View Full Version : Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - GC2k6 trailer
Note: topic će na dan izlaska trailera biti editiran prvim linkovima.
Nakon što je EGM (Electronic Gaming Monthly) u svom novom izdanju potvrio novosti o novom Metal Gear Solid 4 traileru koji će biti prikazan na njemačkom GC 23. kolovoza.
http://www.metalgearsolid.org/admin/data/upimages/uploaded/thumbs/gc_mgs4_002.jpg
Resize! (http://www.metalgearsolid.org/admin/data/upimages/uploaded/gc_mgs4_002.jpg)
[source: TUS]
MAKAVELI
22. 08. 2006., 15:05
Hideo Kojima's PS3 opus gets fresh movie love at this year's Leipzig Games Convention - with first in-game footage!
Znači sutra dobijamo onu pravu stvar :-)
Mogu misliti kakav heben trailer su nam spremili...
*arghm*Nevjerojatno*arghm* --- In-game footage.
Hideo Kojima's PS3 opus gets fresh movie love at this year's Leipzig Games Convention - with first in-game footage!
Metal Gear Solid 4 is a key title for the PlayStation 3's launch period and one of the first games guaranteed to give Sony's next-gen console some must have appeal.
Well as you'll know from E3, where we managed to catch a word with legendary creator Hideo Kojima on the next and possibly final incarnation of Solid Snake's adventures (though we hope Kojima will at least keep the door ajar for future offerings), MGS4 already has us more excited than a bag of puppies.
Well, more should be known at Leipzig tomorrow about this 'Most Wanted' of all PS3 titles with a brand new movie debuting, which should give further clues to the all-consuming beast which is MGS4. From what we hear on the wind it's going to be an absolute corker too, with attendees (including us) treated to the first in-game action from the title, which will feature actual PS3 gameplay visuals, as well as the usual carefully crafted and absorbing cut-scenes which are such a feature of the series.
Advertisement:
Click to learn more...
We hope it won't be too long before Konami unleashes the trailer on an entirely suspecting world too, but if not, we'll be there to bring you footage direct from the show floor with our usual wobbly cam antics. Are we excited? Most definitely!
*zaboravlja disati*
beta1
22. 08. 2006., 17:22
BieX je napisao/la:
Note: topic će na dan izlaska trailera biti editiran prvim linkovima.
Nakon što je EGM (Electronic Gaming Monthly) u svom novom izdanju potvrio novosti o novom Metal Gear Solid 4 traileru koji će biti prikazan na njemačkom GC 23. kolovoza.
http://www.metalgearsolid.org/admin/data/upimages/uploaded/thumbs/gc_mgs4_002.jpg
Resize! (http://www.metalgearsolid.org/admin/data/upimages/uploaded/gc_mgs4_002.jpg)
[source: TUS]
jedva cekam da vidim to cudo.. :-x :-x
BOSS_SNAKE
23. 08. 2006., 13:08
Bas me interesira da vidim sto me moze zanimat mmmmmm cekam.
Spacemaniac
23. 08. 2006., 13:28
Kolike su šanse da na GC-u ne bude ništa o MGS-u 4? IMO vrlo male. :)
Slika s GC06 bootha (http://www.gamingfreakz.de/images/original/480.jpg)
Yamcha
23. 08. 2006., 13:32
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!In game!?!?!?!?!?:Smajl ushićenja x 5: :-D :-D Ste vidli Adriana iza:-D
Mnogi su zbog objavljenog ScreeenShota brzopleto ustanovili kako će se samo reprizirati E3 trailer sa švapskim titlom.
Vjerojatno je bila riječ samo o testiranju.
Evo ga.
http://www.gamevideos.com/video/id/5233
Moram priznati kako sam pomalo razočaran. Solidno razočaran.
Izgleda izvrsno. Sve je na next-gen razini.
Ali imam konstantni osjećaj kako nešto vitalno za MGS nedostaje.
Previše akcije. Previše.
*frustration*
Spacemaniac
23. 08. 2006., 15:37
I nove slike na ovom linku (http://www.gfdata.de/archiv08-2006-gamefront/2079.html).
Yamcha
23. 08. 2006., 16:14
BieX je napisao/la:
Evo ga.
Previše akcije. Previše.
*frustration*Sad ga streamam!!Što ćeš,Kojima je rekao da će biti više akcije ;-) Moramo istrpjeti malo promjena,ali i ja bih više volio da ima manje akcije.
beta1
23. 08. 2006., 16:17
thx na trileru i na ovim slikama, igra je predivna nema se sto reci najbolji do sada ce biti MGS 4 :-) :-)
Mike_Patton
23. 08. 2006., 16:32
Trailer je super,pogotovo kad gekkoi šutiraju sve oko sebe :-)
Yamcha
23. 08. 2006., 17:14
Znam da ovo ne bih smio reći kao veliki poklonik serijala,ali treler mi je bezveze. :-D Okrutan je jako,bilo mi je žao jadnih ljudi.Nema ni Snakea,Otacona,Raidena...Nije to MGS.Više kao neka futuristička pucačina.
Spacemaniac
23. 08. 2006., 17:22
Yamcha je napisao:
Nije to MGS.Više kao neka futuristička pucačina.
Nimalo se ne slažem. Pravi istinski MGS.
JULKA
23. 08. 2006., 17:24
bez obzira na trailer,ne sumnjam ni najmanje da će ova igra (igretina?) biti remek djelo.
Yamcha
23. 08. 2006., 17:26
Spacemaniac je napisao/la:
Yamcha je napisao:
Nimalo se ne slažem. Pravi istinski MGS.Trailer za treći je bilo šuljanje po šumi,Snake sam i naoružan nožem i sniperom.Sada nema Snakea i tu je više MG juniora koji skaču po talibanima.:-D
Znam da ovo ne bih smio reći kao veliki poklonik serijala,ali treler mi je bezveze. Okrutan je jako,bilo mi je žao jadnih ljudi.Nema ni Snakea,Otacona,Raidena...Nije to MGS.Više kao neka futuristička pucačina.
Slažem se djelomično. Nadam se kako će TGS poboljšati dojam.
Yamcha
23. 08. 2006., 18:13
BieX je napisao/la:
Znam da ovo ne bih smio reći kao veliki poklonik serijala,ali treler mi je bezveze. Okrutan je jako,bilo mi je žao jadnih ljudi.Nema ni Snakea,Otacona,Raidena...Nije to MGS.Više kao neka futuristička pucačina.
Slažem se djelomično. Nadam se kako će TGS poboljšati dojam.Drago mi je da imam djelomične istomišljenike:-DSad nam samo preostaje čekati TGS i nadati se nečemu drugačijem.Najgore mi je kad ih jadne okruže i počnu ih gaziti,a oni glupi pucaju po njima.Ccccc.Kao da će puška uništiti MG junior :lol:
Ne zaboravimo da još nisamo 100% sigurni da li je ovo bio potpuni trailer ili samo puki teaser.
Asura
23. 08. 2006., 19:27
Mene prema borbama podjeća na Black Hawk Down.
*pod stresom dok motri Novak iz tvog siga*
Djeluje pomalo inspirirano Black Hawk Down atmosferom. (Iako je MGS svjetlosnim godinama ispred)
Post scriptum: Zakon i red OWNS Crime Scene Inv. ;-)
Yamcha
23. 08. 2006., 20:02
BieX je napisao/la:
*pod stresom dok motri Novak iz tvog siga*
Djeluje pomalo inspirirano Black Hawk Down atmosferom. (Iako je MGS svjetlosnim godinama ispred)
Post scriptum: Zakon i red OWNS Crime Scene Inv. ;-) Samo što američke vojnike zamjenjuju MGJ-i:-D
Post scriptum:owna:-D
Encore
23. 08. 2006., 20:07
BieX je napisao/la:
Post scriptum: Zakon i red OWNS Crime Scene Inv. ;-)
C:\Documents and Settings\JB\My Documents\My Pictures\amen.gif
btw. CSI bi u podnaslovu trebao imati SF (CSI:SF)...
Obavještavam vas kako MGS4:GotP GC trailer možete pogledati i na Subsequence home sajtu. (mgs.abshost.net)
Guest
23. 08. 2006., 22:20
Evo upravo skidam novi trailer sa gamevideos.com
Kad pogledam,javim vam reakciju! :-D
BieX je napisao/la:
Evo ga.
Previše akcije. Previše.
*frustration*
Čekaj malo. Jel to onaj pravi IN GAME? Hoću reći, ta borba izmeđa talibana && (hi-spec vojnika || MG-ova) je bio pravi AI kakav možemo očekivati dok ćemo upravljati sa Snejkom ili...? Meni je ovo predobro da bi to bilo istinito... Jer ako je ovo ingame :-D :-D :-D :-D
Dark_One
24. 08. 2006., 13:07
To što smo na ovom traileru vidjeli pozamašnu borbu, koja je sasvim tipična za ratne zone, a koja je, prije bih rekao bila uvertira za samu igru, ne znaći da će i sama igra obilovati sa toliko akcije. Svakako da će u tolikome gradu (ili onome što je od njega ostalo) itekako biti zastupljen hide and seek gameplay.
Ali kad si već spomenuo toliku dozu akcije, ono što treba posebno da oduševljava jeste činjenica kako su uspjeli sve to tako slikovito i atmosferično prikazati i do najmanjeg detalja, a bez imalo trzanja. Pogledaj samo fiziku ponašanja boraca pri borbi sa gekkoima, i šutanju od strane istih. ;)
Tehnička strana, AI, grafika, realnost, sve oduševljava.
S druge strane od ovog sam trailera očekivao barem dašak onog što je ponudio E3 - dramatičnost, glazba, simbolika, plotline detalje, likove, scene itd. Dobili smo next-gen raj bez karizme. Koju će MGS4 zasigurno održati =P
Čekaj malo. Jel to onaj pravi IN GAME? Hoću reći, ta borba izmeđa talibana && (hi-spec vojnika || MG-ova) je bio pravi AI kakav možemo očekivati dok ćemo upravljati sa Snejkom ili...? Meni je ovo predobro da bi to bilo istinito... Jer ako je ovo ingame
Da, možemo očekivati barem jednako, kako Kojima kaže.
Znači, promjene su samo nabolje. ;-)
Spacemaniac
24. 08. 2006., 13:30
XXX je napisao:
Jel to onaj pravi IN GAME? Hoću reći, ta borba izmeđa talibana D
Kakvih talibana?! :lol:
P.S. Bieks - svaki MGS trailer oduvijek nosi posebnu poruku, jer tako Hideo želi. Sve je to vrlo dobro smišljeno. Kad se teme svih trailera skupe u jednu cjelinu dobijaš dio mirisa onoga što ćeš jesti jednoga dana i nad čime će ti curiti sline.
:post edited:
Guest
24. 08. 2006., 14:16
Kakvih talibana?! P.S. Bieks - svaki MGS trailer oduvijek nosi posebnu poruku, jer tako Hideo želi. Sve je to vrlo dobro smišljeno. Kad se teme svih trailera skupe u jednu cjelinu dobijaš dio mirisa onoga što ćeš jesti jednoga dana i nad čime će ti curiti slike.
curiti slike lool :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahha
Meni je trailer sranje jer se nemogu skoncentrisat dobro na njega zbog onih pravokutnika na lcd-u. :-( to sve kvari,jesu budale.
Ajde sad da kažem konkretno o traileru nešto :-D ,oni pokreti vojnika izgledaju ful realno,sve ide nekako fluidno,kao kada gledam film. :-o
kao kada gledam film.
Welcome to the next-gen club.
I stvarno... kakvih talibana?
BieX je napisao/la:
kao kada gledam film.
Welcome to the next-gen club.
I stvarno... kakvih talibana?
Pa talibani? Oni sa povezima? El to nisu talibani? :-D
Ako je ovo next-gen, što li je onda sve ostalo? Nešto što je zapelo između 2nd i 3rd gen. ere ili...? :-D :-D :-D
Uglavnom, vesel sam što sam očekivao nešto prehebeno, definitivno najbolje moguće što dolazi - nešto što je ajmo reći bio MGS2: SoL u svoje vrijeme; a ovo je.... :lol: :lol: Ovo je po osjećaju 10^n svjetlosnih godina ispred toga što sam očekivao.
I baš me sada zanima izraz onih, pogotovo onih hard-core PC-ijaša koji su govorili dok se pojavio E3 2006 trailer da ono što se na njemu vidjelo (one akcijske scene: dolazak talibana sa kamionom pa borba s onim vojnicima) da nema šanse da ćemo niti blizu takvog što moći gledati u in game-u, 'samo još jedna dobro izrežirana scena H. Kojime', a na kraju ispalo da je sam ingame 10 puta bolji od viđenog? :lol: Nije za ':-o', nego za ':lol:' kako je dobro. I to još onaj krajnje bahati i pohlepan smijeh. Ala će se kupovati PS3...
Pa talibani? Oni sa povezima? El to nisu talibani?
Nah. "it is not about ideologies"
Podsjećaju, ali nisu.
BieX je napisao/la:
Podsjećaju, ali nisu.
Ma znaaaaam, .... Trebalo je biti smiješno, ok? ;-) Nisam imao izraz, pa prvo što padne na pamet - talibani! :-D
No prob... ali bolje preferiraj donekle službeni izraz "gerilske snage". ;-)
Dark_One
25. 08. 2006., 10:34
XXX je napisao/la:
BieX je napisao/la:
Podsjećaju, ali nisu.
Ma znaaaaam, .... Trebalo je biti smiješno, ok? ;-) Nisam imao izraz, pa prvo što padne na pamet - talibani! :-D
That's teh Hezbollah. :approve
Spacemaniac
25. 08. 2006., 13:12
Oftopikate u svemirski bitnom topiku! :argh:
tidus
25. 08. 2006., 14:59
BieX je napisao/la:
Evo ga.
Hm. Više podsjeća na novi nastavak Battlefielda or something like that... But i like it!
Baš me zanima kako će se Snake snalazit u tom kaosu.
BOSS_SNAKE
27. 08. 2006., 14:09
Rekao si kak ce se snalazit po meni jako dobro jer to mu je kao da pusi cigaru jer se on jako brzo prilagodi atmosferi i sve ce napravit da prode jako dobro bar mislim ali tako je sanka je snake to cemo saznat to be continiue hehe zeam se :-) ;-) :pint: :pint: :pint:
Yamcha
22. 09. 2006., 11:50
Spacemaniac je napisao/la:
Yamcha je napisao:
Nimalo se ne slažem. Pravi istinski MGS.Ovo (http://www.gamespot.com/ps3/adventure/metalgearsolid4/news.html?sid=6158113) je pravi istinski MGS.Trailer je savršen.Sretan sam što sam ljubitelj serijala,a tužan što igru vjerojatno nikad neću zaigrati :-(
Solid_Merlin
22. 09. 2006., 11:54
Kako to da je Snake opet mlad? I mlad i star. Wtf?
Ali, aj cool...nisam baš dedicafan.
Spacemaniac
22. 09. 2006., 12:00
U krivom topiku ste.
Yamcha
22. 09. 2006., 12:00
Solid_Merlin je napisao/la:
Kako to da je Snake opet mlad? I mlad i star. Wtf?
Ali, aj cool...nisam baš dedicafan.Preostaje nam da vidimo.Obožavam kada se sve tako zapetlja:-D
Simbolizam. *sighs*
Uvjeren sam kako je "nedegenerirani mladi Snake" zapravo simbolizam nekadašnje legende koja je nestala. Kojima-san je potvrio kako Solid Snake ne postoji, postoji samo Old Snake. Legende više nema.
Ono čemu smo svjedočili bio je posljednji pozdrav sa Snakeom kao legendom.
Elementi koji potvrđuju simboliku:::
1) Snake među kipovima, dok kipovi simboliziraju legende
2) Natpis: "Legende moraju umerijeti" ili tako nešto
3) Vrana simbolizira smrt
^^
Solid_Merlin
22. 09. 2006., 16:08
A koja je simbolika ono kad mu se vrana pokaki na lice?
japanski humor ili neka looda tradicionalna japanska simbolika