View Full Version : Halo i Halo 2 problem
Fliper
15. 09. 2009., 13:31
Nažalost, moja radost i ushićenost kad sam danas dobio Halo i Halo 2 u savršenom stanju brzo je nestala kad sam ubacio igru/e u konzolu. Neće da ih X360 pokrene. Skinuo sam onaj update s Microsoftove stranice, snimio na CD-e i instalirao ali neće ni tada pokrenuti igru. Pa se pitam ja da nije možda problem što pkušavam igrati preko VGA HD kabela? Nažalost, druge kablove sam podijelio tako da nemam niti jedan drugi tako da imam samo VGA HD kabel. Inače, ne javlja mi problem oko rezolucije ni ništa nego kad ubacim igru napiše "The game could not start. Please download the game again".
Eeeeeeee tako sam bio sretan kad su mi igre stigle i sad ovo. Ako može tko pomoći bio bih zahvalan. Kasnije obrišem topic.
Filipe zaboravio si na jednu stvar.Tvoja konzola to necita osim ako nije PREMIUM;-)
Fliper
15. 09. 2009., 13:42
WTF? Mora biti premium?
insane_cobra
15. 09. 2009., 14:01
Mora imati hard. Arcade ne podržava emulaciju ravno iz kutije, ali uz dodatni hard disk podržava.
Flipper, kakav disk imaš? Koliko GB i jel novi ili polovni? Jesi već pokušao igrati neke igre za prvi Xbox?
Fliper
15. 09. 2009., 14:04
Imam 120GB HDD-e. Polovni. Na ovome boxu nisam. Na starom sam igrao Conkera i radio je. Osim Halo i Halo 2 nemam više niti jedne Xbox igre. :(
mav3rick
15. 09. 2009., 14:10
cek i sad ne kuzim ti imas disk naknadno kupljen i ne radi ti ?
insane_cobra
15. 09. 2009., 14:11
Hm, pogledaj ovdje (http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/763671). Moguće je da ti fali particija potrebna za emulaciju.
Fliper
15. 09. 2009., 14:16
Hvala cobra izgleda da je to i kod mene problem. Sad moram vidjeti može li se ta particija napraviti a da ne brišem ostatak diska i da li je to uopće legalno...
Moram brisat da. Ništa onda od toga. U tome je dakle problem. Hvala cobro na pomoći. Neka igre stoje u kolekciji dok ne kupim drugi HDD-e ili nešto.
Petty Officer John
15. 09. 2009., 14:23
To je na žalost tzv. "Hong Kong" particija koja fali.
Madrfakrs, treba im ići dat po gujsci...:spanking:
Baš mi je žao...
Fliper
15. 09. 2009., 14:27
I meni je užasno žao. Ko zakuratz me onda nazovu i ovi iz pošte da danas ne mogu poslati Xbox koji sam prodao Gayboyu jer je u Brodu crkao sustav HP Expressu pa tek mogu sutra poslati. Pa divne vijesti danas. Neka još Shopto pošalje mail da je dignuo cijene za ODST i FIFA 2010 i dan je upotpunjen. Šteta jer sam se radovao ovim igrima više nego nextgen naslovima.