View Full Version : Vlasnici Wiija
Link_X
12. 12. 2006., 00:33
Je li Nintendo vise postao popularniji on PS-a na Gameplay-u????
Skoro svatko na Gameplay-u ima je_b_eni PS2 i samo pisu o njemu i GT4 ili 5 koji je vec bio zadnji itd...
Bas me zanima koliko nas je saGameplay-a kupilo Wii, a wii koji ste kupili, kaj mislite o njemu..
lonca0306
12. 12. 2006., 10:04
Nekako mi se čini da ovaj topic nece dugo opstat, ali eto kad je vec tu...
Ja sam kupio Wii 8.12 i prezadovoljan sam njime... :thumbsup:
Imam ga i ja... kupio ga 8.12 u Algoritmu... :-D :-D :-D
hvulin
12. 12. 2006., 11:48
ima nas
Guest
12. 12. 2006., 15:15
Evo ti 3 čovjeka, a ja sam 4. Wii je zakon :thumbsup:
Guest
12. 12. 2006., 15:16
Hoćeš reći 5,uskoro se i ja pridružujem pa je to 6. :yup:
Rayman-X
12. 12. 2006., 15:18
Mene možete ubrojiti u buduće korisnike Wii-a
Guest
12. 12. 2006., 15:18
Da, zabuna :-)
Ajd da zbrojimo, ljudi javljajte ko ga sve ima
2RIPDJam
12. 12. 2006., 15:20
Link_X je napisao/la:
Je li Nintendo vise postao popularniji on PS-a na Gameplay-u????
Skoro svatko na Gameplay-u ima je_b_eni PS2 i samo pisu o njemu i GT4 ili 5 koji je vec bio zadnji itd...
Bas me zanima koliko nas je saGameplay-a kupilo Wii, a wii koji ste kupili, kaj mislite o njemu..
"Je_b_eni PS2" Wii je veoma dobar, ali nikad nece imati bolji uspjeh od PS2.
Guest
12. 12. 2006., 15:49
moj...08.12...Malo nas je al' nas ima :smoking: !
Freeze
12. 12. 2006., 16:34
ja bum si kupil kad dode druga posiljka u algoritam
:thumbsup:
a dotad :pint: :pint:
OverLord_Ri
12. 12. 2006., 16:37
pošto se ne javlja ja ću reći, ima ga i disco!
tabooX
12. 12. 2006., 16:49
tja, ja ga neam jos, ali cu ga imati do bozica...
i kad je reko hebeni ps2 nije mislio na prodaju... inace je gc naravno bolji, ali ps2 ima bolju ponudu igara :-(
hvulin
12. 12. 2006., 17:30
ma wii je zakon, ono sto ga sprijecava da postigne uspjeh od PS2-ojke jest lanac dilera koji je kod Nintenda katastrofalan...
al zato PS2 igrice danas mozes kupit na benzinskoj... a bome i u svakom algoritmu! bi covjek pomislio da je algoritam zastupnik za sony a ne jedini diler za nintendo...
poglejte slovence (tam sam htio skoknut kupit igre i sve ostalo) - oni su jos gori neg mi... samo jedna firma (ko i kod nas) al samo u jednom ducanu - BTC u Ljubljani...
da je bar onaj ducan od BigBanga u Novom Mestu... to bi se zaletio, popio kavu s frendom, obavio shoping i sretan doma... Al do LJ mi se bas i neide....
Ko su na kraju krajeva ti sugavi austrijanci koji "kao" zastupaju nintendo na balkanu????
Nikad cuo za Stadlbauer Marketing and Vertrieb Service Ges.MBH
Phone 011 43 662 889 21-0
Fax 011 43 662 889 21-500
al ak neko ima volje saljite im faxeve protesta!!!!
Address: Magazinstrasse 4, 5027 Salzburg, Austria
a mozda i na webu (http://www.stadlbauer.at/) imaju neki kontakt form...
Colossus
12. 12. 2006., 17:34
Nemem ga, vjerovatno ga niti neću kupiti, osim u slučaju da twighlight princess dobi 20, neću dva puta razmišljati, za 19 ću dva puta razmisliti a ispod, neću ga uzeti.
hvulin
12. 12. 2006., 17:39
Evo URL: http://www.stadlbauer.at/24.0.html?&L=1
recite zastupniku sto mislite o Algoritmu i o njihovom site-u www.nintendo-europe.com koji ignorira postojanje drugih drzava u evropi... (iako i mi placamo njihov nerad)
Guest
12. 12. 2006., 18:13
Posto se Wii na brzinu rasprodao u Algu znaci da nas ima dosta mada puno ljudi nisu online aktivni no bit ce nas jos i vise kada stigne druga posiljka :yup:
WestCoast
12. 12. 2006., 18:58
Ah da nema ekskurzije kupio bi Wii...al' ovako :-( ...tek nakon nje...
Guest
12. 12. 2006., 21:41
Nažalost, moji planovi da dobijem Nintendo iz Njemačke su propali :-( ali uzet cu ga u Algoritmu početkom siječnja ili kad već dolazi
Access360
12. 12. 2006., 23:35
I ja kaem da je Wii zakon,ali eto ja ipak uze x360...zasto,e pa zato jer mene vise privlaci grafika nego inovativnost,ali ako bih ga uzimao onda bi to bilo definitivno zbog Zelde,jer toj igrici sve druge igre na trzistu mogu ladno da pop... pisu!
Moj stari sa 50g. igra Zeldu na Nintendu pa vi sad mislite!!!! :-p :-p :-p :-p :smoking:
Sub-Zero
13. 12. 2006., 02:00
Eto, ja sam danas bio u Zeldi, u Osijeku. Između ostaloga, išao sam kupiti jednu igru za plejku i skužio 3 Wii-a na polici koji samo čekaju vlasnike. Cijena - 2100 kn. Tužno, ae.
Guest
13. 12. 2006., 02:23
Bas me zanima kao je on uspio Wii nabavit, .. no vjerojatno ljudi ne znaju da ga ima stoga i nije prodao.
OverLord_Ri
13. 12. 2006., 09:48
jako puno ljudi cijeni samo ono di piše "sony"
OverLord_Ri je napisao/la:
To je točno nažalost.Nadam se da će se i to promijenit
hvulin
13. 12. 2006., 11:42
I_am je napisao/la:
OverLord_Ri je napisao/la:
To je točno nažalost.Nadam se da će se i to promijenit
nece, marketing je jedini nacin da se to promjeni a nas zastupnik za nintendo je u Austriji, a glavni diler prodaje knjige....
sad vi meni recite gdje je tu njihov "primary bussiness" i interesi?
Link_X
13. 12. 2006., 14:29
Wii !!!!!
DANAS JE DOSLA ZELDA TWILIGHT PRINCESS i ja brijem da neidem van ovaj tjedan...
i da upotrijebim smajlic ko i svi :thumbsup:
Guest
13. 12. 2006., 16:03
hebote kolko nas ima
Guest
13. 12. 2006., 16:03
hebote kolkooo nas iiimaaa
gost2
14. 12. 2006., 12:11
Svidja mi se ovaj topic, pa bih i ja napisao par rijeci,
Mislim da sam jedan od najstarijih korisnika Nintenda na ovome forumu, pa bih nesto rekao o Nintendu u Hrvatskoj...
Algoritam je smece za Nintendo (ali mislim da ovo i svi znaju), a i nema domaceg casopisa koji malo vise spominje Nintendo, gamePlay ne kupujem pa se ispricavam ako ga oni spominju...
Kada sam ja kupovao te gaiming casopise postojao je samo Hacker, gdje bi se Nintendo spomenio svake predstupne godine, a onda su poslje izdali neki PSX ili se tako nekako zvao , ali koliko vidim danas ga nema...
Pred zadnje sto sam imao je N64 ( Zelda(samo prvi dio jer ostale nisam mogao nabaviti) , Mario , Bond) prije 10 godina i sjecam se da sam veliku muku mucio sa nabavkom igara, ako ne bi neku uzeo odmah cim je dosla ne bih je vise ni vidio....
Poslje toga 4 godine sam si nabavio PS1 jer je bilo tesko nabaviti igre za N64 (a nisu bile ni jeftine)...
Polje toga PC za igre...
CG nisam upce nikada ni zaigrao....
Imam NDS kojeg igram 15 min dnevno u dobro slucaju i mogu reci da sam zadovoljan sa njim...
Wii bi si nabavio radi Zelde, vuku me stara cijecanja sa N64.
Kada stigne Zedla mozda ga i kupim, samo sto bi morao onda kupiti i TV (TV sam prodao prije 4 godine jer nemam ga vremena gledati, a i sve mi je smece na ovoj naso televiziji a postoji i IPTV (pri tome ne mislim na MaxTV, nego na emisije tipa www.hak5.org i slicne)...
Po mojoj procijeni PS2, PS1 PSP su vise zastupljeni na nasem trzistu...
P.S. bas me zanima da li ce mi izbisati i ovaj post, kako i zadnje dvije teme koje sam otvorio
OverLord_Ri
14. 12. 2006., 17:45
poz. samo da javim da ih ima još u rijeci pa ko hoće neka dođe po primjerak, cijena 2300 kn. netcom, robna kuća Ri.
Fridayx
14. 12. 2006., 17:57
koje su te seljačine iz netcoma... najskuplju ducan u cijelom #$!%&enom gradu... daobog na neprodali ni jedan!!!!!!!!!
Guest
14. 12. 2006., 21:11
Odustajem od Wii-a,bar za neko vrijeme...U Algoritmu su takva đubrad da su me čak toliko odgovorili da ga kupim.
Kupit ću si modani PS2 i preć sve te hitove koje ih je u zadnje vrijeme izašlo masa,a kasnije ću onda kad kupim HDTV uzet i Wii i PS3.
tabooX
14. 12. 2006., 22:02
PSPGamer je napisao/la:
Odustajem od Wii-a,bar za neko vrijeme...U Algoritmu su takva đubrad da su me čak toliko odgovorili da ga kupim.
Kupit ću si modani PS2 i preć sve te hitove koje ih je u zadnje vrijeme izašlo masa,a kasnije ću onda kad kupim HDTV uzet i Wii i PS3.
joj gle, nije valjda tako lose!
uglavnom da se zna; u njemackoj wii kosa 250 eura... kod nas nekih... 300... pa sad vi vidite... nemogu se na porez samo izvalcit...
@gost 2: lijepo je sto si sve ono napisao, ali malo si offtopic... inace nemora biti da si najstariji korisnkik nintenda, ima ih ovjde koji su poceli s NES-om... ja sam poceo sa SNES-om... a dosta ljudi ima i nintendo 64... tako da...
Guest
14. 12. 2006., 22:26
PSPGamer je napisao/la:
Oni n00bsi iz Alga su te uspijeli nagovoriti da ne kupis :-? sta znaju mind trick ili...uglavnom stvarno nemogu vjerovati da ti neko uspije 'preokrenuti' namjeru,sorry ali zvuci jako debilno ;-) .
tabooX
14. 12. 2006., 22:34
:yup:
Guest
14. 12. 2006., 23:54
Joj, vi se svi bunite na cijene i slično... Ma imate sreće ako u svom gradu uopće imate neku trgovinu koja prodaje tako nešto... Bjelovar je središte županije, a u cijelom Bjelovaru postoji samo jedan imalo ozbiljniji gaming shop. I to bi čak bilo ok, da oni imaju i nešto više od PS2 i PSP-a... :-( Prodavači nikad čuli za Wii i Xbox nisu, a i cijene su im očajne... PS2? Bez čipa? Hmmm... 1700kn!!! :dead:
No_Limit1
15. 12. 2006., 01:13
A sta bi ja trebo rec koji sam u Daruvaru??? Nitko nezna sto je PSP a da nepricam da uopce tko od njih zna da dolazi PS3 ili nedaj boze
da kazem Wii-oni bi mislili da trebam u Umo bolnicu jer su totalno zatuceni ljudi ovdje... :-o i da nepricam da samo ja narucujem igre iz Zg za ostelih PAR kojih imaju ps2 i koje znam,kupuju u Bosni svake prestupne...
A sto se tice Wii-a nemislim ga kupovat jer sparam novce za PS3 :yup:
Fridayx
15. 12. 2006., 01:15
oke ajmo ovako, hrvatska je zadnja selendara, gradovi kao split, rijeka i osijek su #$!%&ena sela. jedini grad vrijedan spomena je zagreb... prosao sam pola europe pa znam o cemu govorim.
ps. vezano uz "najstarijeg igraca"... amiga, sega, nes, nes snes? a ne prva konzola N64... cc
orang
15. 12. 2006., 07:16
Nije problem da je samo" Zagreb nešt" pa valja,stvar je u sistemu
V Švedskoj je od sela ili gradiča tipa Čazme do drugog sela 150 km a največi grad im je manji od Zagreba a ima ih 6 puta više.Kaj su onda oni največi seljaci ?Pa su najrazvijenija zemlja na svjetu.Ista stvar s njihovim susjedima.Jedan pravi online dučan klik klik i za 6 sati ti je doma .A kod nas dok đura nakon 4 dana skuži da ima naruđbu prek neta ,pa mu još 2 trebaju da odnese štefici papir u drugu kancelariju,pa štefici treba 3 dana da napravi račun i pošalje v skladište ....
onada se nakon 3 tjedna dok dobiš osječaš jako super i sretan :thumbsup:
Guest
15. 12. 2006., 16:25
Radi se o tome da sam ja već imao preorder na Wii,na dan launcha mi je falilo još nešto para i došo sam u algo i dogovorili smo se da mi ga ostavi još koji dan dok dobim pare,i lik je reko da će ga ostavit do sljedećeg petka,i ja jučer napokon skupio sve pare i sav sretan dođem u algoritam i kažem mu tako da su mi rekli prošli put da mogu doć po njega do petka,i on mi veli da nijedan wii više nije ostao i da ne zna uopće zašto je njegov kolega rekao da će mi ostavit! :-x
gost2
15. 12. 2006., 17:17
Prvi Nintendo koji sma igrao bio je onaj kockasti gdje su se igre ubacivale vodoravno, da to je NES, spomeni sam N64 --- jer kada se sjetim i to mi je bilo prije 10 godina, pa se cudim da je toliko vec godina proslo...
A i spomeni sam N64 i da klinci od 15 godna mogu znati o cemu pricam a ne za NES koji je izasao 83, mnogi se tada nisu ni rodili...
I tio sma samo reci da prije 10 godina je bilo ko i danas ako ne i gore...
P.S. dobro priznajem da nisam najstariji, ali spadam u starije :-P :thumbsup:
xElEbRiUs
15. 12. 2006., 19:10
Imam ga i ja :-D
Guest
15. 12. 2006., 19:25
gost2 je napisao/la:
Prvi Nintendo koji sma igrao bio je onaj kockasti gdje su se igre ubacivale vodoravno, da to je NES, spomeni sam N64 --- jer kada se sjetim i to mi je bilo prije 10 godina, pa se cudim da je toliko vec godina proslo...
A i spomeni sam N64 i da klinci od 15 godna mogu znati o cemu pricam a ne za NES koji je izasao 83, mnogi se tada nisu ni rodili...
Ako uistinu spadas u starije ljude ode, onda nisi bas nesto intelektualno obdaren ;-) .Ja san pocea na NESu,pa SNES svaki dan kod susjeda koji je u to vrime vodija igraonu(njegov caca) te je ima 100tine igara od kojih smo vecinu prosli,1994 dobija san komp koji je bija smece a pocetkom 1997ps1.Kad san ga dobija tija san ubit materr jer san trazija N64,al je njoj prodavac preporucija PS.Njena najbolja odluka u zivotu.Zatim ps2 kojeg sa n proda,onda PC koji je sad u sibeniku a sad iman laptop.Cijeli moj zivot i svu igracu tehniku koju san ima il posudiva
EDIT:Uf zaboravija san na segu,komodorca i jos neko smece za koje mislim da je bila neka amiga al se nesican tocno.Ima san to crno cudo pred kojih 15 godina pa san ga da nekon cacinom prijatelju i nisan ga vise nikad vidija
Link_X
16. 12. 2006., 01:44
gost2 je napisao/la:
Svidja mi se ovaj topic, pa bih i ja napisao par rijeci,
Mislim da sam jedan od najstarijih korisnika Nintenda na ovome forumu, pa bih nesto rekao o Nintendu u Hrvatskoj...
Algoritam je smece za Nintendo (ali mislim da ovo i svi znaju), a i nema domaceg casopisa koji malo vise spominje Nintendo, gamePlay ne kupujem pa se ispricavam ako ga oni spominju...
Kada sam ja kupovao te gaiming casopise postojao je samo Hacker, gdje bi se Nintendo spomenio svake predstupne godine, a onda su poslje izdali neki PSX ili se tako nekako zvao , ali koliko vidim danas ga nema...
Pred zadnje sto sam imao je N64 ( Zelda(samo prvi dio jer ostale nisam mogao nabaviti) , Mario , Bond) prije 10 godina i sjecam se da sam veliku muku mucio sa nabavkom igara, ako ne bi neku uzeo odmah cim je dosla ne bih je vise ni vidio....
Poslje toga 4 godine sam si nabavio PS1 jer je bilo tesko nabaviti igre za N64 (a nisu bile ni jeftine)...
Polje toga PC za igre...
CG nisam upce nikada ni zaigrao....
Imam NDS kojeg igram 15 min dnevno u dobro slucaju i mogu reci da sam zadovoljan sa njim...
Wii bi si nabavio radi Zelde, vuku me stara cijecanja sa N64.
Kada stigne Zedla mozda ga i kupim, samo sto bi morao onda kupiti i TV (TV sam prodao prije 4 godine jer nemam ga vremena gledati, a i sve mi je smece na ovoj naso televiziji a postoji i IPTV (pri tome ne mislim na MaxTV, nego na emisije tipa www.hak5.org i slicne)...
Po mojoj procijeni PS2, PS1 PSP su vise zastupljeni na nasem trzistu...
P.S. bas me zanima da li ce mi izbisati i ovaj post, kako i zadnje dvije teme koje sam otvorio
istina je da malo iskace iz teme, al ok je da volis Zeldu jer to je meni najdraza igr koja postoji. Wii se isplati kupit i ovak i onak, al ja moram rec da je Twilight Princess pre, al ono, pre je_b_ena. ta ce Zelda bit valjda jedina bolja od ocarine (to je ona koju si ti na N64 igrao, makar na N64 postoji jos samo Majora's Mask)
:-p
tabooX
16. 12. 2006., 01:59
gost2 je napisao/la:
ja iam 16 godina pa znam za NES... prva konzola na kojoj sam zaigrao je bila SNES...
nemas se sta smatrat nekim "velikim, najstarijim igracem" nintenda ovdje...
hvulin
16. 12. 2006., 11:42
pa i ja imam barem 16g.... dakle eto nas jos "starih"
imamWii
17. 12. 2006., 00:03
:smoking: imam i ja wii, lijepo komotno naručio pa došo po njega 9.12, a neki luđaci čekali u redu od ponoći :-o :-o :-o
xenad
17. 12. 2006., 00:49
ja nemam :cry: :cry: :cry:
ocu wii
Link_X
17. 12. 2006., 13:12
hvulin je napisao/la:
pa i ja imam barem 16g.... dakle eto nas jos "starih"
Kolko je to "barem 16 godina"? :lol:
ja sam bio jaako jako mali dok sam igrao NES i ne sjecam se bas najbolje, SNES-a se dobro sjecam i jos ga imam i katkad i igram. Evo sve konzole koje ja imam: SNES, Game Boy, Nintendo64, Game Cube, Wii, PSP i PS1 ( PS1 sam kupio od frrenda za 20 kn :-D )
A igra za N64 i SNES imam pun Ku_rac :-D
tko god ima neke igre za SNES il N64 za prodat nek mi posalje mail
link_x@net.hr
hvulin
17. 12. 2006., 23:16
"barem 16" je skoro 2x16-1
ComputerFreak
18. 12. 2006., 02:18
E ljudi, kolko dođe Wii i gjde ga ima za kupiti? Sta se dobije sve sa konzolom, mislim jel se dobije koja igra i jel ima vec igra za kupiti i koje su njihove cijene??? I postoji li piratstvo vec itd... Zanima me sve ukoliko bi se odlucio da kupim!
Fliper
18. 12. 2006., 02:20
ComputerFreak je napisao/la:
E ljudi, kolko dođe Wii i gjde ga ima za kupiti? Sta se dobije sve sa konzolom, mislim jel se dobije koja igra i jel ima vec igra za kupiti i koje su njihove cijene??? I postoji li piratstvo vec itd... Zanima me sve ukoliko bi se odlucio da kupim!
Wii dođe 2100kn. Dobiješ: Wii remote, nunchuck i vezica; senzorska šipka; adapter, Stereo AV kabel i baterija za upravljač; Wii Sports.
www.algoritam.hr
Guest
18. 12. 2006., 02:27
Ako polozim ispit sad za koji dan , imam od starog pare za Wii :smoking: Vec plazma tv imam josh mi to hvali za apsolutno zadovoljstvo !
Ali qrac sam ga polozio damn :cry:
hvulin
18. 12. 2006., 22:58
uvijek mozes zaradit lovu za wii... ili ti to nije dovoljna motivacija?
ComputerFreak
19. 12. 2006., 21:22
Wii dođe 2100kn. Dobiješ: Wii remote, nunchuck i vezica; senzorska šipka; adapter, Stereo AV kabel i baterija za upravljač; Wii Sports.
www.algoritam.hr
Sta je senzorska sipka? A ovo wii sports je igra? Koje sve to sportove mozes igrat? I dal k ood vas ima neku drugu igru osim wii sports???
lonca0306
19. 12. 2006., 22:03
ComputerFreak je napisao/la:
Sta je senzorska sipka? A ovo wii sports je igra? Koje sve to sportove mozes igrat? I dal k ood vas ima neku drugu igru osim wii sports???
Senzorska sipka je mala sipka koju stavis na TV i sluzi ti za detekciju pokreta wii remotea. Dakle bez nje tvoji kontroleri na wii-u neče funkcionirati. Wii sports je naravno igra. Mozes igrat bejzbol, tennis, golf, kuglanje i box. Od drugih igara ja imam Zeldu jer jedino to ima za sad za kupit. Mislim da je ista situacija kod skoro svih ili čak svih članova na sajtu! :thumbsup:
ComputerFreak
21. 12. 2006., 22:14
A koliko dođe zelda, odnosno koliko će doć igre, oko 500kn jeli?
Access360
23. 12. 2006., 18:52
Evo nesto za Vas Wii korisnike...nekog ce obradovati,ali ima i onih kojima bas nece biti po volji!!!!
OBAVEZNO POGLEDATI:http://www.ps3news.com/ :sympathy:
Guest
23. 12. 2006., 21:45
Access360 je napisao/la:
Evo nesto za Vas Wii korisnike...nekog ce obradovati,ali ima i onih kojima bas nece biti po volji!!!!
OBAVEZNO POGLEDATI:http://www.ps3news.com/ :sympathy:
To smo vec vidili ima par dana...al sve jedno hvala :thumbsup:
Guest
23. 12. 2006., 22:18
Koji sam ja seljak, jucer me ljudi iz Algoritma zvali da dodem po Wii(prvi sam se pribiljezio za ovu 2. narudžbu) a je bio u školi i popušio...dobili su samo jedan Wii...a ništa, čekat cu sječanj
sonyevac
06. 01. 2007., 20:40
No_Limit1 je napisao/la:
A sta bi ja trebo rec koji sam u Daruvaru??? Nitko nezna sto je PSP a da nepricam da uopce tko od njih zna da dolazi PS3 ili nedaj boze
da kazem Wii-oni bi mislili da trebam u Umo bolnicu jer su totalno zatuceni ljudi ovdje... :-o i da nepricam da samo ja narucujem igre iz Zg za ostelih PAR kojih imaju ps2 i koje znam,kupuju u Bosni svake prestupne...
A sto se tice Wii-a nemislim ga kupovat jer sparam novce za PS3 :yup:
A di ćeš kupit PS3!? :lol:
Basketboy
09. 01. 2007., 00:11
Nemam wii, ali čujem da je dobar. Imaju ga moji frendovi. :awe:
Guest
09. 01. 2007., 00:14
ja cu najvjerojatnije kupit wii u algoritmu se prodaje negdje sam to vidio za 1999 kn must have :yup:
Guest
09. 01. 2007., 10:43
Valjda misliš 2100 kn
ilekcevi
09. 01. 2007., 11:07
Ja sam više za Nintendo Wii nego za PS3 i XBOX 360.Baš je fora novi kontroler.
Disco
09. 01. 2007., 13:00
Kao sto je overlord_ri vec napisao imam ga i ja; kupio sam ga 8.12. i prosli tjedan sam uzeo zeldu i odusevljen sam; igra je fantasticna!!
A sto se cjena u netcomu tice zna se da su oni najskuplji computer shop u rijeci!! Pa kod njih ds lite kosta preko 1300KN nisam tocno siguran kolko.... I ja dodem i pitam prodavaca dal ima torbicu za ds i on mi kaze da i donese mi torbicu za cd_e....
Guest
09. 01. 2007., 13:53
ilekcevi je napisao/la:
PA naravno da jesi kad nemaš para za bolje pa se zadovoljiš sitnicama :blabla:
WestCoast
09. 01. 2007., 14:08
cigla je napisao/la:
ilekcevi je napisao/la:
Sjedni, 1!
Wii ću prvo negdje isprobat, pa ću vidit oću li ga kupit..
Guest
09. 01. 2007., 14:22
cigla je napisao/la:
ilekcevi je napisao/la:
Za bolje???????????????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Guest
09. 01. 2007., 14:33
noname950xe je napisao/la:
cigla je napisao/la:
ilekcevi je napisao/la:
Za bolje???????????????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
za tvoj info....šta trenutačno wii ima ponudit..osim zelde......Ništa...........a vidit ćemo u budućnosti kako će te kupovat orginale...a u algoritmu nikad niti nemaju izbora :blabla:
Guest
09. 01. 2007., 15:03
cigla je napisao/la:
ilekcevi je napisao/la:
Daj molim te odi spemat u topik savrsenog i nepogresivog PS3,ostavi nas 'jadne' Nintendo-ljubce da se zadovoljavamo 'malim stvarima',ju dum fak.
Guest
09. 01. 2007., 15:48
Ima za Wii još itekako dobrih naslova trenutno, a da ne govorim o onome što će tek doći
kikib
09. 01. 2007., 15:51
joj jedva čekam rođ. 30.06 da to je dan kad ču ja nabavit ili ps3 ili wii (veće šanse ima wii jer je jeftiniji)
Guest
09. 01. 2007., 17:18
Valjda misliš 2100 kn
ne 1999 kn negdje sam to procito al sam zaboravio ili sam vidio sad neznam al se sjecam da sam se iznenadio cjenom
Nepokolebljivi je napisao/la:
Valjda misliš 2100 kn
ne 1999 kn negdje sam to procito al sam zaboravio ili sam vidio sad neznam al se sjecam da sam se iznenadio cjenom
Pa, ovdje (http://www.algoritam.hr/?m=5&p=proizvod&kat=554&id=112669) piše 2.100.
power7
10. 01. 2007., 10:08
Rekao sam kupiti Wii čim stigne u CROATIU ali... bezparica, ali budem kupio čim dođem na zelene grane.
foggy
10. 01. 2007., 10:23
bero je napisao/la:
Nepokolebljivi je napisao/la:
Valjda misliš 2100 kn
Pa, ovdje (http://www.algoritam.hr/?m=5&p=proizvod&kat=554&id=112669) piše 2.100.
I ja kažem da je 2100,nisam nigdje uostalom niti vidio jeftinije,možda za keš...
BTW,kad će ponovo bit u prodaji u tom algoritmu,neda mi ih se zvat,a na mail nisu već 2put odg,toliko o njihovim instant odgovorima.Hell yeah
Guest
10. 01. 2007., 11:39
Možda si vidio jednu temu ovdje - "Wii u Algoritmu 1999kn"
dino_m
10. 01. 2007., 11:48
posto je ono zakljucano za pirate pa vec postoji loader za wii
Guest
10. 01. 2007., 11:58
Imaš koji link? Skoro sve videe na youtubu koji prikazuju hack na Wii-u su proglasili lažnima
mattej008
10. 01. 2007., 21:17
evo prije par dana sam se predbilježio u algoritmu za wii, kaže čovjek da se sve rasprodalo :-o
sonyevac
12. 01. 2007., 13:08
Nadam se da će se Wii prodavati bolje nego X360,iako sam ja osobno poklonik Sonya i kupit ću PS3.
O,i:
Retard. :-x :-P :spanking:
Guest
12. 01. 2007., 13:25
sonyevac je napisao/la:
Nadam se da će se Wii prodavati bolje nego X360,iako sam ja osobno poklonik Sonya i kupit ću PS3.
O,i:
Retard. :-x :-P :spanking:
tata ti je retard....balava budaletino :rocket: :badtopic:
Guest
12. 01. 2007., 13:27
qwerty je napisao/la:
cigla je napisao/la:
ilekcevi je napisao/la:
Daj molim te odi spemat u topik savrsenog i nepogresivog PS3,ostavi nas 'jadne' Nintendo-ljubce da se zadovoljavamo 'malim stvarima',ju dum fak.
mali petardu u guz :rotflmao:
Guest
12. 01. 2007., 14:19
tata ti je retard....balava budaletino :rocket: :badtopic:
Znači svi koji su za Wii su retrdirani ili glupi
proud to be retard :approve:
dino_m
12. 01. 2007., 20:00
evo sad cu naci link da vidite da postoji loader i nisu nikakve gluposti pa wii je probijen
Guest
12. 01. 2007., 20:05
dino_m je napisao/la:
evo sad cu naci link da vidite da postoji loader i nisu nikakve gluposti pa wii je probijen
Pa znamo za loader,ali taj loader je jos u izradi,strpite se malo bit ce pirata... :-)
Mace15
15. 01. 2007., 12:56
evo samo sta nije stigo :-D jedva cekam :smoking:
power7
16. 01. 2007., 11:26
05.02.2007 godine dobijam tu (r)evocijonalnu Wii konzolu. Jedva čekam.... :-D
mattej008
17. 01. 2007., 16:25
samo me zanima jel zna netko kada dolazi nova pišiljka wii-a u algoritam, unapred hvala :thumbsup:
Giacomo
03. 04. 2007., 23:31
evo malo refresha za topic.
imam ga i ja al nije iz algoritma neg iz njemacke(saturn).
pozz :thumbsup:
Burning_crusade
04. 04. 2007., 02:22
ma daj a šta imate igrat na wii ili ps3...za sad ništa pametno....
Freeze
04. 04. 2007., 08:57
I ja ga imam, doduše od 20.3.2007 al nisam do danas vidio topic pa et.
Ja ga imam još od premijere. Bio u Algoritmu u onaj petak, vidio da nema ničega osim same konzole za kupiti (ni igara, ni dodatnih kontrolera, Wii Points kartica, ničega), otišao na kavu razmisliti, kad sam se vratio, nije više bilo ni Wiija (malo sporo mislim :-D ). Pa sam ga kupio u Varaždinu. :-D
Ja ga imam več 2 sedmice čekal sam ga skoro 2 mjeseca.
Prvo sam ga htjela uzesti vanka, ali od toga ništa nije bilo.
Kada sam bila u austriji prije 2 mjeseca wii nigdje ni vidit, da se odma proda i da dolazi za sedmicu i nije bilo ništa od igara ni dodatnih kontrolera, jedva sam nakon obilaska više dučana uspjela naći samo wii play i to je bio zadnji.
Giacomo
05. 04. 2007., 18:25
Burning_crusade je napisao/la:
ma daj a šta imate igrat na wii ili ps3...za sad ništa pametno....
Čuj ak nema sad biti ce .
A sta ti igras WOW ? Dobra igra al nakon par mjeseci u dobroj gildi ti i to dosadi.
:-D
speedway
05. 05. 2007., 20:26
Ah taj Wii dobro izgleda i igrice su mu dobre ali ću ja mislim radije kupiti Ps3 (sada imam Pc i Ps2 pc odličan i ponosan sam na njega a ps2 ko ps2) :thumbsup: :thumbsup:
Giacomo
05. 05. 2007., 21:54
:-o ajd dobro svako ima pravo uzet sto hoce!?
SuperVegeta
05. 05. 2007., 22:07
Ja imam wii!Odlična konzola!Najzabawiinija!
FRIZER
06. 05. 2007., 22:12
ja ga kupio u sloveniji prije 3 tjedna.
ok konzola ,mada sam vise ocekivao od on-line sadrzaja.
za mog klinca od 7 godina super da se izmori a za mene vise ps3 koji ce doc tek za bozic u moju kucu
:yup: :lol: :lol:
Access360
08. 05. 2007., 21:08
Evo i ja se uskoro prikljucujem...ISKRENO SE NADAM! (99%)
Humbaba
08. 05. 2007., 22:12
Ja ga kupio kad je iziso u Austriji ...
dino_m
09. 05. 2007., 18:27
ma daj a šta imate igrat na wii ili ps3...za sad ništa pametno.... ZELDA za sad mislim ti si opsjednuti onom debilnom igrom World of warcraft igra je totalna glupost mislim kak ne dosadi čovječe svaki kvest je skorom isti odi ubiti tamo 10njih pa tam 3njih bezveze
Guest
09. 05. 2007., 22:12
zanimljiva konzola je taj Wii.ali je ću si vrlo vjerojatno nabaviti Xbox 360.
Guest
09. 05. 2007., 22:15
Wii također ima jako dobar kontroler-Wiimote.
Nabavih Wii .... i čip .... i uplatih flat-rate :smoking:
elipsa
16. 05. 2007., 12:26
Uprova,prije 15 minuta kupljena!
Access360
17. 05. 2007., 16:13
Di si ga kupio ima li jos koji,ako ima daj broj trgovine u kojoj si ka uzeo!!!!! :-(
U Algoritmu u Maksimirskoj
Tommee
17. 05. 2007., 21:07
elipsa je napisao/la:
Uprova,prije 15 minuta kupljena!
Pa jel nisi tamo u drugoj temi rekao da si igro kod frenda i da ti je bezveze....koji k..???
elipsa
17. 05. 2007., 21:21
Pa da igro sam kod frenda na plazmi,a doma na TV je K+rac !Sad bum ga razbil!
Access360
17. 05. 2007., 22:43
Piko je napisao/la:
U Algoritmu u Maksimirskoj
Ajd provjeri jos jednom,pa mi javi na PM!!!
Ja sam tamo uzeo prije tjedan dana, ... došao, pitao tipa, on na telefon, ... i rekao da mi dođe u dućan sutra, ... drugi dan me oko 12h tip nazvao da dođem po konzolu .... ja došo :smoking:
Faithless
24. 05. 2007., 10:39
jel ga ima di u splitu još za kupit?
Ima ga kupit u Crash i u algoritma
:yup: www.crash.hr (ww.crash.hr)
Ne radi ti link, u adresi stoji samo ww.crash.hr. Ne vidi se u postu, jer tamo stoji www., ali kad klikneš želi te spojiti na ww.crash.hr
Faithless
27. 05. 2007., 09:47
u algoritma nema :-( , a crashu san posla mail ( nije mi baš usput ) i nisu mi još odgovorili :blabla:
bigfreak
27. 05. 2007., 11:02
Pa nazoveš crash na telefon, bude broj u GP-u, ili u malom oglasniku.
Faithless
27. 05. 2007., 11:44
a jesu li počeli ugrađivat čipove u wii?
bigfreak
27. 05. 2007., 11:51
Misliš u Crasha? Neznam za wii jer ga još nemam, ali sam ih zva zbog PS2 i PSP i javili su mi se, kažem ti nazovi i pitaj.
Da imaju cip za wii i ugrađuju
nazovi ih na telefon
Faithless
29. 05. 2007., 20:27
jel skupo za wii sa wiikey-em 2600 kn
foggy
29. 05. 2007., 20:47
Faithless je napisao/la:
jel skupo za wii sa wiikey-em 2600 kn
Nije.Mada mi je za tu ugradnju 500kn malo previše.Al ipak,ak sve šljaka,novo je...Zašto ne?
Faithless
30. 05. 2007., 20:45
bia san jučer i lik je reka da je samo raspakira da bi ljudi vidili šta je i da malo probaju igrat i da mi ga može spakirat za 2 min
foggy
30. 05. 2007., 21:04
Faithless je napisao/la:
bia san jučer i lik je reka da je samo raspakira da bi ljudi vidili šta je i da malo probaju igrat i da mi ga može spakirat za 2 min
Ak se nije previše gledo i ak se nije previše igro...Uz odgovarajuće papire,uzmi.Al moglo bi niže pošto nije zapakiran.Ipak sad spada pod kategoriju "korišteni".
Faithless
30. 05. 2007., 21:35
ma da ne bi uzea po toj cijeni
foggy
31. 05. 2007., 10:46
Faithless je napisao/la:
ma da ne bi uzea po toj cijeni
A jednostavno kupiš novi zapakirani i staviš čip gdje daju garanciju i gdje je sigurno da će šljakat.Ja ću na ugradnju ić,čekam neke ljude da zajedno odemo...To ti je najbolji način...
mrcina
05. 06. 2007., 09:48
Evo, jučer sam kupio Wii i moram priznati da je fora konzola :thumbsup:
sharp
15. 06. 2007., 14:35
danas ga dobio ...prva liga :thumbsup:
Greyback-Ri
27. 06. 2007., 11:59
Ja ću ga nabavit 19.7 jer onda mi je rođendan pa ću skupit para. Ima li Wii čip?
lonca0306
27. 06. 2007., 12:08
Greyback-Ri je napisao/la:
Ja ću ga nabavit 19.7 jer onda mi je rođendan pa ću skupit para. Ima li Wii čip?
a da si samo malo bacio oko po forumu znao bi da Wii IMA CHIP!!!!
Giacomo
27. 06. 2007., 13:23
Neznam sta vam je ljudi koji ce ocete kupit wii s cipom stvarno neznam.
Ja gam imam od pocetka skoro i nisam jos ugradio cip jer namjeravam igrat igre prek neta (ak bude dobrih) a mislim da ce nintendo banat sve konzole s cipom kao microsoft.
Btw. ova pocetna genaracija cipa je za klit , frend mi je ugradijo onaj wiikey i nakon tri dana mu je crkla konzola ako cu ugradivat onda kad izade neki jako dobar cip.
sry na malom offtopicu :-D
bigfreak
27. 06. 2007., 13:53
Microsoft nije banao konzole sa čipom nego sa extreme modifikacijom, to je drugo. Inače ni ja nebi bar još godinu dvi dok ne izađe neki odličan čip ugradija ga.
Greyback-Ri
27. 06. 2007., 14:08
Giacomo je napisao/la:
Neznam sta vam je ljudi koji ce ocete kupit wii s cipom stvarno neznam.
Nemaju svi para za originale... :-)
Mica-maca
03. 07. 2007., 23:12
Puno nas ga ima,čak i ja tj. ja i moj neutvrđeni brat,on ima većinu "dionica".
Pokemaniac
13. 07. 2007., 22:55
Šta će nam čipovi,ko će to pržit.Da neću možda iz njemačke to dovozit.Još da platim čip...Bolje je uzimat orginale.
super_mario
17. 07. 2007., 20:10
ja imam Wii već 7 dana + skinio sam vec 6 igara zadnja mi je pokemon batle revolution......kad ce vise final fantasy
super_mario
17. 07. 2007., 20:12
Pokemaniac je napisao/la:
Šta će nam čipovi,ko će to pržit.Da neću možda iz njemačke to dovozit.Još da platim čip...Bolje je uzimat orginale.
ma koje orginale....lol
dok ti odigras jednu i gledas u kutiju po cijele dane ja skinem u mjesec 15 igara..i nikad mi nije dosadno( + igram wow lol )
ja sam skinio 6 igrara u 7 dana i ustetio sam 3000 kn...e
lonca0306
18. 07. 2007., 15:11
super_mario je napisao/la:
Pokemaniac je napisao/la:
ma koje orginale....lol
dok ti odigras jednu i gledas u kutiju po cijele dane ja skinem u mjesec 15 igara..i nikad mi nije dosadno( + igram wow lol )
ja sam skinio 6 igrara u 7 dana i ustetio sam 3000 kn...e
da i tih 6 igara neces uopce cijenit niti odigrat do kraja, mislim mozda i hoces neku ali ne vjerujem.... i ja npr. na PSP-u igram ISO-e i skidam ih sa neta (imam nekih 150 igara) ali nijednu od tih nisam odigro bas do kraja. Dok za Wii imam 6 igara ali svakoj od njih sam posvetio dosta vremena i jos uvijek ih igram. Npr. Zeldu sam kupio na lunchu, dakle 12. mjesec prosle godine i jos uvijek je igram.... I ja sam prije bio protiv originala ali sad mi je drago kad sam presao na njih. Rijetko ih kupujes ali kad kupis onda stvarno istinski uzivas i cijenis to sto kupis.... ali ok, tvoj izbor.... ;-)
bigfreak
18. 07. 2007., 18:26
lonca0306 je napisao/la:
/cut
Istina, ista je situacija i kod mene sa PSP-om. Dok nisam dao da mi se napravi downgrade igrao sam originale cijenio ih, birao ih pažljivo i skroz bi ih prešao (npr. ridge racer, daxter...) dok sada kad igram ISO-e rijetko koju igru prijeđem do kraja, evo sada sam gurumin priša i... hm. mislim da bi to bilo to, luminse sam isto dosta igra ali nisam priša, stvarno neznam zašto mi e tako, vjerojatno prevelik izbor igri, i nije gušt ka kada ubaciš UMD i igraš. Toliko od mene. Eh da sada i na ontopic, sutra vjerojatno kupujem wii tako da i mene možete priključi na vlasnike wii-a.
Guest
19. 07. 2007., 21:53
Je filing je bolji kod orginala. Ne znam zasto je to tako ali je, zato jos i nisam stavio chip u Wii ovako bas gustam i uzivam :-)
_Bare_Luka
20. 07. 2007., 09:55
I ja sam sam ljubitelj nintenda ali jeli to neka
skraćenica Wii za tu konzolu :smoking: :awe:
Luka38
24. 07. 2007., 10:47
Ja ga kupujem ili za misec dana, ili prije božića. Ali svejedno "Count me in!"
EDIT: koji dvd-ovi se koriste da znan šta ću pržit :thumbsup:
Ja mislim kupit ovaj mijesec wii sa čipom ali i sa garancijom za 3000kn, samo me zanima dali te igrice mogu ja skinut s neta spržit na dvd i dali će mi radit? :thumbsup:
lonca0306
28. 08. 2007., 09:10
zora je napisao/la:
Ja mislim kupit ovaj mijesec wii sa čipom ali i sa garancijom za 3000kn, samo me zanima dali te igrice mogu ja skinut s neta spržit na dvd i dali će mi radit? :thumbsup:
naravno :thumbsup:
Mace15
28. 08. 2007., 19:40
hmm ja se dvoumim izmedu njega i ds-a preporuke molim!
Šta da ti kažem? Ja sam prodao nintedno ds sa m3-jem da si mogu kupit Wii :sympathy: :-D
kikib
29. 08. 2007., 00:02
Mace15 je napisao/la:
hmm ja se dvoumim izmedu njega i ds-a preporuke molim!
Eh sad po meni ako imas para wii naravno ,a za ds neznam makar volim nintendo bolji mi je psp :yup:
imao sam i psp i ds. Meni osobno je bolji ds i opet ću ga sigurno kupit kad skupim para :thumbsup:
NonRock
14. 09. 2007., 08:42
Dobio sam Wii prije 2 tjedna i odličan je.Imam,od igrica,Wii Sports,Mario Party 8,Mario Strikers Charged,Sonic and the Secret Rings,a za 3 dana još i Legend of Zelda:Twillight Princes,Super Paper Mario i naručeno za 10. mjesec.....Super Mario Galaxy+Metroid Prime 3:Coruption
ssjgoten
14. 09. 2007., 12:07
NonRock je napisao/la:
Dobio sam Wii prije 2 tjedna i odličan je.Imam,od igrica,Wii Sports,Mario Party 8,Mario Strikers Charged,Sonic and the Secret Rings,a za 3 dana još i Legend of Zelda:Twillight Princes,Super Paper Mario i naručeno za 10. mjesec.....Super Mario Galaxy+Metroid Prime 3:Coruption
Dobra kolekcija igara :-o :-o
NonRock
14. 09. 2007., 16:44
ssjgoten je napisao/la:
NonRock je napisao/la:
Dobra kolekcija igara :-o :-o
Imam ih još par,ali to su jadne igre. Po nekim crtičima.Nema volje ih igrati.
N4ever
03. 10. 2007., 12:37
I ja kupih napokon Wii!!!
****** sam zadovoljan.
Mace15
06. 10. 2007., 19:04
evo i ja ga danas ili sutra dobivan vec je narucen od sebota... :-D
GamerBeast
15. 12. 2007., 19:19
nepoznati je napisao/la:
PSPGamer je napisao/la:
Oni n00bsi iz Alga su te uspijeli nagovoriti da ne kupis :-? sta znaju mind trick ili...uglavnom stvarno nemogu vjerovati da ti neko uspije 'preokrenuti' namjeru,sorry ali zvuci jako debilno ;-) .
Ja ću ga valjda kupit 27.4 kad mi je ročkas a do tada moram starog nagovarat :-? :roll: :pipe:
Guest
15. 12. 2007., 19:32
ja ga dobivam za koji dan
Guest
17. 12. 2007., 17:05
dobivam ga valjda za novu
t0030933
21. 12. 2007., 23:58
I ja ga kupujem . Što znači da ču imati sve tri novodobne konzole :-p
resident_evil
23. 12. 2007., 23:15
t0030933 je napisao/la:
I ja ga kupujem . Što znači da ču imati sve tri novodobne konzole :-p
Volio bih da ovo ne shvatiš kao uvredu.
Ali ti i drugi koji posjeduje sve next gen konzole ja se stvarno pitam da li vi imate normalni život ? I od kud vam ta lova ? Da vam starci nisu tajkuni ili smrdljivi politicari ?
NegativeCreep
24. 12. 2007., 00:05
Ja imam samo Wii (od NG) i PS2 i da moja mama je zubarka( :-D ) a tata programer( :-D ) a sestra 6. r( :-D ) moze li mi ko sta??
mfiderm1
27. 12. 2007., 16:52
NegativeCreep je napisao/la:
Ja imam samo Wii (od NG) i PS2 i da moja mama je zubarka( :-D ) a tata programer( :-D ) a sestra 6. r( :-D ) moze li mi ko sta??
koji car... pa nemre ti niko nis kad si šerif
imam i ja wii... yeah, modified :smoking:
Domass
16. 01. 2008., 17:52
Imam Wii vec 1god odkada je izaso i ponosan sam vlasnik :thumbsup: :thumbsup:
LeteciPauk
17. 01. 2008., 00:33
Evo nakon PS3 kupio sam svoju drugu konzolu :thumbsup: . Xbox gledam hocu ili necu kupiti. Ali sumljam, nema igre koja me privlaci, a i onako vecina igara stize mi i na PS3.
Konzola mi stize sljedeci tjedan. Jos sam narucio 3 igre: Zelda, Mario galaxy i Endlles ocean.
Jank0
17. 01. 2008., 00:39
Ja imam wii točno tjedan dana i najponosniji sam vlasnik :yup: :lol:
blaziuss
02. 02. 2008., 01:33
Hehe bolji ti je PS3 ma kupi ga ali ako nemas para steta jer je grafika perfectna a isto tako sam igro wii
kingkong
02. 02. 2008., 19:47
i sta je bole ali budi iskren zato jer ja se nemugu odluciti izmedu 360 i wii
mikiziki
05. 02. 2008., 15:33
vrlo jednostavno, ako imas LCD definitivno 360 :-o . Ako ne onda wii. Ja ih imam oboje i mogu reci da sam wii maknuo sa LCDa i spojio na CRT u sobi. Zadnjih tjedan dana igram samo wii ali to je zato sto ga tek kupio. Ovaj motion sensing mi je jedino fora u wiisports. Za mario i zeldu bi radije bez tog drmanja jer dosadi i neprecizno je :yup:
O da i 360 ima puno vise dobrih igara (ako ces modat)
kingkong
05. 02. 2008., 15:41
ja imam LCD 87 cm(kupio novi) ali neznam koja ti je to pocija kaj si sada bil rekel motion nest tak kaj je to i jer znas gdje ima za kupiti modani wii
mikiziki
05. 02. 2008., 16:02
hmm pa pod motion sensing sam mislio na wii-ov wiimote tj. detektiranje pokreta. Mislim valda si skuzio da je to fora sa wii-om. Wii imas za kupit kod sophosa i sebe i na par drugih mjesta. Ja sam svoj kupio koristen preko gameplay foruma i super zadovoljan (props to deky777 :thumbsup: ).
kingkong
05. 02. 2008., 20:18
cujes sophosu nevjerujem zato jer se svi zale na njih.Sebo sam mislio kupiti i sada nemaju wiikey nego drugi.Napisi mi molim te ta druga mjesta koja si spomenuo
p.s.ako nebu nigdje povoljno kupit cu ga kod sebe samo sto nije ni tam povoljan jer jadniji cip prodaju za duplu cijenu! :sympathy:
mikiziki
05. 02. 2008., 20:54
pa postoji jos smd electronic koji prodaju ali morat ces googlat jer necu oglasavat njihovu stranicu a niti ju znam. Probaj googlat mozda ima jos par mjesta gdje prodaju. Ali ako hoces D2B chipset onda ti je najsigurnije kupiti koristeni wii jer vecina novih imaju D2C koji koristi taj skuplji cip d2ckey.
kingkong
05. 02. 2008., 20:56
a jer u opce imaju stranicu i googlčam i nista nema si ti zadovoljan s wiijem
mikiziki
05. 02. 2008., 21:14
pa gle ja sam ti teski nintendovac, moram odigrati mario i zeldu tako da bi ja uzeo wii i da su samo te dvije igrice. ALI! ako hoces grafiku onda uzmi xbox360. Jednostavno se nemogu usporedit ako imas lcd. Sad sam bas igrao malo devil may cry 4 i nisam moga vjerovat koja je to razlika nakon sto sam igrao wii cijeli prosli tjedan. :-O
kingkong
05. 02. 2008., 21:25
jebadga i ovi nemaju stranicu i daj neke ducane da imaju stranicu
kakav je to devil my cry demo ili
GamerBeast
20. 02. 2008., 17:48
Poštovani čujte i počujte!!!
Datuma 20.2.2008 u 14.13 sati sam postao ponosan vlasnik Nintedo Wii-a(100 puta zahvaljujem CAPCOMU što mi ga je prodao!)
Za Friends code još neznam jer ga tek oko 6 sati isprobavam a onda se drži zapakiran do mog ročkasa(27.4) :-(
Do sada ga samo mogu gledat.
POZZ i više informacija od 27.4 nadalje!!!! :-)
snatcher
27. 07. 2008., 21:29
Kupio ga i ja prije nekih tjedan i pol! Sretan sam kao malo dijete kad igram ovaj Mario Galaxy... :lol:
Link_X
17. 08. 2008., 17:02
snatcher je napisao/la:
Kupio ga i ja prije nekih tjedan i pol! Sretan sam kao malo dijete kad igram ovaj Mario Galaxy... :lol:
galaxy je stvarno odlicna igra ne zbog price koja se ucestalo ponavlja, samo sto se ovo odvija u svemiru, nego zbog toga sto je jednostavno jako zabavna za igrati zbog te gravitacije i svega. ****** su mi oni nivoji gdje ti kao neka sjena unistava pod pod nogama. hehe, super je igra! :thumbsup:
LonePilgrim
26. 08. 2008., 11:43
Imam... požalio nisam sretan... uf, ne idu mi ove Pitijine fore... uglavnom zadovoljan, jedino što mi nedostaje su oni dani kada sam još bio opčinjen igrama i imao živaca sjediti pred ekranom dulje od sat vremena. Danas su mi takvo zadovoljstvo u stanju pružiti samo link i ekipa... hmm... no dobro, možda i neka Pamelolika gospodična :-D . (eh, gdje si Duke kućo stara? Pa čekam te još od nikad prežaljenog 3D-a)
Guest
26. 10. 2008., 19:12
kupio sam ga sam radi nekoliko igara,konzola je cool
http://s1.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MTE1MjY2 kliknite koji put :awe:
Šta mislite dal se isplati prodat ps2 i ako se još doda kupiti wii.I možete reć kakav je taj čip o okjem pričate.
Jank0
28. 10. 2008., 21:13
carl je napisao/la:
Šta mislite dal se isplati prodat ps2 i ako se još doda kupiti wii.I možete reć kakav je taj čip o okjem pričate.
isplati se :thumbsup:
sada je aktualan d2pro chip, ugradnja košta 600kn... (http://free-zg.t-com.hr/sebo/chipovi.htm)
filezddd
01. 11. 2008., 22:12
A ko zna neki dućan u Zadru gdje se može ugraditi čip nek mi javi jer neželin slati poštom da mi ga oštete
Sanjorad
13. 11. 2008., 13:28
filezddd je napisao/la:
A ko zna neki dućan u Zadru gdje se može ugraditi čip nek mi javi jer neželin slati poštom da mi ga oštete
ovo bi i mene zanimalo
mislin kupiti wii ali ne u kešu nego na čekove ali u zadru ga ima samo algoritam koji daje na čekove.
sad ostaje problem sa čipom HELP
Sanjorad
21. 11. 2008., 15:21
evo napokon postao i ja vlasnik wiiiiiiiiiiija
mfiderm1
28. 12. 2008., 16:52
Sanjorad je napisao/la:
svaka cast, slijedi ti par dana nespavanja
..hah..da...par...
Sanjorad
28. 12. 2008., 17:48
mfiderm1 je napisao/la:
Sanjorad je napisao/la:
svaka cast, slijedi ti par dana nespavanja
..hah..da...par...
da bar više mi neda da spavan ps3 nego wii, pomalo san razočaran konzolom ali neču je prodati samo radi dragon quest x i fatal framea
DarkManiac
29. 12. 2008., 02:57
Pozdrav Drustvo ^^
Moram se pohvaliti da sam i ja napokon prije nekoliko dana postao vlasnik Wii-ja. :o~
Nintendo ownzorz in general,a Miyamoto je genij...stoga se nadam da ce u 2009-oj biti puno novih i josh boljih naslova.
p.s. ovo je ujedno i moj prvi post na GP forumu,stoga biiig Helllouu Svima ^^
ozbiljno sam se zagrijao za wii.samo sad nemam love.recite jel wii isplativ.kakve se komponente.ima li nekih ozbiljnih mana i šta se može igrati i gamecube igre na njemu.
Mace15
10. 01. 2009., 19:11
mislim da ćeš ovdje nać sve što te zanima u vezi wii-a http://www.arenawii.com :chinchin:
hvala.sada sam se službeno odlučio da ću kupiti wii u 6 mjesecu.kad završi škola.trebam prikupiti novac.vjeroatno ću postavljat pitanja na forum za ono šta ne kužim pa...unaprijed hvala :-D
Link_X
14. 01. 2009., 00:12
lonca0306 je napisao/la:
Nekako mi se čini da ovaj topic nece dugo opstat, ali eto kad je vec tu...
Ja sam kupio Wii 8.12 i prezadovoljan sam njime... :thumbsup:
malo si se prevario.. tu je vec 2g. i 1mj. :thumbsup:
rey619mysterio
18. 01. 2009., 17:58
Evo i mene ovdje :-D :-D :-D
prije par dana sam ga kupio
rambo911
21. 01. 2009., 16:59
i kakva je ulaga piratstva na wii-u? jel lagano napravit piratske igre mislim ko na ps2 metneš čip skineš s neta igru na dvd i driblaj kolko očeš
Jank0
21. 01. 2009., 23:36
naravno... ugradiš čip i igraš ko lud :-D
megatama
23. 01. 2009., 01:43
Posto vec imam ps3 i x360 kupio bih i WII samo da ima HD prikaz slike....nemam ga na cemu igrat :( jer da ga spojim na 50inch plazmu mislim da to nebi bas dobro izgledalo....
lonca0306
23. 01. 2009., 09:57
megatama je napisao/la:
Posto vec imam ps3 i x360 kupio bih i WII samo da ima HD prikaz slike....nemam ga na cemu igrat :( jer da ga spojim na 50inch plazmu mislim da to nebi bas dobro izgledalo....
ocito da si se ovdje doso kurcit sa svojim ultra mega kul konzolama..... F u c k off :rocket:
Wii nebi dobro izgledo na ULTRA MEGA COOL PLAZMI OD FAKING 50 INČA :rotflmao: :awe:
megatama
23. 01. 2009., 12:43
Nisi shvatio.....meni je najbolja igra ikad ocarina of time a medju 5 najboljih mi je link 2 the past.Nisam se dosao kurcit nego mislim da SD konzola nebi imala dobru sliku na mom TVu.Trebas dobit opomenu za vrijedjanje....
lonca0306
23. 01. 2009., 16:44
Kupi si component kabel pa ce izgledat Jakoooo dobro čak i na tvojoj televiziji......
Trebam dobit opomenu za vrijedanje????
Aj dobro, kako god ti kazes.... zali se slobodno.....
rambo911
23. 01. 2009., 22:59
Jank0 je napisao/la:
naravno... ugradiš čip i igraš ko lud :-D
i di onda nabavit pirate i za kolko čuna
Jank0
23. 01. 2009., 23:21
internet... rapidshare, itd... ako hočeš mogu ti nekog preporučiti, ali preko PM-a jer piratluk nije dozvoljen na forumu....
steel_0
06. 02. 2009., 11:49
Jao..Možda nabavim Wii,mislim da hoću pa ću tako imati Wii i PS3.
Čuo sam da je Wii vrlo kvalitetan.
Freeze
05. 03. 2009., 20:11
Wii je fantastičan.... prva dva tjedna.
Jank0
06. 03. 2009., 14:32
meni je i nakon godinu dana odličan...
Sanjorad
07. 03. 2009., 14:02
meni je bio odličan prva dva tjedna i sad je prodan pa su mi draže pare u đepu
od pustih tobože igra jedino san odigra maria koji je odličan a ovo drugo....
čak i zeldu nisam odigrao jer me od one grafike boli glava, previše san čekao da kupin HDTV pa da bi sad patio od loše grafike
Danci-kc
07. 03. 2009., 20:25
čak i zeldu nisam odigrao jer me od one grafike boli glava, previše san čekao da kupin HDTV pa da bi sad patio od loše grafike
Meni je odličan već skoro godinu dana,a pogotovo sad kad sam vidio one odlične igre koje će izać. ;-)
Napokon! Ic in d haus! http://i250.photobucket.com/albums/gg268/osirus85/704365001214660281.gif
(da, to je uvećani smajli :()
gameslord1
20. 03. 2009., 08:36
Pa i ja imam HD televizor,pa me nije bolila glava od Zelde.
Mora da si kupio ili neko teško smeće od HD TV ili je otpočetka u kvaru ili si nešto prčkao i sprčkao zbrčkao u postavkama slike.
Ili možda nisi ništa prčkao,ali bi trebao.
Ako se tvoj HD TV i Wii ne vole,moga si igrat na starom SD TV-u.
Jesi li igrao Metroid Prime 3?
gameslord1
20. 03. 2009., 08:40
Jao..Možda nabavim Wii,mislim da hoću pa ću tako imati Wii i PS3.
Čuo sam da je Wii vrlo kvalitetan.
Vrlo kvalitetan u kom smislu?
strahl-
22. 03. 2009., 20:20
U onom lošem. :yup:
Danci-kc
22. 03. 2009., 20:36
Daj ne s*ri:yup:
strahl-
24. 03. 2009., 17:38
Wii je smeće. Bio je smeće 2006., a sad je i vremenom pregaženo smeće. Nešto slično ko Pamela Anderson. :-D
Godinu dana ga imam i igrao sam samo zeldu i super kretenskog marija. Do pola. Jednostavno mi se nije dalo šaltat s trojke i boxa na nešto što izgleda tako jadno i simplificirano. To je definitivno najgore potrošenih 2800 kn u životu. :yup:
Danci-kc
24. 03. 2009., 20:15
Wii je smeće. Bio je smeće 2006., a sad je i vremenom pregaženo smeće. Nešto slično ko Pamela Anderson. :-D
Godinu dana ga imam i igrao sam samo zeldu i super kretenskog marija. Do pola. Jednostavno mi se nije dalo šaltat s trojke i boxa na nešto što izgleda tako jadno i simplificirano. To je definitivno najgore potrošenih 2800 kn u životu. :yup:
Ti si bio smeće,sad si smeće i uvjek ćeš biti smeće.Nešto slično kao zgažena mačka na cesti.:idea:
Jank0
24. 03. 2009., 21:44
meni je wii nešto turbo zabavno... nisam nikad razmišljao da li uzmem wii ili ps3 nego razmišljam da li da uzmem ps3 uz wii... ma meni je wii zbilja najbolja konzola... i nije istina da se nema šta igrat... imam preko 20 igri i neznam koju bi prelazio jer mi se sve igraju...
Danci-kc
25. 03. 2009., 06:52
meni je wii nešto turbo zabavno... nisam nikad razmišljao da li uzmem wii ili ps3 nego razmišljam da li da uzmem ps3 uz wii... ma meni je wii zbilja najbolja konzola... i nije istina da se nema šta igrat... imam preko 20 igri i neznam koju bi prelazio jer mi se sve igraju...
:thumbsup::thumbsup::-):-):thumbsup::thumbsup:
Sanjorad
25. 03. 2009., 18:08
Pa i ja imam HD televizor,pa me nije bolila glava od Zelde.
Mora da si kupio ili neko teško smeće od HD TV ili je otpočetka u kvaru ili si nešto prčkao i sprčkao zbrčkao u postavkama slike.
Ili možda nisi ništa prčkao,ali bi trebao.
Ako se tvoj HD TV i Wii ne vole,moga si igrat na starom SD TV-u.
Jesi li igrao Metroid Prime 3?
a da je teško smeče i nije uzeo san sony full hd
svaka čas wii-u ali meni nije lega nikako sve su mi igre bile neozbiljne a takvih mogun skinuti na psn-u koliko oču odigrao sam marija koji je najbolji i to mi je dovoljno a mislio san konzolu ostaviti radi dragon questa ali draže mi je 2500kn u đepu
Imperator
31. 03. 2009., 09:09
@ Danci-kc, Daj se smiri malo, bezveze spmaš, a kad netko kaže kako konzola ne valja ti se počneš vrijeđat ili mu kažeš "ne seri". Svatko ima pravo na svoje mišljenje i ako se nekome konzola ne sviđa to je njegovo mišljenje i ti se netrebaš slagati s njim, ali poštuj tuđe mišljenje. Vidim da si novi član, pa nebi bilo loše da pročitaš ili bar preletiš preko pravila foruma.
Oprostite na offtopicu.
Danci-kc
31. 03. 2009., 20:17
@ Danci-kc, Daj se smiri malo, bezveze spmaš, a kad netko kaže kako konzola ne valja ti se počneš vrijeđat ili mu kažeš "ne seri". Svatko ima pravo na svoje mišljenje i ako se nekome konzola ne sviđa to je njegovo mišljenje i ti se netrebaš slagati s njim, ali poštuj tuđe mišljenje. Vidim da si novi član, pa nebi bilo loše da pročitaš ili bar preletiš preko pravila foruma.
Oprostite na offtopicu.
Pa ako on smije govoriti smeće e onda ću i ja...
Ni jedna konzola nije smeće i on ima pravo na svoje mišljenje,ali neka ne govori da je smeće jer to nije lijepo izražavanje ja se ispričavam kaj sam ja rekao ono kaj jesam,ali to njegovo nije bilo u redu postoje i lakše riječi da se ne reče smeče ili tako nešto...
A kaj se tiče da sam novi(nisam)kad kažem nisam probaj razmisliti zašto).:-p:-P:thumbsup:;-)
rey619mysterio
31. 03. 2009., 20:46
hmm....zato jer koristiš 4 megauberkul smajlića na kraju kao to tipično rade njubovi?
Danci-kc
31. 03. 2009., 20:51
hmm....zato jer koristiš 4 megauberkul smajlića na kraju kao to tipično rade njubovi?
Čekaj malo ti mene kaniš uvrediti tako da mi kažeš da sam njub.
Pa to za mene nije ni uvreda...a ustavari da ipak sam ja njub pa ne visim na kompu celi dan i noć ko ti.slobodno malo i izađeš van...
A smajliče stavnjam zato kaj ja to oću...:-p:-D;-):thumbsup:
rey619mysterio
31. 03. 2009., 21:12
idem se baciti s balkona. bok
Danci-kc
31. 03. 2009., 21:23
idem se baciti s balkona. bok
A daj "neeeeemojjjjjjjj"...:lol:
Imperator
31. 03. 2009., 22:11
Daj ne s*ri:yup:
Evo ti primjer.
Pa ako on smije govoriti smeće e onda ću i ja...
Ni jedna konzola nije smeće i on ima pravo na svoje mišljenje,ali neka ne govori da je smeće jer to nije lijepo izražavanje ja se ispričavam kaj sam ja rekao ono kaj jesam,ali to njegovo nije bilo u redu postoje i lakše riječi da se ne reče smeče ili tako nešto...
A kaj se tiče da sam novi(nisam)kad kažem nisam probaj razmisliti zašto).
Evp u ovom primjeru iznad, ti nitko nije rekao da je konzola smeće, nego je rekao da konzola nije kvalitetna, kaj je njegovo mišljnje, na što si mu ti odgovorio "ne seri".
A i da kaže da je smeće, kaj priznam nije lijepo, on ne govori niš protiv tebe, nego prtoiv obične kutije. A ak ti to smeta jer ti voliš tu kutiju nemoj se obazirat, umjesto da vrijeđaš njega.
Ako nisi novi, znači da si bio banan, a ne čudi me zašto.
Danci-kc
01. 04. 2009., 09:15
Evo ti primjer.
Evp u ovom primjeru iznad, ti nitko nije rekao da je konzola smeće, nego je rekao da konzola nije kvalitetna, kaj je njegovo mišljnje, na što si mu ti odgovorio "ne seri".
A i da kaže da je smeće, kaj priznam nije lijepo, on ne govori niš protiv tebe, nego prtoiv obične kutije. A ak ti to smeta jer ti voliš tu kutiju nemoj se obazirat, umjesto da vrijeđaš njega.
Ako nisi novi, znači da si bio banan, a ne čudi me zašto.
E vidiš u prošlom sam se postu ispričao,samo treba znati čitati.
Su te to naučili?:idea::-(:idea:
Imperator
01. 04. 2009., 10:52
Oke onda smo to riješili, nejdimo više u offtopic.
Pozdrav!
Danci-kc
01. 04. 2009., 11:14
Oke onda smo to riješili, nejdimo više u offtopic.
Pozdrav!
Oke sve 5.:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Emilijo
25. 04. 2009., 17:24
nemojte se uvrijedit wii vlasnici,ali da mi neko besplatno nudi wii sa najboljim igrama za njega ,pod uvjetom da ga ne smin prodat,ne bi ga nikad uzea.
Ja bi omg i ti si covijece...
Jank0
25. 04. 2009., 21:09
budi bez brige jer ti ga nitko i neće dati... mene baš briga za druge... ko voli nek izvoli... meni je wii najbolja konzola, a i igre uopće nisu tako loše...
Danci-kc
26. 04. 2009., 10:35
budi bez brige jer ti ga nitko i neće dati... mene baš briga za druge... ko voli nek izvoli... meni je wii najbolja konzola, a i igre uopće nisu tako loše...
Slazem se....:smoking2:
strahl-
30. 04. 2009., 19:05
b meni je wii najbolja konzola, a i igre uopće nisu tako loše...
Pa normalno da ćeš hvalit ono za što si pljunuo lovu. Prvih tjedana dana. Onda ćeš doć u fazu rezignacije kad ćeš skužit da je to zapravo gamecube u novom kućištu. I s novim đojstikom. I pokrit ćeš ga krpom i šiknut u kut. Odmah do cube-a. 95% igara ne da je gadno, nego je ****** pregadno. Neke stvari s Dreamcasta imaju bolju grafiku od polovice igara za wii. To je činjenica.
Jank0
30. 04. 2009., 19:50
gle... wii imam skoro godinu i pol... genijalan mi je i dalje... najveća stanka je bila kad nisam imao chip, a odigrao sam sve originale... iz dana u dan ga imam... čim se skupi sat-dva vremena igram... i još nakon godine i pol tu i tamo zaigram wii sport...
new_guy
01. 05. 2009., 15:11
Jel mogu ić online s Wiijem ako nemam ADSL? Inače se na net spajam putem usb sticka, a dosta ovih igara s virtual Consolea me zanima.
renegade_of_funk
03. 05. 2009., 11:31
imam Wii od januara 2007. i za moje gaming potrebe konzola je super
Uskoro se pridružujem wii zajednici.Regao sam se na arenawii tako da tamo možemo pričat.INače imam jedno pitanje.Zašto vas ima tako malo koji posjeduju wii u hrvatskoj.Pa to je super konzola.I još jedno.Kako spojit DS na wii.
Jank0
03. 05. 2009., 12:43
mislim da se ds spaja preko bluetootha... neznam, ali praktički se automatski spaja... kad nabaviš wii sam češ shvatiti...
rey619mysterio
01. 06. 2009., 21:29
xD preko bluetootha hahahahhaha
DS na wii spajaš samo za neke igre npr. pokemone
Jank0
01. 06. 2009., 22:34
može se spojiti i preko nintendo kanala...
rey619mysterio
02. 06. 2009., 07:12
a za šta koristi to?
Jank0
03. 06. 2009., 11:47
možeš skinuti demo igre za ds pa prebaciti...
Access360
04. 06. 2009., 00:45
Danas sam starom uzeo Wii i raspizdio se kad sam vidio sa da se ne moze spojit na net e. kablom. Uzaaaaas...Cijeli dan smo kuglali...cekam petak da idem po Zeldu!
Access360
04. 06. 2009., 00:59
I ako nije problem da mi netko kaze sto sve Wii moze?!
Jank0
04. 06. 2009., 10:35
može pokretati igre, može se surfati netom preko njega, može pokazivati slike, muziku, može se spajati s ds-om, ima nekoliko kanala za zabavu,...
Access360
04. 06. 2009., 10:56
Pa mogu li se gledat filmovi...dajte malo detaljnije...molio bih vas!!
Jank0
04. 06. 2009., 12:08
mislim da se filmovi ne mogu gledati... nema što detaljnije... slike i muziku slušaš preko foto chanala, surfaš preko internet chanela (košta 500 bodova tj. 5 eura), možeš skidati stare i neke nove igre preko wii shop chanela, mogu se igrati i gamecube igre, ali za to je potreban kontroler (100kn) i memory card (oko 50kn)... wii se možde čipirati tako da je moguće igrati backup igre i imati hrpu homebrew stvarčica...
Ja sam čak i čuo da se mogu gledat filmovi ali samo s određenim čipom i nečim instaliranim na njemu ali se ne isplati jer isto kao na ps2 previše izlizuje laser.
recite mi, game cube igre? mogu se igrat na Wii-u, ali trebam kontroler od game cubea?
rey619mysterio
04. 06. 2009., 16:00
takje. i memory card
Access360
04. 06. 2009., 17:53
Jebo te pas...pa ovi iz Nintenda nisu pri sebi. To je suludo,pa dok pokupujem sve sto mi treba za Wii izadje me kao i PS3. Cemu se ljudi onda bune na njegovu cijenu,tj. cijenu PS3...WTF i to veliki!!!!!!!
LonePilgrim
05. 06. 2009., 09:27
Onda kupi Ps3.
Ovi iz Nintenda su itekako pri sebi. Zarađuju na svakoj prodanoj konzoli (dok sony i m gube) a da ne pričam o drugim stvarima. Gaming je skup hobi. But they know how to do business....
EDIT* tek sad vidjeh da si ga već kupil. Možeš kablom - ima lan adapter; tj neznam jel ima kod nas ali videl sam u Dojčland. A ako imaš računalo (mislim vjerojatno imaš, pošto tu postaš) sve ove dodatne gluposti (surfanje, muzika, filmovi) su potpuno nepotrebni. Wii je prvenstveno za "igru".
Jebo te pas...pa ovi iz Nintenda nisu pri sebi. To je suludo,pa dok pokupujem sve sto mi treba za Wii izadje me kao i PS3. Cemu se ljudi onda bune na njegovu cijenu,tj. cijenu PS3...WTF i to veliki!!!!!!!
Pa ps3 je isto puno skup.Ma kupi u consoleuniversu kontroler za stotku i memory za 80 i to je to.Uživaj u gamecube igrama.I kontroler kojeg češ kupit može služit i za ostale stvari kaovirtual console igre.