PDA

View Full Version : Gran Turismo HD otkazan

ar
01. 12. 2006., 11:50
Vijest glasi kako glasi naslov.

Više informacija na gameplay.bloger.hr (http://www.gameplay.bloger.hr/)

Sub-Zero
01. 12. 2006., 11:52
Pametni ljudi shvatili da nema smisla prodavati muda pod bubrege... Nego, sad se barem mogu fokusirati na GT5.

Squall
01. 12. 2006., 11:59
Kasnite... :-P
Već sam poslao vijest prije sat vremena na GP, ali još nije objavljena" :-)

No, možda je ovako i bolje, fokus se prebacuje na GT5, a Concept serija je samo usputna zabava dok čekamo !

Guest
01. 12. 2006., 12:10
Sub-zero je napisao/la:
Pametni ljudi shvatili da nema smisla prodavati muda pod bubrege... Nego, sad se barem mogu fokusirati na GT5.

Potpisujem. Od riječi do riječi.

insane_cobra
01. 12. 2006., 12:19
Odlično, samo da ne uvedu onaj debilni model za transakcije u GT5.

Dark_One
01. 12. 2006., 13:13
Potez koji su IMO trebali uraditi puno ranije. Igra ipak nije privlačila toliku medijsku, a ni pozornost samih fanova, a da bi se isplatilo dalje gubiti vrijeme oko tog projekta. Bolje je fokusirati se odmah na peticu, u dogledno vrijeme ponuditi trailer za istu, i na taj način privući pozornost kako spada...

Guest
01. 12. 2006., 13:19
Pazi ovo, sve odgovori nekih likova s titulama. :-D

Anyhow.. dobro je što su ovo uradili. Barem Polyphony Digital (za razliku od nekih) ozbiljno shvata riječ kritičara, ali i fanova, kada im kažu šta ne valja i šta se treba uraditi.

U biti, jedinu kvalitetnu svrhu u GTHD sam vidio zbog pojave Ferrari-ja i ljepše grafike. Ne spominjem onaj sistem s kupovinom auta i to, jer je - katastrofa. A to sa tim mizernim unapređenjima mi se činilo kao neki a-la-EA-NFS Underground potez - platiš sve isto kao i za prošli put, smao malo ušminkanije, a ako hoćeš više, e onda platiš puno više.

Nek' rade na petici, to svi željno iščekuju, GTHD neće skoro nikome nedostajati.

Dark_One
01. 12. 2006., 13:26
Zapravo, mislim da je grafika faktor jedan od najvećih kamena spoticanja i uzroka negativnih kritika. Ušminkani GT4 engine, optimiziran za 1080p standard, nije nešto što su kritičari, a ni fanovi, očekivali od jednog GT-a za PS3.

gjurovski
01. 12. 2006., 13:37
Pa to su trebali od pocetka napraviti tj. raditi na 5-ici....
doslo iz guzice u glavu???? :-D

Macan
01. 12. 2006., 15:14
dobro da je to otkazano.neznam ni tko bi kupovao stotine auta i staza za prave novce.mozda jedino neki ludi gt frikovi :-D

xbox360
18. 02. 2007., 19:45
Fuck HD...neka se usmjere na peticu i neka bude najbolja i najigrivija do sad!! :thumbsup: