View Full Version : Omega ruins- Final Famtasy X
tidus
05. 11. 2005., 00:26
može mi neko na hrvatskom lijepo objasnit koja je taktika za one kutije u omegi?dal mogu sačuvat,što se dogodi ako sačuvam i drugo šta je važno...
molim vas,ovo na gamefaqs sam na pola skužio pa dajte da mi neko na hrv objasni ljepo...fala
WhiteWolf
05. 11. 2005., 00:29
tidus_14 je napisao/la:
može mi neko na hrvatskom lijepo objasnit koja je taktika za one kutije u omegi?dal mogu sačuvat,što se dogodi ako sačuvam i drugo šta je važno...
molim vas,ovo na gamefaqs sam na pola skužio pa dajte da mi neko na hrv objasni ljepo...fala
Nema na čemu (bukvalno), ali mislim da imaš već online help za FF10, a ne otvarati nove topice radi neke lokacije i sl.
Dark_One
05. 11. 2005., 00:36
Mozak mi je totalno stao. Koje bolan kutije? :/
WhiteWolf
05. 11. 2005., 00:45
Dark_One je napisao/la:
Mozak mi je totalno stao. Koje bolan kutije? :/
Pa čitaj šta piše
one kutije :lol: :lol: , ja znam za one kristale na početku, a kasnije... davno sam igrao FFX.
Dark_One
05. 11. 2005., 00:52
Aaaa, sad sam se sjetio.... To one kutije, lupiš ih, pa nastane nekakav đumbus. U borbi dolaze u paru s gušterom. Pa ništa, ja se protiv toga ni ne borim... Koji će ti to k? Piči dalje, i gotovo.
raven_
05. 11. 2005., 00:55
dobijes vise para ako se boris s njima, inace nista vise...
Dark_One
05. 11. 2005., 00:59
A meni nisu jasni oni ćupovi u onoj yojimbovoj pećini - Cavern of teh stolen fayth. Šta oni znače? Baca ti šatro nekakve iteme, i ti kupiš, jel? :-?
raven_
05. 11. 2005., 01:03
Dark_One je napisao/la:
A meni nisu jasni oni ćupovi u onoj yojimbovoj pećini - Cavern of teh stolen fayth. Šta oni znače? Baca ti šatro nekakve iteme, i ti kupiš, jel? :-?
e i mene to zanima? sta s njima? uvijek bjezim od njega, ne unam za sta uopce sluzi ili moze li se on ubiti? moze li se on ubiti??? a da otvorimo topic na ovu temu :lol:
Dark_One
05. 11. 2005., 01:05
Hoću li ja ili ćeš ti? :-P :-D
Ma mimic box. ubijes ih i dobijes 50 000gila. nije ih tesko ako ih nemozes ubiti nemoj jos ni ici tamo. a za ono cudo u vazi nemam pojma. sad sam narusija broj od 100 postova :-x
Kaiserus
05. 11. 2005., 08:34
raven_ je napisao/la:
Dark_One je napisao/la:
e i mene to zanima? sta s njima? uvijek bjezim od njega, ne unam za sta uopce sluzi ili moze li se on ubiti? moze li se on ubiti??? a da otvorimo topic na ovu temu :lol:
Evo ovako onaj ćup ne možeš ubiti.Ja sam probao udarati ga sa običnim atackom za 99999 HP-a.Ali nakon 5 min tako njemu su HP-i isti,dakle njegovi HP-i su uvijek 999999999 tj to je samo neprijatelj za davati iteme,a ne kao obični protivnici.
mlklasi
05. 11. 2005., 09:28
Kaiserus je napisao/la:
Evo ovako onaj ćup ne možeš ubiti.
Možeš,sa Yoyimbom i njegovim Zanmato potezom a drugi način je da castaš Doom na njega i čekaš 100 turn-ova! :-)
Kaiserus
05. 11. 2005., 09:33
i šta dobiješ?
mlklasi
05. 11. 2005., 09:36
Kaiserus je napisao/la:
i šta dobiješ?
Neznam,nisam probao :-D Igrao sam ffx prije par mjeseci iznova po jednom FAQ vodiču i tamo sam to pročitao,no znam da je pisalo da se ne isplati jer se ne dobije ništa vrijedno...probaj!
Kaiserus
05. 11. 2005., 09:40
A onda ću probat to vidjeti.
cornucopia
05. 11. 2005., 11:33
tidus_14 je napisao/la:
može mi neko na hrvatskom lijepo objasnit koja je taktika za one kutije u omegi?
Ides sa steal na nju. Ili ces dobiti nekakav vrijedan item ili neces neces dobiti nista.
Ako ju napadnes fizickim napadom, pretvara se u nekog monstera koji ti donosi 50000 gil.
terminus
05. 11. 2005., 11:43
cornucopia je napisao/la:
tidus_14 je napisao/la:
može mi neko na hrvatskom lijepo objasnit koja je taktika za one kutije u omegi?
Ides sa steal na nju. Ili ces dobiti nekakav vrijedan item ili neces neces dobiti nista.
Ako ju napadnes fizickim napadom, pretvara se u nekog monstera koji ti donosi 50000 gil.
no ako ti steal ne uspije opet se pretvara u monstera
McGrady
05. 11. 2005., 12:41
Dark_One je napisao/la:
Njega mozes ubiti samo zanmatom, ali to je zaprave igra srece mozes cup pogoditi na 5 mjesta ako pogodis tocno (mislim da budu 3 tocna i 2 netocna) dobijes neki item a ako pogrijesis onda eksplodira i valjda trebas pogoditi 7 puta da ne eksplodira, ali ja sam najvise sam 4 puta