View Full Version : Heroes of Might & Magic
Dismem_bro
02. 12. 2005., 09:55
Jedna meni najbolja igra svih vremena (Heroesi 3 naravno)....
Cetvorka me je razocarala ali sada dolazi petica koja bi trebala popraviti sve pogreske koje je cetvorka napravila... Jedva cekam pa dok cekam recite sto vi mislite o toj igri!
redeyed
02. 12. 2005., 09:58
ta igra je legenda
Guest
02. 12. 2005., 10:26
Jao kad se samo setim hehe to je bilo prije 3 ili 4 godine kako sam meracio majko mila igra je stvarno odlicna respect !
PeSmEgRa
02. 12. 2005., 11:32
odlicna igra, kad se sjetim nas se četvero skupi i deri po herosima
terminus
02. 12. 2005., 11:36
Inače, koji su vam dvorci najdraži? Meni osobno Konflux (er se Phoenixi kote ko manijaci) i Tower (uz strijeljačku vojsku i magove, te mine teško ga je osvojiti). Pogotovo ako na Titane bacim Bless i Stone skin (u slučajuda se nađe u melee borbi)... Nepobjediva vojska.
Trigger
02. 12. 2005., 12:28
Igra je odlična. Najbolji mi je treći dio. Ma stvarno je odličan onaj osjećaj kad skupjaš i poboljšavaš vojsku i osvajaš dvorac. S nestrpljenjem očekujem peticu.
Guest
02. 12. 2005., 13:03
Evo.
Ja nisam igrao trojku vidio sam samo slike.
Igrao sam 4-vorku i meni koji nisam igrao trojku igra se čini savrešena. Ja i frend bismo igrali na PC-u nejgovom cijele dane doslovce jadan protiv drugoga...ajme jedna od best igara, tako maštovito ma sve ostale strategije Real-time su nula za ovu igru meni.
Sjećam se naše borbe zadnje, svaki je imao vojsku ma.....OGROMNU! Nikada nisam vidio veću. Imao je 2500 vampira i svih tih sranja napao mi dvorac i ubio sam ga nekako i onda je odustao od pokušaja. A to mi je bio zadnji dvorac. ;-)
Dismem_bro
02. 12. 2005., 13:18
Zna se najbolje rase su Tower,Castle i Barbarian... Kombinacije Arch angela,Titana i Behemota rulaju. Evo stranice za peticu rade je neki rusi ali izgleda obecavajuce http://www.mightandmagicgame.com/uk/index.php
Krakinho
02. 12. 2005., 14:37
Jel zna ko kad ce izaci Heroes V?
Jebena igra! :-D
Mcrabbit
02. 12. 2005., 15:13
Super je igra, odlicna
Dismem_bro je napisao/la:
Jedna meni najbolja igra svih vremena (Heroesi 3 naravno)....
Cetvorka me je razocarala ali sada dolazi petica koja bi trebala popraviti sve pogreske koje je cetvorka napravila... Jedva cekam pa dok cekam recite sto vi mislite o toj igri!
Heroes 3 su super , nivoi super izgledaju , ima puno kul unita , kampanje su solidne , stil borbe u igri je također solidan . Najdraža rasa mi je Chaos. Heroes 4 mi je ok igra ali znatno lošija od trice , dobar je editor .
SnakeeZes
02. 12. 2005., 17:35
Krakinho je napisao/la:
Petica izlazi na proljeće. (tako je barem najavljeno)
Igra je stvarno dobra!
Tako staro, a tako dobro!
Heroes 3!!!
:-) :-) :-)
Krakinho
02. 12. 2005., 23:39
E bas ti hvala!
Dismem_bro
03. 12. 2005., 00:04
Koje su vam najbolje rase? Meni Tower \m/
tomba__2
03. 12. 2005., 00:14
predobra igra znam samo da sam ju zadnji put igrao prije 3-4 god..bila je zakon
raven_
03. 12. 2005., 00:57
jedina igra koju uvijek imam instaliranu na kompjuteru... 3. je bila zakon, jednostavno sam mogla cijeli dan sjediti igrajuci je i to bi nastavljala na vecer sve dok na kraju ne bi po sobi vidjala iksice i putanju. imam i dodatak trie te sam nabavila heroes cronicles, gdje se prati jedna heroj. cetvorka me je ostavila sokiranom , u negativnom smislu...
anyway uvije uzimam dungen black dragons rule ^^
Guest
03. 12. 2005., 09:06
Evo lijepe vijest za one koji nisu znali, a vole Heroese:
U xx broj PCplaya su HEroesi 3 dobili 100% ako se ne varam pod isplativost starih naslova i naslovljena je kao jedna od best igara ikada napravljenih. ;-)
Dismem_bro
03. 12. 2005., 10:22
Alastor je napisao/la:
Evo lijepe vijest za one koji nisu znali, a vole Heroese:
U xx broj PCplaya su HEroesi 3 dobili 100% ako se ne varam pod isplativost starih naslova i naslovljena je kao jedna od best igara ikada napravljenih. ;-)
Jednostavno je bilo sudeno! Pa Falloutu 2 su dali ocjenu 99%...Mislim da je Pcpaly recenzirao Hirouse 2 i igra je dobila ocjenu 75%
ArsenalFan
03. 12. 2005., 11:32
Prvi koje sam igrao su bili Heroesi 2.Igrivost je bila prejebena već u tom nastavku.Lijepa grafika i mogućnost igranja protiv frenda (na jednom kompu) prek hot sita su me držali satima uz na stolcu :-D ,prek ljeta otprilike od 10 P.M. do 4 A.M... Heroese 3 smo i više igrali,prek ljeta ujutro igramo,popodne nogač,navečer opet Heroesi do ranih jutarnjih satiju... U trojki mi je najdraži dvorac TOWER,u dvojci Sorceres... Četvorka mi je malo čudna,pogotovo zbog aktivne borbe s herojem,to mi nije neka fora,a i dvorci nisu neš posebno,a kad se sjetim nemogućnosti unaprijeđivanja vojske...i nemogućnost izgradnje svih jedinica...uffff bezveze.
Jel zna tko jel postoji još neki dodatak za Trojku osim: ARMAGEDDON'S BLADE,SHADOW OF DEATH,IN THE WAKE OF GODS????
EDIT: e da igro sam i jedinicu koja je pomalo smiješna zbog veličine likova...prek cijelog ekrana :-D a onaj opasni crni zmaj je ljubičast :lol:
ArsenalFan je napisao/la:
Jel zna tko jel postoji još neki dodatak za Trojku osim: ARMAGEDDON'S BLADE,SHADOW OF DEATH,IN THE WAKE OF GODS????
Samo ta tri dodatka za Heroes 3 postoje . No more , no less .
Trigger
03. 12. 2005., 12:51
U trici su stvarno RPG elementi odlično uklopljeni. Igra teško dosadi.
Zanima me jel vam bolje kad je heroj statična jedinica koja samo baca magije i diže moral ili vam je bolje u četvorci gdje se heroj slobodno bori. Meni je bolje kad je statičan.
Trigger je napisao/la:
Zanima me jel vam bolje kad je heroj statična jedinica koja samo baca magije i diže moral ili vam je bolje u četvorci gdje se heroj slobodno bori. Meni je bolje kad je statičan.
Meni je bolji kad se bori , znači kad nije statičan .
SnakeeZes
03. 12. 2005., 14:10
Krakinho je napisao/la:
E bas ti hvala!
Nema na čemu! :-)
Dismem_bro
03. 12. 2005., 15:09
Naime za Herose III postoje nastavci poput:
Heroes Chronicles: Clash of the Dragons
Heroes Chronicles: Conquest of the Underworld
Heroes Chronicles: Masters of the Elements
Heroes Chronicles: Warlords of the Wasteland
terminus
03. 12. 2005., 15:58
Krakinho je napisao/la:
u mom sigu imaš link na sajt, tamo piše datum izlaska
Dismem_bro
03. 12. 2005., 17:14
Evo link za one koji jos uvijek igraju HOMAM. Dodatn staze ali stranica je na francuskom: http://www.archangelcastle.com/acmaps/acmapsresultindex.php
ArsenalFan
03. 12. 2005., 18:26
Trigger je napisao/la:
Bolje mi je kad je statičan,bezveze mi je u četvorci bilo kad se trudim da ga unaprijedim i naletim na neku sirovinu i ubije ga u jednom potezu a ja ostanem bez magija...to me znalo izludit
Guest
06. 12. 2005., 19:41
Dobra je 4-orka ali je 3-jka bolja barem meni. Valjda će 5-ica biti najbolja, trebala bi biti.
Dismem_bro
06. 12. 2005., 22:38
Istina je da je četvorka razocarala dosta igraca jer se firma 3Do nasla pred bankrotom i nabrzinu su izbacili 4 samo da nesto na brzinu zarade. Trojka je najbolji nastavak a za peticu se treba strpiti vidjeti sto ce biti!!
on-the-taliban
09. 12. 2005., 14:19
3 je bolja od 4
ja jos igram 3 bas je super igra :-P :-P
The_Game
09. 12. 2005., 14:26
igro sam 3, odlična igra
Cartel
13. 12. 2005., 20:25
Ja igro Heroes III, četvorku nisam tjeo ni nabavit zbog ocjena koje je dobila, a sad slinim za peticom, samo da ne zabrljalju.
Blade-Ri
13. 12. 2005., 20:27
E trojka je prejebena, meni osobno jedna od najdražih i najboljih igara na PC-u, onda je stigla četvorka i zasrala stvar skroz, sad će petica, a po slikama u GP-u trebalo bi to bit dobro.
Zašto svi govorite da je Heroes 4 loša igra , dajte neke razloge , lošija je od trice ali ipak bolja od dosta drugih igra , ima jednako zanimljive rase kao u trici i tome josh editor, koliko se sjećam u PCPlay-u je dobila ocjenu 74% ?! :-?
Robinho7
13. 12. 2005., 22:53
Dobra je 4 ali 3 je malo bolja, a kako god heroes je super igra i samo želim da vidim kakva će biti 5
Dismem_bro
14. 12. 2005., 11:08
Cetvorka je imala djecju grafiku, monsteri se uopce nisu mogli upgrejdati, borbe su dobile neku novu dimenziju ali kada je usporedis sa trojkom mozes vidjeti kako je u nekim djelovima zaostala...
SnakeeZes
14. 12. 2005., 15:39
Je, trojka rulez.
GabeLogan
14. 12. 2005., 18:15
Trojka je legendarna, stvarno originalna i bas super, ajd bilo bi dobro da petica nastavi tradiciju.
on-the-taliban
15. 12. 2005., 09:42
Trojka je najbolja a sad će mo vidjeti da li će petica preuzeti tu titulu
wonder_kid
15. 12. 2005., 20:11
svaka cast igri!!! nekoc sam na njoj provodio dane i dane....(Heroes of might and magic 4)
wonder_kid
15. 12. 2005., 20:13
sta svi falite tu trojku tolko??pa igra je u redu al meni nije bolja od četvorke!!!
terminus
15. 12. 2005., 20:26
ˇ Eto primjera spamma. Ako si namjeravao nešto dodati u već gotovi post onda koristi tipku edit pa tamo dodaj (u već postojeći topic) umjesto što ovako nabijaš post count
on-the-taliban
17. 12. 2005., 18:31
Si prešao igru s tvog avatara, Comands je baš super, još kad bi izašao nastavak.
SSJ_Vegeta
17. 12. 2005., 18:37
wonder_kid je napisao/la:
sta svi falite tu trojku tolko??pa igra je u redu al meni nije bolja od četvorke!!!
Pa, zato jer je legendarna..pitaj bilo kojeg strategomana uz koji je dio Herosa potrošio najviše besanih noći, i SVI će reći da je to bilo uz trojku.
on-the-taliban
18. 12. 2005., 01:51
SSJ_Vegeta je napisao/la:
wonder_kid je napisao/la:
Pa, zato jer je legendarna..pitaj bilo kojeg strategomana uz koji je dio Herosa potrošio najviše besanih noći, i SVI će reći da je to bilo uz trojku.
Istina, trojka je najbolja do sada!!!
Guest
18. 12. 2005., 12:00
:lol: pa o čemu vi pričate!? najbolji su Herose 2! tako jednostavna grafika, a opet tako igriva igra i dan danas je igram sa prijatljima u mreži... eh kad se sjetim te 97 i 98 kad se to tek počelo igrat jebeš tricu i njenu 3D grafiku! MAJKE MI!
Dismem_bro
18. 12. 2005., 14:47
Nisu losi ni Herose 2 ali trojka ima vise heroja, monstera, rasa, magija, kampanja, mapa i ljepsu grafiku. U herosima 2 su se jedino neke jedinice mogle poboljsati (zmaj se mogao 3 puta) i heroj je mogao nositi maksimalno nositi 6 jedinica a ne 7. U dvici najgora rasa su bili human zbog slabih jedinica a najbolji po meni su bili White Wizard :-)
Petica je zakon,najbolje kaj sam vidio,precool,jednostavno ******!! ;-) :-)
gkostre1
28. 12. 2005., 21:06
on-the-taliban je napisao/la:
3 je bolja od 4
ja jos igram 3 bas je super igra :-P :-P
Svi misle da je 3 bolja od 4,ja sam to malo igro i zatim se vratio na 3.4 je nekako unaprjeđena no nije ni slična 3.Neznam,nekako je 3 bolja. :-) MASTER KEN
SnakeeZes
29. 12. 2005., 13:00
Bolja je 3., al neki se kunu u 2....
gkostre1
30. 12. 2005., 20:43
Neznam kakva je 2 no znam da za jedinicu može se tvoj digimon posrat po travi.FUJ!!! :-o
Guest
02. 01. 2006., 01:00
heroes 3 je jedna od najlegendarnijih igara za pc . a heroes 4 je smeće ( bullshit )
gkostre1
04. 01. 2006., 17:05
Melka je napisao/la:
heroes 3 je jedna od najlegendarnijih igara za pc . a heroes 4 je smeće ( bullshit )
To možeš reči još jednom.A otkut ti ta slika? :-D :-?
white
04. 01. 2006., 17:19
igrao 5 mislim beta verziju i ako vam tko ponudi beta verziju odbite igra ima previše bugova čekajte alpha verzija a dosad je najbolji dio bio 3. :-D
Hellboyy
11. 01. 2006., 22:09
Igro sam trojku i četvorku.
Trojka je odlična i svi koji su je igrali to su potvrdili,prije mjesec dana sam bio sa prijateljima na kavi i počeli smo komentirati trojku pričali smo o svemu negdje oko sat i po.
Iz četvorke mi je super kako se mogu razraditi heroji i to puno nedostaje trojci,uvjek kad sam igro heroes išo sam na poboljšanje heroja,nadam se da će to još bolje biti i u petici.
Danas sam čitao pc play i tamo su rekli da se na nekim forumima mogu dati komentari za oblikovanje novog heroesa (dizajnerima heroesa V) dali je to ovakav forum ili je on na službenoj stranici??
ArsenalFan
24. 01. 2006., 12:01
Evo još malo slikica:
Academy Battle Siege (http://www.mightandmagic.com/ss/HeroesV_PC_155_Academy_Battle_Siege1.jpg)
Academy Town (http://www.mightandmagic.com/ss/HeroesV_PC_156_Academy_Town2.jpg)
Inferno Town (http://www.mightandmagic.com/ss/HeroesV_PC_157_Inferno_Town1.jpg)
Necropolis Adventure Alliance (http://www.mightandmagic.com/ss/HeroesV_PC_171_Necropolis_Adventure_Alliance1.jpg)
Necropolis Adventure Alliance 2 (http://www.mightandmagic.com/ss/HeroesV_PC_175_Necropolis_Adventure_Alliance1.jpg)
Igra bi trebala izać krajem ožujka :-)
Veki666
24. 01. 2006., 15:10
jedan od serijala koje cijenim na pc
Virty
24. 01. 2006., 15:17
Uz Heroes serial sam gubio noći i noći....
Svakako uz WoW, Heroes 3 serial meni najdraži.
Vlasnik sam svih originala od jedinice pa do žalosne 4-ke koju sam poklonio prijatelju :(
Nadam se da 3D u petici neće "sjebati" igru...
Guest
25. 01. 2006., 00:43
Je imaš pravo vidio sam screenshoove za heroes 5 i je*eno izgleda
nadamo se najboljem
Handy
26. 01. 2006., 18:14
Duguju nam, barem se meni nije svidjela inačica 4.
Simon_Shagrath
03. 02. 2006., 02:01
meni je četvorka preeeedobra, sviđa mi se to što se može heroj sirovo nabildat!
duran
03. 02. 2006., 14:14
meni su u 4 dobri jedino heroji. u proslim igrama nisu zapravo ni postojali - samo su bacali neke glupe spelove.
ali medu mnogo glupih stvari u 4 najgore je to sta memozes imat sve unit-e nego ono biranje...kako glupo...
gkostre1
05. 02. 2006., 14:05
Melka je napisao/la:
Je imaš pravo vidio sam screenshoove za heroes 5 i je*eno izgleda
nadamo se najboljem
I ja isto i imaju neke cool artnike :-D
on-the-taliban
26. 02. 2006., 21:00
Meni se cini da je trojka najbolja. Jedva cekam da izade 5. dio.
Rinma
26. 02. 2006., 21:02
3. armagedons blade je najbolja ali mislim da je petica bolja
on-the-taliban
26. 02. 2006., 21:17
Rinma je napisao/la:
3. armagedons blade je najbolja ali mislim da je petica bolja
Sta je petica vec izasla? Ako je, kakva je igra?
Guest
26. 02. 2006., 21:23
duran je napisao/la:
meni su u 4 dobri jedino heroji. u proslim igrama nisu zapravo ni postojali - samo su bacali neke glupe spelove.
ali medu mnogo glupih stvari u 4 najgore je to sta memozes imat sve unit-e nego ono biranje...kako glupo...
:-o
Možda sam lud, ali od većine onih ljudi koji veličaju 3 dio, a omalovažavaju 4 važnost heroja u 3 dijelu je jedan od argumenata. Ne znam kako to da ti tvrdiš ovako, nisam igrao, ali me čudi jako.
Oni su rekli da su heroji u 4 dijelu beskorisni, odnosno manje korisni nego u 3.
on-the-taliban
26. 02. 2006., 21:53
Alastor je napisao/la:
duran je napisao/la:
Možda sam lud, ali od većine onih ljudi koji veličaju 3 dio, a omalovažavaju 4 važnost heroja u 3 dijelu je jedan od argumenata. Ne znam kako to da ti tvrdiš ovako, nisam igrao, ali me čudi jako.
Oni su rekli da su heroji u 4 dijelu beskorisni, odnosno manje korisni nego u 3.
Heroji u 4. dijelu su slabiji od obicnog vojnika, lupe ih par puta i odmah umru, nekako su preslabi.
Guest
26. 02. 2006., 22:29
@taliban - sve ovisi.
Ja koristim Archera i kada ojača i puca dva puta nitko ga ne ubija iz prve skoro, a sam po šutu ubija oko 35 vampira, toga se sjećam ostalo mi je iz borbi protiv frernda.
on-the-taliban
06. 03. 2006., 00:37
Alastor je napisao/la:
@taliban - sve ovisi.
Ja koristim Archera i kada ojača i puca dva puta nitko ga ne ubija iz prve skoro, a sam po šutu ubija oko 35 vampira, toga se sjećam ostalo mi je iz borbi protiv frernda.
Onda ga ja valjda nisam razvijao kako treba??? I don't now!!! :-D
OverLord_Ri
06. 03. 2006., 12:04
on-the-taliban je napisao/la:
Alastor je napisao/la:
duran je napisao/la:
Heroji u 4. dijelu su slabiji od obicnog vojnika, lupe ih par puta i odmah umru, nekako su preslabi.
o kad ih nabildaš heroj znači više od crnog zmaja, o da!
on-the-taliban
06. 03. 2006., 12:22
Ispričavam se svima što sam napisao da su heroji u 4. dijelu slabiji od običnog vojnika.
Oprostite
ArsenalFan
06. 04. 2006., 02:55
Evo malo mjuze iz igre...
Heroes 5 main theme (http://ftp.ubi.com/emea/homm5/music/HV_main_theme.mp3)
Academy theme (http://ftp.ubi.com/emea/homm5/music/HV_academy_theme.mp3)
Haven theme (http://ftp.ubi.com/emea/homm5/music/HV_haven_theme.mp3)
Sylvan theme (http://ftp.ubi.com/emea/homm5/music/HV_Sylvan_theme.mp3)
Virty
06. 04. 2006., 08:35
Kako sam fan Heroja još od prvog nastavka, slobodno kažem da je 4-ka vrlo loša. Puno toga je loše izvedeno, a na kraju krajeva i bankrot 3DO-a je rezultirao lošom prodajom...
U išćekivanju 5-og dijela....
P.S. moj glas za SoD
ArsenalFan
06. 04. 2006., 15:48
ovdje možete igrati HOMM5 kao i OGame... uz pomoć običnog browsera
---> http://www.heroesmini.com
gkostre1
06. 04. 2006., 19:36
@Virty
Ja sam mislio da će 5 dio biti legenda.Šteta :-(
Virty
06. 04. 2006., 23:23
@gkostre1
Iz tvojih usta u Božje uši...
terminator_6
07. 04. 2006., 17:36
ok igra nije loša u mom slučaju
pimptvrdi
07. 04. 2006., 17:43
3. je najbolja
gkostre1
07. 04. 2006., 19:38
pimptvrdi je napisao/la:
3. je najbolja
To svi kažu i istina je.No nerazumjem kako to da su 3 dio dobro napravili? :-D
nemogu više dočekat da izađe tj vražji peti dio...
inače sam uz ''heroje'' odrasto, točnije uz prvi i treći dio, drugi nisam nikad nabavio :-(
četvrtom je velika mana nedostatak multiplayera
i slažem se, trojka je najbolja :-D
gkostre1
07. 04. 2006., 21:19
@Razz
U 4 djelu je sve loše. :-(
ArsenalFan
07. 04. 2006., 22:32
Razz je napisao/la:
četvrtom je velika mana nedostatak multiplayera...
Na kaj misliš? Hot Seat ima...
Četvorka ima kršnu grafiku i način borbe... neki polu 3D s pogledom "iz kosa". Lošije nacrtane dvorce, glupi sustav "napraviš jednu vrstu vojnika nemreš drugu" (to se može i zaobići ak posjeduješ dva ista dvorca... al i tak je glupo)
Al zanimljiv je način napredovanja, heroj ima puno raznih skillova za naučit, može furat oružje (mač, samostrel itd.) ...al sve ukupno je lošija od prijašnja dva nastavka...
Trojka mi je najbolja, samo ju petica može nadmašiti. Al najdraža mi je dvojka, zbog crtane grafike i po mojem mišljenju najbolje raspodijeljene creature. Sorceress su legende. Sprites, Elves, Dwarfovi, Druidi, Unicorni i Feniksi ownaju sve... :approve
gkostre1
07. 04. 2006., 23:32
@Arsenal
Kao što sam napisao,sve loše
:-D
Virty
08. 04. 2006., 08:31
3DO nije uzalud bankrotirao :)
Virty
08. 04. 2006., 08:35
@gkostre1
To svi kažu i istina je.No nerazumjem kako to da su 3 dio dobro napravili?
Nakon prvog i drugog nastavka tone fanova slalo je mailove 3DO-u sa svojim vizijama, zahtjevima, savjetima....
I puno toga su prihvatili te napravili odlican 3 dio uključujući i expanzije. Eto, iman sve originale osim nesritne četvorke pa mi dan danas stoje ponosno u regalu.... da se prisjetim starih dana :)
gkostre1
13. 04. 2006., 11:33
@Virty
Nekužim kako su zakazali na 4. :-?
Virty
13. 04. 2006., 16:04
@gkostre1
Nekužim kako su zakazali na 4.
Jer je 4-ti dio po svim fanovima vrlo loš nastavak :(
Eventualno ljudi koji nisu od početka igrali heroje imaju drukčije mišljenje, iako iznimki uvijek ima, naravno.
Patriot
13. 04. 2006., 18:20
Uskoro bi trebao doći (za tjedan dana) novi demo Heroesa 5!
on-the-taliban
17. 04. 2006., 02:05
Još samo malo, samo malo pa da vidimo taj 5. dio
gandalf_
17. 04. 2006., 10:33
to će bit super igra. Po onome što sam vidio, sjajna je. Grafika, priča, sve. Više ovdje (http://www.mightandmagic.com/uk/)
on-the-taliban
17. 04. 2006., 14:18
Upravo sam pogledao i zaista sam iznenađen odličnom grafikom, zvukom i nadam se da će igrivost zadovoljiti.
Virty
17. 04. 2006., 22:58
Heroes 5 demo je vani. Upravo ga skidam, 669mb :)
drvac
18. 04. 2006., 01:58
Virty je napisao/la:
ja sam ga vec probao i izgleda nevjerojatno,grafika je....stvarno... :-o
Virty
18. 04. 2006., 08:08
@drvac
ja sam ga vec probao i izgleda nevjerojatno,grafika je....stvarno...
Kod Heroes-a mi je grafika u drugom planu, igrivost je najvažnija.
drvac
18. 04. 2006., 11:01
Virty je napisao/la:
@drvac
ja sam ga vec probao i izgleda nevjerojatno,grafika je....stvarno...
Kod Heroes-a mi je grafika u drugom planu, igrivost je najvažnija.
znam,ali prvo sta vidis je zakon grafika :-P
on-the-taliban
18. 04. 2006., 12:40
Virty je napisao/la:
Kakve naznake kad bi izašao cijela verzija u Europi
Virty
19. 04. 2006., 15:17
@on-the-taliban
Kakve naznake kad bi izašao cijela verzija u Europi
Tokom 5-og miseca
Simon_Shagrath
28. 04. 2006., 18:19
evo imam demo (znači demo ne onu šugavu betu) i sv eje lijepo i dorađeno. igrivost je fenomenalnam grafika jako dobra a pogotovo spellovi u borbi, nije prezahtjevna. prikaz grada je u 3D-u i funkcionira super. muzika je PREdobra. demo se može igrat i preko neta pa si napravite svoj game i onda ulazi ekipa u vaš game a možete ju i zaključat, tak sam i ja napravio i fajtao se sa frendom. vidi se da će igra bit jako dobra , jedino mi je žao što su izbacili heroja iz borbe, tj. sad je opet kao u trojci, heroj casta spellove i sl. sa strane ali meni se više sviđalo u Heroesima 4 to što je i heroj mogao poginut i kretat se po mapi. ovo ću morat kupiti original jer meni nema do multiplayera koji je još na poteze. Pun pogodak!!
Virty
28. 04. 2006., 19:53
Nisam baš sretan s ovim 3D-om. Pusta zumiranja, okretanja... lipo izgleda, ali u srcu mi je stari engine iz trice.
GreyWolf
28. 04. 2006., 22:55
Virty je napisao/la:
Nisam baš sretan s ovim 3D-om. Pusta zumiranja, okretanja... lipo izgleda, ali u srcu mi je stari engine iz trice.
Toooo buraz, ma trica je najboljaaaaaa :P
Iako je original najbolji, jos uvijek igram Heroes 3 Wake of Gods do dana današnjeg
on-the-taliban
28. 04. 2006., 22:57
3ca je označila Heroes al se nadam de će i 5ica :-)
on-the-taliban
29. 04. 2006., 12:35
Upravo sam pročitao da bi igra trebala izać oko 30.5 naravno ove godine
Virty
29. 04. 2006., 19:36
5-ca je u gold fazi šta znači da je na štampanju u tvornici.
Očekuj svaki dan da procuri negdi :)
Po meni je dvojka digla heroje u nebo a trica je okrunila i pregazila sve konkurente.
A sićan se kad sam kupija jednicu (mislim da je to bilo oko 1995 godine), auuuu, nije se spavalo :)
gkostre1
29. 04. 2006., 20:25
@Virty
I moj je tetak iz Splita(ja mislim da ti jesi)i star je kao ti i voli takve igre kaoš to ti igraš,sad igra WoW.Čudno.
Virty
30. 04. 2006., 09:29
@gkostre1
Imaš pravo lave, iz Splita sam.
Ima bit da sam ka i tvoj tetak, volimo iste igre a i ja sam presta igrat WoW prije misec dana :)
Šta je najgore navuklo nas se iz ekipe četvero na WoW, pa dugo nismo imali normalan život. Sad sam opet normalan :)
Layzeee
10. 05. 2006., 16:51
:-):-) Evo je! (http://www.mininova.org/tor/305362)
uuu jedva cekam skidajte i seedajte!
Guest
10. 05. 2006., 20:57
Kakvi su vam Heroji 5? Ja sam odusevljen, nisam stao igrat vec 5 sati...
blody
12. 05. 2006., 08:34
od kud ti petica jel demo il?
kolko rasa ima petica?
3 je nejbolji. :-o
Guest
12. 05. 2006., 11:19
Gamediler je napisao/la:
Kakvi su vam Heroji 5? Ja sam odusevljen, nisam stao igrat vec 5 sati...
Kakav je po zahtjevnosti....da li moze po atmosferi prici herojima3.-. :-?
Guest
12. 05. 2006., 13:41
blody je napisao/la:
od kud ti petica jel demo il?
kolko rasa ima petica?
3 je nejbolji. :-o
Pa nabavio sam je, cijela je igra... javi se na pm ako te zanima.
Guest
12. 05. 2006., 13:43
Vrlo zahtjevno, pola gigabajta rama, gigahertc ipo procesora i graficka od 128 mb... to je minimum. Ima 6 rasa ako se nevaram.
on-the-taliban
13. 05. 2006., 11:50
Danas dobivam igru, jedva čekam, joj!
Ma po vašim izjavama i slikama koje sam vidio ovo je najbolji Heroes. I još 6 rasa, ma joj. :-D
blody
13. 05. 2006., 14:56
DAJ OD KUD STE SI NABAVILI PETICU. SUGDJE DI TRAŽIM NEMA.
maxiana
15. 05. 2006., 00:13
ja sam nabavila peticu ali mi ne radi iako se sve dobro instal. ima i crack i sve ok ali nece da se pokrene pa ako netko zna sta bi moglo biti greska.....?
Ninja_Zg
15. 05. 2006., 08:11
maxiana je napisao/la:
ja sam nabavila peticu ali mi ne radi iako se sve dobro instal. ima i crack i sve ok ali nece da se pokrene pa ako netko zna sta bi moglo biti greska.....?
Dobro koji je vama k ljudi? A da malo vise detalja das o problemu ili da ja izvadim svoju kristalnu kuglu iz ormara i vidim kaj te muci?
maxiana
16. 05. 2006., 22:29
Ninja_Zg je napisao/la:
maxiana je napisao/la:
Dobro koji je vama k ljudi? A da malo vise detalja das o problemu ili da ja izvadim svoju kristalnu kuglu iz ormara i vidim kaj te muci?
evo za početak,nije mi neki super novi komp.ali mislim da bi ipak trebalo sve radit. kartica mi je ati radeon 7000, procesor intel p 1,6 ghz ram 512 i novi dvd rom.
igrica mi se normalno instalirala i sve postavke rade npr.mogu izabrati koji scenario hoću igrati i kad se load-a dođe do 99% i sve nestane i tako stalno.
imala sam takav isti problem sa novom civilizacijom i onda sam skužila da igrica nudi neki update i od tada sve radi,pa možda ima neko takvo nekakvo rješenje ili nek novi crack da skinem sa neta ako ima?
nadam se da je ovo bilo opširnije...pa ako imaš kakvu ideju... :-)
UnrealMaster
16. 05. 2006., 22:33
maxiana je napisao/la:
evo za početak,nije mi neki super novi komp.ali mislim da bi ipak trebalo sve radit. kartica mi je ati radeon 7000, procesor intel p 1,6 ghz ram 512 i novi dvd rom.
igrica mi se normalno instalirala i sve postavke rade npr.mogu izabrati koji scenario hoću igrati i kad se load-a dođe do 99% i sve nestane i tako stalno.
imala sam takav isti problem sa novom civilizacijom i onda sam skužila da igrica nudi neki update i od tada sve radi,pa možda ima neko takvo nekakvo rješenje ili nek novi crack da skinem sa neta ako ima?
nadam se da je ovo bilo opširnije...pa ako imaš kakvu ideju... :-)
Hm.. neznam bash di bi ti bio problem... Ja sam na starom kompu sa 2.1 intelovim proc-om imao slicnih problema... mozda je opet stvar u grafickoj. Ja sam npr imao 9200 SE, al opet problemi. Sta rec, nabavi novu kantu
:-)
maxiana
16. 05. 2006., 22:57
imam to u planu uskoro ali mi je sad baš grozno što ne mogu pokrenit tu igricu a baš sam ju dugo čekala da izađe.jel se može šta napravit u vezi grafičke, možda na ati-evim stranicama ima neki update?
ne kužim se baš previše u komp.pa ne znam još šta da pokušam?
btw.0 evo br od tipa kod kojeg sam ja nabavila igricu i mogu se tu nabaviti i najnoviji filmovi i sl. 091/524-61-60
Layzeee
23. 05. 2006., 18:27
Evo danas sam uhvatio malo vremena i zaigrao igru(mislim na HOMAM5) i cini mi se odlicna za sada...malo mi ono sucelje i izbornici izgledaju cudno,potpuno razlicito od Heroesa 3,ali cu se priviknut,valjda.
terminator_6
24. 05. 2006., 16:08
počeo sam igrat heros of might and magic v prije par dana igra je cool najbolja od svih
Black_Rider
24. 05. 2006., 22:09
To je zakon igrica ali je već malo dosadna jer sam je prešo 3 puta do kraja.Bolja je 4 nego 3.Jedino što je u 4 glupa muzika.
Nadam se da će 5 bit bolja. :idea: :evil:
Guest
24. 05. 2006., 22:14
Sutra stize,barem tako kazu.
Pa cu vam javit kako se meni cini.
Svi kazu da je dobra,pa kako nece prerada HooM3... :-)
Guest
27. 05. 2006., 13:43
Install info>>
http://img160.imageshack.us/img160/3264/homm58ap.jpg
UnrealMaster
27. 05. 2006., 13:45
Heroes V nabavio sam prije 3-4 dana. Igra rula. Zajebavam se sa campain, al uzivam barem :-P
Guest
27. 05. 2006., 13:52
Evo install gotov idem gejmat pa cu javit kratku recenziju. :-)
ArsenalFan
27. 05. 2006., 13:54
Ae nek netko napiše, tak da vidim na čem sam :-)
pliz
Nerzhul
27. 05. 2006., 21:48
igrica je odlična, imam je od ponedjeljka
maxiana
27. 05. 2006., 23:22
evo opet ja.dala sam svoju igricu frendu koji ima grafičku karticu istu kao i ja i nešto malo drugačiju konfiguraciju, i kod njega radi igrica samo malo je spora i ponekad malo šteka ali radi.znači nije greška u kartici pa ako neko još ima kakvu ideju....molim vas da mi date neki prijedlog.
kod mene sve izgleda super dok se ne laoda a onda se sve sruši na 99 % i izađem na desktop!
OverLord_Ri
30. 05. 2006., 09:37
igra je savršena. dobra stara trojka u grafici koja dolikuje WoWu, svaki ljubitelji TBSa moraju probati!
gkostre1
30. 05. 2006., 10:24
OverLord_Ri je napisao/la:
igra je savršena. dobra stara trojka u grafici koja dolikuje WoWu, svaki ljubitelji TBSa moraju probati!
Pa baš nije sličan WoW u grafici no igra je savršena,no samo trica.
P.S:dobar avatar. :-D
Guest
30. 05. 2006., 13:59
maxiana je napisao/la:
evo opet ja.dala sam svoju igricu frendu koji ima grafičku karticu istu kao i ja i nešto malo drugačiju konfiguraciju, i kod njega radi igrica samo malo je spora i ponekad malo šteka ali radi.znači nije greška u kartici pa ako neko još ima kakvu ideju....molim vas da mi date neki prijedlog.
kod mene sve izgleda super dok se ne laoda a onda se sve sruši na 99 % i izađem na desktop!
Ugasi pa upali PC.
I kod mene je bilo pa sam restartovo i sada hoce.
Ako nece onda neznam,ja bih WinXp dizo ponovo sa backupa mog.
Jura_JACK
01. 06. 2006., 15:02
Evo kako pokrenuti heroje 5!!!!
Skini sa neta HexEditor sa stranice www.hhdsoftware.com/download/hexedfull.exe
Pomocu njega otvori heroes 5 crack.
preko find nadi red : 51 56 8b f1 8b 4e 08 2b 4e 04 8b 46 28 c1 f9
i umjesto 51 napisi c3 . to onda spremi i paste-aj u H5/bin
ja sam isto napravio i sve radi kako treba :-)
gandalf_
01. 06. 2006., 18:08
HOMM 5 je odlična igra i vrlo zahtjevna igra. Grafika je za popizdit, pokreti i lupanje prekrasni ma sve je ludo. A igra je i dosta dugačka kad je prelazite.
maxiana
03. 06. 2006., 22:12
Napravila sam sve kako si napisao i radiiiiii!
puno hvala, ja još uvjek ne mogu vjerovat da napokon igra radi, nakon što sam pretražila cjeli net kao da nađem neko rješenje.
Igra je super malo mi je grafika na mom kompu lošija ali su efekti ludilo i malo mi kursor kao sporije radi ali snalazim se, čudo da uopće radi s obzirom da nemam minimalnu konfiguraciju.
Još jednom hvala za savjet. :-)
Lucca
03. 06. 2006., 23:51
Vidio sam HOMMV demo, i to je prezahtjevno za moj komp, a i sučelje mi se ne sviđa. Nabavio sam trojku opet, i, nevjerojatno, nije izgubila ništa svog šarma. Jedna od rijetkih igara na PC-u kojih zapravo mogu igrat. Ayup.
Lord_Bahamut
04. 06. 2006., 06:58
Issa ti boga,jel ko prelazi misije?Zapeo sam s demonima na 3 ,prokleti treehuggeri i flowersnifferi me jebu,hilfe!!!!!!! :-(
on-the-taliban
04. 06. 2006., 21:43
Hehe danas sam tek instalirao igru a imam je već više od 2 tjedna(žalosno), igra me iznenadila, prevršila je sva moja očekivanja, ma predobra je igra, počeo sam je prelaziti.
AntiHeroj
12. 06. 2006., 22:22
HOMM V
Trojka je najbolja do sada. Četvorka preloša.
Trojka prepuna različitih jedinica. Što jedinica iz pojedinih rasa što jedinica koje ne pripadaju rasama. Nadam se da će se to i u petici riješiti kvalitetnim dodacima. Premalo je rasa. Jedinice se stalno ponavljaju, malo karata, miš nije precizan.
Initiative bar malo šteka. Ne pokazuje dobar broj. Kada se napadne jedinica nekada se smanji broj jedinica, a nekada ne.
Malo su zakomplicirali život sa čarolijama u petici. U svim ostalim je to odlično riješeno.
Grafika je odlična,meni osobno se više sviđa 2D prikaz na koji sam naviknuo u hirousima.
Glazba OK.
No i petica ima prednosti. Sviđa mi se razvoj heroja i njihovih osobina tj. skillova tj abilitija, animacije u borbi su dobre, izgled dvoraca, stvarno je teško igrati na hardu i kampanje i custom mape što je predobro, teško je doći do sirovina, horde i throngovi jedinica su što mi je gušt.
Da je samo spojiti trojku i peticu u jedno.......
Malo poduže
Thumbs up trojci.
:-D
P.S. Fali mi Crag Hack...
on-the-taliban
12. 06. 2006., 22:33
Jedino što mi nevalja je to da nemogu zadržati artifakte koje sam našao, jedino mi je to glupo.
A vojsku nije teško nabaviti, 3. staza sa kraljicom( kampanja, Heroes V) imao sam oko 1700 seljaka(upgrade), oko 700 archera(upgrade), oko 300 vitezova(upgrade), oko 70 konjanika(upgrade), oko 50 anđela(upgrade) i oko 160 svećenika(upgrade). Jel to puno :-? :lol:
gkostre1
13. 06. 2006., 10:13
Napokon je izašo Herojs 5, dobio je malo bodova za mene(15)no dovoljno.Neznam kako ću ga kupit pošto nepoznajem nijednu PC prodavonicu. :-(
Fliper
13. 06. 2006., 11:02
gkostre1 je napisao/la:
Napokon je izašo Herojs 5, dobio je malo bodova za mene(15)no dovoljno.Neznam kako ću ga kupit pošto nepoznajem nijednu PC prodavonicu. :-(
Pogledaj u Algoritmu jel imaju nove Heroje Magije!
maxiana
30. 06. 2006., 20:32
da li se kod nekog ne vide dvorci kod Academy i Sylvan?kod mene je grafika kompletno ok,oduševljena sam sa izgledom dvoraca i svi mi se dobro vide pogotovo "dark" dvorci ali ova dva sve normalno rade ali kao da su u sjeni pa ne vidim kako izgledaju.a Haven mi je ok.jel ima kakvo rješenje za to? ovako nikad ne igram Academy i Sylvan a oni su mi inače najdraži
turac
30. 06. 2006., 22:55
Igrica mi je super,samo što malo ima dvoraca....jel se nekak može osvojit još dvoraca ili su samo ti???
AntiHeroj
01. 07. 2006., 09:22
Samo su ti dvorci nažalost. Meni nedostaju barbari, ali utjeha mi je u darku. Svehedno nema do Crag Hacka.
Grafika je dobra no preferiram stari 2D Heroes izgled, tj. dvojku i trojku.....
turac
01. 07. 2006., 09:54
Ah,dobro nema veze,mogu i s tim dvorcima,igrica je super,al ipak mi je najbolja trojka,četvorka mi je živo sranje :-(
gkostre1
01. 07. 2006., 10:38
Kod tetka ja i on smo snimali 1h DEMO verziju i na kraju nije proradila.AAAAAAAARRRRRRRGGGGGGGGGH!!!!To nije fer baš kad sam htio zaigrat malo 5 da bi vidio kakva je. :-(
maxiana
01. 07. 2006., 16:22
a kako kod vas izgleda dvorac sylvan?kod mene je sve crno- kao vidi se da je drvo i neka voda okolo ali nema nikakvih boja i kad nešto izgradim bude nešto zelenkasto.a normalno mi izgledaju vojnici i sve ostalo,samo dvorac ne vidim?
on-the-taliban
03. 07. 2006., 15:15
Ja sam u kampanji sa ženskom bio naišao na TENK, da tenk, hehehe, bio je skriven.
AntiHeroj
03. 07. 2006., 19:46
INstaliram definitivno trojku....
Ja sam počeo igrati IV dio koji je vrlo kritiziran ali meni je super . Trenutno malo vježbam u scenariu pa ću krenuti na kampanje .
btw - koji je najveći level do kojeg se može nabrijati heroja ?
Elrond
09. 07. 2006., 01:01
Igra mi je dobra. Samo imam par zamjerki: glupo mi je kaj se vise nemoze u jednoj frupi imat vise heroja neg svaki mora bit zaseban, onda glupo mi je kaj vise nema karavan, popizdim kad moram svako malo pretrcavat mapu da bi kupio neke monstere, ono kretenaje u borbi mi je bolje bilo u cetvorki bez kockica ak se dobro sjecam. U ovom nastvaku mi je dobro kaj imaju svi monsetri svoje upgrade, atmosfera mi je jebena. E jel se mogu skinut mape za HOMAM V, i molim linik ak se mogu.
safsephiroth666
09. 07. 2006., 13:27
Lich je napisao/la:
Ja sam počeo igrati IV dio koji je vrlo kritiziran ali meni je super . Trenutno malo vježbam u scenariu pa ću krenuti na kampanje .
btw - koji je najveći level do kojeg se može nabrijati heroja ?
Upravo radi toga je IV smeće. Jer možeš nabrijati heroja da ti ne treba vojska. A dvorci nisu uravnoteženi. Chaos dere sve ostale bez pola beda. Igraj dvojku i trojku čovječe. Nabavi si obje ekspanzije za trojku i uživaj. Preporučam i neslužbenu ekspanziju In The Wake Of Gods koja daje animaciju cijeloj mapi, 8th level creature i pun k hebenih featura.
AntiHeroj
09. 07. 2006., 13:40
Elrond je napisao/la:
ono kretenaje u borbi mi je bolje bilo u cetvorki bez kockica ak se dobro sjecam.
Kockice sam ukljucujes i iskljucujes..... Karata nema nigdje koliko ja znam. Trazio i nisam nasao. Ako nadem javim.Inace u petici ih ima jaaaako malo. HOMM2 i HOMM3 thumbs up!!
AntiHeroj
09. 07. 2006., 17:21
Valjda mi netko nece prigovoriti zbog dvostrukog posta.... Morao sam.
Sto se tice karata za HOMM V pratite link (http://www.pro-g.co.uk/news/05-07-2006-3119.html)
tamo nesto pise o kartama. Ja sam se registrirao pa cu vidjet sto ce od toga biti.
E i još nešto... Evo link (http://www.maps4heroes.com/heroes5/mini_patch_eng.php)
za neke modifikacije. Nisam isprobavao. Ako netko proba neka javi.
Elrond
10. 07. 2006., 01:44
E ak skuzis ak se mogu skinut mape javi, bit cu ti zahvalan stvarno ima malo mapa pogotovo onih defeat all.
The_Game
10. 07. 2006., 01:47
Igram trenutno Heroje V koji su mi odlični ali malo teški, uglavnom uz trojku, najoblji Heroji do sada
AntiHeroj
10. 07. 2006., 11:07
Elrond je napisao/la:
E ak skuzis ak se mogu skinut mape javi, bit cu ti zahvalan stvarno ima malo mapa pogotovo onih defeat all.
Premalo karata.....
Kasnije sam vidio da će to valjda biti samo multyplayer karte, no budemo vidjeli. Ako mi što stigne na mail javim.
Pozzzz
Guest
23. 09. 2006., 20:15
Jedna od najdražih i prvih igra mi je bila 3 no sad je još jedno remek djelo izašlo 5 dio.Vrlo sl. 3 samo mnogo bolji.
In The Wake Of Gods - Najbolji add on za trojku svi ga morate probat, igra postane puno zanimljivija.
Ima oko 40 mb :)
Jedna_i_jedina
11. 11. 2006., 23:30
jel stvarno takva grafika na heroes 3 ili treba nešto instalikrt da bude normalna? čini mi se nešto starinski
Squall
11. 11. 2006., 23:46
Jedna_i_jedina je napisao/la:
jel stvarno takva grafika na heroes 3 ili treba nešto instalikrt da bude normalna? čini mi se nešto starinski
Takva je grafika, ipak je igra izašla davne 1999. godine :-)
Jedna_i_jedina
13. 11. 2006., 19:16
Ma igra je 100% zarazna, kad ju počnaš igrat, nemožeš se zaustavit, pa opičiš par sati da ni ne skužiš.
Tu igru su smislili genijalci.
Trenutno igram Heroes 3 The return of erathia (il tako nešto.
Evo ja sam pri kraju HoMM5 :-)
Izašla ekspanzija , 1.5 GB
http://www.mininova.org/tor/485431
metalguyx
18. 11. 2006., 19:26
HOMM V je super igra samo sam zapeo na jednom sijelu i odustao...
metalguyx je napisao/la:
HOMM V je super igra samo sam zapeo na jednom sijelu i odustao...
Igra je dosta teška ali treba malo upornosti . Prepostavljam da igraš na medium jer u 1.0 verziji nema easy opcije . Skini patch 1.04 koji sadrži opciju easy , bit će ti puno lakše .
edit : skoro zaboravih reći , patch 1.04 možeš staviti direktno, tj. nisu potrebni svi dosadašnji patchevi, nego moze 1.04 drito na 1.0 verziju . Od 104 do 110MB je težak .
Inuyasha
18. 11. 2006., 22:24
ja imam heroes 3 igra je cool ali pre laka je :-D
player
04. 12. 2006., 10:49
ja sam presao igru sto puta i jedno kada mi je dosadilo samomo sam napisao sifre i rokao sve redom
a sifre su nwcra
nwccityoftroy
nwcthoth
nwccronus
i jos neke
Sportfreak
04. 12. 2006., 12:18
Heroes of Might & Magic je jrdna od najboljih igrica koje sam ikad igrao dok je Heroes 4 potpuno sranje od igrice.
Guest
04. 12. 2006., 14:45
Meni sam Heroes 3 valja (jedna od najboljih igra uopće ) to sam sada prije koji mjesec svakodnevno igrao i sve staze sam već prešo :approve ! A Heroes 4 je smeće bilo a petica mi se čini dost dobra al neću ju igrati zasitio sam se,bar za neko vrijeme, al definitivno Heroes 3 je bila revolucionarna igra samo zbog nje su dolazili moj frendovi do mene da igraju. "najdraži grad necropolis,najdraže jedinice upgreadani vampirir " :-D :-D
Torox
19. 12. 2006., 19:46
HOMM III je jednostavno legenda u povijesti PC igara i uvijek će ostati.Sve poslije nje je žalosno.Što se mene tiče nisu ni trebali micat 2D,malo ispeglat 3-jku i dodat nove likove i to je to. ;-)
ako vam se svidio HOMM 3 preporučio bih vam još jednu odličnu igru koja nezsluženo nema svoj topic ovdje...Disciples 2
Vegeta_
19. 12. 2006., 21:20
Ja je imam doma, mislim 5. 3 je bila legenda, 5 čak bolja no neznam zašto mi se nije dalo igrati. :-( Tužan sam na sebe.
DarkKnight
09. 01. 2007., 19:56
Meni je trica bolja od petice. A kod prijatelja sam igra HOMM4 i razočarao sam se.
morski_pas
09. 01. 2007., 20:00
Evo malo sam zaigrao HoMM5 i mogu reći da sam ostao ugodno iznenađen. Nakon katastrofalnog 4. nastavka i raspada 3DO-a bio sam gotovo stoposto uvjeren da se serijal nece ni nastavit a kad je najavljen 5. nastavak mislio sam da će bit škart i samo pokušaj namlaćivanja love, ali na svu sreću prevario sam se HoMM5 je možda čak i bolji od HoMM5. Ovo je pravi nastavak na ovaj veličanstveni serijal. :-)
Shimano
09. 01. 2007., 20:09
meni su najbolji treci i peti dio.
DarkKnight
10. 01. 2007., 16:12
Trica sa ekspanzijama je najbolji izbor
pimptvrdi
10. 03. 2007., 11:31
ja igram 3 jer je daleko najbolji u serijalu...
ni 5 nije loš
ako netko ima 1.1 verziju homm3 a želi igrati na netu protiv mene pm je tu :thumbsup:
najbolji dvorac mi je tower... jednom sam imo 1287 titana (http://img92.imageshack.us/img92/2309/2002071805kf0.jpg)
lol
Guest
10. 03. 2007., 12:15
Sve što je napravljeno nakon trice ne vrijedi kur#a. Trica ima 9 gradova, veliki broj nezavisnih stvorenja, kampanje, ekspanzije. Evo nedavno sam skinuo Chronicles, kompletno. Dovoljno da ti ubije mjesec dana, pa i više.
Četvorku neću niti komentirati, a peticu su zasrali s warcraftovskim izgledom jedinica, i velikim brojem drugih stvari. Barem po meni.
U zadnje vrijeme se znam vratiti dvici. Ima nešto u atmosferi igre. Neki dan sam skinuo jedinicu i Kings Bounty (s njime je sve počelo). Zanimljive su na svoj način.
Zanima me samo, ako šestica ikad izađe, hoće li nju napraviti kako treba?
Vratite BARBARE!
Oxidia_two
10. 03. 2007., 13:49
Razherrt je napisao:
Istina. Peti dio na valja ni kur*a. Stvarno ti treba dosta vremena dok shvatiš kako dvorac funkcionira, a da i ne govorimo o drugim stvarima. Totalno su kopirali warcraft.
Imam 3 dio, ali 4 mi je najbolji, neznam zašto, jednostavno je. :-)
safsephiroth666
10. 03. 2007., 14:04
Oxidia_two je napisao/la:
Razherrt je napisao:
Istina. Peti dio na valja ni kur*a. Stvarno ti treba dosta vremena dok shvatiš kako dvorac funkcionira, a da i ne govorimo o drugim stvarima. Totalno su kopirali warcraft.
Imam 3 dio, ali 4 mi je najbolji, neznam zašto, jednostavno je. :-)
Ti si prvi kojeg sam ikad vidio da voli 4. dio.
Trojka je alfa i omega, igram je vec par godina u hot seatu sa ekipom i jos nam nije dosadila. A petica je pop puno stvari kopija 3. nije toliko losa iako nije bas ni dobra. Definitivno je bolja od cetvorke. Samo pogledajte mapu warlords u 3. dijelu i u 5. dijelu. Identicne. Samo sto je jedna 2d a druga 3d.
Oxidia_two
11. 03. 2007., 23:06
safsephiroth666 je napisao/la:
Ti si prvi kojeg sam ikad vidio da voli 4. dio.
Prva.
Guest
12. 03. 2007., 01:18
Ja sam kad sam igrao peticu dobio dojam da se napravilo korak unatrag u svemu osim u grafici. Ima dobrih ideja vezano uz razvoj likova koje treba još doraditi. Sustav magija je loš što se mene tiče. I bio je takav od trice. Kvragu, ako igram strategiju na poteze onda želim igrati strategiju na poteze, a ne neki hibrid strategije i RPG-a. Koliko god cool izgledalo, heroj nema šta tražiti u borbi. On je general koji stoji na vrhu brda i izdaje zapovijedi, te povremeno baca magije (ako ih zna). Vojska dobiva dobrobiti od njegovog iskustva i znanja određenih vještina. I to je to. Bez mudrovanja. I da, VRATITE BARBARE :-x
EDIT: I da, ne znam jeste li primjetili, ali u petici SVEGA ima manje. i jedinica, i heroja, artefakata... Jedino su gradovi veći. Ali gdje je ona stara funkcionalnost. Koliko god lijepo izgledali, kome sa da toliko scrollirati mišem okolo.
yasmiel
13. 03. 2007., 21:51
Ma trojka je legendarna.
Nakon toliko vremena još uvijek je jako igrana.
Evo bas ovih dana pravim sitan mod koji će balansirati SoD/Complete verziju heroesa 3.
-I onda kažu da je igra mrtva :P
A što se tiće najdražeg "castlea" to je definitivno stronghold.. nema ništa do bauljanja krajolikom na 2. dan igre sa behemotom dok se ostali jos pate sa nekim strijelcima.
Jedino sta se meni svidjelo u petici je to sto mos vidjet promjenu na dvorcu izvana kad napravis odredjenu zgradu dok je to u trojci ipak bilo samo kod izgradnje "Citadela" ako se dobro sjecam. Inace trojka je zakon i Hot seat rula :-D
e da i "Rampart" rules :thumbsup:
pirat
13. 03. 2007., 22:30
a ima ko ekspanziju za peticu Hamers of fate?
ima kakvih promjena?
Guest
13. 03. 2007., 22:34
pirat je napisao/la:
a ima ko ekspanziju za peticu Hamers of fate?
ima kakvih promjena?
Nisam igrao jer mi se ne da, ali koliko znam ima nova rasa - patuljci. Jedinice su... ne da mi se pisati. Evo ti link na kojem možeš saznat sve što te zanima...
http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes5/heroes_v_expansion.shtml
EDIT: I meni je Rampart najdraži.
Razherrt je napisao/la:
EDIT: I meni je Rampart najdraži.
:thumbsup:
Jedna_i_jedina
15. 03. 2007., 23:29
Ja još ne kužim zašto je četvorka svima omražena.:-?
Pa čuj koliko znam četvorka se najviše zamjerila igračima zbog toga što se mogao boriti i heroj i nije se mogla unaprijediti vojska . Onda spojili su rase npr. Undead + Inferno . No meni to nije previše smetalo tako da sam ja bio zadovoljan i tim nastavkom .
Guest
16. 03. 2007., 01:23
Četvorka je ispala onako kako je ispala zbog nedostatka budžeta. 3DO je propao ubrzo nakon toga.
Bila bi dobra da se ne igra na poteze. :-(
raven
19. 03. 2007., 15:56
Jel ima ljudi koji su za heroes preko neta??? Miwslim na 3 naravno..imam shadow of death pa ako je neka za neka se javi
Nikako da nadem nekoga,a bas mi se igra!!
raven
19. 03. 2007., 20:26
jel mi moze netko pomoci!!!
Imam heroes 3 shadow of death i ako hocu igrati preko gamespya moram updati na 3,2 verziju. Kad to napravim jos uvijek mi pise da je to verzija 3,0.
Jel to ima neke veze sa registracijom igre ili ne.
Lud sam vec..hocu igrati,a ne mogu!!
Guest
20. 03. 2007., 15:14
Evo ti link za patch
http://www.oracleleague.com/shadow-of-death-30-gt-32-patch-df8.html
Oxidia_two
26. 03. 2007., 19:33
Lich je napisao/la:
Pa čuj koliko znam četvorka se najviše zamjerila igračima zbog toga što se mogao boriti i heroj i nije se mogla unaprijediti vojska . Onda spojili su rase npr. Undead + Inferno . No meni to nije previše smetalo tako da sam ja bio zadovoljan i tim nastavkom .
Same here. I meni je četvorka OK. A peticu su pošteno zaje*ali.
Oxidia_two je napisao/la:
Same here. I meni je četvorka OK. A peticu su pošteno zaje*ali.
Zašto misliš da su peticu zahebali ? Bolja je od četvorke to sigurno , grafika je ok , malo šarolika doduše ali lijepo izgleda , uniti su sjajno napravljeni i mogu se upgradeati. Najbolje od svega u petici su skillovi kojih ima puno i heroj postaje vrlo, vrlo moćan kad ih nauči. Kampanje su također super napavljene .
Guest
27. 03. 2007., 11:05
Ja, kao što sam rekao, mislim da je od trojke sve krenulo nizbrdo. Najveća greška bila je stvaranje novog svijeta i kretanje isponova. To je jedna od stvari koja me najviše živcira kod stvaranja novih nastavaka. U 3 nastavka se bave istim svijetom i onda ubace bazu "sve isponova". Četvorka je sranje, petica isto. Ne kažem sada da je igra loša, ali s obzirom na povijest serijala i očekivanja fanova, nije donijela NIKAKAV napredak, osim u grafici. Svega ostalog ima MANJE. Ili nisi igrao igru?
Jedna_i_jedina
27. 03. 2007., 14:22
Razherrt je napisao/la:
Ja, kao što sam rekao, mislim da je od trojke sve krenulo nizbrdo. Najveća greška bila je stvaranje novog svijeta i kretanje isponova. To je jedna od stvari koja me najviše živcira kod stvaranja novih nastavaka. U 3 nastavka se bave istim svijetom i onda ubace bazu "sve isponova". Četvorka je sranje, petica isto. Ne kažem sada da je igra loša, ali s obzirom na povijest serijala i očekivanja fanova, nije donijela NIKAKAV napredak, osim u grafici. Svega ostalog ima MANJE. Ili nisi igrao igru?
Slažem se, grafika i nije nešto, ali petica mi se gadi, dok prokužiš komande treba ti poprilično vremena, dvorac isto, ona retardirana kamera samo se vrti u krug, tako da sam pri pokušaju igranja petice odustala odmah! :zzzz:
Galgari
27. 03. 2007., 14:54
Klanjam se najvećoj od najvećih igri ikada :awe:
Jedina igra koja je neprestano instalirana na svim mojim računalima od njezinog izlaska; nema do trojke
Rampart je car
Guest
27. 03. 2007., 16:21
3-ica i 7-ica definitivno
Jedna_i_jedina je napisao/la:
Razherrt je napisao/la:
Slažem se, grafika i nije nešto, ali petica mi se gadi, dok prokužiš komande treba ti poprilično vremena, dvorac isto, ona retardirana kamera samo se vrti u krug, tako da sam pri pokušaju igranja petice odustala odmah! :zzzz:
Ok , ovo ne kužim '' dok prokužiš komande'' :-? Za svaku igru koju igraš treba ti vremena da prokužiš komande . No ovdje to čak i nije slučaj jer komande su gotovo indentične kao u prošlim nastavcima tako da nemam pojma što si pod tim mislila . Dvorci su super napravljeni i sve ide na istu foru kao i u trici tako da opet ne razumijem što želiš reći . Što se tiče kamere slažem se da je malo mutava ali privkneš se s vremenom . Kad nešto napišeš da malo objasni zašto ti to smeta itd. a ne ovako .
@Razherrt - Slažem se s tobom u vezi priče no ne slažem se da ima premalo novina , pogledaj samo skillove i unite .
Guest
27. 03. 2007., 17:46
Možda sam prestrog. Bilo je novina ali ako pogledaš koliko je vremena prošlo od trice do petice, onda te novine i nisu nešto.
Trica je imala devet gradova, više heroja, više artefakata, više samostalnih mapa, i po meni jako bolje i preglednije sučelje. Sustav čarolija mi se također ne sviđa, ali nije toliko loš. Kao ni razvoj heroja. Preveliko su težište stavili na heroja, umjesto na jedinice. Ima tu puno mjesta za napredak. Čekao sam tu igru, o samo kako sam je čekao. Kad sam je nabavio prešao sam kampanje i odonda je nisam igrao. Tricu sam igrao godinama i još ću je godinama igrati.
Dok ne izbace neki majkojebački super patch za peticu ja je jednostavno nemam razloga igrati. I ne solim nikome pamet, samo iznosim svoje dojmove. Petica je trebala biti puno bolja igra nego što je ispala. Možeš se barem u tome složiti.
Dobro tu se slažem tako da moj prošli post pada u vodu jer zapravo su samo skillovi neka veća novost . HoMM5 je zapravo Heroes 3 u 3D . To bi trebalo proći ...
Guest
27. 03. 2007., 18:08
Nategnuto ali može. Diplomacija na djelu :-)
yasmiel
28. 03. 2007., 03:23
Ako mogu dodati još jednu manu petice.. prevelik naglasak je stavit na taktiku u bitci, dok se taktika na adventure mapi svela na minimum..
Di su ona vremena dvojke i trojke kad izmedju vasih dvoraca ima jos deset-petnaestak neutralnih gradova , pa ti trazi kad, kako i gdje ces se prosirivat.. koje gradove uzimati itd...
Cini mi se da se petica sve vise svodi na 1grad vs 1grad il maksimalno 2vs2...
dosadno...
Trojka je imala losih strana takodjer (lose izbalansirane heroje, might su uvijek jaci od magic, prejake gradove conflux i necropolis, tonu beskorisnih skilova) ali je i dalje po meni najbolji nastavak :)
Guest
28. 03. 2007., 03:59
Nebi se složio s tim da je Conflux prejak grad. Od jedinica valjaju samo Magma i Magic Elemental te Phoenix. Ostali su tak beskorisni da je to užas.
OverLord_Ri
28. 03. 2007., 12:22
Dodo je napisao/la:
Nebi se složio s tim da je Conflux prejak grad. Od jedinica valjaju samo Magma i Magic Elemental te Phoenix. Ostali su tak beskorisni da je to užas.
da ali gaze na brojnost i jeftiniji su...
Guest
28. 03. 2007., 12:26
A čuj, kad sam protiv frenda igral s njima (on je bio Rampart) spušio sam ko pichka. A mislim i uvođenje tog dvorca je malo bezvze, nema dušu jel. Moje mišljenje je da je bolje uzet 15 Titana nego 150 Energy Elementala. :smoking:
yasmiel
31. 03. 2007., 05:54
Problem je sto tjedno dobijes 4 phoenixa koji su zajedno opet jeftiniji nego 2 lv7 creatura od ostalih.
Da ne govorim koji kaos nastaje ako dobijes armagedon spell.. na njega su imuni i phoenixi, i magic elementali, i magma elementali, i energy elementali.. pa samo bacaj do mile volje :)
U multiplayer duelima (prije na msn zoneu a sad na gamespy-u) obicno su bannani conflux i necropolis tako da se broj gradova svodi na 7 sto je isto kao i u petici :P
pimptvrdi
31. 03. 2007., 07:58
Razherrt je napisao/la:
Možda sam prestrog. Bilo je novina ali ako pogledaš koliko je vremena prošlo od trice do petice, onda te novine i nisu nešto.
Trica je imala devet gradova, više heroja, više artefakata, više samostalnih mapa, i po meni jako bolje i preglednije sučelje. Sustav čarolija mi se također ne sviđa, ali nije toliko loš. Kao ni razvoj heroja. Preveliko su težište stavili na heroja, umjesto na jedinice. Ima tu puno mjesta za napredak. Čekao sam tu igru, o samo kako sam je čekao. Kad sam je nabavio prešao sam kampanje i odonda je nisam igrao. Tricu sam igrao godinama i još ću je godinama igrati.
Dok ne izbace neki majkojebački super patch za peticu ja je jednostavno nemam razloga igrati. I ne solim nikome pamet, samo iznosim svoje dojmove. Petica je trebala biti puno bolja igra nego što je ispala. Možeš se barem u tome složiti.
u potpunosti se slažem.... :thumbsup: ako se ne varam conflux je samo u armagedon´s bladeu.... svi govorite kako je conflux odličan.... slažem se ali to je dvorac koji nije u homm3 nego u ekspanziji... koji vam je najbolji dvorac u homm3.... bez ikakvih patcheva i ekspanzija.... meni tower....
safsephiroth666
31. 03. 2007., 10:12
u potpunosti se slažem.... :thumbsup: ako se ne varam conflux je samo u armagedon´s bladeu.... svi govorite kako je conflux odličan.... slažem se ali to je dvorac koji nije u homm3 nego u ekspanziji... koji vam je najbolji dvorac u homm3.... bez ikakvih patcheva i ekspanzija.... meni tower....
Meni je najdrazi tower. Jer po magijam i radi titana ima veliku prednost. Opet je tu i rampart radi archera i logisticsa, ili nekropolis radi licheva i vampire lordova. Svi su odlicno izbalansirani. Ali najbolji heroj je solmyr iz towera. Pocinje sa chain lightningom. Spell power mu se razvija kao lud, a ako jos na kraju dobije Implosion nema sreci kraja.
pimptvrdi
31. 03. 2007., 10:17
ne bih se složio s tobom oko najboljeg heroja..... evo jedan link (http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes3/heroestower.shtml)
pa ti procjeni koji je najbolji
šta ja znan, meni je petica dosta dobra jer 4 nije imala priču tako kvalitetnu; ma koliko god "vukla" na WoW.
možda sam i u krivu, jer 4. dio sam igra samo u Multipleyeru, pa ne znam...
3. dio sam čuja da je odličan; al nema ga nigdi za nabaviti :(
u 5. mi je zamjerka šta ima samo par mapa za 6 igrača (2 mape :(( ) ; a i one se brzo istraže jer su mape dosta "smanjene" u odnosu na prethodne zbog grafike koja je bolja od većine drugih igara.
pimptvrdi
31. 03. 2007., 10:52
mape skini s neta....
ja inače baš i ne igram homm-ove po misijama.... ja igram skirmish...
homm 3 skini s neta... ak imaš adsl nije problem
na jednom cd-u je evo
link (www.projectw.org) .... moraš bit registriran...
jupi 300 post.... :chinchin:
safsephiroth666
31. 03. 2007., 16:51
pimptvrdi je napisao/la:
ne bih se složio s tobom oko najboljeg heroja..... evo jedan link (http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes3/heroestower.shtml)
pa ti procjeni koji je najbolji
Na ovoj stranici koju si linkao nalazi se sve sto i HOMM 3 guideu koji se instalira uz igru tako da je to cisti copy paste. Ja o kvaliteti lika govorim zbog velikog iskustva u HOMM 3. A pod najbolji takodjer mislim najprilagodjeniji mom stilu igre. Npr. mom best frendu koji ima otprilike jednako iskustva koliko i ja je najbolji Kyrre radi archerya i logisticsa.
Guest
31. 03. 2007., 16:55
Meni je najbolji Gelu. Haha.
Ne postoji najbolji heroj. Ali od početnih meni je najdraži Ivor (specijalnost:Wood Elves/Grand Elves).
safsephiroth666
31. 03. 2007., 19:33
Razherrt je napisao/la:
Meni je najbolji Gelu. Haha.
Ne postoji najbolji heroj. Ali od početnih meni je najdraži Ivor (specijalnost:Wood Elves/Grand Elves).
Glas razuma. Meni je solmyr najbolji jer sam mu najbolje prilagodjen.
Oxidia_two
31. 03. 2007., 23:44
Order Magic rulz! :thumbsup:
Guest
01. 04. 2007., 05:07
pimptvrdi je napisao/la:
mape skini s neta....
ja inače baš i ne igram homm-ove po misijama.... ja igram skirmish...
homm 3 skini s neta... ak imaš adsl nije problem
na jednom cd-u je evo
link (www.projectw.org) .... moraš bit registriran...
jupi 300 post.... :chinchin:
Može neki direct link. Ovaj forum je malo prevelik a search je qrac. Inače, fali mi mapa za igranje... Sve mi dosadile...
yasmiel
01. 04. 2007., 05:14
Glede rasprave o najboljem heroju... naravno da ne postoji najbolji... ali nakon odigrane tri ligaške partije shvati se jedna stvar:
Apsolutno svi might heroji su puno jaci od magic heroja.
Meni osobno je najdraži Gurnisson.
Guest
01. 04. 2007., 09:25
Dodo je napisao/la:
Može neki direct link. Ovaj forum je malo prevelik a search je qrac. Inače, fali mi mapa za igranje... Sve mi dosadile...
Ode imaš par mapa. Ne daj se uplašiti ćirilicom.
http://www.maps4heroes.com/heroes3/maps.php
safsephiroth666
01. 04. 2007., 09:43
yasmiel je napisao/la:
Glede rasprave o najboljem heroju... naravno da ne postoji najbolji... ali nakon odigrane tri ligaške partije shvati se jedna stvar:
Apsolutno svi might heroji su puno jaci od magic heroja.
Meni osobno je najdraži Gurnisson.
Ne bih se slozio. Npr. Solmyr koji cisti magic heroj ce imati slabiji attack i deffense od tvog heroja, ali radi jedinica koje su dosta jake (nage i titane) to se malo iskompenzira. A s druge strane imas njegov chain lightning koji nanosi npr. u zadnjoj fazi partije 2500 damage, ili ako jos i implosion dobije koji jednom stacku radi 4000-5000 damagea. To je ipak snazna sila. Jednostavno mislim da kako netko "vitla" sa herojem je puno vaznije od toga koji je heroj. Ti jesi dobar sa Gurnissonom protiv magic heroja, ali ako ti se suprostavi netko tko sa nekim magic herojem upravlja jednako dobro kao i ti sa gurnissonom, onda bi se tek znalo.
Guest
01. 04. 2007., 09:52
Nemojte ovo pretvoriti u natjecanje tipa "ko ima veću kitu".
Svi heroji imaju jake i slabe strane. Svako ima svoj način igranja i svaka rasa ima i might i magic heroje. Svaki skill je koristan. Igra je dobro izbalansirana.
Ja na primjer preferiram heroje kojima je specijalnost neka niža jedinica (3-4 lv, po mogućnosti strijelac) jer nije sve u jedinicama poput Titana i Naga.
safsephiroth666
01. 04. 2007., 11:36
Razherrt je napisao/la:
Nemojte ovo pretvoriti u natjecanje tipa "ko ima veću kitu".
Svi heroji imaju jake i slabe strane. Svako ima svoj način igranja i svaka rasa ima i might i magic heroje. Svaki skill je koristan. Igra je dobro izbalansirana.
Ja na primjer preferiram heroje kojima je specijalnost neka niža jedinica (3-4 lv, po mogućnosti strijelac) jer nije sve u jedinicama poput Titana i Naga.
Npr.ako im je specijalitet vampiri. (vampire lord :))))
yasmiel
01. 04. 2007., 18:47
"Ne bih se slozio. Npr. Solmyr koji cisti magic heroj ce imati slabiji attack i deffense od tvog heroja, ali radi jedinica koje su dosta jake (nage i titane) to se malo iskompenzira. A s druge strane imas njegov chain lightning koji nanosi npr. u zadnjoj fazi partije 2500 damage, ili ako jos i implosion dobije koji jednom stacku radi 4000-5000 damagea. To je ipak snazna sila. Jednostavno mislim da kako netko "vitla" sa herojem je puno vaznije od toga koji je heroj. Ti jesi dobar sa Gurnissonom protiv magic heroja, ali ako ti se suprostavi netko tko sa nekim magic herojem upravlja jednako dobro kao i ti sa gurnissonom, onda bi se tek znalo."
Gle ovdje cak nije stvar tko igra..nemoguce je dobiti experta sa magic herojem.
Ja sam daleko losiji od najboljih igraca, ali cesto raspravljam s njima..
OD 50 najboljih igraca na netu niti jedan nece koristiti magic heroja jer u tom slucaju nebi imao sanse protiv bilo koga drugog iz prvih 50. Znam da je tesko to docarati rijecima, treba doci na gamespy, odigrati tri partije s magic herojem, i nakon ta tri poraza sve dodje na svoje (i ja sam nekad mislio da su magic heroji ok)..
2500 damagea u multi player igri je skoro nemoguce doseci. igre traju maksimalno 6-7 tjedana. Damage spellovi su dobri samo protiv AI-a. U multiplayeru se koriste uglavnom samo slow, haste, stone skin i slicni spellovi.
Ono sto ja ne volim u expert multiplayer igrama je chaining jedinica koji je neophodan da bi se dobilo bilo kojeg intermediate playera. Svaki igrac koristi minimalno 8, a obicno i vise (8+broj gradova) heroja pa potezi traju i do 15 minuta vec u prvom tjednu.
safsephiroth666
02. 04. 2007., 05:47
Ma igrao sam na netu neko kratko vrijeme i ekipa suxa. Najvise ces nauciti igrajuci u hot seatu. Kad protivnik vidi tvoje i ti njegove poteze. Ja ne znam koliko ti likovi igraju heroese, ali ne igraju vise od ekipe sa kvarta. Svaki dan netko po cijeli dan igra heroese. To je pravo iskustvo a ne ovi shonje sa neta koji te idu napadati cim pocne igra. To nije igranje.
yasmiel
02. 04. 2007., 10:37
Onda ocitno nisi igrao sa pravima :P
Probaj recimo igrati protiv Vesuviusa, Aculiasa ili nevermindspy-a (prvih troje sto mi padaju na pamet), jer su mnogi samozvani hotseat experti davno tvrdili istu stvar.
I da ne bude zabune, nikoga ne smatram losim igracem, samo tvrdim da je nemoguce pobijediti experta sa magic herojem.
Naravno da će te expert napasti odma drugi tjedan ako vidi da je vec tad duplo razvijeniji od tebe, cista logika...
I bez brige naigrao sam se hot seatova :)
Guest
02. 04. 2007., 13:13
Idete mi na***** obojica sa svojim prepucavanjem! Zar stvarno mislite da će jedan od vas priznati da je onaj drugi u pravu? Prestanite više s glupostima. Ni jedan od vas nije u pravu.
yasmiel
02. 04. 2007., 14:23
Bojim se da to nije logicki moguće..
Budući da iznosimo dvije tvrdnje koje su kontradiktorne, jedan od nas je SIGURNO u pravu. A sad koji, to je već drugo pitanje :P.
TO su osnove logike :)
Tvrdnje (neA ili A) je uvijek istinita, tocna tj u pravu :)
A za raspravu se slazem, nema smisla nastaviti :P
Bit igre je ionako zabavit se, pa ako je nekomu zabavno koristit tog i tog heroja, neka izvoli :)
Guest
02. 04. 2007., 14:59
Hvala Tuvok ali postoje različiti slučajevi. Heroji 3 ne igraju se samo preko neta. Ja isto PREFERIRAM might heroje, ali zar mi ti želiš reći da su bolji i u kampanjama? Kad uzmeš mađioničara, izgradiš svaki mage guild do kraja i onda u idućoj misiji satareš četvrtinu mape bez da si uopće digao populaciju. Naravno da kad igraš na netu nema vremena za duge partije, pa ljudi na brzinu završavaju mape. Ja, na primjer, više preferiram hot-seat, jer mi se ne da besposleno čekati dok netko drugi pravi svoj turn.
Heroji su više od samo heroja i njihovog razvoja. Postoje i artefakti. Za mene je veći gušt duže igrati neku mapu nego je prijeći za, kako si ti rekao, 2 mjeseca (u igri).
yasmiel
02. 04. 2007., 16:05
Naravno, i meni je to veći gušt, i ako pogledas moj prvi post ova rasprava je i zapocela bas time sto ja nevolim! u heroesima.. a to su upravo te stvari.. ni ja ne volim da me satru drugi tjedan dok partija nije prakticki ni pocela, al takav je zivot u multiplayeru (i u hotseatu ako je igrac expert).
U pravu si glede svadjanja, nema smisla tulit okolo, treba se naći, igrati, i uzivati..
Eto toliko
Guest
02. 04. 2007., 16:10
AMEN!
Evo jednog zanimljivog pitanja. Koja vam je čarolija najdraža u Herojima 3 i zašto?
Meni Town Portal. Kad imaš Earth Magic Expert... :-)
safsephiroth666
02. 04. 2007., 16:35
I ja se slazem. Nego, od combata magija prayer+exp. water ili protection from fire+armagedon+exp. fire ako me kuzite. Od adventure town portal+exp. earth ili dimension door+exp. air
smaug
02. 04. 2007., 17:08
Jel vi radite svoje mape? meni je najbolja jedna moja u četvorci i sa Solmirom san je za tri miseca prisa koliko je teska bila. ufffffff. al igra je zakon
yasmiel
02. 04. 2007., 19:23
Meni je najdrazi expert berserk.... kad to jednom bacis... veselje pocinje :)
Guest
05. 04. 2007., 06:04
Implosion je naj kaj se tiče rokanja pojedine jedinice. Još ak ste earth magic expert (mislim da je earth, nisam ziher, jaako dugo nisam igro :P) i spell power iznad 15, ubijate i desetke Behemotha. A znamo da su oni jaki s hp-om :)
A ovak inače je svaka dobra koja ima Mass ispred imena, tj. ak ste na Expert Fire/Water/Earth/Wind Magic. Jako su korisne i mogu vas izvuć iz gotovo nemogućih situacija. :)
Ae, kaj se tiče multiplaya HotSeat rula. :approve:
magier
05. 04. 2007., 23:38
moze li mi tko reci kako ove mape sto se skinu sa neta ubaciti u igru ja ih skinem a nemam ih gdje staviti pa napravim folder mape i stavim u njega i opet nema mapa pa sta bi tu trebalo raditi
PS: u mene je 5
Guest
11. 04. 2007., 12:55
Ja sam igrao Heroes of Might & Magic 5 igra je teška nisam uspio nikoga pobjedit jer mi nakon dosta igranja dosadi :sympathy: ima dobre likove :-p :thumbsup: .Grafika je super
Guest
11. 04. 2007., 12:59
Heroes of Might & Magic igre su izvrsne.Najdraža mi je trica koju sam prešao tko zna koliko puta,iako je jako stara.Igrivost nikad se ne smanjuje,dapače igrivost se prelaženjem igre povećava.To su izvrsne igre u kojima uživam.
Guest
11. 04. 2007., 14:46
igra nije ništa posebno ali nije loša na heros V grafika je super
Guest
11. 04. 2007., 21:23
Ja sam igrao Heroes of Might & Magic 5 igra je teška. Skoro pa nisam nikoga uspio ubiti. Likovi su odlični i grafika je dobra. :shocked: :pint:
Guest
12. 04. 2007., 10:54
Igra Heroes of Might & Magic je odlična ali vrlo teška(barem meni).Nisam uspio ni proč ni jedan level.Grafika i likovi su odlični :thumbsup: .Nakon dosta igranja igra mi je dosadila :zzzz:
yasmiel
12. 04. 2007., 13:29
Peti dio je relativno lagan. Za one koji su igrali expansione dvojke (price of loyalty)i trojke (armageddon's blade)- cak i prelagan.
Evo bas je najavljen drugi expansion koji osim nove rase (orkova) donosi novost u serijalu... svaka jedinica ce imati 2 moguca upgradea... bas me zanima kako ce to ispasti...
Hitsugaya
12. 04. 2007., 20:46
Meni je najbolja četvorka. Igrao sam samo 3, 4, 5. Petica mi se nesviđa jer previše gleda na grafiku.
Guest
29. 04. 2007., 04:06
Ovak... imam jedan #$!%&en problem u vezi Heroesa 4 i neznam kak da ga rješim.
Mjuza u igri mi šteka i ponavlja se što je jako iritirajuće i nemrem uživat u igri.
Jel imal neko sličnih iskustva? Pomagajte... pliiiiz. Neko. Bilo ko. http://www.gameplay.hr/images/subject/icon9.gif
Oxidia_two
29. 04. 2007., 22:51
Hitsugaya je napisao/la:
Meni je najbolja četvorka. Igrao sam samo 3, 4, 5. Petica mi se nesviđa jer previše gleda na grafiku.
Slažem se. Petica me nervira zbog previše dobre grafike, dok u četvorki je sve u balansu, grafika, likovi, događaji čak i ona blesava priča na početku kampanje. Ma četvorka rulz. :-)
DarkKnight
05. 05. 2007., 21:28
Meni je trica najboljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Još je uvijek igram
Guest
09. 05. 2007., 07:09
Ako neko nije probal (al sumnjam da takvih ima) nek proba Draconic scenario za Heroese 4.
Kul je. Upravo derem 40 crnih zmajeva sa 10000 seljaka. yay. :smoking:
Link (http://www.maps4heroes.com/heroes4/maps.php?keywords=draconic&type=&size=&difficulty=&sort=2)
Simon_Shagrath
09. 05. 2007., 09:55
Meni su svi Heroesi super. Igrao sam HOM&M 2, 3, 4 i 5. I svi su mi odlični. Jednostavno mi je ta borba na poteze prezarazna. Valja li nova expanzija za peticu?
magier
09. 05. 2007., 12:46
zna li možda tko kad bi trebo izići šesti dio