View Full Version : Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - E32k7 trailer
[službena tema za diskusije trailera]
makedonski
12. 07. 2007., 01:06
Finally, MGS4 is confirmed for early 2008 and it will be released worldwide simultaneously. E3 will only have a trailer, but Kojima announces that he will be giving a live demo of the game next week in Tokyo. He asks the crowd what they thought and they clap loudly.
Daj neka neko posalje link od trailera ako upoce postoji
seymour
12. 07. 2007., 02:56
Pogledao trailer i oduševljen sam.
akcija djeluje predobro,snake rula kao i obično.
Šteta što nije bio prikazan gameplay igre ali nema veze.
Ova igra će prodavat PS3
mbarcan6
12. 07. 2007., 08:18
Nakon ovog novog trailera sa E3 ne mogu zatvoriti usta.
Toliko uživanja u 4-5min da je to strašno.
Mislim, što se grafike tiče, mislio sam da i nije nešto posebno, a sad me to i ne brine.
MGS je uvijek bila igra koja se više igra osjetilima nego očima.
Toliko inteligentnog dijaloga u tom kratkom traileru, toliko toga što je prepoznatljivo u svim MGS serijalima od čega mi se ježi koža na pomisao da legenda živi i dalje. Postoje na tržištu COD, HALO, i ostale igre sličnog žanra (koje će možda i imati nabrijaniju grafiku), ali nakon ovog viđenog trailera MGS ostaje kralj kraljeva for long long time.
Ne sumnjam da će genije stvaraoc MGS-a opet nešto revolucionarno izbaciti iz rukava te tako (ponovno) oduševiti sve fanove Snake-a i one koji će to tek postati. Živio Snake i živjet ćemo i mi s njim zauvijek u našim sječanjima
(becouse he is not just a memory, he's a f****n legend!)
(nije spam)
phoenixxx
12. 07. 2007., 10:35
mbarcan6 je napisao/la:
Toliko inteligentnog dijaloga u tom kratkom traileru
LoL
Što se tiče trailera, solidan trailer, no borba Vampa i Raidena je odlično koreografirana.
Kuyac je ipak preživio....
Sviđa mi se što je Kojima rekao za serijal na konferenciji. Kladim se da će pobiti veliku većinu likova da sasvim slučajno ne bi nekome palo na pamet da nastavi sagu. Thumbs up for that.
OverLord_Ri
12. 07. 2007., 14:21
nakon po meni lošeg killzone treilera, ovo je jedan od najboljih (ako ne i najbolji) s E3-a. svaka čast kojima! :thumbsup: must have igra za sve s trice!
resident_evil
12. 07. 2007., 18:57
Odličan trailer :awe: iznenadio sam se kad sam vidio vampa, izgleda još jači nego na MGS2.
Btw ce se moci igrati s Raidenom?
BOMBERMAN
13. 07. 2007., 09:45
OverLord_Ri je napisao/la:
nakon po meni lošeg killzone treilera,
http://i14.tinypic.com/4mm9sgn.gif
Carnivora
13. 07. 2007., 23:32
Stavljam ovaj post da vidim da li mi radi ovaj link za download:
download link (http://zeus.dl.playstation.net/cdn/UP0101/NPUK00013_00/FREE_CONTENTE08UtQGl3MvbKfYve4xh/MGS4_E3Trailer-HD.mp4)
Nadam se da radi.
Hoće biti netko tako dobar da jednostavno ispiše u crticama što se otkrilo u ovom traileru? Ali lijepo da se napiše, ne n00bovski.
Carnivora
18. 07. 2007., 08:39
XXX je napisao/la:
Hoće biti netko tako dobar da jednostavno ispiše u crticama što se otkrilo u ovom traileru? Ali lijepo da se napiše, ne n00bovski.
Mogu probati, ali u prijašnjem postu ti je download link, pa ćeš steći bolji dojam ako pogledaš.
U kratko:
-Campbell priča sa Snakeom o potpunoj kontroli bojišta(preko nanomashinesa).
-Za cijelo vrijeme razgovora Snake se šulja između vojnika i prati Ocelotove kretnje.
-Campbell mu govori da ovo više nije misija, nego plačeni zadatak, te da li će Snake to napraviti za njega.
-U među vremenu Meryl sa još tri svoja suborca se kreće po bojištu.
-U tom trenutku počinje veliko zujanje i svi vojnici, uključujući Meryl i Snakea počinju teturati i imati glavobolju, mučninu, prwetjerano uriniranje. Svi osim jednog vojnika koji ima balaklavu na glavi i naočale.
-Zatim Ocelot u toki-voki kaže: Activate it!
-I odleti u svom helikopteru.
-Naredna crtica je postavljena malo dalje zato što reprezentira borbu između Raidena i Vampa. Borba se ne može opisati riječima, jednostavno se mora vidjeti. Od predivno animiranih pokreta do raskošnosti grafike PS3. Nešto neopisivo.
Znam da nije nešto detaljan opis, trebalo bi mi puno dulje, ali evo.
Encore
07. 08. 2007., 17:58
Ili sam ja slijep za ama baš svaku boju, ili je onaj zadnji dio trailera (fajt Raidena i Vampa) gotovo crno bijel...
Carnivora
07. 08. 2007., 23:32
Encore je napisao/la:
Ili sam ja slijep za ama baš svaku boju, ili je onaj zadnji dio trailera (fajt Raidena i Vampa) gotovo crno bijel...
Malo izgleda jednolično, no nije crno bijel(tj. gotovo crno bijel).
Možda da dodaš malo boje? Neznam...meni izgleda normalno.
Evo:
http://img183.imageshack.us/img183/1424/gameplayok0.jpg
Malo jest jednolično, ali krovovi govore da ima boje.
Encore
08. 08. 2007., 20:29
AFAIK, slika koju si postao posjeduje jednu jedinu boju, i to zelenu (u mnogo različitih podvrsti), izuzev krovova koji su totalno sporedna stvar u cijeloj priči; u pokretu, ove scene izgledaju gotovo bezbojno...
Pogledaj ponovno 15-minutnu prezentaciju MGS4 iz '06, vidjeti ćeš kako bi to normalno trebalo izgledat....
Juice
09. 08. 2007., 00:49
Prema riječima Yoji Shinkawe, Raidenova glava i kralježnica je vjerojatno sve što je ostalo od njega i zato se valjda ne boji smrti. Krv mu je navodno bijele boje i doživio je traumatsko iskustvo koje još nije otkriveno (nažalost).
Carnivora
09. 08. 2007., 09:49
Metalgear87 je napisao/la:
Prema riječima Yoji Shinkawe, Raidenova glava i kralježnica je vjerojatno sve što je ostalo od njega i zato se valjda ne boji smrti. Krv mu je navodno bijele boje i doživio je traumatsko iskustvo koje još nije otkriveno (nažalost).
To je istina. Raiden je postao Cyborg, kao sljedbenik Gray Foxa. No mislim da je Kojima napravio to kako bi udovoljio tj. ušutkao sve mrzioce Raidena zbog njegovog feminističkog izgleda.
Dark_One
16. 08. 2007., 17:50
Idalje je prilično feminiziran, if ya ask me. Možda da su probali sa bradicom umjesto sjene na očima. :idea:
Carnivora
17. 08. 2007., 08:20
Dark_One je napisao/la:
Idalje je prilično feminiziran, if ya ask me. Možda da su probali sa bradicom umjesto sjene na očima. :idea:
To je vjerojatno zbog predrasude od MGS2. No iako se mora složiti sa nekima stavovima kao to sjenilo, ili visoke pete i dugi nokti. Iako pete imaju svoju funkciju, mislim da se moglo i bez njih.
Istina da je Raiden malo feminiziran,al ona katana je bila meni osobno prehebena :smoking:
Ovaj, opet je Vamp sa Raidenom.
A oba su optuživana da su gayevi. Čudno malo :P
I zanimljivo, o topicu za trailer, nema linka za trailer :-x
DarkLordTony
08. 10. 2007., 11:58
evo vam link za taj trailer
http://www.youtube.com/watch?v=H9awAai1r-M&mode=related&search=MGS4%20solid%20snake%20otacon%20konami%20ko jima
zasto se raiden tako raspao? pa proslo je samo par godina!!
Carnivora
08. 10. 2007., 13:45
DarkLordTony je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=H9awAai1r-M&mode=related&search=MGS4%20solid%20snake%20otacon%20konami%20ko jima
Par...
Možda kojih 10 godina...
Kako misliš "raspao"?
Prije me začudilo što mu je Vamp rekao "You to... Immortal"
On odgovara, "ne, samo se ne bojim smrti"
...što bi Vamp moga pod tim misliti :O
pedjoGTno-1
09. 10. 2007., 00:55
Encore je napisao/la:
Tak i meni izgleda.
DarkLordTony
12. 10. 2007., 14:29
John_Doe je napisao/la:
Par...
Možda kojih 10 godina...
pa da ali snake se nije raspao...
Tuheljski-gamer
30. 11. 2007., 16:59
Ja gleda trailer i raspal se od slinjenja. eee, upravo slušam Metal Gear Solid 2 main theme :-D :-D :-D
playa_mac
24. 02. 2008., 23:37
Tko zna kaj je Raidenu bilo , ALI JE SADA BADASS !
Carnivora
25. 02. 2008., 16:31
John_Doe je napisao/la:
Par...
Možda kojih 10 godina...
pa da ali snake se nije raspao...
Zapravo se i on raspada.
playa_mac
05. 03. 2008., 20:45
Zapravo se i on raspada.
Snakea od "raspadanja" drzi u igri ( MGS4) njegov tkz. "suit" , vrsta egzoskeleta ako sam se dobro informirao .
:)