PDA

View Full Version : Žalite li zbog kupnje DS Litea?

blueray
18. 09. 2007., 20:38
ovako,raspitujem se o kupnji DS lite pa me zanima jeste li zadovoljni kupnjom DS-a(lite),jer namjeravam prodat psp ili ga zamijenit za DS lite.

Guzv4
18. 09. 2007., 22:04
Ja sam pozalio...
Ali ne zato jer je ds los, nogo zato jer su igre jako skupe, i zato jer mi niko nece prodati flashlinkera :-( .
Ali sve u svemu konzola je odlicna, meni osobno puno bolja nego psp, i ako ti novci ne predstavljaju problem, onda ga obavezno nabavi. :thumbsup:

lonca0306
18. 09. 2007., 22:54
pa linker platis kao jednu originalnu igru.... ne vidim u čemu je problem????

Guzv4
18. 09. 2007., 23:51
...zato jer su igre jako skupe, i zato jer mi niko nece prodati flashlinkera...

Pa rekoh da su igre skupe, a to znaci da je i flash linker.
U tome je problem (u novcima, ne?)...

blueray
19. 09. 2007., 10:21
ali ja prodajen ili mjenjan psp za ds lite,pa kad bi ga proda s tin bi novcima kupia ds,pa san se raspitiva da ne požalin ka šta san požalia zbog kupnje psp-a,a usput kolika je cijena ds-a(lite)?

ssjgoten
19. 09. 2007., 11:59
Oko 1200 kn u algoritmu

blueray
19. 09. 2007., 12:08
a što je flashlinker?

bigfreak
19. 09. 2007., 12:36
Koliko sam ja pohvatao, flash linker je kartica (veličine DS cartridge-a i stavlja se u slot za cartridge) pomoću koje možeš ograt ROM-ove (pirate) gledati slike, videe itd. A sad šta se tiče toga jesam li požalio kupnju lite-a. I ja sam imao PSP i prodao ga i kupio DS lite. Moj ima par greškica s kojima sam se pomirio (sa meni poznatim razlogom) tako da ti preporučam da prije kupnje obavezno pregledaš DS, a što se tiče samo konzole, odlična je, igre su super već sad a ima ih još puno za izać, posebno ako si ljubitelj RPG-a (DQ IV. V, i VI remake, potpuno novi IX, FF IV remake, Zelda...) uglavnom definitivno ti se isplati uzeti lite.

blueray
19. 09. 2007., 13:03
ljubitelj sam žanrova pokemon i rpg,i ja također mislim da mi se isplati kupiti lite.

lonca0306
19. 09. 2007., 13:44
za one koji ne znaju za sto sluzi linker, dakle sa linkerom mozes: Igrat ROM-ove :-D , slusat muziku, gledat video, pregledavat slike, čitat txt. fileove, pokretat razne homebrewe......... :thumbsup:

Guzv4
19. 09. 2007., 14:15
Kad ces ici kupuvat igre za DS (ako ces ga kupit), samo nemoj kupit igru King Kong, jer ne da ce ti samo zgaditi DS, nego i zivot...

bigfreak
19. 09. 2007., 20:09
Potpisujem izjavu od guzv4 , ta igra je meni bila razlog prodaje mog starog DS phat-a, a i u to vrijeme sam se palio na grafiku ša sam kupio PSP, po meni DS je stvarno bolji od PSP-a.

Guzv4
19. 09. 2007., 22:04
Ako mislis kupuvat igre kupi mario kart DS, new super mario bros, mozda koji pokemon ako to volis, final fantasy, megaman starforce i another code. Ove su po meni najbolje za DS, iako sigurno ima jos dobrih koje ja jos nisam igrao (ali budem sigurno :thumbsup: ).

supersaiyan3
20. 09. 2007., 16:34
ja sam apsolutni ljubitelj dobrih RPG-ova i zato namjeravam kupiti DS Lite :-D Danas mi je došla torbica za DS i M3 Simply :-D I taman prije Božića ću kupiti DS jer mislim da će biti dobrih ponuda u stilu DS Lite plus neka igra ili tako nešto ili će biti jeftiniji, ali sve u svemu želim pričekati do Božićnog razdoblja jer imam feeling da će mi se isplatiti. Uostalom mogu čekati makar je teško odoljeti lijepim igrama :-D

P.S. Originalne igre za DS se isplate jedino ako postoji kakva special edition box ili tako nešto.

sphinx
24. 09. 2007., 15:42
Nope :thumbsup:

OverLord_Ri
04. 10. 2007., 16:42
ma kakvi požalio. me like it :thumbsup:

dante_VS_nero
13. 10. 2007., 09:20
da,ali sam čitao na forumu da sa m3 nekad NDS zna imati problema u mreznoj igri

Galgari
14. 10. 2007., 20:05
Ako neko misli prodavat ds u 11. il 12. mjesecu kupca ima, tj. nek mi se odma javi. :thumbsup:

GamerBeast
16. 10. 2007., 19:40
Ne,Njet,Nein,Nope,No :-)

Galgari
16. 10. 2007., 20:49
Jel zna ko kakav link di ima popis svih igri koje su do sad izašle za DS?(ne da mi se googlat)

reiki_
17. 10. 2007., 09:08
vjerovatno na wikipedii.

Veho
17. 10. 2007., 11:42
Pogledaj na Gamespotu ili IGNu. Oni imaju popise, recenzije i screenshotove igara za sve konzole.

Gamespot (http://www.gamespot.com/ds/index.html?tag=nav-top;ds&navclk=ds)
IGN (http://ds.ign.com/)

ssjgoten
28. 12. 2007., 19:39
DS se prodao u više primjeraka nego ps2 u japanu još jedan rekord od nintenda

mfiderm1
29. 12. 2007., 12:02
pa nekad zaboravim na njega... a onda mi se opet tak igra nekaj na njemu, pogotovo u skoli. a kad novu igricu kupim... bole me oci od igranja. uglavnom nisam pozalio s kupnjom NDS litea
za igranje dušu dalo...

supersaiyan3
03. 01. 2008., 14:07
kupio prije 2 tjedna i nisam požalio :-D

GamerBeast
04. 01. 2008., 12:19
Meni se često događa da mi stylu ispada pa ga moram po cesti tražit :-x jer mi je puko onaj mali dio kaj ga drži!

Blind
05. 01. 2008., 19:17
Dobila sam ga. C: I ne zalim. Konzola je prejebena.

Battery
12. 01. 2008., 01:40
Bi li mi netko mogao reci nešto više o tome flashlinkeru gdje ga ima nabaviti u hrvatskoj i to. Vidim da ima raznih tih flashlinkera pa neznam koji je pravi pa ako neko zna koji mi treba za moj obicni ds (ne lite).

on topic imam ds i zadovoljan sam njime

steel_0
15. 03. 2009., 19:41
Apsolutno en žalim i neću nikada ni žaliti.

supersaiyan3
15. 03. 2009., 21:05
daj zbrišite tu temu. ko god da si nekaj kupi nebu žalil za time ako je to zbilja htel.

cmirka5
15. 03. 2009., 22:18
ja ne žalim za dsom puno puta mi je ubia dosadu ali nisam ga igra 2 tjedna i neda mi ga se igrat jer sam si kupio wii na novu god a ds imam od 10og miseca i prije wiia sam ga cilo vrime igra a sad sam ga posudia jel mi je wii bolji ma ni wii neigram vise ma neznam sta mi se dogada možda sam se uozbiljia damn

snatcher
17. 03. 2009., 00:42
Ja nisam kupio DS ali žalio bi da sam ga kupio, frend mi ga posudio i malo sam razočaran s igrama...Je da ima puno RPG-a al nekako nakon PSP-a...nije to baš to.Ok je DS, al PSP mi bolji iskreno.

carl
17. 03. 2009., 19:17
nikad nisam,nikad neću(metal gear style)

madam_octa
17. 03. 2009., 21:30
Ma kakvo žaljenje, ds rocks :thumbsup:

foggy
18. 03. 2009., 21:26
Nijedan tren nisam zalio sto sam ostavio novce za DS.obožavam RPG-e a ovdje je sve šta se nudi toliko dobro da uživam i uživam i još malo uživam.Ds rulz,ko nema a dvoumi se,nema sta razmisljat,uzet i gotovo.Neće požalit.

rambo911
18. 03. 2009., 22:46
eh nadam se da ću i ja uskoro postat vlasnik tog famoznog ds-a, samo još malo para prikupiti i super:-D

METALBONE
19. 03. 2009., 15:03
men je bio najbolji prvia 2 mjeseca,a onda mi je posto dosadan jer ima prekratke igre,sad ću ga i prodat i kupit psp slim jer sam ipak veći sony fan,ali nintendu zbog ds-a treba skinut kapu do poda. krivi su proizvođači igara jer ne iskorištavaju njegov puni potencijal i daju polu gotove igre na tržište,stvarno mi je žao što ću ga prodat al ... štaš

rambo911
19. 03. 2009., 15:57
a čuj, stvarno imaš pravo,
al mislim da će meni ipak malo dulje trajat jer nevjerujem da ću preć sve te silne igre igrajući samo po nooći prije spavanja i kad čekam kod zubara, i na VC-u:-D

EDIT:
@metalbone- koja boja, kolko star?, šte se dobije uz njega, cijena?

foggy
19. 03. 2009., 20:28
men je bio najbolji prvia 2 mjeseca,a onda mi je posto dosadan jer ima prekratke igre,sad ću ga i prodat i kupit psp slim jer sam ipak veći sony fan,ali nintendu zbog ds-a treba skinut kapu do poda. krivi su proizvođači igara jer ne iskorištavaju njegov puni potencijal i daju polu gotove igre na tržište,stvarno mi je žao što ću ga prodat al ... štaš

FF 3 - 76h
FF 4 - 40h
Yoshi's Island 2 - 20h sigurno
The World Ends with you - 50h
Suikoden - 35h a još nisam ni do pola stigao

Lako je proletit kroz igru,ono šta je bitno je sve živo i neživo skupit.I psp će ti bit kratak ako ćeš samo letit kroz igre.

LonePilgrim
19. 03. 2009., 22:14
Imadem dva (onaj stari i lajt). Ne žalim zbog ničeg, osim možda kupnje dstt-a: sad sam krcat, neznam od kud bi počeo, a i da počnem ovaj tren trebalo bi mi valjda 4 god. da sve to prejdem, a nove samo stižu (pogledajmo samo ovaj tjedan: Henry Hatsworth in The Puzzling Adventure, Broken Sword - Shadow of the Templars, Pokémon Platinum, Valkyrie Profile: Covenant of the Plume, Grand Theft Auto: ChinaTown Wars, pa čak i Military History Commander - Europe at War itd.) Najviše me iritira što nikako da pokrenem vražji Star Wars.

foggy
19. 03. 2009., 23:41
Znači zapravo žalimo šta ima previše igara XD A bolje to nego da nema ništa.U svakom slučaju.

madam_octa
19. 03. 2009., 23:53
Imadem dva (onaj stari i lajt). Ne žalim zbog ničeg, osim možda kupnje dstt-a: sad sam krcat, neznam od kud bi počeo, a i da počnem ovaj tren trebalo bi mi valjda 4 god. da sve to prejdem, a nove samo stižu (pogledajmo samo ovaj tjedan: Henry Hatsworth in The Puzzling Adventure, Broken Sword - Shadow of the Templars, Pokémon Platinum, Valkyrie Profile: Covenant of the Plume, Grand Theft Auto: ChinaTown Wars, pa čak i Military History Commander - Europe at War itd.) Najviše me iritira što nikako da pokrenem vražji Star Wars.
Ja isto imam taj problem, neznam gdje da počnem igrati. Sad krećem na gta iako me već svrbi pokemon platinum na linkeru, ali nesmijem popustiti, jer onda mogu zaboraviti normalan život dok ne skupim sve :bahaha:

steel_0
20. 03. 2009., 07:12
Isti problem imam i ja,ali meni ovo i je problem,ja većinu igara ne mogu završiti jer me druge tjeraju da ih igram,jedino sam završio Laytona jer je to remekdjelo,e sada viditi ćemo.

jasminizam
20. 03. 2009., 19:37
Ma kakvo žaljenje, najbolja konzola svih vremena, ima toliko dobrih igara da se ne mogu prijeći ni za 5 g., a svakim danom se najavljuju nove. Iznenadi me jučer vijest za 4. Laytona u seriji, početak nove trilogije.

madam_octa
20. 03. 2009., 22:30
Ma kakvo žaljenje, najbolja konzola svih vremena, ima toliko dobrih igara da se ne mogu prijeći ni za 5 g., a svakim danom se najavljuju nove. Iznenadi me jučer vijest za 4. Laytona u seriji, početak nove trilogije.
A još ni drugi nije kod nas :evil:

jasminizam
21. 03. 2009., 13:49
A još ni drugi nije kod nas :evil:Da:evil: , kako su sretni ti Japanci. Izađe Layton k'o Naruto za ps2 na kraju.

METALBONE
21. 03. 2009., 14:22
ma isplati ga se kupit zbog nekih igara koje po mom mišljenju metu svu konkurenciju (gta :cw,dragon quest,...) al ipakl mislim da ih ima premalo koji u zadovoljavajućem omjeru iskorištavaju njegove sposobnosti. Prava igra za ds bi bila da se neki izdavač potrudi kao rockstar i razvija igru više godina a ne samo nekoliko mjeseci i onda pusti polu proizvod u prodaju samo da bi nešto izdao i zaradio lovu. Kao stroj ga volim ali mi izdavači idu na živce jer ga podcjenjuju i doživljavaju ga kao shit. Da se oni malo osvjeste i počnu razmišljat glavom a ne novčanikpom ds bi imo puno više dobrih igara i puno više korisnika. Takvima kao rockstaru treba stvaro skinut kapu!!!

jasminizam
21. 03. 2009., 18:52
ma isplati ga se kupit zbog nekih igara koje po mom mišljenju metu svu konkurenciju (gta :cw,dragon quest,...) al ipakl mislim da ih ima premalo koji u zadovoljavajućem omjeru iskorištavaju njegove sposobnosti. Prava igra za ds bi bila da se neki izdavač potrudi kao rockstar i razvija igru više godina a ne samo nekoliko mjeseci i onda pusti polu proizvod u prodaju samo da bi nešto izdao i zaradio lovu. Kao stroj ga volim ali mi izdavači idu na živce jer ga podcjenjuju i doživljavaju ga kao shit. Da se oni malo osvjeste i počnu razmišljat glavom a ne novčanikpom ds bi imo puno više dobrih igara i puno više korisnika. Takvima kao rockstaru treba stvaro skinut kapu!!!Ima na dsu i više nego dovoljno dobrih igara, mnogo više nego na ostalim konzolama, ali nažalost trostruko je više smećarskih igara tipa aquarium, elf bowling i tako to.

A kud ćeš više od 100 mil. korisnika za 4+ godina postojanja. Prestići će PS2!:bahaha:

METALBONE
21. 03. 2009., 21:15
pa i trebo bi kad je bolji

xDinichx
04. 04. 2009., 14:50
Nikad nisam pozalio... kupio zajedno s linkerom koji me dosao oko 400kn ali zato rokas po igrama ;)

nikolajca
03. 07. 2010., 23:19
preksutra kupujem nintendo ds lite...i sad sam zaluđen sa njim i jedva čekam da ga počnem igrati...kada neznaš koju ćeš igricu igrati prvu, rješenje ti je da jednu po jednu skidaš sa neta na flashlinker i jednu po jednu prelaziš :) ...ds je puno bolji od psp-a, nema veze što mu grafika i nije na prvom mjestu, ali zato ima naslove igrica kao npr. pokemon, bakugan i tako to što nemožeš naći ni na jednoj drugoj konzoli...ds the best :D