i zbog njegove (ponavljam) superiorne grafike i naravno boljih naslova od Playstationa uopce!!!!! :lol:
MAKAVELI
24. 01. 2006., 15:34
Svaargod je napisao/la:
zbog njegove (ponavljam) superiorne grafike i naravno boljih naslova od Playstationa uopce!!!!! :lol:
Mora da se šališ :roll:
Ne razumijem kako si dosao do tog zakljucka jer...
X BOX 360 je vec par mjeseci out
PS3 uopche nije u igrivoj formi (još)
...or maybe you know something that we don´t ?
Svaargod
24. 01. 2006., 15:36
MAKAVELI je napisao/la:
Svaargod je napisao/la:
zbog njegove (ponavljam) superiorne grafike i naravno boljih naslova od Playstationa uopce!!!!! :lol:
Necu nis govorit zato kaj uvijek nekog k.... serete po meni kad nes napisem................... :evil:
PS2MASTER
24. 01. 2006., 15:46
Svaargod je napisao/la:
Necu nis govorit zato kaj uvijek nekog k.... serete po meni kad nes napisem................... :evil:
Ma niko ti niš ne kenja, a vidiš i sam da se XB 360 slabo prodaje. A vele ovi iz XB odelka v Microsotftu - prodali bumo u 3 meseca 3 milijuna XB-a 360. :-) :-P
Svaargod
24. 01. 2006., 15:48
PS2MASTER je napisao/la:
Svaargod je napisao/la:
Ma niko ti niš ne kenja, a vidiš i sam da se XB 360 slabo prodaje. A vele ovi iz XB odelka v Microsotftu - prodali bumo u 3 meseca 3 milijuna XB-a 360. :-) :-P
Nije to nego treba pricekati da se slegne cijena do nekih 3000kn i onda udrit po konzoli,a druga stvar sto ja mislim da bi im bila pametna je promocija kupis Xbox360 (dobro dobis mijesec dana gold membershipa besplatno) al kaj s nima koji neamju DSL?? Ja bi napravio tak da si mozes izabrat dvije igre po zelji,makar uz Xbox360 dobijes oko sto sati demo igara i filmova tj. trailera za nadolazece igre!!!!!!!!!! :-)
Guest
30. 01. 2006., 18:20
Ma kupit ću x360 samo zbog xbox live usluge i potencijalno velik broj hitova a ne samo nastavaka prijašnjih igara kao na relaciji PS1-PS2-PS3
JULKA
30. 01. 2006., 19:09
Svaargod je napisao/la:
MAKAVELI je napisao/la:
Svaargod je napisao/la:
Bolje nemoj ništ govorit ,daj pogledaj šta si napiso,ti već znaš da će u sljedećih 6-7 godina box imat bolje naslove :-? i govoriš o plejki a još nije izašo ni konačan dizajn konzole ...
LooMan
31. 01. 2006., 13:26
Sve je počelo kad ugledah screenshotove TES IV: Obliviona u Hackeru (R.I.P.) :-( ; i kažem sam sebi: "Ovo igrati moram!"...ali ne i na mojoj kanti. Mislio sam kupit ću novi kompjutor i stvar će biti rješena...A tado ugledah Xbox 360, pogledah njegove specifikacije, slike iz igara, cijenu...I tad me pukne...Zašto davati 12 000 kn za novu kantu koja će za godinu dana ionako "ostarjeti" kad za 3000-4000 kn mogu kupiti Xbox 360 koji podržava 2-2.5 puta bolju grafiku i na kraju krajeva mogu (teoretski) uživati u njemu 5 godina bez ikakvih trzanja i sofwerskih piz*arija...Ja sam okorjeli PC-aš, uvijek sam prezirao sve konzole, igrati bez miša mi je bilo nezamislivo (kako sam se samo smijao onima koji su joystickom pokušavali naciljati likove). Xbox 360 je od microsofta, skinuo sam masu onih filmića o njemu i upravo me je činjenica da je od Microsofta još prosvijetlila jer je ime Microsoft simbol nečega što ima veze s kompjutorima, a ja nikada ne želim postati konzolaš...(al morat ću!) ;-)
The_MGS_Fan
16. 02. 2006., 14:45
LooMan je napisao/la:
Sve je počelo kad ugledah screenshotove TES IV: Obliviona u Hackeru (R.I.P.) :-( ; i kažem sam sebi: "Ovo igrati moram!"...ali ne i na mojoj kanti. Mislio sam kupit ću novi kompjutor i stvar će biti rješena...A tado ugledah Xbox 360, pogledah njegove specifikacije, slike iz igara, cijenu...I tad me pukne...Zašto davati 12 000 kn za novu kantu koja će za godinu dana ionako "ostarjeti" kad za 3000-4000 kn mogu kupiti Xbox 360 koji podržava 2-2.5 puta bolju grafiku i na kraju krajeva mogu (teoretski) uživati u njemu 5 godina bez ikakvih trzanja i sofwerskih piz*arija...Ja sam okorjeli PC-aš, uvijek sam prezirao sve konzole, igrati bez miša mi je bilo nezamislivo (kako sam se samo smijao onima koji su joystickom pokušavali naciljati likove). Xbox 360 je od microsofta, skinuo sam masu onih filmića o njemu i upravo me je činjenica da je od Microsofta još prosvijetlila jer je ime Microsoft simbol nečega što ima veze s kompjutorima, a ja nikada ne želim postati konzolaš...(al morat ću!) ;-)
Konzole rules!!!!! :-D
GODSKILLER
21. 02. 2006., 19:32
budući imam x-box moram mu kupiti mlađeg brata 360 ali kad malo padnu cijene inače tili vi to priznati ili ne x-box je u svakom pogledu bolji od plejke 2.
tazmaniac
21. 02. 2006., 19:34
GODSKILLER je napisao/la:
budući imam x-box moram mu kupiti mlađeg brata 360 ali kad malo padnu cijene inače tili vi to priznati ili ne x-box je u svakom pogledu bolji od plejke 2.
evo sad si se ti odao "xbox fanatik" čekaš da cijene padnu haa???
The_MGS_Fan
22. 02. 2006., 19:29
XLive je najjači adut, pa bih ga zbog njega kupio.
Stana
05. 03. 2006., 12:32
Stvarno ne znam zasto bi ga kupio, uopće ne donosi nešto novo u igre, većina dobrih igara igriva je na kompu, sve hardwareske inovacije moram posebno kupovati i spajat dodatno na konzolu, a sve to još bez piratluka, a da ne znam koliko da imam love ne bi dao 500 kn za igru pa da ne znam kakva bila a kada bi kupio box i hard disk i oblivion za 4300 kn došao bi doma i puco si u glavu
STINGer
05. 03. 2006., 13:27
Tako je! Živijoooooo! http://www.forum.hr/images/smilies/luxhello.gif
Guest
05. 03. 2006., 13:42
ni za što ! Gadi mi se, nevalja , nekvalitetan, loš, grozan, skup, glup, glupe igre , glupi joystici....
Blade-Ri
05. 03. 2006., 17:14
Za:
Xbox Live-ogroman plus za ovu konzolu, Live marketplace,arcade i komunikacija, multiplayer igranje preko Livea, ma odlično
Povezivanje sa PC-jem
Xbox kao mulitmedijalni centar
Prva next-gen konzola
Stvarčice: Wireless controler,play i charge kit,hard disk,headset,daljinski,wireless networking adapter,memory unit
Igre koje će doći: Gears of War,Halo 3, Forza 2
A i igre koje su već tu: Perfect Dark Zero,PGR3, DoA 4
Protiv:
Cijena
Nedostatak igara na našem području
Xbox je sr*nje. O tome govori već njegovo usr*no ime koje znači k*rac od ovce. Onaj tko ga kupi je retardiran. Nek me vrijeđaju fanovi Xboxa al Xbox će ostati s*anje. Ljudi se forcaju kao da je Xbox 360 bolji od Plejke 3 a Plejka još nije izašla i nisu je ni vidjeli.
Mora da ste čuli da će izaći za Playstation 3 nešto slično kao Xbox Live! pa molim vas nemojte kenjat da je Live! adut Xboxa.
Blade-Ri
05. 03. 2006., 17:41
Neus je napisao/la:
Xbox je sr*nje. O tome govori već njegovo usr*no ime koje znači k*rac od ovce. Onaj tko ga kupi je retardiran. Nek me vrijeđaju fanovi Xboxa al Xbox će ostati s*anje. Ljudi se forcaju kao da je Xbox 360 bolji od Plejke 3 a Plejka još nije izašla i nisu je ni vidjeli.
Mora da ste čuli da će izaći za Playstation 3 nešto slično kao Xbox Live! pa molim vas nemojte kenjat da je Live! adut Xboxa.
Prvo si rekao da plejka nije izašla i da je ljudi nisu vidjeli, dakle nezna se hoće li ovo od PS3 biti slično Liveu. Tako da ti nemoj kenjat. Live je definitivno najveći adut Xboxa, a ako PS3 bude imao nešto slično tome, onda se Microsoft može pokopat jer bi toliki rad oko Livea mogao propast u jednom potezu. Ostaje samo da čekamo PS3 i da vidimo što će donijeti. A dotad možemo samo hvalit Xbox zbog Livea, igara i ostalog a kritizirat ga zbog cijene i nedostupnosti igara.
Guest
05. 03. 2006., 17:41
Zašto? Nizašto. Jednostavan odgovor. Xbox je toliko smeće da je to jednostavno tužno. Kad vidim neku sliku Xboxa suze mi dođu na oči i jednostavno se sažalim nad jadnim Microsoftom koji poduzima sve očajničke korake da prestigne po nečemu Playstation. Trud im je uzaludan. To je nemoguće. MGS 4 je sam po sebi jedan razlog zašto je bolja plejka. Da ostale stvari, kao što su Blu-ray i piratluk, ne nabrajam. Neka mi fanovi tog smeća slobodno seru, uopće me ne dira.
Guest
05. 03. 2006., 17:43
Blade-Ri je napisao/la:
Prvo si rekao da plejka nije izašla i da je ljudi nisu vidjeli, dakle nezna se hoće li ovo od PS3 biti slično Liveu. Tako da ti nemoj kenjat. Live je definitivno najveći adut Xboxa, a ako PS3 bude imao nešto slično tome, onda se Microsoft može pokopat jer bi toliki rad oko Livea mogao propast u jednom potezu. Ostaje samo da čekamo PS3 i da vidimo što će donijeti. A dotad možemo samo hvalit Xbox zbog Livea, igara i ostalog a kritizirat ga zbog cijene i nedostupnosti igara.
Da, i zbog tog šta je smeće.
OverLord_Ri
05. 03. 2006., 17:47
fanovi ovog sranja uopće ti neće srati jer bijede poput tebe koji seru po nečemu što je dobro jednostavno žale. čuo sam da je problem cijena, pa jel vi ne znate kolko je došao ps2? ili da izdavači hardwarea govore da će ps3 koštati fucking 8000 kn? a da sony ima odgovor na live nema i ne može imati jer ne može u godinu dana roditi nešto se stvaralo 5-6 godina. hvala. :evil:
Guest
05. 03. 2006., 17:52
Otkad je 400 eura 8000 kuna kretenoidu?
black_out
05. 03. 2006., 17:55
PS2 kad je izašao nije koštao ni 8000kn ni 400 eura, nego 4444kn :-P
Blade-Ri
05. 03. 2006., 18:04
E sad ovako, za sve vas wannabe cool dječicu.
Nitko od vas nije vidio Xbox360 osim na slikama, i neznate ništa o njemu. Jedino što ste rekli je da je smeće. To je nekakav argument ? Loš,nekvalitetan itd. je sve što znate reći. Di su dokazi za to. Zašto je on loš ? Dali ste ga igrali ? Naravno da niste, a da neznate zašto je loš jer niste informirani. Samo govorite, PS3 će rasturat i MGS4, to će bit super itd. E vi koji to govorite opet nemate pojma. Pročitate na forumu nešto što govori u korist PS-a 3 i njegovih igara, ali to ne razumijete jer je to preveliko opterečenje za vaš mozak. Ali mislite u sebi: "uff ovo ne razumijem, ali je sigurno nešto dobro". Ali možda je to i ljubomora što nemate novaca. Da prosječan hrvat ima više novaca mislim da nebi dvoumili dali kupiti ili ne 360. Neinformiranost i neznanje glavne karakteristike n00bova na ovom siteu koji se.ru po Xboxu.
otacon128 je napisao/la:
jednostavno se sažalim nad jadnim Microsoftom
Zašto onda koristiš Windowse koji su microsoftovi ? Dali ga koristiš također iz sažaljenja ? Mislim da ne.
Što bi bilo da je Microsoft prvi započeo sa konzolama. Dali bi srali po Sonyu. Mislim da većina bi jer bi vi to okarakterizirali kao kopiranje.
otacon128 je napisao/la:
MGS 4 je sam po sebi jedan razlog zašto je bolja plejka.
A što ti znaš o MGS4 ? Dali si uopče pogledao trailer, dali si odigrao prijašnje nastavke, dali znaš o čemu priča govori ? Nemaš niti jednu činjenicu koja bi išla u korist PS-a 3 i navodiš MGS4 o kom vrlo vjerojatno ništa neznaš.
GaMe-R je napisao/la:
glup,glupe igre..
U svakom slučaju pametnije od tebe.
Nisam nikakav Microsoft fan, ali to je zasad jedina next-gen konzola i ima mnogo više dobrih nego loših stvari. Nemogu se uspoređivati činjenice i glasine. Kažu da je neznanje blagoslov, u vašem slučaju nije
Guest
05. 03. 2006., 18:09
Slušaj,slazem se s tobom u svemu osim u tome da kad bi xBox prvi izaso da bi onda srali po PS-u.XBox se puno manje prodaje,mozda ne zbog kvalitete nego zbog piratstva.....razmisli o tome .
Po meni je zbog toga XBox puno izgubio.Istina je da bi se originali manje prodavali,ali bi se konzole vise kupovale...
Blade-Ri
05. 03. 2006., 18:11
legea je napisao/la:
Slušaj,slazem se s tobom u svemu osim u tome da kad bi xBox prvi izaso da bi onda srali po PS-u.XBox se puno manje prodaje,mozda ne zbog kvalitete nego zbog piratstva.....razmisli o tome .
Po meni je zbog toga XBox puno izgubio.Istina je da bi se originali manje prodavali,ali bi se konzole vise kupovale...
ja nisam rekao Xbox, nego microsoftova konzola, koja bi vjerovatno takodjer imala pirat igre jer bi se napravila na isti nacin kao sto je napravljen i PSone
black_out
05. 03. 2006., 18:12
legea je napisao/la:
A otkud tebi da Xbox nema piratskih igri. Ima ih, a i njihov utjecaj manje šteti konzoli, za razliku od slučaja kad je PS2 konzola u pitanju.
Guest
05. 03. 2006., 18:14
Ima pirata ali probaj ih metit 10-ak puta ode XBox u Ku.ac :-?
Blade-Ri
05. 03. 2006., 18:21
koji dio nisi razumio u recenici:
Ima ih, a i njihov utjecaj manje šteti konzoli, za razliku od slučaja kad je PS2 konzola u pitanju.
Guest
05. 03. 2006., 18:23
Blade-Ri je napisao/la:
E sad ovako, za sve vas wannabe cool dječicu.
Nitko od vas nije vidio Xbox360 osim na slikama, i neznate ništa o njemu. Jedino što ste rekli je da je smeće. To je nekakav argument ? Loš,nekvalitetan itd. je sve što znate reći. Di su dokazi za to. Zašto je on loš ? Dali ste ga igrali ? Naravno da niste, a da neznate zašto je loš jer niste informirani. Samo govorite, PS3 će rasturat i MGS4, to će bit super itd. E vi koji to govorite opet nemate pojma. Pročitate na forumu nešto što govori u korist PS-a 3 i njegovih igara, ali to ne razumijete jer je to preveliko opterečenje za vaš mozak. Ali mislite u sebi: "uff ovo ne razumijem, ali je sigurno nešto dobro". Ali možda je to i ljubomora što nemate novaca. Da prosječan hrvat ima više novaca mislim da nebi dvoumili dali kupiti ili ne 360. Neinformiranost i neznanje glavne karakteristike n00bova na ovom siteu koji se.ru po Xboxu.
otacon128 je napisao/la:
jednostavno se sažalim nad jadnim Microsoftom
Zašto onda koristiš Windowse koji su microsoftovi ? Dali ga koristiš također iz sažaljenja ? Mislim da ne.
Što bi bilo da je Microsoft prvi započeo sa konzolama. Dali bi srali po Sonyu. Mislim da većina bi jer bi vi to okarakterizirali kao kopiranje.
otacon128 je napisao/la:
MGS 4 je sam po sebi jedan razlog zašto je bolja plejka.
A što ti znaš o MGS4 ? Dali si uopče pogledao trailer, dali si odigrao prijašnje nastavke, dali znaš o čemu priča govori ? Nemaš niti jednu činjenicu koja bi išla u korist PS-a 3 i navodiš MGS4 o kom vrlo vjerojatno ništa neznaš.
Kao prvo, koristim Linux, koji je 30 puta napredniji od ******h Windowsa. Ali ti to ne možeš znat jer ti je potreban serviser da ti uopće upali komp. Da tvoj mozak provučem vrhom žileta to bi izgledalo kao da se samotni auto vozi autocestom. A kao drugo, da, vidio sam trailer od MGS-a 4 i prošao sve prijašnje dijelove po 5 puta na svakoj težini kretenčino jadna. Sigurno sanjas svaku noć kako te Bill Gates j.be u čmar.
Guest
05. 03. 2006., 18:25
Ja imam PS 2 35 komada kopija igram vec 2 godine s kopijama sve radi.
Dok moj prijatelj ima XBox igro s kopijama oko 2 tjedna,smrdalo se,odnio na popravak oni rekli da je to zbog kopija
JULKA
05. 03. 2006., 18:31
otacon128 je napisao/la:
Kao prvo, koristim Linux, koji je 30 puta napredniji od ******h Windowsa. Ali ti to ne možeš znat jer ti je potreban serviser da ti uopće upali komp. Da tvoj mozak provučem vrhom žileta to bi izgledalo kao da se samotni auto vozi autocestom. A kao drugo, da, vidio sam trailer od MGS-a 4 i prošao sve prijašnje dijelove po 5 puta na svakoj težini kretenčino jadna. Sigurno sanjas svaku noć kako te Bill Gates j.be u čmar.
ovo ti govorim iz sažaljenja....retardiran si :cry:
Blade-Ri
05. 03. 2006., 18:33
otacon128 je napisao/la:
mda, očekivan odgovor. izvlačenje kao što je koristim Linux i prešao sam MGS 100 puta. Tipične rečenice neinteligentnih n00bova. Vidim da mi nisi iznio dokaze koji ne govore u korist Xboxa360 :-P No dobro ovo je već waaay offtopic.
Guest
05. 03. 2006., 18:41
JULKA je napisao/la:
ovo ti govorim iz sažaljenja....retardiran si :cry:
Hvala, također.
Blade-Ri je napisao/la:
mda, očekivan odgovor. izvlačenje kao što je koristim Linux i prešao sam MGS 100 puta. Tipične rečenice neinteligentnih n00bova. Vidim da mi nisi iznio dokaze koji ne govore u korist Xboxa360 :-P No dobro ovo je već waaay offtopic.
A kako bi ti trebao iznjet dokaze kretenu? I stvarno koristim Linux, i zaboli me da li mi neki kreten ko ti vjeruje. Ista stvar sa MGS-om.
Blade-Ri
05. 03. 2006., 18:50
otacon128 je napisao/la:
A kako bi ti trebao iznjet dokaze kretenu? I stvarno koristim Linux, i zaboli me da li mi neki kreten ko ti vjeruje. Ista stvar sa MGS-om.
Eto sam si sebi odgovorio, dokaza da je Xbox360 loš nema. tj. ima ali si ti neinformiran. Opet je na djelu tvoja neinteligencija i molim te nemoj više ovdje postat jer mi je dosta ispravljat svaki tvoj netočni komentar. Hvala unaprijed :-)
Guest
05. 03. 2006., 18:54
Ni neću više tu postat. Ali ne zato šta mi ti kažeš nego mi se više ne da zajebavat. Svako ima pravo na svoje mišljenje.
OverLord_Ri
06. 03. 2006., 11:51
nepoznati je napisao/la:
Ni neću više tu postat. Ali ne zato šta mi ti kažeš nego mi se više ne da zajebavat. Svako ima pravo na svoje mišljenje.
super su mišljenja koja vrijeđaju druge ljude i njihove stavove koji su potpuno točni
nrgpower
06. 03. 2006., 12:58
ovo je xbox 360 forum stoga nemojte bezveze spamat kako je x360 sranje. Ja neman nista protiv Sonya ali mislim da je x360 bolji od ps3 stoga cu uzet X
JULKA
06. 03. 2006., 13:08
nrgpower je napisao/la:
ovo je xbox 360 forum stoga nemojte bezveze spamat kako je x360 sranje. Ja neman nista protiv Sonya ali mislim da je x360 bolji od ps3 stoga cu uzet X
a znači ps3 nije dobar...a ja mislio uzet ovaj ps3.jel dobar gt5?baš sam kod frenda malo igro trojku,a sad jel bolja od 360...zar je ps3 stvarno tako loš,ja mislio on je bolji od kutije...
nrgpower
06. 03. 2006., 17:18
ako se ne varan ja sam napisao "ali mislin da je x360 bolji"
Willy
06. 03. 2006., 17:46
nrgpower je napisao/la:
PA KOGA BRIGA STA CES TI UZETI :evil:
OverLord_Ri
06. 03. 2006., 18:56
Willy je napisao/la:
nrgpower je napisao/la:
PA KOGA BRIGA STA CES TI UZETI :evil:
mene je npr. briga. recimo ja isto planiram uzet 360tku. :-D
GODSKILLER
06. 03. 2006., 18:58
imam x-box godinu ipo dana koristim samo kopirane igre i ništa mu nije ustvari samo sony dvojci kopije štetu to je činjenica evo baš sam protekla tri dana igra BLACK oko desetak sati igre i fenomenalno konzola radi.Inače prva konzola mi je bila playstation one sad 9 travnja bit če joj 7 godina besprijekornog rada,imam psp kojeg namjeravam kroz ovaj misec downgradat tako da koristim sony proizvode ali ču ipak uzeti 360 poradi HALOA jednostavn uživam u toj igri...
Maris
06. 03. 2006., 19:05
Po meni je bolje sačekat izlazak PS3 i kupit njega, radije nego XBOX. Daj priznajte da je PS3 bolji. :-)
Maris
06. 03. 2006., 19:08
Neus je napisao/la:
A tko tebi nije retardiran? Koliko sam tvojih postova dosad pročitao... tebi su svi retardirani!
Maris je napisao/la:
Neus je napisao/la:
A tko tebi nije retardiran? Koliko sam tvojih postova dosad pročitao... tebi su svi retardirani!
Ja se držim svog stajališta još uvijek! I ne nisu mi svi retardirani. Ovaj post gore je samo moje subjektivno mišljenje koje ne bi promjenio ni Bill Gates da mi da 100 Xboxova 360. "Obožavam" likove kojima je Xbox bolji od Playstationa zbog grafike a očito si ti jedan od njih. Molim te nemoj više spammat. vidi te se na svakom topicu i na svakom napišeš neko sr*nje! Dosadan si! :-x
Maris
06. 03. 2006., 20:07
Neus, slušaj. 1. Ja uopće ne mislim da je XBOX360 grafika bolja od PS3 grafike
2. Ja nekad ali rijetko napišem neko sra*e samo radi bildanja postova
3. Što se sra*a tiče ni tvoji postovi nisu baš nešto zanimljivi, pa bi oni mogli bit još veće sra*e :-P
Daj OHLADI malo.
nrgpower
06. 03. 2006., 20:08
mogu li ja znat sta svi vi sony fanovi radite na xbox360 forumu. ajdete na vas forum i tamo pisite sta ocete.Mislin meni je glupo sta mi ovde gadimo jedne druge, svi smo mi gameri i naravno da svako ima razlicite ukuse
nrgpower
06. 03. 2006., 20:12
I jos nesto ja sam igrao xbox 360 (kupia nisan jer ih nije vise bilo) koliko od vas je igralo a tu nesto govorite da je sr.nje.kad budete odigrali i x360 i ps3 mocete usporedit,vjerovatno ce bit male razlike ali nista drasticno
Willy
06. 03. 2006., 22:21
Maris je napisao/la:
Po meni je bolje sačekat izlazak PS3 i kupit njega, radije nego XBOX. Daj priznajte da je PS3 bolji. :-)
NARAVNO.ZA 360 NEMA JAP RPG ZNAČI NIŠTA ZA MENE + NEMA KOPIJA :-D
Layzeee
06. 03. 2006., 22:25
Willy je napisao/la:
Maris je napisao/la:
Kao prvo ima kopija izaci ce modchip u 4. ili 5. mjesecu,a drugo blue dragon i mistwalker su japanski rpg-evi i exclusive su za XBOX360 o FF11 online da ne govorimo(osvjezena grafika za novu generaciju)
LooMan
07. 03. 2006., 00:06
Willy je napisao/la:
Al' će zato Hrvati pržit Blue-Ray sve u šesnaest...
Willy
07. 03. 2006., 00:44
Layzeee je napisao/la:
Willy je napisao/la:
Maris je napisao/la:
Kao prvo ima kopija izaci ce modchip u 4. ili 5. mjesecu,a drugo blue dragon i mistwalker su japanski rpg-evi i exclusive su za XBOX360 o FF11 online da ne govorimo(osvjezena grafika za novu generaciju)
nadam se da ce to biti sve dobro ti chipovi itd i da ima kupit kod nas 360...ali vrijeme ce pokazat svoje
DONT RUSH :-D :-D :-D
OverLord_Ri
07. 03. 2006., 11:59
Layzeee je napisao/la:
Willy je napisao/la:
Maris je napisao/la:
čak je veća realnost da će x360 imati kopije, a ne ps3. upravo zbog blueraya, a hoće li se sony sam pokopat to ćemo vidjeti!
The_MGS_Fan
07. 03. 2006., 20:34
OverLord_Ri je napisao/la:
čak je veća realnost da će x360 imati kopije, a ne ps3. upravo zbog blueraya, a hoće li se sony sam pokopat to ćemo vidjeti!
S čim bi se Sony mogel pokopati :-? , a blue-raye bumo mogli pržit ali ne odmah jer još nisu zišli čitači, a pogotovo ne i pržilice za BD!
Dark_One
07. 03. 2006., 21:01
Neus je napisao/la:
Dijete drago, propucaj se. :-)
Dark_One je napisao/la:
Neus je napisao/la:
Ne, neću se propucat. Svatko tko kupi Xbox je glup zato kaj ne kuži da mu Microsoft prodaje muda pod bubrege.
nrgpower
08. 03. 2006., 10:07
momak koji tebe pucaju filmovi. ako mrzis xbox sta uopce radis na ovom foumu? govoris da xbox ima glupo ime a sta znaci playstation---igrati-postaja sad ti meni reci koja konzola ima gluplje ime. ti velicas ps3 a nije ni izasa, mozda nikad i ne izadje sta ti znas sta se moze desit
uglavnom najbolje da se ovaj topic obrise i da mi sa xbox foruma odemo na ps3 forum, otvorimo topic zasto kupiti ps3 i onda rec da ko kupi ps3 je retardiran
OverLord_Ri
08. 03. 2006., 10:54
Neus je napisao/la:
Dark_One je napisao/la:
Neus je napisao/la:
Ne, neću se propucat. Svatko tko kupi Xbox je glup zato kaj ne kuži da mu Microsoft prodaje muda pod bubrege.
ja mislim obrnuto i nadam se da će x360 to i dokazati, a ako ps3 bude lošiji i ne bude imao pirata, zanima me koliko će ljudi promijeniti vjeru (konzolu). :lol:
-MarkaN-
15. 03. 2006., 19:08
Imam XBox 360 još od 11 mjeseca i nakon što sam vidio sve njegove mogućnosti ostao sam zapanjen i baš me boli kita šta će Sony proizvest... Imam Gamerski profil, Bodove i postignuća u igrama, mogu slušat muziku ravno iz HDD-a dok igram bilo koju igru. Mogu si usred igre otvoriti u meni i zaviriti u sve što me zanima... mogu paliti i gasiti konzolu kontrolerom da se uopće ne dižem iz kreveta... Mogu mali milion postavki namijestiti kako meni paše uključujući i automatski sve igre koje igram da imaju određene postavke na startu... Mogu iz kompa prebacivati svakakve dokumente, slike, mjuzu... a da ne počnem pričati o savršenom dizajnu kontrolera koji je (po mojem mišljenju) pregazio Dual Shock 2!
A JOŠ NISAM NI ISPROBAO XBOX LIVE!!
i nakon svega mogu slobodno bez grižnje savjesti reći: JEBEŠ PS3 :-D
JULKA
15. 03. 2006., 19:29
-MarkaN- je napisao/la:
Imam XBox 360 još od 11 mjeseca i nakon što sam vidio sve njegove mogućnosti ostao sam zapanjen i baš me boli kita šta će Sony proizvest... Imam Gamerski profil, Bodove i postignuća u igrama, mogu slušat muziku ravno iz HDD-a dok igram bilo koju igru. Mogu si usred igre otvoriti u meni i zaviriti u sve što me zanima... mogu paliti i gasiti konzolu kontrolerom da se uopće ne dižem iz kreveta... Mogu mali milion postavki namijestiti kako meni paše uključujući i automatski sve igre koje igram da imaju određene postavke na startu... Mogu iz kompa prebacivati svakakve dokumente, slike, mjuzu... a da ne počnem pričati o savršenom dizajnu kontrolera koji je (po mojem mišljenju) pregazio Dual Shock 2!
zar ps3 to ne može :-o :-?
:lol: još uspoređuješ ds2 sa onim kontrolerom od x360 :roll:
OverLord_Ri
15. 03. 2006., 19:55
JULKA je napisao/la:
-MarkaN- je napisao/la:
zar ps3 to ne može :-o :-?
:lol: još uspoređuješ ds2 sa onim kontrolerom od x360 :roll:
pa sony ništa slično nije potvrdio, osim "ne brinite se, bit će nešto, bit će dobro". nisam znao da KK ima ovako dobar smisao za humor.
:lol:
uspoređivati nešto klasno (x360) s nultom kategorijom je grijeh (dualshock). vrijeme ga je pregazilo!
-MarkaN-
15. 03. 2006., 19:56
zar ps3 to ne može
da može! Ali ako to postignu to je obično kopiranje! M$ je prvi postavio temelje :-D
aaa PS3 neće imati ugrađen Hard Disk i tu 90% navedenog otpada :lol:
OverLord_Ri
16. 03. 2006., 18:51
ispostavilo se da dolazi i to sa 3 puta većim kapacitetom i linoxima
Guest
16. 03. 2006., 18:53
Ja čekam PS3...Posebno me veseli što će podržavati Linux. Valjda ću skupit pare do studenog.
-MarkaN-
16. 03. 2006., 20:11
Da to će biti Hard od 60 GB, ali neće doći s PS-om 3, nego "kao dodatna oprema", a dotada i Microsoft izbaci Hard 60 GB za XB 360
:-D
Willy
16. 03. 2006., 22:07
-MarkaN- je napisao/la:
Da to će biti Hard od 60 GB, ali neće doći s PS-om 3, nego "kao dodatna oprema", a dotada i Microsoft izbaci Hard 60 GB za XB 360
:-D
a sta ti igraš na 360..pa nema niti jedne dobre igre..a grafika se puno ne razlikuje od ps2....frend mi ima x-box 360... i nije mi nešto
kad bude jap rpg..i kopija kupit ću ga ali do tad HM! :-D
Ljudi x360 se kupuje samo da nam nebu dosadno dok ne dođe ps3
-MarkaN-
16. 03. 2006., 22:12
Ako PDZ, PGR3 i DoA 4 nisu dobre igre onda fakat!!!.... a sad još trljam ruke na TES: Oblivion!
A bome bit će i japanskih RPG-a, jer Square Enix odsada šljaka za XB 360 :-D
PS2MASTER
16. 03. 2006., 22:21
-MarkaN- je napisao/la:
A bome bit će i japanskih RPG-a, jer Square Enix odsada šljaka za XB 360 :-D
E bogme ne, to kej on dela FF 11 za X360, ne bitno, al oni singleplayer FF-ovi neće izlazit za X. :-)
-MarkaN-
16. 03. 2006., 22:27
bude on i SP-ove, ma da čak i njega prekrižiš ima gomile japanskih timova koji će raditi RPG-ove za XB 360 jer je to Microsoft imao u planu još od početka i na tom polju će žestoko udariti kontra PS-a 3! :-)
PS2MASTER
16. 03. 2006., 22:31
-MarkaN- je napisao/la:
bude on i SP-ove, ma da čak i njega prekrižiš ima gomile japanskih timova koji će raditi RPG-ove za XB 360 jer je to Microsoft imao u planu još od početka i na tom polju će žestoko udariti kontra PS-a 3! :-)
Ti moš govorit kontra mene i kontra cilog svita, al neću da čujem ništa, ništa kontra PS-a :-)
-MarkaN-
16. 03. 2006., 22:44
e pa o tome vam i govorim! PS3 će se kupovati zbog imena i stare slave, a ne zbog kvalitete koju mora pokazati :evil:
GaryColeman
17. 03. 2006., 15:39
jooj ja ljudi vas stavarno ne razumin. vi hoćete markana razuvjerit da je X360, loš i da je PS3 bolji. stara kaže "samo budala ne mjenja mišljenje", a ktome pridodaje još šta vi taj PS3 niste ni vidjeli a ni nećete do 11 mjeseca 06, tako da vam ostaje slijepo vjerovanje SONYu.
uopće me ne čudi šta će PS3 izać zadnji, jer će do tada uspit vidit sve mane i prednosti ostalih konzola. ne kažem sad da će PS3 bit bolji od 360, al će sigurno bit bolji u nečemu, ali 360 je hell of the konzola i mislim da puuuno toga nudi i mislim da PS3 neće baš toliko nudit šta se tiče mulimedijalnih i k tome ima HDD koji PS3 neće imat,+sve šta je i sam markan reka. šta se tiče igara, ja ne volim baš naslove koji izlaze za XBOX općenito pa se tu neću mišat jer je to stvar ukusa, ali da sad ne bi mjenja PS2 za 360
Encore
17. 03. 2006., 16:35
GaryColeman je napisao/la:
mislim da PS3 neće baš toliko nudit šta se tiče mulimedijalnih i k tome ima HDD koji PS3 neće imat
po najnovijem (http://uk.videogames.games.yahoo.com/25/news/ps3-will-have-hard-drive-as-standard-3c0925.html), ipak hoće...
o kojoj golemoj multimedijalnosti ti pričaš?
Live?
No worries, već i n00bovi pjevaju da će Sony ovoga puta pružati uslugu sličnu Live-u na 360...
Originalni X360 u prodaji je BEZ HD-DVD-a... :roll:
Eventualno će se kasnije moć nadokupit taj drive, dok PS3 u startu dolazi s Plavom Zrakom, koja će sigurno dobiti VELIKU podršku od industrije zabave (ponajprije filmske)...
EDIT:
CD:
PlayStation CD-ROM, PlayStation 2 CD-ROM, CD-DA, CD-DA (ROM), CD-R, CD-RW, SACD, SACD Hybrid (CD layer), SACD HD, DualDisc, DualDisc (audio side), DualDisc (DVD side)
DVD:
PlayStation 2 DVD-ROM, PlayStation 3 DVD-ROM, DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW
Blu-ray Disc:
PlayStation 3 BD-ROM, BD-Video, BD-ROM, BD-R, BD-RE
NUFF SAID...
OverLord_Ri
17. 03. 2006., 17:28
a sta ti igraš na 360..pa nema niti jedne dobre igre..a grafika se puno ne razlikuje od ps2....frend mi ima x-box 360... i nije mi nešto
kad bude jap rpg..i kopija kupit ću ga ali do tad HM! :-D [/quote]
a ja mislio da ja lupam gluposti! :lol: garfika na x360 i na ps3 će biti gotovo identična i ako ti je ova sranje onda je i grafika na ps3 sranje, so... ;-)
GaryColeman
17. 03. 2006., 17:43
encore, mislija san na spajanje xboxa na PC i sve šta to podrazumjeva ;-)
PS rijetko ko ima linux u nas, a ako i ima to nije baš naj, jer linux ne podržava sve igre kad windowsi
SWAT_member
17. 03. 2006., 17:55
X360 se nije dokazao,grafika je malo bolja nego na PS2 i X-BOX-u ,i ako ubuduće ne bude bolja znat ću da je X360 promašen slučaj :evil: :evil:
zasalamel
17. 03. 2006., 18:03
SWAT_member je napisao/la:
X360 se nije dokazao,grafika je malo bolja nego na PS2 i X-BOX-u ,i ako ubuduće ne bude bolja znat ću da je X360 promašen slučaj :evil: :evil:
Malo bolja? Malo bolja? Pa ta se konzola već u povojima može mjeriti sa današnjm high end konfiguracijama računala što se gaming-a tiče.
Encore
17. 03. 2006., 18:22
aha...
ali i to je većinom bazirano na tome da se s PC-a presnimi nešto (npr. film, ili neke mp3-ce) na X360 HD i to je to...
Isto će se moć s PS3...
Jesi na to mislio?
SWAT_member
17. 03. 2006., 19:38
Ipak,X360 me nije oduševio,jedina svijetla točka je x-box360 Live! :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?
-MarkaN-
17. 03. 2006., 19:41
SWAT_member je napisao/la:
Ipak,X360 me nije oduševio,jedina svijetla točka je x-box360 Live! :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?
To ti misliš :rocket :lol:
SWAT_member
17. 03. 2006., 19:43
Istin,nemam X360 no koliko vidim po gameplayu grafika igrica nije nešto,i mislim da bi moglo puno bolje. :lol: :lol: :lol: :lol:
-MarkaN-
17. 03. 2006., 19:47
e bome varaš se al eto mogu još jednom reći:
Dajte nemojte toliko veličati PS3! Dobro sam ja vidio trailere za MGS 4, Fatal Interia, MotorStorm, Killzone 2... i to sve u HD kvaliteti i mogu reći da nisam uopće iznenađen niti je sve to puno bolje od grafike na XBoxu 360. Pogotovo mi se smrknulo kad sam vidio Killzone 2 i MGS 4 za koje govore da je nešto neviđeno bla bla bla bla bla bla bla!!! A kad ono: mutne teksture i loš AntiAliasing!!! Ma dajte molim vas! Ako je to sve INGAME grafika, onda će ih Unreal Tournament 2007 sve posrati kad izađe :evil:
SWAT_member
17. 03. 2006., 19:55
Gdje si vidio trailere za MGS,killzone itd. :lol: :lol: :lol:
Stana
17. 03. 2006., 23:58
fakat je dobro napisao onaj novinar iz gameplaya za kog vraga ti ljudi stavljaju smajliće po ekranu valjda se smiju sami sebi kako su glupi, traileri postoje već godinu dana... drži se ti svog iksboksa36 ili već kakvog i nemoj ni pratiti vijesti o ps3 jer će ti samo bit krivo
Stana
17. 03. 2006., 23:59
fakat je dobro napisao onaj novinar iz gameplaya za kog vraga ti ljudi stavljaju smajliće po ekranu valjda se smiju sami sebi kako su glupi, traileri postoje već godinu dana... drži se ti svog iksboksa36 ili već kakvog i nemoj ni pratiti vijesti o ps3 jer će ti samo bit krivo
Stana
18. 03. 2006., 00:00
glupi internet i ova stranica
Stana
18. 03. 2006., 00:06
-MarkaN- je napisao/la:
:-D do tad ćeš ti kupit dva diska i potrošit više love nego ja na ovaj jedan, a što me služi tipka za paljenje konzole na kontroleru kad se moram ustat i stavit dvd u nj u budućnosti više dvd za jednu igru, ka ta stro fa!
Stana
18. 03. 2006., 00:10
ssj4 je napisao/la:
Ljudi x360 se kupuje samo da nam nebu dosadno dok ne dođe ps3
a onda se proda
Stana
18. 03. 2006., 00:18
OverLord_Ri je napisao/la:
kad bude jap rpg..i kopija kupit ću ga ali do tad HM! :-D
a ja mislio da ja lupam gluposti! :lol: garfika na x360 i na ps3 će biti gotovo identična i ako ti je ova sranje onda je i grafika na ps3 sranje, so... ;-) [/quote] a onda je nex gen grafika sranje a šta drugo reć na tvoju nebulozu
Stana
18. 03. 2006., 00:22
PS rijetko ko ima linux u nas, a ako i ima to nije baš naj, jer linux ne podržava sve igre kad windowsi
e da koja je logika povezivati konzolu s kompom neka mi netko to objasni jer mi je to najveća glupost što postoji pogotovo povezivanja sa media centom koji i je namjenjen tv u i jedan i drugi mogu poštat multimediju, i jedan i drugi su kraj tva i jedan i drugi imaju hd, bez veze ak hoćeš snimat tv program onda brate kupi video rekorder za 400 kn i snimaj e da i jedan i drugi mogu na net mislim neka mi netko objasni....
Spacemaniac
18. 03. 2006., 00:32
Willy je napisao:
a grafika se puno ne razlikuje od ps2....frend mi ima x-box 360... i nije mi nešto
Ne znam da li znaš da je rezolucija HD-a ukupno 4 puta veća od TV rezolucije? Znači da na običnom TV-u vidiš 4 puta manje detalja nego na HD-u iako oni tamo zaista i postoje.
zasalamel
18. 03. 2006., 00:39
Pročitao sam negdje da će HD televizori po prvi put moći prikazivati i bijelu boju. Kakva je onda ova "bijela boja"?
OverLord_Ri
18. 03. 2006., 16:27
čovjek koji ima 7 postova za redom, priča neke priče, drž se ti ps2, nisi ni zaslužio da izgovaraš sveto ime x360 :lol:
Guest
18. 03. 2006., 16:51
Tih 7 postova je tip napisao u 24 min :lol: :lol:
:rocket
SWAT_member
18. 03. 2006., 18:07
Koji je kreten ovaj Stana 7 postova zaredom,ne znam tko je toliko glup :lol:
seymour
18. 03. 2006., 20:07
XBOX360 cu kupit kad u prodaju dode Blue dragon ,te kad dode ovi morrowind
-MarkaN-
18. 03. 2006., 20:22
misliš Oblivion? Ja ću si ga baš uzeti sljedeći tjedan :-D
playstation
18. 03. 2006., 20:28
ja ču si radije uzet neku dobru snowboard dasku za 3000kn
SWAT_member
18. 03. 2006., 20:29
Jesi li lud,dat 3000 kn za snowboard dasku,rađe čuvaj za PS3
seymour
18. 03. 2006., 20:33
-MarkaN- je napisao/la:
:-o :-o ,sta izlazi vec sljedeci tjedan??
Ah,ko zna kad ce doc u nase ducane
SWAT_member
18. 03. 2006., 20:36
seymour je napisao/la:
-MarkaN- je napisao/la:
:-o :-o ,sta izlazi vec sljedeci tjedan??
Ah,ko zna kad ce doc u nase ducane
Može li mi netko reći nešto više o tom Oblivionu
-MarkaN-
18. 03. 2006., 20:47
evo: http://lnl.com.hr/view/177/
SWAT_member
18. 03. 2006., 20:51
-MarkaN- je napisao/la:
evo: http://lnl.com.hr/view/177/
Willy
18. 03. 2006., 22:44
-MarkaN- je napisao/la:
e bome varaš se al eto mogu još jednom reći:
Dajte nemojte toliko veličati PS3! Dobro sam ja vidio trailere za MGS 4, Fatal Interia, MotorStorm, Killzone 2... i to sve u HD kvaliteti i mogu reći da nisam uopće iznenađen niti je sve to puno bolje od grafike na XBoxu 360. Pogotovo mi se smrknulo kad sam vidio Killzone 2 i MGS 4 za koje govore da je nešto neviđeno bla bla bla bla bla bla bla!!! A kad ono: mutne teksture i loš AntiAliasing!!! Ma dajte molim vas! Ako je to sve INGAME grafika, onda će ih Unreal Tournament 2007 sve posrati kad izađe :evil:
mali daj ne beljezgaj gluposti
Helicon
18. 03. 2006., 22:58
Willy je napisao/la:
mali daj ne beljezgaj gluposti
Taj "mali" te owna u snu. I, ti si kao rekao nešto pametno? :roll:
zašto kupiti xbox koje glupo pitanje!!!
pravo pitanje je zašto ne kupiti
odličan je i bolji od pišalina station 3
Djuro77
13. 03. 2009., 10:32
zašto kupiti xbox koje glupo pitanje!!!
Pa... Kad dobiš RROD (a dobit ćeš ga 90%), promijenit ćeš možda mišljenje.
Bez te "male" mane xbox je uistinu proizvod vrijedan poštovanja, ali ovako...
Da se mogu vratiti kroz vrijeme uzeo bih PS3 definitivno...
Tuheljski-gamer
13. 03. 2009., 11:16
A mislil sam da smo se riješili takvih poput tebe...a jbg...ja se isto nadam bezveze...
XB360 i PS3 se kvare i to je cinjenica.Koju god da uzmes mozes ocekivati neki kvar.
Sony u posljednje vrijeme ima velikih problema sa laserima koji nisu ruku na srce jeftini(stara boljka sa PS2),dok je kod XB360 problem sa haldnjakom ili collerom.
Siguran sam da ima dosta ljudi sa ovog foruma koji su imali neki problem sa PS3 i nisu ga rekli drugim samo kako bi PS3 bio u njihovim ocima bolji i naravno sirili mit o nekvarljivosti same konzole.
E sada sto se tice samog popravka tu je XB360 puno bolji jer glavni kvar koji se javlja je odvajanje hladnjaka sa samog procesora zgog loseg materijala.Zbog visoke temperature dolazi do popustanja samih drzaca i sve sto se treba napraviti je to dobro ucvrstiti i problem rijesen.
Naravno ima tu jos drugih problema ali ovo je najcesci i sigurno glavni uzrok velikog broja pokvarenih XB360 konzola.
Kada se stavi na papir i zbroje troskovi XB360 je sigurno jeftini nego PS3 sto se tice popravka jer glavni kvar moze i sam vlasnik po principu uradi sam napraviti.Sve sto je potrebno je kvalitetna pasta za hladnjak (60kn srebrna),odvijaci (10kn) i priblizno odgvarajuci sarafi (oko 15-25kn) sto u konacnici neprelizi ni 100kn.
Sto se tice samog lasera za PS3 cijena je ako se nevaram (ispravite me ak grijesim) od 600-800kn.
MSX_Bullet_HR
13. 03. 2009., 21:13
Krasan primjer je to što umjesto PS3 Bundle sa nekom igrom možeš kupit dvije Arcade Xbox 360 konzole,eto toliko je jeftin.
zabranjeniples
13. 03. 2009., 21:21
Opet se sve pretvorilo u svađu oko konzola. I jedna i druga konzola su odlične. I kupnja i jedne ili druge nije promašaj. Sve ovisi s kakvim se igrama volite zabavljat. To stalno ponavljam. Kvare se i jedna i druga ka i sve ostale pizdarije. Ja san auto platija 100000kn pa se kvari. Pa ne budite više smiješni s tim. Ko voli ex igre na x360 uzet će nju ko voli ex igre na ps3 uzet će nju. Ako niste spremni na kvar nemojte kupovat nijednu. Naravno da je kvar moguć ali ne i nužan. Pa ja znam pun ***** ljudi (poznanika) i nikome se nije pokvarila konzola (i jedna i druga).
Djuro77
14. 03. 2009., 08:52
Ma istina, bezveze se svađati... Pretpostavljam da se obje konzole kvare, ali mislim da je ipak u slučaju boxa žalosno što je kvar praktički neizbježan.
Ja ću još samo reći da me jedino Nintendo baš nikad nije iznevjerio.
Imao sam prvi NES, igrao ga godinama i abjusao na sve moguće načine, nikad kvara nikakvog nije bilo... Imao sam gameboy 7 godina, prodao ga, bez ikakva kvara. Zatim je došao SNES, imao ga godinama, nikad nikakva problema... A ZATIM kao budala nisam mogao čekati N64 i nabavio PS1...
Imao ga 3 dana, postupao sa njime pažljivo, kao što se i preporučalo, jer kao - to je osjetljiva tehnika (ipak je tu CD-rom u igri), nakon ta 3 dana pokvarilo se bogzna što i nikad se više na njemu igrao nisam...
Kupio N64 - sve ok godinama. I danas ga katkad igram
Kupio Gamecube - sve ok godinama. I danas ga katkad igram.
I onda nova kapitalna greška - investiram u Microsoft. Konzola se pokvari - naravno.
Ovim putem se ispričavam Nintendu i svečano obećajem da više nikad neću promijeniti njihove boje. Sljedeća konzola koju nabavljam je definitivno nova Nintendova generacija.
CooLBreezE
14. 03. 2009., 15:05
Sve se danas kvari,tim više ako je tehnološki napredno.
Budi sretan da ti je riknula samo konzola...što bi rekao da ti je,kao mojim poznanicima, riknuo krov na mercedesu slk (na pola dizanja/spuštanja),zaribao motor na seat ibizi,raspao se mjenjač (doslovce) u novom meganeu ili poludio onboard komp u bmw petici (šteta 25k kn) i to samo koji mjesec nakon isteka garancije.
Da budemo prizemniji,mogla ti je odapet vešmašina 5 dana nakon roka ili 360-ica 1 mj nakon garancije...o mobitelima da i ne pričamo.
Čal se i almighty trojke kvare kao lude,što je uostalom,sonyjeva tradicija (promijenio sam 5 dvojki).
Da ne offtopičarim previše (ono gore je bilo sasvim dovoljno),ima milijun razloga zašto kupiti x,ali bogami ima i dobrih zašto ne.
Ako misliš da ćeš biti zadovoljan sa nintendovom vizijom gamerske zabave za cijelu obitelj,samo naprijed,knock yourself out...ja zasigurno nikad ne bih pristao na takav kompromis.
Rađe bih da mi svake 2 godine rikne konzola,ali da se u te 2 godina pošteno naigram...sa nintendom bih bio siguran da neće otkazati poslušnost,jer ga ne bih ni taknuo.
yHRCOy
14. 03. 2009., 18:46
ne treba bit rob tehnologiji :-) treba ju maksimalno iskoristit jer tome i sluzi... ja sam promjenio jednu dvojku, ocu drugu kad vise nije htjela citat novoprznene neogrbane igre rastavio ocistio lecu i radila je ko nova, jedinicu sam imao 3 godine i nikakvih problema... sad uzeo xbox, zato kaj nemam love za orginale i boli me đon... kad se pokvari nek se pokvari, godinu dana mora durat
chichano
14. 03. 2009., 19:20
ja za sad imam jako sreće sa konzolama. oko 91,92 sam kupio segu (to mi je prva konzola) i radi još dan danas, to mi je na selu i kad odem tamo znam nekad odigrat alexa, sonica,... onda sam kupio PS1 i mijenjao sam ga sa frendom za mob, isto radi još dan danas. PS2 imam isto jakooo dugo (nedavno ga prodao frendu) i super radi, niti ga laser zajebava,ništa. evo sad sam kupio xbox i nadam se da će se nastavit ovaj niz i da će mi x360 nakon 5-6 godina isto ostat u dobrom sjećanju.
a to zašto npr kupit x360 ovisi šta voliš i tražiš od konzole/igrica. ja npr. neželim/nemam para za davat nekoliko stotina kuna a online igranje me baš i ne zanima (još se nisam spajao na net),rađe do mene dođu još 3 frenda i onda fino u četvero bacimo top spin3,COD,halo 3,pes,... tako da mi je x360 nekako logično bilo za kupit.
megatama
14. 03. 2009., 19:46
Za x360 netreba navodit razloge zasto ga kupit...ima ih hrpa.
Petty Officer John
14. 03. 2009., 19:51
Pišete u topic koji je otvoren 2005. i u koji je već sve manje-više napisano. Ne kužim vas?????
pa kog briga akd je otvoren glavno da rastemo kroz rankove
hocu postati senior member!!
Tuheljski-gamer
15. 03. 2009., 00:06
Na ovaj način ćes postati samo "guest", vjeruj mi:roll:
Playboyxy
18. 03. 2009., 17:14
kakav je ovo uopće topic?
zašto kupovati X360? pa to se ne kupuje, ps3 je najbolji i samo killzone 2!!
flipp i dega živi svjedoci!
Ako je netko prosjećni Hrvat (čitaj "siromašan), a nadprosječni konzument naslova, onda 50kn umjesto 500kn za naslov se ne čini kao super već kao jedini mogući naćin za voditi dvostruki život pored ovoga manje zabavnoga realnoga...to je jedan i jedini razlog, barem što se tiće mene kao prosječnog zaposlenoga Hrvata sa prosječnim primanjima...jel ti barem sada koliko toliko prosječno jasno?