|
Nogometni klubovi |
 |
23. 02. 2007., 15:46
|
|
|
Bite Me, Fanboy!
Fliper je online
Datum prijave: Nov 2003
|
Nogometni klubovi
Dakle, pošto na Gameplayu imamo 50 topica za sve klubove i pošto se samo spama i vrijeđa, zatvaram topice za sve klubove.
Imat ćete ovaj jedan topic i tu pišite. Kome se ne sviđa, žalite se upravi vodovoda.
|
 |
Re: Nogometni klubovi |
 |
 |
 |
23. 02. 2007., 16:05
|
|
|
Expert Player
punker_15 je offline
Datum prijave: May 2003
|
Re: Nogometni klubovi
http://www.vodovod.hr
ja sam im poslo mail!!!
+1
|
|
 |
 |
23. 02. 2007., 20:35
|
|
|
Pacman Player
gamer5 je offline
Datum prijave: Jan 2007
|
Jesi sad sretan punker_15.
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
23. 02. 2007., 23:32
|
|
|
Pro Gamer
Torres je offline
Datum prijave: Mar 2005
|
Nije pravedno,bemu patka...niste trebali lockati Manchester United topic jer u njemu bas nema spama,flejma i ostalih sr*anja...Tim igra trenutno najbolji nogomet u evropi i u vrhu su PL...trebalo bi biti malo respekta..Osim ako nije nuzno da se svi od pojedinih klubova lockaju(naredba webmaster)...
Pozdrav
|
|
 |
 |
23. 02. 2007., 23:40
|
|
|
Expert Player
igor_relja je offline
Datum prijave: Feb 2006
|
@fliper ako si već morao lockati topice, nisi trebao ovaj otvarati. ovdje će se za par dana nakupiti toliko postova (većinom spama) o svim mogućim klubovima i pretvoriti će se u drugi topic tipa "Pišite o čemu želite" i slično.
jednostavno, ako već sve mora ići neka ide i ovo.
isto vrijedi i za Lige petice
"I can't remember the last time you invited me to your house for a cup of coffee, even though my wife is Godmother to your only child. But, let's be frank here. You never wanted my friendship and you were afraid to be in my debt." - don Corleone.
|
|
|
|
 |
 |
24. 02. 2007., 12:32
|
|
|
Passing Through
Opatijac-Ri je offline
Datum prijave: Jan 2007
|
Ja u Engleskoj lizi navijam za West Ham, u Talijanskoj za Milan, u Njemačkoj za Werder, i u Hrvatskoj za Rijeku  ! Najviše se iznerviram kad se neki majmuni počnu k****t i kažu da navijaju za nekoga a nikad prije nisu, neznaju dva igrača a taj klub je obično prvi na ljestvici čim su počeli navijat za njega!
|
|
|
|
 |
 |
24. 02. 2007., 13:40
|
|
|
Expert Player
marte je offline
Datum prijave: Jul 2005
|
Citiraj:
Opatijac-Ri je napisao/la:
Ja u Engleskoj lizi navijam za West Ham, u Talijanskoj za Milan, u Njemačkoj za Werder, i u Hrvatskoj za Rijeku ! Najviše se iznerviram kad se neki majmuni počnu k****t i kažu da navijaju za nekoga a nikad prije nisu, neznaju dva igrača a taj klub je obično prvi na ljestvici čim su počeli navijat za njega!
|
A bolje je kad navijaju za 152 kluba jelda? Onak po jednog u svakoj ligi, to su true navijači nema šta.
|
|
 |
 |
24. 02. 2007., 13:44
|
|
|
Guest
|
Citiraj:
marte je napisao/la:
Citiraj:
Opatijac-Ri je napisao/la:
Ja u Engleskoj lizi navijam za West Ham, u Talijanskoj za Milan, u Njemačkoj za Werder, i u Hrvatskoj za Rijeku ! Najviše se iznerviram kad se neki majmuni počnu k****t i kažu da navijaju za nekoga a nikad prije nisu, neznaju dva igrača a taj klub je obično prvi na ljestvici čim su počeli navijat za njega!
|
A bolje je kad navijaju za 152 kluba jelda? Onak po jednog u svakoj ligi, to su true navijači nema šta.
|
Ma mi na GamePlayu se jednostavno moramo dogovoriti da navijamo za jedan klub iz svake lige petice i samo da za njega navijamo, tako bi imali samo 5 topica. :))))
|
|
|
|
Pravila postanja
|
Ne možete otvarati nove teme
Ne možete slati odgovore
Ne možete slati attachmente
Ne možete uređivati svoje postove
HTML kôd je Off
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je 15:34.
|