View Full Version : Demolition Racers
gkostre1
14. 05. 2006., 18:11
Super cool igra koju sad igram s prijateljom,to je moj drugi prijatelj kupio prije par godina,bila je jako zabavna,pa je moj prijatelj(onaj prvi) i brat zavoljeli igru.Meni se jako sviđa.Kao Burnout za PSone.To mi je jedna od najboljih igrica za jedinicu.
Ako vam je topic loš bacite ga.
Pišite.
Recite usput dal sam točno naslov napisao. :-D
tidus
14. 05. 2006., 18:14
gkostre1 je napisao/la:
Recite usput dal sam točno naslov napisao. :-D
Ne. Piše se Demolition Racer koliko znam. Malo pazi pri pisanju imena igara, trebao si prije pogledat na nekoj stranici, odnosno na slici od igre, ako je imaš. ;)
----------
Nisam nikad čuo za igru, ali znam za Destruction Derby Raw, koja je isto predobra.
gkostre1
14. 05. 2006., 18:20
@tidus
Ma prvo sam napisao Demolution races no onda sam vidio u gamewinners da piše Demolution racer,no pokušat ću pazit.
Igrica se nike pojavila u nikakvim časopisima ili sl.Ali je dobra,onaj koji još ima samo jedinicu i ljubitelj je razbijanja i auta onda mu preporučujem da kupi si igricu. :-D
charnel12
14. 05. 2006., 19:16
Igra nije loša, onako dobra je, ali je meni puno bolji Destruction Derby
gkostre1
15. 05. 2006., 21:39
charnel12 je napisao/la:
Igra nije loša, onako dobra je, ali je meni puno bolji Destruction Derby
Dali je ta tvoja igra koja je dobra ima punjo razbijanja,utrka i poena.Mislim ako je slična ali bolja onda je moj prijatelj kupi.Dali je za PSone.Jer ovo je,a moraš priznat da je dobra igrica za PSone.Nadam se da će doči nastavak. :-D
Phillip
15. 05. 2006., 21:47
Dosta stara i jako dobra igra. Je, slična je Destruction Derbyu. Ja sam igrao samo DD2 i od njega mi je ova igra bolja a za DD Raw ne znam.
gkostre1
15. 05. 2006., 21:52
@Philip
No nisi rekao dali je bolja ili da si je kupim jer mi zvuči dobro,hvala vam što niste izbrisali topic i pisali. :-D
Guest
27. 11. 2006., 22:26
odlicna igra.igrao sa sestrom
Macan
28. 11. 2006., 15:27
imam je i jedino nisam osvojio onaj kombi na kraju.igra je predobra meni.
Vegeta_
29. 11. 2006., 21:06
Macan je napisao/la:
imam je i jedino nisam osvojio onaj kombi na kraju.igra je predobra meni.
Da, i ja sam dosta osvoijo osim kombija. U jednom danu možeš gotovo pa sve otvoriti. Meni je najbolje onaj ring. Pa moraš preživjeti zadnji. Igrica rula!
Guest
30. 11. 2006., 11:00
ja sam otvorio taj kombi,ali ne sjecam se kako zato sto sam je presao prije 4 godine
Vegeta_
30. 11. 2006., 21:55
Cratos je napisao/la:
ja sam otvorio taj kombi,ali ne sjecam se kako zato sto sam je presao prije 4 godine
Ma trebaš preči sve arene i utrke. Jako jednostavno, no meni se neda. MOžda kad dođem kod prijatelja, onda ću preči.
Master_Joda
16. 01. 2007., 15:55
igra je super,za to vrijeme kad sam ga igrao to mi je bila jedna od najboljih igri i bas sam uzivao igrajuci ju...evo bas sam se sad pozelio ju igrati