View Full Version : Metal Gear Help
Carnivora
04. 08. 2007., 07:57
Sudeći po svemu viđenom, kako nitko ne koristi "In-game online" section foruma, nego samo posta unutar topica za diskusiju, koristite ovaj topic za sva pitanja kada zapnete u igri.
Molim samo da se naglasi koji je nastavak igre. Kao na primjer: [MGS], [MGS2], [MGS3], [MPO], i [MGS4].
pero_masni
06. 08. 2007., 14:13
Ovakav topic sam i ja nedavno otvorio pa je zavrsio u smeću
molim administratore da ne brisu ovaj topic
Carnivora
07. 08. 2007., 14:46
resident_evil je napisao/la:
[MPO]
Sad sam na stazi silo enterance ali unutra.
Skupio sam prvi ključ,otvorio vrata 145,75, otvorio 2 i 3 vrata koja se otvaraju preko codeca. Došao sam skroz na vrh te zgrade i skupio sam novi ključ. E sad ne znam di trebam ici sa njime jer sa sve obišao.
Ako mi možeš ponoci bio bih ti zahvalan.
Tu stazu sam najmanje 20 puta restartao i 20 put dođem najdalje i skupim taj ključ.Ali znam da su sva vrata otvorena.Vjerovatno bih skužio ali mi se neda 100 puta jednu te istu stazu. Osjecam da je brzo kraj igre pa želim što prije preci
Ovako...Koliko se ja sjećam te staze, kada dođeš do kljuća(zadnjeg) moraš preći preko nekog limenog mostića koji povezuje dvije zgrade. Kad se vračaš, prebaci se preko ograde i spusti na nižu konstrukciju. Pazi da te stražari ne primjete i uđi u mislim jedina vrata. Tamo bi trebao biti završetak te misije.
pero_masni
08. 08. 2007., 15:13
/cut/
Carnivora
08. 08. 2007., 15:27
pero_masni je napisao/la:
U MGS3 kad pobjedite The Enda idete na one planine, tamo imaju tri odjeljka, 1-onaj kad čuvari šetaju po nekim kao rovovima, 2-tamo je helikopter i moze se naci RPG, 3-tamo se morate naći s Evom
ako u 2. odjeljku uhvatite prvog stražara i pritisnete L3 da ga ispitate on će reći neku frekvenciju i kad ju nazovete helikopter će pucati i pobiti neke stražare ali i podići caution
Oprosti ali mislim da bi ovo više spadalo kao neki "secret". Prema tome, molio bih da ovaj topic ostane samo za pitanja.
pero_masni
08. 08. 2007., 17:53
John_Doe je napisao/la:
Oprosti ali mislim da bi ovo više spadalo kao neki "secret". Prema tome, molio bih da ovaj topic ostane samo za pitanja.
al bilo bi dobro da ima i jedan topic u kojem bi bilo sve sto se moze otkljucat, tajne itd
BOSS_SNAKE
27. 08. 2007., 00:00
pero_masni je napisao/la:
John_Doe je napisao/la:
al bilo bi dobro da ima i jedan topic u kojem bi bilo sve sto se moze otkljucat, tajne itd
sory ali ovaj topic je samo za help, a ako oces sicret onda napravi drugi topic..aj pozz ja nemam probleam u mg-u pa necu nikakva pitanja podstavljat jer sam doktorirao igru pozz.......dobartopic..
jer sam doktorirao igru
Na kojem fakultetu?
Na HKMGSI iliti Hideo Kojima Metal Gear Solid Institute
SilentBob
01. 12. 2007., 11:34
Jel zna tko kako lakše prebit Raya na hardu?
Tuheljski-gamer
01. 12. 2007., 14:23
SilentBob je napisao/la:
Jel zna tko kako lakše prebit Raya na hardu?
A kvragu, ak sam uspjel na european extreme (al nisam prošal gušenje, nemoguće je :sympathy: ). Jednostavno prvo jedan hitac sa (mislim - davno je bilo ;-) ) stingerom u nogu a onda u bulju (rastvorena usta). I onda izbjegavanje. I nikad nemoj po dva pogotka, mislim, može se, al ne biti pohlepan. Znači, opali u nogu pa u glavu pa izbjegni pa opet. Na samom početku borbe odi do sredine i dok se Ray-evi kurče, opali im par hicov. Sve tri. Nije tak teško, bar ne na hardu, na EE ih je oko 25 (ak ne i više) pa si misli...
Guest
02. 02. 2008., 18:43
MGS3-Snake eather
ovako...zanima me di se nalaze neke posebene vrste zmija/ili nhekih životinja već koje još nisam našo da ih slikam...na netu sam ja mislim vidio da su samo na terenu kod nekog šefa...kojeg??
ja znam di nač giant anakondu, ona ti je tam kad pobijediš surrowa pa te onda izbaci iz rijeke anakonda ti je negdje na putu prema onom slapu di te čeka Eva, a imaš i neke zelene zmije na drveču u šumi di je The end, pa ti probaj nać
resident_evil
03. 02. 2008., 02:03
tri put sam prelazio snake eater i ama baš nikad nisam skužio kako dobiti odjecu od nekog bossa :cry:
Snake091
03. 02. 2008., 13:51
samo mu staminu potrosis i pokupis kamuflazu
Guest
03. 02. 2008., 16:49
Snake091 je napisao/la:
da za sve normalne bossove im istrošiš staminu pa ih ubiješ, a Sorrowovu kamflažu dobiješ tako da na rijeci kad ga prelaziš slikaš svakog šefa kojeg si ubio u obliku duha...i dobit će njegovu kamuflažu...
Carnivora
04. 02. 2008., 10:14
toni_baloni je napisao/la:
Snake091 je napisao/la:
da za sve normalne bossove im istrošiš staminu pa ih ubiješ, a Sorrowovu kamflažu dobiješ tako da na rijeci kad ga prelaziš slikaš svakog šefa kojeg si ubio u obliku duha...i dobit će njegovu kamuflažu...
Mislim da se ne trebaš baš toliko mučiti.
Ja znam da je dovoljno da dođeš živ do kraja gdje on lebdi iznad svoga kostura i samo kreneš prema njemu.
On će te onda ubiti i kad se probudiš imat češ njegovu kamuflažu.
Guest
04. 02. 2008., 16:53
A ljudi jel zna ko kako preć The Enda da umre od starosti...???
mgs3
Carnivora
04. 02. 2008., 20:42
Dođi do njega i kad počne borba snimi i ugasi igru.
I ne pali je 10 dana.
Ili samo pomakni sat na PS2ojki i loadaj di si snimio(na početku borbe).
I to je to.
Guest
04. 02. 2008., 23:02
jednostavno...
pa mogo sam se i sam sjetit...
al nisam kad sam pito...
uglavnom hvala čovječe bez indentiteta!
Carnivora
05. 02. 2008., 01:36
jednostavno...
pa mogo sam se i sam sjetit...
al nisam kad sam pito...
uglavnom hvala čovječe bez indentiteta!
Nema na čemu balončiću! ;-)
DarkLordTony
06. 02. 2008., 12:21
MGS3-Snake eather
ovako...zanima me di se nalaze neke posebene vrste zmija/ili nhekih životinja već koje još nisam našo da ih slikam...na netu sam ja mislim vidio da su samo na terenu kod nekog šefa...kojeg??
za te posebne zmije..... kad se boris protiv boss ides malo po terenu i trazis neke bijele zmije.to su posebne zmije i zovu se liquid,solid itd. mislim da ih ima 3-4. svaka potpuno obnavlja staminu ali to je nepotrebno jer si na kraju igre.
Guest
06. 02. 2008., 20:04
DarkLordTony je napisao/la:
MGS3-Snake eather
za te posebne zmije..... kad se boris protiv boss ides malo po terenu i trazis neke bijele zmije.to su posebne zmije i zovu se liquid,solid itd. mislim da ih ima 3-4. svaka potpuno obnavlja staminu ali to je nepotrebno jer si na kraju igre.
tnx...sad nemam šta trenutno za igrat pa ponovno prelazim mgs3...
Carnivora
06. 02. 2008., 23:16
MGS3-Snake eather
tnx...sad nemam šta trenutno za igrat pa ponovno prelazim mgs3...
Ako već ideš iz ponova i da uzmeš te zmije, probaj sve životinje uloviti. Tako češ barem dobii Infinity face paint.
Guest
08. 02. 2008., 00:13
John_Doe je napisao/la:
Ako već ideš iz ponova i da uzmeš te zmije, probaj sve životinje uloviti. Tako češ barem dobii Infinity face paint.
a ipak ima nešto ako skupiš sve životinje...jer na kraju piše kolko si životinja capturo al sam mislio da je to tek tako...
a i pokušavam bez single alerta...što neću uspjet al ipak pokušavam...jer u igri ima način da cijelu igru pređeš bez i da se šuljaš...kao npr. kad ostaviš tnt u onoj prostoriji sa hranom pa im stamina pada...koje još načine znaš?(osim šuljaj se ili samo prođi da te ne opazi...blablabla)
Carnivora
08. 02. 2008., 01:24
Ako negdje digneš nešto sa TNTom u zrak ne mora uvijek značiti da će opaliti ALERT mode odmah.
Ako nema neprijatelja dovoljno blizu samo će ući u COUTION mode.
Što se ne računa kao ALERT.
Ja najviše volim igrati kako Otacon(Zero) predlaže.
Šuljanje stalno, a pištolj da je zadnja opcija.
Znači, koristim zmije, ptice, prazne šenžere, pucam u grane, bacam smoke granate, i tako dalje.
Možeš i kao Rambo ubijati sve što se kreće, i dizati Alerte stalno, a i igrati tiho ubijajući svakoga.
Ima stvarno puno načina na koji se može igrati, kao i pristupanje svakom stražaru na drugačiji način što mijenja automatski drugačiji aspekt na to područje i drugačiji položaj stražara.
Ništa strašno, ali dovoljno da se igra više nego jednom.
Ima i dosta bonusa, kao Caroten žabe(64 ja mislim za Stealth camo), no Alert, no Ration and no Kill za FOXHOUND rank(unutar 3 sata igranja), Infinity Face paint, kao i skupljanje svih kamuflažnih odijela od bossova.
Ima još stvari al nisam dugo igrao pa sam zaboravio...
WUCHKOV_COBAN
08. 02. 2008., 18:01
Evo ja igram MGS 3 :Snake eater i kolika je duga ova igra?
Guest
08. 02. 2008., 19:26
WUCHKOV_COBAN je napisao/la:
Evo ja igram MGS 3 :Snake eater i kolika je duga ova igra?
ma ja sam je prvi put prešo za tridesetak sat...
i John_Doe - hvala na savjetima iako sam većinu znao ali nema veze svejedno hvala
igrica je jebena ali ima previše šume i takvog šumskog okruženja neznam kak drugi misle, ali po mom ukusu moglo je bit bolje. jedva se nalaze ove posebne zmije i te pizdarije
{E kompa, daj koristi EDIT gumbić ubuduće da ne double postaš. Thanks! John Doe}
DarkLordTony
08. 02. 2008., 21:53
meni je za prvi put trebalo 5 sati. jbg bio sam mlad i glup :-p nisam gledao animacije, samo sam trcao ne obaziruci se na sve oko sebe. max mi je 30 sati kada sam sve jeo,svih mucio,sve pretrazio. kada bi se svi razgovori i sve animacije iz igre pogledalo-poslusalo nema sanse da ce netko zavrsiti igru ispod 10 sati.nego, zna netko kako i gdje naci onog nekog tchoinokoa ( neznam kako se pise)? kada ga se uhvati jednom u misolovku i onda opet nako zatvora onda se nesto dobije.sta ja znam sto zaboravio sam. ugl kako
Carnivora
09. 02. 2008., 10:11
meni je za prvi put trebalo 5 sati. jbg bio sam mlad i glup :-p nisam gledao animacije, samo sam trcao ne obaziruci se na sve oko sebe. max mi je 30 sati kada sam sve jeo,svih mucio,sve pretrazio. kada bi se svi razgovori i sve animacije iz igre pogledalo-poslusalo nema sanse da ce netko zavrsiti igru ispod 10 sati.nego, zna netko kako i gdje naci onog nekog tchoinokoa ( neznam kako se pise)? kada ga se uhvati jednom u misolovku i onda opet nako zatvora onda se nesto dobije.sta ja znam sto zaboravio sam. ugl kako
Možeš ga ulovit prvi put kad se boriš protiv The Fear-a.
No nemoj za vrijeme borbe, rađe ga ubij i onda postavi mišolovke i malo pričekaj.
No izgubit češ ga kada češ biti ulovljen, pa ga možeš opet uloviti kod vodopada, poslije animacije s EVA-om.
DarkLordTony
09. 02. 2008., 14:11
OPET hvala
znam di se nađe poslje mucenja ali nisam znao di prije.
Guest
20. 02. 2008., 16:55
MGS3
jel zna ko šta se sve može radit sa Evom u onom dijelu kada se vozimo na motoru i onda siđemo sa motora (nešto mu se desi) i onda ona padne i nabode se na drvo...i onda trebamo doć do one letjelice... e prije letjelice kad ju možemo izlijčet -probo sam u liječenju malo drmat po njoj sa analogm...i prvi je put povračala. Te sam ju opet drmao i opet je povračala...i tako stalno...mislim da je to kao neka finta...pa me zanimalo dali itko zna šta se još može radit sa njom?
Carnivora
21. 02. 2008., 00:55
MGS3
jel zna ko šta se sve može radit sa Evom u onom dijelu kada se vozimo na motoru i onda siđemo sa motora (nešto mu se desi) i onda ona padne i nabode se na drvo...i onda trebamo doć do one letjelice... e prije letjelice kad ju možemo izlijčet -probo sam u liječenju malo drmat po njoj sa analogm...i prvi je put povračala. Te sam ju opet drmao i opet je povračala...i tako stalno...mislim da je to kao neka finta...pa me zanimalo dali itko zna šta se još može radit sa njom?
Imaš neke fora cake.
Možeš ju uspavati i slušati kako priča u snu( i preporučljivo jer joj se stamina ne troši).
Otvori njezinu povijest bolesti i prehrane, smiješne stvari.
U prvom dijelu je obučena kada stisneš START, no kada prijeđeš u drugi dio(nakon što joj pomogneš da se popne) trebala bi biti u grudnjaku i gaćicama.
I tu malo protresi analog... :lol: Pa ćeš vidjeti na kaj mislim...
Tuheljski-gamer
21. 02. 2008., 01:34
I tu malo protresi analog... Pa ćeš vidjeti na kaj mislim...
Više sam to radil nek igral...
Skači sise , skaču...
Pohvaljejum fiziku grudi... :lol:
Snake091
21. 02. 2008., 12:53
duhovi u mgs1 (http://video.aol.com/video-detail/mgs1-ghost-photos-episode-2/2380614393)
lol :-p
Guest
21. 02. 2008., 22:05
John_Doe je napisao/la:
Imaš neke fora cake.
Možeš ju uspavati i slušati kako priča u snu( i preporučljivo jer joj se stamina ne troši).
Otvori njezinu povijest bolesti i prehrane, smiješne stvari.
U prvom dijelu je obučena kada stisneš START, no kada prijeđeš u drugi dio(nakon što joj pomogneš da se popne) trebala bi biti u grudnjaku i gaćicama.
I tu malo protresi analog... :lol: Pa ćeš vidjeti na kaj mislim...
tnx...na tom sadm djelu sejvao dok ne dobijem odg. ... probo i kul je! ... :thumbsup:
gle stvarno bljuje, ****** :-D
The_Warrior
22. 02. 2008., 16:28
:-( Ja nažalost nisam prešao MGS 3. Stao sam kod šume poslije borbe Sorrowa. Onda sam jednoga dana počeo igrati, i sve mi se zbrisalo sa Mermory Card-a. Od tada više ne igram. Možda i počnem, ali ću još odlučiti. :-)
poslje surrowa trebaš ić gore, prema izvoru, tj. prema slapu, uđeš u taj slap i tamo se nađeš s Evom. :yup:
Guest
22. 02. 2008., 22:54
da, stvarno šteta što nisi odigrao igra je doista kvalitetna i dobra...po meni...i netreba ti dugo da je pređeš...ako je igraš sa šuljanjem i ako probavaš bez alerta otprilike 40 sati (jer je meni za prelaz bez šuljanja cijelo vrijeme trebalo 30 sati)...
ali ako ne gledaš filmiće i samo prelaziš 10-ak sati je dovoljno...
Carnivora
23. 02. 2008., 10:48
zwo7 je napisao/la:
poslje surrowa trebaš ić gore, prema izvoru, tj. prema slapu, uđeš u taj slap i tamo se nađeš s Evom. :yup:
E i tu ima jedna caka s Evom.
Ako za vrijeme mučenja ne izvadite transmiter koji vam je Ocelot stavio, prije slapa će vas čekati Ocelot Unit.
No onda će vas također dočekati smiješna animacija ispod vodopada.
@ The_Warrior
Ako ti se da, probaj je odigrati. Glupo zvuči da ti fanatici govore da je igra dobra, ali mislim da nebi trebao požaliti.
valjda sam to nesvjesno izvadio, mene nije ništa čekalo
Guest
23. 02. 2008., 14:42
[quote]
John_Doe je napisao/la:
Ako za vrijeme mučenja ne izvadite transmiter koji vam je Ocelot stavio, prije slapa će vas čekati Ocelot Unit.
quote]
a hebemu prošao sam taj dio...
a daj recite mi kad se sa ocelotom suočim u avionu šta se sve može dogotit. Jer prvi, nažalost i jedini put, kada sam prešao igricu izabrao sam jedan paket sa poda (u kojemu su pištači, jedan sa metkom, jedan bez) rekao je u filmiću da imam sreće (kao da sam ja uzeo pištoj sa metkom) a nisam uopće mogao pucati. Zašto? I tamo gdje se gledaju filmići na kraju su mi ta dva nedostajala - gdje pobijedim ja , i gdje pobijedi on...
playa_mac
24. 02. 2008., 23:11
U oba dva pištolja je blank iliti fake bullet ako se ne varam , zar ne decki ?
[quote]
John_Doe je napisao/la:
quote]
a hebemu prošao sam taj dio...
a daj recite mi kad se sa ocelotom suočim u avionu šta se sve može dogotit. Jer prvi, nažalost i jedini put, kada sam prešao igricu izabrao sam jedan paket sa poda (u kojemu su pištači, jedan sa metkom, jedan bez) rekao je u filmiću da imam sreće (kao da sam ja uzeo pištoj sa metkom) a nisam uopće mogao pucati. Zašto? I tamo gdje se gledaju filmići na kraju su mi ta dva nedostajala - gdje pobijedim ja , i gdje pobijedi on...
Carnivora
25. 02. 2008., 09:18
U (ako se dobro siječam) lijevom pištolju je metak, i ako njega izabereš ostat će ti pištolj za sljedeće igranje.
Postolje 4 različite cut-scene.
1.Kada imaš pištolj sa metkom i ne pucaš.
2. Kada imaš pištolj sa metkom i pucaš pokraj Ocelota.
3. Kada pucaš u njega.
4. I Kada imaš pištolj bez metka.
un_known
22. 03. 2008., 14:15
John_Doe je napisao/la:
U (ako se dobro siječam) lijevom pištolju je metak, i ako njega izabereš ostat će ti pištolj za sljedeće igranje.
3. Kada pucaš u njega.
E ja kad sam to igrao, dobio sam pištolj sa metkom ali mi jednostavno nije htjelo pucati. Ja sam pokušavao ali nisam mogao... Zna li itko zašto?
Carnivora
22. 03. 2008., 17:54
un_known je napisao/la:
John_Doe je napisao/la:
3. Kada pucaš u njega.
E ja kad sam to igrao, dobio sam pištolj sa metkom ali mi jednostavno nije htjelo pucati. Ja sam pokušavao ali nisam mogao... Zna li itko zašto?
Nekad se desi da Ocelot ispuca prije 6 praznih pucnjeva, pa ti odmah krene animacija. Prije nego ti pukneš šesti (zvučni) metak.
playa_mac
06. 04. 2008., 17:30
Kako da dobijem Big Boss rang na MGS ( prvom ) i jel bitna razina težine na kojoj prelazim ?
I jel utjece ako koristim special items ? ( bandana , steatlh )
Tuheljski-gamer
07. 04. 2008., 04:57
Zaboravil sam sve, al da, najtezi rank, ne smiju te otkrit, nikog ne ubit, zavrsit u odredenom vremenu, ne koristit specijalne predmete...
playa_mac
07. 04. 2008., 17:44
Čuo sam da se smije koristit bandana , prije penjanja na onaj toranj se postavi mina da se srede ona dva stražara kaj dođu od iza , ima jos netko koji savjet ?
Mislim da se smije ubit tih par stražara prije penjanja na toranj, a kod penjanja da se smije bandana i piči samo Stun Grenades, al nisam 100% siguran :) to sam čito negdi
The_Warrior
16. 04. 2008., 19:01
John_Doe je napisao/la:
@ The_Warrior
Ako ti se da, probaj je odigrati. Glupo zvuči da ti fanatici govore da je igra dobra, ali mislim da nebi trebao požaliti.
'Ajd. Probat ću iznova. :thumbsup:
resident_evil
07. 05. 2008., 17:26
Imam jedan problem. Igram remake i kad mi je Otacon poceo govoriti svoju frekvenciju codeca meni je netko zvonio na vrata pa nisam cuo. Zna možda netko frekvenciju ?
The_Warrior
07. 05. 2008., 20:02
Evo ja ću riješiti problem. Nisam tamo još stao no našao sam na netu.
Frekvencija: 141.12
resident_evil
07. 05. 2008., 23:22
thanks
vinc3
29. 06. 2008., 20:08
Snake u MGS1 kaze kako mu ja pravo ime david. Ima li to veze s imenom glumca koji mu daje glas?
DarkLordTony
29. 06. 2008., 21:50
to sam i ja razmisljao ali neznam. mislim da se i major zero zove david. mozda ima veze a mozda nema
vinc3
29. 06. 2008., 23:07
DarkLordTony je napisao/la:mozda ima veze a mozda nema
Nemoj zezat! :lol:
Carnivora
30. 06. 2008., 13:47
Ja mislim da ima neke male veze. I kad pogledas sliku od Haytera http://i10.photobucket.com/albums/a126/kid88/Hayter-David.jpg
Vidjet cete da malo nalici Snake-u u MGS1. No zbog kolicine poligona nije bilo moguce detaljnije dobiti izgled.
Bar ja tak mislim.
Prosudite sami...
vinc3
30. 06. 2008., 17:58
Upravo to sam i ja pomislio. I prije kraja igre. Cim sam vidio lika koji daje glas rekao sam to je Snake. A kada je Snake na kraju igre rekoa da mu je pravo ime David, bio sam 90% siguran da ima neke veze.
Fantafun
12. 07. 2008., 21:18
evo ja:
MGS3
kako napraviti napad da liku ghrkljan prerežem
nemrem se toga sjetiti nikako
na početku sam igre, igram možda 1 sat...
pa ako tko zna...
EDIT: skužil sam
Sada za onog boss-a The End
Dođem tamo i ono skelji me sa sniperom i završim tamo u onoj zgradi di sam bio već i di su oni neki znanstvenici i zatvor?
Jer to tako mora biti ili zato što me sa sniperom koknuo (samo jedan metak).
Želil bih ga pošeno preći jer sam prije ono mjenjo vrijeme pa je umro od starosti!
DarkLordTony
13. 07. 2008., 22:11
pogodio te uspavljivacem i polagano ti se stamina pocela smanjivati. kad dođe do kraja zaspast ces. mozes se izljeciti s nozem mislim u cure izborniku.
Fantafun
14. 07. 2008., 21:18
eh rješeno!
sjetio sam se ja dok sam dočeko odgovor
sada sam u zatvoru kada me je onaj sa strujom mučio
mislim znam frenkfenciju za otvaranje vrata, ali nemrem se sjetiti kako "pošteno"...
eh, ima ona fora da odbijaš hranu?
DarkLordTony
14. 07. 2008., 23:11
kada ti cuvar baci hranu pokupi ju i baci natrag kroz jedan otvor na celiji. kad to ucinis 3 puta poceti ce animacija i pokazati ce ti sliku pa kad pogledas iz 1.lica ces moci viditi frekvenciju na pozadini slike.
vinc3
19. 07. 2008., 18:15
Kako u MGS4 mogu dobit Big Boss masku? Jos uvjek sam na pocetku igre, ali me zanima.
Eternal
20. 07. 2008., 13:15
vinc3 je napisao/la:
Kako u MGS4 mogu dobit Big Boss masku? Jos uvjek sam na pocetku igre, ali me zanima.
Pređi ispod 5 sati na The Boss Extreme,ne koristi stealth camo ni bandanu,nemaj killova,continjua,alerta i ne smiješ niti jednom koristiti recovery item.Ništa lakše,zar ne?
vinc3
21. 07. 2008., 00:50
Znaci, nista od toga. :-)
Carnivora
21. 07. 2008., 15:12
vinc3 je napisao/la:
Znaci, nista od toga. :-)
Ma meni nema nist do toga neg kak Solid(old) Snake izgleda.
Starina i brcine. haha
vinc3
22. 07. 2008., 00:04
Je al bilo bi fora imat Big Boss camo. Svi bježe od tebe. hebenica.
:-)
Carnivora
22. 07. 2008., 11:17
vinc3 je napisao/la:
Je al bilo bi fora imat Big Boss camo. Svi bježe od tebe. hebenica.
:-)
Kak mislis svi bjeze od tebe?
Kaj fakat?
vinc3
22. 07. 2008., 15:45
Evo pogledaj sam.
link (http://www.youtube.com/watch?v=L0BgGhXtjb4)
Carnivora
23. 07. 2008., 15:26
vinc3 je napisao/la:
Evo pogledaj sam.
link (http://www.youtube.com/watch?v=L0BgGhXtjb4)
Nemoj me JE**T!!!!!!!!!!!!!!
Kak zakon. Al sam mislio da ce bit faca od normalnog Big Bossa.
Fantafun
26. 07. 2008., 17:49
spaljeni ste...
daj ovaj
čujem da ovaj mgs 4 imaš mogučnost kamere iz prvog lica...
a ja sam sada na početku i nikako da skužim
i kako ono prestresti frajera, vidio sam neki video...
meni je prelagana igra, igram na normal težini.
Cloud_Strife
26. 07. 2008., 20:13
Fantafun je napisao/la:
Odigraj je na hard težini, pa nam javi.
Carnivora
28. 07. 2008., 09:02
Fantafun je napisao/la:
spaljeni ste...
daj ovaj
čujem da ovaj mgs 4 imaš mogučnost kamere iz prvog lica...
a ja sam sada na početku i nikako da skužim
i kako ono prestresti frajera, vidio sam neki video...
Pa pridjes strazaru i stisnes L1 da ga holdas. I onad mu samo pridjes i stisnes trokut. I on ga pregleda.
Fantafun
28. 07. 2008., 12:37
neće :cry:
valjda nekaj krivo radim
btw:
ovaj playboy i neki emotivni časopis... :lol:
e da, kako da što prije skupim onu lovu za nove pljuce?
mislim puni se to, ali jako sporo... :cry:
Carnivora
28. 07. 2008., 16:23
Moras znati da moras pustiti L1 i onda stisnes trokut. Tek onda ce ti ici pretrazivat strazara. Mora radit, jer meni radi svaki put.
A lovu skupljas na razne nacine. Cak i posebnim suljanjem. Jer ako samo ides i ubijas likove onda ti nece pretjerano brzo rasti. No trazeci alternativne puteve i pomazuci Militia ekipi mozes zaraditi dosta brzo. I jos nekaj, sve moguce stvari beri s poda, jer tak prodajes Drebinu za bodove razna oruzja koja imas vise od jedne kopije.
Fantafun
28. 07. 2008., 16:40
to da mogu prodavati nisam znao...
ma znam ga ja pretresti kada je mrtav ali vidio onaj filmić na youtube-u di lika pretreseš dok hoda, na to sam mislio...
ah semti sve, ja se i ne šuljam, majstor sam sa snajperom,sve skidam...
i da, možda neki savjet za prvog boss-a
tako ga sporo ubijam... :cry:
eee, znate koliko ima ovaj mgs online 1.11 zakrpa MB?
nemam flate, pa mi je važno da ne probim
surfam i ništa :cry:
Carnivora
28. 07. 2008., 17:52
Fantafun je napisao/la:
to da mogu prodavati nisam znao...
ma znam ga ja pretresti kada je mrtav ali vidio onaj filmić na youtube-u di lika pretreseš dok hoda, na to sam mislio...
ah semti sve, ja se i ne šuljam, majstor sam sa snajperom,sve skidam...
i da, možda neki savjet za prvog boss-a
tako ga sporo ubijam... :cry:
eee, znate koliko ima ovaj mgs online 1.11 zakrpa MB?
nemam flate, pa mi je važno da ne probim
surfam i ništa :cry:
Kaj se tice pretresa mora upaliti ovo kaj sam ti rekao.
A savjet za prvog bossa. Pa ja koristim M4 i onaj dodatak za granate. Te zatim koristim NV pogled da ga nadjem kad se skriva. A kad te pocne ganjat onak da se kotrlja onda mu bacis granate ili nekaj. Nije tezak...samo se trebas ufurat.
Zakrpa ti ima oko par desetaka Mb. Moje skidanje je trajalo oko 15 minuta, mozda manje sa Http-a.
Mislim da vise od 100 Mb nije. A i da je, ako zelis igrat MGO moras to skinut.
Fantafun
30. 07. 2008., 17:37
sređeno
OT:
daj pogle kako frajer radi mgs facu od snake-a http://www.youtube.com/watch?v=fcwu3Bi53lw
ja igram mgs i odjedanput se nađem u mgs 1 valjda (?) i onda ide animacija kako se toga sječa, WTF?
DuMonde
06. 08. 2008., 13:15
treba mi brzo odgovor, dakle iša san oigrati MGS4 i traži mi da update-am sa 2.17 na 2.20.
Da samo slijedim upute i idem na 2.20? što će se promijeniti? Kako se ne razimjem puno u ta sranja pitam ovdje pa... vjerojatno će neko odma pomoći.
Hvala
Carnivora
07. 08. 2008., 08:56
DuMonde je napisao/la:
treba mi brzo odgovor, dakle iša san oigrati MGS4 i traži mi da update-am sa 2.17 na 2.20.
Da samo slijedim upute i idem na 2.20? što će se promijeniti? Kako se ne razimjem puno u ta sranja pitam ovdje pa... vjerojatno će neko odma pomoći.
Hvala
Update ti nema veze sa MGS4. Ti updejtas PS3 firmware a ne igru.
Ultimate_Kratos
10. 08. 2008., 09:56
Niš ti se neče s igrom dogodit.
-hunter-
28. 09. 2008., 11:32
Ja imam pitanje:
Kako da nabavim big boss facecamo?
Carnivora
29. 09. 2008., 09:19
-hunter- je napisao/la:
Ja imam pitanje:
Za sada imas samo Solidus (Big Boss) face camo, a to ti izgleda kao les.
Sve sto trebas napraviti jest proci igru na Boss Extreme tezini unutar 3 sata(ili 5?) be da ikoga ubijes i bez da uzmes neki recovery item.
Imas topic koji ti govori o tome stickan.
-hunter-
30. 09. 2008., 11:59
Carnivora je napisao/la:
-hunter- je napisao/la:
Ja imam pitanje:
Sve sto trebas napraviti jest proci igru na Boss Extreme tezini unutar 3 sata(ili 5?) be da ikoga ubijes i bez da uzmes neki recovery item.
Bas me zanima tko je to uspjeo :-O
Carnivora
30. 09. 2008., 12:50
-hunter- je napisao/la:
Carnivora je napisao/la:
-hunter- je napisao/la:
Ja imam pitanje:
Bas me zanima tko je to uspjeo :-O
Ima dosta ekipe. Ja znam par ljudi. Ja iskreno ne ucam na te stvari jer ne volim prekidat animacije i letit kroz staze.
No tko voli nek izvoli...
Snake091
30. 09. 2008., 14:00
Ja se sad pripremam ali mi fali Solar Gun pa se moram natezat s bossovima da dobijem lutkice za sad ih imam 3 jos 2 fale. :-p
Carnivora
30. 09. 2008., 15:04
Snake091 je napisao/la:
Ja se sad pripremam ali mi fali Solar Gun pa se moram natezat s bossovima da dobijem lutkice za sad ih imam 3 jos 2 fale. :-p
Lutkice?
Kakve lutkice?
Snake091
01. 10. 2008., 12:17
One koje skupis kada ubijes bossa tako da mu istrosis staminu pa ih skupis. I moras na onoj misiji kad si s Rat Patrolom i kad te Frogsi naganjat isto ih sve uspavas i pokupis lutkicu u onoj podzemnoj garazi. Te lutkice inace Snake da maloj Sunny.
Carnivora
03. 10. 2008., 08:57
Ma da??? To nisam znao.... lol
E fala! :D
Someone
14. 10. 2008., 15:29
Kak dobijem one lutkice jer sam igao kod frenda o onom šta sam napisao u drugom topicu a on mi neće reć kak ih dobijem.
EDIT:
Imam nekoliko pitanja:
1.Što je zadatak Old Snake-a u MGS4?
2.Ona žena u MGS2 na početku koja je kao prvi teži neprijatelj,je li to od Sunny majka?
1. Snake mora ubiti Liquid Ocelota budući da se ovaj sprema zavladati svijetom.
2. Da. Olga je majka od Sunny.
Someone
14. 10. 2008., 19:33
Evo još malo pitanja
1.Da li su snake,liquid braća ili tak neš?
2.Da li je Snake uopće čovjek'
3.Tko je Raiden?
Snake091
14. 10. 2008., 22:06
1. Braca su, obadvojica su klonovi Big Bossa
2. Pogledaj pod 1
3. Raiden je agent iz FOXHOUDNA koji se pojavio u MGS2 u Big Shell incidentu.
Someone
17. 10. 2008., 19:44
Dali mi neko može reć,koji je najbolji način za zaobilaženje ili uništavanje onih spy sa 3 ruke?
Tuheljski-gamer
18. 10. 2008., 14:36
Someone_234 je napisao/la:
Dali mi neko može reć,koji je najbolji način za zaobilaženje ili uništavanje onih spy sa 3 ruke?
Chaff granate...
Snake nije čovjek...
On je polumutantni kiborg rođen iz epruvete :yup:
Someone
18. 10. 2008., 19:57
A jebem im mater kak me skuže kroz onu bačvu,pa šta ak se kreće? Možda zbog onih rupa.Evo još malo pitanja:
U mgs3 dal se igra sa snake-om ili s Big Boss?
Igra se s Big Bossom (Naked Snake), Solid Snake još nije ni bio živ.
resident_evil
19. 10. 2008., 13:21
24 jesi ti igrao uopce koji nastavak MGS? Pa ne znaš ništa o serijalu.
Someone
19. 10. 2008., 14:21
Nisam ni jedan.Zapravo jesam malo neš Sons of liberty al ostale nisam.Onda sam dobil MGS4 i jebiga.
A ps2 ošo pa nemam šansu igrat ostale.
Carnivora
21. 10. 2008., 10:21
Nisam ni jedan.Zapravo jesam malo neš Sons of liberty al ostale nisam.Onda sam dobil MGS4 i jebiga.
E to je zajeb.
Al možda uspiješ nabavit PS2 i onda si na konju.
Someone
21. 10. 2008., 12:13
Carnivora je napisao/la:
E to je zajeb.
Stvarno?
Nije da kad oni pričaju sam vidim 'bla bla,blaa,bla,blaaa'
Ali zato se zahvaljujem svima koji su mi tu rekli neke stvari,zahvaljujem se youtube(blaženom)
i onom Metal Gear Solid Database kaj se skine s PSN. :-)
Fantafun
31. 10. 2008., 18:46
ček, kakve sada lutkice
malo sam tupav, neka mi netko obasni molim vas :-)
Carnivora
01. 11. 2008., 16:23
Fantafun je napisao/la:
ček, kakve sada lutkice
malo sam tupav, neka mi netko obasni molim vas :-)
Kad ubiješ B&B's sa uspavljujučimmecima onda dok su u ljudskom obliku možeš pronaći figurice koje daš Sunny kao poklon.
To su jedne,
a druge su one koje dobiješ od zadnje B&B curke.
Fantafun
01. 11. 2008., 22:52
B&B su...
nisam još pohvato sve oko mgs-a...
i čemu služe
Engels
23. 11. 2008., 14:09
Imam i ja nekoliko pitanja, ali nisu ingame:
1. Essential Metal Gear je ntsc jel, ali može li se igrati na slim ps2? Netko mi je rekao da može, ali me zanima jel netko baš igrao na slim?
2. Jel itko uzeo 20th anny izdanje? Malo da opiše? Toliko sam lud da bih čak i uzeo. :(
OLD_JOHN
15. 12. 2008., 13:51
Essencial kolekcija se moze igrati na PStwo(iliti slimu) ali samo ako je sama konzola NTSC verzija.
Nisam imao priliku kupiti 20th verziju ali mislim da maš detaljnih opisa na netu. Samo malo progooglaj i neke fan stranice imaju detaljne opise.
Lorenzzo
09. 01. 2009., 16:12
Gdje da nađem likove koji mogu neograničeno kupiti stvari po levelima takozvane deliverymanove ? (mgs: po)
OLD_JOHN
09. 01. 2009., 17:23
A gle, to ti zapravo ovisi koliko imas srece. Ne mozes tocno znati gdje je koji, no bilo bi dobro da imas CARRIER man u svom timu i onda ti ej lakse trazit.
baD71
13. 01. 2009., 17:43
MOlIM Pomoc!!!!
zAPEO SAM NA DJELU MGS4 PRILIKOM BORBE S VAMP-OM...
tAJ PROKLETI KUJIN SIN ME VEC 4 SATA ZAJE... KAKO MU ZABITI ONU STVARCICIU ZA SUZBIJANJE NANOMASHINA U TIJELU?????
pOMOC!!!!!!! :blabla:
OLD_JOHN
13. 01. 2009., 18:05
hahaha
Moras ga joos 3 sata upucavat u glavu.
Salim se.
Uzmi Syringe koji ti je Naomi dala i kad mu je energija skroz mala, uhvati ga u CQC choke hold te ubrizgaj ljudsku krv.
baD71
13. 01. 2009., 20:15
aj probat cu hvala!!!!!!!!! :thumbsup:
Lorenzzo
25. 01. 2009., 14:03
U mgs-u 2 substance za pc zašto kada uđem u neku prostoriju na ekranu se napiše naziv te prostorije i neće se maknuti ,neki bug sav mi je ekran crn. :-(
Tuheljski-gamer
26. 01. 2009., 16:20
Ak je piratska verzija, nemamo više o čemu razgovarat...
Ak je origigi, onda to prepuštam nekom drugom...
Al nešto sam naklonjen prvoj verziji
BOSS_SNAKE
25. 04. 2009., 01:03
U mgs-u 2 substance za pc zašto kada uđem u neku prostoriju na ekranu se napiše naziv te prostorije i neće se maknuti ,neki bug sav mi je ekran crn. :-(
puca ti grafika nesto ti neradi sa driverima u toj igri..skini patch da to popravis sa www.megagames.com ako nije do toga smanji texturne detalje na medium i pokusaj sa manjom rezolucijom....ako ni tako pokusaj stavit dr pac ili skini nove drivere ako ti to stalno tak ide onda je to to ako na momente patch..ali sve jedno patch sa te stranice skini i to je to...:pint:
foxicy
24. 05. 2009., 13:07
kako the endu uzet uniformu kada ga uspavam da mi snajper cuo sam da mu treba prisliniti oruzje na glavu kada mu dođem iza leđa jeli to istina
and
kako namjestiti mgo od mgs3
Snake091
24. 05. 2009., 21:10
Da trebas doc The Endu iza ledja i prestrasit ga tako da ispalis par hitaca pored njega i dat ce ti unirformu.
John_Saladin
25. 05. 2009., 08:21
and
kako namjestiti mgo od mgs3
MGO za PS2 ti vise nema aktivni server je se taj isti server koristi za MGO na PS3.
yiazmat
01. 09. 2009., 20:46
hehehelp... prosao sam MGS4 i dobio lutke od svih 4 B&B osim FROGa... i sad idem load od tog kraja da dobim i od FROGA(za solar gun jel), ali kad ubim laughing octopus ne dobijem njezinu lutku(za dalje ne znam)... to znaci da ako ocu solar gun moram bas ici na new game?
Snake091
01. 09. 2009., 21:34
Moras doc do kraja igre da bi dobio solar gun.
yiazmat
01. 09. 2009., 22:40
Moras doc do kraja igre da bi dobio solar gun.
iako nisam dobio doll od Laughing octopussy:lol: samo dodem do kraja i dobijem solar gun? jer nisam isao na New Game, nego load od pređene igre... zato sam od FROGa dobio lutku jer u prvom prolasku samo njih nisam s nonlethal oruzjem ubio...