PDA

View Full Version : Final Fantasy - specijalni napadi

Cloud_Strife
09. 03. 2007., 16:46
Pišem ovu temu o svim FF-naslovima!Poznati overdrive,limit breaks su specijalni a i najjači napadi naših junaka!Svaki ima svoj poseban napad koji može oduzeti do 200-2000dmg a najjači do 2000-9999dmg.U FF:X si mogao do 99999dmg a Tidusov onaj kad protivnika rascjecka i opali loptom oduzme više od 899679dmg!Najviše mi se sviđaju od Clouda OMNISLASH koji napadne 20puta po 9999! i od TIdusa sa loptom!899679dmg.Zato pišite o najjačim napadima i koji su vam najdraži te koliko ste oduzeli sa svojim overdriveom ili limit breakeom!CLOUD STRIFE :thumbsup:

Guest
09. 03. 2007., 20:13
Kako će neki ljudi rezimirati ovo :-D

Al ajd, limiti počeše od sedmice, so...

Najjači je The End od Selphie (jednom sam Ultimeciu s njim riješio) ali blabla, faktor sreće i to.
Sličan Instant death od Caith Sith, navodno da i on može bossove ili weapone čak riješiti-tako sam čuo al ne znam.

Meni je najveći damage napravio Wakka sa attack reels
-(2+2+2)x2
-svaki po 99 999
pa ti računaj :-D

Omnislah je prejak kao i blood paine(Kiros), a najoriginajlnijim smatram Vincentov transform (ovo vrijedi i za Eiko).
Osobno one nebuloze u FF12 smatram upravo tim-nebulozom u kojoj nema nikakve individualnosti likova al to je već netko rekao i tako...............

waka
09. 03. 2007., 20:46
@abel;
selphie, sedmica? ili si nekako loše to napisa ili ti se malo pobrkalo :)
ovaj, da.
meni se limit brakeovi aka trance najviše sviđaju u ff9:)
ne zato jer sam uživljen, ima i toga, ali zato jer su odlični; zidanovi napadi i animacije su odlično napravljeni;
garnetini napadi su jako korisni, a vivi eiko također.
...
da sad ne mudrujem, sviđaju mi se prvenstveno zbog grafike; a onda se i likovi minjaju ka u ono što su u duši...
tako je mali vivi u odrpanom kaputu i razbužanom kapom posta jedan pravi fini skockani waltaz... eiko npr ima krila koja su puno primjetnija...
..
u ff10 su mi od aurona prelegendarne animacije, a i neko vrijeme najjači...
ali najadrelinsko i uživljenički mi je svakako OMNISLASH preodlično napravljen...

phoenixxx
10. 03. 2007., 13:14
Izdvojio bi one iz 9ke i 12ke. Najoriginalniji su i potrudili su se za efektivnost (ovo se odnosi na 12ku).

Guest
10. 03. 2007., 13:15
phoenixxx je napisao/la:
Izdvojio bi one iz 9ke i 12ke. Najoriginalniji su i potrudili su se za efektivnost (ovo se odnosi na 12ku).

Trance u FF9 je nešto najgluplje što su izmislili, što se mene tiče.

phoenixxx
10. 03. 2007., 13:22
Griever je napisao/la:

To se tebe tiče pa nikog nije ni briga.

Psajdak
10. 03. 2007., 14:06
phoenixxx je napisao/la:
To se tebe tiče pa nikog nije ni briga.Potpisujem. :-)

Meni su onako... U najužem krugu Lionheart, Solution 9 i Banishing Blade. Apeliram na animacije napada, ne i na štetu koju čine. Inače, najdraži su mi limiti od Aeona iz desetke, ali eto. :-)

Quicksilver
10. 03. 2007., 15:57
Fenrir je napisao/la:
Inače, najdraži su mi limiti od Aeona iz desetke, ali eto. :-)

Diamond Dust ^__________________^

Psajdak
10. 03. 2007., 16:04
Quicksilver je napisao/la:
Diamond Dust ^__________________^Jest, lijepa izvedba. A ja bih izdvojio Delta Attack. Najdraži mi je dio kad se Mindy spusti na zemlju pomoću Cindy-na... Ugodno popunjena tijela. :-)

Guest
10. 03. 2007., 16:52
OMNISLASH nisam nikad dovoljno puta mogao pogledati. Jednostavno prelud.

Iako ne spadaju u limit breakove, istaknuo bih Knights of the Round iz sedmice, i Odinov Zantetsuken iz osmice.

-Ragnarok-
10. 03. 2007., 17:48
VII
U sedmici su mi vrlo atraktivni svi Limiti, posebice od Barreta i Clouda. Naravno, izdvojit ću Omnislash.
Ni Cid-ovi mi nisu loši.
A Vincentove transformacije su stvar za sebe. :-)
Yuffie mi nikad nije bila draga što se tiče limita. Ništa posebno.
Tifa ima veoma fora limit, no nikad nisam bio dobar na ruletu, pa hebiga.
Cait Sith, po meni ima glupost od limita. Opet ti ruleti, kocke itd.
Red ima ok limite. Raznovrsni su, razni efekti. Dosta mi je koristio u početku igre.
Aeris ima neke od najboljih limita u igri, malo protekcije nikad ne škodi.

VIII
U osmici su mi Limiti ok, interakcija kod Squalla mi je odlična.
Veliki mi je gušt bio maknuti indicator pa triggere vježbati bez njega. Njegovi posebni napadi su isto kul.
Selphie-in limit mi je kul, no iritantno je kad "do over-am" dugo, a pošto sam brzoplet, prešaltam preko one magije koju sam htio.
Rinoa-ini limiti su mi iritantni, niš pre posebno, a ovisi dosta o sreći. No opet, ima i ona neke dobre.
Zellovi limiti su vrlo atraktivni, a opet evo interakcije koja je dodatno zabavna.
Irvine-ovi mi nisu ništa posebno.
Quistis ima veoma korisne i raznovrsne limite. Možda mi nisu nešto previše prirasli srcu, no bilo je puno puta kad me vadila iz nevolje.

Griever je napisao/la:

IX
Bah, meni nije nešto toliko loše što se izvedbe tiče, no veoma mi je iritantno to što nikad ne dođu kad trebaš, a kad se Trance aktivira, ne prenosi se u drugu borbu, koristio ga ili ne.

"Najdraže" mi je kad dobijem neki random enc. prije bossa i naredim characteru da dovrši monstera sa malo HP-a, no prije no što ga on zakolje, monster mi pukne drugog charactera kojem se aktivira Trance. :-(

Zidane-ovi su mi ok, ali svi njegovi limiti se manje više nabijaju na isti kalup. Atraktivno, no opet, dosadno i ne baš previše korisno kasnije.
Freya-ini limit. Jump. Fora izgleda, no ništa posebno.
Steiner...Ima li on uopće limit? Meni se čini da mu se samo dižu atributi kad ima Trance.
Vivi i Eiko. Korisne stvari, no kratko sve to traje pa....
Bah dosta o devetki.

X
Ovdje Overdrive-i postaju ponovno kul.
Atraktivni su, interaktivni i tako to.

Tidus ima dobre Overdrive-ove. Malo boosta str. i kolje bossove kao ništa. A kada nabavi Triple Overdrive i postavi se kao Slayer, obične Fiendove dere iz prve.
Yuna ima koristan Overdrive, no već viđeno, niš posebno.
Auron ima moćni Overdrive, a i veoma kul izgleda.
Rikku ima neke korisne Overdrive-ove, no previše kombinacija, previše informacija za mene.
Khimari ima dobre stvari kao npr. Mighty Guard itd.
Lulu ima dobri Overdrive, samo što ponekad nije baš previše koristan ako ima više neprijatelja.
Zanima me je li itko uspio dobiti "great" sa Ultimom? Ja nisam.
Kod Wakke mi je jedino dobar Attack Reels, ako dobijem "great", a str mu je dobar, biti će ubojito. Ostali njegovi Overdriveovi su mi manje više beskorisni.

XIII nisam još odigrao pa neću komentirati.

ap0calypse
10. 03. 2007., 18:26
phoenixxx je napisao/la:
Izdvojio bi one iz 9ke ...
Odlična ideja, ali loša izvedba.
Doduše, skillovi su mnogo kul.

Overdriveovi su ok, iako je mogla biti malo bolja razrada (Luluini su ezveze, Kimahrievi i Auronovi bi mogli biti efektivniji/nanositi više dmg-a, itd.)
Limit Breakovi su kul. Doduše, FFVIII LB-i previše tjeraju na suicide-playstyle. FFVII LB-i su dobri i korisni..

Al recimo, zanimljiv mi je FFVI. U FFVI ima bolesnih bonusa kad likove dovedete u critical HP. (:

phoenixxx
10. 03. 2007., 19:14
Pa meni se sviđaju i smatram ih originalnima, za razliku od ostalih djelova nemožeš se baš osloniti na njih, a kada dođu korisni su, pa makar i u običnoj borbi. U 8ci sam npr. stalno imao Squalla na niskoj energiji, igru sam riješio bez po muke.

Što se tiče 12ke, drugačiji su od ostalih, iako poprilično pompozni svejedno dobro izgledaju, možeš ih kombinirati pa ih čini zanimljivijima.

Uostalom to je stvar ukusa i kako kome paše igrati neku igru.

Guest
10. 03. 2007., 19:24
phoenixxx je napisao/la:

Griever je napisao/la:

To se tebe tiče pa nikog nije ni briga.

Napadi su lijepi i sve to, ali što ti išta znači kada ćeš većinu Tranceova dobiti na nekom idiotski slabom random encounteru.
Sve bi bilo dobro da su dodali barem mrvicu customise-anja pri limitu.

Guest
11. 03. 2007., 00:15
najbolji specijalni napadi likova su mi Lionheart (FF8), Omnislash (FF7) i Blitz Ace (FFX) gledano onako generalno što se serijala tiče (također gledano po efektnosti, a ne šteti koje nanose). u FF9 me se nisu nešto posebno dojmili. u FFXII su specijalni napadi likova zaqurac, IMO. u nekim slučajevima su dosta korisni, ali tijekom igre sam ih rijetko kada uopće upotrebljavao jer mi nisu bili nešto posebno. ni do koljena onom filingu kad sprašiš Snow Liona Lionhartom sa Squallom. o demiđu ovdje neću raspravljat.

Quicksilver
15. 03. 2007., 20:37
...(također gledano po efektnosti, a ne šteti koje nanose)...

A?

Guest
15. 03. 2007., 20:55
Quicksilver je napisao/la:

...(također gledano po efektnosti, a ne šteti koje nanose)...

A?

znači da sam ih sortirao prema tome koji su mi najefektniji spešl napadi, a ne prema njihovoj snazi i demiđu (šteti) koji dealaju. krivi padež u kvotanoj rečenici... znam da te dira... :sympathy:

Guest
15. 03. 2007., 20:59
znači da sam ih sortirao prema tome koji su mi najefektniji spešl napadi, a ne prema njihovoj snazi i demiđu (šteti) koji dealaju. krivi padež u kvotanoj rečenici... znam da te dira... :sympathy:

Šta nije najjači = najefektniji, itd.? =?

Dark_One
15. 03. 2007., 21:05
Griever je napisao/la:
Vala baš... Ako se efikasnost ne mjeri damageom, čime se onda mjeri? :)

Guest
15. 03. 2007., 21:06
pa ako bih išao nekom logikom najjačeg spešl napada gledano u čitavom serijalu onda bih na prvo mjesto stavio Attack Reels od Wakke (FFX) jer može s Brejk Dmg Limit nanositi ukupno više demiđa od ostalih spešl napada likova...

... što ne znači da je ujedno i meni najefektniji limit. pod "efektnost" mislim na cjelokupnu izvedbu limita tj. spešla, tj. na animaciju napada i kako mi se svidjela... u tu kategoriju bih mogao svrststi i Desperado od Lagune, također jedan od meni najefektnijih limita u FFVIII, iako ga neki drugi ownaju po snazi i demiđu...

valjda drugačije doživljavamo povezanost efektnosti i demiđa... lol.

tj. pod efektnost sam mislio na "efekte" u animaciji napada a ne na to koji je "najefikasniji"

-Ragnarok-
15. 03. 2007., 21:08
Griever je napisao/la:

Možda je mislio na efikasnost s kojom se dolazi u susret kada nas napadne npr. 3, 4 neprijatelja.

Gledajući naprimjer, Slice & Dice i Acid Rain.
Oboje mogu pogoditi više neprijatelja.
Slice & Dice je sam po sebi jači napad od Acid Raina, no kada bi nas napalo 3 neprijatelja, Acid Rain će biti jači jer djeli jednaku štetu svim neprijateljima, dok Slice & Dice raspodjeljuje svoju štetu, a još da ne govorim na dodatnim napadima na neprijatelja čiji je HP već ispod 0.

No što ja znam, I'm just a humble servant of Yevon. :)

waka
15. 03. 2007., 21:09
ajd uživite se. počnite svađat. aj. niste davno. aj.:-)
ugl, najjači nemora biti najefektnji; ako je to ono što ja mislim.
neki napadi sa sobom katkad nose death, stone, venom... jel na to misliš kad si reka najefikasniji?
u FF9 da, zna biti živcirajuče taj trance dobiti u nezgodnom trenutku; al eto, šta se može. al su napadi svedno korisni, da ne spominjem odlično napravljeni; a i obleka nije loša.
jedino mi je glupo napravljen od Quine trance; mislim cook :S
beskorisno nakon 1 cd.a :-(
iako su njene magije poprilično korisne...
(znate ono, na prvom cdu pobjediti grand dragona? ugl, iskoristite auto life koji naučite od lady bug, čini mi se, i on vas kad vas ubije:) vrati u život sa1 hp. a sa jednim hp-om možete izvest napad "limit brake" koji odnosi 9999 hp. pa eto onako usput;))

Guest
15. 03. 2007., 21:18
-Ragnarok- je napisao/la:

Gledajući naprimjer, Slice & Dice i Acid Rain.
Oboje mogu pogoditi više neprijatelja.
Slice & Dice je sam po sebi jači napad od Acid Raina, no kada bi nas napalo 3 neprijatelja, Acid Rain će biti jači jer djeli jednaku štetu svim neprijateljima, dok Slice & Dice raspodjeljuje svoju štetu, a još da ne govorim na dodatnim napadima na neprijatelja čiji je HP već ispod 0.

No što ja znam, I'm just a humble servant of Yevon. :)

'Ajde dobro, shvaćam poantu, ali bi ja to malo drugačije formulirao. :)
Najbolji primjeri toga su u FF7 RedXIII i Yuffie, kojima su Limit Leveli 3 - 2 stupanj jači od Limit Levela 4 kod borbe protiv samo jednog (evenutalno dva) neprijatelja jer su continous napadi.
Ali dobro, takve nekakve stvari su ono... jasne same od sebe.

-Ragnarok-
15. 03. 2007., 21:20
Griever je napisao/la:

'Ajde dobro, shvaćam poantu, ali bi ja to malo drugačije formulirao. :)
Najbolji primjeri toga su u FF7 RedXIII i Yuffie, kojima su Limit Leveli 3 - 2 stupanj jači od Limit Levela 4 kod borbe protiv samo jednog (evenutalno dva neprijatelja) jer su continous napadi.
Ali dobro, takve nekakve stvari su ono... jasne same od sebe.

Ae, ovo je bolji primjer, ona dva su mi prva pala napamet.

No nešto me uvijek zanimalo, što postižemo zapravo Steinerovim Tranceom?

Guest
15. 03. 2007., 21:22
@ Griever

ja nisim mislio na ovo na što je Ragnarok... jednostavno, meni najjači limit ne mora biti i najefektniji. stvar je u tome da razlikujem ta dva pojama... a objasnio sam ti u prethodnom postu.

Guest
15. 03. 2007., 21:27

Snaga mu se poveća, navodno trostruko.

phyl
15. 03. 2007., 21:29
Griever je napisao/la:

http://www.dogsonacid.com/images/smilies/appl.gif
nešto preloše

nego, izdvojio bih Ungermax Barretov i Renzokuken Squallov, koji jednostavno obožavam abuseat :-D

edit: i tu je all time favorite, Duel Zellov i njegov Booya napad koji mi je najdraži :-p

-Ragnarok-
15. 03. 2007., 21:32
Griever je napisao/la:

Snaga mu se poveća, navodno trostruko.

A i mislio sam si da je to. :-(
Uvijek sam listao po izbornicima, ne bih li našao neki skriveni napad ili tako nešto.
Korisno bi bilo u neku ruku da nije tako nepouzdano i kratko.
Šta dobijem 3 ili 4 napada trostruke snage, po mogućnosti na nekom Flanu kad sam lv. 40. :-(

waka
15. 03. 2007., 21:36
sa steinerom je to malo zahebano; zna biti korisno, al kao i cili trance ; zna doči u krivom trenutku.
dakle, koristan je u TEEEŠKIM borbama; kad postaje oslonac ekipe sa svojim pojačanim atributma, itd... :-)

ap0calypse
15. 03. 2007., 22:17
ap0calypse je napisao/la:
Doduše, FFVIII LB-i previše tjeraju na suicide-playstyle.
Ali to ne znači da su loši - naprotiv, vizualno su veoma upečatljivi i efektivno su veoma jaki!
Blood Pain :awe:

Lucca
15. 03. 2007., 22:18
Griever je napisao/la:

Hmmm, ne bih baš... Činjenica je da ih je teže dobiti, što automatski znači teži gameplay, ujedno i teže izazove... A to je uvijek bolje. U VIII-ici samo držim sve likove u partyu na low HP i big-bada-bum, sve riješeno. Too easy.

Meni je najdraži sistem Overdrivea - potpuna fleksibilnost i korisnost. :)

Quicksilver
16. 03. 2007., 01:22
Meni je malo teže izdvojiti koji mi se sistem čini najfunkcionalniji. Zasad preferiram iz VIII.. Volim big-bada-bum, pogotovo kad te enemy opali sa svojim lijepo efektnim napadom, a tebi svi likovi na low HP. Mislim da nisam držala sve likove na low, ponajviše Squalla i Selphie.

Guest
16. 03. 2007., 01:29
U SEDMICI (zaslužuje velika slova) je bilo najlakše. Nahraniš svakog lika sa Hyperom tako da dobije status Fury i onda dobivaš limite bez po muke. Sjećam se da sam nekim bossovima davao po desetak limita. To su bila vremena... :-)

Guest
20. 03. 2007., 00:48
Lucca je napisao/la:

Hmmm, ne bih baš... Činjenica je da ih je teže dobiti, što automatski znači teži gameplay, ujedno i teže izazove... A to je uvijek bolje. U VIII-ici samo držim sve likove u partyu na low HP i big-bada-bum, sve riješeno. Too easy.

To nema veze s vezom ako ti pripremaš Trance za nekog bossa, naleti ti random encounter i mo'š se *ebat.
U osmici, držanje lika na low HP je, kolikogod zabavno, riskantno.

@Razherrt: Zar su ti likovi bili toliko nerazvijeni?

Rinoa
20. 03. 2007., 01:07
Meni sto se tice ovrdrajva definitivno najbolji sistem je u VIII. U VII mi nije bio neki poseban gust, a u IX je prelose. Ustvari uopce nije imalo smisla nikakvog, jer bi mi trance gotovo uvijek otisao u nekom random fajtu. A i nije bio prekoristan :-(

U VIII mi je najdrazi bio Zellov Limit, imala sam sistem da uvijek znam koji sljedecu kombinaciju moram otipkat, i tako bi se nakupilo damagea do finishing blowa. I prekul je sto se limit uvijek mogao imat, bilo HP-om u zutom, bilo Aurom. :-)

Guest
20. 03. 2007., 15:30
Griever je napisao/la:
@Razherrt: Zar su ti likovi bili toliko nerazvijeni?

Čemu podbadanje. Koje godine je izašao FF7? Koliko je godina prošlo odonda? Sjećam se samo da kad sam prvi put došao u Cosmo Canyon, nisam previše razvijao limite. Sjećaš se onog duha u špilji? Onda se valjda sjećaš i da si je punio zdravlje? Zbroji 2 i 2 pametnjakoviću.

EDIT: Doduše ne sjećam se svega i moguće je da sam pobrkao bossove, ali sjećam se da su me one vatre mučile. I znam da sam mogao bacati napitke na duha, ali što sam onda znao... To mi je bio prvi FF.

Lucca
20. 03. 2007., 15:45
Griever je napisao/la:
To nema veze s vezom ako ti pripremaš Trance za nekog bossa, naleti ti random encounter i mo'š se *ebat.
U osmici, držanje lika na low HP je, kolikogod zabavno, riskantno.

Eh, u tome je čar Trancea - nema praktički "punjenja" limita prije neke velike bitke, već se treba mislit unaprijed ako želiš izvuć najbolje...To što neki Trance napadi nisu nešto posebno, pa, nekako mi je napetije nego da imam ogromno snažan napad koji sve živo ubije - rađe serija slabijih ali sigurnih napada.

I ne, držanje likova na low HP-u u VIII-ici meni nikad nije predstavljao problem. Dapače, tako sam jedino punio AP uz pomoć Cactuar Islanda. :)

@Razherrt: Suosjećam. Ja limite u VII-ici u prvih par igranja skoro nisam ni takao. Treći Cloudov limit sam bio dobio tek pri kraju 2.CD-a. (LOL)

ap0calypse
21. 03. 2007., 10:45
Lucca je napisao/la:
Eh, u tome je čar Trancea - nema praktički "punjenja" limita prije neke velike bitke, već se treba mislit unaprijed ako želiš izvuć najbolje...
Izvuć najbolje? Čar?
Hm, ne.

Borbe su random, što definitivno zatvara činjenicu da je aktivacija Trancea potpuno u banani.
Ne kužim, kakvo planiranje... Trance ne možeš sačuvat ili odgodit. Da si ga recimo nekako i pripremiš taman prije bossa, što ak ti lupi neki normalan fajt.

Za same skillove nisam primjetio neke primjedbe, naprotiv.

Dokx
21. 03. 2007., 12:25
Griever je napisao/la:

phoenixxx je napisao/la:

To je nsto sto su najbolje napravili..

coldflame
21. 03. 2007., 13:47
Ako se mene pita (sto me se ne pita...valjda...) meni je trance puno bolji od ovih drugih limit brejkoca......zasto? e pa u sedmici sam uvijek imao sve napunjeno i tako isao kroz igru.....i kada mi je doleto boss rjesio sam ga samo tako.. u osmici sam sve imao na malo helta i isto rijesio svakog bosa ko od sale....(osim omega weapona kojem su trebala 5 lion hearta....svaki oduzima oko 179982 hp-a 18x9999!! i 5 holy war) a u devetci si se barem trebao malo i pomuciti s bosovima i tempirati trance da ti se ne napuni do kraja vec da ti malo ostane, pa molis bossa da te malo kikne da ti se napuni do kraja a ono on te ubije..(jos uvijek nisam ozmu nabio).....a i brijem da si mogao sa sobom furati napunjeni trance nebi bilo toliko zabavno...

Lucca
21. 03. 2007., 14:30
coldflame je napisao/la:
Ako se mene pita (sto me se ne pita...valjda...) meni je trance puno bolji od ovih drugih limit brejkoca......zasto? e pa u sedmici sam uvijek imao sve napunjeno i tako isao kroz igru.....i kada mi je doleto boss rjesio sam ga samo tako.. u osmici sam sve imao na malo helta i isto rijesio svakog bosa ko od sale....(osim omega weapona kojem su trebala 5 lion hearta....svaki oduzima oko 179982 hp-a 18x9999!! i 5 holy war) a u devetci si se barem trebao malo i pomuciti s bosovima i tempirati trance da ti se ne napuni do kraja vec da ti malo ostane, pa molis bossa da te malo kikne da ti se napuni do kraja a ono on te ubije..(jos uvijek nisam ozmu nabio).....a i brijem da si mogao sa sobom furati napunjeni trance nebi bilo toliko zabavno...

To sam upravo htio reći. (Možda sam se prije krivo izrazio. :/ )

CROragnarok
22. 03. 2007., 13:50
Najžešći limiti su OMNISLASH i LIONHEART.
Za lionheart je bilo potrebno auru bacat jel su u 8ici limiti presuicidalni.
Najjači napad je Wakkin OVERDRIVE attack reals 12 puta 99999 ako dobro pogodiš ( tako sam skino dark valefora iz prve), te cait sithov kojim sam rubya zaklo kad sam prelazio 5. put igru.
Tranceovi su najveća glupost jer ih se nikad nemože iskoristit kad ti trebaju nego se uključuju u najglupljim borbama.
A ako je netko bio toliko jadan da u ostalim igrama mora punit limite prije bossova nek se srami jer moj mali nećak tako može proći kroz igru.

A quickeningi u 12ici su dobro animirani ali predosadni. :chinchin:

Guest
22. 03. 2007., 13:56
Die shithole!!!
osmica

Guest
23. 03. 2007., 14:04
ensis je napisao/la:
Die shithole!!!
osmica

Koji je to limit? Nisam ga nikad dobio. Kako se dobije?
Kako izgleda? Jesi li pročitao naslov topica?

The_Warrior
27. 03. 2007., 10:24
Ja sam prešo FF 7.I najbolji limit break mi je od Clouda koji se zove Omnislash, koji napadne 10-ak puta i oduzme9999 i od Barreta koji se zove Catastrophe,oduzme isto 9999! :-D