View Full Version : 7-Zip
Orgnum
11. 09. 2006., 22:48
7-Zip je program koji se korist za zapakiravanje fileova.Zasad je najbolji od svih jer nudi najbrže zapakiravanje i raspakiravanje i najveći commpression.
7-Zip program je besplatan i može se skinut na internetu evo linka:
7-Zip (http://www.7-zip.org/)
edge1
12. 09. 2006., 07:25
pa kaj za to ne sluzi i winrar :-?
Scarab
12. 09. 2006., 07:30
edge1 je napisao/la:
pa kaj za to ne sluzi i winrar :-?
Prochitaj cijeli post prije nego pochnesh postavljat glupa pitanja
nudi najbrže zapakiravanje i raspakiravanje i najveći commpression.
Kad dodjem danas doma chu ga isprobat..iako sumnjam da se vecha compresia moze ostavarit sa istim nachinom rada...
filiptuner
17. 11. 2006., 15:38
Orgnum je napisao/la:
7-Zip je program koji se korist za zapakiravanje fileova.Zasad je najbolji od svih jer nudi najbrže zapakiravanje i raspakiravanje i najveći commpression.
7-Zip program je besplatan i može se skinut na internetu evo linka:
7-Zip (http://www.7-zip.org/)
winrar je bolji i efikasniji i sprobaj ga
_KaMb_
17. 11. 2006., 15:44
Svaki od njih radi jednu te istu stvar...A sad ako vam je vazna jedna milisekunda sto ju jedan od njih brze napravi, onda si uzmite navedeni program :-)
Makar, sasvim je nevazno koji to brze napravi, kad su svi tu negdje podjednaki.
Guest
10. 01. 2007., 18:01
Skinuo sam program i mogu reć da je najbolji :awe: ,brzina je super,jače kompresiranje,i sve,puno bolji je od winrara i preporučam ga svima :-)
PLAYER_One
10. 01. 2007., 18:17
Cika_Kure je napisao/la:
Skinuo sam program i mogu reć da je najbolji :awe: ,brzina je super,jače kompresiranje,i sve,puno bolji je od winrara i preporučam ga svima :-)
Bolji je od winrara jer je besplatan i jednostavniji i jedini radi na win64bit
DarkKnight
11. 01. 2007., 16:16
Potpis. :-D
Guest
11. 01. 2007., 16:19
Ja ga ne koristim baš puno, iako ga imam instaliranog već dosta vremena... Nisam primjetio neku veću razliku u kompresiji, a za kompresiju više koristim WinRAR, jer se puno više ljudi koristi njime... Dosta ih ni ne zna što je 7-Zip...