PDA

View Full Version : Killzone 2 - GamePlay klan: GP_team [GPT]

Stranice : [1] 2 3 4 5

Outsider
16. 01. 2009., 13:01
Killzone 2 - GamePlay klan: GP_team [GPT]

http://img141.imageshack.us/img141/9914/logok2hp7.jpg

Braćo GPT-ovci, vrijeme je da okrenemo novu stranicu u povijesti klanskog ratovanja! :-D
Povodom toga otvaram ovu temu.

Pošto u COD5: WAW i Resistance 2 igrama nismo bili aktivni mislim da imamo volje i želje ponovno ozbiljnije pristupiti klanskim dužnostima.

TRENUTNI POPIS ČLANOVA:

[GPT]ALaish
[KPGS]amar212
[GPT]amarcor
[GPT]AnteCRO
[GPT]assassin_728
[GPT]astor007
[GPT]bigasterix
[GPT]Blabor
[GPT]Brcko_94
[GPT]CroArmy
[GPT]CROwarrior
[GPT]Diseasee
[GPT]endimionus
[GPT]gotovina85
[GPT]Gantrfaxx
[GPT]Jubiyevich.
[GPT]keljober
[GPT]Kikiller
[GPT]lezeci_pauk
[GPT]loren555fighter
[GPT]matija13gameplay
[GPT]perisimus
[GPT]princeNightmare
[GPT]Rhodesy
[GPT]Schumacher89
[GPT]sedmi_mrav
[GPT]Sentraxx
[GPT]Spalato
[GPT]SpecThron
[GPT]Sykra
[GPT]Vincetich
[GPT]Zheljac
[GPT]ZohaRi

Za ulazak u klan prijavljujte se ovdje ili meni na PM.

THEY WILL KNOW, HELGHAN BELONGS TO THE HELGHAST!

Ovaj ću post prema potrebi editirati.

ar
16. 01. 2009., 13:35
"Helgan" se pise "Helghan", a Helgast "Helghast". Pa eto.

A ja cu igrat, ali kao pridruzeni clan, tek toliko da pokazem CroArmyju kako se igra :-D

pera7
16. 01. 2009., 13:42
Nisam za to da se pravi nekoliko klanova za KZ. Razloga za to ima dosta, pa ču ih i obrazložiti. Za razliku od 4-orke, ovaj zadnji CoD je pokazao da klanašenje u nas nema neku stalnu liniju, nego se može dogoditi takav pad da je nemoguće okupiti ne samo dva klana koji funkcioniraju, nego se ne može niti okupiti šesteročlana ekipa za sudjelovanje u klanskim borbama što se (nejedanput) dogodilo nama u TK-u.
Nešto slično se dogodilo i u BF-u gdje nije zaživio niti jedan klan, što je -po meni- bila prava šteta.
Sve ovo upučuje na nužnost povezivanja (ovo malo) hrvatskih PS3 klanova u jedan krovni klan. Doduše, to na prvi pogled ne bi trebala biti teška zadaća jer ih je aktivno svega dva - T*K i GPT. Oba imaju sposobne vođe i dobre igrače, iako im broj i u najboljim danima ne prelazi 6-7 aktivnih igrača.
Zbog svega nabrojenog smatram besmislenim osnivanje dvaju (ili nedajbože više) KZ klanova, jer naravno sve počinje lijepom pričom o kupnji igre i igranjem do Harmagedona, a kako se stvar završi vidjeli smo na primjeru petice.
Zato predlažem osnivanje jednog hrvatskog PS3 klana koji će se zvati imenom koje zajednički odaberemo i večinom glasova potvrdimo, a kojem će na čelu stajati Ruffryder i Gantrfaxx. Smatram da nas dobrih i ozbiljnih igrača nema na bacanje, a osnivanje više od jednog klana bi bilo čisto razbacivanje igrača na dvije strane, što smatram velikim gubitkom.
Ova je stvar otvorena za raspravu, ali molim vas, napose tebe Ruf i tebe Gantra da suzbijete taštinu i da dobro razmislite o prednostima jednog klana u kojem bi bili svi okupljeni.

Outsider
16. 01. 2009., 14:27
ar je napisao/la:
"Helgan" se pise "Helghan", a Helgast "Helghast". Pa eto.

Hvala, ispravljeno.

pera7 je napisao/la:
Nisam za to da se pravi nekoliko klanova za KZ.

Slažem se.

Stvar je u tome da je do podjele u više klanova došlo u COD4 gdje nas je bilo jako puno i gdje smo svi bili željni klanskih borbi a u jednom klanu jednostavno nije bilo mjesta za sve.
No vremena se mijenjaju. Neki su izgubili interes za klanskim borbama, neki ne mogu biti stalno na raspolaganju, neki su otišli itd. I sada se stvara jedna slika o tome tko su ozbiljni igrači na koje se može računati i koliko ih ima.

mislav2222
16. 01. 2009., 15:09
moje mišljenje je da je to nemoguća misija,jer kao i u stvarnom životu netkom netko ne odgovara i većina misli da su velike zvijezde i neće dopustiti da odlazi u neke klanove da mu netko nepametuje i sl. ,a takvih ima dosta i ako to i zaživi raskol će nastati tjedan dana nakon izlaska igre.
to je moje mišljenje daj bože da griješim

Battery
16. 01. 2009., 15:51
Mislim da je to itekako moguće, pogotovo sada, kako je gantra rekao, kada se zna tko hoće igrati a tko ne. Svi se znamo i svi znamo kakav je tko, pa nebi trebalo dolaziti do nesuglasica, volio bih da ideja zaživi.

Outsider
16. 01. 2009., 16:50
mislav2222 je napisao/la:
moje mišljenje je da je to nemoguća misija,jer kao i u stvarnom životu netkom netko ne odgovara i većina misli da su velike zvijezde i neće dopustiti da odlazi u neke klanove da mu netko nepametuje i sl. ,a takvih ima dosta i ako to i zaživi raskol će nastati tjedan dana nakon izlaska igre.
to je moje mišljenje daj bože da griješim

Nema kod nas takvih velikih zvijezda, niti gajimo mržnu prema ikome. Nama svi oni koji žele igrati odgovaraju. Mislim da su oni koji su se odvojili od nas puno više opterećeni tim stvarima no o tom potom.

Nije bitno, perisimus je dao prijedlog, ako se većina ne slaže s time to uopće ne predstavalja neki problem. Idemo onda dalje kako smo i do sada.
Ja vjerujem da meni u GPT-u neće nedostajati igrača no vidjet ćemo.

nepravda
16. 01. 2009., 17:05
Jel mogu i ja u clan?Od cod4 sam se odviko(crko je)Bit ću često i rijetko ću izostajat

Outsider
16. 01. 2009., 17:32
Možeš u klan a za klanske borbe ćemo vidjeti, dok vidimo kakav si igrač i kolko si ozbiljan i odgovoran.

Ledu505
16. 01. 2009., 17:44
Steta je ako opet bude raspad sistem kao s Res2 a vidim i vama s COD5. Nije losa ova ideja o dva klana, eventualno tri, gdje bi lideri bili osobe koje ipak malo vise vremena provode igrajuci i koje su si voljne dati truda organizirati klanske borbe. A "samo" igraci da se onda i pojavljuju cim vise mogu, normlano i kad trebaju za clan fight.

mali edit: sad sam procitao i slazem se i s takvim misljenjima - tesko je skupit puno ljudi na jednom mjestu da svi budu dobri sa svima, lider bi u takvoj situaciji bio u dosta nezavidnom polzaju jer bi onda on morao odredit tko ce igrat clan fight ako se odrzava i slicne stvari........

Battery
16. 01. 2009., 18:03
Nece biti raspad, nije niti resi, jednostavno je dosadio, a cod se nije skoro nikome svidio, tako da, sve zavisi od igre kakav će klan biti...

Outsider
16. 01. 2009., 18:04
Znam ja potpuno kakva je to situacija, našao sam se u njoj puno puta.
No ovo nije ni COD4 niti će nas biti više 30 ili više. Barem ne onih koji po svaku cijenu žele igrati klanske borbe.

megatama
16. 01. 2009., 18:51
Gantra gdje sam ja na popisu???!!!!!Dobit ces kick in but......

FPSking
16. 01. 2009., 21:00
Ja hocu u GPT jer je tu Gantra, a nadam se da ce doci i Pera... kupujem igru cim bude dostupna i igrat cu konstantno. Samo cu napomenut da zelim bit u profi klanu, a ne u klanu samo za zabavu... znaci nek uvijek igraju najbolji... ako se daje sansa svakome zaigrat pod cijenu rezultata... ja necu ostat clan klana.

nepravda
16. 01. 2009., 22:45
A stvarno imamo konkurencij( T*K i Nwo klan)

Klima
16. 01. 2009., 23:06
Imate konkurenciju,ja vjerujem da ce gantra kao i uvjek zaigrat protiv nas,ne zato sto se mrzimo,nego iz gusta kao i uvjek

Outsider
16. 01. 2009., 23:32
FPSking je napisao/la:
Ja hocu u GPT jer je tu Gantra, a nadam se da ce doci i Pera... kupujem igru cim bude dostupna i igrat cu konstantno. Samo cu napomenut da zelim bit u profi klanu, a ne u klanu samo za zabavu... znaci nek uvijek igraju najbolji... ako se daje sansa svakome zaigrat pod cijenu rezultata... ja necu ostat clan klana.

Ti ponovno u GPT-u. Ajd da i to vidim, Killzone 2 stvarno zbližava ljude i ruši sve granice. :-D
Jasno da neće bilo tko igrati klanske borbe, igrati će ih oni koji se izdvoje iz mase, istaknu kvalitetama.

Pera7 tj. perisimus je u klanu, samo ga nisam još uvrstio gore u popis kao i neke ostale. Sada ću.

Klima je napisao/la:
Imate konkurenciju,ja vjerujem da ce gantra kao i uvjek zaigrat protiv nas,ne zato sto se mrzimo,nego iz gusta kao i uvjek

Jasno da ćemo igrati protiv vas, bit će nam to jebena vježba, vi ste uvijek bili protivnici vrijedni poštovanja.

ToniB
16. 01. 2009., 23:56
Evo da se javim svim GPT ovcima mene bas nema ovih dana vecinom igram COD4 na novom accountu.Kao i svi drugi u iscekivanju sam killzona a kada dođe bit cu i preaktivan mislim da nece biti problem da se skupimo u party.
Killzone cu vjerojatno pocet na novom accountu pa me dodajte

PSid:Diseasee a sta cu kad sam bolestan :-D

megatama
17. 01. 2009., 01:39
Jos nije niti stigla igra a stara ekipa se vec okupila u klanu :) :) JEDVA cekam da rasturimo strangere :)

stroke
17. 01. 2009., 11:13
Gantra malo si i uranio...................a koliko vidim već ima par klanova i biti će ih još kada igra izađe.
To samo jedno znači, kada dođe do klanskih borbi ostat će vas dvoje, troje.......a možda ni toliko.
U svakom slučaju puno sreće vam želim.

pozz

:smoking:

ToniB
17. 01. 2009., 13:26
stroke je napisao/la:
Gantra malo si i uranio...................a koliko vidim već ima par klanova i biti će ih još kada igra izađe.
To samo jedno znači, kada dođe do klanskih borbi ostat će vas dvoje, troje.......a možda ni toliko.

pozz

A sto cu nego se :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Pa sto sad ako ima vise klanova mi vec imamo svojih 10 clanova koji nece mjenjat klan 100 % a jos i novih sto ce se pridruzit. A pa GPT postoji od samog izlaska PS3-a i stekao je neki ugled pa nismo mi škart klan pa da nam se događa ovo sta si gore napisao da nas nece bit 2-3 za vrjeme klanskih borbi.Osobno me raduje vjest sto ima vise klanova i ne vidim u cemu ti tu vidis problem ?
Gantra nisi uranio trebalo je to jos prije napravit da vidimo na cemo smo i na koga mozemo racunat.Koliko vidim nekima je sve bolje u zadnji cas.

Outsider
17. 01. 2009., 14:01
stroke je napisao/la:

pozz

Nije problem. ;-)
Ako bude manjka igrača lako se spojimo jedni s drugima.

Battery
17. 01. 2009., 14:11
Ako igra bude valjala, manjka igrača neće biti siguro. Tako je bilo i sa COD 4 gdje ih je bilo viška.

Resistance 2 nije baš zaživio, ok je igra ali svi su očekivali nešto više, malo je zamorna za igrati, iako bilo je nas i po 10 - 15 u party-u.

Cod 5, nije postao omiljen, netko ne voli drugi svjetski, nekome nevalja veza, nekome oružija itd. itd. jednostavno u igri je bilo previše loših elemenata.

Sada dolazi Killzone od koga se puno očekuje, ako ispuni ta svoja očekivanja, onda će sigurno biti pregršt igrača željnih igre, u svim klanovima.

Ledu505
17. 01. 2009., 16:11
A vidit cemo ko ce di zavrsit na kraju, ali dok je Gantra medic nema problema........ :-)

Klima
17. 01. 2009., 16:37
Bit ce mi drago naravno zaigrat protiv vas i svih drugih Hr klanova!Mozemo odmah i na pocetku kako god vama pase! :OO:

PericaLjubusak
17. 01. 2009., 17:19
Gdje Klima zuris pobogu, bilo bi vise i vrijeme da se klanske borbe vrate staroj slavi, K2 valjda nece podbacit, igraca ima i previse, frend lista vec postala tijesna! :chinchin:

Outsider
17. 01. 2009., 21:36
Ledu505 je napisao/la:
A vidit cemo ko ce di zavrsit na kraju, ali dok je Gantra medic nema problema........ :-)

Dogovoreno. :-)

Klima
17. 01. 2009., 23:38
Nema ljepseg osjecaja nego raznest frenda sa bombom u igri mislim naravno,i onda mu posaljes poruku na mob a jesam te a,hahahahhah!

nepravda
18. 01. 2009., 00:19
Uf,jedva čekam killzone.Nemam šta igrat od kolekcije.Niš mi se neda.

megatama
18. 01. 2009., 03:15
Mislim da nam u ovoj igri nece falit igraca,steta sto nisu dali demo prije tako da se malo izvjezbamo...

GPTkeljober
18. 01. 2009., 12:26
Hmmmm, mislim da se nece bas svima svidjeti online, jer igra je cisto hardcore iskustvo!!!!
Ljudi ce morati jednostavno znat sta treba radit...
Do sada su svi "klanski igrali" , hjmmm mos si mislit :zzzz:
Ova igra donosi podosta novosti u online-u, prije svega zelim istaknuti klan vs klan borbu za bodove...
Dakle glumiti nekog heroja nema smisla vec se usredotociti nakomunikaciju i pravilno rasporedivanje igraca po mapi!!!!! :thumbsup:

PS2MASTER
18. 01. 2009., 13:13
GPTkeljober je napisao/la:

Dakle glumiti nekog heroja nema smisla

Zake ne? Situacija : klan čeka napad, a jen mutambo ode dale, bez ičijeg odobrenja. Ostatak klana pizdi ke je otišel, a junak se vraća, dimi se cijevi i viče : "jebo im pas majku, pizde pobegle!"

Il ono : Slavko :"Mirko, pazi metak!", Mirko : "V redu Slavko!" :-D

Sanjorad
18. 01. 2009., 13:23
aj ubaci i mene.
Blabor

mislim da če se u prvih misec dana viditi koliko ljudi igra i koliko su predani klanu i tek onda se može sastaviti pravi klan.

nepravda
18. 01. 2009., 15:41
PS2MASTER je napisao/la:

Dakle glumiti nekog heroja nema smisla

Zake ne? Situacija : klan čeka napad, a jen mutambo ode dale, bez ičijeg odobrenja. Ostatak klana pizdi ke je otišel, a junak se vraća, dimi se cijevi i viče : "jebo im pas majku, pizde pobegle!"

Il ono : Slavko :"Mirko, pazi metak!", Mirko : "V redu Slavko!" :-D
:lol: :lol:

Outsider
18. 01. 2009., 17:24
Sanjorad je napisao/la:
mislim da če se u prvih misec dana viditi koliko ljudi igra i koliko su predani klanu i tek onda se može sastaviti pravi klan.

Da, točno tako.

stroke
18. 01. 2009., 23:37
Citat:
Nema ljepseg osjecaja nego raznest frenda sa bombom u igri mislim naravno,i onda mu posaljes poruku na mob a jesam te a,hahahahhah!

Stvarno si mi simpa.............???????

Ako si Gantra medic znaš gdje sam ja hehehehehe

pozz :smoking:

daxthegamer
19. 01. 2009., 14:33
Dodaj i mene, ID bigasterix.

Battery
19. 01. 2009., 15:44
A zadnji put si "pobjegao" iz R2 klana.

daxthegamer
19. 01. 2009., 15:51
Ma ne, jednostavno sam prestao igrati.

FPSking
19. 01. 2009., 20:23
Ja cu dovuc svoje suborce iz DoW klana.

Grintalo
19. 01. 2009., 20:42
A šta je Spalato?
DoW???
Ti u GPT-u i još da ćeš dovuć suborce :-o .
Ovo sa klanovima postaje presmješno pogotovo po ovin našim hrvatskim :rotflmao: forumima.
Ionako si u klanu tek kad se regaš na stranicama di se igraju ratovi.
Ja ću rado uvik igrat sa svakim ko me zovne nevezano za ikakve klanove.

PS Stavljan 100 kn na okladu da će Spalato prvi vanka iz klana? Anyone?

pozdrav svima

Outsider
19. 01. 2009., 21:19
FPSking je napisao/la:
Ja cu dovuc svoje suborce iz DoW klana.

Slobodno. Ima da napravimo klan do jaja.

nepravda
19. 01. 2009., 21:31
Već nas ima dosta u clanu.Što više to bolje.

Battery
19. 01. 2009., 22:07
Samo da ih nebi bilo malo aktivno, ali sumnjam...

Gantra, što kaže t-com?

GPTkeljober
19. 01. 2009., 23:41
Eh , ajmo napraviti stroj za mljevenje AMERA i djece iz UK ti su mi najsladi :lol:
I trebali bi se organizirati i svima pokazati tko je tj. sto su vatreni hrvati :smoking:
Jednostavno nema nas puno no imamo srce i u svemu smo dobri pocevsi od nogometa, rukometa...
Vrijeme je da se dokazemo :-D

Battery
20. 01. 2009., 00:48
Ajmeeee.... Ta djeca iz UK, kako su mi oni smiješni, kada se počnu kur**** u loby kao: "you fukin noobs we are going to kill you" i onda u pola runde izađu jer gube. LOL

Outsider
20. 01. 2009., 01:21
Samo neka izlaze koliko god žele, ako su statistike u Kz2 dovoljno temeljite onda će im i to pisati, koliko su puta izašli iz igre, kao u R2 gdje se to ako je učestalo i kažnjava.

Sanjorad
20. 01. 2009., 01:57
ja baš obožavan kvitere najdraži su mi u fifi kad povedem sa par razlike onda iztađu i pošalju mi poruku ajmo još jednu... beštimanje zagarantirano

megatama
20. 01. 2009., 04:24
Koliko nas vec ima u klanu :)

GPTkeljober
20. 01. 2009., 10:54
Mnogo puno :-D

ar
20. 01. 2009., 11:03
Pozdrav Spalatu i svim DoW clanovima, bit ce ovo jedno sjajno proljece :-D

Battery
20. 01. 2009., 20:47
Sry na offu, ali morao sam svoj 500. post posvetiti ovome podforumu. :-D

Ady-ri
20. 01. 2009., 21:15
Mogu li vam se ja pridružiti

Spacemaniac
20. 01. 2009., 21:33
Napravite mjest i za mene.

Nisam ziher što se želi reći s različitim tagovima klanova, no ja sam od prve minute GPT pa ću se tako voditi i u ovom baletu.

Pozz!

Matrix
20. 01. 2009., 21:57
Outsider možeš i mene zaspisati ako ima mjesta. Hebote preskočio sam R2, sad sam željan online FPS-a ko budala (COD se ne računa :)....

megatama
21. 01. 2009., 13:08
Opet nicu klanovi ko gljive poslije kise....svaki BAD BOY hoce imat svoj klan jer je on manga :) :) :)

Outsider
21. 01. 2009., 13:58
Ady-ri je napisao/la:
Mogu li vam se ja pridružiti

Matrix je napisao/la:
Outsider možeš i mene zaspisati ako ima mjesta. Hebote preskočio sam R2, sad sam željan online FPS-a ko budala (COD se ne računa :)....

Jasno, sve može!

Spacemaniac je napisao/la:

Napravite mjesta i za mene.

Nisam ziher što se želi reći s različitim tagovima klanova, no ja sam od prve minute GPT pa ću se tako voditi i u ovom baletu.

Pozz!

Amar je imao želju, jer on nije potpuni GPT-ovac, on samo voli igrat s nama. :-D Nije mu to s klanom bitno.

BTW:

DOBIO SAM NET! :helloclap:

LeteciPauk
21. 01. 2009., 18:42
Nadam se da ce ovaj klan zaziviti, i da nece biti situacije kao npr u WaW.
Igru cu nabaviti to je sigurno. Ako ima mista mozes dodati i mene, samo se nadam da nece biti uzaludno :cry:

CroEnigma
21. 01. 2009., 19:03
Napokon Gantra, nije te bilo online 29 dana, uživaj!!

ToniB
21. 01. 2009., 20:22
LeteciPauk je napisao/la:
Igru cu nabaviti to je sigurno. Ako ima mista mozes dodati i mene, samo se nadam da nece biti uzaludno :cry:

Tesko da ce ovo propasti pa ako ovo ne zazivi sta ce onda :-D
Sto se tice WAW-a on je razocarao a K2 prema svemu sudeci nece.

Klima
21. 01. 2009., 22:25
http://www.youtube.com/watch?v=MmfYiZlzVvA
Video prewiev killzone 2 multiplayera,obavezno pogledati

LeteciPauk
21. 01. 2009., 23:11
ToniB je napisao/la:

Tesko da ce ovo propasti pa ako ovo ne zazivi sta ce onda :-D
Sto se tice WAW-a on je razocarao a K2 prema svemu sudeci nece.

Od CoD 4 nije bilo nekog ozbiljnijeg igranja, a prosli smo par igra. Iskreno se nadam, fali jedna dobra razbijacina.

daxthegamer
22. 01. 2009., 00:33
Izgleda predobro!!!

nepravda
22. 01. 2009., 00:41
e te klase,hoćemo se podjelit na primjer tri ova su medic a tri druga su snajperisti ili svako uzima kako mu se kada da

Guest
22. 01. 2009., 00:42
I ja ću se prijaviti u klan kada dobijem online na ps3-u.

Battery
22. 01. 2009., 00:49
Gledam ove trailere, i slušam amara u cod 4 loby-u i dolazim do zaključka.

Bez timske igre neće biti ništa. Misli mda će se svi solo playeri razočarati. Koliku ulogu imaju ove strojnice na ovme gore videu, pa moraš ih znati staviti, kao i respaawn point.

Za medica, neće ih trebati biti troje, Gantra pokriva za sve. :lol:

Outsider
22. 01. 2009., 00:56
nepravda je napisao/la:
e te klase,hoćemo se podjelit na primjer tri ova su medic a tri druga su snajperisti ili svako uzima kako mu se kada da

Pa naravno, točno će biti određeno tko će biti koja klasa i što će mu biti zadatak, osim ubijanjna naravno. Takve stvari su presudne za borbe protiv jačih i uigranih ekipa.

nepravda
22. 01. 2009., 00:57
Ja bih molio Outsidera da makne ma555ma i stavi moj drugi akaunt ako je igra ograničena samo na one koji su registrirani na US i UK.PSN ID: loren555fighter

Outsider
22. 01. 2009., 00:58
Ok, evo odmah.

LeteciPauk
23. 01. 2009., 20:31
Outsider druze, nisi mi odgovorio pa pitam ponovno: :-)

Igru cu nabaviti to je sigurno. Ako ima mista mozes dodati i mene, samo se nadam da nece biti uzaludno

resident_evil
23. 01. 2009., 22:25
Ima li mjesta za mene?

Matrix
24. 01. 2009., 00:45
Dečki da pitam vas ovdje - jel zna itko kakve su to fore da ne možemo online igrati i skupljati trofeje s hrvatskim accountom? Je li to potvrđeno ili čekamo izlazak igre da budemo 100% sigurni?

Nadam se da nisu napravili takvu zavrzlamu.... :-(

ToniB
24. 01. 2009., 02:18
Matrix je napisao/la:
Dečki da pitam vas ovdje - jel zna itko kakve su to fore da ne možemo online igrati i skupljati trofeje s hrvatskim accountom? Je li to potvrđeno ili čekamo izlazak igre da budemo 100% sigurni?

Nadam se da nisu napravili takvu zavrzlamu.... :-(

I ja sam cuo da nece radit na hrvatskim i to mi je sra*je ali vjerujem da ce se to promjenit bilo bi glupo da ostane na tome to bi na neki nacin znacilo da hrvati ne smiju igrat killzone i to me strasno ljuti-ovo namjerno nama ne daju jer igramo najbolje na svjetu :rotflmao:

DarkPunisher
24. 01. 2009., 02:43
gantra,count me in :thumbsup:

steel_0
24. 01. 2009., 10:40
Puno sreće GPT klanu i da ubiju pono male UK djece i amera u KZ2-u! :-D

Outsider
24. 01. 2009., 12:35
Outsider druze, nisi mi odgovorio pa pitam ponovno: :-)

Igru cu nabaviti to je sigurno. Ako ima mista mozes dodati i mene, samo se nadam da nece biti uzaludno

Sorry Leteći, ne znam kako sam to previdio. Klan hoće zaživjeti, ja znam ekipu koja će definitivno igrati, ukljućujući i mene. Ne moraš brinuti.

GPTkeljober
25. 01. 2009., 18:10
U mom slucaju sve ce se igre zaboraviti, definitivno samo KILLZONE 2 online par mjeseci :-D

Klima
26. 01. 2009., 14:35
Killzone2 turnir na consolegaming.eu
http://forum.consolegaming.eu/showthread.php?t=107338

Battery
26. 01. 2009., 15:56
Lol, oni tu turnir, a ja nisam ni provao igru.

Pa prvih mjesec dana ćemo se "privikavati" na nju, a tek bi onda mogli neki klan warovi i turniri.

resident_evil
26. 01. 2009., 22:14
resident_evil je napisao/la:
Ima li mjesta za mene?

Onda :-)

Klima
26. 01. 2009., 22:56
Turnir sign in je 10.02 u 20gmt,vjerovatno ce u prvih sat vremena biti sve popunjeno jer ima samo 64 mjesta,pocinje tjedan nakon izlaska igre a to je 01.03,nemojte cekat jer kasnije vise nema turnira,tako sam ja zajebo cod4 jebemu!!

Outsider
27. 01. 2009., 11:16

Ima li mjesta za mene?

Onda :-)

Ima prijatelju, ima.
Kako ti je PSN ID? :-?
Ne mogu vas sve popamtit.

resident_evil
27. 01. 2009., 11:55
Hvala!

Schumacher89

Outsider
27. 01. 2009., 12:04

Schumacher89

Essssssssss, znam...

__________________________________________________ _

BTW Napravio sam klan (http://killzone2.ps3.consolegaming.eu/stats.php?id=271) i na Console Gamingu. Poslao sam inviteove onima za koje znam da su tamo registrirani pa ih prihvatite. Ako nekome nisam poslao javite mi.
A tko se još nije tamo registrirao neka to napravi, nije na odmet.

Iako će igra imati svoj sustav za klanove i turnire registrirao sam nas na CG-u jer dolazi poseban turnir u kojem će pobjednik imati priliku zaigrati protiv tipova iz Guerrilla Gamesa!!!!!!!!!!
Vrijedi probati.

__________________________________________________ _

Inače mislim da ćemo se orijentirati na turnire i klanske borbe unutar same igre jer za njih smatram da će biti pošteniji i bolje funkcionirati.

Sanjorad
27. 01. 2009., 15:38
ja san ti na consoleg registriran kao sanjorad tako da da nebi bilo zabune

lotdogg
27. 01. 2009., 15:57
Iako će igra imati svoj sustav za klanove i turnire registrirao sam nas na CG-u jer dolazi poseban turnir u kojem će pobjednik imati priliku zaigrati protiv tipova iz Guerrilla Gamesa!!!!!!!!!! Vrijedi probati.

Šta ako pobjedimo i proglase GPT klan "Killzone manijacima"!? :-p

Outsider
27. 01. 2009., 16:56
Sanjorad je napisao/la:

Najbolje bi bilo da si se registrriao pod istim nickom kao i PDN ID. No sad je gotovo, ako već nisi idi u opcijama napiši da ti je PSN ID Blabor.

lotdogg je napisao/la:

Šta ako pobjedimo i proglase GPT klan "Killzone manijacima"!? :-p

Onda vas častim bakljavama. Bakljave za sve! :-D

lotdogg
27. 01. 2009., 17:31
Onda vas častim bakljavama. Bakljave za sve!

Ma, bakljava owna, ispalti se igrat i pobjedit. :-)

Oggily
27. 01. 2009., 18:28
racunaj mog brata

LeteciPauk
27. 01. 2009., 19:04
Uf, uf, polovicu iz klana prvi put vidim. Dodat cu vas koje neman kad se sitim, to ce biti ovih dana nadam se.
Inace prihvatia sam i pozivnicu na ConsoleGamingu :thumbsup:

pera7
28. 01. 2009., 11:33
Kako se prijavljujemo na CG ? Sa novim ili starim imenom, odnosno sa postojećim HR ili novim UK ? Jučer sam napravio novi acc sa novim imenom, imao sam jednog i prije, ali sa neguba imenom, samo za Store, a zaboravih lozinku pa sam morao pravit novi (Gantra još jednom oprosti, to je nivo zabave starog prdonje sa viškom slobodnog vremena).
No nadam se da je podignuta prevelika frka, teško mi je vjerovati da bi u nečem isključili pojedine zemlje kojima nedaju beneficija zemalja sa drugih accauntova.

Sanjorad
28. 01. 2009., 14:21
Outsider je napisao/la:

Sanjorad je napisao/la:

Najbolje bi bilo da si se registrriao pod istim nickom kao i PDN ID. No sad je gotovo, ako već nisi idi u opcijama napiši da ti je PSN ID Blabor.

jebiga kad san se davno registrirao i onda napravio zajeb
sve je u opcijama namišteno
ali ako treba nije mi problem ponovo se registrirati

Outsider
28. 01. 2009., 14:46
Ne morate se ponovno registrirati. Idite u opcije i tamo pod "handle" upišite svoj ps3 nick. Zato ta opcija i postoji, da upišete koji vam je Ps3 nick u slučaju da se registrirate na CG-u pod drugačijim nickom i da vas se onda može lakše pratiti.

Sanjorad
28. 01. 2009., 17:18
Outsider je napisao/la:
Ne morate se ponovno registrirati. Idite u opcije i tamo pod "handle" upišite svoj ps3 nick. Zato ta opcija i postoji, da upišete koji vam je Ps3 nick u slučaju da se registrirate na CG-u pod drugačijim nickom i da vas se onda može lakše pratiti.

nemogu to naći...
u profilu u gamaing information mi piše psn id eli triban di drugo minijati?

Outsider
28. 01. 2009., 17:47
Možda nema, to si možda mogao upisati samo kada si se tamo registrirao. Upiši PSN nick, mislim da će to biti to.

Sanjorad
28. 01. 2009., 18:20
Outsider je napisao/la:
Možda nema, to si možda mogao upisati samo kada si se tamo registrirao. Upiši PSN nick, mislim da će to biti to.

je to sam rješio
samo jedna stvar mi nije jasna kad san bio prijavljen u gpt BF klan na popisu mi je bilo da san blabor a sad mi je sanjorad

Outsider
28. 01. 2009., 18:44
Ne znam. Jesi li možda kada si se registrirao pod handle upisao blabor?

Sanjorad
28. 01. 2009., 18:58
Outsider je napisao/la:
Ne znam. Jesi li možda kada si se registrirao pod handle upisao blabor?

e jebiga nesičan se
ma ako bude problema registrirati ču se ponovo i to je to

Klima
28. 01. 2009., 23:00
Tu sam da vam pomognem-Gle samo na Ps3 online napisi nick sa ps3,ali to nije vazno,gantra ti si tu najvazniji jer kada ih pozivas u klan i pises user name pod handle ti moras stavit njegov nick ali onaj koji sada koristi!!!!!!NEMA VEZE POD KOJIM SE HANDLOM ON REGISTRIRAO!ako ima jos kojih problema pitaj,PUSA

Ady-ri
29. 01. 2009., 02:35
Evo da vam javim,moje isprike GPT teamu,pošto sam se zabunom prijavio da bih kod vas u klan,inaće odoh u SFU pa se vidimo preko ciljnika...

Battery
29. 01. 2009., 16:36
Da, baš zabunom... :-)

Outsider
29. 01. 2009., 17:49
Na shopto.net Killzone 2 sa poštarinom košta oko 270 kn. Ne znam što da radim, to je duplo jeftinije nego kod nas ali je i nekih tjedan dana čekanja više. :blabla:

Klima
29. 01. 2009., 18:16
Ja sam ga preordao tamo,posto mi je propalo ono sa Munchenom,ah!!Ionako ce kod nas doc 7 dana kasnije kao i svaka igra

mislav2222
29. 01. 2009., 18:25
za 250 kuna se ilai malo čekati to je svedno igra koja će se prašiti godinu :-p
mi smo uzeli sa videogameplusa aamo što je sad funta niska pa se isplati uzimati igre iz engleske

Outsider
29. 01. 2009., 18:44
Klima je napisao/la:
Ja sam ga preordao tamo,posto mi je propalo ono sa Munchenom,ah!!Ionako ce kod nas doc 7 dana kasnije kao i svaka igra

Ne znam. Čuo sam da će odmah na dan izlaska biti i u Hr za kupiti.

Ma je samo sam ja jako nestrpljiv. :-(

stroke
29. 01. 2009., 21:41
Da imam 14 god. možda bi mi i bio gušt igrati protiv tvoraca igre, ali s ovim godinama bolje mie sjesti malo, odmorit, popit koju pivu i pogledati malo dobrog mesa.................znači.
Gantra puno PUNO ti sreće želim s klanom.

mislav2222
29. 01. 2009., 22:04

Ma je samo sam ja jako nestrpljiv. :-(
svi smo kad su u pitanju igre

_priMax_
29. 01. 2009., 22:27
Outsider je napisao/la:
Ne znam. Čuo sam da će odmah na dan izlaska biti i u Hr za kupiti.

Šališ se jel?
Pa obečavali su nam i CoD WaW i Battlefield i PES pa je sve propalo u vodu!
Naši trgovci su jad i bijeda.
Nažalost.

Ady-ri
29. 01. 2009., 23:01
Ja ga planiram uzet s e baya kao i svaku igru,ali mogao bih preordat na shopto...

Klima
29. 01. 2009., 23:02
Ovo sto kaze jazzo je istina,uvjek su oni obecali,u biti ti da ih sada nazoves oni ce ti rec da dolazi na vrijeme,a onda ih pitaj datum izlaska i vidjet ces sta ce ti rec.hahahahha,meni uvjek kazu da neznaju!!Ja iskreno mislim da svi ti nasi trgovci to naruce preko neta veliku posliljku jer je moguce,za jeftinu cjenu naravno i onda nama tu prodaju po 550kn,zato iskreno mislim da se vise isplati uzet preko neta,imat cete igru kada i ostali u hr koji nisu narucili a masno platili

Battery
30. 01. 2009., 01:07
Mislio sam uzeti u nas, ali sada opet ne znam. nazvati ću par dana prije Algoritam i pitati ih oće doći, ako kažu da neće idučih tjedana dana, odo ja na shopto.

BF Bad Company je došao isti dan u nas kao i svugdje, barem u Algoritam, u shoptou je kasnio kojih 10 dana.

Klima
30. 01. 2009., 01:52
Dosao je na vrijeme u algoritam jer oni imaju neko partnerstvo sa Ea-om,svaka igra od ea-a dode na vrijeme u algoritam,sve drugo kasni,cak oni dobju zadnji,pa prije predlazem sophos lab ako ces vec kod nas uzimat

Outsider
30. 01. 2009., 14:23
Essssss. Pogledajte ovaj multiplayer video. (http://www.jeuxvideo.com/extraits-videos-jeux/0000/00001682/killzone-2-traversee-du-desert-hd.htm)

Strava!

Sad zamislite isti taj video bez ikakvih pokazivača na ekranu.
:awe: :awe: :awe:
Kao da igrate film.

BTW tip igra protiv botova.

mislav2222
30. 01. 2009., 14:34
ovo stvarno izgleda bolesno,
jebote pa tu nitko ne nišani svi pucaju sa boka :-?

Klima
30. 01. 2009., 14:37
Ovaj video je do jaja i nazad!!!!!!!!!!!Uh kada se moja plejka uhvati toga nece biti sretnija!!!Jedva cekam da opalim par metaka!!

Outsider
30. 01. 2009., 14:59
Mapa mi je prejebena, kao i one 3 iz bete. Izgleda da će sve mape biti jebene.

Sanjorad
30. 01. 2009., 15:28
kako je mapa ogromna
samo kao što je kolega rekao previše pogodaka s pucanjem sa boka

ar
30. 01. 2009., 15:59
Sanjorad je napisao/la:
kako je mapa ogromna

Sve su mape ogromne i strasno kompleksne, osim Blood Grachta, koji samo nije velik, ali je i dalje iznimno kompleksan.

A sto se pucanja s boka tice - nema tu pameti previse. Ucinkovito je, ali ne igra preveliku igru, buduci da je lijek za to - HEADSHOT.

Kad je CroArmy kod mene igrao KZ2 - a bas je i tu mapu igrao - imao je hrpetinu headshotova, tako da toliko o tome. A ja sam uglavnom "s boka" dobijao po tamburi, cak i od botova.

Headshotovi ce biti jedini pravi nacin, dakle ciljanje je i dalje nuzno.

LeteciPauk
30. 01. 2009., 16:12
ar je napisao/la:

Sanjorad je napisao/la:
kako je mapa ogromna

Sve su mape ogromne i strasno kompleksne, osim Blood Grachta, koji samo nije velik, ali je i dalje iznimno kompleksan.

A sto se pucanja s boka tice - nema tu pameti previse. Ucinkovito je, ali ne igra preveliku igru, buduci da je lijek za to - HEADSHOT.

Kad je CroArmy kod mene igrao KZ2 - a bas je i tu mapu igrao - imao je hrpetinu headshotova, tako da toliko o tome. A ja sam uglavnom "s boka" dobijao po tamburi, cak i od botova.

Headshotovi ce biti jedini pravi nacin, dakle ciljanje je i dalje nuzno.
Ekstrem sa ekstrema, sa jednom strani pucanje iz boka sto niti jedan normalan vojnik nebi radio i pucanje u glavu sto opet niti jedan normalan vojnik nebi radio :-(

ibor4you
30. 01. 2009., 16:21
Video izgleda pre******,.. nevjerojatno kako su izveli takvu kvalitetu i razinu detalja za multi bez ikakvog trzanja, cisto fantasticno :-)

ar
30. 01. 2009., 16:28
Ekstrem sa ekstrema, sa jednom strani pucanje iz boka sto niti jedan normalan vojnik nebi radio i pucanje u glavu sto opet niti jedan normalan vojnik nebi radio :-(

Ma ne boj se - ne da mi se sad ponovno pisati nasiroko - ali kad probas, vidjet ces. Sve je upravo onako kako treba biti i nikako drugacije. Jednostavno, nema mane na tom polju (kao i u mnogo drugih polja). E sad, uvijek moze biti nekakvih subjektivnih preferencija (ne volim ovakvo ciljanje, volim kad se puska manje trese, ide mi na zivce sto mi se vidno polje smanjuje dok me gadjaju, kriv je koktroler, zapeo mi stick i to..), ali objektivno sve je u igri napravljeno fenomenalno.

A i tip koji igra u tom video bas i ne zna igrati, jer previse puca u rafalima i trosi municiju bezveze. Mada, lijepo mozete vidjeti svu snagu pistolja, koji je stvarno strasno dobro oruzje - kako uostalom i treba biti.

Outsider
30. 01. 2009., 16:52
Jasno, pištolj je često u igrama potcijenjen što je glupo. Ne kažem da pištolj protiv automatske puške treba dobiti dvoboj no ako pucaš u nekoga s pištoljem i pogađaš ga onda on treba i pasti.

Sanjorad
30. 01. 2009., 17:38
Outsider je napisao/la:
Jasno, pištolj je često u igrama potcijenjen što je glupo. Ne kažem da pištolj protiv automatske puške treba dobiti dvoboj no ako pucaš u nekog s pištoljem i pogađaš ga onda on treba i pasti.

e to me najviše ljuti u igrama, ako ja nekom spucam 2 metka u prsa s pištoljom nema šanse da taj nastavi hodati i zato mi je drago što su u k2 napravili opasan (čitaj normalan) pištolj.
recimo igran codww i kad ti nestane metaka na puški odma ideš tražiti novo oružje iako imaš pištolj sa 30metak jer je on neučinkovit

a za ostalo i to pucanje s boka morati čemo pričekati igru da damo pravu ocjenu

LeteciPauk
30. 01. 2009., 23:23
ar je napisao/la:

Ma ne boj se - ne da mi se sad ponovno pisati nasiroko - ali kad probas, vidjet ces. Sve je upravo onako kako treba biti i nikako drugacije. Jednostavno, nema mane na tom polju (kao i u mnogo drugih polja). E sad, uvijek moze biti nekakvih subjektivnih preferencija (ne volim ovakvo ciljanje, volim kad se puska manje trese, ide mi na zivce sto mi se vidno polje smanjuje dok me gadjaju, kriv je koktroler, zapeo mi stick i to..), ali objektivno sve je u igri napravljeno fenomenalno.

A i tip koji igra u tom video bas i ne zna igrati, jer previse puca u rafalima i trosi municiju bezveze. Mada, lijepo mozete vidjeti svu snagu pistolja, koji je stvarno strasno dobro oruzje - kako uostalom i treba biti.
Igrao sam malo betu i daleko od toga da je sve savrseno kako ti kazes, barem meni.
Ali kad kazes da je sve onako kako treba biti, mislis po nekakvoj realnosti ili po slobodnoj procjeni?
Iskreno ne razumim kako mozes po nekakvim objektivnim standardom reci da je pucanje napravljeno fenomenalno kad je samo pucanje nema veze sa logikom. Rekao sam vec jednom na ovom forumu, pucanje iz boka nije pucanje, takvo pucanje je jednako voznji sa povezom preko ociju.
Ja sam se iskreno navikao na cinjenicu da smo se makli iz ere primitvnih shootera i da pucanje sa ramena se smatra presudnim ali ocigledno sam u krivu.

e to me najviše ljuti u igrama, ako ja nekom spucam 2 metka u prsa s pištoljom nema šanse da taj nastavi hodati i zato mi je drago što su u k2 napravili opasan (čitaj normalan) pištolj.
recimo igran codww i kad ti nestane metaka na puški odma ideš tražiti novo oružje iako imaš pištolj sa 30metak jer je on neučinkovit

Jasno, pištolj je često u igrama potcijenjen što je glupo. Ne kažem da pištolj protiv automatske puške treba dobiti dvoboj no ako pucaš u nekoga s pištoljem i pogađaš ga onda on treba i pasti.

Ja nisam primjetio da je u codu pistolj neucinkovit, na blisku borbu je sasvim solidan. Ali ovdje ste malo neinformirani, pistolj u vojsci, cak i u specijalnoj policiji je danas gotovo beskorisan. Danasnji body armouri su dosegli takav level da vecina pistolja nemogu penetrirati i nauditi vojniku. U vojsci pistolji se ne nose, a ni specijalne policije takodjer ne nose.
Jos cu samo nadodati da je puske daleko preciznije i lakse za ciljanje, a za obucenog strijelca daleko lakse za koristinje.

buz
31. 01. 2009., 02:40
Pauče, malo si pretjero, mislim da Killzone 2 nema namjeru biti simulacija rata. Za traženje dlake u jajetu čekaj Operation Flashpoint 2. ;-)

Battery
31. 01. 2009., 03:10
Da, to pucanje s boka me malo iznenadilo, mislio sam da je cod postavio neke standarde.
Ali opet, kada se uzme u obzir da to neće biti run&gun igra, već taktički organizirana, u kojoj to trčanje s puškom neće donijeti puno toga onda je uredu.

LeteciPauk
31. 01. 2009., 17:12
buz_zg je napisao/la:
Pauče, malo si pretjero, mislim da Killzone 2 nema namjeru biti simulacija rata. Za traženje dlake u jajetu čekaj Operation Flashpoint 2. ;-)
Operation Flashpoint cu kritizirati kad dobijem vise informacija, iako iskreno nisam ga ni sad nesto postedija, i dalje sumljam da ce ovaj nov developerski tim uspjeti se drzati realnosti i da ce to sljakati kao jedinica ili ArmA. Evo vec me ljuti sto su nacin ciljanja standarizirali, makli su onaj odlican i realniji nacin koji je imala jedinica i stavili ovaj FPS standard ti di je ciljnik uvijek zalipljen na sredinu.

Sto se tice pucanja to je glavni dio FPS uglavnom, i strasno me iritira da vecina shootera njega totalno imebecilno naprave, pucanje sa ramena je presudan dio i jednako je bitan koliko lopta u nogometu, danas je tehnologija napredovala da mozemo to veoma lagano simulirati. Kad si vec spomenuo OF to je dobar put koji bi trebao postati standard.

Ledu505
31. 01. 2009., 22:16
Pucanje s boka i pucanje u glavu, a nego kako, pa to je igra. Nije to stvarnost, ako mogu birat u igri, pucam u glavu, ko da je bitno dal se tako radi u stvarnosti ili ne. U stvarnosti u nikog ni ne pucam nikako, zato ovdje peglas sto brutalnije mozes.

LeteciPauk
31. 01. 2009., 23:40
Ledu505 je napisao/la:
Pucanje s boka i pucanje u glavu, a nego kako, pa to je igra. Nije to stvarnost, ako mogu birat u igri, pucam u glavu, ko da je bitno dal se tako radi u stvarnosti ili ne. U stvarnosti u nikog ni ne pucam nikako, zato ovdje peglas sto brutalnije mozes.
Postoji realnost i realnost. Ne brkaj pojmove. U igri kao i u stavrnosti postoji neki standardi realnosti koje igra mora drzati, isto kao sto se u nogometu bila ona teska arkada ili nekakva simulacija odredana pravila uvik se drzi, isto tako u auto trkama bile one arkade ili simulacije ti znas da ce voziti auto a ne avion ni tako u igrama zanra FPS bi trebali, ukljucujuci Killzone i jos hrpu otalih igara samo pucanje napraviti po elementarnim pravilima, a osnovni element bilo kakvog pucanja je pucanje sa ramena, koristeci nisan bez toga je pucanje na slipo. To sto ti ne pucas u pravom zivotu je tvoja stvar, ali ako ces napraviti pucanje napravi ga kako spada i zato me iznenaduj ovaj okret killzona koji se odmakao od ovog standarda u kojem se ipak puca uglavnom sa ramena, igra tipa cod, battlefield i slicno.
Sto se tice brutalnosti, meni je uvijek bitna efikasnost, a odmah cu napomenuti da je headshot nesto sto je izmisljeno u igrama, krajem devedestih, u stvarnosti glava nije nesto pretjerano ranjivija od ostatka tjela tj, torzo nije otporniji na metke od glave. U stvarnosti nitko ziv ne puca u glavu zbog tog razloga, a i razloga sto je tijelo daleko veca meta nego glava. U igrama je to ekstremno napravljeno.

Nije to stvarnost, ako mogu birat u igri, pucam u glavu, ko da je bitno dal se tako radi u stvarnosti ili ne
Da bolje pojasnim, igra bi bila da umjesto puske imas metlu koja umisto metka ispucava stihove iz Sevinog vele hita Gas, Gas. Ali covjek kad kupuje igru u kojoj bavi futurstickim ratom na nekoj dimnoj maglovitoj smedoj pripizdini onda tamo ne ocekuje da tamo nadje pusku i metke a ne metlu i severinu, pucanje sa boka za bilo koga koji malo zna o oruzju je isti gaf kao metla i severina.

Klima
01. 02. 2009., 00:03
Ej leteci man sorry ali killzone 2 je igra kako god bilo onaj ko ga voli ce ga igrat,drugi nece,a da je savrsen je,jer ga jos nitko nije posrao ni za jednu sitnicu

Ledu505
01. 02. 2009., 00:51
Taj pogled na pucanje s boka nisam jos cuo. Mislim da ti je to toliki nedostatak mi nije jasno. OK, nije Op.flash ali zato ima svoje cari koje ove nemaju. A sad dal ce mi gana stajat malo gore ili dole ili lijevo ili desno......(pritom kad kazem gana mislim na oruzje, da ne bi bilo drugih primisli :-D )

LeteciPauk
01. 02. 2009., 01:25
Klima je napisao/la:
Ej leteci man sorry ali killzone 2 je igra kako god bilo onaj ko ga voli ce ga igrat,drugi nece,a da je savrsen je,jer ga jos nitko nije posrao ni za jednu sitnicu
Nisam bas primjetio da su ocjene ciste desetke, tako da ovo za sitnicu ti bas nestoji. A iskreno na ocjene se vise ne obazirem, onoliko savrsenih ocjena GTA IV nije normalno, a s obzirom da nitko od nas nije igru igrao (osim neki betu), ukljucujuci i tebe, ne vidim kako si ti vec zakljucio da je igra savrsena.

Ledu505 je napisao/la:
Taj pogled na pucanje s boka nisam jos cuo. Mislim da ti je to toliki nedostatak mi nije jasno. OK, nije Op.flash ali zato ima svoje cari koje ove nemaju.

To mi je poprilicno iritantan nedostatak ali koji mogu podniti i daleko da ce me to odvratiti od kupnje igre, ali igra jos daleko od izlaska pa trebamo malo za spamati temu :-D
Sto se tice posebnih cari, iskreno u beti ovo sto vidim nista posebno kao ni raznim videoima i previewima i sto ja znam, ali drugih se igara nema, waw se ne igra toliko i veza me ubija, resistance 2 mi nikako ne dopada, itd, itd. Killzone mi nije vrhunska igra, ali moram priznati, ne vidim bolji FPS koji sad izlazi ili je nedavno izasao. A Klimu, ah klima, koliko se ja sicam on je na ovom forumu nekoliko igara vec izjednacio sa sexom prije izlaska pa ispalo corak se na njega bas i ne obazirem toliko, doduse morao sam mu dati odgovor :-D

Klima
01. 02. 2009., 15:54
U ono vrijeme te su igre bile bolje od sexa,sada je pusiona pa je sex bolji i zanimljiviji,a cim killzone dode siguran sam da ce bit bolji od sexa,vec smo to mi komentirali sa ljudima sa liste svi se slazu,hahahhaha,jer iskreno znam da cu vise igrat nego jebat!

Battery
01. 02. 2009., 18:11
Kako to možete uspoređivati, to uopće nisu dvije iste vrste igre. :-D

Ipak mislim da je u KZ2 nešto lošija grafika :lol:

Klima
02. 02. 2009., 02:17
Da grafika je ipak malo losija na killzonu! :smoking:

_priMax_
02. 02. 2009., 10:25
Klima je napisao/la:
..a da je savrsen je...

Ništa nije savršeno pa ni killzone, savršena igra je igra koja se svima svidi a budi uvjeren da če večina ovih mangupa koji ju toliko hvale promjenit mišljenje kad igra izađe!

Outsider
02. 02. 2009., 11:15
I većina ovih mangupa koji pljuju po njoj će promijenii mišljenje kada igra izađe. :-D

mislav2222
02. 02. 2009., 11:27
Outsider je napisao/la:
I većina ovih mangupa koji pljuju po njoj će promijenii mišljenje kada igra izađe. :-D nitko ne pljuje po njoj jer ne možeš pljuvati po nečem što nisi igrao ali isto tako ne možeš toliko hvaliti.mi svi samo nagađamo i raspravljamo ,zato i postoji ovaj forum, šta će biti i svi se nadamo da će biti igretina jer do novog cod-a nemamo šta igrati.igra će zasigurno biti hit samo normalno da neće svakome jednako sjesti

GPTkeljober
02. 02. 2009., 12:50
Gantra ne kuze oni da su neki igrali, pazi sad ovo BETU KILLZONA 2 i da znaju o cemu pricaju!!!!
Ne mozes im to utuc u glavu da je igra bolesno dobra no mozda je i tako bolje jer kad je zaigraju bit ce paffffff :-O :yup:

mislav2222
02. 02. 2009., 13:34
Gantra ne kuze oni da su neki igrali, pazi sad ovo BETU KILLZONA 2 i da znaju o cemu pricaju!!!!
Ne mozes im to utuc u glavu da je igra bolesno dobra no mozda je i tako bolje jer kad je zaigraju bit ce paffffff :-O :yup: bili smo kod gantre i igrali betu ,pazi sad ti ovo,igra izgleda dobro ali kad je bilo 32 igrača bilo je nemoguće igrati,a to nitko nigdje nije napisao,tako da znamo o čemu pričamo :-p
očito je da nisi razumio svi bi željeli da ta igra bude bolesna i da imamo šta igrati,ali na osnovu trailera se ne daju ocjene igri,a to što je vas pet sa foruma igralo betu nije nikakvo mjerilo jer vama je i resistance 2 bio bolesna igra :smoking:

_priMax_
02. 02. 2009., 14:18
Ne mozes im to utuc u glavu da je igra bolesno dobra no mozda je i tako bolje jer kad je zaigraju bit ce paffffff :-O :yup:

IGRO SI BETU KILLZOJNEA 2????
Kak si ti cool, jebote ti mogu bit frend?????

Prijatelju cijeli svijet je igro CoD WaW betu i svi su bili oduševljeni a igra je ispala jedno veliko *****, zato nemoj tu glumatat baju da si ti igro betu jer beta je živi *****!
Kako čete svi vi lagano zašutit kad igra izađe i kad shvatite da ste smeče dizali u nebesa.

Tuheljski-gamer
02. 02. 2009., 14:26
Da, dizali su u nebesa smeće koje u svim svjetskim recenzijama prolazi vrhunski ocjenjeno...

Ohladite ljudi...za mjesec dana ćete pričat a ne se tu sad klat ko budale...

Makar Jazzo dobro veli da se nemre na temelju bete posve konkretni zaključak donjeti...

Al da je smeće...

mislav2222
02. 02. 2009., 14:48
Tuheljski-gamer je napisao/la:
Da, dizali su u nebesa smeće koje u svim svjetskim recenzijama prolazi vrhunski ocjenjeno...

Ohladite ljudi...za mjesec dana ćete pričat a ne se tu sad klat ko budale...

Makar Jazzo dobro veli da se nemre na temelju bete posve konkretni zaključak donjeti...

Al da je smeće...nitko se ne kolje nego samo komentiramo i nitko nije rekao da je igra smeće nego da sigurno neće biti ono što nama pričaju jer do sad uvjek su nešto zatajili i onda nam šibali update da to isprave,a što se tiče ocjena,što moj prijatelj kikikiller kaže:
"para probija tamo gdje burgija ne može"

Outsider
02. 02. 2009., 14:50
nitko ne pljuje po njoj jer ne možeš pljuvati po nečem što nisi igrao

Nije baš da nitko ne pljuje:

_priMax_ je napisao/la:
Kako čete svi vi lagano zašutit kad igra izađe i kad shvatite da ste smeče dizali u nebesa.

Usput jazzo, jasno da ne možeš hvaliti do neba nešto što nisi igrao no izgleda da možeš omalovažavati isto to, što nisi igrao jel. Nije baš logično.

pazi sad ti ovo,igra izgleda dobro ali kad je bilo 32 igrača bilo je nemoguće igrati,a to nitko nigdje nije napisao,tako da znamo o čemu pričamo :-p

To nitko ne piše jer to više ne postoji, to je bila boljka bete.
Mi smo igrali betu a ljudi recenziraju gotovu igru.

mislav2222
02. 02. 2009., 14:55
da ljudi recenziraju gotovu igru ali koliko je njih u tom trenutku bilo na serveru a koliko će biti od 27.02 na dalje?!

Outsider
02. 02. 2009., 14:57
Pa logično je za zaključiti da računaju na to. Uostalom bitno je koliko ih je u igri koju igraš a ne koliko ih je na sreveru na kojem igraš, ako je server pretrpan neće tebi sigurno padati framerate u igri (što se dešavalo u beti) nego će se sam sever srušiti.

Ako su recenzenti igrali mečeve sa 32 igrača i nije bilo problema onda ne vidim razlog za brigu.

mislav2222
02. 02. 2009., 15:00
daj bože da je tako,previše puta su nas izvarali da bi im sad vjerovali i nije mi jasno ako je to sve super i krasno zašto nam ne daju demo,zašto se čeka izlazak igre
:-?

Outsider
02. 02. 2009., 15:02
daj bože da je tako,previše puta su nas izvarali da bi im sad vjerovali i nije mi jasno ako je to sve super i krasno zašto nam ne daju demo,zašto se čeka izlazak igre
:-?
:-)

Još malo pa ćemo vidjeti.

EDIT:
Demo ćemo dobiti vjerovatno prije nego što nam igra dođe.
Znam... to nije dovoljno rano.

Ne daju nam demo ranije jer da svi skinu demo svi bi htjeli odmah kupiti igru a toliko ih još nisu naštancali. :-D

LeteciPauk
02. 02. 2009., 16:06
Outsider je napisao/la:
Usput jazzo, jasno da ne možeš hvaliti do neba nešto što nisi igrao no izgleda da možeš omalovažavati isto to, što nisi igrao jel. Nije baš logično.

Ajde outsideru pogledaj temu Killzona i iskreno mi reci jeli Jazzino kritiziranje ista prema koletkivnom svrsavanju prema igri na ove 3 Killzone teme. Pa ekipa tamo svrsava vec mjesicima, a uvrh glave su trojica igrali betu, pet ako racunamo mene i tebe.
I da ovom padobrancu sto je javio igranjem bete, igrao sam je i ja i daleko da je igra losa, ali da cu svrsavati na samu pomisao nje kao ekipa sa Killzone teme, necu.

Klima
02. 02. 2009., 16:21
Evo da se ne svadate killzone 2 demo dolazi ovaj cetvrtak,saznao iz pouzdanih izvora i onda cemo vidjet bar polovicno dal valja ili ne!!!!Do jaja,Pa onda komentirajte

Outsider
02. 02. 2009., 16:22
O ukusima nećemo, jasno ako se nekome igra ne sviđa toliko uopće me to ne jebe. No ako nije uredu hvaliti igru bez da ju se je igralo onda nije uredu ni pljuvati po njoj a jazzo već neko vrijeme radi baš to. Jazzo najebo si... :-D

Usput za one koji ne znaju:

ar je napisao/la:
Ne znam da li to uopce ikoga zanima, ali DEMO Killzonea 2 je od OVOG CETVRTKA, 5.2., dostupan na PSN Storeu.

mislav2222
02. 02. 2009., 16:26
odlično i vrijeme je da vidimo to čudo :thumbsup:

lotdogg
02. 02. 2009., 17:15
ar je napisao/la: Ne znam da li to uopce ikoga zanima, ali DEMO Killzonea 2 je od OVOG CETVRTKA, 5.2., dostupan na PSN Storeu.

Lijepo, lijepo, što kaže Storm bilo je i vrijeme. :-)

stroke
02. 02. 2009., 21:56
Re: Killzone 2 - GamePlay klan: GP_team [GPT]

poslao Klima dana 2009/2/1 15:54:45

U ono vrijeme te su igre bile bolje od sexa,sada je pusiona pa je sex bolji i zanimljiviji,a cim killzone dode siguran sam da ce bit bolji od sexa,vec smo to mi komentirali sa ljudima sa liste svi se slazu,hahahhaha,jer iskreno znam da cu vise igrat nego jebat!

Da ja nosim takvu rugobu na ramenima kao i ti, i ja bi se držao samo đojstika(čitaj dvosmisleno).
hahahahahahaha STRAŠNO

Klima
02. 02. 2009., 22:55
:smoking: :smoking:

lotdogg
03. 02. 2009., 00:24

Haha, nisi normalan care. :chinchin:

nepravda
03. 02. 2009., 15:24
Mi nemamo lidera ili tako nešto?

ar
03. 02. 2009., 16:28
nepravda je napisao/la:

Imate. Samo je jedan lider, ali to ovisi o politickim preferencama. Izaberi onoga koji ti vise pase vezano uz zivotne stavove - Gantrfaxx je slijedbenik ideja obojice - nacionalisticke logike prvog i socijalisticke logike drugog. To sto to na kraju "kao slucajno" radja nacional-socijalizam, ali otom-potom - stavio bih onda i sliku pod c) ali za to bi mogao zavrsiti u zatvoru pa necu.

LIDER a)

http://www.srpska-mreza.com/Croatia/photo/Tudjman-Napoleon.gif

LIDER b)

http://www.historylearningsite.co.uk/fileadmin/historyLearningSite/josef_2.jpg

Sanjorad
03. 02. 2009., 17:03
e amare puka si :lol: :lol: :lol:

Outsider
03. 02. 2009., 17:16
nepravda je napisao/la:

Imamo, mene. Što misliš zašto sam ja otvorio ovu temu...
No dok dobijemo igru i dok vidimo gdje stojimo i tko je voljan ozbiljnije posvetiti se igri dodijelit ćemo i ostale funkcije, co-lider, kapetan, narednik... kurir...
Niti imam želju niti mislim da trebam sve raditi sam.

EDIT:
Sve multiplayer mape (http://www.dpadmagazine.com/2009/02/03/killzone-2-multiplayer-maps-preview/), video naravno.

Battery
03. 02. 2009., 19:16
Mape su stvarno ogromne, jako su kompleksne i dok igram sam bez ekipe sigurno ću se naživcirati.

Zanima me recimo nas 16 iz klana uđemo u igru, hoćemo li se svi čuti međusobno kada uđemo u squad ili imaju 4 po 4 squada kao u resistaencu 2. To je mi je stvarno loše ako je tako, ne znam zašto svi developeri sve više inzistiraju na tome.

Tuheljski-gamer
03. 02. 2009., 19:58
Kolko sam čital...da, čujemo se 4 na 4 s tim da ostale čujemo ak im se približimo...

Sad, ne znam ak je to točno...

Prvi Resistance i dandanas ima najbolje riješenu komunikaciju, vidli bumo kaj bu K2 donesal

EDIT: da, Buz, to i je poanta mog posta :-D :-)

buz
03. 02. 2009., 19:59
Mislim da je bilo rečeno da se čuju samo oni unutar squada, osim ako u igri niste u neposrednoj blizini, onda možeš čuti šta oni iz drugog squada govore. Inzistiraju vjerojatno na tome jer kad bi se 16 ljudi počelo derati to nebi ličilo ni na šta...

heha
03. 02. 2009., 21:21
Battery je napisao/la:

Pa zar to nije najbolja taktika za uspješnu borbu? Podijeliti se na manje timove? U R2 to baš i ne pali, jer se na kraju sve svodi samo na najobičnije napucavanje, ali u igri poput KZ2 gdje je bitna taktika uvijek je dobro znati tko ti čuva leđa.

Npr. Neko se zadere da prilaze s lijeve strane, pošto vas je 16 u timu, sad na čije se lijevo misli?! Ono užas... Zato kad vas je četvero, pratite se usko i pazite na sve oko sebe. Sad mi na pamet pada MGS4 gdje je zahvaljujući SOP-u, Meryl Silverburgh sa svojim četveročlanim timom sredila nekoliko Frogsica u čas... :awe:

Battery
03. 02. 2009., 21:44
To meni stvarno ne valja.

Treba ko u R1 lijepo da izabereš svoj, pa, ako hočeš možeš izabrati 2 ili 3, ili da se naprave 2 ili 3 tvoja, ali trebali su ostaviti i mogučnost da se može svih 16 čuti.

Ovako igra na s 16 a ja samo s 3 od njih.

heha
03. 02. 2009., 22:08
Pa svih 16 će biti u lobiju prije početka... dogovorite se prije oko prioriteta pojedinih squadova, pod uslovom da dobro poznajete mapu na kojoj igrate, pa tako dok jedni vode rad, s druge strane squad sabotera ide do protivničke baze i radi svoje... Pa kad je već po klasama, znaju se obaveze pojedine. Snajperi će pružati podršku saboterima te time povečati šansu uspjeha, medic će se vjerojatno držati s vojnicima kao nokat i prst(vojnici će tu biti samo da odvraćaju pažnju protivnicima), inženjeri će se brinuti oko postavljanja sigurnosnih mjera oko baze te time i spriječavanja eventualnih ulazak protivnika u bazu. Ako očekuješ tek tipični search and destroy onda se drž R2 ili COD-a... pa zaboga nije KZ2 jedina mp igra na svijetu :-)

Klima
03. 02. 2009., 22:48
To sa squadovima ce bit pre******,to mi se svida nekako mi vise pase da se cuje samo 4 njih u tom squadu

ToniB
03. 02. 2009., 22:52
Neznam ja mislim da su ipak malo kiksali sto se toga tice.
Ako je vec ta podjela mogli su stavit da se cuje po 8 ljudi ovo mi je malo previse razbijeno i biti ce veliki problem ako se prethodno prije klanwarova ne dogovorimo gdje ce tko i sta ce tko radit.
Ali sve u svemu dovoljno igre i vjezbe te dobro poznavanje mapa i problema nece biti.A tko zna mozda to i promjene nekim updateima.

heha
03. 02. 2009., 23:14
U ostalom na kafici se priča a na fronti se ratuje:-)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jEnPDPOB2mc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jEnPDPOB2mc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

BTW

Can you take in-game screenshots, upload videos, use custom music etc?

Multiplayer will let you play music from the XMB, no screenshot ability etc on release, might patch it in.

Battery
04. 02. 2009., 01:26
Da ali trebali su ostaviti mogučnost da se može čuti nas 16, pa zar nije jednostavnije dogovoriti se u lobbyu pa onda usavršiti u igri nego se samo čuti u lobyu a u igri ništa.

Samo kažem, trebali su ostaviti tu mogučnost, pa tko voli nek izvoli.

Ne vjerujem da će nas ikada biti po 16 uvijek recimo 7 i onda je to puša, onda nema te podrške o kojoj heha priča, mislim da je zato Ar mislio da će nas igra ujediniti.

EDIT: Vidim de će se moći birati tko će biti u kojem squadu prije igre. Znaći neće nas pobacati kao u R2, odlična vijest.

Klima
04. 02. 2009., 16:04
E da vam javim objavljena su pravila za killzone 2 arenu na cg-u pa ako vas interesira bacite oko da se naviknete.I predlazem msn da ima svaki clan jer ako dode do nesuglasnica bez msn-a pobjeda nece biti dodjeljena i chalenge ce biti obrisan!
E da ne zaboravim u tim pravilima isto pise kako se igra,koliko igraca,minuta,hostanje itd

ToniB
04. 02. 2009., 22:27
Klima je napisao/la:
E da vam javim objavljena su pravila za killzone 2 arenu na cg-u pa ako vas interesira bacite oko da se naviknete.I predlazem msn da ima svaki clan jer ako dode do nesuglasnica bez msn-a pobjeda nece biti dodjeljena i chalenge ce biti obrisan!
E da ne zaboravim u tim pravilima isto pise kako se igra,koliko igraca,minuta,hostanje itd

To s MSN-om je dobra stvar jos imam jednog s CG mislim da je bio sudac na COD-u 4

Klima
04. 02. 2009., 22:31
Predlazem kao sto sam predlozio i Tk clanu,da dodate prije igre sve suce,a admine dodajte samo kada to bude trebalo,jer u slucaju da dode do nesuglasnica tako ih odmah imas i vidis tko je online a ne da trazis i da nastane jos vise komplikacija i oduzimanja vremena,eto to je moj prijedlog!!

Battery
05. 02. 2009., 17:46
A imate i jednostavniji način, a to je da igrate preko Killzoneovog klan sustava, osim naravno toga turnira.

Outsider
05. 02. 2009., 18:07
Pa to GPT klan i namjerava, ako sve bude funkcioniralo kako treba.

ZohaRi
06. 02. 2009., 01:55
Malo kasnim, ali ako moze ja bih u clan!

ToniB
06. 02. 2009., 02:09
ZohaRi je napisao/la:
Malo kasnim, ali ako moze ja bih u clan!

To si Demo vidio pa se sad izvlacis da kasnis :-D
Sto se mene tice upadaj ali gantra je boss :-)

Outsider
06. 02. 2009., 11:00
Nisam ja nikakav poseban boss, mi sve riješavamo dogovorom.
Žoha naravno da možeš u klan.

ToniB
06. 02. 2009., 14:29
Outsider je napisao/la:
Nisam ja nikakav poseban boss, mi sve riješavamo dogovorom.
Žoha naravno da možeš u klan.

Pa nisi vidis da sam boss napisao malim slovima :-D .
Ali evo vidim vec masu clanova a znam da ih pola nece bit aktivno.Tako da ulaz starih poznanika iz COD-a 4 s kojima mi je bilo jako ljepo igrati vec gradi jednu stalnu ekipu a za njih sam siguran da ce se dovoljno posvetit igri.

Outsider
06. 02. 2009., 15:01
Ma biti će nas dovoljno, to nije upitno. Kao prvo igra se neće svidjeti apsloutno svima, mislim da će neki relativno brzo odustati, a kao drugo ionako sumnjma da ćemo igrati mečeve 16 vs 16.

Battery
06. 02. 2009., 16:09
Sumnjam i ja ali što ako nas je 9, igraju 4 i 4, a ovaj zadnji ostane sam, i nateže se s nekim debilima.

Sanjorad
06. 02. 2009., 16:37
ova igra nije za noobove tako da Toni nema šanse protiv mene :-D

Outsider
06. 02. 2009., 16:40
Brcko, svaki igrač može sam napraviti squad i pozvati u njega koga želi, nitko se ne može spojiti u tuđi squad ako ga se ne pozove u njega. Znači nećeš morati slušati nekog majmuna kako urliče.

Ako nas je 8, ti napraviš squad i zoveš dvojicu, Toni napravi squad i zove dvojicu, ja napravim squad i zovem jednog i to je to. Kako se tko od naših postepeno spaja zovemo ga u squad dok se ne popuni itd.

LeteciPauk
06. 02. 2009., 16:52
Odigrao sam napokon demo i dobija sam jos gore impresije nego u nakon kratkog igranja bete.
Ali nesto sto uvik mislim pitati pa zaboravim, zasto granate imaju trag kad ih se baci?
I jedno tehnicko pitanje, kako iskljuciti vibru na gamepadu, ide mi na zivce.

Battery
06. 02. 2009., 16:55
Sanjorad je napisao/la:

Isto kao i u COD-u :-D

Aj dobro, to je već bolje s tim squadovima, ali opet, trebali su ostaviti da možemo svi komunicirati, ovako je isto OK, ali trebali su ostaviti mogučnost.

ibor4you
06. 02. 2009., 16:55

I jedno tehnicko pitanje, kako iskljuciti vibru na gamepadu, ide mi na zivce.

Ne znam nisam gledao da li ima OFF opcija u setingsima, ako ne mozes iskljuciti u postavkama na konzoli..

Sanjorad
06. 02. 2009., 16:57
Battery je napisao/la:

Sanjorad je napisao/la:

ma to san mu ja popušta :-D

Outsider
06. 02. 2009., 16:59
Vjerovatno u demou nije stavljena ta opcija. Vjerovatno jer dosta igrača ima sixaxis bez vibre a za one koji imaju dualshock 3 nije im palo na pamet da bi im vibra mogla smetati.

Battery
06. 02. 2009., 18:00
Pa vibra se isključuje tako da stisnete PS button i držite ga, kad ase pojavi ono quit game... tu ima opcija za isključiti vibru.

LeteciPauk
06. 02. 2009., 18:39
Outsider je napisao/la:
Vjerovatno u demou nije stavljena ta opcija. Vjerovatno jer dosta igrača ima sixaxis bez vibre a za one koji imaju dualshock 3 nije im palo na pamet da bi im vibra mogla smetati.
Ma meni vibra opcenito smeta, ne samo u Killzonu.

Battery je napisao/la:
Pa vibra se isključuje tako da stisnete PS button i držite ga, kad ase pojavi ono quit game... tu ima opcija za isključiti vibru.
Hvala, probat cu :-)
Ovo je inace prva igra koju sam uopce igrao sa dualshockom, nabavio ga prije par dana, tek ga danas isprobao.

ToniB
06. 02. 2009., 22:36
Sanjorad je napisao/la:

Battery je napisao/la:

Sanjorad je napisao/la:

ma to san mu ja popušta :-D

Potrudi se da ne citamo tvoje ime na zadnjem mjestu :rotflmao:

Outsider
07. 02. 2009., 13:39
Ma meni vibra opcenito smeta, ne samo u Killzonu.

I meni, u većini slučajeva. U biti skoro pa uvijek ju isključim.

ToniB je napisao/la:

Lako se vama zajebavat, Sanjorad mislim da ima najmanje iskustva u COD-u. A koliko znam četvorku nije ni igrao.

Sanjorad
07. 02. 2009., 14:44
Outsider je napisao/la:

ToniB je napisao/la:

Lako se vama zajebavat, Sanjorad mislim da ima najmanje iskustva u COD-u. A koliko znam četvorku nije ni igrao.

ma toni i brčko su još djeca a znaš kako je s djecom moraš im popštati da ne zaplaču :lol:

ToniB
07. 02. 2009., 16:07
Sanjorad je napisao/la:

ma toni i brčko su još djeca a znaš kako je s djecom moraš im popštati da ne zaplaču :lol:

:-? Ako smo mi djeca sta se ti prepires s nama :lol:

Sanjorad
07. 02. 2009., 16:29
ToniB je napisao/la:

Sanjorad je napisao/la:

:-? Ako smo mi djeca sta se ti prepires s nama :lol:

:lol: pokušavan i ja biti djete :lol:
sriča vaša što smo u istoj ekipi pa ste sigurni :lol:

ToniB
07. 02. 2009., 18:30
Sanjorad je napisao/la:

:lol: pokušavan i ja biti djete :lol:
sriča vaša što smo u istoj ekipi pa ste sigurni :lol:

Pa moram priznat da ti uspjeva samo tako nastavi i bit ces kao mi :thumbsup: a sta se srece tice mislim da je obrnuto :lol:

Sanjorad
07. 02. 2009., 18:41
ma samo da više igra izađe pa čemo lako viditi ko je bolji

Battery
07. 02. 2009., 19:47
Ajd, još malo i tu je. Kojih 20 dana. Blabora očekujem prvi dan u igri, nema tu sutra ću je nabaviti, prekosutra... PRVI DAN! :-)

Sanjorad
07. 02. 2009., 20:39
Battery je napisao/la:
Ajd, još malo i tu je. Kojih 20 dana. Blabora očekujem prvi dan u igri, nema tu sutra ću je nabaviti, prekosutra... PRVI DAN! :-)

a preordana je sad kad če stiči nije do mene

FPSking
08. 02. 2009., 22:31
Samo da pozdravim bracu po oruzju. Pozz

Outsider
09. 02. 2009., 11:13
Pozdrav, nadam se da ćemo se u Kz2 multiplayeru što prije naći. Pa da krenemo pravit reda. :-)

LeteciPauk
09. 02. 2009., 15:33
FPSking je napisao/la:
Samo da pozdravim bracu po oruzju. Pozz
Pozdrav i tebi. Iako se meni osobno ne dopada igra pretjerano, vjerujem da mi to nece smetati da dajem svoj doprinos u nasim velicanstvenim pobjedama protiv Engleza, Poljaka, Spanjolaca, Franzuca i ostale europske bagradi.

Dino-Gamer
09. 02. 2009., 23:20
Jel ima koja dobra dusa da mi naruci KILLZONE 2 preko shopto.net?BIO bih zahvalan do groba :kiss:
pa da i ja imam tu privilegiju igranja KZ-a 2

Outsider
10. 02. 2009., 01:52
Imaš PM.

megatama
10. 02. 2009., 15:10
Joj moram si nabavit novi headset jer onaj moj povremeno poludi.....tako da me svi mogu cut hehe

Outsider
10. 02. 2009., 15:32
Headset je obavezan! Po mogućnosti onaj koji ne krči i ne zuji. :-)

megatama
10. 02. 2009., 16:15
Da moj krci i zuji kad pozeli :) to ste posebno obozavali ti i alaish...pogotovo kad smo gubili a moj headset vam unistava sluh i zivce hehehehe

Battery
10. 02. 2009., 16:50
E, kako me to nervira, igramo i onda sve nešto šušti, ma jebote. I još, što kažeš, izgubimo a onda mi još to zuji.

Nabavljaj novi hitno.

Klima
10. 02. 2009., 16:54
E gantra sto se naseg meca tice ili klanske borbe mi cemo snimat pa objavit na youtube,gdje god da ga odigrali,mislim na ladderu od igre ili cg-u nije bitno

LeteciPauk
11. 02. 2009., 05:34
Klima je napisao/la:
E gantra sto se naseg meca tice ili klanske borbe mi cemo snimat pa objavit na youtube,gdje god da ga odigrali,mislim na ladderu od igre ili cg-u nije bitno
Ja neznam o kakovim snimanjima ti ovdje govoris. Vjerovanto imas sotonske primisli od samog sotone osobno i njega samog. Znaj da je ovo sveti katolicki klan i necemo dopustiti da ti snimas nekakove svoje perverzne igre, igrice i borbe. Ali nista cudno od vaseg perverznog Amiskog Porno kulta da vam napamet padaju svakakove perverzne sotonske misli od samog sotone i njega osobno.

Outsider
11. 02. 2009., 13:25
Klima je napisao/la:

Nemam ništa protiv. Samo probajte što više snimat mene. :rotflmao:

Znaj da je ovo sveti katolicki klan

Mi preferiramo Helghaste, a Helghasti sumnjam da su katolici. :-D

FPSking
11. 02. 2009., 15:38
Klima skupio strane dobre (crnce, zidove, rome) igrace pa se hoce izivljavat na sacici probranih igraca iz naroda od 4 miljuna ljudi... e moj Klima. Zar nije to malo noobovski?!

Outsider
11. 02. 2009., 18:20
Klima je u takvom klanu oduvijek.
Meni ne smeta no ja ću radije biti deseti na ljestvici u nekom našem klanu nego prvi u nekom multinacionalnom. :-)

ruffryder
11. 02. 2009., 18:50
Slazem se ,i sam sam takav.. :-)

Klima
11. 02. 2009., 23:10
Ja sam multinacionalan tako sam odgojen,tako zivim,tako igram,tako prcam sta jos.......hahahah!Ciljam na pretezito kvalitetne igrace zbog reputacije.Gaming je oduvjek bio moja veliki hobi i zelim u tom hobiju nastavit nizat uspjehe!

PericaLjubusak
12. 02. 2009., 02:39
Ja zivim u multinacjonalnoj drzavi pa mi odgovara takav klan, hehe! Ma puno je tu ljudi s kojima je pocelo moje online igranje tako da tu ostajem! :thumbsup:

nepravda
12. 02. 2009., 17:20
26 nas je.Još petorica i možemo se podijelit na dva klana GPT_1 i GPT_2 :-p

Outsider
12. 02. 2009., 17:56
27 sada. ;-)

Ne brini, nit će svi biti uvijek online, pogotovo ne u isto vrijeme, niti će svi igrati klanske borbe (što ne znači da neće svatko imati šanse igrati nego da će se izdvajati najbolji)

LeteciPauk
12. 02. 2009., 19:14
Nakon dugo vremena kod frenda odigrao partiju dobrog starog coda 4, free for all je bio, kako je dobro vratiti se. Nakon pocetnih par pocetnih minuta zagrijavanja (9-6 k/d ratio), radim 16 kill streak za pobjedu i pokazujem frendovima kako se to radi :-D Drugi put ce biti jos bolje, tad cu cak probati koristiti granitice koje nisam ni takao :-D

megatama
13. 02. 2009., 17:58
Bit ce dobro ima nas vec puno u klanu,sva sreca sto mozemo imat 100 frendova na listi....

FPSking
13. 02. 2009., 18:05
Gantra dodaj gotovinu85 u klan. Pozz

megatama
14. 02. 2009., 02:12
Gantra ja smatram da mi nebismo trebali imat neki brojcani limit sto se tice klana nego da moze uc svatko tko zeli i dok god postuje i nevredja druge igrace da je dobrodosao...a ne poput nekih klanova radit limite i izbrijavat elitu a najtuznije sto sam ja igrao sa nekima od njih i CISTI PROSJEK ili gore :) zato lete sa moje frend liste na sve strane......

mislav2222
14. 02. 2009., 02:44
megatama je napisao/la:
Gantra ja smatram da mi nebismo trebali imat neki brojcani limit sto se tice klana nego da moze uc svatko tko zeli i dok god postuje i nevredja druge igrace da je dobrodosao...a ne poput nekih klanova radit limite i izbrijavat elitu a najtuznije sto sam ja igrao sa nekima od njih i CISTI PROSJEK ili gore :) zato lete sa moje frend liste na sve strane......ti si sam tražio prosječne i gore da te stave na frend listu.uvjek možemo odigrati koju 1 na 1 da vidivo tko je prosjerčan. :chinchin:

živio rođo :thumbsup:

megatama
14. 02. 2009., 02:52
Opet ti....maknuo sam te sa frend liste jer si nekulturan a takvi mi netrebaju.Toleriram i djecu na listi ali dok god se znaju ponasat...kad postanu naporni i bezobrazni lete.Ali dosta oftopica i nemoj mi vise slat poruke..

mislav2222
14. 02. 2009., 02:59
1.ti si meni poslao poruku pa sam ja tebi na nju odgovorio
2.jednako si bio nekulturan kao i ja
3.jel nije sramota da čovjek u tvojim godinama piše takve gluposti i da laže
4.opomenio si mene i jazu da ti nedamo da pišeš po forumu ,a sad ti to radiš

megatama
14. 02. 2009., 04:28
Gantra kak je igrat protiv bootova??.....

Outsider
14. 02. 2009., 13:07
megatama je napisao/la:
Gantra kak je igrat protiv bootova??.....

Nisam probao, to ću dok završim singleplayer.

Nećemo ograničavat ulazak u klan, svima je slobodno no za klanske borbe, kao što sam već rekao, morat će se itekako potruditi. :-)

vinc3
14. 02. 2009., 19:25
Evo i ja bih se prijavio jer sigurno kupujem igru.

PSN ID: Vincetich

Dodajte me. :-)

LeteciPauk
14. 02. 2009., 22:32
Outsider je napisao/la:
Mi preferiramo Helghaste, a Helghasti sumnjam da su katolici. :-D
Kako da nisu, svi odreda pravi domoljubi i vjernici. Pravi obiteljski ljudi, nedjeljom na misu jer zele a ne samo da ih susjedstvo vidi. Pravi, pravi ljudi, a ne ovi sotonisti poput klima amish perverzija uredaja i ovog megatame sa sotonom osobno na avataru.

vinc3 je napisao/la:

Nemos u klan, vidim da slusas one bezboznike i samoubice iz Joy Divisiona. Ovo je Sveti Katolicki klan.

vinc3
15. 02. 2009., 00:13
Zajebavaš se ili..? http://www.gameplay.hr/images/subject/icon15.gif

nepravda
15. 02. 2009., 00:17
vinc3 je napisao/la:
Mislim da se šali ali...

megatama
15. 02. 2009., 00:21
Naravno da se sali,cim gantra dodje letis u klan :) :) :)

LeteciPauk
15. 02. 2009., 01:19
vinc3 je napisao/la:
Adje, iako si heretik, nije ti velik grijeh, sve je dobro dok nije Ceca. Zato mozes u klan :-D

megatama
15. 02. 2009., 02:02
Klan je stvarno velik ali ima mjesta na frend listi posto sam je procistio od noobova hehe

vinc3
15. 02. 2009., 02:29
Adje, iako si heretik, nije ti velik grijeh, sve je dobro dok nije Ceca.

I dalje se stvarno nadam da se šališ...
To jesam li ja heretik, katolik ili nešto treće nema apsolutno nikakve veze sa glazbom koju ja slušam. Da, pjevač im se objesio. Govorim li ja da je to dobro? Gdje si vidio da ja širim nauke suprotne onima koje je Krist objavio? Nigdje. Molio bih te da ubuduće ovakve ''pametne'' komentare zadržiš za sebe.
Jednostavno recite ne možeš u klan i gotovo, a ne na ovaj način. Možda ni ne želim s takvim osobama biti u klanu...

megatama
15. 02. 2009., 02:34
Ne obaziri se na jednog clana jer on ne cini grupu :)

Outsider
15. 02. 2009., 02:51
vinc3 je napisao/la:

Dobrodošao u klan. :-)

vinc3
15. 02. 2009., 02:53
Hvala. :-)

Battery
15. 02. 2009., 03:30
Dodaj ljude s liste na prvoj stranici!

LeteciPauk
15. 02. 2009., 04:09
vinc3 je napisao/la:

Adje, iako si heretik, nije ti velik grijeh, sve je dobro dok nije Ceca.

I dalje se stvarno nadam da se šališ...
To jesam li ja heretik, katolik ili nešto treće nema apsolutno nikakve veze sa glazbom koju ja slušam. Da, pjevač im se objesio. Govorim li ja da je to dobro? Gdje si vidio da ja širim nauke suprotne onima koje je Krist objavio? Nigdje. Molio bih te da ubuduće ovakve ''pametne'' komentare zadržiš za sebe.
Jednostavno recite ne možeš u klan i gotovo, a ne na ovaj način. Možda ni ne želim s takvim osobama biti u klanu...
Naravno da se salim. :-D Iako mi se cini da ti salu nebi pripozna da se spotankes priko nje (ovo je isto sala). Ili mislis da sam ozbiljno mislio da su Helghasti katolici?
Sto se tice Krista i njegovih nauka, hvala ali ne hvala! Znas koji je nalaksi nacin za stvoriti ateista? Daj mu da procita bibliju. (Ovo nije sala)

vinc3
15. 02. 2009., 15:52
Ma sve ok, ispričavam se. :-) Učinilo mi se da si poprilično ozbiljan, pogotovo u drugom postu.

:-D

Dino-Gamer
15. 02. 2009., 20:40
Imate mjesta za jos jednoga?
Posto ce mi Outsider pre ordati,pa tako da bacimo koju.. :respect:

Outsider
15. 02. 2009., 23:01
Ne moraš ulaziti u klan samo da bi bacio koju s nama, to će moći svi no ako želiš u klan možeš.

FPSking
16. 02. 2009., 03:04
Gantra dodaj: astor007

Battery
16. 02. 2009., 16:35
I eto nas na 30 članova.

Outsider
16. 02. 2009., 17:58
Još 2 pa ćemo moći sami bacit 16 vs 16. :lol:

Samo što će se dogoditi da smo svi u isto vrijeme online- NIKAD!

ToniB
16. 02. 2009., 22:11
Outsider je napisao/la:
Još 2 pa ćemo moći sami bacit 16 vs 16. :lol:

Samo što će se dogoditi da smo svi u isto vrijeme online- NIKAD!

Da nemoguće koliko ih je bilo u R2 klanu a nikad nikoga.Najvise 5-6 :rotflmao: Ali biti ce nas nadam se 10 ili vise sto je solidno.

Battery
16. 02. 2009., 22:53
Od nas 30, biti će ih barem 10 koji ili neće nabaviti igru, ili im se neće svidjeti ili će imati neki drugi problem. Tako je bilo u R2 ,treba odmah nakon tjedan - 2 raščistiti listu. Ostane nas 20, subotom navečer kada se najviše igra mora nas biti barem 16 online. Ostalim danima vjerojatno će nas biti za 2 squada.

Sanjorad
16. 02. 2009., 22:57
a ja znan da neču igrat svaki četvrti dan jer radim nočnu a ostalo do 2-3 sata ujutro je minimim

i mislim da bi prvih 15 dana trebali ignorirati outsidera radi duševne boli koje je prouzročio.
tako neka mu kazna bude ta da nemože igrati sa nama točno onoliko dana koliko je igru nabavio prije izlaska :lol:

Battery
16. 02. 2009., 23:19
Pošteno :thumbsup: :lol: