PDA

View Full Version : Bad Company 2 - Cro Server

theSEKIman
08. 05. 2010., 11:26
Nisam znao gdje da postam ovo jer je BC2 tema zakljucana, pa neka moderatori slobodno premjeste post ako treba.

Evo ljudi tko voli igrat HC mode, slobodno navratite na naš server: =CBC= Croatian Bad Company - HARDCORE

Ima dosta domaće ekipe koja dolazi, server bude pun od jutra 10-11h do mraka 1-2 ujutro. U igri u server browseru velikim slovima upisite CBC, bez ukljucenih filtera i naci cete nas server.

Ako vam se svidi, dodajte ga u favorite pa dođite opet :yup:

Gametracker Info: http://www.gametracker.com/server_info/85.236.101.5:22167/

Ako je netko zainteresiran za ulaz u klan, odite na www.crobadcompany.com (http://www.crobadcompany.com/) pa na forum ili kontaktirajte mene ovdje.

Poz svima

Paligor
08. 05. 2010., 11:36
ides pod PC Klanove...

BTW snajpovska picko xD

thedoggy
08. 05. 2010., 13:29
kome da prijavim kradju imena klana??? lol... eh, kad bi bar bilo server browsera na ps3, bilo bi svega...

theSEKIman
08. 05. 2010., 13:33
ides pod PC Klanove...

BTW snajpovska picko xD

hehe pokušavam se odviknut od snajpa al ne ide :)

Unknown
08. 05. 2010., 13:33
ides pod PC Klanove...
BTW snajpovska picko xD
:-D:bahaha::lol::-D:bahaha:

kome da prijavim kradju imena klana??? lol... eh, kad bi bar bilo server browsera na ps3, bilo bi svega...
Da bar ima.To mi najvise fali.:-(

Kakva kradja imena? :o

theSEKIman
08. 05. 2010., 13:37

I ti imas CBC klan?

prije nego smo sastavljali klan pretrazivao sam svuda po netu dal ima kod nas neko da je CBC i nisam nikog nasao..

SilentBobGP
09. 05. 2010., 17:34
Ma da,Croatian Bad Company...

SEKI jel poznajes mozda nekog digital_hero?

theSEKIman
10. 05. 2010., 00:34
Ma da,Croatian Bad Company...

SEKI jel poznajes mozda nekog digital_hero?

Ma da, to se zna desit, vjerovatno smo u isto vrijeme slagali klan pa vas nisam mogao naci na netu. Ali mogu vas ubacit na naš websajt, kao PS3 klan friends ili tako nešto. Jel imate klan logo ili neki banner? ako imas posalji mi link na PM.

a za digital_hero, poznat mi je nickname al neznam di ga smjestim.. odakle bi ga trebao znati?

thedoggy
10. 05. 2010., 08:29
ma nemamo nist, imali smo klan samo na consolegaming-u, al kad ekipa igra ko zadnje picke, odustali smo...