View Full Version : The best of GTA....
PS3_Gamer
10. 09. 2009., 13:01
U ovu temu ulaze svi nastavci legendarnog GTA, od prvog nastavka (onog 2D) do posljednjeg i nadlolazecih....Rijec je o stvarima, radnjama, bilo cemu kaj bi ubrojili u Best of cijelog serijala...
Encore
10. 09. 2009., 13:21
San Andreas, najbolje od GTA do danas. IMO.
Sub-Zero
10. 09. 2009., 13:32
Yup, GTA:SA je ipak najbolji, najopširniji i najbogatiji GTA. GTA IV je ponudio nešto drukčije iskustvo, s mnogo boljim napucavanjem, pričom i grafikom, no to po meni nije dovoljno da nadmaši San Andreas. Kad završite GTA IV, dobijete osjećaj da više ništa nije ostalo za raditi osim vozikanja gradom i odlaska s in-game frendovima na bilijar. IMO, dugotrajnost SA je daleko veća. Šteta što nastavak nije ponudio toliko zabavan RPG segment i sve ostalo čime je SA obilovao. No, to je očito cijena svih tih animacija, razgovora likova i ušminkane grafike. OD GTA V očekujem da ispravi tu nepravdu.
PS3_Boss
10. 09. 2009., 23:39
da...SA je ipak "najveći",ali grafički GTA 4 dominira
Supreme_Gameslord
11. 09. 2009., 21:13
Meni je onaj radio spiker Fernando preprepredobar.
Općenito su mi razgovori na radiopostajama u serijalu prezakon.
Ima puno dubioznih likova među gostima i slušateljima koji se javljaju i koji me fasciniraju(valjda zato što me podsjećaju na nekog:-D).
resident_evil
12. 09. 2009., 00:45
Najbolji nastavak mi je kad se sve zbroji i oduzme ipak San Andreas. Stvarno je bilo puno više stvari za raditi nego u GTA IV. Legendarna mi je spika sa Groove Street 4life!
A baš najbolja točka od svih GTA nastavka mi je jedan i neponovljivi Niko Belic !!! Meni je taj lik prelegendaran. I teško da će se pojaviti neki bolji lik u GTA serijalu IMO. Da nema njega i euphoria engine-a GTA IV bi bio prosjek.
freaxy
12. 09. 2009., 03:45
Ima puno dubioznih likova među gostima i slušateljima koji se javljaju i koji me fasciniraju(valjda zato što me podsjećaju na nekog:-D).
Meni je najbolji onaj iz SA kada je žena zvala specijalce zbog crva u jabuci :lol:
Cyclonus
12. 09. 2009., 17:50
Meni je osobno to najbolji dio igre. Sjećam kad sad imao takvu kantu od kompa da nisam mogao ni GTA3 pokrenut (onak jedva), ali sam ga instalirao i u meniju slušao Chatterbox i umirao od smijeha.
freaxy
12. 09. 2009., 23:06
Evo upravo igram San Andreas. Čak znam i nakon svih tih godina šifru za ukloniti murju, jetpack, i energiju. Praktički sam ih automatski ukucao. Lijepo se vratiti predobrom radiju, kasinima, dodo avionima... i ostalim dobrim sranjima.
Igra koja definitivno ima dušu.
Na ps2 se igra, ako se itko sjeća.
Supreme_Gameslord
13. 09. 2009., 04:03
Ja bih volio da SA prerade za neku od ovih današnjih konzola.
Htio bih da srede frejmrejt koje može biti problematikus kad se motorom jurca po poljanama.
Na Blue-Ray bi stala fina količinica dubioznih likova za još dubioznije razgovore na dubioznim radiostanicama.
Možda bih opet trebao malo ić prelazit SA.
Zauzet sam mnogim drugim igrama,al ono ko kaže da ga moram cijelog prijeći.
Samo mi trebaju čitovi za uklonit muriju i da se onda fino mogu opustit slušajući radiostanice dok gazim ljude.
PS3_Gamer
13. 09. 2009., 18:55
Meni je osobno to najbolji dio igre. Sjećam kad sad imao takvu kantu od kompa da nisam mogao ni GTA3 pokrenut (onak jedva), ali sam ga instalirao i u meniju slušao Chatterbox i umirao od smijeha.
slazem se u potpunosti...sve radio stanice su pre smjesne a pogotovo ove u kojima se vrte talk show....kao VCPR, K-Chat, Chatterbox,.....
PS3_Gamer
13. 09. 2009., 18:57
stvaranje carstva u GTA:VCS je meni jedna od najboljih stvari u cijelom serijalu...GTA4 nudi odlicnu grafiku i pricu,....ali nakon price stvarno se nema kaj za raditi nazalost.....
The_Warrior
18. 09. 2009., 23:32
San Andreas ipak najbolji. GTA IV dominira grafikom ali Grove 4 life uvijek je bolji. Evo sad sam nedavno prešao SA i opet ću ga i opet... heh... Nikad mi neće dosadit. Igra koja nema kraja... :D
"Gamer"Rafaj
26. 02. 2010., 21:04
nitko ne pise u temu?pa cu sad ja :)
mogu rec da mi je najbolji GTA serijal kojeg sam igrao:San andreas imas sve sto je GTA serijalu potrebno sve osim sjajne grafike.Sada je igra vec zastarjela i grafiku ne mozemo uporedivati sa sadasnjima ali igra je stvarno super.GTA IV postane dosadan kada zastanes na misiji jer nemas sta drugo radit i stvarno manjka sadrzja u GTA IV ali je grafika super.
Chavos
26. 02. 2010., 23:20
meni je najbolji GTA 3, zato kaj mi je prvi GTA koji sam igro i nisam se mogao odvajat od njega mjesecima nikako da mi dosadi, onda je dosao VC koji mi je po atmosferi najbolji GTA, pa SA koji mi je odlican zbog slobode i svakakvih gluposti koje si mogao raditi, jedino me Groove Street spika nervirala i onda četvorka koja razvaljuje po priči i po likovima.
rocket777
28. 02. 2010., 18:52
Najbolji su vice city i SA zbog zabavnih misija i nerealnih situacija
Milicevic87
07. 04. 2010., 12:00
Neznam kako svi gta4-grafiku hvale? Meni je to prvo upalo u oko, cesto je sve nekako mutno. Igra podrzava 1080p, a izgleda ko SD. A i kontrole mi nikako nisu sjele, kak mi glupo kad se mora drzati X da se trci. Ili kamera kad sjednes u auto, preniska je i nije u centru auta nego na lijevoj strani tako da je direktno iza vozaca. Previse toga mi je smetalo u igri, da nikako nisam mogao uzivati. Da nije dosao patch za trofeje, ja vjerojatno nebi ni zavrsio story. Meni svakako San Andreas i Vice City ostaju najbolji.
Mislim da su svi redom fulali poantu teme. Traže se najbolji dijelovi u igri i te fore, a ne koji vam je nastavak najbolji kao cjelina. :D
Milicevic87
07. 04. 2010., 12:05
Aha, tek sad vidim ime topika, sry na offtopicu. Bio sam citao postove pa sam samo nastavio.
davorst
11. 04. 2010., 12:07
GTA IV postane dosadan kada zastanes na misiji jer nemas sta drugo radit i stvarno manjka sadrzja u GTA IV ali je grafika super.
kako dosadna ako sam ja pricu zavrsio u 23 sata onda sam se zajebavao jos negdje 70-80 sati imam na statistikama vrijeme igranja 97sati onda mi je crkao HDD pa sam je opet presao za 20 sati i igrao jos negdi 10 ionda mi je dosadila i objasni sad kako mozes tvrdit da se nakon price nema sta radit.
U sandboxu uvijek imaš šta za raditi, isprobavaš svakakve gluposti, pa ako još kojim slučajem imaš pc verziju pa stavljaš modove, zabavi nema kraja.
Ox1g3nT
20. 04. 2010., 20:19
ma imas sta za radit samo na gta iv mi se neda :/..ballad of gay tony i lost and damned su bolji od GTA IV ..al ipak SA mi nekako osto najbolji :D grove street 4 life mothafucka
Alen1996
26. 04. 2010., 21:09
U GTA 2 potjere su mi bile super, a San Andreas mi je dobar zbog mnogo mogućnosti (možda čak i previše).
PS3_Gamer
16. 05. 2010., 12:10
ma imas sta za radit samo na gta iv mi se neda :/..ballad of gay tony i lost and damned su bolji od GTA IV ..al ipak SA mi nekako osto najbolji :D grove street 4 life mothafucka
jel se isplati nabaviti ballad of gay tony i lost and damned???
chaos_gamer
16. 05. 2010., 19:43
jel se isplati nabaviti ballad of gay tony i lost and damned???
Isplati se.
TheRoadWarrior
18. 05. 2010., 19:47
meni su najbolji gta 2 i gta:sa
PS3_Gamer
27. 05. 2010., 14:04
Isplati se.
znaci, GTA:Episodes of liberty city nije razocarao??? koja je razlika (prednosti i nedostaci) u odnosu na GTAIV???
YoungBuck13
27. 05. 2010., 21:02
znaci, GTA:Episodes of liberty city nije razocarao??? koja je razlika (prednosti i nedostaci) u odnosu na GTAIV???
Prednosti su nove misije,oružja i vozila.
A za nedostatke ne znam.
PS3_Gamer
29. 05. 2010., 10:27
Prednosti su nove misije,oružja i vozila.
A za nedostatke ne znam.
aha...hvala...
mateostankovic505
24. 07. 2010., 22:09
e da je san andreas imao grafiku ko gta 4 ne bi mu bilo kraja.san andreas i vice city su prema meni najbolje gta igre
bobo smrade
08. 08. 2010., 17:11
Hehehe,meni je najbolji dio kad moras sredit onu bazu od ruzicastih u SA.Kako sam im bio ukrao vozilo,bacim granatu ispod auta gdje se oni iz bande skrivaju pa tricim i uzmem.Ta me misija sjebala jer nisam imao para a poslije te misije nisam imao ni puno municije.
StreetBasketball
11. 08. 2010., 08:33
Samo Da pitam oče li biti novog gta
YoungBuck13
11. 08. 2010., 11:52
Samo Da pitam oče li biti novog gta
Nitko ne zna osim Rockstara.Nadajmo se da će bit.
StreetBasketball
11. 08. 2010., 16:27
i ja se nadam možda se neš i promjeni u novom gta to bi bilo dobro :-)
YoungBuck13
11. 08. 2010., 16:51
i ja se nadam možda se neš i promjeni u novom gta to bi bilo dobro :-)
Naravno da će se promijenit.Ali ne vjerujem da će doć uskoro jer je Rockstar "nedavno" izradio Red dead redemption,a u jesen dolazi L.A. Noire,također od Rockstara.
Možda 2011 ili 2012 dođe jer je IV došao 3 godine nakon San Andreasa.
The_Warrior
12. 08. 2010., 13:52
Pa da, uskoro neće doći zbog L.A. Noire-a kojeg jedva čekam, igra je još u proizvodnji, ali jesen će nam uskoro doći. Novi GTA možemo čekati najranije od 2011. ...