View Full Version : Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
Rayman-X
10. 06. 2006., 14:46
Naša dva svemirska junaka doči će na PS3.Nezna se ništa posebno o igri osim što će možda ponovno biti platformaš,nova oružija,bolja grafika i bolja akcija uz puno protivnika,napucavanja i humora. :-D
Willy
10. 06. 2006., 16:01
Rayman-X je napisao/la:
Naša dva svemirska junaka doči će na PS3.Nezna se ništa posebno o igri osim što će možda ponovno biti platformaš,nova oružija,bolja grafika i bolja akcija uz puno protivnika,napucavanja i humora. :-D
igra je ionako bez veze
Rayman-X
10. 06. 2006., 16:25
A zašto ti je glupa?
DevilKarlo
10. 06. 2006., 16:29
Da zašto je bez veze. Meni je odlična, treći sam dio prešo na 100%.
Willy
10. 06. 2006., 18:44
ma dosadan je.samo napucavanje.nema smisla....sjećate se prvog crasha eto je bila odlična arkadica.........ali tada sam bio mlađi...nakon toga kad sam vidio FF7 ....totalno sam se priklonio rpg igrama...........tako da za mene ništa drugo ne postoji :-D
Guest
10. 06. 2006., 19:28
Meni je igra zakon,na trojci ce biti zaaaaaaaaaaakon!
Rayman-X
28. 06. 2006., 19:12
Na otvarajučem traileru:Ratchet & Clank se nađu u velikoj metropoli punoj detalja letečih auta,brodova i onih super velikih zgrada.Taman dok oni hodaju na ulice iziđu masovne količine robota neprijatelja.Sve je napravljeno u nama poznatom Ratchet & Clank stilu.Za Ratchet & Clank PS3 neću više govorit do kraja 2006 godine
beta1
10. 09. 2006., 15:48
da govorilo se da ce doci a i doci ce na ps3 jel je to ipak najbolji platformer na konzolama,ali nema nikakvih informacija ni slika..steta nadam se da ce uskoro objaviti par slika
Asura
10. 09. 2006., 15:57
Ma neće više biti ako i bude licenca će biti prodana drugoj kompaniji, a to često rezultira ne baš uspiješno.
beta1
10. 09. 2006., 15:59
Asura je napisao/la:
Ma neće više biti ako i bude licenca će biti prodana drugoj kompaniji, a to često rezultira ne baš uspiješno.
neznam od kud ti to,pa naravno da ce kompanija raditi za ps3 isto sto su i na ps2 radili ...al nebi htio da se dogodi ono sto se dogodilo crashu... ;-)
Asura
10. 09. 2006., 16:04
Je, je radit će ti isto kao Spyroa na PS2, pročitaj samo kakve su kritike bile. Sad se Insomniac okreće ozbiljnim pucačinama (šteta).
beta1
10. 09. 2006., 16:07
ak je istina steta ali pricekajmo da vidimo sta ce reci...u Insomniac-u
Rayman-X
19. 09. 2006., 12:16
Asura je napisao/la:
Sad se Insomniac okreće ozbiljnim pucačinama (šteta).
Meni je R&C 4 bila dobra pucačina,ali bilo bi mi draže da se vrati akcijskim platformerima :-)
beta1
30. 09. 2006., 13:36
isti engine koji se koristi u Resistance Fall of Man koristiti ce se u novom ratchetu za ps3 uz neke modifikacije u samom enginu,producent je pricao s novinarem i onda je ovaj pitao nesto za ratcheta i tako to i onda mu je ovaj rekao da ce koristiti za novog ratcheta...samo zamislite uz kako ce to lijepo izgledati,sorry nemam link da vam ga dam,ak nadem budem posto ali eto sada barem znamo da ce ga raditi isti ljudi.. ;-)
Rayman-X
30. 09. 2006., 14:19
beta1 je napisao/la:
isti engine koji se koristi u Resistance Fall of Man koristiti ce se u novom ratchetu za ps3 uz neke modifikacije u samom enginu,producent je pricao s novinarem i onda je ovaj pitao nesto za ratcheta i tako to i onda mu je ovaj rekao da ce koristiti za novog ratcheta...samo zamislite uz kako ce to lijepo izgledati,sorry nemam link da vam ga dam,ak nadem budem posto ali eto sada barem znamo da ce ga raditi isti ljudi.. ;-)
Jesu li možda rekli koja će vrsta biti-FPS,akcijski platformer,akcijska pucačina
beta1
30. 09. 2006., 14:26
Rayman-X je napisao/la:
Jesu li možda rekli koja će vrsta biti-FPS,akcijski platformer,akcijska pucačina
nisu nista rekli vezano za igru samo ono sto sam napisao,ali sigurno Ratchet nece biti FPS:-o a valjda ce biti kao platformer ;-)
Rayman-X
30. 09. 2006., 14:30
beta1 je napisao/la:
valjda ce biti kao platformer ;-)
Tome se najviše nadam :-D
beta1
30. 09. 2006., 15:36
svi se nadamo i sigurno ce biti tako...ceka nas novo doba ratcheta ;-)
DevilKarlo
23. 10. 2006., 21:28
Ratchet kao FPS to bi bilo jadno sva sreća da neće biti :-D
btw meni je ratchet & clanck serijal najbolje platfomerske igre
DarkLordTony
25. 10. 2006., 16:41
kao FPS bi izgubio sve svoje čari
Rayman-X
26. 10. 2006., 18:24
Da se sam to ne dogodi (počeo sam se ponavljati no samo govorim istinu)!
beta1
04. 11. 2006., 19:16
Ratchet & Clank 5 In The Works! (http://www.ps3land.com/article-943.php)
2RIPDJam
04. 11. 2006., 20:18
Zakon, vec razmisljam o njoj. ;-)
Freeze
29. 11. 2006., 20:22
meni ne treba nikakav topic da se odlučim za novog R&C jer sam svaki nastavak dosada odigrao tako da kupujem kopiju bez obzira
marino_
17. 12. 2006., 12:06
beta1 je napisao/la:
Asura je napisao/la:
neznam od kud ti to,pa naravno da ce kompanija raditi za ps3 isto sto su i na ps2 radili ...al nebi htio da se dogodi ono sto se dogodilo crashu... ;-)
A šta se dogodilo Crashu????Crash Twinsanity i Crash Tag Team Racing su fenomenalne igre!!! :-P
marino_
17. 12. 2006., 12:16
beta1 je napisao/la:
Zar će grafika novog Ratcheta će biti sva zelena,siva,mutna i ozbiljna?Ja samo želim šarenilo i neozbiljnu humorističnu igru gdje se sakupljaju boltovi i ubijaju smješni roboti i vanzemaljci.
marino_
25. 12. 2006., 21:58
Ali možda se ipak varam.
http://www.youtube.com/watch?v=131j9uYiFQ8
Poruka autoru ovog topica:Možeš li promjeniti ime u Ratchet and Clank 5
Mislim,ako tebi paše :thumbsup:
mulac
26. 12. 2006., 00:02
Rachet & Clank sam uvijek volio,nadam se da će novi nastavci biti bobri kao i prošli.
Freeze
30. 12. 2006., 15:50
marino_ je napisao/la:
A fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!Grafika novog Ratcheta će biti sva zelena,siva,mutna i ozbiljna.Ja želim šarenilo i neozbiljnu humorističnu igru gdje se sakupljaju boltovi i ubijaju se smješni roboti i vanzemaljci.Ako se to desi,a moja najdraža platformska igra bude po 2. put uništena,[R&C:GLADIATOR]Jja ću sakupiti skupinu intuzijasta za ubijanje,pa će neka kompanija za nešto zažaliti!!!!!
Moras shvatiti da Insomniac radi po istom postupku kao i Naughty Dog sa Jakom,oni "evoluiraju" igru,tj. Ratchet stari kao i igraci koji su ga igrali kroz godine.
Ako ih nisi sve dosad odigrao,probaj,primjetit ces tu "evoluciju" ;-)
marino_
07. 01. 2007., 19:57
Freeze je napisao/la:
marino_ je napisao/la:
A fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!Grafika novog Ratcheta će biti sva zelena,siva,mutna i ozbiljna.Ja želim šarenilo i neozbiljnu humorističnu igru gdje se sakupljaju boltovi i ubijaju se smješni roboti i vanzemaljci.Ako se to desi,a moja najdraža platformska igra bude po 2. put uništena,[R&C:GLADIATOR]Jja ću sakupiti skupinu intuzijasta za ubijanje,pa će neka kompanija za nešto zažaliti!!!!!
Moras shvatiti da Insomniac radi po istom postupku kao i Naughty Dog sa Jakom,oni "evoluiraju" igru,tj. Ratchet stari kao i igraci koji su ga igrali kroz godine.
Ako ih nisi sve dosad odigrao,probaj,primjetit ces tu "evoluciju" ;-)
Sve sam ih odigrao.Prvio je bio simpatičan,drugi vrlo dobar,treći najbolja igra na ps2 a četvrti loš.
freaxy
07. 01. 2007., 21:24
....a peti neobrijan i hvatat će sexy robotice. Nadam se da ga neće uprskati kao zadnjeg...samo puno skakanja, puno nabrijavanja i nabrijanih neprijatelja i biti će dobro.
preso sam je 7 il 8 puta
kad sam bio na moru zbog te igre je skoro bilo krvi, a kak bu sad zbog ove..
Solid_Merlin
06. 02. 2007., 22:51
Uskoro dolaze prve infomacije, slike i traileri ->>>
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3156983
Squall
06. 02. 2007., 22:54
Yep, ista informacija se danas pojavila na par poznatih stranica, mora da se sprema nešto! :-)
Još samo da netko najavi pandana serijalu...Jak anyone? ;-)
Odlične vijesti, od nesane ekipe očekuje se mnogo! :-)
lazarusledd
06. 02. 2007., 22:56
Ja je isto odma kupujem. Samo me zanima kad će doći?
insane_cobra
22. 02. 2007., 11:08
This just in! Igra će se zvati Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3157393). Pa, ne mogu se odlučiti sviđa li mi se naslov više ili manje od Uncharted: Drake's Fortune, ali podjednako je nezgrapan.
No pustimo sad to, novi Ratchet & Clank je jedna od PS3 igara kojima se stvarno veselim, a prve informacije stižu početkom ožujka u novom broju EGM-a. :-)
Platformska igra nove generacije........ne mogu ni zamisliti kako bi igra mogla izgledati.....inače sam veliki fan Ratcheta&Clanka....to će biti velika zabava...samo da se može igrati u multiplayer kao i 'Up your arsenal?....radujem se igri.... :thumbsup:
Guest
25. 02. 2007., 11:21
Ej baš me zanima do kojeg levela ću moci nabrijati oružja? Super su bili prošli nastavci ovo ćemo svi igrat!
insane_cobra
03. 03. 2007., 03:29
Bi-ju-ti-ful! (http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=73078)
Napasite okice, napokon neka korist od Resistance enginea.
Fliper
03. 03. 2007., 03:33
insane_cobra je napisao/la:
Bi-ju-ti-ful! (http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=73078)
Napasite okice, napokon neka korist od Resistance enginea.
Ma ne vjerujem slikama više ništa. Šta su ovo in-game slikice? Ako jesu onda zaista lijepo.
marino_
17. 03. 2007., 16:53
Evo vam konačno i trailer (http://www.gamevideos.com/video/id/10000).
ENÄOY! :-D
Guest
17. 03. 2007., 19:24
Marino mogao si staviti link.
marino_
17. 03. 2007., 19:31
Poki je napisao/la:
Marino mogao si staviti link.
Ne!
Moji postovi moraju biti posebni! :-P
Sry na offtopiku...
Layaaa
28. 03. 2007., 13:56
ne znam..... inace mi se nikad nije svidio rachet & clank..... ali ova verzija mi se mozda cak svidi ..... jedva cekam isprobat! ;-)
Guest
28. 03. 2007., 14:11
lijepo izgleda i fan sam ratcheta (iako nisam igrao Size Matters)
Jedva čekam.
NonRock
31. 03. 2007., 21:26
Napokon sam odgledo trailer.Nemogu vjerovati da je sve in-game osim onog dijela sa Quarkom.Kao pravi R&C manijak (imam sve skill pointove u svakom osim u 4.) nadam se najboljem.Ponovno je platformer i zbog toga sam presretan :-D :-D :-D :-D :-D
Oprostite što sam stavio toliko puno smajlića
PS2MASTER
31. 03. 2007., 22:21
Bemti sunak, al dobro zgleda. Hm....čeka se odgovor Naughty Doga. :-)
Solid_Merlin
06. 04. 2007., 14:23
PS2MASTER je napisao/la:
A vidi sad ovo! (http://www.gamebrink.com/forums/showthread.php?p=38890#post38890)
Grafika nije do yaya nego do bubrega :-o
Malo još nek dorade lišće/krošnje i sve je za 5 tj. 10 tj. 20 http://www.gameplay.hr/images/subject/icon16.gif
Guest
06. 04. 2007., 16:03
Solid_Merlin je napisao/la:
PS2MASTER je napisao/la:
A vidi sad ovo! (http://www.gamebrink.com/forums/showthread.php?p=38890#post38890)
Malo još nek dorade lišće/krošnje i sve je za 5 tj. 10 tj. 20 http://www.gameplay.hr/images/subject/icon16.gif :-o :-o :-o izgleda fenomenalno.bas me zanima kakva ce bit cijela igra.Jel zna neko dal ce se u ovom novom nastavku pojavit koja novu oruzja?
marino_
06. 04. 2007., 16:40
craz je napisao/la:
Solid_Merlin je napisao/la:
PS2MASTER je napisao/la:
Malo još nek dorade lišće/krošnje i sve je za 5 tj. 10 tj. 20 http://www.gameplay.hr/images/subject/icon16.gif :-o :-o :-o izgleda fenomenalno.bas me zanima kakva ce bit cijela igra.Jel zna neko dal ce se u ovom novom nastavku pojavit koja novu oruzja?
Šta se divite slikama kad sam stavio link za video.
Za ljenčine koje ne mogu pogledati ni 5 postova unazad, evo...LINK! (http://www.gamevideos.com/video/id/10000)
bigfreak
06. 04. 2007., 18:51
Predobro, znate šta je kod videa od igri za ps3 loše, to šta se više ne prepoznaje razlika između animacija i igranja.
Mostwanted
07. 07. 2007., 23:33
jedva ovo cekam
SilentBob
09. 07. 2007., 12:52
Mostwanted je napisao/la:
jedva ovo cekam
Ja isto!Bit će ludo!
4 puta sam prekucao PSP verziju u zadnjih 10 dana, mogu mislit šta će biti sa ovim nastavkom. Jedva čekam!!!
Spacemaniac
09. 07. 2007., 17:44
heha je napisao:
4 puta sam prekucao PSP verziju u zadnjih 10 dana
4 puta u 10 dana? Ili si bot ili pretjeruješ... :-O
Access360
09. 07. 2007., 19:09
Spacemaniac je napisao/la:
heha je napisao:
LoooooooooooooL ili je na nekim jacim drogama!:! :lol:
NonRock
13. 07. 2007., 13:09
Na www.gametrailers.com ima tona R&C gameplayova.Ovo se mora pogledati :-D
heha je napisao:
Prije bot:-) Igra je ludo igriva i nepušta čovjeka dok je nezavrši. Jedini mi je problem bio Otto pri drugom kucanju. No par puta sam se vratio na ostale table ojačao agente i bacač raketa i tada. Ma ludnicaaaaa. Zanemario sam i PS3 u tom periodu, a iskustvo iz daxtera za psp mi je puno pomoglo oko kontrola.
cofilica
28. 07. 2007., 18:43
Znam da mi roditelji neće kupiti PS3 ali zato imam jednog dobrog frenda koji ima PS3 i voli RatChet & Clank tak da će biti veselja. :sympathy:
marino_
08. 08. 2007., 08:50
heha je napisao:
Ja sam ti prešo R&C 3 u jedan dan, ali možda samo zato jer sam ju prešo 20 puta pa sve levele pređem brzinom svjetlosti.Da bar mogu spojiti ps2 na internet. Prokleti adapter koji se više ne proizvodi. (imam debeljka):-(
Nego, ako bude multiplayer možemo organizirati grupne igre onako kako je space napravio za Resistance. :-D Samo se želim nalokati krvi, protiv mene nemate šanse u Ratchet and Clanku. DA, ČAK NI TI SPACE.... :-p
Macan
08. 08. 2007., 16:31
sada vec vrlo realno razmisljam o kupnji igre, posto mi stari nije presretan kad igram koljacine zbog manjeg brata( najvece hitove cu naravno kupit), a ova igra je i vise nego dobra, da samo spomenem multiplayer, koij je na Ps2 rulao, nemogu si ni yamislit kako ce bit na ps3 sa hrpom igraca (zamislite da se koljemo u ovoj igri sa 40 ili vise igraca)
posto su to napravili u resistancu, vjerujem da ce mp bit zakon ovdje
cofilica
09. 08. 2007., 14:38
Zbog te se igrice isplati kupiti PS3 makar ti to starci nedopuštaju.
http://files.playstatic.com/ps3/ratchet-clank-tools-of-destruction/ratchet--clank-future-tools-of-destruction-screen-3.jpg :sympathy:
NonRock
18. 09. 2007., 15:19
Nemogu vjerovati kako imaju tako luda oružja.Posebno mi se svidio 1. gadget :-D .Nije baš najoriginalniji (ili je),al je fora (pitam se zašto se ta ideja rijetko koristi?)
Guest
04. 10. 2007., 20:32
Danas bi trebao demo izici na PSN, cekam cijeli dan ali jos nista :-(
GPTkeljober
04. 10. 2007., 20:58
morati ces se strpiti jer demo dolazi- zbog odgode iduci tjedan u cetvrtak a cijela igra 30.10
jedva cekam da vidim multiplayer mora da bude heben, nadam se da ce mape biti velike kao i u resistanceu
Ratchet, Ratchet, Ratchet... !!!! Jedva čekam. Još samo 25 dana.
Engels
06. 10. 2007., 12:11
U iščekivanju Gameplaya.
Baš me zanima ocjena
dabomb
06. 10. 2007., 16:05
Capcome demo na ps store ti dolazi 11.10
Guest
06. 10. 2007., 17:42
Hvala, pronasao sam info na netu. Trebao je izac 4-tog ali su ga odgodili.
Iznenadio sam se da su je vec recenzirali u GP a igra tek izlazi krajem mjeseca a u eur pocetkom iduceg stime da ju jos nitko nije recenzirao, zivo me zanima recenzija i ocijena :-)
PS2MASTER
06. 10. 2007., 18:46
CAPCOM je napisao/la:
Hvala, pronasao sam info na netu. Trebao je izac 4-tog ali su ga odgodili.
Iznenadio sam se da su je vec recenzirali u GP a igra tek izlazi krajem mjeseca a u eur pocetkom iduceg stime da ju jos nitko nije recenzirao, zivo me zanima recenzija i ocijena :-)
Hm... da nesu dobili, tj. recenzirali beta verziju? :-)
Palma
06. 10. 2007., 19:55
Bete se samo igraju da se stekne dojam o igri, koja u trenutnom stanju (beta) nije ''spremna'' za recenziju, nego se čeka finalni build igre... Što znači, imaju finalnu inačicu. Doduše Press verziju, al igra je igra. :)
dmc3johann
08. 10. 2007., 11:41
Palma je napisao/la:
Bete se samo igraju da se stekne dojam o igri, koja u trenutnom stanju (beta) nije ''spremna'' za recenziju, nego se čeka finalni build igre... Što znači, imaju finalnu inačicu. Doduše Press verziju, al igra je igra. :)
na psn-u nema demoa a oni vec recenzirali.cudno
NonRock
08. 10. 2007., 22:10
Veliki problem ove igre je to što je predobra.Igra nas želi ubiti čekanjem...:(
endimionus
09. 10. 2007., 11:43
To je igra koju kupujem cim izadje :) :) :)
NonRock
09. 10. 2007., 12:02
GP je dao ocjenu 15/20
buljo
09. 10. 2007., 12:18
Pobjego im prst kad su ocjenjivali... :-D mozda su htjeli napisat 18/20 ili 25/20
prckosi
09. 10. 2007., 15:28
:rotflmao: 15/20 :-o
Garant su popili jegera i onda išli recenzirat ili im fakat prsti pobjegli.
Matrix
09. 10. 2007., 15:50
OVoj igri zamijeraju premalo noviteta....hmm...zašto tako nisu i HALO 3 sudili....tko će ga znat....
Sub-Zero
09. 10. 2007., 16:07
Valjda imaju razloga. Osim toga, radi se o sasvim drugim žanrovima. I Halo 3 rula u multiplayeru. Čekam da i sam vidim što su napisali. Vjerojatno sve piše u recenziji, a ne samo u kvadratiću s ocjenama.:)
GPTkeljober
09. 10. 2007., 17:02
mislim da ove recenzije u GP trebaju promjeniti jer svaku igru odigra samo jedan covjek a ovi drugi samo skicnu na nju.
bilo bi ljepo kada bi recenziralo igru barem 2-3 covjeka jer to je postena recenzija
Ako je premalo noviteta u Ratchetu to je za višu ocjenu od 15/20 jer je ipak onakav kakav je the best pucački platformer na cijelom bijelom svijetu, da i na konzoli.
Ulažem prigovor na ocjenu!!!!
Guest
09. 10. 2007., 17:25
Nisam zadovoljan danom mu ocijenom. Halo 3 ne donosi nista a dobio je 19.Mogu se kladit da Ratchet izgleda dva puta bolje od gore spomenuteigre.
No ovo se kupuje taman da su mu dali i 2/20 :-)
Dramamine
09. 10. 2007., 18:58
Matrix je napisao/la:
OVoj igri zamijeraju premalo noviteta....hmm...zašto tako nisu i HALO 3 sudili....tko će ga znat....
:rotflmao:
E zbilja moram upotrijebiti ovaj nadasve nub smajli.
Evo malo gledam ovaj PS3 podforum i što vidim?
Svi skaču na svaku ocjenu, analiziraju svaku riječ, pljuju po GP-u...
I da, uspoređuju ocjene PS3 igara sa ocjenama Xbox 360 igara koje nisu igrali. Tj. nisu igrali niti jednu igru.
Sad malo odite na Xbox 360 podforum (ili Wii podforum). Tamo nećete naći takve stvari.
Možda zato jer ti podforumi nisu puni balavaca koji nemaju pametnijeg posla nego pljuvati po igrama koje još nisu ni vidjeli uživo. :awe:
Totalno ste mi urbani.
Engels
09. 10. 2007., 19:48
Dramamine je napisao/la:
/cut
Slažem se s tobom iako preferiram PS3
Balavci, kako si ih nazvao, ne mogu podnijet da neka igra dobije manju ocijenu od 18. Pa zar vi mislite da je Folklore ili Ratchet and Clank zaslužio 20 ili 19. Od vas svih samo je Godsmack odigrao puno verziju igre. Ako vas se neka igra svđa igrat će te je bez obzira na recenziju u nekom Gp-u. I meni je žao što je Folklore prošao loše, pa čak bih mogao reći da je i Ratchet zakazao ali nisu to jedine igre na PS3. Niste sigurno zbog Folklore-a kupili PS3 nego da igrate MGS,GT,FF...
Odrastite i prihvatite činjenicu da PS3 nije bog i batina i veličanstveno superioran nad x360. Ima i on svojih nedostataka ali i oni će se ispravit kao što se ispravljaju oni na x360.
Ljudi igrajte PS3 a nemojte se po forumu svađati koju je ocjenu Ratchet dobio jer sigurno niste kupili ps3 za svađanje.
A ovo je nadasve nubovski smajl
prckosi
09. 10. 2007., 20:03
Meni samo nejde u glavu tolko svi svjetski forumi hvale igru i sve,da je igra predobra i to,i danas idem ujutro na praksu i posudim u trafici gp i ono brijem si u glavi ma sigurno su mu dali 18 ili tak neš,i vidi vraga okrenem 60 i neku stranicu i vidim 15/20.Nisam ništa ni čito kaj je napisano zatvorio i vratio nazad u trafiku di mu je i mjesto.
Engels
09. 10. 2007., 20:07
A nije im se svidjela pa šta, ak se tebi sviđa kupi je i ne obaziri se na to što Gp-ovci govore
dmc3johann
09. 10. 2007., 20:19
Engels je napisao/la:
A nije im se svidjela pa šta, ak se tebi sviđa kupi je i ne obaziri se na to što Gp-ovci govore
malo su razmaženi postali.niš im ne paše.al ko vili nek ih ne brine ocjena gp.i oni su ljudi pa unesu malo subjektivnosti u recenziju
Guest
09. 10. 2007., 20:25
I svade i negodovanje je sastavni dio svakog foruma pa tako i ovog. Svatko ima priliku da kaze svoje misljenje naravno na kulturan i civiliziran nacin.
Ratchet ima svoju koncepciju i ljudi se toga drze. Cemu kvariti nesto i izmisljati toplu vodu kada je sve savrseno, kako i treba biti za jednu igru takovog tipa. Covjek se u niz navrata osvrnuo da nema inovacija, pa zivo me zanima sto su to programeri trebali implementirati u igru da bi on bio zadovoljan? Pa covjece igra izgleda bolje od najnovijeg Pixar-ovog uradtka.. No ostaje na za vidjeti sto ce reci gospoda sa Gamespot-a ili IGN-a u svojim recenzijama jer ovih 15/20 od GP je smijesna ocijena ..
Engels
09. 10. 2007., 20:32
Slažem se da je 15 loša ocjena ALI jesi li ti odigrao igru?
Nisi a nisam ni ja. Kada igru dobiješ onda iznesi svoja mišljenja o igri i jeli dobila lošiju ocjenu nego što je zaslužila.
Ne želim započeti svađu ali samo kažem da su oni igru odigrali a ti nisi. Simple as that!
EDIT; Mislim da su se grdno prešli kada su spustili ocjenu ratchetu zbog neinventivnosti a HALO-u dali 19 iako je po meni puno manje inventivna od Ratcheta ali eto vidiš što hype i reklama radi ljudima
Guest
09. 10. 2007., 20:48
Engels je napisao/la:
Slažem se da je 15 loša ocjena ALI jesi li ti odigrao igru?
Nisi a nisam ni ja. Kada igru dobiješ onda iznesi svoja mišljenja o igri i jeli dobila lošiju ocjenu nego što je zaslužila.
Ne želim započeti svađu ali samo kažem da su oni igru odigrali a ti nisi. Simple as that!
Odi malo ovdje (http://www.gametrailers.com/game/4572.html#userreviews), pogledaj sve te trailere (ocijene i komentare ljudi) po mogucnosti u HD prikazu. Neznam koliko pratis serijal no meni je jedan od najdrazih i sasvim mi je nebitna ocijena koju su joj dali, samo mi je zao sto ljudi nemaju pravi uvid u stanje stvari.
Usput PSM3 Magazine UK je igri dao 93/100 no cekam ostale neovisne recenzente (koliko je moguce biti neovisan u danasnjem show businessu).
Engels
09. 10. 2007., 23:20
Ocjena je premala,slažem se ali nisam isprobao igru pa da je ja ocjenim. Ako stavimo ovu ocjenu u IGN bilo bi 7.5 što je debelo ispod prosjeka. Neki kažu da je ovo kompenzacija za heavenly sword
dabomb
10. 10. 2007., 10:37
Izgleda da su se GP-u zamjerile ps3 igre :)
Macan
10. 10. 2007., 10:43
lol
Ali neznam zasto vama toliko smeta ako u igri nema previse novosti.Ja cu igru 99% kupit, i kaldim se da ce bit zabavna i dobra.
pa sta ako nema mnogo novosti.Glavno da ima ona disko kugla i to mi je dovoljno :smoking:
Dramamine
10. 10. 2007., 14:11
Nije prvi put da neka igra u GP-u dobije drastično drukčiju ocjenu nego što je igra dobije u svjetskim časopisima i sličnim.
Dynablaster
10. 10. 2007., 14:34
Driver 3 je dobio 15. :-O :rotflmao:
vinc3
10. 10. 2007., 14:54
Mislim da je igra zasluzila vecu ocjenu. Ali to je samo moje misljenje...
Matrix
10. 10. 2007., 15:09
Dramamine je napisao/la:
E zbilja moram upotrijebiti ovaj nadasve nub smajli.
Možda zato jer ti podforumi nisu puni balavaca koji nemaju pametnijeg posla nego pljuvati po igrama koje još nisu ni vidjeli uživo. :awe:
Totalno ste mi urbani.
Vidim ovdje na GP-u sve sami članovi sa 3-4 godine staža na sajtu prosipaju pamet koje nemaju...jel da?
Umjesto da prestaneš spamat, mogo si lijepo odgovoriti zašto je moj post tako smiješan? Znači ti si igro Tools of Destruction? Dobro i da jesi, al jes ti vidio šta sam ja napiso?
U Gameplayu lijepo stoji loša odlika ove igre: Koncept jednak prethodnicima, bez inovacija. Pa ja stoga logički pitam zašto to toliko ruši ocjenu ove igre u usporedbi s drugim naslovima?
Ili konkretno odgovori, ili ušuti.
Engels
10. 10. 2007., 15:18
Matrix je napisao/la:
U Gameplayu lijepo stoji loša odlika ove igre: Koncept jednak prethodnicima, bez inovacija. Pa ja stoga logički pitam zašto to toliko ruši ocjenu ove igre u usporedbi s drugim naslovima?
Koncept jednak prethodnicima...
A halo 3 je uveo "nove" i "revolucionarne" standarde u gaming svijet naspram svojih prethodnika pa je dobio 19. Ako je samo ovo mana ratcheta uz nedostatak multiplayera onda stvarno ne znam zašto je dobio samo 15. Meni ti nedostaci ne smetaju i ja ću sigurno tu igru igrat do iznemoglosti ali mislim da je GP odnosno Bero trebao dati barem ocjenu 17. Ali to je moje mišljenje
Ne znam jel itko skužio da još nijedna PS3 igra nije dobila više od 17 u GP-u.
resident_evil
10. 10. 2007., 15:33
Ako misliš samo na exclusive onda je tocno.
18-19 Igra čija kvaliteta postavlja nove granice u svijetu video zabave. Halo 3?
Ja mislim da se Bero osjcao krivim jer je dao ''preveliku'' ocijenu božanstvenom maču pa da je sa halo 3 htio ispraviti grešku.
Engels
10. 10. 2007., 15:37
Da mislim na ekskluzive
Ozbiljno sam se počeo premišljati o kupnji ps3.
Sony je već pola aduta ispucao
Ako uncharted pobaci MOŽDA kupujem x360
A za beru ipak mislim da je smanjio Ratchetu ocjenu kao kompenzaciju za božanski mač koji je po meni dobio prilično dobru ocjenu s obzirom koliko traje ali nemojte zaboravit da je i max payne isto toliko trjao pa mu nitko osporijeva status legende
GPTkeljober
10. 10. 2007., 15:40
ma ima igara koje su dobile 17, evo primjer RESISTANCE VBI DOBIO 17 MOZDA CAK I 18 ali serveri od onlinea nisu bili u upotrebi pa zbog toga nije dobio vecu ocjenu, warhawk je dobio 17-cu, heavenly sword, ljudi biti ce igara koje ce dobivati 20-seticu, treba samo pricekati par mjeseci jel tako space?
Mene iritira činjenica da su R&C: Gladiator popljuvali jer su ga pretvorili u pucačinu bez mnogo platformskih elemenata, i rekli da im je puno bolji stari koncept. Sad kad su napokon dobili što su tražili oni bi nešto treće. Pa nemože. Da je uvedena koja promjena rekli bi tobože to nije R&C. Mislim da je Space trebao recenzirati igru. E da ni u Size Mathers-u nije ništa novo, ali pošto je za PSP dali su mu visoku ocjenu.
PS - Ovo će biti najprodavanija igra s najlošijom ocjenom na PS3 konzoli.
EDIT: Mislim da ova kompletna polemika koja se odvija oko ocjene R&C-a u ova dva dana govori dovoljno o tome šta igrači misle o ocjeni.
resident_evil
10. 10. 2007., 15:44
Engels je napisao/la:
Ozbiljno sam se počeo premišljati o kupnji ps3.
Sony je već pola aduta ispucao
Ako uncharted pobaci MOŽDA kupujem x360
MGS 4, GT 5, Killzone 2,FF XIII, Versus XIII, White Knight Chronicles to se zovu pravi aduti :awe:
GPTkeljober
10. 10. 2007., 15:45
ENGELS o cemu ti pricas ? kakvih aduta? pa sony nije ni poceo
1.) SONY je najavio ps3 od 40GB , prodaja ce krenuti ko luda 100%
2.) ADUTI- MGS 4 ; KILLZONE 2 ; GT 5 : PROLOUGE; GT 5 ; DMC 4; FF 13; FF13 VERSUS ; PES 2008; GTA 4
i ti nakon svih ovih naslova kazes da je sony dosta aduta ispucao?
grdo se varas , a gle jos ovo sto jos ni nije zagreblo povrsinu : AFRIKA; NASTAVAK ICO"A; GETAWAY; RESISTANCE UNTITLED; MOTORSTORM 2 e ljudi
SKUZITE OVO ; sony cilja na 2008 godinu kao veliku prekretnicu
Mostwanted
10. 10. 2007., 15:48
po meni je dobila igra premalu ocijenu minimum je trebala dobit 17 jer sam siguran da kad zaigram igru da cu se odusevit
resident_evil
10. 10. 2007., 15:52
I ja mislim da ce 2008 za PS3 biti big bang jer je krajnje vrijeme da se pokaže tko je Big Dady( ne mislim na bioschock :-p ).
Što se tiče račeta ne bih znao da li je zalužio 15 ili više jer nisam igrao niti jedan nastavak :lol: .Draži mi je jak i crash.
Ali ako je upola zanimljiv kao resistance onda skidam kapu.
Engels
10. 10. 2007., 15:52
A za 40 gb PS3: Ne znam koliko je to dobra vijest jer neće svi htjeti kupiti okrljaštenu verziju, neka barem stave 80 gb kao drugi izbor
A za adute:
Hvala keljo što si mi ponovo vratio vjeru u PS3
Puno sam tih igri zaboravio da izlazi za ps3
Ma uzet ću ga i zbog blu-raya, i Afrike koja mi izgleda stvarno genijalno iako nema ubijanja-onako za laganini poslije partije Warhawka
Resi, neznaš šta propuštaš, a ako češ nastaviti propuštati jednu od igra koja predstavlja drugo platformersko savršenstvo pored Jaka, koji Ratchetu nije rival, nego prijatelj, onda je i bolje da neznaš jer ti tako neće biti teško radi toga.
GPTkeljober
10. 10. 2007., 15:56
tu smo da si vracamo vjeru u zivot:)))
a vjeruj mi za 40GB verziju svi ce je htjeti
mala cjena a dobre igre jer mnogi fanovi jos nisu skupili para za konzolu a ono sony spusti vrtoglavo cjenu SVATKO CE HTJETI IGRATI MGS 4 I UT3 STO POVOLJNIJE :thumbsup:
40 GB je idealna verzija za igraone, nije skupa a netreba kompatibilnost S PS1/2 igrama za PES2008. :thumbsup:
resident_evil
10. 10. 2007., 16:00
heha je napisao/la:
Resi, neznaš šta propuštaš, a ako češ nastaviti propuštati jednu od igra koja predstavlja drugo platformersko savršenstvo pored Jaka, koji Ratchetu nije rival, nego prijatelj, onda je i bolje da neznaš jer ti tako neće biti teško radi toga.
Sutra cu skinuti demo pa cu vidjeti o cemu je tu rijec :-D
Nečeš se pokajati. Igra je naj pucački platformer iz trečeg ili čak i prvog lica, mada preporučam treće. ;-)
I ja ću ga skinuti da ubijem dosadu do pune verzije.
Ludi_Milesio
10. 10. 2007., 16:25
must have naslov za ps3 .ostalo me ne zanima
LOVE METAL
prckosi
11. 10. 2007., 11:17
Jer izašao demo?Ja ga ne vidim na playstore.
dabomb
11. 10. 2007., 11:56
Ja misim da europski store refreshaju oko 19h a americki 7 sati poslje..
Outsider
11. 10. 2007., 12:13
prckosi je napisao/la:
Jer izašao demo?Ja ga ne vidim na playstore.
Još je rano. U ostatku svijeta nije sada podne. Predvečer ga možeš očekivati.
dabomb
11. 10. 2007., 12:51
Jel izlazi na americkom storu ili na europskom..
Guest
11. 10. 2007., 15:40
Mislim da ce im se serveri rusit zbog ovog demoa :-)
Ostao sam na poslu prekovremeno samo da bih skinuo demo. Ako ga nebude do 19.00 h odoh kući tužan, a ako ga bude... :OO: :OO: :OO:
Guest
11. 10. 2007., 18:40
Pa ja ne znam sta dramatiziraju. Ako su rekli 11-tog onda neka ga puste vec jednom, cekam cijeli hebeni dan :blabla: ..
Shimano
11. 10. 2007., 18:42
ja isto...jedem dorucak pa malo provirim dal je doso...pa jedem rucak pa provirim,pa nis...skoro vecera pa jos nis...po&%zdio sam vec
U sekciji DEMO je ubačen Tiger Woods i The Simpsons, ali nema Ratcheta, bar još ne.
Čak i Fallout 3 trailer ima, ali nema ratcheta... još :-(
Nisu ga objavili, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Barem za eu psn. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Shimano
11. 10. 2007., 19:06
ajoj,idem plakat u sobu :-( :-x :-(
Uuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! !!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
dabomb
11. 10. 2007., 19:33
Ma doci ce na americki sigurno..
meni ljeno praviti, treba imat 10 min života za to. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dabomb
11. 10. 2007., 19:36
E pa onda mozda neces igrat racheta..
Engels
11. 10. 2007., 19:45
heha je napisao/la:
Uuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! !!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Ne abjuzaj smajlije
A za ratcheta :lol: :lol:
Tough luck guys-better luck next time
Fliper
11. 10. 2007., 19:58
Budući da sam prešao sve Ratchete na PS2 volio bi i ovaj naravno jer mi se čini najbolji daleko... ne znam koliko će to biti moguće jer nemam PS3. Ali, ima ga cimer koji kaže da će možda nabaviti Ratcheta jer kaže da mu je zanimljiv... da bar nabavi da i ja odigram. :))
Prva igra (uz Heavenly) za koju mogu reći da mi je žao što nemam PS3. Ipak kad se na jednoj konzoli vežete za neke serijale/igre teško je ne odigrati nastavak.
dabomb
11. 10. 2007., 20:06
Nadam se da ce doc demo na americkom storeu..
Dynablaster
11. 10. 2007., 20:11
Engels je napisao/la:
Ne abjuzaj smajlije
A za ratcheta :lol: :lol:
Tough luck guys-better luck next time
A da se ti vratis tamo di ti je misto?
Engels
11. 10. 2007., 20:18
Gdje?
Guest
11. 10. 2007., 23:02
UK acc je updejtan sa nekim glupostima, na US acc jos nista. Od Ratcheta ni traga ni glasa, ljudi divljaju od nestrpljenja po svim PS3 forumima ..
Guest
11. 10. 2007., 23:21
EVO GA KONACNO :chinchin:
... ( 1.6GB tezak demo ) + Conan demo ;-). Navali narode :thumbsup:
dabomb
11. 10. 2007., 23:35
Evo bas ih sad skidam.. Navalite. :chinchin: :chinchin:
dwarf
11. 10. 2007., 23:39
Jooj dečki kak vas je lijepo slušat...ja imam Ps3 al na kraju ispada da nemam neke korisit od njega...imam dvije igre koje ne igram dobrih 2 i pol mjeseca a na net ne mogu jer nemam adsl...dođe mi da plačem... :-( :-(
Guest
12. 10. 2007., 03:51
Sta reci nakon odigranog demoa ... ljudi ovo je nesto najljepse do sada videno na PS3, da ti oci iscure :-o . Ne znam da li da igram ili da samo gledam, presavrseno. Igra izgleda ljepse nego same animacije u njoj, sve leti bez ikakvog zastajkivanja, prosto nevjerojatno.
Ma kakva 15/20, ovo je cista 20-tica. E bero, berislave sto ucini ...
Demo donosi kompletan prvi nivo igre, cetiri oruzja i uspjet ce te ga prijeci za otprilike 10-15 min. ali nakon nevjerice zagarantiran vam je ponovni prelazak :yup:. Skidajte pod hitno :thumbsup:
:chinchin:
EDIT:
Velika je greska sto Space nije recenzirao igru, mislim da bi bio objektivniji a samim time i mi zadovoljniji.
dabomb
12. 10. 2007., 10:11
CAPCOM je napisao/la:
Sta reci nakon odigranog demoa ... ljudi ovo je nesto najljepse do sada videno na PS3, da ti oci iscure :-o . Ne znam da li da igram ili da samo gledam, presavrseno. Igra izgleda ljepse nego same animacije u njoj, sve leti bez ikakvog zastajkivanja, prosto nevjerojatno.
Ma kakva 15/20, ovo je cista 20-tica. E bero, berislave sto ucini ...
Demo donosi kompletan prvi nivo igre, cetiri oruzja i uspjet ce te ga prijeci za otprilike 10-15 min. ali nakon nevjerice zagarantiran vam je ponovni prelazak :yup:. Skidajte pod hitno :thumbsup:
Potpisujem.. Najbolja grafika viđena na ps3. I sixasis se dobro uklopio u igru. Definitivno must have igra za ps3..
t0030933
12. 10. 2007., 10:48
Ne mogu ja baš reči da sam preoduševljen jel ovo je ipak čista akcija i nema baš najviše platformskih uložaka ... Ali inače , grafika ok , ali sve ovo se mi čini samo repriza R : Gladiator ... Nemojte se ljutit , ipak je ovo samo moje mišljenje , jesam PS3 fanboy ali malo realnosti ne škodi ...
endimionus
12. 10. 2007., 10:51
ovo kupujem :) steta sto je demo kratak...grafika sam vrh danasnjeg gaming trzista :)
Mostwanted
12. 10. 2007., 14:10
evo skidam demo
Guest
12. 10. 2007., 14:18
t0030933 je napisao/la:
Ne mogu ja baš reči da sam preoduševljen jel ovo je ipak čista akcija i nema baš najviše platformskih uložaka ... Ali inače , grafika ok , ali sve ovo se mi čini samo repriza R : Gladiator ... Nemojte se ljutit , ipak je ovo samo moje mišljenje , jesam PS3 fanboy ali malo realnosti ne škodi ...
Cista glupost, kakva repriza gladiatora. Ovo je punokrvni Ratchet and Clank, najbolji u cijelom serijalu.
t0030933
12. 10. 2007., 18:55
Ne po atmosferi nego kao igra ... Napucavaš , napucavaš , napucavaš , mini igra , napucavaš , napucavaš ...
kao atmosfera je , punokrvni ... Ali kao što sam rekao ... Svako ima svoje mišljenje !
Guest
12. 10. 2007., 20:14
Pa hebote to je samo prvi nivo. Bit ce tu svega, gadeta i ostalog da popizdis :-)
t0030933
12. 10. 2007., 21:18
Ajde to imaš pravo ajd ...
Koliko je dobila u gameplayu ??? Ocjenu mislim , pošto sam u Sloveniji i nemam novi broj ...
dabomb
12. 10. 2007., 21:20
Samo 12 ... :-(
Engels
12. 10. 2007., 21:23
dabomb je napisao/la:
Samo 12 ... :-(
Folklore je dobio 12 a R&C 15
dabomb
12. 10. 2007., 22:08
Obadvije igre zasluzuju vece ocjene ..
t0030933
12. 10. 2007., 22:58
Definitivno zaslužuju veče ocjene. Pogotovo Folklore koji je na IGN dobio 9.0 ...
dabomb
12. 10. 2007., 23:11
15 je stvarno premala ocjena za tako igrivu igru..
Dynablaster
13. 10. 2007., 13:20
Slažem se :thumbsup:
Jeste culi za 1UP R&C video review? Dali su mu 9.7 :awe:
Fliper
13. 10. 2007., 13:29
Sta reci nakon odigranog demoa ... ljudi ovo je nesto najljepse do sada videno na PS3, da ti oci iscure . Ne znam da li da igram ili da samo gledam, presavrseno. Igra izgleda ljepse nego same animacije u njoj, sve leti bez ikakvog zastajkivanja, prosto nevjerojatno. E bero, berislave sto ucini ...
Nije Bero ništa učinio loše. Igra koja nije donjela niti jednu novost a prešla je na nextgen stroj ne može dobiti 20 samo zato što ima dobru grafiku. Nije u grafici sve...
resident_evil
13. 10. 2007., 13:34
Flipper je napisao/la:
Sta reci nakon odigranog demoa ... ljudi ovo je nesto najljepse do sada videno na PS3, da ti oci iscure . Ne znam da li da igram ili da samo gledam, presavrseno. Igra izgleda ljepse nego same animacije u njoj, sve leti bez ikakvog zastajkivanja, prosto nevjerojatno. E bero, berislave sto ucini ...
Nije Bero ništa učinio loše. Igra koja nije donjela niti jednu novost a prešla je na nextgen stroj ne može dobiti 20 samo zato što ima dobru grafiku. Nije u grafici sve...
A šta je Halo 3 donio novoga a dobio je 19 :-O
dabomb
13. 10. 2007., 13:50
A halo je stvarno puno toga novog donio..
maher
13. 10. 2007., 14:02
Hej dabomb gdje si nabavio tu animaciju za avtara?Gdje ima upće tih animacija od igara pa da i ja stavim??
:-O :-O
Guest
13. 10. 2007., 14:22
resident_evil je napisao/la:
Flipper je napisao/la:
A šta je Halo 3 donio novoga a dobio je 19 :-O
Zato imamo demo nek svako odluči za sebe!
Dynablaster
13. 10. 2007., 14:23
Nitko ne govori da mora dobiti 20, ali 18/19 svakako zasluzuje :yup: pogotovo sta je R&C prvi platformer na next gen konzolama.
GamePlay je počeo da fušeri, jeli to do Bere ili ne, počeli su i da preporučuju konzole u rubrici pisma. Pročitajte posebni okvir na 96 str. u gornjem desnom uglu, do sad nisu ništa govorili koja im je konzola bolja a ovaj mjesec s**u po sixaxisu i po svim igrama koje dolaze za play-ku.
Npr. Bero postaje dosadan s onom frazom ništa novo, str. 31 najava Silent Hilla za psp okvir u desnom dnu stranice.
Ništa novo u Halo-u 3 i najedamput 19 i to opet gle čuda Bero. Izgubio je čovjek objektivnost.
Ima li tko drugi među vama PS3, pa dajte nekome drugome da nešto recenzira.
Vidim da sam prešao mjesečni limit pa ništa od demoa :cry:
t0030933
13. 10. 2007., 19:01
Sve više greški u GP magazinu ... Kao što je Heha rekao : Fušere sve više ... Razočarali su me ... Ni u prošlom broju nije bilo sve čisto ... Igrao sam Bioshock i stvarno je igra fenomenalna ali sorry ako kaže ništa novo ... Daj mi reci 5 stvari u bioshocku od system shocka 2 osim grafike koji su bolji ... I onda dobije 20/20. Možda jih sada podkupljuju iz Microsofta ... Pa davaju loše ocjene ili možda ne vole PS3 ...
saiyan
13. 10. 2007., 19:01
Ratchet je trebao dobiti barem 17 ako ne i više.Halo ima isto novina kao i ratchet pa je dobio 19.Halo je dobio 19 zbog multiplayera.Bez njega bi dobio 17.Glavna mana ratcheta je u tome što nisu stavili multiplayer.
Mostwanted
14. 10. 2007., 10:05
odigro sam demo i igra je trebala dobit vise super igra
NonRock
15. 10. 2007., 12:09
Mostwanted je napisao/la:
odigro sam demo i igra je trebala dobit vise super igra
Koja oružja???
Guest
15. 10. 2007., 16:12
kupuje i ovu igru.cijenu molim?
Dark_One
16. 10. 2007., 13:09
heha je napisao/la:
GamePlay je počeo da fušeri, jeli to do Bere ili ne, počeli su i da preporučuju konzole u rubrici pisma. Pročitajte posebni okvir na 96 str. u gornjem desnom uglu, do sad nisu ništa govorili koja im je konzola bolja a ovaj mjesec s**u po sixaxisu i po svim igrama koje dolaze za play-ku.
Npr. Bero postaje dosadan s onom frazom ništa novo, str. 31 najava Silent Hilla za psp okvir u desnom dnu stranice.
Ništa novo u Halo-u 3 i najedamput 19 i to opet gle čuda Bero. Izgubio je čovjek objektivnost.
Ima li tko drugi među vama PS3, pa dajte nekome drugome da nešto recenzira.
To što tekstovi koje pišu i ocjene koje daju tebi nisu po mjeri, ne znači da i svima ostalima ne treba biti. Sve što napišu ujedno i argumentiraju, pa ako ti ni to nije dovoljno, onda nemoj ni trošiti pare za časopis. ;)
Što se Racheta tiče, bio mi je u planu do kraja godine, sad baš i ne znam bili ga uzimao. Mislim da ću ipak radije PSP ubosti.
Dark_One je napisao/la:
Ne znam da li si čitao prethodne postove, ali nije do mene, svi se bune, jer su počeli da intenzivno kritiziraju PS3.
Folklor, Ratchet, SIXAXIS... ništa im nepaše.
Ja sam prezadovoljan s PS3 i to negovori fanboy iz mene nego razum.
Probaj demo, oduševit češ se R&CF: TOD-om
Dark_One
16. 10. 2007., 15:03
Čini se da sam ja onda jedini koji je nekako ostao u dojmu da kod PS-a 3 napišu više pozitivnog nego negativnog. Normalno da ne može sve ni biti pozitivno, i ako nađu nešto što je po njima zamjerka, to će i reći. Jebo ti novine koje jedno misle a drugo pišu...
A demo ću downloadovati naredni mjesec, pa ako mi se svidi, možda i ubodem igru od naredne plate.
Probudi se, koliko je Halo 3 dobio? A faktički isto kao i kod Ratcheta?!
Godsmack123
16. 10. 2007., 17:22
a gle sad:
tamo neka igra "OPERATION CREATURE FEATURE" na stranici 81. gp-a za koju nikad još čuo nisam, te sam siguran 99% da je nitko od vas kupit neće, dobije ocijenu veću od jednog folklore-a?
PA ZAR JE TO MOGUĆE???????????????????????????? :-o :-o
Dark_One
16. 10. 2007., 18:40
heha je napisao/la:
Ne znam šta da ti velim osim da pročitaš recenzije još jednom, pa možda i nađeš odgovor na pitanje zašto je jedna igra dobila toliko, a druga ovoliko.
E da, možda da napomenem i to da ubuduće kad budeš uspoređivao dva naslova, odigraš obadva a ne samo jedan. ;)
Peace! V
buljo
16. 10. 2007., 19:20
Demo je ludilo, a i u SD igra ima predobru grafiku. Šteta sto nemam para jos i za nju..
Engels
16. 10. 2007., 22:19
heha je napisao/la:
Dobar multiplayer :roll:
Halo je prenapuhan i mislim da je Gp ipak bio pod dojmom svjetskih recenzija
Sizor
16. 10. 2007., 23:06
a zakaj bi gameplay bio pod dojmom nekih drugih recenzija? jel pisu u svoje ime ili u ime drugih? stvarno besmislice pricate
Fliper
16. 10. 2007., 23:54
heha je napisao/la:
Duboko udahni i pročitaj recenziju Halo-a 3.
Spoji se na Live i odigraj jednu partiju u multiplayeru.
Oooo ne, pa ti nemaš X360 i ti nisi igrao Halo 3 da bi mogao reći da igra ne zaslužuje tu ocjenu.
Čudno, zar ne?
dabomb
17. 10. 2007., 09:52
Flipper halo 3 po meni izgleda tako djetinjasto. A kad sam vidio MP s tamo neki laserskim oruzjima iz star warsa igra mi se zgadila. Dok Killzone 2 ima puno realnija oruzja i bolju grafiku..
t0030933
17. 10. 2007., 13:19
E moj Flipperu ... Al dobro ajde razumijem te ipak si igrač Xboxa 360 ... I meni ne paše atmosfera hala ... Više preferiram atmosferu Killzona i Resistance : Fall of man ... Možda ima Halo 3 bolji multiplayer ali definitivno mi nije sjeo zbog svoje neke tehno atmosfere. Kada sam na kompu odigrao Halo : Combat evolved uopšte nisam bio tako oduševljen kao što su svi bili ali samo zbog tog što meni atmosfera nije sjela. Ona u Killzone mi je baš prava a i u R : FoM mi je odlična (kimere , rat , itd).
ALI HEY : WRONG TOPIC !!!!
Igrao sam prvi Halo za koga kažu da je remek djelo, a po čemu molim? I da svaki komentar koji napišem, prvo se potrudim da imam neki argument.
Sizor
17. 10. 2007., 16:45
znate kaj je vas najjaci argument. vidjeli par slika haloa 3, odgledali par trailera i onda svecano zakljucili citiram: "kako vam igra ne izgleda bog zna kaj". ma cestitam, clap, clap! :thumbsup:
resident_evil
17. 10. 2007., 16:47
Sizor je napisao/la:
znate kaj je vas najjaci argument. vidjeli par slika haloa 3, odgledali par trailera i onda svecano zakljucili citiram: "kako vam igra ne izgleda bog zna kaj". ma cestitam, clap, clap! :thumbsup:
Ne kužim šta uopce dolaziš na PS3 podforum kad vidiš da nikom nije stalo do tvoh mišljenja :-p
Btw šta si ti neki sotonist ili koji ce ti klinac pentagram???
Sizor
17. 10. 2007., 16:56
nekome nije, nekome jest, ti si u roku od svega par minuta pozurio da me quotas. :-p
osim toga, ako je ps3 podforum, cemu onda diskusija o kvaliteti haloa 3?
ovo da je pentagram znak za sotonizam necu ni komentirati. :))) a to kaj vidis na avataru nije cak ni pentagram.
Vidim da si i ti požurio da se odbraniš.
EDIT: I ja sam požurio :-p :-p :-p
Igrao sam Halo, i nadam se da če mi za to bog oprostiti, nije ništa posebno.
Ako se nevaram ti imaš nešto slično židovskoj davidovoj zvijezdi, tj ti si ubio Krista. :-p :-p :-p
resident_evil
17. 10. 2007., 17:09
Ja sam igrao samo Halo kod frenda ali na PC.
Meni se cinila ok igra sad ne znam kakva je razlika između xbox verzije ili PC.
Sizor
17. 10. 2007., 17:10
ti si ubio Krista.
tuzi me papi. :-p
Ma crkvi je još manje stalo, treba te tužiti Ericku Cartmanu, on dobro rješava stvari. :-p :-p :-p :-p :-p :-p
Ja ću samo uzeti zlato he he ha ha (heha) he he ha ha :-p :-p :-p :-p :-p
Dynablaster
17. 10. 2007., 18:12
Sta ce bit zanimljivo kad pocnu pljustat devetke sa svih strana za R&C a nas GP ostane ka ***** :-p
Ja nerazumin kao su ga uspili recenzirat prije svih?? Da ga nisu maznili sa Sony eventa u Dubrovniku :lol:
Guest
17. 10. 2007., 18:20
Moza su je recenzirali na osnovu demoa :-(
dabomb
17. 10. 2007., 18:52
To bi bilo jako zalosno. :-(
Mostwanted
17. 10. 2007., 19:53
sta je gp 1. imo reprezenciju o igri i dosta o crkvi muka mi je od nje
Dark_One
18. 10. 2007., 22:40
A zašto ne potpišete peticiju za vraćanje PSX-a? Kad bi se on vratio, onda nebiste morali strahovati hoće li neka igra koja nije za plejstejšn dobiti previsoku ocjenu, kao što je to bio slučaj sa Halo 3. :thumbsup:
Ja sam za! Šala
Daj nepričaj nebuloze. Ulizice
Nesmeta mi što je dobio tako visoku ocjenu, ali mi smeta što nije Ratchet dobio isto toliko jer je ipak bolji od onoga šta su oni opisali.
A tebi je ko smetao PSX pa se buniš
PSX mi je bio 100 puta luđi i smješniji
Kupi si XBOX 360 ako ga nemaš i prebaci se u njihov dio foruma, sa tom slikom sa Granofovog plakata
resident_evil
19. 10. 2007., 20:48
heha je napisao/la:
Demo sam skinuo tek danas :-D
Ali moram priznati da me igra pozitivno iznenadila :awe:
Ovo mi je prvi ratchet koji igram ali je genijalan.
Grafika,igrivost,humor prava uživancija.
Na demo mi se najviše dopalo grindanje i korištenje motion sensora.Postoji mogucnost da kupim ovu igru :yup:
t0030933
20. 10. 2007., 04:22
Ma Ratchet&Clank je fenomenalna igra i mislim da ču ju kupiti i da me za novu godinu čeka puno ugodnih sati igranja Playstationa 3 !
freaxy
20. 10. 2007., 09:05
Ocjena u gp-u me malo razočarala...mislim 15. Takve igre koje dobiju 15 su onako, zaigrate i 2 sata tjedno, nisu nešta posebno i obično se ni ne završe...a ričit i grah nisu takvi....oni su simbol igrivosti :awe: .
Zvone_st_kman
20. 10. 2007., 12:32
Priša san dosad sve ratchete. :-p
heha je napisao/la:
Demo sam skinuo tek danas :-D
Ali moram priznati da me igra pozitivno iznenadila :awe:
Ovo mi je prvi ratchet koji igram ali je genijalan.
Grafika,igrivost,humor prava uživancija.
Na demo mi se najviše dopalo grindanje i korištenje motion sensora.Postoji mogucnost da kupim ovu igru :yup:
Ma kupi, nečeš se pokajat. :thumbsup:
Meni je 100% na listi.
NonRock
23. 10. 2007., 10:53
Evo ga. Stigla recenzija na www.gametrailers.com
R&C je dobio ocjenu 9/10
freaxy
23. 10. 2007., 14:30
Očito se samo GP-u nije svidjeo...
resident_evil
23. 10. 2007., 14:55
Se zna datum izlaska igre u algoritmu?
Jebem ti zeca ovo izgleda apsolutno super
http://www.gametrailers.com/player/26714.html
hvale je na veliko cak je rekao da je trenutno najbolja igra za PS3.
btw idem odigrati još jednom demo :-D
Još jedna ili dvije recenzije i ja sam dokazao svoje.
Počelo se fušerit!
Mostwanted
23. 10. 2007., 22:07
izgleda da jedino gp nevoli ovu igru a steta od njih sam ocekivo da ce je nahvalit razmisljam to uzet za b-day
endimionus
24. 10. 2007., 00:11
Igra kupi maksimalne pohvale....9 od 10 isl...
Spacemaniac
24. 10. 2007., 00:20
Mostwanted je napisao:
izgleda da jedino gp nevoli ovu igru
Ja ju volim. Jako!
BTW: tko je taj "gp"?
Palma
24. 10. 2007., 00:27
Ali Berina ocjena ju ne voli. :OO:
blackie_chan
24. 10. 2007., 01:45
Kako je igra dobila ocjenu 15/20 = 7,5/10? Sve recenzije su dale ocjenu 10 (jedno 6-7 njih), jedno dvoje dali ocjenu 9, a 1up naravno 8,5.
GP će dobiti službeni status najzahtjevnijeg-sajta-za-zadovoljiti-na-planetu. R&C je predobra igra, malčice je childish, ali igra stvarno zaslužuje najveću ocjenu. OK, dajte joj max 19, jer nema MP... no kad razmislim, ni BioShock nije imao a dobio je 20.
Outsider
24. 10. 2007., 09:07
Evo i Gamespot (http://www.gamespot.com/ps3/action/ratchetclank/review.html?sid=6181557) nije baš previše oduševljen igrom. Ocjena je 7.5/10.
Dynablaster
24. 10. 2007., 09:29
Outsider je napisao/la:
Evo i Gamespot (http://www.gamespot.com/ps3/action/ratchetclank/review.html?sid=6181557) nije baš previše oduševljen igrom. Ocjena je 7.5/10.
Tip koji je recenzirao nije nikada dao vise od 8.8 nekoj igri a to je bio COD3, tako da nije bas nije neka referenca...
Ja sam odigrao demo, i netreba me se uvjeravat da je R&C odlican.
mbarcan6
24. 10. 2007., 09:35
Sve ostale ocjene su ok,samo Gp i Gamespot ne daju veliku ocjenu. Al ja mislim da je igra itekako vrijedna za odigrati, unatoč ocjenama.
IGN 9.4/10, Bero na vješala!!!
Space car si, ali te nitko nesluša od tih tvojih u redakciji :-p
prckosi
24. 10. 2007., 11:00
GameSpot say 7.5 out of 10
IGN say 9.4 out of 10
PSM Magazine say 9.5 out of 10
Pro-G say 9 out of 10
GameZone say 9.3 out of 10
PSX Extreme say 9 out of 10
Gamespot jedini manje od 9 i gp.
Mostwanted
24. 10. 2007., 13:56
ovo gore je zanimljivo svi su odusevljeni igrom
t0030933
24. 10. 2007., 15:09
Dobro , Bero je imao i dosta fenomenalnih recenzija ... Ali sa ovom se nikako ne slažem ...
freaxy
24. 10. 2007., 15:22
Pa samo razmislite....15 dobije igra koja je zapravo jedan veliki shit u srži...igra koja je zabavna tako-tako....
ali svi znamo kakva je ova (dobro, samo recezenti :-) ).
Guest
24. 10. 2007., 15:38
GamePro 5 out of 5 (100.0%)
GameTap 10 out of 10 (100.0%)
PSM Magazine 9.5 out of 10 (95.0%)
GamerNode 9.5 out of 10 (95.0%)
IGN 9.4 out of 10 (94.0%)
PSM3 Magazine UK 93 out of 100 (93.0%)
GameZone 9.3 out of 10 (93.0%)
Game Informer 9.25 out of 10 (92.5%)
UnderGroundOnline A- (90.0%)
Gaming Age A- (90.0%)
Gametrailers 9 out of 10 (90.0%)
GameAlmighty 9 out of 10 (90.0%)
Pro-G 9 out of 10 (90.0%)
PSX Extreme 9 out of 10 (90.0%)
1UP 8.5 out of 10 (85.0%)
GameSpy 4 out of 5 (80.0%)
GameSpot 7.5 out of 10 (75.0%)
... osim Gamespota gdje je ocito recenziju dobio krivi covjek, igra je pobrala odlicne ocijene.
PS. Berine recenzije preskacem u sirokom luku ..
Guest
24. 10. 2007., 16:17
Evo da malo usporedimo ocijene koje je dao Bero sa recimo onima sa IGN-a (http://ps3.ign.com/articles/829/829409p1.html).
Grafika: Bero 19/20 / IGN 9.5./10
Zvuk: Bero 15/20 / IGN 8.5./10
Igrivost: Bero 15/20 / IGN 9.5./10
Trajnost: Bero 15/20 / IGN 9.0/10
Konacno: Bero 15/20 / IGN 9.4/10
... s time da IGN ima jos jednu ocijenu za prezentaciju kojoj je dodijelio 10/10. Mislim da ovo sve govori i da je Berina recenzija zavrsena prica, barem sto se mene tice.
Macan
24. 10. 2007., 17:23
kad sam vidio recenziju u gp vec sam mislio sta je ovo, zar su stvarno podbacili, ali vidim da je igra odlicna i kupujem sigurno
NonRock
24. 10. 2007., 19:33
Gamespot,ali zašto tako jadna recenzija.... Je/*&),koji idiot je to recenziro :-)
resident_evil
24. 10. 2007., 19:43
Odlucio sam da kupujem ratcheta pa kud puklo da puklo :-D
prckosi
24. 10. 2007., 20:24
Moju najbolju igru koju sam ikad igro Hrvat je ocjenio sa 15/20 pa slijedeči put kad ču kupovat gp(a to če bit nikada)neču ni čitat recenzije ni ništa.Eo moj ultimatum na gp jebiga moro sam.
Mostwanted
24. 10. 2007., 20:25
neces pozalit s tom kupnjom
Engels
24. 10. 2007., 20:27
prckosi je napisao/la:
Moju najbolju igru koju sam ikad igro Hrvat je ocjenio sa 15/20 pa slijedeči put kad ču kupovat gp(a to če bit nikada)neču ni čitat recenzije ni ništa.Eo moj ultimatum na gp jebiga moro sam.
Bode u oči
slyCooper
25. 10. 2007., 17:23
Ako je igri jedina mana to što nema noviteta, ne razumijem zašto bi dobila 15/20. Koliko bi onda ocjena bila za onoga koji nije nikada igrao R&C serijal, tako da je njemu sve novo i superzabavno - 19/20?
Dynablaster
26. 10. 2007., 12:35
slyCooper je napisao/la:
Ako je igri jedina mana to što nema noviteta, ne razumijem zašto bi dobila 15/20. Koliko bi onda ocjena bila za onoga koji nije nikada igrao R&C serijal, tako da je njemu sve novo i superzabavno - 19/20?
:awe:
Guest
26. 10. 2007., 16:26
Ja ću igru nakon odigranog dema pokušat nabavit šta prije kad izađe!
Moja ocjena po demou 9/10, sve glatko ide a i zabavno je.
Arkada za ubit vrime ludilo :thumbsup:
Nemamo svi isti ukus, pustite recezente na miru jerbo bi opet mogli koju dobru igru loše ocjenit.
A i ko to kupuje ili ne kupuje igre zbog jedne recenzije u jednim novinama u doba interneta!
Guest
26. 10. 2007., 16:28
Engels je napisao/la:
prckosi je napisao/la:
Bode u oči
Falija si temu! :sympathy: Ima tamo jedna pišite o čemu hočete pa lektoriraj do mile volje! :chinchin:
Bero je mogao da bude prvi čovjek na svijetu pored novinara onog oficijelnog PS3 časopisa koji je bio u stanju da instalira sebi firmware 1.94.
Kako?
Pa kažu da se nalazi na disku Ratcheta & Clanka F:ToD te da
donosi samo podršku za DuallShock3 i ništa više.
Šta je tu tako važno da se moralo to naglasiti?
U zadnjem GP-u je spomenuto da je zadnji Update još uvijek 1.93, što znači da je igra koju je on odigrao neka testna verzija a ne igra koju čemo mi kupiti, kad se jednom napokon pojavi u prodaji.
Mislim ono, zar je stvarno moguče da čovjek fizički ima nešto što je dostupno samo elitnim Britancima?
Engels
27. 10. 2007., 17:45
Opa! Vidiš ti kako je čovjek pronicljiv
Molio bih Beru himself da se izjasni
gg Heha
Freeze
27. 10. 2007., 23:39
Milsim da nam je Bero htio naglasiti da je krajnje vrijeme za unošenje određenih novosti u serijal jer po svemu sudeći R&C Future je R&C: UYA poboljšane grafike sa izostankom multiplayera.
Možda je bio pomalo strog ali takav je on čovjek.
Guest
28. 10. 2007., 18:17
http://i24.tinypic.com/6gykhf.jpg
Slika govori tisucu rijeci :-) .
... kao sto vidite renomirani GameSpot je dao najnizu ocijenu igri. Vjerojatno je smrad Aron bio na zadatku tj. uzeo lovu da napise takvo smece od recenzije.
freaxy
28. 10. 2007., 23:49
Pa znamo da je Gamespot vječni optimist što se tiče PS igara :-) .
t0030933
29. 10. 2007., 01:16
Stvarno je smrad ovaj Gamespot ... Hoču bit nešto realni a samo se sposravaju ...
Necu opet Beru provocirati oko ocjene R&C, ipak izgleda da se covjek zrtvovao da bude i popljuvan radi ocjene, ali je ipak Halo, Halo, Halo, morao biti naj igra broja, pa taman naustrb jedne odlicne igre.
No nije mi to tema sada.
Da samo topic osvjezim i da napomenem da je 09.11. sve blize!
resident_evil
06. 11. 2007., 16:30
heha je napisao/la:
Necu opet Beru provocirati oko ocjene R&C, ipak izgleda da se covjek zrtvovao da bude i popljuvan radi ocjene, ali je ipak Halo, Halo, Halo, morao biti naj igra broja, pa taman naustrb jedne odlicne igre.
No nije mi to tema sada.
Da samo topic osvjezim i da napomenem da je 09.11. sve blize!
Hehe ja je vec imam i jedva cekam da dodem u pulu pa da zaigram :-D man i love america igra je samo 60 dolara :awe:
Manky
06. 11. 2007., 23:06
ja je vec imam :) igra je mrakkk!!
t0030933
07. 11. 2007., 07:11
Zar je več u trgovinama ???
Skoro, amerika je njima bila presudna za prijevremeno igranje.
slyCooper
07. 11. 2007., 20:43
Svi hvale ovu igru, čak su je i u Metro Expressu pohvalili sa jednim člankom. Kao PS3 nije imao nekih hit igara, no novi Ratchet je ono što je Playstation trebao... Uglavnom, jedino GP je loše ocijenio ovu igru.
MSX_Bullet_HR
07. 11. 2007., 21:41
Skinuo sam demo sa PS Storea i totalno sam oduševljen,ova igra se svakako isplati kupit,i ako već moram napisat,onda se nikako ne slažem sa ocijenom koju je dobila ta igra u GP.
vinc3
07. 11. 2007., 22:00
Ma igra je super. Barem po demou :-p
Guest
07. 11. 2007., 23:21
... Uglavnom, jedino GP je loše ocijenio ovu igru.
Ne GP nego Bero. Vjerujem da je bilo tko drugi recenzirao igru ocijena bi bila objektivnija. Berine recenzije debelo sakaju ...
prckosi
09. 11. 2007., 15:59
Jer izašla igra?
Službeno, da. No sad se čeka da stigne u radnje/dučane/butige. :-)
t0030933
11. 11. 2007., 12:33
Ovu igru 100% nabavljam !
vinc3
11. 11. 2007., 16:22
Jel se isplati pljunut pare za ovu igru? Namjeravam uskoro kupiti jednu pa sam u nedoumici. Pitam vas koji imate igru.
resident_evil
11. 11. 2007., 17:23
Kupuj super igra :awe: ja sam jucer stigo igrati samo malo, prešao sam prvu misiju to je ona staza koju plejaš na demu.
t0030933
11. 11. 2007., 17:47
Naravno da se isplati pljunut pare za ovu igru !!