PDA

View Full Version : Pokemon Emerald

Jecht
02. 07. 2006., 20:37
U Pacifidolog City-u se nalazi starac koji gleda kroz prozor i kaže kako ne vidi Mirage Island. I tako svaki put. Jel tko zna kako mogu doći na taj otok?

bigfreak
13. 07. 2006., 21:55
Jeli igraš na emulatoru ili GBA?

Mateus_
13. 07. 2006., 22:00
Jecht je napisao/la:
U Pacifidolog City-u se nalazi starac koji gleda kroz prozor i kaže kako ne vidi Mirage Island. I tako svaki put. Jel tko zna kako mogu doći na taj otok?
Nisam siguran ja sam samo u Ruby ulovio Raiqoazu (neznam kako se piše) i bilo je teško, ali nisam siguran je li to taj otok, je li u planu taj pokemon?

bigfreak
15. 07. 2006., 16:41
Di se u Ruby rai...(neznam ni ja kako se piše) može uvatit?

playstation
15. 07. 2006., 17:17
Jednom ce ti pisati gdje je mirage island reci ce ti starac nu pacific townu

flint
28. 07. 2006., 22:05
pokusaj na mirage island doci pomocu
sposobnosti surf(potreban vodeni pokemon)
al prije polazka opremi se sa najboljim
pokeloptama koje mozes nabaviti
i kupi naj potion koji nadjes
tek tada idi u lov na rayquazu(ovako se pise) :-D

ssj4
28. 07. 2006., 22:31
ali rayguaza nije na mirage island nego na jednom drugom koji se otvori nakon šo prođeš igru

bigfreak
29. 07. 2006., 15:39
whoops, ništa od toga jer ja igram na emulatoru, a nešto mi s pokvarilo sa romom, neće da se upali samo je bili ekran tako da...

Mateus_
30. 07. 2006., 16:46
Ako igrate na emulatoru nemojte se mučiti s hvatanjem jer ako ima malo HP vi ćete baciti PL i ona će često izaći i iskoristiti Rest tako da se ne zajebavate:
-ne trošite Master Ball na nju, ona ne bježi
-neka joj ostane samo crtica ili približno HPa
-klik na: File->Save->Save
-bacite PL:
-ako uspije OK
-ako ne uspije: File->Load->Open i tako sve dok ne uspije, šanse su iste, a ne morate opet se mučiti kada iskoristi Rest.
BTW. Tako ja igram FFTA i svaki put mi uspije napad, i kada je 19% ;)

flint
31. 07. 2006., 13:28
moze li se u pokemon emerald
uhvatit latias il latios :-?

Mateus_
31. 07. 2006., 13:54
flint je napisao/la:
moze li se u pokemon emerald
uhvatit latias il latios :-?
Naravno da može, gledaj TV kod Elite Four i onda te stara nazove i pita koje je pokemon boje. Ostalo je jasno ali možeš samo jednoga uloviti. Zar je toliki problem pogledati na netu neki walktrough?!? :-? :evil:

prlecro
02. 08. 2006., 22:01
evo i ja nabavio igru pa me zanima koji su po vama najbolji pokemoni u emeraldu

trenutno imam:

-grovyle lvl 24 (dobio ga na početku pa ga razvio)
-swellow lvl 24 (meni najdraži)
-aron lvl 16 (odličan je, ima dobru obranu)

i još imam pokemona 7-8 ali te ne namjeravam koristi

pa mi dajte poneki savjet, koji su vama zakon ;)

p.s. tek sam na početku, imam 2 beđa

Zarbon
04. 08. 2006., 23:49
NISAM IGRAO IGRICU ALI SAM CUO DA JE DOBRA

flint
05. 08. 2006., 00:18
meni je pokemon naj igra na gba

flint
05. 08. 2006., 00:19
znal ko moze li se ovdje dobit latias

flint
05. 08. 2006., 00:19
ja znam samo da se mogu dobit u pokemon ruby i sapphire
nista vise
:-? :-? :-?

Benjamin_111
05. 08. 2006., 09:20
Poceo sam pisati cijeli thread sa svim odgovorima i slucajno kliknem na drugi link i ode se -.-

Evo Downloada za EMulator sa Pokemon Emeraldom Klick mene (http://rapidshare.de/files/28244100/GBA___Pokemon_Emerald.rar.html)
Tu mozete skinuti jos neke igre za GBA Emu (http://www.doheth.co.uk/roms/)

Ukratko:

Rayquaza Se nade na Sky Toweru koji je sjevero istovno od Zadnjeg grada na mapi (onaj grad na vodi) Lako je uhvatiti rayquza tako da se baci SUperball u trenutku kad koristi Flight i dok je u zraku ...

Mirage/Miracle Island :
0,80% da se pojavi samo tako bez da ista napravite
42% sanse da se pojavi kad ste pobjedili one turnire o Ljepoti/pameri/jacini pokemona (one crveno-plave -.- kuce)
Te postotke sam naso na jednom Walktroughtu
(najbolje je uvijek provjeriti nakon sto ste se pobrinuli za berry-je kod onog ´Berry-.Mastera

Latias/Latios :
Jednom kad ih nadete trebate ih loviti pomocu pokedexa , Koristite Super-repel tako da kad vas nesto napadne je to 100% latios/latias.Meni su stalno napali Desno od Poke-parka ili kak se to vec zove ... Safari zone ...

Evo , post napisam sad samo cekam da se zavrsi upload od GBAemualtora i Pokemon EMeralda tako da mozete igrati na EMulatoru sta je :
a) lakse jer motzete stalno save-ati i loadati (neovisne gdje se nalazite/sto radite)
b) ne morate kupovati Baterije/Puniti Akumulator od GameBoya
c)Mozes igru visestruko ubrzati
d) Puno je bolje jer te nista ne kosta ako zelis skinuti neku drugu igru ^^

mfg Remah :-)

da_kum
04. 10. 2006., 20:31
što sve točno moram napraviti prie negoli mogu doći do sky pillara,odnosno uhvatiti rayquazu...sada mi se trenutno piće onaj ogre i onaj cveni kreten na vodi i arena leader iz sootopolisa je otišao do sky pillara...sada neznam kako doći tamo...
hvala unapried

filiptuner
06. 10. 2006., 17:11
flint je napisao/la:
pokusaj na mirage island doci pomocu
sposobnosti surf(potreban vodeni pokemon)
al prije polazka opremi se sa najboljim
pokeloptama koje mozes nabaviti
i kupi naj potion koji nadjes
tek tada idi u lov na rayquazu(ovako se pise) :-D

točno tako ali sa oprezom

da_kum
07. 10. 2006., 11:38
kad dofuraš rayquazu da rastjera on dvije pich.. onog kyogrea i onog crvenog menstruacijskog lika...gdje ga nađeš poslie toga?nemogu o onaj njegov toranj upast zbog onih kao srušenih temelja,kad hodaš pa prpadneš...
hvala

biker_boy
07. 10. 2006., 11:48
moras uzet onu brzu biciklu pa ces proc rupe ;-)

da_kum
10. 10. 2006., 11:28
ajd fala ti bikey ;) :D

kikib
10. 10. 2006., 12:47
flint je napisao/la:
meni je pokemon naj igra na gba

pokemon 4ever

dvojba
22. 10. 2006., 15:07
e ljudi jel znate di bi se moglo nabavit pokemon plava, crvena i žuta al na njemačkom, imao sam žutu i #$!%&ena je igra i imam safir i sve na njemačkom jer mi je tak #$!%&enije igrat, zgubio sam žutu pa ju sad tražim ponovo

godzila
13. 11. 2006., 09:45
jel zna ko kako da nađem bilo kojeg legendarnog pokemona u emerald i di se nalazi

godzila
13. 11. 2006., 09:49
biker_boy je napisao/la:

di da nađem tu brzu biciklu :-(

Chosen_One
13. 11. 2006., 11:36
opaaa
nisam znao da ću baš vamo naići na pokemon fanove...
pa eto baš mi je drago..
svoj na svome..
hehe

Cloud1603
14. 11. 2006., 22:28
ima li ko da prodaje pokemon emerald ilii fire red ili leaf green moze i zamjena

Inuyasha
18. 11. 2006., 18:45
ja ti ne znam ali zašto ne isprobaš ovo:daj mu nešto :-D

dex6
11. 01. 2007., 21:50
da_kum je napisao/la:
što sve točno moram napraviti prie negoli mogu doći do sky pillara,odnosno uhvatiti rayquazu...sada mi se trenutno piće onaj ogre i onaj cveni kreten na vodi i arena leader iz sootopolisa je otišao do sky pillara...sada neznam kako doći tamo...
hvala unapried

sve o bilo kojoj igri za bilo sta mozes nac ovdje (www.gamefaqs.com)

dex6
11. 01. 2007., 21:51
godzila je napisao/la:

biker_boy je napisao/la:

di da nađem tu brzu biciklu :-(

gdje nabavis i onu akrobatsku
lijevo od dvorane gdje ti je leader s magnetonom

asch
01. 02. 2007., 20:40
Po meni najbolja igra za gba :smoking: :lol:

kikib
01. 02. 2007., 20:42
jer se moze ovdije nac deoxy
i jer ga ko naso

magier
01. 02. 2007., 21:29
godzila je napisao/la:
jel zna ko kako da nađem bilo kojeg legendarnog pokemona u emerald i di se nalaziTrebas srediti Aqva i Magma tim pa ce se osloboditi njihova dva pa onda trebas ici na jedan otok da oslobodis treceg s kojim ces srediti ova dva, taj treci ti je onaj zeleni sto je na pakovanju igre nacrtan. :thumbsup:

Guest
01. 02. 2007., 22:35
ja nepmrem iz grada lilycove city-a!

Drlja
04. 02. 2007., 19:15
deoxis se moze nac u leaf-green, fire-red i emerald al samo ako imas neki aurora ticket. e a to je malo tezi dio. za to moraas doc na neki nintendov susret koji se odrzava samo u americi i dva put je bio u engleskoj pa mislim da niko s naseg podrucja nema. uz njega mozes u te tri verzije nac i lugiu i ho-oha, a za nijih ti treba opet neki ticket koji se dobije na takvom susretu.

Ironman007_
25. 02. 2007., 12:01
bigfreak je napisao/la:
Jeli igraš na emulatoru ili GBA?

pa vjerovatno na gba!!!

kikib
25. 02. 2007., 12:03
Drlja je napisao/la:
deoxis se moze nac u leaf-green, fire-red i emerald al samo ako imas neki aurora ticket. e a to je malo tezi dio. za to moraas doc na neki nintendov susret koji se odrzava samo u americi i dva put je bio u engleskoj pa mislim da niko s naseg podrucja nema. uz njega mozes u te tri verzije nac i lugiu i ho-oha, a za nijih ti treba opet neki ticket koji se dobije na takvom susretu.

Ja imam lugiu na ruby na gba-u s pokemon xd-a :-D

ZaPPeR
06. 03. 2007., 16:08
Neznam dali znate ali u emeraldu se mogu uhvatiti 7 legendarnih pokemona: Regirock, Registeel, Regice, groudon, kyogre, rayquaza, Latios ili Latias
za Regirock, Registeel, Regice je malo komplicirano za objasniti ali reci cu vam gdje su groudon, kyogre, rayquaza ;-)

Groudon:
Nakon sto predjete elite four, odite u fortree city i od tamo skrenite ljevo i dodjite u onaj neboder koji se nalazi pored vodopada gdje ste dobili Castforma. Na drugom je katu lik koji je za kompom i on ce reci da ocitava nekakve aktivnosti i vremenske pojave na nekim cestama, svaki put kad udjete u neboder on ce vam reci neku drugu cestu, tako da kada kaze neku cestu koja vam je blizu i mislite da cete ga lako naci nevracajte se nazad u neboder i odite na tu cestu.
kada dodjete na tu cestu. ako je vrijeme nekako bljestavo onda tuda potrazite spilju koja inace nije bila na tom mjestu kada ste prije dolazili, tu ce biti Groudon koga je uzasno tesko uloviti jer ga nemozete paralizirati i stalno iskoristava napad rest, ali nakon 100 krugova sa timer ball-om ga je moguce uloviti :thumbsup:
Kyogre:
isto idite u neboder nakon sto ste ulovili groudona i odite na cestu koju vam kaze, ovaj put na moru gdje pada kisa i naci cete mjesto za roniti takodjer na mjestu na kojem se prije nije moglo roniti. zaronite i naci cete spilju, njega je malo lakse uhvatiti.
Rayquaza:
Odite u Sky Pillar nakon sto ste presli elite four i on ce biti na vrhu (trebat ce vam Mach bike za prijelaz pukotina)

Guest
06. 03. 2007., 22:07
Kad sam prošao,nije mi se više dalo igrati,poslje je dosadno...

Guest
26. 03. 2007., 09:48
1.Zasto svi pisete da se na emulatoru nemoze uhvatit onaj legendarni pokemon rayquaza..Jeli to neki bug ili??
2.Dosao sa na onaj otokna kojem je dewford town,pobijedio trenera u dvorani,osvojio bedz,otisao u neku pecinu,urucio pimo nekom starcu i pri izlasku dobio napad FLASH..Vratio sam se u onaj grad gdje je DVON Corporation,rekao presjedniku da je pismo uruceno i on mi dao neki EX-SHARE.....E sada nemam pojma gdje da idem dalje..U blizini sam nasao samo jednu peinu u kojoj je magla ali kada se nekako probijem do jednog dijela pecine tu imaju 2 kamena,jedan decko i cura i dalje nemogu proci..Sta da radim??

help.

Guest
26. 03. 2007., 12:13
Ne znam za ostale ali ja sam igrao na emulatoru i nisam imao većih problema u hvatanju Rayquaze.

E sad ti bi trebao otići do Mr. Brineya (kapetan) i tražiti ga da te odveze u Slateport. Ne zaboravi se vratiti u Dewford i obići sve kuće da dobiješ Silk Scarf i Old Rod, ako već nisi.

Guest
26. 03. 2007., 23:24
ma dobio sam to dvoje i vratio se u slateport ali nemam ideju gdje dalje da idem.

LuCkA
28. 03. 2008., 17:43
evo ovako...ja san sad u onom gradu na moru...zaboravila sam kako se zove...loool. Ugl. i dobila sam explosion od onoga u poke centru.A ja sad nemogu nač neku rupu(špilja) u kamenu.A tu triban ič...može mala pomoć?? :sympathy:

madam_octa
21. 05. 2008., 23:31
Pokemon Emerald je meni definitivno najbolja igra na GBA :thumbsup:

05ja
14. 09. 2008., 16:24
ej.ljudi igram jako dugo..pokemon emerald i ne mogu nac old sea map i one karte eon,mystic i ta sr..nja........plizz mozete li mi pomoc..igram na gba advence sp i ds..pomoc

dante_VS_nero
14. 09. 2008., 16:47
To se dobiva preko Pokemon eventa koji su bili u Japanu i SAD-u.Tako da ništa,sry.

05ja
17. 09. 2008., 15:04
jako glupo..ali thanks...

dante_VS_nero
18. 09. 2008., 10:09
Da znam,po netu sam tražio upute za Jirachija punih mjesec dana i onda to našao na Nintendovom siteu.

05ja
09. 11. 2008., 20:53
Ej..ja sam stao u Battle forniter..di sad..?pomoc..plizz

dante_VS_nero
11. 11. 2008., 11:38
U Battle Frontieru moraš osvajati one bedževe,a dalje nema više ništa.

pokefan iris
29. 05. 2010., 19:56
ej.ljudi igram jako dugo..pokemon emerald i ne mogu nac old sea map i one karte eon,mystic i ta sr..nja........plizz mozete li mi pomoc..igram na gba advence sp i ds..pomoc
Mogu se nac preko gamesharka. Na emulatoru postoji, a za gameboy se mora kupiti. Preko toga se mogu uloviti SVI pokemoni koji postoke u toj igrici, mozes imati SVAKI item itd.

venom11
16. 07. 2010., 01:26
koliko sati igranja imate?
ja imam preko 300 sati! prvi playtrough i nisam nikad isponova išao

Pokemaniac
22. 07. 2010., 00:48
imo sam 227 sati. onda sam prebacio pokemone u pearl i počeo isponova.

venom11
24. 07. 2010., 21:21
koliko šajnija imate? ja nijednog u tih 300 sati! >.<

Pokemaniac
27. 07. 2010., 01:36
u 227 sati nijednog. Kada sam krenuo isponova u manje od sat vremena sam pronašo shiny Wurmpla.

venom11
04. 09. 2010., 12:00
evo kupio drugi gba samo da možemo ja i brat igrat u dva i onda mi neš link kabel ne radi! ajmaaaa!
a htio bi imat ultimate team za battle frontier:
swampert
sceptile
blaziken